Written by AbangNara | December 29th, 2009

siti nurhaliza manja

Ala bucuk-bucuk comeinya Dato’ Siti Nurhaliza bermanja dengan Dato’ K. Leh main suap-suap lagi. Ini yang kami respek dan kagum dengan kemesraan pasangan suami isteri nie. Walaupun dah lama berkawin tapi tetap manja dan mesra di depan khalayak ramai.

Kalau pasangan suami isteri lain, masa bercinta bukan main mesra sampai tangan taknak lepas. Tapi bila dah kawin laki bini time berjalan duduk sebatu jauh. Buat mereka yang dah berkahwin, marilah menjadikan Dato Siti Nurhaliza dan Dato’ K sebagai role model yang tidak segan silu untuk menunjukkan betapa mesranya mereka walaupun di depan ramai orang.

Tahniah buat Dato’ K dan Dato Siti. Semoga kemesraan ini terus kekal selamanya.

158 responses to (GAMBAR)Kemanjaanmu Terserlah Jua, Kami Suka ~~~

  1. PemerHati says:

    …………..

  2. [email protected] says:

    laju jer KAK NARA ARI NI

    • [email protected] says:

      tanda TOK TI bahagia ni

  3. [email protected] says:

    luas mulut TOK TI…. D K xyah ler bukak mulut…. mcm nak sup baby mkan lak

    • anNeDeSiLva says:

      taw takpe..

    • AG JUNIOR says:

      pet, hubby aku slalu wat cam tu gak biler suap anak mkn
      time dia suap, dia nganga…
      time aku suap dia pun ikut nganga gak..

      pas tu ari tu, aku suap anak dia mkn, last2 aku suap kat mulut dia
      haha

      • [email protected] says:

        manja2 lah Akak AG aku ni.. hehehe

        • AG JUNIOR says:

          ko ckp cam tu pet tu yg aku tingat plak kat hubby aku time suap anak..
          dia mesti ikut nganga mulut
          he….

    • Padawan says:

      Hahahaha
      setujuuuuuuuuuuuuuuuu
      mcm bagi anak makan je kan

  4. anNeDeSiLva says:

    ala..
    suap2 bkn semestinya bahagia…
    mana taw salah satu adegan drama nk tunuk kat sume…

    • [email protected] says:

      huhuhu… malu tok ti orang ambik pic mcm ni…..

      dah lama gak dorang kawin ni

    • Clipkertas says:

      heheee…
      klu nak tunjuk kbhgian byk care kan anne..
      tak semestinya suap menyuap jer..

      ade berani ker… pukul2 depan org ramai?
      tak der kn…
      budak couple pun tak malu suap cam ni pe…

      biase jer bagi aku

      • [email protected] says:

        TOK TI mcm2 lagi 2 boleh masuk mulut korang ingat suara je ke bez…. lain2 pun bez gat…..

        mulut besar pun cantik gak tok ti…. ayu gebu semua ader

      • futuremagistrate87 says:

        aku sokong 300%….mesti lar tunjuk sbg pasangan paling loving wlaopon kawin tak dapt restu mak dan ab…opss…terlebey sudah…..

  5. eclipse says:

    comel ct…

    • blackberry00 says:

      hai BB..

      merajuk lagi ker..???

    • awekmas says:

      eclipse rindu u ..

    • Clipkertas says:

      eclipse…
      ko ade…
      ko lg comel kot…

      • [email protected] says:

        bb……

        dah ok ker, dah xbz ker

        mcm setahun aku x juper ko BB

  6. Esah says:

    waaaaa besaunya nganga

  7. blackberry00 says:

    ompuan mulut besar ni, onglaki mesti suke
    nak lagi omputih…
    tak taw nape…
    mcm akak ning
    tu yg dpt mat saleh tuhhhh…

    • AG JUNIOR says:

      black; xlalu nak pk jejauh..
      huhu

    • [email protected] says:

      huhuhu… anak chef wan semua besar 2 mat salleh suka

  8. pEnArI pOcO2 says:

    yerk…
    aper main suap2 dpn org nih…
    cam menunjuk2 lak…
    x besh aaar cenggini…

    • blackberry00 says:

      ekceli dat foto taken b4 they went to sleep
      tok t need to praktis n open up her mouth bigger n bigger
      dat’s y DK really fall in love wif her….

  9. pEnArI pOcO2 says:

    weh…
    aku frust betoi aaarr…
    dr. sms nak kawin tahun depan…
    melepas lar aku…
    isk…isk…isk…

  10. pEnArI pOcO2 says:

    ni aku mls nk masuk bn nih…
    senyap cam kubuuuuuuuuuuuurrrrr…

  11. EclipsE says:

    violet ade msk cni x??

  12. Clipkertas says:

    mane dorang nie…
    aku dah panggil dah td..

  13. pEnArI pOcO2 says:

    mana korang nih…
    aku sibuk wat keje baru korang sibuk layan bn…
    aku sibuk layan bn, korang plak sibuk wat keje…
    ish3…aper nih…

  14. Padawan says:

    macam suap anak makan je gaya si tok K
    mesra pun agak2 le
    dah macam ngengada je
    jaga la ati janda ko tu tok K
    tok t pung pikir2 la
    jaga ati bekas stri tok K
    kut satu hari ko jadi cam dia, pahtu tok k suap pempuan tu mcm ni
    baru ko(tok t) makan ati
    nak tunjuk konon umahtangga bahagia
    alhamdulillah sbb bahagia
    cepat2 dapat bb k
    kami nak tgkk gogo gege bebe siti

  15. ladybird says:

    mangg aiiiii……
    besonye mulut ct..
    huhuhu

  16. Nizaa says:

    besar gak eh mulut Siti..luas tol dia nganga..lapar kot…hehe

  17. ladybird says:

    umanggg ai….

    besonye mulut ct..
    kuk nak suap pon pakai lah sudu..
    xdelah nganga beso2..
    huhuhu…
    .

