Written by AbangNara | April 19th, 2010

watie elite

Sebelum korang layan gambar koleksi penuh gambar sambutan hari jadi Watie Elite nie, kami ada makluman terbaru yang menyatakan Watie terpaksa dimasukkan ke hospital sebab kena penyakit hepatitis.

Dengar ceritanya, penyakit hepatitis nie agak bahaya dan boleh membawa maut. Harap-harap Watie cepat sembuh dan dapat menyambut hari jadinya tahun ini. Semoga sihat sejahtera hendaknya.

Dulu kami ada keluarkan gambar Watie Elite menyambut hari jadinya tapi tak berapa lengkap gambarnya. Setakat ada 5,6 keping gambar jer. Orang kata setakat gambar bakar line jerlah.

Tup-tup hari ini ada orang hantar sampai 24 keping gambar sambutan hari jadi Watie Elite kat kami. Nak tak nak terpaksalah kami kongsikan. Amik yang baik dan buanglah yang mana buruk. Layan ~~~~~~~~

Lagi gambar sambutan hari jadi Watie Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

watie elite

225 responses to (GAMBAR)Koleksi Penuh Sambutan Hari Jadi Watie Elite

  1. Gosipgurl_fea says:

    tepong gomak….

    • are`in says:

      ish2 mcm ni ka cra nk celebrate besdy…
      x bermaruah lngsung…
      hmm artis2…

      • pencil says:

        boleh btau hepatitis apa yang dia kena?sebab hepatitis ada 3 jenis..A, B, C…salah satu hepatitis yang paling dekat dengan cara hidup macam dia ni adalah HEPATITIS B..cara jangkitan hepatitis B sama dengan cara jangkitan HIV…dadah, arak, hubungan seks dan sebagainya….

        • Zaaqyah says:

          hahahaaa..semua sekali kot..

        • see says:

          Hepatitis ada 5. A,B,C,D, dan E. paling bahaya C.tq

        • Bila_mau_tobat??? says:

          Dengarnya Watie kena Hepatitis jenis baru iaitu Hepatitis J, K, O & Type-R..semua ada dari A-Z;-)

          Hebat btul artis2 kita..sambutan harijadi mcm gambar2 di atas btul2 sangat ‘Islamik’. Tahniah artis2 Malaysia..jangan terhantuk baru terngadah.

    • mulut_becok says:

      siap ada penari bogel lagi tuh….bleh la jantan2 dalam tue dapat habuan…ape la nk jadi ngan artis melayu skunk….dah mcm kafir pun ada aku tgk….

      • mulut_becok says:

        kesian arwah anak dia yang meninggal dulu….mcm mane agak nye arwah sianak nk doakan mak dia msuk syurga….?? kiter yang tgk pun malu nak ckap….dia x pkir ker..dia tuh tgh seksa arwah anak sendiri…?? dah kena penyakit pun lau mati x tau la sianak tuh tgh tunggu dia atau x….wallahualam…..

        • kamenrider05 says:

          percayala aku cakap…nanti bila dah tua, secara x langsung mereka sendiri akan rasa menyesal kerana tak gunakan ruang yang ada masa muda untuk benda yang lebih berfaedah…dan percayalah kekuatan jatidiri seseorang invidu datang daripada kekuatan institusi keluarga..so, kepada semua orang termasuk diri aku sendiri, sama-samalah kita menguatkan institusi keluarga masing2..hiasilah dgn agama dan pendidikan yang sempurna…:)

        • wandy_84 says:

          hhmmmm…. sempat ke tua…

        • peace says:

          sokong kamenrider05. beringatlah sbb sume ni sementara je. smpai mase kalau allah nak ambik nyawa, DIA xkire dah dalam keadaan ape pon. Moga mereka sume mndapat hidayah dari-NYA. Amin

      • ctmunirah says:

        tu bukan penari bogel la..pole dancers jaaaa.. ada baaanyak beza..

        • cik lopes says:

          ye ye setuju. itu pole dance. bukan bogel.namun budaya tu bukan budaya kita..

        • Bila_mau_tobat??? says:

          Mula2 pole dancer, lepas tu strip-tease.. Pole dancer tu tak banyak beza ngan stripper..memang pole dancer tak bogel, tapi cara nak sama dgn stripper & memang mcm nak bogel gak pakaian dia. Tak banyak beza pun..tak lama lagi sama la tu..

    • nani says:

      sambut besday mcm orang x de agama..watie elite memang HAMPEH!!!wat malu agama islam je….n 1 lagi baju watie elite mmng jarang..baik x payah pakai baju….LOL….erkkk nama die watie elite ek??ke apa??x tau la nama die sbb bkn femes pon..kontroversi e lebey..wekkkk!!!muntah ijo…

      • Cherrina says:

        tabaik ngate org..tgk dok dediam je sudah..jgnkan dorg pun dpt dosa sbb pakai sexy mexy bagai..kite yg dok tgk ni sambil ngutuk2 ni pun berdosa..tp aku nak heran gak la skit..apesal azza dr dulu sampai skang bedak di muka nye tak penah match dgn kulit aaa….

      • eh-ah says:

        wahhh air pe 2??

    • actually.. ni bkn birthday party watie.. sebaliknya birthday party kawan beliau.. tq :)

      • rosh says:

        ish…ishh..ishhh….

        • mulut_becok says:

          abih lau pole dancer menari pakai coli ngan panties tuh x sama mcm penari bogel…mane nak tau tgh menari diajak jantan2 dalam tuh g tmpat terceruk sikit trus suh bukak baju…..pikir la….AKAI ADA KA…..???

        • Bila_mau_tobat??? says:

          Sebenarnya tindakan2 artis memang wajar dikutuk..cuma kutukan tu biarlah tidak melampau & tak maki2 or mencarut. Kutuk ialah tindakan menegur secara keras, tapi ada jugak antara kita yg terlebih baik kat sini yg tak bagi tegur & kutuk sebab berdosa selain itu dosa artis2 dgn Allah.

          Macam menyokong plak kalau sekadar layan gambar2 & then komen positif2 kononnya baik. Bagi aku, kalau aksi2 dlm gambar2 di atas tak wajar dikutuk, adakah nak tunggu sampai keluar gambar artis berbogel atau berpesta seks ramai2 baru rasa nak tegur (still takleh kutuk)???

    • lala says:

      entahla..da muakla tgk drg ni..so da jelas sngt da..artis TAK BOLEH JADI IKON.kalau xde ciri2 islam..betol kate wardina dulu..so xpayah nk tegakkan benang yang da basah.Patotnya bersyukur Tuhan panjangkan lagik umo..takot2..tgh dok celebrate tuhan tarik nyawa time bergumbira x ke naya xsempat tobat?Biala Allah tentukan pengakhirannnya.Wallaullam.

    • geli mat! says:

      mcm babi da aku tngok..
      babi2 kl!

