Written by AbangNara | July 30th, 2010

kevin zahri rio elani

Macam pinang dibelah dua. Tahniah kami ucapkan kepada Kevin Zahri dan Rio Elani. Dedua sama cantik dan sama padan. Semoga berbahagia sehingga ke ahir hayat nanti. All the best.

Lagi gambar pra perkahwinan Kevin Zahri dan Rio Elani dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Khalil Photography.

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

kevin zahri rio elani

129 responses to (GAMBAR)Kevin Zahri Dan Rio Elani Pre Wedding

  1. Am i the first one? kehkehkeh..

    nice shot.. macam omputeh.. :)

    0
    0
  2. semut says:

    i like…nice pics…credit to khalil photography :-)

    0
    0
  3. acquagirlz says:

    pergh lawa gambar wei…nak gak…

    0
    0
  4. Kasih says:

    mmg padan dua2 ni.. sama segak sama cantik…. kekal ke akhir hayat nnt… Amin..

    0
    0
  5. cikedi says:

    sapa ni ??

    0
    0
  6. nur says:

    seksinye….tutup la sikit.

    0
    0
  7. amirah says:

    sape rio elani ni sbnrnya..?lawo nya gambo..phewittt..

    0
    0
  8. datin says:

    sekali pandang macam zarina la pulok

    0
    0
  9. comel dr intan liyana..he he he..bertuohnye kevin

    0
    0
    • misteri says:

      takde la lawa sangat pun bini die tuh….
      tak sangke,orang hensem camtuh dapat ‘biase’ nye pmpn sajer…huhu..

      0
      0
      • btgblues says:

        Cik misteri cam jeles jer…kikiki…dah rezeki dia dpt jantan macho lagi hensem…bukan hamsap…wakawaka

        0
        0
        • munga says:

          Cik Misteri nak pempuan lawa mcm mana lagi? Dah standartlah muka melayu mmg mcm tu… yg lawa lwa tu biasanya mix ajer.. ini dah kira lawa le ni.

          0
          0
        • honest says:

          cik misteri ni intan ldyana ke???cam jeles je… hehe

          0
          0
      • opah says:

        aler..kevin ni ade koleksi pic tgh main ngan intan kat bilik hotel..yg bodo intan ler..hahaha..jantan ni sedap la

        0
        0
  10. jane says:

    pre wedding tu ape maksudnya??? kalau org putih aku paham la…..

    0
    0
    • ben ya says:

      pra perkahwinan…belom kawin lg masa tu..tp…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

      0
      0
      • Ryta says:

        Tapi apa weh…habiskanla ayat ko tu…..nak tau gak apa yg ko pikirkan??

        0
        0
        • jane says:

          pre wedding tu jane faham…. tapi dia org dua ni bukan melayu ke ada pre wedding??? jane tau kevin ni fitness instructor je….other than that tak tau pasal dia..and the girl is whom??? langsung tak kenal….melayu ke campuran ke…. artis ke model ke….. tanya je…

          0
          0
      • lily says:

        smpai tkeluar box ko punye dot dot tu..

        0
        0
        • vespa_NOS says:

          dalam byk2 komen, yang paling aku suka tang lily komen ‘smapi tkeluar box ko punye dot dot tu..” hahah!!

          0
          0
  11. jane says:

    anyway the girl is very pretty and the guy is handsome… all the best

    0
    0
  12. faridah says:

    apasal baju pompuan tu seksi sngat..

    0
    0
  13. greenloved says:

    islam ke ni??

    0
    0
  14. awexcun says:

    dorg ni islam ke?
    nape baju seksi sgt?
    tgk pix bertunang ok je…
    time kawin, adoi…
    pasrah…

    0
    0
  15. princess says:

    mke pompuan tu cm zarina af la..huhuu
    tp intan ladyana still better..huhuu

    0
    0
  16. Tiffany says:

    Sudah tidak eksklusif untuk bakal suami.

    Orang lain dah tengok sehabisnya apa yang patut sang suami sahaja tengok.

    Kesian bakal suami tersebut…

    0
    0
  17. lobak says:

    belum ape-ape lagi dah peluk sakan nie……..

    0
    0
  18. cik star says:

    klu bg sy, sy suka intan ladyana lg..she so cute..apa2 pn semoga kevin zahri dan pasangannya diberkati Allah..

