Written by AbangNara | June 20th, 2011

aaron aziz

Hero Malaya sekarang ini bukan lagi milik Shaheizy Sam ataupun Remy Ishak. Gelaran ini adalah milik Aaron Aziz. Kehebatan Aaron di dalam drama Nora Elena dan filem KL Gangster nampaknya terus melonjakkan namanya. Namun begitu, kepada yang tiba-tiba berniat nak mengorat Aaron Aziz, lupakan sahaja hasrat itu. Aaron kini sangat bahagia bersama isteri dan anak-anaknya.

Lagi beberap keping gambar keluarga bahagia Aaron Aziz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MadamMondoq.

aaron aziz

aaron aziz

aaron aziz

aaron aziz

aaron aziz

aaron aziz

aaron aziz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

87 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Seth Tan @Aaron535Aziz

  1. mazda6 says:

    istttt !!! hehehe

    0

    0
  2. naima says:

    wah sgt jeles…hehe..wife dia so gojes..mmg pdn la..klu x aku nk rembat..haha!

    0

    0
  3. naima says:

    jelesnya aku..seb baik sm pdan..klu x aku rembat..haha!

    0

    0
  4. wannies says:

    jejaka idaman malaya ni…huhuhu…rasanya ramai pompuan sanggup jd yg no.2,3,4 klu mcmni pnye cara die melayan isteri dan anak..oh..seth tan..haha

    0

    0
  5. nhayati says:

    I like what u saying beb…. Hero Malaya sekarang ini bukan lagi milik Shaheizy Sam ataupun Remy Ishak. Gelaran ini adalah milik Aaron Aziz … Aaron Aziz rule kkk….

    0

    0
    • lew says:

      aaron aziz nih org singapore ler .. sama itu adi putra .Kat singapore x bole cari makan maa ..

      0

      0
      • ani says:

        x kisah lah dia org singapore..malaya jugakk..kita memandang bakat…lg pun, yg tahu, dia x memohon kerakyatan sini..

        0

        0
  6. noname says:

    sooooo trueeee…..hero idaman Malaya……so in love with him (lebih tepat in love dgn watak Seth Tan..ahaha)….i hope watak Irfan (Stanza Cinta) sehebat watak Seth Tan…..

    0

    0
  7. lulu says:

    hensem nyer….dh la penyayang…bgs la aaron nie…minat giler kat aaron dr dulu ld….

    0

    0
  8. nono says:

    Seth Tan?? Setan?? kah kah kah

    0

    0
  9. narinanai says:

    Ada yang tak cukup lagi tu sebagai suami. Ada 1 lagi tanggungjawab dia yang sangat besar tak dilaksanakan lagi.

    0

    0
    • cempaka says:

      ye betul tu..alangkah bagusnya kalau wife dia bertudung & menutup aurat sepenuhnya..

      0

      0
      • Cik Nin says:

        Sesiapa yg katenye minat gila..in love..whatsoever dgn Seth Tan/Aaron..mohle sama2 doakan semoga pintu hati mereka sekeluarga terbuka utk terima hidayah..tu pun kalau korang betul2 minat dia la…

        0

        0
  10. milah says:

    macamana wife dia leh maintain slim cam tu ek..sooo jelessss…

    0

    0
  11. mesti bini dia bangga dapat laki mcm Aaron Aziz ni
    yela…ramai giler awek2 yang minat dia lepas tgk Nora Elena

    Entry Terkini:
    Wow! Adik LISA SURIHANI menyanyi koir!!!

    0

    0
  12. Fedzmy says:

    happy family….. isteri dia pun cantik … anak2 comel… semoga aaron bahagia selalu bersama keluarga…

    0

    0
  13. saya says:

    penah tgk serasi rsama…isteri dia kata aaron ni jenis suka mop lantai ala2 jepun gitu..mop guna tangan…

    0

    0
  14. bese jer says:

    muka ade iras je aku tgk..sejuk rumahtangga..anak dia pon comel2..anak dia yg lelaki tu aku nk chop jd menantu blh x??hehe..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    likeee

    0

    0
  16. axie04 says:

    comelnyer anak2 die
    suka sangat

    0

    0
  17. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu bini Aaron ni anak dia pn hensem n comel …….biasa lahhhhhhh Aaron ni kn jantan singaporeannnnnnn jantan singaporean penyayang tau ! baikkkkkkkk punyaaaaaaaaa……………….minah jambu pn nk cari jantan singaporeannnnnnnnnn…………..pas tu boleh lah hanimun kt singapore tk payah gi jaoh2…………….semoga Aaron bahgia bersama keluarga isteri dn anak2 yg hensem dn jambuuuuuuuuuuuu lov u Aaronnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  18. blueleo69 says:

    tahniah aaron aziz for your happy family…….

