Written by AbangNara | January 18th, 2011

kembar juliana evans

Kalau dulu Abang Nara pernah postkan gambar kembar Diana Danielle dan gambar kembar Lisa Surihani, kini kembar Juliana Evans pulak ditemui. Yang ini Abang Nara akui persamaan wajah mereka memang banyak. Info yang diambil dari Forum Cari ini menyatakan yang si kembar Juliana Evans ini adalah selebriti dari Indonesia yang bernama Irish Bella.

Kalau anda rasa wajah anda seakan-akan selebriti Malaysia atau selebriti international, boleh hantarkan gambar anda kepada kami di borakartis [at] gmail.com. Tapi kalau wajah anda macam Justin Bieber, sila jangan hantar sebab kami agak alergic dengan Justin Bieber. Dan pastikan jiwa anda kental untuk mendengar komen-komen dari pembaca BeautifulNara semasa menghantar gambar anda.

Lagi gambar kembar Juliana Evans dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Menangi hadiah bernilai lebih RM40,000 (Macbook Air 4, iPhone 4 dan macam-macam lagi) hanya dengan bermain game Facebook Milo Fuze Jam Pack. Jangan lupa ajak kawan-kawan sekali join.

kembar juliana evans

kembar juliana evans

kembar juliana evans

kembar juliana evans

kembar juliana evans

kembar juliana evans

108 responses to (GAMBAR)Kembar Juliana Evans La Pulak

  1. nazim says:

    SANGATTTT COMEL <3

    0
    0
  2. reramahijau says:

    memang sebijik

    0
    0
  3. Dauspozi says:

    Juliana lagi cantik dan hot.. kott…

    0
    0
  4. noor fatin says:

    alalala comelnya!!

    0
    0
  5. sue says:

    mane satu yang ori..mane satu yg celup???
    xbrape kenali la

    0
    0
  6. miss_pinky says:

    a’ah serupa je.
    comel.
    :)

    0
    0
  7. nescafethreeinone says:

    nampak sama tp x serupa..apo lak den nak amik kisah.

    0
    0
  8. oren says:

    sbijik dowh

    0
    0
  9. nasrie says:

    ‘LIKE’

    0
    0
  10. Stopa says:

    Like or Dislike: komfirm ramai yang dislike komen aku ni ekekekee ada aku kisah… korang macam mana? kisah ker?

    0
    0
  11. Stopa says:

    Like or Dislike: komfirm ramai yang dislike komen aku ni ekekekee ada aku kisah… korang macam mana? kisah ker?

    0
    0
  12. Larina says:

    Juliana evan lg cun kot…tp mmg cantik r diorg nie..

    0
    0
  13. minah murai says:

    sejibik sejibon!

    0
    0
  14. Reena says:

    Ada len sket..mata Ju lebih besaq ngan muka ju pun lebih tirus..kalo wat pilem pasai kembaq terpisah pastu jumpa balik, depa dua ni berlakon skali..musti org caya..sorang ckp style KL, sorang style indon..bila menyamar, kalut kena belajaq style ckp masing2..lagi haru tetiba ‘kembar Diana Danielle ngan Lisa Surihani enterframe”..boley? Ala2 La Usurpadora gitu….nyahahaha..

    0
    0
  15. Ryta says:

    Jue Evans tetap cun dan hot berbanding minah indon tu! “Produk” Malaysia tetap yg terbaekkkkkkkkk!!!
    :-)

    0
    0
  16. mart says:

    Juliana Evans lg cun seyh! ^_^

    0
    0
  17. MisstauruS...MisspocO says:

    cantik…cam iras cousin aku gak…

    0
    0
  18. peah says:

    Juliana Evans lagi manis!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  19. naga sakti says:

    cantik ju lg..

    0
    0
  20. mama uti says:

    sama2 cantiklah//////…

    0
    0
  21. zaia says:

    sama cantik sama cute.
    muka ju mcm nmpk lbh matured brbnding irish.
    irish tu muka mcm budak sekolah jek.

    0
    0
    • myralupilato says:

      she’s not irish dear… =)

      irish yang kembar lisa surihani

      bang nara tersilap ni..hehehe~

      yang kembar JUE ni nama dia nadya

      0
      0
  22. garpu says:

    x kenal lahh. baik aku layan eskrimmm

    0
    0
  23. wahh,, sukanya jumpa kembar…
    sejebik arh muka diorg…

    0
    0
  24. akita says:

    susah nk beza…

    0
    0
  25. Gegeh says:

    cuba tengok muka pembaca berita TV9 Zuhairah Mustafa Al-Husin dan Nabila Syakieb (Pelakon Utama Cinta dan Anugerah 5.30 petang)..muka diorang menang sama.. 2 2 der keturunan arab, Nabila Indon, Zuhairah Malaysia.. tapi Zuhairah lagi cun

    0
    0
  26. watever says:

    perghh..serious x sama lansung..=D

    0
    0
  27. kakchubby says:

    tapi ju lagi lawa!