    • Dengan Dia kita hidup dan kembali says:

      Kehilangan anak dia satu masa dulu sudah dijanjikan tuhan.Anak yang meninggal masa baby atau masa kecik die sebenarnyaada perjanjian dengan Allah.Sampai mana die mahu hidup..tapi hamba Allah yang buat2 naif ni xpernah sedar..ape hikmah tuhan bagi pada die..Sebenarnya,anak yg mati awal itu yg akan tolong die ke syurga..tp kalau die amsih begini..anak die pon xsudi tolong..

      Harap hamba Allha ni sedar..kesalahannya terlalu jelas..jelas dalam hukum agama..bukan hukum yg ditetapkan manusia.Semua yg ada di atas adalah haram semata2…

      Fikirkan..buat kita semua..Dunia semakin hancur..

    • funnygirl says:

      minyak kat muka leh wat masak….haha

    • effasandra says:

      eeeee.ntahh ape2 la tnjuk lurh dndmyg x brape dndm tu…

  2. Ayuhara says:

    Dunia Artis….
    Apa nak jadi..

  3. shaida says:

    MACAM MEKAP BADUT PUN ADE…HUHU.

  4. manusia90 says:

    makcik2 janda sumenya..
    sesuai sgtla 2..

  5. CST says:

    tu la buat lagi cucuk2 ni..dah kena hepatitis..emm..

    hebat la tu masing2..aduhai..

  6. geletek says:

    mcm perempuan jalang..maruah = 0

  7. Tassia says:

    ni kat club mana ye?

    • antimungkar says:

      memang btl kata wardina, artis malaysia xbleh wat idola. saya nak gelarkan mereka sbg ArTIs sYaItAn..Astaghfirullahaladzim..

      • Bila_mau_tobat??? says:

        Weh jangan ko…melenting artis2 kita bila Wardina cakap gitu. Marah2 artis2 bila Wardina berpendapat yg artis2 Malaysia tak layak dijadikan idola / ikon. Artis2 ni cakap yg tak semua artis2 Malaysia teruk2..segelintir je. Tapi kalau tengok hakikat sebenar, memang hampir kesemua artis2 hancuurrr…sebab tu la jadi janda kalau tak jaa maruah sampai macamni sekali…..

    • anje5546 says:

      nie kt maison club jln doraisamy

    • koncept zero says:

      NIE KAT MAISON, JLN DORAISAMY,KUALA LUMPUR.

  8. betty says:

    artis m’sia…patutlah xbole jd ikon…

  9. aku yang seksi jugak... says:

    kalau tarik sikit baju tu lagi cantik…betul tak????

  10. Ryta says:

    Aku rasa kebanyakan wanita yg ada dalam gambar ni orang Melayu yang beragama Islam…tapi naperla pakaian yg dipakai tu semuanya hampir menunjukkan buah dada yg sepatutnya ditutup! Sedap aje jantan2 dapat nengok pree! Aku yg nengok ni pun malu, si pemakai tu tak ada rasa malu ke? Kot ye pun wat besday party, nape mesti ada air kencing syaitan (kalau aku tak salah tengokla) & naper perlu ada penari yg pakaiannya ala2 penari separuh bogel tu?
    Pesan aku: Insaflah wahai Watie Elite and the gang….maut boleh datang menjemput kita bila2 masa saja….sekarang dah kena hepatitis, kalau Tuhan cabut nyawa tak sempat bertaubat, camana? Lu pikirla sendiri…..

    • ain says:

      mm..kalau nk berubah, diri org tu sndiri yg kne mulakan. klu ingt diri 2 da betul, org lain ckp pun die x blh terima.. smg terdetik hati dia nk berubah..doakn jela, smg msh blom tlambat

  11. jadi le... says:

    menyedihkan betul la mereka semua ni

  12. cili api says:

    muka pun dah xde seri…
    semoga ambil iktibar dr pemergian artis yg dah pergi meninggalkan kita. kita akan dijemput bila2 masa. jgn leka n lalai. Lakukan apa Allah suruh, jauhi laranganNya.

  13. AnneDeSilva says:

    alamakkk aii..
    sume naked pic lorrr…
    apela dorg ni..
    sambut ari jadik mcm buat pesta bogel..
    cuci mata betoll..
    ish ish ish…..
    insafla KITA SEMUA>.

  14. miyaki87 says:

    nauzubillah…xtkut ker,ms tgah dk smbut 2 timpa bala…
    apa nk jdi org melayu sekarang….
    nk smbut pun agk2 ler…

  15. donut_cute says:

    yg pompuan semua pakaian nampak lurah dendam

  16. adeknowray says:

    betul kata Wardina…artis mmg xleh jadi idola

  17. hotmama says:

    Malas nak cakap apa2…ada mata pandang2, ada telinga dengar2, ada otak….lu pk lah sendiri.

  18. intan says:

    Tuhan akan menjemput dulu hamba yang disayangi-Nya.so, bg mereka yg masih hidup dlm kealpaan jgnlah over perasan yg “tuhan masih sayangkan saya..that’s why tuhan bg saya peluang lagi utk hidup di atas muka bumi ini..”…selalunya org yg banyak buat dosa ni payah nak mati n umur dia panjang..korang kaji betul2…org baik2 nie biasanya tuhan jemput dulu..moga2 sekutu2 syaitan sempat bertaubat dan diterima taubat mereka…amin.

    • BumbleBee says:

      selalunya org yg banyak buat dosa ni payah nak mati n umur dia panjang..korang kaji betul2…org baik2 nie biasanya tuhan jemput dulu.<<— Allah sayangkan sumer ummatNya.. kter jgn pandai2 lah nk buat teori sndiri melalui logik akal….

      • Bila_mau_tobat??? says:

        Sori BumbleBee, tak berapa stuju bila dikatakan orang yg banyak buat dosa ni payah nak mati & umur panjang etc. Dan orang baik2 biasanya tuhan jemput dulu jugak adalah sekadar kebetulan. Allah memang adalah Maha Penyayang..biasa dengar kan bila seseorang tu mati, orang cakap tuhan lebih menyayangi dia..especially kalau mati muda. Tapi kalau selamat dari maut juga, orang akan cakap yg tuhan masih menyayangi diri orang tu..

        Ingatlah bahawa Rasulullah, dan ramai tokoh2 Islam serta ulama’2 hebat meninggal pada usia yg boleh dikatakan tidak muda (tua), dan ramai jugak antara mereka yg meninggal muda. Orang yg tak berapa baik pun ramai yg mati muda, ramai yg mati tua. Semua adalah ketentuan Allah yg tertulis di Luh Mahfuz & ketetapan qada’ & qadar yg hanya Allah tahu.

        Renungi balik statement tu & hanya do’a dpt mengubah sesuatu taqdir… Maaf menegur. take no offence ya, PEACE.

