Written by AbangNara | June 2nd, 2011

awek kumpulan jambu

Memang betullah kata orang yang awek-awek senang jatuh cinta dengan lelaki kelakar. Tengok Salih Yaakob pun dah cukup dah buktinya. Sampai kahwin 4 tue. Kali ini, Taukey daripada kumpulan Jambu pun tak kurang hebat jugak kekasih hatinya. Memang Taukey muka legend tapi hati cute sungguh!!!

Lagi beberapa keping gambar Taukey dan kekasih hatinya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

awek kumpulan jambu

awek kumpulan jambu

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to (GAMBAR)Kekasih Hati Taukey Kumpulan Jambu

    • TAUKAY says:

      MACAM NAK JATUHKAN JAMBU JE..DAH SAAT2 AKHIR MCM NI LA BARU NAK KUAR KAN SEMUA..BUKAN KE ORG PUN CKP DAH LAMA DIA KAWAN ( X KESAH LA KAWAN KE BERKSEDUDUKAN KERR) NAPE BARU LA NI NAK CITER?? KALAU NAK KOREK2, SAMPAI KE SUDAH X HABIS..TU BELUM KOREK YUS LAGI, BELUM KOREK ZIZAN LAGI…PALING2 TU HAAAA, KOREK SI AC MIZAL TU, DAH TIPU SATU MALAYSIA, LAGI WAT MUKA X MALU KUAR TV….

      DAH ORG PUN TAU ARTIS2 NI MMG “APA POB BLEY..KAUM MAKSIAT”..APA NAK KECOH2?TERIMA AJER LA…

      0

      0
      • nehi says:

        abang nara bukan nak jatuhkan Jambu, tapi Abang Nara ni suka copy paste cerita kat Forum Cari, ada je gosip baru mesti kua kat sini…at least carila berita sendiri, nak copy paste sesekali takpelah…abang Nara ni dah macam Man Cedok a.k.a Man raja lawak pulak…

        0

        0
        • TAUKUY says:

          HAHAH..HA AH LAAA..BELEK2 MUKA BANG NARA MCM LEBIH KURANG MAN BELON =) COMEL PE..

          0

          0
  1. topo says:

    perghh not bad.. nak jadi kelakar gak la pasni hohoho

    0

    0
  2. jambu air says:

    mati2 igt die da kawen….

    0

    0
  3. bie says:

    1st

    0

    0
    • memang berat.. says:

      hampir2 nak menang MAHARAJA LAWAK nie makin ramailah mambang2 yg nak menjaganyer..
      nt da dpt 300 ribu, miss malaysia pun melutut.. hahahah

      0

      0
  4. Cik Norfa says:

    gf ke? ingat ka dia ni dah kawen dah..huhuhu
    cepat2 kawen k.

    0

    0
  5. manis gila..cayalah tokey..lawak kumpulan Jambu terbaik..moga lepas ni dapat duit tu buleh buat kawin..

    0

    0
  6. cikaro says:

    dia ni dah kahwin ler, tapi dah cera kot

    0

    0
  7. rayyan says:

    hebat la……cpt2 ler kawen….jgn jd mcm nabil sudah….lawak2 gak..cinta2 gak….benda yg wajib perlu dicepatkan….

    0

    0
  8. ciksin says:

    hampir2 di tackle taukeh dlu, dia best mmg best tp klu hati x terbuka utk bercinta pon nothing, klu blh cintai org dgn perasaan, bkn sbb dia glmor / kaye

    peace =)

    0

    0
  9. memang berat... says:

    hampir2 nak menang maharaja lawak nie, makin ramailah mambang2 yang ingin menjaganyer….
    nie klu da dpt 300 ribu tue, miss malaysia pun melutut.. hahhahah

    0

    0
  10. Tanah says:

    i like jozan jugak…

    0

    0
  11. tuan tanah says:

    eh!! .. ghopa tauke ni mcm org dah kawin .. !!!

    0

    0
  12. niki says:

    xsilap haku.. itu kan awek no: 4.. xgitu..?

    0

    0
  13. c-la says:

    aik…tauke nni kn da kawen…anak 2…

    0

    0
  14. jambujanda says:

    Taugeh, cepat2 jgn tunggu lama2.. nanti duda jambujanda sebat!!!

    0

    0
  15. no_rain says:

    comel jugak awek die…huhuhuhu~!!!

    0

    0
  16. no_rain says:

    comel jugak awek die…huhuhuhuhuh~!!

    0

    0
  17. no name.. says:

    ish x kn la..
    kwn2 ja kot.. bdak sabah ni kan..

    0

    0
  18. xpayah la berpacaran..berdosa..maksiat ja der..

