Written by AbangNara | March 11th, 2009

gambar heliza af dan kakaknya

Yang mana satu idaman kalbu anda? Si Heliza AF yang manis bertudung dan bermata galak ataupun kakaknya yang free hair tetapi masih ada cantiknya yang tersendiri.

Sukar untuk buat pilihan? Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat satu lagi gambar Heliza AF dan kakaknya.

gambar heliza dan kakaknya

Baca Yang Ini Pulak:-

55 responses to (GAMBAR)Kakak Heliza AF, Siapa Pilihan Anda?

  1. jinchi says:

    MILF!!!grrrr…..wolf!! wolf!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. nanie says:

    cantik matanya! besar

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. baby selam says:

    cntik lg heliza…k3 dia pun cntk gak,sbb heliza lg cun cz dia pkai 2dung.sweet jer muke dia!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. teja says:

    nyampah aku tengok dak ni….tak abih2 nak control ayu !! ewwwwww

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    • pocongcomei says:

      ko kontrol pe lak teja???

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • mizsh huda says:

        hei ko 2 sedar diri cikit kak ija 2 cantik per kal0 nak kta kat owg sedar diri sikit tgk cermin du lu ni men mengata owg jew…:P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • TejaTAIK says:

      Blah La teja.. Kalo Ko Tak Suke JGn TGk.. nie setiap entry yg ada heliza semua ko ada.. MUke Ko mesti buruk tue ko jeles sangat ngan heliza.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • HAHHAAA says:

        hahhaa..btul tuh..ape yg jeles sgt dgn heliza?
        xpuas hati lak ija chantek..wakaka
        sep sket tejaTAIK

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • alek says:

      da memang dak tu cantek nk wat cmner….
      yg ko jeles tu knape…?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. nurin says:

    dua2 so-so

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. kak zizi says:

    2 2 kerempeng.. biasa jer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. Zul says:

    hiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. tuit says:

    comel nyer heliza

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. wan says:

    mak aih……kughuihnyor…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ad says:

    mcm PONEN la kakak dya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Maisarah says:

    comel heliza lagi la drpd kakak dia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. goldilock says:

    ntah pe2 la bdk dua ekor ni……yg mata besar2 aku nyampah tul…dok tergedik2 ngan mata besaq die…….ari2 ms midterm pakai sweater yg ade hook.aku rase dwn2 xbocor……..pas2 dok cbuk nak emnyang mate die…..hampeh tul= nyampah……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  13. i say, allow says:

    cute giler….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. ni says:

    mmg cute la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. flower says:

    sama lawa tp aku lg suke tgok heliza..
    mata lawa..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. silverrock says:

    ni macam bunyi org jeles je,sian ko takdak org nak bg perhatian

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    comel nyer heliza,..kakak dia x cun lah,heliza ler mcm perempuan melayu terakhir,,kalau boleh,nak ku jadikn isteri…tapi, ku sedar diri ini..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. azi'nas says:

    wow heliza come mu deh…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. amir says:

    heliza
    ganu kat ane

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. Gandum says:

    bangga sunggoh aku ada anak teranung jadi artis yg bersopang santung…go.go..heliza go…geram aku tgk mata dier bulat getel,kulit puteh seleput,muke come lote….eiii..geram..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. java says:

    bukan kau je gandum, aku pun geram tengok matanya yang galak tu.. kakaknya pun boleh tahan juga cantiknya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  22. republic says:

    aku tak tahan la beb tgk heliza tu…
    dia punye comel lain mcm beb..
    geram !!!
    kakak dia ok la..
    hot-hot biasa jek

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. mien.. says:

    heliza cun lg la kot dr kak die 2..kak die pn ok gak..but heliza more gorgeous…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. kirado says:

    Alai heliza…goyang kepala lutut aku tengok dia ni.
    Mata dia menggoda jiwa ragaku…aku dah jatuh cinta ngan dia ni…

    Alahai emak kawin kan aku….
    Kelat pisang kelat muka bujur tahi lalat
    Batu pisang batu cuma adik lah yang satu
    Alah emak kawin kan aku…

    Rumah tepi sawah kena pula langsir biru
    Emak jangan marah esok lusa dapat menantu
    Alah emak kawin kan aku !!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. janna says:

    kak ija c0mei ssaagt…
    mcm_ _ _ _ _ _ _ _ _ _…
    hahahaha…
    tau x ape dye???
    kal0 x tau,,bwt2 tau la ye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. PAHIKEN says:

    SEBAGAI ISLAM, SAYA RASA HELIZA AF5 LAGI CANTIK,CUTE N COMEL. STP, SAYA HERAN NAPA KAKAK DIA X PAKAI TUDUNG ERK…BKN KA HELIZA N KAKAK DIA SATU FAMILY…SO, KAKAK DIA PELU CEPAT2 LA BERFIKIR SPY BLEH IKUT MCM HELIZA 2 YA….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. nak yg ori says:

    ada tak gambar heliza TAK pakai kontek lens? barula boleh tau besar tak besar, bulat tak bulat, cantik tak cantik mata sebenar dia tu. pastu barula boleh betul2 kata cantik. ni stakat pakai kontek lens, bakpe. bosanla tgk mata2 fake perempuan2 melayu skarang nih. mcm mana nak kata perempuan melayu tu cantik, kalau apa yg dikatakan cantik tu bukan milik semulajadi tuan badan?? buktikanlah our girls ni cantik tanpa perlu bende2 palsu??http://prettygeolens.blogspot.com/

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • husna says:

      heliza klu tak pakai lense pun mata dy mmg besar,tgk gmbr dy pakai spek mata dy still besar jgk

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  28. Atok Kau says:

    kakak die macam mat gian

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aku... says:

    heliza la cun..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. fatin_88 says:

    comel sgt. lg comel kalau tak bermekap..

    mengingatkan pd kawan lama siti mudrikah bila heliza pose mcm 2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. capri says:

    beza gila kakak ngan adik.. kakak dia xmalu ke eh?

    geli gile tgk kakak heliza nilah. sila heliza, nasihatkan kakak anda menutup aurat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. cntek lh heliza…
    tpi ade jgak org nk kutuk die..
    mmg le kn..
    heliza cntek..
    die x…
    hehe..
    heliza comel dn cntek sgt…
    =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. neo says:

    heliza lg sweet n cute….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. rie says:

    nak kakak die

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. ZURA says:

    BUKAN LAWA SANGAT PON.HUH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  36. adik madihah says:

    saya pilih heliza……
    saya suka dgn penampilannya…
    bertudung,cantik……
    kakaknya pun cantik….

    tapi saya tetap pilih heliza….
    dialah idola saya…

    adik madihah…hehehe
    kak heliza………..always bereh…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. Piston Pecah says:

    kakak dia pramugari ek???nak add facebook dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. Geli Hati says:

    AKU PILIH HELIZA CUTE DAN CANTIK

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. dak_mlayu says:

    heliza sweet….
    akak dye hot….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. syafi says:

    heliza cute sangat^_^

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. syaz says:

    ko tu zura dah xcntik sbb tu ko kutuk kan..
    pe pun heliza mamng ciri2 wanita utk dijadikan
    seorang menantu…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. waniey says:

    haliza nie mmg cantik dan cmel owg nye

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. syida says:

    dua dua pun cantek
    tpi heliza lgik cantek sbb mata dier galak..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0