        • chek fgs says:

          i think bumblebee just copy n paste ape yg intan cakap dan memberi pandangan nya.. sebetulnya ayat ni>>selalunya org yg banyak buat dosa ni payah nak mati n umur dia panjang..korang kaji betul2…org baik2 nie biasanya tuhan jemput dulu<<< bukan lah komen dari bumblebee… harap 'bila_mau_tobat' xsalah tengok ye lain kali, just nak clear-kan benda ni.. sory.. xsuka org hentam kawan i tanpa selidik betul2..

          ok..peace!

        • Fact-oriented Person says:

          Bukan hentam, tapi tegur..kalau tersilap, sorilah..silap orang. Cuma janganlah anggap setiap teguran sbg menghentam..

    • chek fgs says:

      allah sayangkan semua umatnya, sbb tu yg banyak dosa dia bg hidup lama sikit supaya ada masa untuk taubat dan mehambakan diri padaNya.. tp manusia macam kat atas tu dah terlalu leka…dan xtakutkan apa2. semoga dorang ada masa untuk insaf..juga kepada diri aku..amin..

      hi bee..hehe..dah meletup jgn lupa gtau chek ye..

      • intan reply balik.. says:

        minta maaf..bukan saya ni tau tuhan tu syg sapa lebih ataupun kurang sayang…cuma nak saling mengingati jgnlah kita alpa dgn peluang yg tuhan bg kpd kita utk buka mata tiap2 pagi dan dgn angkuhnya kita ignore peluang tersebut dgn ingkar dan mencabar Tuhan melalui perbuatan kufur kita..that’s what i am saying..moga2 kita semua sempat bertaubat dan taubat itu diterima oleh Allah-sekian.

  19. ARE-U says:

    yew r…pkai pew cmtu…nmpk sgat yg diowg dh hlang maruah n hrga dri….trok tol!!!!!!!!!

  20. scorpioncat says:

    yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan.. tapi aku musykil.. tang mane yang baiknyer? musykil musykil……

  21. jane says:

    ni gambar lama buat pe tunjuk balik….. bosan…

  22. aku says:

    lor… jantan2 dlm ni, malu jer aku tgk. cam kebuluq sgt dah, jakun nak mampos…

  23. telopong telalak says:

    baik naked trus..alang2 tayang…alahai mak2 janda…taubat la….krn perangai ko org la, trus mak janda yg baik2 n lurus dpt cacian x baik…kecian…
    laki mmg suka tenguk tuttttt…yum yum…

  24. anyone says:

    tup2 blk dr berparty eksiden then meninggal mcm mn ek??nauzubillah…minta dijauhkan dr diriku n ketrurunanku prangai2 mcm ni ni.mudah2an dorg ni sedar n bertaubat

  25. exa says:

    eerrr…aku xtau nak pikap tang mana yg BAEK and mana nak throw yg BUROK

  26. a says:

    sekor2 baju cam pelacur

  27. BILA IZRAIL DATANG MEMANGGIL says:

    Din Beramboi pergi kerana penyakit denggi berdarah
    Achik Spin pergi kerana kemalangan..
    Peramaannya?
    ALLAH S.W.T panngil hambaNYA pu;ang ke rahmatullah tidak kira usia mahupun masa

    KEPADA WATIE:
    Sedarlah..anak ko meninggal pada usia bayi lagi..
    Bagi aku ALLAH da bagi ko peluang untuk betaubat masa tue
    Sebab pangai ko mmg da cam setan pun sblum tue..
    Ko insaf kjap je..xsilap aku ko pkai tudung kot..

    Tapi bile sedih anak meninggal da ilang, ko jadi setan balik..
    Ko blakon drama mesti kene seksi..
    Mmg xmau insaf kan ko?

    MEMANG KO SYAITAN TAHAP GABAN LA..

    Bukan je pakaian ko mmg haprak gile..
    tapi ko siap anjur besday party
    PENUH DGN ARAK KENCING SYAITAN
    ADA PENARI2 BOGEL
    MAKSIAT SUDAH TENTU ADA..
    KO SEMEMANGNYA KETUA SYAITAN2 PADA PARTI KO SENDIRI

    Sekarang ko da kene penyakit yg bley mmbawa maut
    Ko sedar atau tidak nie memang balasan ALLAH utk ko..
    Jgn ckap nie pnykit terkena jangkitan or sebagainya
    Mmg kene pnykit tp ko insan yg kene pnyakit tue..
    Ada sebabnya
    Insaflah..
    Nie petanda n peluang ALLAH da tunjukkan pada kau..
    Jage la diri n ingtkn anak yg da pergi..

    Dan kepda yang lain disini
    Beringatlah
    Aku sendiri baru kehilangan jiran ari nie secara mengejut
    Kita xtau bila masa kitya akan ditiba
    Watie nie bnyal peluang da diberi
    Kita xtau kt dpat peluang ke x..
    Mari lah kita jage perangai masing2
    Ingt ALLAH MAHA BERKUASA

    Marilah kit renung2kan lagu ini:
    Bila Izrail datang memanggil
    Jasad terbujur di pembaringan

    Seluruh tubuh akan menggigil
    Terbujur badan dan kedinginan

    Tak ada lagi gunanya harta
    Kawan karib sanak saudara

    Jikalau ada amal di dunia
    Itulah hanya pembela diri

    Janganlah mahu dikenang-kenang
    Engkau digelar manusia agung

    Sedarlah diri tahu diuntung
    Sebelum masa keranda diusung

    Datang masanya insaflah diri
    Selimut putih pembalut badan

    Tinggal semua yang dikasihi
    Berbaktilah hidup sepanjang zaman

  28. fea says:

    speechless tgk gmbr2 ni..

  29. qwerty says:

    aku setuju dgn BILA IZRAIL DATANG MEMANGGIL…
    Semua ni memang balasan ALLAH… di bagi balasan cash kat dunia…. ni baru sikit, belum lagi balasan kat akhirat… berdoalah semoga ALLAH masih mahu menerima taubat kau…. yang lain2 tu…. sama je…..

  30. megahertz says:

    astaghfirullahim… masyaAllah.. na-u-zubillahiminzalik..

    “Ya Allah.., berilh mereka Hidayah Mu..”

  31. maro says:

    ish…
    np nk wat party smpi mcm tu,,,,
    ng air setan ag,,
    spptnye wat r kndr selamat,,,
    baru Allah nk murahkn rezkiy kite sume…..

    • ezry says:

      ntah pa2 artis skg nih,bayk membawa keburukan je pa anak2 muda.mcm lah depa tuh elok sgt,dah tak elok tuh jangan lah tunjuk sgt.