    0

    0
  19. akma says:

    sy ta tau la betul ke ta dorg ni… pompuan ni nama azura ali hassan, org papar sabah… she’s my schoolmate…. TUNANG ORANG! pergh… tinggal tunang terus tuuu

    0

    0
    • just me says:

      ish xkn la 2.. gosip ja 2.. gmbr2 ni pun kna ambil dr fb kn.. x bek ko ckp mcm 2.. ko nda knal dia rapat, so jgn la ckp yg bkn2.. klu takat gosip, just gosip ja…

      0

      0
  20. nodame says:

    bang nara… “muka legion (ganas) tapi hati cute” bukan legend tu… =)

    0

    0
  21. honey says:

    taukey ni da kawen la sebenarnyer… ni ntah2 peminat dia je kot or mmg kekasih gelap dia… ermmm…. aperrrr pon tak boleh la ko ni taukey….. hehehehe…..

    0

    0
  22. missNG says:

    ish..jgn tuduh sembarang la….sy knl pompuan ni….dia bukan kekasih taukey…..biasalah bergambar2 cam 2….semua gosip je larh……mgkn superimpose…..dorg hny kwn……okey……

    0

    0
  23. CT KHOSNIAH says:

    OMG! OMG! OMG! APE PN X BOLEH, APE PON XBOLEH!!!!!! WAKAHKAHKAHKAH……UWEKKKKKK!!!!!!!!

    0

    0
  24. CT KHOSNIAH says:

    OMG! OMG!! OMG!!! APE PON XBOLEH, APE PON XBOLEH!!!!!!!!!!…..WAKAHKAHKAH!!! UWEKKKKKKKKKK

    0

    0
  25. CT KHOSNIAH says:

    OMG! OMG!! OMG!!! APE PON XBOLEH, APE PON XBOLEH!!!!!!!!!…..WAKAHKAHKAH!!! UWEKKKKKKKKKK

    0

    0
  26. mamat says:

    wow,bgusla..sama2 matching.aku x pernah ad awek,nk dpt sorg pun susah..:(

    0

    0
  27. Peminat jambu says:

    Wehhh nodame,muka LEGEND la..memandai je legion hangguk ko.
    Alaaa biar lah dia nk ada awek pun.ni sume cubaan menjatuhkan jambu.chill laaa..yg hal johan kawen 5 tahun tah ye tah tak tu,korang tak kaji plak?
    So biar je la dorg,yang penting kualiti lawak tu.
    Jgn cuba condemn2 org,dh la berdosa.
    Bangang!!
    Peace…
    P/s : dh bangang2 peace lak.hikhik peduli apa aku.

    0

    0
  28. Tak Ustaz Pon says:

    haik! kalao tunang-tunangan pegang-pegang budak nara ni kutuk, tapi kalau setakat awek gf/bf main peluk2….kasi war-war lak….hmmm

    0

    0
    • dunia says:

      rilek aja ditayang2 begini. dah tuh ada yg kata sweet..
      kalo zizan ke nabil ke bt mcmni dah mencarut2. dan keluarkan kan hukum sana sini..
      atau aku yg tk tahu tokey ini bukan islam? (aku tk kenal)

      0

      0
  29. man says:

    eww..geli jew nengok awek ni,bace komen pn kate dia tunang owg??ape nak jadi daaaa..cean tng dier kene tggal je.gedixx jew..ahakxxx

    0

    0
  30. NGEKET says:

    AKU SOKONGGGG NOEY DGN KUMPLN JAMBU NI,AKU KENAL AWEK SRG NIH,”TUNANG” KPD KWN AKU BEB..TP XTAU LAH DRG DA CLASH KA BLOM,TUP2 TIMBUL MAMAT NI PULAKKKK…
    NAMA BUDAK NI AZURA ALI HASSAN DARI PAPAR SABAH.KALAU X SILAP DIA SELALU DTG PEGI FINAS SUPPORT KUMP JAMBU,MMG SAH LA ADA APA2..X GITU???HEKHEK,,MANTAPP 2 JOOOOOO

    0

    0
  31. sukasuki says:

    helllo hellooo ini mamat ni dah kawen okay.i tau la i ramai member kot keje production.die ni dah anak 2 okayy.tp mmg playboy gile kot sejak masuk raja lawak.tggl anak bini bersekedudukkan dgn ini pompuan ke pompuan mane tah.xcayaaa sudah.alaa mcm wartawan xtau?yg kepoh2 kecoh2 joyah zubir sume tu mane coverline la klau artis yg dorg minat (minat lawak jambu ni kot)……pas kua gmbr ni confirm akan ade mane2 press p intvew die ni.kite tgk die ngaku ke x die dah kawen n anak 2.bile mase die cerai?die tggl gitu je kot anak bini die.geli akuu dahle x hensem.muke camni klau x masuk raja lawak,ingat ade pompuan geli geli nakkkk ke.auwwww