    0

    0
  19. nora seth says:

    hehe..tahu…nk kene wife dia tutup aurat kan?

    0

    0
  20. yang says:

    aku setuju sangat tu….dia hero baru!!…loving sungguh…wiwit

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      memang la loving ! singaporean kate knnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!

      0

      0
  21. zasyram says:

    anak2 dah besar…wife dia umur brp ek..?

    0

    0
  22. didi says:

    aaron panas baran lah. aku pernah tengok dia dalam rancangan realiti apa entah dekat suria (tv channel s’pore).. masa tu dia belum femes kat msia lagi.. teruk bini dia kena marah sebab bagi wartawan masuk rumah dorang.. siap sambung marah lagi dalam kereta.. tapi bini dia aku tabik laa.. so loving.. lembut je.. padan lah.. sifat laki bini kena berlawanan..

    0

    0
    • cempaka says:

      kalau bg orang lain masuk rumah TANPA IZIN suami..memang patut la kena marah!!! tu bkn panas baran namanya.apa daa..

      0

      0
    • tumulak says:

      biasa lar org laki mmg slalu mrah2 bini..tpi x semestinya dia panas baran..asal die x naik tangan n jlnkan tanggunjawab pada keluarga elok2 ok lah tuh..

      plus dengan sikap dier yg setia kat bini (walaupun ramai pompuan nak menggatal dgn dier) dan syg anak2 aku rase mmg dh cukup22 bagus dh tu bgi org yg hensem n glamor mcm dier..

      0

      0
      • mamamia says:

        hehe..aku rasa org pompuan bleh terima laki panas baran(tapi jgn smpai naik tangan lar,itu mmg dh lebih) tapi x bleh terima kalu laki tak setia or curang…

        tu la sbb isteri aaron ni hepi jer wlaupun dpt laki pns baran sbb yg pling penting kesetiaan..hehehe

        0

        0
  23. syeida says:

    danish,dwi n dahlia..wit their mom n dad..diyana n aaron..sgt gojes keluarga ni..aaron happy kami pn happy..=) ~peminat aaron~

    0

    0
  24. masdin says:

    wah…gambar pasangan bahagia…….cayalah seth……

    0

    0
  25. imanezani says:

    so lovely…..tp kdg2 jeles lorh…naa aaron kahwin awl sangat????

    0

    0
  26. nur hidayah says:

    hero malaya…suami yg baik untung kak diyana…moga kekal hingga akhir hayat..aminn…..

    0

    0
  27. Tenda Biru says:

    Happy family..tahniah Aaron..full pakej!

    0

    0
  28. aku says:

    xde la cantik sgt pun wife dia ni..biase2 je la…cop, aku xcakap xcantik tau..cume biase2 je, nk kate cantik tak sangat, tapi xde la hodoh..tapi kalau muka tak cantik, tapi perangai cantik, lg org respek..kalau xnak pakai tudung pun, xyah la pakai baju nampak ketiak..nak tunjuk kat sape?

    0

    0
  29. blacktie says:

    boleh tahan le vini dia ni.. wpon posing nampak ketiak..akakkaka.. sabo je aaron ye.. pandai2 le ko jaga bini ko.. sabo je larr

    0

    0
  30. aunty p says:

    yang pompuan tuh sebijik muke dia la

    0

    0
  31. konfius ngan korang says:

    asal pompuan seksi jea sume kata sepadan cun la, bg aku bini dia nie biasa jea x cun x hodoh .. x paham gak .. kalau asraf muslim punya isteri sume kata x padan .. alih2 puji jugak sbb dia pakai tudung .. x paham gak korang nie kadang2 .. lg satu tok pompuan nie x yah lah doa nk suami mcm aaron aziz nie .. xde ke idol korang yg lebih baik .. cuba doa bia dapat suami yg baik penyayang mcm nabi kan lebih elok ..