  32. maslinamansor says:

    tak mampu berkata apa2…
    harap2 cepat la sedar

  33. siti says:

    gile punyer party…

  34. cW says:

    ya ALLAH, tak terucap melihat gambar ini
    kalau RASULULLAH SAW masih ada dan lihat semua ini, tak dapat dogambarkan perasaan baginda melihat akhlak umat akhir zaman, segala jerih payah baginda menyebarkan ISLAM ke seluruh pelusuk bumi bagai tak ada kesan di hati mereka ini

    tolonglah pembaca sekalian kita ambl iktibar, jangan biarkan penyakit di atas yang menjangkiti watie, azza dan kawan2nya menular ke generasi akan datang
    mari perangi maksiat ini

    pihak berkuasa, tolonglah buat sesuatau
    mereka ini tanggungjawab anda, nanti dah mati anda dan kita semua pasti di soal, kenapa membiarkan maksiat begini berlaku

    ya ALLAH berikanlah pengajaran buat mereka2 yang mempersendakan agamaMU

    ya ALLAH jauhkanlah kami semua dari bencana ini..

    semoga watie dan azza dan kawan2 semaksiatnya sempat bertaubat sebelum Izrail datang mencabut nyawa

  35. siti says:

    dah tua2 tp x sedar diri…
    INSAFLAH…

  36. ctmunirah says:

    hohohohohohohhohohoh syiok sungguh baca komen komen keagamaan yg diutarakan kat sini…

    harap2 watie visit BN dan baca sume ni…
    *dengan nada perli*

    macam la dia ada masa kan???

    • Ryta says:

      Maybe Watie Elite tak de masa nak layan BN ni…tapi tak mungkin jiran2 dia, sanak sedara dia, adik beradik dia, kawan2 dia pun tak layan gak BN ni….mesti ada salah seorang yang ada kaitan dgn dia bagitau pasal artikel ngan komen2 ni. Harap2 dia sempat bertaubat!

      • Bila_mau_tobat??? says:

        Ada jugak yg sinis dgn teguran2 kat sini. Biarla kalau ada yg nak bagi komen dari sudut agama etc..sebab memang aksi2 dia wajar dikutuk & ditegur. Btul kata Ryta, mungkin ada yg boley sampaikan luahan menyampah dlm BN ni supaya dia tau yg orang tak suka, & tak mustahil jugak kalau2 dia pun layan BN..;-)

        Harapnya mereka2 yg bersifat sinis dgn teguran para pengkomen di sini ada niat utk melihat diorang2 ni berubah..& harapnya bukan salah seorang dari golongan2 tu..

  37. rhyme says:

    hepatitis disbbkan amik arak byk sgt…

  38. makdeton says:

    Ramainya ustaz dan ustazah…
    Harap you all semua bukan celup cam akil hell sudah.
    Tapi betullah dalam quran kata, orang pompuan banyak masuk neraka.
    Aurat mau jaga
    Mulut dan penulisan pun mau jaga
    Hati pun mau jaga

    Tapi kat sini 100% (termasuk aku) aku sure kaki gossip (penyebar fitnah dan aib orang) yang ramai….

    Korang dah letak hukum kat Wati (even tuh kerja Allah)
    Tapi Allah pon letak hukum kat korang juga sebab mengutuk hina dari berdakwah dan membimbing dengan cara berhemah.

    Nabi dulu pon tak pernah menghina orang yang jahil, sebaliknya mendekati dan menasihati agar terbuka pintu hati hambanya…

    Korang pun tak sesempurna mana iman…. So jangan lah nak over comment….

    • cW says:

      ALLAH dah letak hukum
      dedah aurat = maksiat
      minum arak = maksiat = dosa besar
      campur laki perempuan = maksiat = menghampiri zina = dosa besar

      semua ada dalam alQuran
      takdak sapa menghukum di sini
      kita hanya mengingatkan apa yang ALLAH sebut dalam alQuran

      so check lah watie azza ada tak anda buat salah satu maksiat yangsaya senaraikan tu?

      • teh_ais_kaw says:

        yup..betul tu cW..knapa bila ada yg menegur sesuatu kesalahan..mesti ada yg nak backing?kalau nak tggu diri sniri perfect baru bley tegur org..habisla suma alim ulama kat malaysia ni xbley berdakwah.manusia tak sempurna kan?hanya Allah SWT yg sempurna.kita tahu tahap keimanan masing2,bila kita tegur org,xsmestinya kita ni bagus sgt.kita tegur dgn peringatan utk diri sniri dan juga org di sekeliling kita.”Amal Makruf Nahi Mungkar”..sekian.

        • Fact-oriented Person says:

          Setuju dgn cW & teh_ais_kaw.

          Nak backing satu hal, and then bidas balik kat pengkomen2 yg komen dgn jujur supaya dpt tengok artis2 ni berubah selain meluahkan kekecewan dgn perangai artis2 Malaysia. Cara teguran setiap orang memang takkan sama..tapi at the end of the day, semua tak suka dgn apa yg berlaku & mengharapkan artis2 Malaysia supaya berubah. Matlamat sama, cara je berbeza.

          Memang jelas tiada siapa yg sempurna iman di sini sebab itu adalah sifat Rasulullah, namun itu tak bermakna kita takleh bersuara utk menegakkan yg ma’ruf & menolak kemungkaran..

        • intan says:

          ni lah dia org Melayu(aku pun Melayu gak)…susah nak tegur direct..misti kena pantun2 ker..puisi2 ker?disbbkan pantun puisi seloka ni lah banyak dah umat menghalalkan yg haram…so mulai hari ini, marilah direct berkata2 utk tujuan mengubah kemungkaran-sekian.

  39. Zaza Muhammad says:

    mmg sedey tgk gegmbo ni..huhuhu
    Allah masih sayangkan dia bile terus diuji di dunia supaya tidak trus lalai… dia lum kua spital lai kan kena hepatitis B? harap2 pasni dia akan sedar dan insaf… nk bergembira ble no hal, tp biar le ada batasan…

    • Gosipgurl_fea says:

      ko SEDIH pastu ko HUHU lak…aku tak faham

      • Zaza Muhammad says:

        a’ahh erk..spatutnye HUKHUKHUK (cam nangis aaa)… sori2 wak org kompius plak…
        xble aaa nk komen, kite pun bknnye btul sesgt just berdoa agar sesama diberi hidayah…amin..

  40. BlackBerry00 says:

    Ya Allah..
    Bukakanlah pintu taubat untuk dorg nih….

    Can’t say anything even a single word..

    Hrmmmmm….

