Written by AbangNara | January 17th, 2011

gambar rebecca nur islam

Seriously kami jeles dengan kemesraan, kerapatan dan kebahagiaan yang terpancar dari wajah Rebecca, suami dan anak-anak. Memang mesra gila diorang nie. Kalah Bob mesra. Rasanya gambar-gambar ini diambil sebelum perkahwinan Rebecca. Maka kami doakan agar kemesraan ini akan bertambah rapat dan padat selepas perkahwinan kelak.

Lagi gambar keluarga bahagia Rebecca Nur Islam dan suami dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

Baca Yang Ini Pulak:-

114 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Rebecca Nur Islam Dan Suami

  1. lAl says:

    yang bahagia jangan kita deritakan.. berdoa moga mereka kekal bahagia dunia akhirat..
    Bagi yg sedang menderita, kita moga agar ditenangkan hati dan kembalikan kebahagiaan mereka.. :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 154 Thumb down 1
  2. ratu says:

    mesranye…^_^

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  3. Myranda Ashikin says:

    suke tgk…harap rebekak jadi step mama yang baik hati..tgk die dgn anak2 tiri cam ok kan……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • silentgirl says:

      npk cm step mother yg baek…ank2 laki tu pn cm enjoy je ngan die…pyayang agknya kot rebecca ni ngan bdk2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • saya suka gosip says:

        kalo x penyayang, xkn die nk amek adam tu jd anak angkat…siap bg breastfeed…ye dok??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
        • silentgirl says:

          btol2..ok la..gud side of her..hope die be a gud stepmother n wife.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • black tie says:

          sungguh ke anak angkat? wow!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          yelah tali leher hitam…yg paling kecik tu…adopted! n she even breastfeed the child…pndai gak rebecca ni..xde la nt bdk tu da besa..jd bkn muhrim ngan die..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • kurus says:

          iye? tp nk taw..law lom branak, bnyak tk air susu ek?

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • silentgirl says:

          kurus..yg aku tau rebecca ni amek injection utk wat kelenjar susu mhasilkan susu..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. shinta says:

    tembamnyee ank angkt rebecca..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  5. neesa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 71
  6. sue says:

    las pix i like!!!
    nice sunGlazes..WOW!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  7. petra_dubies says:

    huhu
    bahagia tol
    tapi mcm rebeca main gan adilk2 dia lak..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  8. eli says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 38
  9. kerang says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 18
    • minah karan says:

      kerang, aku ingatkan aku sorg jer yg geli…ko pun geli jugak…yekkesss..!!! mati selera.. tp poket penuh, x kisah la tang gigi tuh..hahahahaha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 15
      • lalalililulu says:

        duet bnyak 2 pegi la btol kan gigi 2…dr nikah ari 2 aku da prasan da….

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. Kasih says:

    alhamdullilah… mcm ni lah yg kita nk.. bkn setakat trima si suami sj, tp anak2 si suami jg ditrima dgn penuh ksh syg…

    moga ikatan perkhawinan ini akan lbh mengeratkan lg hubungan rebecca dan suami berserta anak2… Amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  11. Ieza says:

    doakan yg terbaik utk mereka…semoga perkahwinan mereka bahagia hingga ke-syurga..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  12. AD says:

    Semoga berkekalan ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. wintergurl says:

    sweet family

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  14. .... says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 18
    • minah karan says:

      rugi x peluk..kang melepasssssss… dah ler brlakon x best…cemane laki dia bleh komen ckp “saya tak sangka dia adalah pelakon popular”..popular ker ko Robekka????

      pst : gambar nih g cuti2, dok sekali ker ngan anak2? kat luar negara, xde sape tau dah kawin ker blom..nak2 plak anak ramai… sure org x syak ape2 kan.. tgk gambar peluk2, mengalahkan org dah kawin.. podddahh!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
      • Suraya says:

        biarlah…yg penting skang dah nikah….dah halal…daripada yg bercinta bagai nak rak dgn pasangan yg hensem lawa tapi fail gak….siap dpt anak luar nikah…cemana?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  15. minah karan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 24
    • Suraya says:

      biarlah buruk rupe jgn buruk perangai cam JEJAI…hahaha….duit mmg byk le best….sapa taknak suami berduit…… :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
    • big hoho says:

      ko jgn la kutuk org seolah2 ko tu sempurna k

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • apa2 je says:

      bestnya dia ni ngata rupa org tu ye..x kisahlah mcamana pun muka org..dia ttp jgak ciptaan tuhan…
      n lg satu..rasanya org biasa kalu dpat suami kaya…sapa yg x nak kan…tmasuk lah ko! jgn hipokrit kata x nak plak k

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • ABANG JAIJAI says:

      tak perlu kutuk rupa orang.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • chickenchop says:

      macam tak caya pulak….ni rupanya standard taste rebecca….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
    • Tinta says:

      Minah karan ni teruk betol tnay kenapa itu kenapa ini? awak tnaya sape cik minah oi?ade org ble jwb ke?x baik mepersoalkan ciptaan tuhan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. ad_pie says:

    Apekah..?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  17. ad_pie says:

    em..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  18. ya allah!!! tuhan je la tahu ape hati aku berkata…
    hurm becca2…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  19. MisstauruS...MisspocO says:

    seyes…!!!

    gambo dah kawen ker ni…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • kurus says:

      baru aku pasan..poco ni kan.. :)
      i missed ur glasses la.. miss poco mcm cun lak

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • MisstauruS...MisspocO says:

        poco laaa ni…

        dulu aku letak gambar guna glass, ade org jeles, dia benci kat aku…so, aku tukarlaaa…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • x besh la tuka..tu dh mcm trademark ko..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • MisstauruS...MisspocO says:

          belacan, gik ingat ktk miak swak paloi yaaa…

          nya ya jeles kat kmk…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • kurus says:

          ha a.. kan belacan
          put on ur glasses balik la..
          tu yg aku pikir ko tkder jerk..
          nick pon tukar.. adeh..
          dulik la org kate ape..

          RiRi pon tak nmpak bila dia tukar nick
          aku ingat saper la gambo dier tu..ingat sukasuki
          aku ni rabun.. law dah scroll lelaju..abih la

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. miss_pinky says:

    kiut miut sumenya.
    mesra……. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  21. me says:

    bgs jgk rebeca ni..hilang suda tanggapan kurang best terhadap dia..sekurang2nye dia ibu yg penyayang…=)
    semoga berbahagia..ameenn…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  22. treatmen says:

    moga diorang bahagia. lagi manis kalau si rebecca ni nanti tutup rambut dia dan pakai tudung. sekarang..si suami kena main peranan. suruh si rebecaa ni pakai tudung..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  23. Suraya says:

    Suke tengok..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  24. what the? says:

    sangat bagus begini .. tahniahlah ya ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  25. ain says:

    dapat mak HOT..mesti ah suke

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  26. bunian says:

    semoga bahgia hingga ke nafas terakhir.amin..~~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  27. Reena says:

    “Abang” yang skang ni dah sah jadi suami..nak cover line dulu konon..anyway..semoga becca bahagia dan berubah.. malu lah dah kawin pun nak dressing maut lagi..no more seksi2..sederhana sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  28. Semoga berbahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  29. sw33tdarling says:

    bertuahnya badan.. semoga kekal ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  30. martha says:

    :) Nice!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  31. rizal razak says:

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. anyone says:

    bgos ler kalo hepy..
    tp jgn first2 jer hepy..
    hopefully long lasting hepy k..
    sexy tu kne kurgkn..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. ntahapaapantah says:

    kasi payung satu kali..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. cilipadi says:

    alahai tomey jerk budak2 ni…adam tu anak angkat dia kan…semangat betol rasa nk cubit gomol2 jer…nway semuga kekal bahagia dunia akhirat aminn…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. kueh lompang says:

    Lama2 tengk ada cam JEJAI la pulak husband die..
    hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. i followw says:

    alhamdulillahhh..selamat lg seorang artis dari segala dosa n noda..semoga kak becca ni bahagia n jangan nak lebih2 seksi cam dulu..malulah sikit ngan anak2 tiri yang nak meningkat naik tuu ya..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  37. lugie says:

    wah…so cute!! spashly baby yg tembun tu…betuaah badan..semoga bahagia & sehat walafiat hingga akhir hayat to rebecca sekeluarga ;-) TAHNIAH!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  38. jeanie says:

    Bagus lah..hope u’ll be a good mother to the kids Becc. Ade anak boy, si-tembam tu..so dont dress like a slut anymore..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  39. kakchubby says:

    baby boy tu anak angkat rebecca kan? elok la dorang ni sume boleh get along. semoga jadi isteri yg solehah & ibu yg penyayang kepada anak2 tiri dia.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  40. mira says:

    husband dia ada muka mcm jejai plak ak tgk

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. marshmallow says:

    harap2 r/tangga dia dan suami berbahagia..
    dapat anak2 yg ‘sihat’ gitu.. yg baby tu comel dan sehat!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. fatin says:

    mmg la dia dh kawin,tp cam kompius skit sbb gmbr kt atas tu suma sblm kwin..nmpk cm luar negara je..em maybe rebekak 1 bilik ngn ank pmpuan laki tu kot(pk baik je la)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  43. Isk says:

    betul ke suami dia kaya? Kalau kaya sangat asal tak fix Gigi?

    but serious la.. he is freaking ugly.

