Written by AbangNara | January 17th, 2011

gambar rebecca nur islam

Seriously kami jeles dengan kemesraan, kerapatan dan kebahagiaan yang terpancar dari wajah Rebecca, suami dan anak-anak. Memang mesra gila diorang nie. Kalah Bob mesra. Rasanya gambar-gambar ini diambil sebelum perkahwinan Rebecca. Maka kami doakan agar kemesraan ini akan bertambah rapat dan padat selepas perkahwinan kelak.

Lagi gambar keluarga bahagia Rebecca Nur Islam dan suami dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

gambar rebecca nur islam

114 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Rebecca Nur Islam Dan Suami

  1. lAl says:

    yang bahagia jangan kita deritakan.. berdoa moga mereka kekal bahagia dunia akhirat..
    Bagi yg sedang menderita, kita moga agar ditenangkan hati dan kembalikan kebahagiaan mereka.. :P

    0
    0
  2. ratu says:

    mesranye…^_^

    0
    0
  3. Myranda Ashikin says:

    suke tgk…harap rebekak jadi step mama yang baik hati..tgk die dgn anak2 tiri cam ok kan……

    0
    0
  4. shinta says:

    tembamnyee ank angkt rebecca..

    0
    0
  5. neesa says:

    1st kah??

    0
    0
  6. sue says:

    las pix i like!!!
    nice sunGlazes..WOW!!!

    0
    0
  7. petra_dubies says:

    huhu
    bahagia tol
    tapi mcm rebeca main gan adilk2 dia lak..

    0
    0
  8. eli says:

    comel! yey first!

    0
    0
  9. kerang says:

    geli akutgk gigi die uwekkk..
    pic yg 3rd last tu…
    spoill la..da la baru bekpes

    0
    0
    • minah karan says:

      kerang, aku ingatkan aku sorg jer yg geli…ko pun geli jugak…yekkesss..!!! mati selera.. tp poket penuh, x kisah la tang gigi tuh..hahahahaha

      0
      0
  10. Kasih says:

    alhamdullilah… mcm ni lah yg kita nk.. bkn setakat trima si suami sj, tp anak2 si suami jg ditrima dgn penuh ksh syg…

    moga ikatan perkhawinan ini akan lbh mengeratkan lg hubungan rebecca dan suami berserta anak2… Amin..

    0
    0
  11. Ieza says:

    doakan yg terbaik utk mereka…semoga perkahwinan mereka bahagia hingga ke-syurga..

    0
    0
  12. AD says:

    Semoga berkekalan ke akhir hayat…

    0
    0
  13. .... says:

    belum kawen pun dah dok peluk2 dakap2 dalam gambar…..agak2 malam pertama robekka ni lepas akad nikah ke atau pun tu tah malam keberapa dah

    0
    0
    • minah karan says:

      rugi x peluk..kang melepasssssss… dah ler brlakon x best…cemane laki dia bleh komen ckp “saya tak sangka dia adalah pelakon popular”..popular ker ko Robekka????

      pst : gambar nih g cuti2, dok sekali ker ngan anak2? kat luar negara, xde sape tau dah kawin ker blom..nak2 plak anak ramai… sure org x syak ape2 kan.. tgk gambar peluk2, mengalahkan org dah kawin.. podddahh!!

      0
      0
  14. minah karan says:

    ngape mata laki dia cam tuh..??? yg gigi plak, buruk tul.. kata byk duit, apsal x pakai braces jer.. biar xde rupa, janji “poket” penuh..tuh yg si rebika nur islam neh berkenan sangat2 tuh… biasa laaa artis2 yg x pemes nih… carik lelaki poket penuh ler klu nak idup senang pon…huuhuhuhu

    0
    0
  15. ad_pie says:

    Apekah..?

    0
    0
  16. ad_pie says:

    em..

    0
    0
  17. ya allah!!! tuhan je la tahu ape hati aku berkata…
    hurm becca2…

    0
    0
  18. MisstauruS...MisspocO says:

    seyes…!!!

    gambo dah kawen ker ni…???

    0
    0
    • kurus says:

      baru aku pasan..poco ni kan.. :)
      i missed ur glasses la.. miss poco mcm cun lak

      0
      0
      • MisstauruS...MisspocO says:

        poco laaa ni…

        dulu aku letak gambar guna glass, ade org jeles, dia benci kat aku…so, aku tukarlaaa…

        0
        0
        • x besh la tuka..tu dh mcm trademark ko..