  41. ALEEN says:

    TAK TERKEJUT PUN KALAU BTOL WATIE KENA HEPATITIS..SBB MINUM ARAK AKAN BERI KESAN PADA ‘LIVER’…DAH BIASA JAGA PESAKIT YG KENA LIVER CIRROSIS…TERUK BEB!PERUT KEMBUNG,HABIS SATU BDN KUNING..YA!ALLAH MINTAK DIJAUHKAN…MAKEUP DOWANG NAPE MCM TAK RETI NK MAKE UP..BUKAN KE ARTIS PANDAI BAB MEKAP NI??…=)

  42. juli says:

    tak serik2 lagi si watie ni

  43. Miss_hujaN says:

    gyler ar genkz2 janda neyh..bak kata owg kg ku oyak..X ingat nk mampus ke??..Ish3x


    Sent on a phone using T9space.com

  44. malaysian says:

    p*****r tua yang tak laku2,kalau laku pon utk jantan2 yg serupa perangai macam diaorang…
    kesian….kesian….
    perempuan yang baik hanya untuk lelaki yang baik
    lelaki baik hanya untuk perempuan yang baik..
    jadi jika terjadi apa2 musibah pada diri anda jangan baru nak ingat tuhan,tapi renungkanlah apa yg engkau dah perbuat untuk diri dan hidup kau sendiri….
    buat malu kaum perempuan je..gambar sume tayang buah dada……

  45. cili says:

    Nauzubillahmunzalikh….
    SEMBAHYANGLAH KAMU SEBELUM KAMU DISEMBAHYANGKAN…

  46. cili says:

    Hari akhirat, hari setelah kematian yang wajib diyakini kebenarannya oleh setiap orang yang beriman kepada Allah Ta’ala dan kebenaran agama-Nya. Hari itulah hari pembalasan semua amal perbuatan manusia, hari perhitungan yang sempurna, hari ditampakkannya semua perbuatan yang tersembunyi sewaktu di dunia, hari yang pada waktu itu orang-orang yang melampaui batas akan berkata dengan penuh penyesalan:

    {??? ????????? ????????? ??????????}

  47. mia says:

    hahahahah……buatlah selagi mampu watie and gang…..

  48. kawan Nara anak mak cik Tipah says:

    MasyaAllah, seksinye wanita2 disini..diaorang teguk air ape tu? Air sirap ye? hehehehe..sonoknye kalo diaorang buat party ni kat KFC ke, leh ajak kak Nara sekali, kan kak Nara kan? ke xde class buat kat KFC..heheheh..x pun kalo ada fan club, sambut dengan fan club kat tempat yang manis dipandang dan mendamaikan..ape2 pon ni hak peribadi diaorang tp kita wajib bg pendapat kan kak Nara? Renung2kan dan Selamat Beramal…

  49. Danial says:

    perghh…ada pole dancers skali tu. hebak molek…not!

  50. puteriaquarius81 says:

    apsal smua pmpuan dlm tu nmpak cam mengandung jerk.. . berebut2 tayang lurah dendam memasing..huhu sdihnya mudah2an diberi petunjuk n berubah sblm ajal menjmput.. insyllh.. :(

  51. [email protected] says:

    gini ker idup artis…..mintx jauh

  52. akula says:

    wahhh.. masyuk la diorg.. ak nak romen2 ngn diorg.. wahahaha.. baek dowh body die.. die nak romen2 x..??

  53. sedar says:

    kita sama2 doakan supaya Watie n rakan2 nyer ni sudah bertaubat….. nasib baik Allah x amik nyawa anda semasa berpesta…

  54. eejah says:

    dlu dh insaf siap tukar nama HANA lg.. Pirahhh…

  55. jane says:

    ni gambar lama citer lama …..boring aaaa

  56. shsharina says:

    Astagfirullah… malu & sedih tgk org melayu ISLAM mcm ni…

  57. noh says:

    cpt ucap ‘astagfirullah al azim’……

  58. wAwA says:

    sumer pose dlm pics tu mcm org hilang akal n ntahlaa… boleh tak kata takder pegangan agama? hurmm….

  59. useriez says:

    patut la skrg ni ramai artis yg mati mengejut..

  60. anies says:

    subhanallah. hanya tu yg mampu aku ckp…..

    insaflah wahai sahabat. ingatlah yang di ats sana lebih berkuasa. sekarang Dia hanya berdiam tetapi suatu hari nanti Dia pasti akan menunjuk kuasaNya…. jadi sebelum Dia menunjukkan kuasaNya, bertaubatlah sebelum terlambat.

  61. noorafzan says:

    euuu..buat apa gayut kat tiang tuh..?

  62. bawahlicin says:

    aper ke jadah la pi sambut hari jadi cam tu..duduk kat rumah ngan family cukup laa..nak pakai seksi2 badan bukannya cantik pun..lemak berlambak..

  63. lorat says:

    Kena sakit Hepatitis B ke, kena penyakit HIV.. ?? kesah apa gua kalau minah ni sakit.. dosa berbakul2, tak gak insaf..

  64. Zaza gabor says:

    Sebenarnye itu la cara orang sosial belibur. Orang jenis tak sosial suke dok rumah tengok tv. Tak pn tido tegolek sepanjang hari tambah lemak ki ki ki ki ki…

  65. nuhanajihah says:

    Penyakit Hepatitis ni bhy…. sbb membawa maut…. kalaulah betul dia kene, sbg org Islam, dia kene fikir bhw ada dua kemungkinan: sama ada dia di uji atau itu adalah balasan Allah ke atas dose2nya….
    Hepatitis adalah sejenis virus, since sekali virus menjadikan diri kita perumah, ia akan trus membiak…sbb kita ibarat rumah dia…
    Bertaubatlah dan kembalilah ke pangkal jalan…

  66. aizuddin says:

    tak de yg baik lgsg..baru nak amik yg baik td..huuuu

  67. ct kuss says:

    dapat tengok percume!!!untung aku..hahahaha

  68. PENYAKIT LAGI SEKSA DARI MAUT says:

    Watie da kena penyakit Hepatitis..
    Nie adalah balasan dari ALLAH kpd nya
    Penyakit tu lg seksa dari mati
    Sebabnya kena gak mengharungi seksa tanggung sakit
    So Watie ko tanggung la bala yg diturunkan
    Bukan saje ko tanngung dosa ko tapi dosa ko buat parti nie
    Org len wat maksiat, minum arak, beromen, tgok pompuan bogel, tayang badan
    Sume ko ada kene mgena dgn tue
    Org yg mngumpat n gosip psal ko kt cini pun ko tanggung gak ckit dosa sbb pangai ko
    Nasib la..

    Azza pun same
    Pas je kuar gambar noe dulu da diturunkan bala
    Kene belasah dgn mamat dlm foto dgn dia nie
    Dgr cite duk sbumbung dgn lelaki tue
    Padan muka

    Watie..klu ko dpat insaf ko insaf la..
    Klu ko nak pura2 je insaf or langsung xda ksdaran nk insaf, baik ko mati je skrg
    Drpd ko sembuh n wat lagi pangai burok ko nie
    Klu ko nak idup pun tah2 seksa jugak
    So either ko insaf atau ko pass away je la skrg
    Kurang ckit parti2 camni
    Kurang ckit dosa2 org len ngumpat ko
    Kurang ckit org laen gi parti xsnonoh camni

  69. ViZard8 says:

    uih, sheksi nye tidak.. muka cam tepong gomak. Em nak kutuk ape lg?? Takot aku, takot jd cam Indon, sbb nila setitik rosak susu sebelengga. Sbb byk maksia kat sane tuhan bg bala x kire sape..Soo sape yg kate2 kubur lain2, jgn jg tepi kain org tu kauorg berigt la sket…Esok3 tsunami bkn die je kena, SMUA hanyot….pkir2kan

  70. whatev says:

    hmmmm….is it just me but these ladies don’t have any taste in men?? apehal semua jantan2 in these pictures muka rempit gile? hahaha….yuckkkk~

    • Aduhai artis.... says:

      No it’s just you. Orang kat sini tak terpikir pun ttg muka jantan2 tu sbb betina2 tu pun bukannya cun mana..muka minah rempit pun ada. Orang konsentret ttg teruknya sambutan harijadi si Watie ni..