    0
    0
  28. luvv says:

    ape nk dfulikkn..kn manusia nie de 7 yg seiras ngan kte..abg nara bru jmp 1..kena cr lg nie..genapkn 7 seirs bru ar wa salute lu der..huk3x..

    0
    0
  29. hehe.. says:

    x sama sgt la. ju lg cun. si indon ni x lawa~~

    0
    0
  30. lolyat gang says:

    jue evans adalah kekasih aku
    dia lebih cantik dr indon ni

    0
    0
  31. makcik jahat says:

    ramai tol minah indon minat wt plastic surgery supaya nmpk serupa dgn artis malaysia. Org indon mmg suke ciplak2

    0
    0
  32. lavender says:

    buatan msia lg chantek = Juliana..!!!!

    0
    0
  33. ella says:

    erk? garu kpale jgak erk tgk dorg 2 nie..
    confiusss..andai 1 hari nnti dorg wat vidoe seks mcm
    peterpon..nak salahkan sape ek?
    hahhaha..

    0
    0
  34. Tok Kadi says:

    juliana, will u marry atok..

    0
    0
  35. Amereo says:

    Juliana Lagi Cun!!

    0
    0
  36. door_pintu says:

    sorry, i yg post tjread kembar ni kt Cari forum..namanya Nadya, bukan irish Bella. Irish Bellah tu pun i yg post. dia tu kembar Lisa.

    Irish Bella = Lisa Surihani

    Nadya = kembar Juliana Evans.

    0
    0
  37. villa says:

    jualina evan cun g..wewww
    alergic ngn justin bibir ke bang nara..hahahaahhaa

    0
    0
  38. Ni pun same jugak….agak-agak ade tak yang same dekat Malaysia ni….hehehe

    0
    0
  39. cantik says:

    cantik la….tak baik dok kutuk2 diorg pakai surgery nak ciplak2 ke..dh tuhan bagi muke die mcm tu..nak buat mcmane..diorg pn mcm kte gak..ade yg cantik..ade yg sederhana dan ade gak yg tak cantik…ade org kampung,ade gak org bandar..kte dok perli2 mcm la org2 kte ni pon cntik sgt?perfek sgt kn?tak sume kn….?

    bukan ape..pasal cantik ni pon nak perli2 ape hal? kalau memang minah tu cantik..cantik je la..tak yah dok perli2..terkdg bile kte tngok byk jugak artis2 mreka yg mmng cantik sgt2..tp bile kte puji cantik bukan bermakna kita nak lebih2kn indon plak….

    0
    0
  40. min says:

    juliana lg lawa la..

    0
    0
  41. myralupilato says:

    to bang nara…

    hye…ketemu lagi! (saya myra yg komen psl gmbr dd yg sy letak dgn kembar dia nadine ames) :-)

    ekceli, bang nara salah nama..IRISH BELLA yang kembar LISA SURIHANI…

    yang kembar JULIANA EVANS ni nama dia NADYA AMIRA…

    k, that’s all

    0
    0
  42. edy says:

    apa2pun, lisa jugak yg cun..hehe…:P

    0
    0
  43. myralupilato says:

    kembar dd: nadine ames (i found that)
    kembar lisa: irish bella and kembar jue: nadya amira (door-pintu yg jumpa)

    both of us from CARI FORUM

    kitorg tak kesah bang nara or other blogger hiburan nk ltk stori psl kmbr2 as long as they are not claiming that they are the one who found that…

    ai salute ngn abg nara coz dia xpnh lupa bg kredit to website yg dia amik mana2 stori or gambar..teruskan kecemerlangan okeh…

    hindarkan plagiarisme!

    congratz…sbb jujur, blog bang nara makin laris…

    wish for yoour success bang nara!! yeah!!

    0
    0
    • door_pintu says:

      setuju dgn u. x mcm Izyan.Com….suka curi gambar org then letak watermark dia. MENYAMPAH betul!

      yg gambar Irish bella i post dekat cari pun dia letak watermark. Kalaulah i ada kuasa, dah lama i tetak2 tangan dia. LOL!

      0
      0
    • manbelon says:

      menyampah la tgk ko ni…over..tak payah la sebok dkt blog org lain..biar la bang nara nak tulis ape pun..if u think u bagus u buat blog sendiri la..ko ingat cari forum bagus sgt ke? lagi pun ikut suke bang nara la nak tulis ape psl cerita yg dia publish…ala kalau bang nara tak bagi ko crdt msti ko tak puji pnyer kan????

      0
      0
      • anyer_selatan says:

        apesal pulak ko ni weh? apa yg bebudak tu tulis ttg blog bang nara sampai nak ckp “biar la bang nara nak tulis ape pun” …sikit pn dorg x kutuk bang nara. psyco betul. Jeles dgn forummer cari lah tu sbb pantas mendapatkan maklumat!