    0
    0
    • intanladyana says:

      ape kaitan intan ladyana ngn dorg?? asal ramai pengkomen duk compare die ngn intan?? ker org yg sama dari td duk puji intan?? laki tuh nah kapel ngn intan ker??

      sy nah tgok intan secara real…..comel….tp kulit die xde cerah mana erk….and kurus…..so far ok lah…

      0
      0
  19. ko pn same says:

    ek lambatnye update..kn ke da lame diaorng ni kawen? da nk jadi bapak da si kevin ni..beautiful couple, smoga bahagia ke akhir hayat

    0
    0
  20. moumo says:

    tu lh aku rse dorg da lme la kawen

    0
    0
  21. peah says:

    x hensem pun kevin tu…geli aku tgk ada lar…yg pompuan tu cantik la…

    0
    0
  22. aries_april says:

    padan….
    cute sngt..
    wife dia cam zarina la…
    orng apa ek?

    0
    0
  23. bai says:

    cantiknya wife dia. happy for them!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    0
    0
  24. cili says:

    lovely couple

    0
    0
  25. sand says:

    perempuan ni lagi lawa dari intan. intan kurus sgt cam scarecrow.

    gmbr last tu cam klaka jek..nmpk cam perempuan tu dukung kevin. haha

    0
    0
  26. cantik..nice gambo,,,, tp seksi sesgt aaa, pastu ni pre wedding kan, lum nikah lai ke… kang lagi menarik klu bergambo camni lepas nikah…

    0
    0
  27. pascual says:

    nice pic..congratulations..cantikla baju rio elani.i suke sgt…

    0
    0
  28. bunga kantan says:

    dah lama dah gambar prewedding nih..kalau tgk website dia lagi ‘ngancam’ pose..intimate abis..nak tgk pun malu..tapi pre (sebelum) wedding (kahwin) tuh yg aku pelik..memang dah jadi trend couple amik gambar before kahwin, tapi ini memang antara yg terseksi (terseksa nanti)..

    watevala kan..

    0
    0
    • shahs says:

      pe name website tu? share laa..nk tgk gak…

      0
      0
      • caei says:

        nak jugak website nya…
        Nak nak nak…
        Heheheee…

        0
        0
        • bunga kantan says:

          pelik..dulu aku masuk boleh..skrang nak masuk balik cakap the account has been suspended..korang cubala khalilphotography.com..ada satu gambar tuh macam da ada pengalaman ‘beraksi’..errgghhh…

          watevalakan..

          0
          0
  29. bunga chengkeh says:

    lokasi : bangunan KTMB KL
    ahhahaha
    sje interprem

    0
    0
  30. it's me says:

    wife dia ni sape ek?

    0
    0
  31. grrr says:

    dorg ni bukan islam pon…
    so biar ar mereka nak pose gtu ke gni ke….

    0
    0
  32. caei says:

    Muka Rio Elani ni ckt2 mcm zarina AF…

    0
    0
  33. velasrizal says:

    apsal nama bini dia pelik sgt..

    Pendidikan Percuma Untuk Kakitangan Kerajaan ?

    0
    0
  34. sis says:

    pose yg last tu bahaya kit huhu..

    0
    0
  35. Ryta says:

    Sape Rio Elani ni? Artis @ model? Kalau si Kevin Zahri ni aku kenalla….
    Anyway semoga berbahagia selalu….nice pics! Credit to Khalil Photography….
    :-)

    0
    0
  36. aku xkenal pon mereka ni

    0
    0
  37. asasa says:

    belom kawin lagi dah pelok2….probabilty mesti tinggi utk cerai…..

    sbb tak berkat kot

    haram…

    0
    0
  38. mawar merah says:

    oh kevin ni tahniah….. aku ingat matsaleh mane tadi…..bukan kah dia ceo embunwebhosting tu

    0
    0
  39. LALALA says:

    rio elani ni penah blakon tambahan dalam filem jangan pandang belakang..jadi sape tah..sepupu ke sepapat pierre andre kat kampung die tuh

    0
    0
  40. roryee says:

    Mcm muka Kat Mentor…

    0
    0
  41. q says:

    fyi :
    i- merisik
    ii-bertunang
    iii-pre-wedding
    morntage video + gmbr
    iv-wedding
    v- post-wedding

