Written by AbangNara | October 1st, 2009

awek black mentor

Perghh… Main tenung-tenung mata tue. Inilah yang dikatakan gambar kekasih Black Mentor. Memang romantik gitu diorang dua nie. Ada sinar-sinar malu-malu kucing di mata si awek. Bukan sahaja mampu mencairkan hati Black, ntah-ntah hati kami pun cair kalau ditenung macam tue.

Sinar mata Black kami tak perasan lak sinaran mata apa sebab kami asyik ushar jerawat kat muka dia tue. Pesanan ikhlas kepada Encik Black, silalah pergi buat facial muka. Kan duit banyak. Biar nampak hensem, kacak dan bergaya sikit. Barulah ada aura jadi artis sikit. Suara je sedap tak guna. Muka kena hensem bro.

Rasa-rasanya lagu Black “Aku Sayang Rindu Kamu” tue ditujukan kepada si kekasih dalam gambar ini kah? Layan lagi gambar kekasih Black Mentor dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

awek black mentor

awek black mentor

134 responses to (GAMBAR)Kekasih Black Mentor?

  1. pingkypanthers says:

    hmm dh kaya..
    awek pun dpt yg cantik…

    0
    0
  2. Delimasaraa says:

    kak nara,

    tak nampak lorrrrrrrrrrr

    0
    0
  3. Rin says:

    ow kekasih dia… black tu hrp rmbut je lawa

    0
    0
  4. seri says:

    tak baik..dlm bnyk2 jerawat jugak yg dinmpk..peminat sekarang dah tak mcm dulu..janji ada suara dan nyanyi best dah ok dah..daripada yg ada rupa tapi suara pitching sana sini, baik takyah..kalau ada rupa n suara tu bonus la utk diaorg…mayb dia pn ada niat nk wat facial, cuma blm masanya lagi…

    0
    0
  5. virgo says:

    morning….

    0
    0
  6. pingkypanthers says:

    aduh….
    laparrrrrrrrrrrr………………..

    0
    0
  7. virgo says:

    dh byk wit nie bole ler black wat facial slalu…..
    ape2 pun suara black mmg best……….

    0
    0
  8. violet says:

    wah kemain lg black…
    aummmm

    0
    0
  9. violet says:

    bzzzzzzz
    ptg br join

    0
    0
  10. violet says:

    msuk coz nk undi jap..
    so bz..
    :(

    0
    0
  11. Delimasaraa says:

    pesal aku dok wat blog tak leh leh ni…………dh lah baru first time nak buat ni…..ada tak sesapa leh bantu aku????

    0
    0
  12. pingkypanthers says:

    bye………..

    0
    0
  13. Rifa'i says:

    Assalamualaikum gigirl and boboy,
    Duit banyak dapat la awek cun…
    Bertuah awek black ni, apa lagi mintak la black belanja kaw kaw.

    0
    0
  14. nenekpunkz says:

    cantik ke?herm..boley la..huhuu…padan la ngan c Black tew..tp pompuan tu mmg nampaj sweet kalau pkai make up lgi cantik..make up simple jer jgn la tebal mcm si rozita che wan tu..hehe..

    wei korang semua,nek bz ok..tak leh chat ngann korang semua mcm selalu…menci100x….ok babai uolz..slmt hri rya..jga dri lek lok ok..hehe

    0
    0
  15. tOmEii says:

    askum….
    hai guy…..moning………………..
    ada awek rpeny si black nie…..
    ingtkn nk berkepit ngn mas idayu jek…..
    hurm…..ok la tue……
    sesueiii………

    0
    0
  16. Rifa'i says:

    Tomok dengan Black mane lagi best?

    0
    0
  17. hantupensil says:

    wah suda xde worang…
    huhuh..
    lalalal….
    zzzzzz………

    0
    0
  18. Kak Nara says:

    Bang Nara pon kena gi facial gak! tgk gambar raya BangNara….macam muka black jugak……

    tgk kat
    http://lorongsetia8.com

    0
    0
  19. tOmEii says:

    kak nara nk tny la…..
    duit ritu dh bank in ker????????
    nk tau jek….

    0
    0
  20. Jojio says:

    Rezeki dia….

    0
    0
  21. violet says:

    kak nara

    adik no 4 tu umo brpae..
    kem slm…
    jeng3
    :)

    0
    0
  22. tOmEii says:

    kak nara pesl xjwb soaln aq deh…..

    0
    0
  23. ammey says:

    wah wah wah…bgus la black da gf..
    nt jgn lupa diri tngl gf tuh cri yg len lak mcm d0t dot……heheheh

    0
    0
  24. jed hijau says:

    salam,

    eh…ehhh……akak macam kenal je gf dia…

    macam anak cik usup kat belakang umah akak je tu…..

    iye la…glamor lah kau dikkk…….

    papepun…jaga diri baik2……

    0
    0
  25. ammey says:

    weh…black ni sweet pa..
    cma kt jrwt batu dia ja….