    0

    0
  32. azah says:

    ya Allah kalau la dpt suami yg baik mcm aron aziz dlm l drama nora elena kan best….bahagia rumah tangga

    0

    0
    • amyra86 says:

      bahagia umah tangga?how bout the husband? kesian die. actly i ade lelaki mcm ne skg…lama2 pikir kesian sgt pada mereka terlalu ikut kann sangat pada bini…kira imbalance life..then lama2 dah biasa till u ble pijak pale dorang balik klu tiada kesabaran…i dun think so luar cte aaron aziz mcm person on that drama but still lov my man 4ever! =)

      0

      0
  33. uba says:

    betulkah cerita aaron pi kelab gay tu???..gossip ja kot…anyway ” di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung’..jgn sampai lupa diri bila dah berada di puncak..

    0

    0
  34. anna suraya says:

    aku rasa next year, pelakon tv lelaki popular, pelakon filem lelaki popular n artis paling polular mmh Aaron Aziz yang menang!!!

    0

    0
  35. feea says:

    aku tak penah tonton drama melayu dan tak penah minat ngan mana2 pelakon lelaki melayu kecuali rosyam nor. Tup-tup keluar drama Nora Elana, pastu tengok aaron aziz…terus aku melekat kat tv sebab tergoda sangat tengok si aron tu. sweet sangat rupanya dia ni…Kalau lah dpt husband macam dia. Tapi rasanya my husband pun romantik mcm watak seth tu @ aaron. Oh aaron knape le kau dah kawin?

    0

    0
  36. juicy says:

    suami dah ensem..anak-anak comel – comel..bini pom pom kecik molek je..klau la bini aaron pkai tudung mesti bertambah comel…hehehee

    0

    0
  37. kude says:

    sape sebenarnya yg mula2 nmpak bakat terpendam Aaron ni? sape? sape? x lain dan x bukan….dialah ROZMEY…wira pujaan malaya sebenar..haha

    0

    0
  38. fifi says:

    setuju, aaron aziz hero malaya skrg ni..
    drama dan filem aaron sama2 naik..
    jadi fenomena pulak tue..congrates..
    and tumpang happy ngan family life aaron :)

    0

    0
  39. kak limah says:

    ikhlas kata aaron mmg kacak ..dan ikhlas kata isteri dia hanya biasa2 sahaja.. bukan katogeri CANTIK..apapun tu semua kurniaan ALLAH…. dan patut bersyukur… jika aaron perfect sbg lelaki islam…dia x membiarkan mata2 pandang ketiak bini dia tu.. jika dia syg pd bini dia, pasti dia jaga maruahnya sbg lelaki islam… ikhlas kata x mana lawapun pakai baju nmpak ketiak ni..lebih baik sopan.. dlm cerita @ lakonan bole la.. tp hakikatnya aron tidak melaksanankn tugasnya sbg suami.. thanks..apapun semoga hapy…

    0

    0
    • kak limah mcm best says:

      betul3.. tp sebagai perempuan islam yg baik.. kak limah x patut baca gossip2 nih.. siap mengata lagi.. kak limah n suami sama cantik sama padan ker? hehehe

      0

      0
    • wee wee says:

      betuila ckp k.limah tuh…dia bkn kondem..dia cume tegur benda yg baik jerr..kalo semua org kala ditegur menjawab seperti “kak limah mcm best” contohnya rosakla manusia kt bumi nih..bile ditegur mesti dilabel “jeles..xopen minded” jgn kite sampai menghalalkan benda yg haram…

      0

      0
  40. sape2 says:

    ade aku kesah..

    0

    0
  41. eidines says:

    janji dia xkacau org sudah…

    0

    0
  42. bulibalik says:

    sib baik aaron kwin sblm femes mcm rosyam,apek,shahrukh,suma bole bg komited wpun dunia artis byk godaan,tp yg da femes sblm khwin mcm shaheizy n anuar zaiin mmg ssh nk cari yg betul2 cintakan mereka suma nk glamour ja tu

    0

    0
  43. eidine says:

    janji dia xkacau org sudah..

