Written by AbangNara | August 11th, 2011

Sila tengok gambar-gambar keluarga bahagia Aaron Aziz sambil menyanyikan lagu “Keluarga Bahagia” daripada kumpulan nasyid Saujana.

keluarga bahagia aaron aziz

Marilah di bulan mulia ini kita mendoakan agar keluarga Aaron Aziz akan kekal bahagia buat selama-lamanya. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

keluarga bahagia aaron aziz

keluarga bahagia aaron aziz

keluarga bahagia aaron aziz

78 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Aaron Aziz

  1. syg family aku says:

    hepinya..t’igin nk ade family sweet mcm nie..

    0

    0
    • Dinda says:

      Bahagianya di samping isteri n anak2 yg comey..semoga kekal hingga akhir hayat…jgn tiru “normek”…

      0

      0
      • Ashraf The Hero says:

        Nara, cuba buat artikel pasal Ashraf Haziq yang kena belasah kat London tu? Sedih cerita tu. Semoga saudara Ashraf Haziq cepat sembuh. Amin Ya Rabbal Alamin.

        ps : doakan Ashraf makin cepat sembuh wahai muslimin dan muslimat sekalian!

        0

        0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      semoga bahgia dn hepi selalu Aaron n wife diyana n anak yg manja lagi jambu….lov u ol….

      0

      0
    • alahai says:

      anak die yg gurl tu pandai betul senyum depan kamera…sweet sgt….

      0

      0
  2. lia says:

    nk ckp anak gurl yg bsr 2 iras aaron aziz.n yg bongsu 2 kiut sgt rs nk cubit je pp dier :) semoga bahagia n kekal hingga ke akhir hayat

    0

    0
  3. IU says:

    Bahagia ke hujung nyawa. Amin

    0

    0
  4. lia says:

    alo3 comel sungguh anak aaron aziz ni..gurl yg bsr sket muke iras aaron..n yg kecik kiut sungguh..moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat amin

    psst : suke tgk lakonan aaron..btoi2 menjiwai watak..

    0

    0
  5. ala says:

    wahhh…anak pmpuan dia yg besar ckit tu mmg potostat muka arun ajis la. semoga bahagia selamanya. =D

    0

    0
  6. ala says:

    wahhh..muka anak pmpuan dia yg besar ckit tu mmg potostat muka arun ajis laa…smuga bahagia =D

    0

    0
  7. shanaz says:

    happy family… suka nya tgk aaron n fmly… moga bahagia sampai akhir hayat… amin.

    0

    0
  8. sukasuke says:

    tahniah kerana mampu bertahan ke tahap ini..such a big success and insyaAllah terus sayang menyayangi sampai akhir hayat.. aminn….

    0

    0
  9. minah senget says:

    aku suka ayat abg nara…….
    “Sila tengok gambar-gambar keluarga bahagia Aaron Aziz sambil menyanyikan lagu “Keluarga Bahagia” daripada kumpulan nasyid Saujana”

    0

    0
  10. anna suraya says:

    Dwi memang sebijik macam muka Aaron. like father like daughter.

    0

    0
  11. cumot says:

    one happy family… Semoga berkekalan.. AMIN :)

    0

    0
  12. azee says:

    Baru blk umrah dh bukak tudung ker?

    0

    0
    • Anon says:

      tolong jangan judge orang lain boleh tak????

      0

      0
    • budak_demok_dembam says:

      cik azee, bini dia ada wat statement ke yg mengatakan dia akan bertudung after balik umrah?? dah memang bini dia tak bertudung kot, nak wat camne, kalo kat mekah tu bleh free hair, rasanye sume org yang tak pakai tudung kt m’sia ni gi sana pun free hair. dah tentu2 itu tempat suci dan wajib mengikut batas2 dan hukum agama yang telah ditetapkan. lain la kalo dia pernah kata yang dia nak pakai tudung bila balik buat umrah. dah kira baik tu dia pakai baju kurung….

      0

      0
      • ina says:

        Dier pakai tudung sbb photoshoot je kot…

        0

        0
      • gal says:

        Budak demok dembam, sy rasa xsalah ape yg cik azee tanye, dier cume tanye ‘br blk umrah dh bukak tudung?’…tu jer….kan rambut tu merupakan aurat wanita yang perlu dijaga…walau sehebat mana pun rambut kite, kite tetap perlu menutupnye…apatah lg sekiranya kite br saja pulang dr tanah suci…kan semua itu perlu dijaga…saya bukan nk memburukkan sesiapa, tetapi saya rasa, saya perlu memberi pendapat di sini..wassalam..

        0

        0
      • budak kurus says:

        entah apa2 la awak punya statement ni cik budak demok oi…

        0

        0
  13. deananie says:

    cute2 anak AA neh.. terasa kebahagiaan tuh bile tgk pic dorg neh.. sy suke sgt.. hope satu ari nti pun leh capai cam dorg gak.. :)

    0

    0
  14. dayang says:

    rezeki aaron aziz memang mencurah2..hope dapat gondol ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN tahun ni…pasti vote punya kat abang MALEK!!!alhamdulillah,,moga keluarga aaron kekal bahagia hingga akhir hayat..