          0
          0
        • MisstauruS...MisspocO says:

          belacan, gik ingat ktk miak swak paloi yaaa…

          nya ya jeles kat kmk…

          0
          0
        • kurus says:

          ha a.. kan belacan
          put on ur glasses balik la..
          tu yg aku pikir ko tkder jerk..
          nick pon tukar.. adeh..
          dulik la org kate ape..

          RiRi pon tak nmpak bila dia tukar nick
          aku ingat saper la gambo dier tu..ingat sukasuki
          aku ni rabun.. law dah scroll lelaju..abih la

          0
          0
  19. miss_pinky says:

    kiut miut sumenya.
    mesra……. :)

    0
    0
  20. me says:

    bgs jgk rebeca ni..hilang suda tanggapan kurang best terhadap dia..sekurang2nye dia ibu yg penyayang…=)
    semoga berbahagia..ameenn…

    0
    0
  21. treatmen says:

    moga diorang bahagia. lagi manis kalau si rebecca ni nanti tutup rambut dia dan pakai tudung. sekarang..si suami kena main peranan. suruh si rebecaa ni pakai tudung..

    0
    0
  22. Suraya says:

    Suke tengok..hehe

    0
    0
  23. what the? says:

    sangat bagus begini .. tahniahlah ya ..

    0
    0
  24. ain says:

    dapat mak HOT..mesti ah suke

    0
    0
  25. bunian says:

    semoga bahgia hingga ke nafas terakhir.amin..~~

    0
    0
  26. Reena says:

    “Abang” yang skang ni dah sah jadi suami..nak cover line dulu konon..anyway..semoga becca bahagia dan berubah.. malu lah dah kawin pun nak dressing maut lagi..no more seksi2..sederhana sudah.

    0
    0
  27. sw33tdarling says:

    bertuahnya badan.. semoga kekal ke akhir hayat…

    0
    0
  28. anyone says:

    bgos ler kalo hepy..
    tp jgn first2 jer hepy..
    hopefully long lasting hepy k..
    sexy tu kne kurgkn..

    0
    0
  29. ntahapaapantah says:

    kasi payung satu kali..

    0
    0
  30. cilipadi says:

    alahai tomey jerk budak2 ni…adam tu anak angkat dia kan…semangat betol rasa nk cubit gomol2 jer…nway semuga kekal bahagia dunia akhirat aminn…

    0
    0
  31. kueh lompang says:

    Lama2 tengk ada cam JEJAI la pulak husband die..
    hehehe..

    0
    0
  32. i followw says:

    alhamdulillahhh..selamat lg seorang artis dari segala dosa n noda..semoga kak becca ni bahagia n jangan nak lebih2 seksi cam dulu..malulah sikit ngan anak2 tiri yang nak meningkat naik tuu ya..

    0
    0
  33. lugie says:

    wah…so cute!! spashly baby yg tembun tu…betuaah badan..semoga bahagia & sehat walafiat hingga akhir hayat to rebecca sekeluarga ;-) TAHNIAH!!

    0
    0
  34. jeanie says:

    Bagus lah..hope u’ll be a good mother to the kids Becc. Ade anak boy, si-tembam tu..so dont dress like a slut anymore..

    0
    0
  35. kakchubby says:

    baby boy tu anak angkat rebecca kan? elok la dorang ni sume boleh get along. semoga jadi isteri yg solehah & ibu yg penyayang kepada anak2 tiri dia.

    0
    0
  36. mira says:

    husband dia ada muka mcm jejai plak ak tgk

    0
    0
  37. marshmallow says:

    harap2 r/tangga dia dan suami berbahagia..
    dapat anak2 yg ‘sihat’ gitu.. yg baby tu comel dan sehat!

    0
    0
  38. fatin says:

    mmg la dia dh kawin,tp cam kompius skit sbb gmbr kt atas tu suma sblm kwin..nmpk cm luar negara je..em maybe rebekak 1 bilik ngn ank pmpuan laki tu kot(pk baik je la)

    0
    0
  39. Isk says:

    betul ke suami dia kaya? Kalau kaya sangat asal tak fix Gigi?

    but serious la.. he is freaking ugly.

    (pada sesapa yang ingat nak nasihatkan aku pasal komen aku ni, lupakan je la, my word to you : pegi mampos)

    0
    0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      komen yg ikhlas…!!!

      accepted…

      0
      0
      • jenna says:

        aa laa gigi ala nyongang sikit laa..mungkin luit manyak maaaa..kalu tidak apa guna kawin laki manyak tua dali diye maaaaaaa..ala wang besar punyeeee

        0
        0
    • Suraya says:

      tak baik ckp mcm tu. dibuat nanti ko eksiden tersembam ke jalan tar pastu abis 3 batang kat depan padan muko ekau..ahahahha….