    0
    0
  42. Zaza gabor says:

    Owh? Nmpk daring. Gaye model pengantin tp rasenye pic ni dah basi. Dorng nikah taon lepas

    0
    0
  43. imagine says:

    ni gambar pre-wedding. masih belum sah nak pegang2 lagi. sexy doh bini dia..dah macam bukan muslim dah gaya nya…isk2

    0
    0
  44. posing lawa..tp penuh kebaratan…

    0
    0
  45. observer says:

    korang yang komen kondem2 ni sebenarnya POYO LEBIH.

    Tak percaya? Tgk diri sendiri la… nak mengata org, padahal kau lagi teruk. Tak percaya?

    Talk to the mirror lahhh

    typical small minded people.

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      indeed…

      0
      0
      • nouri says:

        observer mcm tak puas hati aje. mesti ada buat salah …

        0
        0
        • observer says:

          nouri, bukan buat salah tapi menyampah tgk org yg komen2 kat sini alim2 buaya. mengata org padahal sendiri lebih kurang je. dah baca diam sudah.

          kain sendiri terselak, ada hati nak mengata.

          0
          0
  46. tralalla says:

    standart la 2…
    haishh korg nih

    0
    0
  47. high maintenance…haha

    0
    0
  48. ssj says:

    ni kan gambar lama.
    elani skrg ni dah pun mengandung.

    0
    0
  49. betolcakapaku says:

    rio elani ni yang belakon citer jgn pdg belakang tu lah..yg jdi adik sepupu dharma..

    0
    0
  50. penuh kebaratan….

    0
    0
  51. Reena says:

    Baek punya lurah…nampak cam murah..oppsss..terlebey sudah..jgn maraah..

    0
    0
  52. feysha says:

    ala nama je pre-wedding, tapi selalunya tangkap2 gambar gini lepas nikah. tak caya cuba tanya any bridal photographer..memang pakej ambik gambar posing2 gini namanya pre-wedding.
    cuba la berbaik sangka skit.
    apa2hal pun beautiful couple! i mmg suka kevin sbb dia slalu bagi talk kat sini. rio pun cam lawa.

    0
    0
  53. very lame! says:

    AkuTau! says:
    July 30, 2010 at 11:55 pm
    ahaha… google2 kuar citer tak elok plak eh. Aku kenal Rio Kamal bapak si Rio Elani ni. CEO satu company oil & gas. Bapak dia tua2 pun hensem, anak pun cantik le…. sama sosial je bapak ngan anak. Islam pada nama je…

    asasa says:
    July 31, 2010 at 7:38 am
    belom kawin lagi dah pelok2….probabilty mesti tinggi utk cerai…..

    sbb tak berkat kot

    haram…

    Reena says:
    August 3, 2010 at 6:38 pm
    Baek punya lurah…nampak cam murah..oppsss..terlebey sudah..jgn maraah..

    gila stunned i saw this ppl wrote. wow gila ada MALAIKAT! shame on you lah!

    what you ppl forgotten to fikir diri sendiri ke? citarasa org lain2. if you dont like what you see MOVE ON! tak malu ke GROW UP plz!? mcm2 is happening now that is important then doakan yg tak elok or mengatakan benda yg tak betul! ehh lupa agama anda 100%. seriously nnt teringin gak nak tgk gmbr kahwin korang ni. pastu kami ( OBSERVER and i nak tgk) and we would loveeeeeeeeeeeeee to comment. kalau tak interesting opppss sorry :) haram kan? sigh* or else simpan album diam2 kutuk diri masing2. cuba pulak compare bini or laki u all ni dgn ex2. pastu critic apa yg you all suka wife or husband u all pakai. suka hati lah husband and wife tu lah, si husband izinkan. korang apa peduli. pahala tu dah banyak ke? mentality, pride to yourself mana pergi? this 2 couple has done nothing to you! whats with the negativities? shame on u lah, they are happilly married couple, sah. what do u care?! they are now counting their days to becoming a parent. you all jaga lah your own so called! stop your nonsense plz :)

    0
    0
  54. very lame! says:

    bunga kantan says:
    July 30, 2010 at 7:33 pm
    pelik..dulu aku masuk boleh..skrang nak masuk balik cakap the account has been suspended..korang cubala khalilphotography.com..ada satu gambar tuh macam da ada pengalaman ‘beraksi’..errgghhh…

    watevalakan..

    imagine says:
    July 31, 2010 at 9:24 pm
    ni gambar pre-wedding. masih belum sah nak pegang2 lagi. sexy doh bini dia..dah macam bukan muslim dah gaya nya…isk2

    ni lagi kepala ke “beraksi”, hello this aint porn flick. this is a wedding photograher. OF COZ they are MARRIED. pre-wed is just a label for their album!