    • [email protected] says:

      KAK LADY… RINDU BANGAT KAT KAK LADY

    • pEnArI pOcO2 says:

      kalo aku cam siti, aku gigit trus jari tok k tuh, biar putus…

    • weiya says:

      salam…hi kak lady and the geng

  18. pEnArI pOcO2 says:

    aiyaaaaaaakkkk…
    senyap dan senyap dan terus senyap…
    tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn……………………..!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. june says:

    alah.x beranak lagi memang la manja..laki zaman skrg neh nak sedap je..kalau da ade anak tgok lah layan macam mana

    • Clipkertas says:

      aku rase tok K yg tanak anak..
      si tok T pun takut gemuk bile dpt anak…

      tapi klu ade rezki ade la kan…

  20. ladybird says:

    pet… mane sume org ni…..

  21. EclipsE says:

    sp jer kat cni yg p gathering?
    mcm xrmi jer…
    readers rmi…yg p xsmpi 20 org…

  22. sakura says:

    waaaaaaaaaaaaaaa kn tggl lg….sob3

  23. pEnArI pOcO2 says:

    errrmmmm…
    tersedak aku seketika…
    saper sebut2 aku nih…?

  24. [email protected] says:

    HAI U ALL//// banyak lak kejer aku ari ni… hehehhehe

  25. blackberry00 says:

    SAKURA….
    MAI RAMAI2
    P UMAH SEBELAH

    KES TOK T LAGI….

  26. EclipsE says:

    weiya nak kawen xjmpt aku ker??

  27. ladybird says:

    POCO…… ko tetibe je ilang ..
    sama lak ngan pet ….
    ko 2org skandal erkk..
    sama jer ilang..

  28. ladybird says:

    aikk.. dah blk ke sume org ni??
    aq ckp sorang2 lg…
    huwaaaaa…….

  29. jane says:

    ape2 je la….aku tak minat pon…

  30. affa_anis says:

    macam bapak suap anak!

  31. jane says:

    tapi kan buat apa nak tunjuk kat org manja2 camni…. aku rase geli geleman…kalau memang bahagia dan mesra atau romantik aku rase takyah tunjuk2….sama2 tau dah la…bagi aku org yg suke tunjuk2 ni org saja buat2 …takde kelas la manja2 depan org…

    • mai says:

      cuba pk positif… susahla cam ni. kalau happy pun, orang kata tunjuk-tunjuk. Last2, buat2 dek je ngan suami nak2 depan orang ramai. Risau lak kang orang kata nak tunjuk2. (padahal takde kene mengena pong)

      • jane says:

        i am positive….bukan suruh buat dek ngan suami depan org ramai…..but you dont hv to over do it…..jelek….

        • jane says:

          because since the story about DK kawin lagi dulu (betul atau gosip tak tau la) mula la gambar manja2 camni keluar….

  32. jue says:

    adakah jiwa aku yg hitam?? sbb aku rasa semua ini hanya lakonan belaka..muahahahah

  33. pening says:

    Alahai..main suap2 lak dia..bkn main besyar mulut Tok Ti..sng DK nk suap…hehe…

  34. rrrrrr says:

    tak apa2 la blog ni..pic laki bini suap menyuap pun nak di jadikan gosip… biasa ja aku tgk… i think 99% husband n wife buat mcm ni termasuk aku. so apa yg heran sgt nih…

  35. Geli Hati says:

    HEK ELEH LAKONAN SEMATA-MATA KONON BAHAGIA PORAHHHHH..

  36. anja says:

    D.CT dan D.K memang comel.. alhamdulillah bahgia D.CT dgn D.K, walaupun pd mula nyer nmpak x sesuai..

  37. arieiza says:

    aku suke jer…..
    x kisah ape pun cite umah tgga diaorg..yg pasti org yg mengutuk tue blm tentu dpt mkn bersuap..
    jeles la tue..

  38. Janah says:

    Berlakon ajalah tu tunjuk romantik. Tapi balik rumah lain pula ceritanya……………

  39. bruno says:

    Eeeeeeeeee luas nyer molooooooootttt

  40. laracroft says:

    Awww… tak seswai tau!!

  41. Aduh….ni suap nasi je pon dah romantik…
    kalu suap lain xtaula….hehehe

  42. Kemanjaanmu terserlah dgn bukaan mulutmu itu…!!!

  43. ms_ru says:

    mana tau diorang bahagia?kat dpn org bolehla tunjuk.tp kita xtau ape yg berlaku kat umah…huhuhu..yg heran,xde anak sampai skrg….dah kaya n byk duit,leh wat in vitro kat oversea…or amek anak angkat…mcm ada something wrong je diorg ni…aku dah xpecaya…..

  44. applipcious says:

    jelesnyerrr

  45. affa says:

    eleh, takat suap2 gitu…..standard la laki bini….apada..

  46. bung mortar says:

    siti tak nak anak atau siti ade probrem.. sebb dato’ ke da tunjuk “bukti” anak-anaknya degn bini 1st…. kt dpn org… lagi pun bukan lame no die kawin baru 4thn la… ape punye srite la….

  47. cinta says:

    dulu dk muda, skang sudah tua, sperm sudah tidak subur sbb itula siti gemuk, kalo dapat laki xsubur n xdapat anak, selalunya isteri gemuk

  48. Ravenvia90 says:

    Poyo..heehheh