    (pada sesapa yang ingat nak nasihatkan aku pasal komen aku ni, lupakan je la, my word to you : pegi mampos)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
    • MisstauruS...MisspocO says:

      komen yg ikhlas…!!!

      accepted…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
      • jenna says:

        aa laa gigi ala nyongang sikit laa..mungkin luit manyak maaaa..kalu tidak apa guna kawin laki manyak tua dali diye maaaaaaa..ala wang besar punyeeee

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Suraya says:

      tak baik ckp mcm tu. dibuat nanti ko eksiden tersembam ke jalan tar pastu abis 3 batang kat depan padan muko ekau..ahahahha….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • jane says:

      isk isk isk….pecah pewot aku baca komen ko…kahkahkah

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. lempicka says:

    sweet couple….even duda….x pe..asal jgn laki org sudah..btw…even muka x lawa tp hati baik x pe..jgn muka lawa..tp kasanova..apa brg bro!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. pedulik hapa says:

    selamat berbahagialah yerr..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. nana says:

    aku nampak muka anak tiri rebecca yg perempuan tuh dah sama ghupa dgn rebecca dah.ke aku sorg jer nampak begitu?

    semoga bahagia hingga ke akhir hayattt

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. cikgu says:

    dah jd maktiri ni baju tu kenalah jaga.. ada akal guna…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. cik mimie says:

    muka hensem penjamin bahagia ke?? bile kawen ngan laki x hensem tp berduit, korg kata die nak hidup senang? xpk ke hati budi sume? da lelaki tu ley terima baik buruk die.. ape lg? die pown ley la jugak terima kekurangan lelaki tu.. ish3

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  49. najihah says:

    gigi si adam sama ngan laki rebecca…haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  50. nunu says:

    TABIK UNTUK REBEKA.. BUKAN NAK BAPAK DAN DUIT BAPAKNYA AJE.. TAPI REBEKA BUKTIKAN DIA ADALAH IBU YANG PENYAYANG..
    MACM SITI DAN ANAK2 DATO K..
    TAHNIAH REBEKA.. ANDA MASIH PUNYA NALURI DAN HATI WANITA YANG MULIA

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  51. candy says:

    ok pas ni nk tgk bekas isteri laki rebecca plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  52. nolyumar says:

    elok la tu. kalau dah nak kawin dengan bapak orang kena la baik dengan anak dia jugak. bagus2..

    htttp://inilablogaku.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. anonly says:

    hmmm.. apsal aku rasa muka anak angkat rebecca ada rupa sikit2 anak 1st laki dia? ke aku sorang je terperasan sendiri.. errr…
    haihss.. x baik curious. errrrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. student peace says:

    suami rebecca ni mcm ade right moderate ptosis la aku tgk.. nape de x buat surgery ge btulkan? kesian plk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. lisz says:

    yesssss!!!!first!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  56. MakTom says:

    nasi baik maktom x kenal si rebecca ni… semoga berbahagia lah hendaknye ye… pasal kehenseman laki dia… maktom no komen.. ada yang kutuk macam2… ciptaan tuhan… xkan nak mengata ciptaan tuhan… ada yang cakap kalau pemandu teksi muka macam ni, misti rebecca tak mau… semua pompuan nak laki yang steady nak nak oi! mana ade x pandang duit… maktom yang kertu vazz ni pun tgk laki2 yang ade duit jugak! jadi ingatlah bahawa, jodoh ni kerja tuhan…

    p/s: maktom dah beli tiket maher zain uols!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • oren says:

      yoow maktom !! assalamualaikum.
      kang maktom nak pegi tengok konsert maher zain.
      jangan lupa tgkp gambo byk2,pastu emel kat bangnara ye..hheheheheh. blh la publish kat BN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. neyna says:

    tak kisahla ugly or wat, dan tak kisahla dia kahwin psl duit or wat.. Suka ati dier la nak kahwin psl ape..kot2 ni je yg sudi menerima Rebecca seadanya, mana korang tau? Buat tambah dosa je

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  58. Jelita says:

    nnt JEJAI dah tua rupa cam ni la..hikhik…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. haz says:

    rupe tak penting (yeke), huhu penting gk oo, kg ‘turn off’ plk,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. MakTom says:

    memang muka jejai pun lebih kurang macam ni jugak…. muka orang kaya…muka kegilaan artis…. baru ko tahu? hengko ado?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. miszLyssa says:

    butul2….>>>mak tom

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. mia says:

    pic last tu jelas bdk tu excited sbb dpt bgmbar dgn artis. bkn dgn ibu. HAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Sweet_pink says:

    tak kisah lah hensome ke tak kan? asalkan sedap mata rebecca memandang cukup lah…. semoga bahagia hingga hujung nyawa!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. saya yg tidak bernama says:

    rabecca nmpk keibuan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0