    0

    0
  32. rotii says:

    xtawla ape status dorg tapi rotii mmg pna npk tokey dgn awek ni jgk kt downtown cheras….mse tu tokey blum msuk maharaja lawak lg…mmg ni la awek yg rotii jmpe dgn tokey hr tu…tp time tu awek ni pkai gile seksi…bju dress pras peha je…pdhal jln kt downtown je pn…yg mostly org dtg sne dgn t-shirt + selipa jepun..haha tp xkshla…yg ptg mmg sexy u’all…rmai jgkla mata pandang awek ni kt downtown hr tu…haha

    0

    0
  33. sukasuki says:

    lg 1 je i dah lame nak ckp ni…..serius ni.muke abg nara kan mmg ade iras2 la si tauke jambu ni.xtipu punye.dari mule i penah tgk mamat ni blakon cite ape tah yg si gambit jadik hero,cite kat prima,cite lawak2 bodoh je,1st time tgk tauke ni time tu belakon,i xlayan raja lawak sblm ni.serius mase tu dlm hati eh ni ke abg nara??sbb i dah lame ikut blog beautifulnara ni.abg naraa jgn mare okay.walaupun tauke murahan ni ade iras2 abg nara or abg nara ade iras iras tauke prsn hensem ni,namun pastilah abg nara tetap jauh lebih ade rupe dari mamat geli gelii ni.tggl anak bini stakat utk pompuan murah mcmni?tepi jalan masjid india pon berlambak okayyy x caya p cek skrg

    0

    0
    • annie says:

      betol! saya pun mula-mula prasan jugak. muka taukeh ni mcm muka abg nara. ingatkan sy sorang jer yg fikir mmcm tu. hi abg nara :)

      0

      0
  34. miss sopan says:

    dowang 2 kwn jela agaknya..biase ar 2..ntah2 peminat ke mana kita tahu..

    0

    0
  35. miss sopan says:

    diaowg 2 kwn jela agknya..biase la 2..ntah2 pminat ke..mana ar kta taw..

    0

    0
  36. miss sopan says:

    diaowq 2 kwn jela agknya..biase la 2..ntah2 pminat ke..mana ar kita taw..

    0

    0
  37. sue says:

    Dia pun manusia biasa..personal life dia tu.. hal dia la.. kita menilai bakat dia sudah la..

    0

    0
  38. hantupensil says:

    perghhh… montok gile awek gile.. hehhe..

    0

    0
  39. LeGardenia says:

    biase la tu… bile dah femes, dknali and fofular….. sume’a pown boleh…..

    0

    0
  40. mulut capoi says:

    BARANG SEDAP NI…..MAI BUAT KENDURI…..MURAH2…

    0

    0
  41. sailormoon says:

    apasak komen aku x masuk nih abg nara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ko biar betoi……………………….
    tension la nk komen skrg………..

    0

    0
  42. aidare says:

    bukan ke tauke ni dah kahwin?? ada anak pon
    ke dah bercerai??

    0

    0
  43. LADYBIRD says:

    xkisahla sosial life die camne… yang penting.. lawak die teramat best…
    JAMBU.. keep it up!!..
    kepada yus…awk comel laaa.. hehehe

    0

    0
  44. edalouise says:

    pic ni xbetol,dieorg just friends
    i knal tht girl name die azura,
    korng nie xbaik la nk gosip kn cm thu,
    so please trik blek title thu,,

    0

    0
    • missNG says:

      taw tape.dowg just frenz la..aq knal sgt pmpuan ni..bese la uwh klw jmpa artis.malah ada yg lbh2 dr ni.so bg aq ok je.org yg jelez je mmg ckp bkn2 ni.bese la ta dpt bgmbr dgn artis mcm ni.

      0

      0
  45. oi korang buat apo tu….????

    0

    0
  46. natasha says:

    memang jambu tul awek dia..hahahah

    0

    0
  47. liplap says:

    tauke pun pnh ejas aku dlu… tp yg sbenarnye die xde la lawak sgt law kt luar pentas.. aku suh wat lawak pom die xlyn.. tp die ni bek la…

    0

    0
  48. liplap says:

    tauke pom pnh ejaz aku dlu.. die sebenarnye xlawak pom luor pentas.. aku suh wat lawak pom die xlyn.. lgpom prgai dye ni pns baran sgt.. xsgup aku tgu lame2…

    0

    0
  49. I love the blog site layout ! How did you make it? It is very sweet!

    0

    0
  50. kasutbola says:

    glamer gak minah bila ramai yg kenal dia…..welldone.

    0

    0
  51. Shaun Medico says:

    Very excellent information can be found on website . “Life without a friend is death without a witness.” by Eugene Benge.

    0

    0