    0

    0
  44. sunshine says:

    Heran ek, pasal apa mesti berpandangan negatif kepada semua manusia. Sendiri tu dah check ke tak ketiak tu bebulu ke tak?..Haiyo…pliz la, tak boleh ka terima kenyataan. Bergumbirala untuk org lain kerana Tuhan akan menganugerahkan yang terbaik utk kita yang berdoa utk org lain. Untuk isteri Aron@ibu kepada anak Aron teruskan menjaga keharmonian rh tangga anda. Jangan ambil pot manusia yang tak membuka minda. LIKESSSSS

    0

    0
  45. laakauplak says:

    takde nama lain ke selain setan kekekekkke…

    0

    0
  46. cik tina says:

    die memang hero..but,Shaheizy sam still in my heart..kihkihkih

    0

    0
  47. jessica4141 says:

    blh tak aaron tu jadi cm rosham noor… privacy.. tak de bini dok menyibuk 24 jam… kdg2 org luar meluak tgk asyik crite pasa bini jee

    0

    0
    • Delaila Rose Maria says:

      DIYANA TU KAN PENGURUS AARON, KALAU TAK ADA DENGAN AARON HABIS MACAMANA KAN. TAPI DIYANA PUN TIDAK LAH SIBUK SANGAT TENTANG KERJAYA AARON TU.

      0

      0
  48. mulut capoi says:

    what is the use of beauty but having big problem to the husband financely and morally.

    0

    0
  49. MANNN HAM says:

    tpi cute piak anak s aaron aziz . …………….tahun nie murah betol rezeki dhi /////\\’/\/\/\//\ KL GANGSTER LAH

    0

    0
  50. sperma says:

    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat aaron aziz..

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Semoga berbahgia bersama keluarga

    0

    0
  52. layha says:

    giler koooooo!!! jeles kottttt ak..hahahahah

    0

    0
  53. Mummy says:

    Op…Op…bagi mummy mcm ni lah…isteri dia tu ok…cume sesikit tu, mungkin kesilapan dia la..kita pun ada buat silap kan? xbaik kite duk ambik negatif saja..Mummy tgk dah 3 pun anak dia..dan si Aaron ni pun xade la nak mengatai pompuan sana sini..Dah tertulis rezeki dia dlm bidang lakonan neh..kita redhakan saja..Dosa? Itu antara dia dan TuhanNYA..Kita hanya bole menilai tapi jgn menghukum..kerna, kita sendiri belum pasti betul tidaknya. Jgn disebabkan kata2 kita ini, maka akan disabitkan dengan ‘fitnah’ dan ‘aib’ ingatlah, kita yg hanya dok mengata ni Malaikat kiri dan kanan sedang ‘mencatitnya’ Esok lusa kita mati, di manakah kita?

    0

    0
  54. farfar says:

    yg penting aaron jgn blakon dgn fasha condot..karang kelauutttt plkk!!..wlaupun aaron tu setia selama ni,tp kalu dh condot tu dpt peluang,mampus dia porak peranda cara halus (calling n caring laki org…) bluueek la condot tu!!..buat aaron, ko elak2 le petaka belakon dgn dia…aku bukan pe, perihatin dgn keluarga bahgia ko..

    0

    0
  55. mamitwin says:

    ni klo aku dapat kawin aeron aziz ni kompom aku xkeje,duduk dlm umah je layan laki..oh..seth..hehehhe

    0

    0
  56. saya says:

    aih xpaham aku…….nk laki mcm aron aziz la ape la….korg ni ….hai….pasal fmly dia aku rs ok la..dr sudut mata kasar nmpk dia bhgia tapi scara xbrapa nk kasar xtau la kan..cth ajai ngan nurl…bkepit sna sni last2 cerai….xpayah puja artis jd idola…xde ke makna nyko puja byk mn pun bukan dia nk kawin dgn ko pun….aku masuk cni bukan nk tgk isu2 artis sgt sbnrnya tp aku nk bc komen org je

    0

    0
  57. fizin says:

    they were so sweet ! i”m one of your big FAN!
    aaron aziz sgt macho and penyayang !
    semoga perkahwinan anda berkekalan !
    :)

    0

    0