    0
    0
  26. aaa says:

    gila lah…belum kawin lagi dah sentuh2….konpem bila dah kawin nanti cepat cerai

    0
    0
    • ctzen says:

      masa lum kawin, pandanglah i, tenunglah i,
      berdebar2 i you,
      bila dah makan tahun kawin,
      apa pandang2, tenung2?
      ada utang?
      bebudak2….
      tidak ada perempuan dan lelaki yang bukan muhrim melainkan ada yang ketiga, iaitu…..
      jeng3…

      0
      0
  27. Mr. Cuz says:

    Tanda tanya :
    1. Bila majlis perkahwin diorg ni??
    2. Lokasi gmbar ni??
    3. Macam maner la minah ni bleh minat dgn black??

    Time kaceh…

    0
    0
  28. syera says:

    korang ni tak baik la kutuk2 muka black tu….tak baik menghina kejadian Allah…bukan die mintak pon nak muka ade jerawat ngan hitam camtu…

    0
    0
  29. x la..aku pon laki..tau la jgk nk jaga muka..btol x?dh ada duit p la buat facial..aku guna Biore 4 men pon OK

    0
    0
  30. aquagirlz says:

    mesti awek dia ni muda la
    nmpk cam bebudak lg ni

    0
    0
  31. aquagirlz says:

    awek pun kene gaya artis gak
    pakwe artis kan…
    haha

    0
    0
  32. Penari Poco2 says:

    ZARINA AF TUE…

    0
    0
  33. honda icon says:

    askum..
    k ler tu..
    tp black ni mse time skolah muke die x der ler jerawat byk sgt..
    mse kat skolah… die nie punya lah nakal… heheheh
    wat ever ler.. semoga berjaya

    0
    0
  34. RuledTinted says:

    tak silap aku la.. makwe dia nie namenye S . :D

    0
    0
  35. anum says:

    ni mmg awek dia name athna khairani.budak tesl kat msu s.alam

    0
    0
  36. wanacinta says:

    wek geli a..

    0
    0
  37. zura says:

    nape lagu black x brkumandang di radio….sdgkan lagu chaq,dh leh hafal dh liriknyer…nape…

    0
    0
  38. nana says:

    aaaa…cam kawan aku skolah rendh ja..athna khairani kan..hahaha

    0
    0
  39. sang bayu says:

    eleh…..aq knl spe ko blck…dr skul ag….xsda dri..die mmg poyo pun…da jd glmer berlagak lak….camla hbt sgt…cnfOm ko turun t…

    0
    0
    • nieja hbk says:

      sebagai owg yg minat pat black,aq marah tahap kronik ni bile ade owg cakap dye blagak…dye x cam yg ko sangka…..

      0
      0
  40. potetopedas says:

    eh sang bayu,engko asl nk mrh black plak!!engko 2 yg x sdr dri…nk ckp owg…aq tau larh engko jealous ngan black sbb suare dye sdp….aq tau suare engko mcm ktk…aq rase ktk pown suare lg sdp…

    0
    0
  41. combet says:

    pape cer stowilh ea baik jdkn pedoman xbek jdkn pengjran..

    0
    0
  42. zila says:

    saya suka black.jeles tengok dia dengan awek dia.tapi takpala saya tetap minat black.

    0
    0
  43. zila says:

    saya suka black.jeles tengok dia dengan awek dia.

    0
    0
  44. rose says:

    comel gak lah…alah dah banyak duit, tak ensem sangat pun gerenti awek cantik datang..ye….

    0
    0
  45. shaa says:

    awek dia tu skul bangsar ke dulu?

    0
    0
  46. ozu says:

    black posen mahal suara pe katak puru

    0
    0
  47. nieja hbk says:

    lau black hepy ngan pompuan 2,go on je..ramai lagi yg sayang kan black…lantak la pe pon owg nak cakap.

    0
    0
  48. nieja says:

    aq sayang black tapi black x tau aq sayang dye…so sad.

    0
    0
  49. jazz says:

    weiy……..apesal korg sume kecoh2 psl mslh jerawat die, awek die @ hal peribadi die………..ade die kesah psl korg..????? biar la die dgn care hidup die nk kecoh2 buat pe………….law minat pn xpyh ar nk kecoh2 bgthu satu malaysia………bkn c black tu kesah pn!!!!!

    0
    0
  50. erin says:

    bakat lebih penting… rupa tak penting…
    tak de rupe pon tp glamour jgk… u see, black glamour now…… artis2 skrg ade rupe tp last2 kelaut… hahaha
    sokong black…!!! janji suara sedap…. i like… cun awek dia…

    0
    0
  51. nieja hbk says:

    black boleh pergi lg jauh kalau black pandai simpan hal pribadi..x semua hal pribadi bleh bg org tau..

    0
    0
  52. emar says:

    mka black cam bff I.. xstudnt agama yan

    0
    0
  53. ani says:

    so ROMANTIK

    0
    0
  54. zahra fathia says:

    yea.yea…
    romntik gller oots…pea ney black da
    curng ngn aku…
    ummm,,nyesal aku cm neyh….
    huhuhuhuhuhuh

    by da way..louv u black….

    0
    0
  55. Bertrand Russell~ Man needs for his happiness not only the enjoyment of this or that but hope and enterprise and change.

    0
    0
  56. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  57. Thank you for another fantastic blog. Where else could I get this kind of info written in such an incite full way? I have been looking for such information.

    0
    0
  58. zarul says:

    awek black cantik

    0
    0
  59. Ayue says:

    Blck hnsm tw…

    0
    0