  71. hanzz says:

    Selagi hayat dikandung badan, tanggung le sendiri kat dunia dan akhirat, da puas org sekeliling beri nasihat… tungguuuuu…… ..

  72. abang gersangg sang says:

    huh.aku rasa lepas sambut befday ni mesti kena rogol la c watie ni…kalo da mabuk ,nak kontrol camne lagi??
    time ABP tu pon bkn men sexy lagi watie ni..rase nak nyonyot je tetewk die ni…
    watieeeeeeeeeeee…ahhhhh/…ahhhhhh.
    abg datang ni..

  73. entah says:

    ya ALLAH ya tuhanku……..x sanggup nak tgk gambo2 neh…..moga ALLAH beri taufik dah hidayah pada mereka… amin…….

  74. nana says:

    udah2 le tu… kita doakan je la yg terbaik untuk dia. mudah2an dia sempat bertaubat sebelum ajal menjemput…

  75. fcuk says:

    babi punya artis pelacur… memalukan agama islam sial…minum arak, pakai seksi sampai tetk nak keluar…sial… ni sume kena rotan ikut hukum hudud…

  76. lola_cute says:

    hahhahaa….ni melayu ke sakai nih…serupa xde agama…bodoh punye pompuan..dh TUO tu wat tobat la weiii…..ko xlaku pn……baik xyah pakai baju pun xpe…..

  77. nenek kebayan says:

    hahaha…rupa mereka hodoh btullah….lola btul kau katakan…..tobatlah cucu2……kubur kata mari cucu duk kata “tunggu aku nak gesek bumi dulu”….nenek takutz cucu x sempat tobat….cuma nenek nak nasihat…Jgn ingat hang semua gie umra cam salin kulit…hang semua nie suka main2kan agama…nanti Allah kalu mare…barulah hang tau tinggi rendah langit itu..

    Aza…hang tu masa susah ingat Allah…nie masa senang..kenapa Allah hang campak

  78. HamBa ALLAH!! says:

    ni ker cara idup org melayu yg beragama ISLAM zaman skang? kite semakin m’hampiri hari kiamat.sedarlah wahai manusia…..nauzubillah

  79. miss suka masak says:

    erm xtaw nak kata per…coz aku tol2 tkejot nie….erm….

    pic2 2 semua mnyeramkan….

  80. asniza says:

    sambutla hari jadi selagi ada nyawa..nanti klo nyawa dh ditarik xbleh sambut daa..ramai yg menganggap perlu buat semua dan sesuka hati semasa di dunia sb nant bila dh mati xbleh wat daa..wahai kawan2..kita di dunia ni dh melepasi 2 alam dan lepas kematian ada lg 2 alam sedang menanti kita..alam luh mahfuz..alam kandungan dh kita lepasi..yg sdang menunggu kita ialah alam barzakh dan akhir sekali alam baqo’…ingatla..kita hidup bukan utk hari ni dan esok..tapi untuk alam baqo’…

  81. Zaza Muhammad says:

    smlm tgk iklan lam TV… lebey kurang maksud dia…
    ‘selepas saya melahirkan anak, saya tak pernah sambut harijadi saya kerana merasakan perit ibu saya melahirkan saya, kenapa saya nak meraikan hari ibu saya bertarung antara hidup dan mati kerana nk melahirkan saya… I love u MUM!!!!!!!’
    tol gak, kenapalah aku xpernah mikir pun mende2 simple gini tp dlm pengertiannye? spatutnye setiap kali besday kite bg mak kite hadiah kan kan kan.. Patut aaa digalakkan wak doa selamat atau tahlil ke…

  82. hanny says:

    bwk² la mengucap watie…dunia ni sementara jer…
    arini ko bersukaria….silap² esok org usung jenazah ko plak…

    • [email protected] says:

      sebut le nama aza sekali… sedih dia x populer macm watie

  83. patricia yeoh says:

    Watie and all your frens, why do you all do that? Memang memalukan agama sendiri….Cukup2 la, sudah2 la tolong beringat

  84. Nurain says:

    emm..knpa mcm ada pole dance 2??
    emm..suda la ada rokok,arak..ish ish
    truknya..

  85. Leo says:

    kopek nak terkeluor sudah

  86. onCet says:

    sedih tgk

  87. khotaro says:

    wahhhh gini ke artis smbt birthday??bgus2,die tataw plak datang nye birthday mkne lgi tue n lgi cepat dekt ngn ajal,suke sgt letew perghhhhh…insap2

  88. sagara91 says:

    hmm..astaga…

  89. amy_comel says:

    aku penah dgr, penyakit tu dugaan, pnghapus dosa..time sakit la kite slalu ingt tuhan..minta diampunkan dosa..insyaAllah..

  90. mahazan says:

    Wah bestnya sambutan hari jadi cam ni siap ada awek turun dari palang besi ala2 tiger show lagi..apapun selamat hari lahir dan moga mendapat keberkatan idup

  91. DirtyGarage Junior says:

    asyik2 celebrate besday jeq musti kt club…
    LOL betol la dorang nie

  92. penbiru says:

    sikit aku tk hadap budaye clubbing ni…
    waste of time, money and energy
    gov sile tutup je club kat mesia ni
    cmne la mende2 ni leh dapat permit
    ye aku paham kononnye nak tarek pelancong asing dgn nightlife yg memberansangkn
    tapi masalahnye cm belambak2 melayu yg urban sgt lupe diri dari revenue dari mat saleh
    sile wat feasibility study balek la baek buruk club2 ni

  93. aku ke says:

    perghh, siap ade pole dancer lagi club ni. best gile seh. club mane gak ni. aku pun nak celebrate besday kat situ. heh heh

  94. stephen hau says:

    aku fikir betul ape yg Wardina ckp artis malaysia x layak jd Ikon or model utk org malaysia…ckp kat aku sape yg bleh harap…….aku anti dgn artis yg bpura2

  95. stephen hau says:

    betul ape yg wardina ckp artis malaysia x layak jd ikon utk org malaysia…aku anti dgn artis yg hiporkrit