    0

    0
    • dark_angel says:

      tak setuju!!!sam hebat lg…lg pon sam org m’sia=)

      0

      0
    • dark_angel says:

      tak stuju…sam hebat lg..lgpon sam org m’sia=)

      0

      0
      • MissKayPoh says:

        Sorrry, dia tetap artis SINGAPORE. Walaupun akak suka dia, tapi mana bleh dia menang anugerah tu.

        0

        0
        • Zaman Purba says:

          Kuno sungguh awak awak semua. Dah kata orang Melayu- support lah. Kok nak beza beza Mesia lah, Singapore lah, Indo lah. Cubalah tukar pikiran awak tu semua sikit. Ada juga artist kita ke Singapore act tak pernah aku dengar dia orang kata artist Mesia, pi blah. Kit semua sebangsa, seagama…dah kata orang Melayu.

          0

          0
  15. aszmidar says:

    seronok tengok aaron n family bahagia…memang menjadi idola saya ..wpun dah smpai ke tahap nih..tp still merendah diri…

    0

    0
  16. b bling says:

    ~apa2pun yang penting aaron aziz ni tak nampak dah ada wife n anak2…sekali rupanya dah HOT PAPA!!!!
    saya wakil satu kampung nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa dan selamat hari raya kat aaron aziz n keluarga..kami sayang aaron aziz!!!
    buat abng Nara juga,thnks kuarkan artikel pasal aaron aziz..

    0

    0
  17. zetty says:

    alah dlm majalah media hiburan pn ade…ko ader??? Luv Aaron ‘deep-deep’ heartz!

    0

    0
  18. toblerone says:

    wah,hapinya tgk abg malek…abg malek suda mari…hehehe

    0

    0
  19. hotspotsone says:

    wah jadi ngiri ane gan….semoga slalu bahagia…..

    0

    0
  20. miryam belinda says:

    Lawa betul bini Aaron ni, kulit sawo matang dan attractive. Aaaron putih skit dari bini dia tapi mmg lawa sesangat bini Aaron ni, badan pun maintain aje walau anak dah 3. Kalah TokTi yg harapkan putih aje tu.

    0

    0
    • Miryam Belinda says:

      Ni apsal ada 4 mangkuk hayun yg thumbs down aku puji2 bini Aaron ni? Jeles ke sebab dia lawa…Mmg lawa pun kan, aku yg lawa ni pun mengatakan yg bini AA ni mmg lawa. Kalau lelaki pandang bini Aaron ni, mau mereka toleh 3 atau 4 kali.

      0

      0
  21. I love Aaron Aziz and his lovely family…May Allah bless them always till the end of their life…preety wife,good looking husband & adorable kids=)

    Frm:Brunei Darussalam

    0

    0
  22. zaia says:

    comel2nye…

    0

    0
  23. gadissopan says:

    bini aorn aziz makin cunn!!

    0

    0
  24. Peminat AA says:

    So sweet.. tak puas la tgk gamba nie..bape keping je..we want more! hehe..sgt happy tgk gamba dorg nie..semoga bahagia ke hujung nyawa..aminnn..

    0

    0
  25. Qayy says:

    Muke bini aaron mcm ada imbasan muke Acha Septriasa la..Cantik!

    0

    0
  26. Tengku Zawyah says:

    Isteri Aaron Aziz macam juling2 air lah kan kan kan??!! hehe

    Moga jgn lah ada “Dahlia Teck Teck” n “Memek” kacau r/tgga dorang…

    To Aaron Aziz, jaga2 ngan minah2 klantan eyh!! hehe

    0

    0
    • z says:

      assalamualaikum..memek minah kelantan ke? jgn krn nila setitik rosak susu sebelanga..

      0

      0
      • zzz says:

        kerana dahlia setiTeck, rosak klntn sebelanga..

        0

        0
        • leolizza says:

          memek- johor
          siti – pahang
          dahlia teck – kelantan
          ekin – johor
          more……

          bukan sbb negerila tengku zawyah… sbb hati yg membusuk nengok kebahagiaan orang lain… dan asyik memikirkan knapa aku tkleh dapat si polan sbb aku lagi bagus dr isteri @ tunang dia… tu yang jadi perampas n perosak kebahagiaan orang… n utk lelaki sangat berbesar hati utk berkongsi rasa cinta… yelah dah besar sgt hati tu kan… sure leh muat banyak kan………….. ceh… perempuan pun sealu berbesar hati gak utk berkongsi rasa sayang n cinta… tp taklah muat utk lelaki lain cuma utk anak2 je… tp malangnya kami yang selalu kna berkecil hati n makan hati… huhuhuh…

          0

          0
    • ani says:

      xbaik ar msuk psl kenegerian ni…sorry yer…

      0

      0
  27. Okies says:

    Jgn pandang pada rupa…cantik wajah x bermakna sempurna dlm segala benda. Bini AA nmpak mcm pompuan jenis baik2 sbb x pernah nak tumpang glamour laki die…Nampak mcm seorg isteri yg caring and x banyak songeh, and yg penting pandai berhias. She’s my idol…like her so much.