        0
        0
        • myralupilato says:

          well, let him/her be

          if we argue, kita akan jadi x pandai…

          ok! hehehe~

          0
          0
        • myralupilato says:

          ppl who mad abput what me and doorpintu said is maybe delusional or doesn’t know the concept of “etika” and “plagiarisme”

          for them it is a small matter…but it is actually not…golongan2 sebegini merasa jengkel mungkin sbb mereka juga mengamalkan budaya tidak sihat ini, di universiti maybe?

          prinsip ai, baik kita xpyh buat blog hiburan kalau cuma sekadar mengikut trend tp hakikatnya langusung xde ilmu,etika dan kejujuran…kan?

          0
          0
        • door_pintu says:

          Erkk? apesal ni eh? aku x paham. apakah kesalahan myralupilato? aku x nmpk ada ayat2 x elok. kenapa dgn manbelon tu eh? agaknya dia ke izyan.com hahaha

          0
          0
    • manbelon says:

      menyampah la tgk ko ni myralupilato…over..tak payah la sebok dkt blog org lain..biar la bang nara nak tulis ape pun..if u think u bagus u buat blog sendiri la..ko ingat cari forum bagus sgt ke? lagi pun ikut suke bang nara la nak tulis ape psl cerita yg dia publish…ala kalau bang nara tak bagi ko crdt msti ko tak puji pnyer kan????

      0
      0
  44. syafiq rosli says:

    woot..siapakah gadis itu..

    0
    0
  45. kak jah not so vouge says:

    ade la sikit.. tp x sangat..

    0
    0
  46. lolyat gang says:

    indonesia maling !!!

    0
    0
  47. WAWA NAK NYIBUK JAP says:

    bahaya gak klu muka seiras nih..buatnye kua gamba x senonoh or video porno….haaaa…sape nk jwb tuh..sian lak kat artis yang bermatian-matian menepihnye…klu pun benar x buat … tapi nama udah tercalar..

    0
    0
  48. Piston Pecah says:

    maksudnya aku pon ada kembar la kan..dan semua orang dekat atas muka bumi nih…ape ek kembar aku buat sekarang?

    0
    0
  49. non-stop says:

    juliana lagi cute… kembar dia tu nmpk sgt muka minah endon… (dah mmng minah endon!!! heheheh…) klu minah endon tu tau.. mesti dia sukakan??? geli je…

    0
    0
  50. missty says:

    Gamba first mcm sazzy falak pon ade..

    0
    0
  51. Agak sama la…
    byk nye pelanduk 2 serupa ni. =)

    0
    0
  52. cempaka says:

    sama..serupa sebijik sejibun

    0
    0
  53. hajimaru says:

    org ckp muka i cam katrina kaif x da lak masuk tenet….

    0
    0
  54. aku says:

    gigi yg BUKAN JUE tu kuning sikit..

    0
    0
  55. mr riaz says:

    Jue evans 10 kali ganda lagi lawar.. si indon nie try hard to be like her.. try again ye…

    0
    0
  56. tieyrah flynn says:

    bro nara…sy rse sy tjmpe kembar ally iskandar…artis philipine yg mnyanyikn lagu sayang2…nme die aljur abrenica…

    0
    0
  57. Wak Lu says:

    Ju lagi cun melecun…..minah indon nih..boleh lar…wat stok2…

    0
    0
  58. trex says:

    cntik..wa memg minat ju..

    0
    0
  59. siti says:

    juliana cun tapi nampak tua untuk usia dia yg masih remaja. muka pun panjang, kalau tak jaga boleh nampak macam jantan..

    yg kembar indonesia nye muka nampak kebudak-budakan. muka pun agak bulat. maknanya lagi awet muda lah.

    ju cantik tapi harapkan ada darah kacukan.

    kembarnya cantik tapi dia mmng perempuan asia tulen.. jadi kalau nak kira2, lagi cantik dia lah. cuba bayang kalau kembar dia tu ada kacukan, mesti tambah2 la cantiknya kan? ini tak kacuk pun dah rupa setanding kacukan…

    sekian =)

    0
    0
  60. anyer_selatan says:

    perasantan betul. haahahahaha

    0
    0
  61. L says:

    hahaha. comel gila. letak gambar yg sama fashion rambut, bila tgh pakai spec, bila tgh dipeluk org. yg paling comel gmbar pkai helmet sbb nak bg sama bila rambut juliana ada “bangs”

    0
    0
  62. amalina says:

    ha ah lah same..sebiji…

    0
    0
  63. misstaurus says:

    klu na ekut an jun lawa ag larh..haha..p ak ag cun kowt…!!! urm, xtw laa..org yg ckp muke ak cm nasha aziz! hehehe…papepon, sume org yg dicipta Allah cantek lorrh…!!!

    0
    0
  64. miss lala says:

    hey2, ni bkn irish bella la.. irish bella yang kembar lisa surihani…ni spe?

    0
    0