  96. semoa kalian sempat bertaubat

  97. sarra says:

    emmmm…sambut birthady tu mungkin dia ada agenda sendiri..tapi yang tak sedap mata memandang botol arak..adoi…..masalah negara……agak-agak nye di malaysia nie berapa banyak artis malaysia yang tak minum arak????boleh kira ke???i pun moden…gak tapi arak dadah no way…my hubby pun dari oversea….tapi semua bergantung kat hati kita…harap watie cepat sembuh…kita manusia tak leh nak hukum manusia hanya DIA yang berhak….adiossss

  98. sarra says:

    oppss sorry pembetulan birthday…ejaan nye tersilap tersalah tekan keyboardlah

  99. SAYA says:

    ya Allah….malunya tgk artis melayu beragama islam macam ni….bila la nak bertaubat hamba Allah ni…

  100. Syaitanirrajim says:

    Jangan hiraukan kata2 di atas Watie…teruskan lagi sebab nanti2 bertaubatla..sempat lagi, tak semestinya mati esok. Lagipun ko masih muda Watie..bila lagi nak enjoy ngan kawan2..nanti dah kawen lepas ni berenti la. Aku suka Watie..aku suka. Orang macam ko memang sangat aku suka & boleh menemani aku nanti di sana..

    Kalau nak have fun, sex & ape2 je la..buat je..jangan pikir kata2 orang tuu.. Diorang bukan ape..jeles le tu tak dapat nak have fun mcm ko Watie. Best giler kan? Kalau boley ajak ;agi ramai lagi bagus..lebih happening. Aku suka…sebab ko tak hipokrit,heheh..

    p/s: Ini adalah petikan dialog syaitan yg akan terus menyesatkan manusia & akan terus mengajak ke arah kemaksiatan..

  101. style lahhh says:

    bla muda2 biasa la mcm ni…tp yg masalahnya bla dah tua pndi plak kata kat org kononya dia 2 baguih sgt…ingat balik masa muda mcm mn…bru org respect…

  102. epal pink says:

    sakit tuh tanda peringtanan la keatas dosa2 yg kiter dh lakukan …budak watie ni xamik iktibar ke kes dier yg dulu…
    jgn sebab kiter artis femes la konon sesuka ati jer..memalukan sungguh…org2 cm ni xpatut dibagi publisiti..murahan sungguh..

  103. Caldina says:

    macam ni baru sempoi…… cool seey celebrate besday ada tiger show….. uish.. kat mana ni ek ?
    enjoy giler diorang ni…

    p/s: idup hanya sekali…. enjoy ar masa idup ni…

    • [email protected] says:

      hidup didunia sekejap entah bila ALLAH jemput kita… jadi yang akan kekal hanya selepas mati… pilih untuk enjoy di dunia atau akhirat

  104. me-C says:

    kalau kena hepatitis ni..boleh berjangkit melalui share gelas atau brg2..org yg terkena..so..member2 di sekeliling artis berkenaan..be aware!!! mungkin anda selepas ini…atau mungkin anda dah terkena…baek cek cepat2…sbb penyakit ni mmg susah utk diubati…

  105. snapshoot! says:

    more photo here!

  106. evo tapaw caldina says:

    Caldina, jangan lupa mengucap sebelum start kereta . Nanti eksiden mati terus susah pula.

  107. sayakomenikuthatisaya. says:

    biasalah dunia islam hadhari.terimakasih!

  108. ANti-Artis says:

    ishh3!!!!!!!!!!!!.Kalau Macam ni lah prangai artis zaman sekarang KIAMATlah dunia ni…..x insaf ke diorang ni….

  109. aku geram betul dgn depa semua…Ni la kurangnya penguatkuasaan undang2 islam…

  110. saya takut tutahn says:

    gambar nie kalo bgkat melodi atau terjah..sure jd citer..

  111. tunggu nak tepuk tangan je says:

    dah nak mati..baru la nak taubat

    k watie…
    sekarang leh la taubat
    TTOOBBAATTTT…..

  112. gelenya says:

    eh mana pemimpin politik yg masing2 ckp nak memperjuangkn agama…ni rakyat2 yg bertuankn nafsu nih, amik bawak gi klas agama…ini x, sebok nak kawin muda, gado berebut status. je manjang….zed zaidi sekali, aritu kate nak kaunseling artis2 yg bermasalah…..ha ni lah dia…semua yg kt sini sgt bermasalah!

  113. SIOT says:

    MEMANG SIOT

    • Caldina says:

      terbaek apa… masa muda ar nak enjoy… dah tua ganyut baru nak p kelab dangdut wat per…
      korang ni pun…. kolot giler…

  114. Rooney says:

    Hahaha..

    Orang muda beb, biasa la jiwa nak enjoy.

    Macam lu baik sangat.

    Masa budak ni lah nak rasa semuanya.

    Nanti bila ko dah tua, baru la ko menyesal.

    Ha time tu lah ko nak makan luar, pasang bini dua, ada scandal kat luar sedangkan anak-anak dah besar-besar.

    Time muda and single / tak kahwin ni la nak buat semua tu.

    Open la sikit, jangan suka jaga tepi kain orang lah woi !

    • Fact-oriented Person says:

      Masya-Allah..baik beristighfar dgn kata2 ko Rooney. Jangan bercakap seolah2 takde agama. Jangan sekali2 membenarkan maksiat atau menyokongnya, kerana ia melambangkan siapa diri kita..

      Takut tengok komen mcm ko ni..seolah2 benda ni biasa sangat. Aku kalau dah tua nanti kalau tak buat semua2 ni, insya-Allah rasa bersyukur sangat. Sebab kita tau ke hidup kita ni sempat sampai ke tua atau tak? Tengah ralit enjoy tiba2 dijemput malaikat Izrail macamana?

      Think before giving comment. Comments without proper use of God’s-given brain will indirectly show your mentality.

  115. bukan watie sorang aje gile…semua yg ada dlm gambar, gile dan tak bemaruah…huh seram tengok gambar ni

  116. apple says:

    patut la tuhan bg dia sakit.. mgkin balasan atau mgkin nak bg peluang bertaubat..itupun klu smpat..

  117. rocco says:

    sume huduh²..paling huduh si Azza elite tuh…
    adoyai, x tgk cermin ke dlu Azza oii..
    da mcm hantu cine..
    klu jumpe tgh mlm ni lari aku..
    tp ader sorg yg hot, yg pakai baju putih..arrrrr

  118. evo tapaw caldina says:

    Caldina anak luar nikah ? erm…..

  119. seksinya?….. sambut hari jadi ke?……… dekat mana tu sambut….