    0

    0
  28. fasz says:

    wahhhh….so sweet …bahagia je……anak-anak aaron aziz ni comel smua nyer…yg girl tu ikut muka aaron ………

    0

    0
  29. gyulee gyuri says:

    Ya Allah…satu family yang nampak sangat sempurna kan….bertuah badan….huhuhu

    0

    0
  30. QASEH says:

    anak2 aa ni smua cutelah…wife dia cntik n low profile je..anyway…smoga keluargamu sentiasa dlimpahi dg n kasihsyg smpi bila2..amin

    0

    0
  31. qila says:

    baru jumpe aaron aziz at bukit bintang semalam , macho !

    0

    0
  32. Benci Iklan Lucah says:

    ABG NARA…TOLONGLA JGN LETAK IKLAN-IKLAN LUCAH LAGI KAT SINI… BERDOSA JA TENGOK, LEBIH2 LAGI BULAN PUASA YG MULIA NI…

    BORING DAH KALAU BUKAK BLOG NI, BYK SGT IKLAN LUCAH…MCM NAK MENGGALAKKAN MAKSIAT JE.. MANUSIA…MANUSIA…
    .ASTAGHFIRULLAHALADZIM…

    * SELAMAT BERPUASA…

    0

    0
  33. cun tu bini die..hehe

    0

    0
  34. FifiArianna says:

    alhamdulillah..suka tengok keluarga bahagia Aaron Aziz ni..pasangan yg sama cantik sama padan dan anak2 yg comel..moga bahagia hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki..kekalkan prestasi yg baik dan sikap humble ok..we always support u, Aaron..Tahun ni milik u..InsyaAllah amin.

    0

    0
  35. along says:

    x puas tgk mudak tecik 2…tiut jew…muncung2 mulutnye…geram rasa nk cubit pp tuh…heheheh

    0

    0
  36. shiro says:

    j loikeeee!

    0

    0
  37. Ying Ying says:

    Alhamdulillah…tumpang bhgia tgk Aaron Aziz bhgia dgn isteri n anak2 tersyg…semoga Allah kurniakan sy keluarga yg bhgia seperti ini…amin… =)

    0

    0
  38. salmah says:

    hmmm…..physically perfect male specimen!!

    0

    0
  39. Budus says:

    Alhamdullilah semoga kekal ke akhir hayat..

    Bang Nara kenapa tak tolong tonjolkan bakat-bakat artis melayu Malaysia. Rasanya banyak yang berbakat.

    Fahrin Ahmad pun dah tak ada berita pasal dia. Dulu waktu seputeh Qaseh Ramadahan dia pernah menjadi kegilaan.

    0

    0
  40. APPLE GREEN says:

    x jadi apa2 masalah
    Bahagia lah
    Bila dah jadi masalah
    Mula la nak di ceritakan pada wartawan
    Yg buruk2 je yg kuar

    0

    0
  41. biskut says:

    comel2 ank2 aaron..

    0

    0
  42. ainul says:

    secocoknyeee…. :))

    0

    0
  43. Nurain says:

    wah keluarga bahagia. semoga b’kekalan hingga ke akhir hayat ya..

    0

    0
  44. baby says:

    cutelh anak perempuan sulung dia.mata wife dia pun cute.sweet eyes.aku doakan semuga family aaron kekal bahagia hingga ke syurga amin.

    0

    0
  45. baby says:

    selalunya singaporean memang mementingkan kualiti hidup dan kekeluargaan .walau sosial macamana sekalipun selalu nya diaorg enjoy bersama.aku duduk jb sku perhatikan walau diaorg dah tua masih menaiki motosikal berdua, masih berpegangan tangan.salah satu negara maju

    0

    0
  46. ujang says:

    sekarang wife dia dah pakai tudung…lg cun..=)

    sempoi MALEK ni wei…=)

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/05/biodata-aaron-aziz-pelakon-kl-gangster.html

    biodata mamat ni

    0

    0
  47. mmg aron beruntung sbb dpt bini cantik dan anak-anak comel…harap2 keluarga dia bahagia sampai bila2…

    0

    0
  48. Ketiga2anknya byk ambik muka aron aku tgk teruta yg pempuan yg besar sikit tu.jg lah reputasi ko dlm bdg seni ni aron ea,hope bhgia n x lupa daratan bl dh femes

    0

    0
  49. han lover 12 says:

    Alhamdulillah..!Kebahgiaan yg sukar dinilai hnya mereka yg merasainya..Smoga kekal hingga ke akhir hayat.Amin.

    0

    0
  50. ayu says:

    beruntung ade keluarge bahagie mcm ni…sume nampak comel2…semoge bahagia dsamping anak anak n isteri tercinta good luck in ur actor n karier…<3

    0

    0