Written by AbangNara | May 25th, 2011

kilafairy

Ramai yang bertanya-tanya apa sebenarnya Kilafairy ini lakukan sampai mendapat begitu banyak liputan. Sebenarnya Kilafairy ini adalah seorang pelakon. Mungkin juga Kilafairy seorang penyanyi sebab ibunya Rohana Jalil pernah terkenal suatu ketika dahulu sebagai seorang penyanyi. Namun begitu, gosip percintaan Kilafairy dan Yusry sememangnya memainkan peranan besar sehingga nama Kilafairy meletup secara tiba-tiba.

Layankan lagi beberapa keping gambar Kilafairy dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

kilafairy

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to (GAMBAR)Kilafairy Yang Bakal Melonjak Dengan Filem Karak

  1. Liyana Lunia says:

    ohhh seksi juga sheira aiyob tu ehhh

    0

    0
  2. athiraharudin says:

    dia kan femes sebab body dia masa abpbh memang voluptuos gitu,,lentik mcm beyonce

    0

    0
  3. alau camni tajuknya kilafairy bakal melonjak dengan gosip bersama yusri la kan?

    er, dia ni yang glemer masa abpbh baru ni jugak kan?

    my recent post…ustaz dan ustazah yang ghairah?

    0

    0
  4. cik kiah pokpek says:

    x lawa la pulak bile gambar close up pgg mic 2…hudus..nampak tua….itam

    0

    0
    • Aku says:

      Aku tau hak korang nk bg pendapat tu..tp toksah la melampau2….!!!! Menyampah rasanya..
      Over sesangat… Da xckp xlawa, pastu tambah plak huduh + nampak tua + itam… Alahaiii.. Cuba cermin diri sendiri..

      0

      0
  5. is says:

    x sbr nk tgk citer nie..huhu

    0

    0
  6. jejaka says:

    ckup menympah tgk p’puan paki cincin besar gedabak dekt tgn telunjuk…
    cam bini firaun doe….
    bala bala

    0

    0
  7. tulip says:

    nmpk sgtt tua dari usia..wakakakakaaa

    0

    0
  8. cik siti says:

    shera seksi ar..xde ke tunangannye tegur?

    0

    0
  9. zaia says:

    sape g muda nie?shera ke kila?huhuhu..
    kila-kakak-hot
    sheera-adik-cute

    0

    0
  10. MISS mary says:

    asik kilafairy je abang nara ni..

    0

    0
  11. hajimaru says:

    mana x femes cik kila ni kalau abg nara dok kuar kan story dia memanjang..makin ngetop la dia..

    0

    0
  12. ewan says:

    xsuke ah tgk kilafairy ni..amek gmbr nk posing lentik g2..mmg la xske,xyh tgk.tp dah t’tgk.2 y mnympah 2..

    p/s:shera ayob ni pelakon bru nak naik,2 y kne naikkn cket baju die 2..sopan la cket.awk 2 tunangan org.lau ak jd mak mertua die,xingin ak nk b’menantukan die ni..hahaha..panas makkknokkk…

    0

    0
  13. tulip says:

    kila…ohh noo..punggung mu tetongek macam itik, badan dah x tau nak lurus dah, dada mu terlampau mendada, dah nmpk dada tu pun masih nak mendada bagai..mulut mu mcm mulut itik sgtt dimuncungkan mcm tu..mesej nye disini, jgnlah pose over sgttt….semula jadi lg bagus wahai kila…

    0

    0
  14. laki-laki says:

    mai nk roket sekali pompoan ni….

    0

    0
  15. tulip says:

    kila nmpk mcm sebaya ngn rcw kihkihkihkih…

    0

    0
  16. Piston Pecah says:

    hot sangat!

    0

    0
  17. Dumb says:

    abg nara selalu kuarkan crita pompuan2 cantik ni…kila fairy laa…lisa surihani laa..fazura laa..heliza la..tiz zakiah la..xpenah lg duk kuar crita artis lain…nampak sgt memilih rupa..

    0

    0
  18. gud luck to all of them..

    0

    0
  19. ela says:

    nape mcm tua je muka die.. tak sesuai dgn umur. kesian….

    0

    0
  20. AbangNara says:

    test

    0

    0
  21. Didie says:

    Mcm manohara ada gak.

    0

    0
  22. padat says:

    Big TQ kila. Aku belajaq dari kau melentik kan bontot dan dada tiap kali aku ambik gambar….untuk cucu cicit aku je.

    0

    0
  23. 123 says:

    tua,bibir lentik macam donald duck.

    0

    0
  24. hehe says:

    gosip kilaferi dgn yusri yg mefemeskan dia..cm x je…yg memfemeskan dia bibir dia n gaya pose tuh yg memfemeskan dia..kalau gosip dia dgn yusri cm suam2 kuku je…..hampir org xpasan pon gosip dia dgn yusri…klo yusri dgn lisa mybe laa org prasaan….hmmmm

    0

    0
  25. lolo says:

    ceh!! cite karak xbesh lgsg!!! rugi duit aku!! belakon xbesh tp beria2 kua media..

    0

    0
  26. cookie monster says:

    aku bukan peminat dia.. tapi body, muka dia mmg macam gitu.. cara jalan n posing pun mmg macam tu.. bukan dibuat2.. aku pernah tengok live la.. hrmm.. maybe mak dia dah didik untuk jadik artis macam skg.. kawan aku pernah cuba berdiri melentik macam dia 10 minit… pas tu sakit pinggang.. haha..

    0

    0
  27. sikit je. tak hot.. ni lagi hot kot. anak MR.K

    http://datindba.blogspot.com/2011/06/hot.html

    baca

    0

    0
  28. fauzee dewa says:

    aku ni dulu bf kilafairy teringat masa cium mulut dgn dia

    0

    0
  29. fauzee dewa says:

    aku ni dulu ex bf kilafairy teringat masa cium mulut dgn dia

    0

    0
  30. terompah kayu says:

    dalam filem KARAK…watak si kilaperi nie lah yg paling tahap HAWAU aku tgok…dah la tergedik2,,,,mulot tu asik muncong sane sini mcm anak burung kebulor nak makan langsung tk mencabar,,,,buang masa jek tgok.

    0

    0
  31. shakira says:

    tau tak kenapa dia punya body tu melentik???nampak mcm cantik…memang di lentikkan kerana dia tak ada buntut…saya dah tahu ntip2 org yg takda buntut nak nampak seksi ni…macam tulah…kerana saya pun mcm tu masa remaja2 dulu…itulah tekniknya supaya nampak sexy..kalau masih muda dan kurus, bolehlah dpt tahan melentik mcm tu..kalau dah berumur, dah gemuk…memang tak tahan…

    0

    0
  32. shakira says:

    tak kisahlah nak buat apa2 pun, janji mengaku…jgn hipokrit…mcm ifa raziah…dunia artis malaysia kita tak di hairankan lagi benda2 plastik ni…dah mcm mat saleh dah…..just tak naklah…eksyen tak mengaku buat itu, ini….jadilah diri kita sebenar…takda org nak kisah dan melarang, duit kita sendiri …

    0

    0