  120. Minah Bibir Merah says:

    seksa aku tgok page ni…

  121. Memang dh banyak keruntuhan akhlak kt Malaysia. Bukan artis je…………nk tunggu bala je dr tuhan. Baru insaf mcm kemelesetan ekonomi……x de duit x bole berhibur…….ini sume sbb hidup senang……..kalo susah baru ingat tuhan

  122. L.O.V.E. says:

    ni kt Zouk ni…

  123. damia zahra says:

    mak datokkk!~ bwk2 ar bertaubat dek non! ish ish ish!~

  124. nfarhiraf says:

    ya allah ya tuhanku . aku rasa die ni gi mampos lagi elok.
    mcm mana org islam bole pkai baju mcm tuh ,
    aku keluar nk pkai lengan pendek pun segan :O

  125. hs says:

    bertaubatlah…kpd yg terlibat dlm party tu insaflah..Allah itu Maha Kaya

  126. teacherfara says:

    mcm mak nyah.euwwwww..yucks!

  127. nad says:

    sian dorg ni kan…pakai baju mahal2, mekap mahal2…tapi tak lawa pon.

  128. bodopunyaolang says:

    ckp bkn islam kang…. marah… ckp islam, wat malu agama islam je… pandai2 r pikir…. sendri dah besar…

  129. Artis Melayu Malaysia, bila ditanya pasal bab agama, pandai pulak beri alasan… kononnya faham agama..

    Tapi…cis..

  130. syasya says:

    Dah mmng dia ni mcm ni… nak buat cam ner.. bukan org tak kenal dia ni…

  131. anto says:

    apsal muka semua lelaki tu mcm mamat dr seberang ek?

  132. Jay Ar says:

    lau cantik xpe la gak, ni melayut cam betik masak bab tu yang selera nak tengok dia pun boys muka pecah rumah jer, isy..ish..isyh…

  133. darwish says:

    macam badut jeq aq tgk dowang nie…

  134. karut says:

    watie, sedar2 le usia makin meningkat. orang lain pon clubbing juga, tapi u should know where to put the limit.. ask urself , sampai bila?

  135. fatiena83 says:

    Nafsu mengatakan perempuan itu cantik atas dasar rupanya. Akal mengatakan perempuan itu cantik atas dasar ilmu dan kepintarannya. Dan hati mengatakan perempuan itu cantik atas dasar akhlaknya.

  136. hamba yg hina says:

    Jangan main kutuk2 pelacur lagi boleh menjadi orang yg solehah dengan izin Allah (baca cerita nabi2 okay)

  137. gunsmoke says:

    ni org melayu ke omputih xsdr diri??

  138. dugong says:

    waduh…wak rasa risau melihat anak melayu muslim sekarang ni….nanti allah turunkan bala, kita semaua teroalit sama…waduhh..bila mau insaf ni…

  139. SHAK says:

    BALA DRI ALLH SEMAKIN HAMPIR INSAF LH

  140. snap says:

    AIDS…AIDS…AIDS.

  141. ayu says:

    Btul kata wardina..artis tak patut dijadikan idola.Dlm tv nmpak sopan,baik….Padahal kt luar sosial giler..

  142. Jay Ar says:

    Nmepun pelakon… mne de pelakon yang betul2 suci walaupun dia selalu mlakonkan wtk baik. Pun gitu moga2 trbkalah ati tuk btaubat. sgalanya berkemungkinan… pak lebai leh mti sest, si sundal leh mti dlm iman…..

  143. Trash Ur Head says:

    Betul Kata Wardina………

    Artist Malaysia Dlm TV je baik…Luar x leh jadi role model pada masyarakat…..

  144. warungsembang says:

    buat artis semua….kalau nak sambut birthday pun jgn la pakai pakaian camtu…..macam org x bermaruah jer. Ingatlah bila sakit tu pun ada hikmahnya…mungkin nak tau kita insaf atau tidakkkkkkk

  145. Jay Ar says:

    inilah pentas dunia…. kita tonton dia, yang buruk kita kutuk yang elok kita puji. apa yang diaorg wat ni mmg tak patut dan mesti dikeji
    tapi jgn lupa org lain lak tonton kita, so….. jgn lupa memperbaiki diri sendiri setiap hari, n….. sentiasalah perhatikan tingkahlaku ahli keluarga kita.

  146. volleyball 6 says:

    kat dunia ramai kawan….kat kubor tinggal lah kau sorang….menyosal tak sudah

  147. moon says:

    kepada wati n the gang,semoga kamu semua diberikan taufiq dn hidayah..percayalah wati,sebenarnya allah masih sygkan kamu,maka diberi penyakit utk menghapuskan dosa2 kamu yang lalu,dan supaya kamu tidak melupakan NYA..selagi masih ada ruang bernafas,selagi ada hayat di kandung badan,amik lah peluang ini dan insaf.jangan disia2kan usia yang ada,kembalilah ke pangkal jalan sbb Allah maha pengampun.serta kasihanilah ke 2 ibu bapa kamu..tiada ibu bapa yang mahu anak mereka menjadi seperti itu..kepada pembaca2 di laman ini, mari kita sama2 doakan agar terbuka pintu hati mereka semua ini supaya kembali ke jalan yang diredhai..

  148. hamba Allah says:

    Nielh calon2 penghuni neraka…

  149. Ima says:

    sgh aku tak phm. best sgt ke tunjuk lurah, pkai mcm sarung nangka, berpesta kat tpt2 mcm tue?

    YA ALLAH, mintak jauh la semua ni. Lindungilah aku serta umat islam lain drpd lalai kepada perintah-Mu serta kuatkan dan tetapkanlah iman kami Ya Rabb.. Amin..

  150. ysmin says:

    bertaubatlah sbelum Izrael dtg jumpe korang2 yg suke beparti x ingat dunia nie…..

  151. GHale says:

    Insaf lah … Sesungguhnya sakratulmaut itu menghampiri kita dalam pelbagai cara … jangan lah nnt kita tidak sempat bertaubat dan tidak sempat mati dalam iman …

  152. sha says:

    subhanallah…inilah bangsa melayu yg dah layu… inilah artis malaysia… inilah rupa sebenar segelintir artis malaysia yg dh ……… semoga sempat lah bertaubat…

  153. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  154. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  155. cikgu says:

    Astaghfirullah.. dah bermacam2 ujian yg Allah beri ke ‘dia’ tp masih tak sedar2 lg ke? dengan tiger dance, air setan baju nampak alur.. apa nak jadi.. tak takut ke pembalasan dr Allah..

  156. minah says:

    cheq dah tak tau nak kata apa dah………

  157. ayeen_miroslav Nj says:

    suda2 la tu watie..dh byk sgt kntroversi awk timbulkan since jdi artis…tu la hkikat artis skrg..mmg ssh nk cri yg bkn kaki clubbing…Nauzubillah,cmana nk jd ikon…?ngara lain mntertawakn kita betapa rendahnya mentaliti artis2 msia…WAKE UP…dh lama sngt hnyut…T_T

  158. Nadine says:

    artis kelas ketiga. bakat tak seberapa, glamour je lebih.

  159. Nadine says:

    Si Azza nih dah bertahun tahun jadi artis tapi make up muka sendiri pun belum pandai lagi.. memalukan seperti tepek tepung gandum ke muka hehehe