    0
    0
  55. very lame! says:

    Tiffany says:
    July 30, 2010 at 12:27 pm
    Sudah tidak eksklusif untuk bakal suami.

    Orang lain dah tengok sehabisnya apa yang patut sang suami sahaja tengok.

    Kesian bakal suami tersebut…

    very lame is saying:
    oh and why again your looking at them? bukan “tak elok ke melihat? or to placed a judgement?”who are to judge? who are u to say its not exclusive for her husband? oh now your saying men are all pervert? oh whats new? ur all covered.

    0
    0
  56. very lame! says:

    best of all, some just dont think if they are in their shoes having to read what all these negatives ppl wrote. Not exclusive to her husband? not beautiful enuff? dress to revealing? are u not married? i bet ur husband dont even look at u. sorry to say. u seems to know about everything and everyone do u? are u a friend of their? hurmm… i dont think so. so your saying men are all pervert? what’s new? your all covered? good for you.

    bak kata u all WHATEVER!

    0
    0
  57. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  58. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  59. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  60. Edwin Chan says:

    Nice shot man! The tone seems a littlbe bit dark however the overall look very nice! I love it.

    0
    0
  61. egipt says:

    Excellent conclusion! I am forwarding this to my readers as I am sure they will benefit from it!

    0
    0
  62. Audrea Checa says:

    Only wanna say that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.

    0
    0
  63. This form of info is really worth looking for, straight answers for readers in addition to a value to suit your needs as will certainly show the quality of the author. It’s good to obtain these sorts of articles around to keep the info flow steady. Helping individuals that can really make things right in the future, good work!

    0
    0
  64. That is my first time i visit here. I discovered so many entertaining stuff in your blog, particularly its discussion. From the tons of feedback in your articles, I guess I’m not the only one having all of the enjoyment here! Sustain the good work.

    0
    0
  65. Tarot says:

    I discovered your weblog site on google and verify a number of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to reading extra from you afterward!…

    0
    0
  66. Hey, i’ve been reading this site for a while and have a question, maybe you can help… it’s how do i add your feed to my rss reader as i want to follow you. Thanks a lot.

    0
    0
  67. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my option to learn, however I really thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may fix for those who werent too busy looking for attention.

    0
    0
  68. I enjoy what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the great works guys I’ve you guys to my own blogroll.

    0
    0
  69. This is certainly my personal superb pleasures to talk to your web-site so to enjoy a outstanding place right here *

    0
    0
  70. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any methods to help protect against content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

    0
    0
  71. Gala Creitz says:

    Please let me know if you are searching for a writer for your blog. You’ve got some truly excellent articles and I believe I would be a good asset. When you ever would like to take some of the load off, I’d totally enjoy to write some content for your weblog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.

    0
    0
  72. Jack Dearson says:

    Woh I your content, saved to bookmarks!

    0
    0
  73. I have just bookmarked your blog post titled “(GAMBAR)Kevin Zahri Dan Rio Elani Pre Wedding | Beautiful Nara”. The moderated comments in your blog has added to keep rich discussion on the topic.

    0
    0
  74. Verdie Deloy says:

    Terrific article. The tips and the concepts caved the particular article is significantly insightful and also valuable

    0
    0
  75. You have remarked very interesting points! ps nice website.

    0
    0
  76. Hi! I’ve been following your web site for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to tell you keep up the fantastic job!

    0
    0
  77. Hi There,I like the helpful information you provide in your article. I will bookmark your blog and check back again here regularly. I’m quite certain I will learn many more great things, here! Best of luck! Thank you.

    0
    0
  78. Hey! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Thanks a ton!

    0
    0