Written by AbangNara | March 11th, 2009

gambar heliza af dan kakaknya

Yang mana satu idaman kalbu anda? Si Heliza AF yang manis bertudung dan bermata galak ataupun kakaknya yang free hair tetapi masih ada cantiknya yang tersendiri.

Sukar untuk buat pilihan? Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat satu lagi gambar Heliza AF dan kakaknya.

gambar heliza dan kakaknya

55 responses to (GAMBAR)Kakak Heliza AF, Siapa Pilihan Anda?

  1. jinchi says:

    MILF!!!grrrr…..wolf!! wolf!!

    0
    0
  2. nanie says:

    cantik matanya! besar

    0
    0
  3. baby selam says:

    cntik lg heliza…k3 dia pun cntk gak,sbb heliza lg cun cz dia pkai 2dung.sweet jer muke dia!

    0
    0
  4. teja says:

    nyampah aku tengok dak ni….tak abih2 nak control ayu !! ewwwwww

    0
    0
  5. nurin says:

    dua2 so-so

    0
    0
  6. kak zizi says:

    2 2 kerempeng.. biasa jer

    0
    0
  7. Zul says:

    hiiii

    0
    0
  8. tuit says:

    comel nyer heliza

    0
    0
  9. wan says:

    mak aih……kughuihnyor…………..

    0
    0
  10. ad says:

    mcm PONEN la kakak dya

    0
    0
  11. Maisarah says:

    comel heliza lagi la drpd kakak dia..

    0
    0
  12. goldilock says:

    ntah pe2 la bdk dua ekor ni……yg mata besar2 aku nyampah tul…dok tergedik2 ngan mata besaq die…….ari2 ms midterm pakai sweater yg ade hook.aku rase dwn2 xbocor……..pas2 dok cbuk nak emnyang mate die…..hampeh tul= nyampah……………

    0
    0
  13. i say, allow says:

    cute giler….

    0
    0
  14. ni says:

    mmg cute la

    0
    0
  15. flower says:

    sama lawa tp aku lg suke tgok heliza..
    mata lawa..

    0
    0
  16. silverrock says:

    ni macam bunyi org jeles je,sian ko takdak org nak bg perhatian

    0
    0
  17. Anonymous says:

    comel nyer heliza,..kakak dia x cun lah,heliza ler mcm perempuan melayu terakhir,,kalau boleh,nak ku jadikn isteri…tapi, ku sedar diri ini..

    0
    0
  18. azi'nas says:

    wow heliza come mu deh…….

    0
    0
  19. amir says:

    heliza
    ganu kat ane

    0
    0
  20. Gandum says:

    bangga sunggoh aku ada anak teranung jadi artis yg bersopang santung…go.go..heliza go…geram aku tgk mata dier bulat getel,kulit puteh seleput,muke come lote….eiii..geram..

    0
    0
  21. java says:

    bukan kau je gandum, aku pun geram tengok matanya yang galak tu.. kakaknya pun boleh tahan juga cantiknya.

    0
    0
  22. republic says:

    aku tak tahan la beb tgk heliza tu…
    dia punye comel lain mcm beb..
    geram !!!
    kakak dia ok la..
    hot-hot biasa jek

    0
    0
  23. mien.. says:

    heliza cun lg la kot dr kak die 2..kak die pn ok gak..but heliza more gorgeous…

    0
    0
  24. kirado says:

    Alai heliza…goyang kepala lutut aku tengok dia ni.
    Mata dia menggoda jiwa ragaku…aku dah jatuh cinta ngan dia ni…

    Alahai emak kawin kan aku….
    Kelat pisang kelat muka bujur tahi lalat
    Batu pisang batu cuma adik lah yang satu
    Alah emak kawin kan aku…

    Rumah tepi sawah kena pula langsir biru
    Emak jangan marah esok lusa dapat menantu
    Alah emak kawin kan aku !!!

    0
    0
  25. janna says:

    kak ija c0mei ssaagt…
    mcm_ _ _ _ _ _ _ _ _ _…
    hahahaha…
    tau x ape dye???
    kal0 x tau,,bwt2 tau la ye….

    0
    0
  26. PAHIKEN says:

    SEBAGAI ISLAM, SAYA RASA HELIZA AF5 LAGI CANTIK,CUTE N COMEL. STP, SAYA HERAN NAPA KAKAK DIA X PAKAI TUDUNG ERK…BKN KA HELIZA N KAKAK DIA SATU FAMILY…SO, KAKAK DIA PELU CEPAT2 LA BERFIKIR SPY BLEH IKUT MCM HELIZA 2 YA….

    0
    0
  27. nak yg ori says:

    ada tak gambar heliza TAK pakai kontek lens? barula boleh tau besar tak besar, bulat tak bulat, cantik tak cantik mata sebenar dia tu. pastu barula boleh betul2 kata cantik. ni stakat pakai kontek lens, bakpe. bosanla tgk mata2 fake perempuan2 melayu skarang nih. mcm mana nak kata perempuan melayu tu cantik, kalau apa yg dikatakan cantik tu bukan milik semulajadi tuan badan?? buktikanlah our girls ni cantik tanpa perlu bende2 palsu??http://prettygeolens.blogspot.com/

    0
    0
    • husna says:

      heliza klu tak pakai lense pun mata dy mmg besar,tgk gmbr dy pakai spek mata dy still besar jgk

      0
      0
  28. Atok Kau says:

    kakak die macam mat gian

    0
    0
  29. aku... says:

    heliza la cun..

    0
    0
  30. fatin_88 says:

    comel sgt. lg comel kalau tak bermekap..

    mengingatkan pd kawan lama siti mudrikah bila heliza pose mcm 2

    0
    0
  31. capri says:

    beza gila kakak ngan adik.. kakak dia xmalu ke eh?

    geli gile tgk kakak heliza nilah. sila heliza, nasihatkan kakak anda menutup aurat.

    0
    0
  32. cntek lh heliza…
    tpi ade jgak org nk kutuk die..
    mmg le kn..
    heliza cntek..
    die x…
    hehe..
    heliza comel dn cntek sgt…
    =)

    0
    0
  33. neo says:

    heliza lg sweet n cute….

    0
    0
  34. rie says:

    nak kakak die

    0
    0
  35. ZURA says:

    BUKAN LAWA SANGAT PON.HUH

    0
    0
  36. adik madihah says:

    saya pilih heliza……
    saya suka dgn penampilannya…
    bertudung,cantik……
    kakaknya pun cantik….

    tapi saya tetap pilih heliza….
    dialah idola saya…

    adik madihah…hehehe
    kak heliza………..always bereh…..

    0
    0
  37. Piston Pecah says:

    kakak dia pramugari ek???nak add facebook dia..

    0
    0
  38. Geli Hati says:

    AKU PILIH HELIZA CUTE DAN CANTIK

    0
    0
  39. dak_mlayu says:

    heliza sweet….
    akak dye hot….

    0
    0
  40. syafi says:

    heliza cute sangat^_^

    0
    0
  41. syaz says:

    ko tu zura dah xcntik sbb tu ko kutuk kan..
    pe pun heliza mamng ciri2 wanita utk dijadikan
    seorang menantu…….

    0
    0
  42. waniey says:

    haliza nie mmg cantik dan cmel owg nye

    0
    0
  43. syida says:

    dua dua pun cantek
    tpi heliza lgik cantek sbb mata dier galak..

    0
    0
  44. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    0
    0