      0
      0
    • jane says:

      isk isk isk….pecah pewot aku baca komen ko…kahkahkah

      0
      0
  40. lempicka says:

    sweet couple….even duda….x pe..asal jgn laki org sudah..btw…even muka x lawa tp hati baik x pe..jgn muka lawa..tp kasanova..apa brg bro!!!

    0
    0
  41. pedulik hapa says:

    selamat berbahagialah yerr..

    0
    0
  42. nana says:

    aku nampak muka anak tiri rebecca yg perempuan tuh dah sama ghupa dgn rebecca dah.ke aku sorg jer nampak begitu?

    semoga bahagia hingga ke akhir hayattt

    0
    0
  43. cikgu says:

    dah jd maktiri ni baju tu kenalah jaga.. ada akal guna…

    0
    0
  44. cik mimie says:

    muka hensem penjamin bahagia ke?? bile kawen ngan laki x hensem tp berduit, korg kata die nak hidup senang? xpk ke hati budi sume? da lelaki tu ley terima baik buruk die.. ape lg? die pown ley la jugak terima kekurangan lelaki tu.. ish3

    0
    0
  45. najihah says:

    gigi si adam sama ngan laki rebecca…haha

    0
    0
  46. nunu says:

    TABIK UNTUK REBEKA.. BUKAN NAK BAPAK DAN DUIT BAPAKNYA AJE.. TAPI REBEKA BUKTIKAN DIA ADALAH IBU YANG PENYAYANG..
    MACM SITI DAN ANAK2 DATO K..
    TAHNIAH REBEKA.. ANDA MASIH PUNYA NALURI DAN HATI WANITA YANG MULIA

    0
    0
  47. candy says:

    ok pas ni nk tgk bekas isteri laki rebecca plak

    0
    0
  48. nolyumar says:

    elok la tu. kalau dah nak kawin dengan bapak orang kena la baik dengan anak dia jugak. bagus2..

    htttp://inilablogaku.blogspot.com

    0
    0
  49. anonly says:

    hmmm.. apsal aku rasa muka anak angkat rebecca ada rupa sikit2 anak 1st laki dia? ke aku sorang je terperasan sendiri.. errr…
    haihss.. x baik curious. errrrr….

    0
    0
  50. student peace says:

    suami rebecca ni mcm ade right moderate ptosis la aku tgk.. nape de x buat surgery ge btulkan? kesian plk

    0
    0
  51. lisz says:

    yesssss!!!!first!

    0
    0
  52. MakTom says:

    nasi baik maktom x kenal si rebecca ni… semoga berbahagia lah hendaknye ye… pasal kehenseman laki dia… maktom no komen.. ada yang kutuk macam2… ciptaan tuhan… xkan nak mengata ciptaan tuhan… ada yang cakap kalau pemandu teksi muka macam ni, misti rebecca tak mau… semua pompuan nak laki yang steady nak nak oi! mana ade x pandang duit… maktom yang kertu vazz ni pun tgk laki2 yang ade duit jugak! jadi ingatlah bahawa, jodoh ni kerja tuhan…

    p/s: maktom dah beli tiket maher zain uols!

    0
    0
    • oren says:

      yoow maktom !! assalamualaikum.
      kang maktom nak pegi tengok konsert maher zain.
      jangan lupa tgkp gambo byk2,pastu emel kat bangnara ye..hheheheheh. blh la publish kat BN

      0
      0
  53. neyna says:

    tak kisahla ugly or wat, dan tak kisahla dia kahwin psl duit or wat.. Suka ati dier la nak kahwin psl ape..kot2 ni je yg sudi menerima Rebecca seadanya, mana korang tau? Buat tambah dosa je

    0
    0
  54. Jelita says:

    nnt JEJAI dah tua rupa cam ni la..hikhik…

    0
    0
  55. haz says:

    rupe tak penting (yeke), huhu penting gk oo, kg ‘turn off’ plk,

    0
    0
  56. MakTom says:

    memang muka jejai pun lebih kurang macam ni jugak…. muka orang kaya…muka kegilaan artis…. baru ko tahu? hengko ado?

    0
    0
  57. miszLyssa says:

    butul2….>>>mak tom

    0
    0
  58. mia says:

    pic last tu jelas bdk tu excited sbb dpt bgmbar dgn artis. bkn dgn ibu. HAHA

    0
    0
  59. Sweet_pink says:

    tak kisah lah hensome ke tak kan? asalkan sedap mata rebecca memandang cukup lah…. semoga bahagia hingga hujung nyawa!!

    0
    0
  60. saya yg tidak bernama says:

    rabecca nmpk keibuan!

    0
    0