Written by AbangNara | May 7th, 2009

juliana evans kebaya

Wajarkah BeautifulNara menjadikan Juliana Evans sebagai artis kesayangan blog ini? Untuk pengetahuan anda, title itu kini dipegang oleh Scha Al-Yahya yang tidak kurang jugak cunnya.

Tapi bila tengok gambar  Juliana Evans pakai baju kebaya merah, rasanya Scha pun tak mampu nak melawan keayuan dan kecantikannya. Renungan mata galaknya memang mampu mencairkan hati lelaki di luar sana.

Lagi gambar Juliana Evans berkebaya merah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dengar khabarnya vokalis Bunkface(SAM) tengah hangat bercinta dengan Juliana Evans. Tahniahlah kalau betul dapat jadikan Juliana Evans awek dia.

juliana evans kebaya

juliana evans kebaya

93 responses to (GAMBAR)Juliana Evans Berkebaya, Indahnya Ciptaan Tuhan

  1. sdman says:

    mmg cantik mmg menawan..aku cuma dpt mengatakan nya namun aku mampu memilik ki mu

    0
    0
  2. futurelawyer says:

    saper ar Juliana evans nie..namer bukan kemain cam minah saleh…

    0
    0
  3. Hazwan says:

    takleh lawan scha lagikkk
    scha tiada tandingan…

    0
    0
  4. tok batin says:

    cun cun cun..
    x dapek tahan derita batin tok ni hah
    tulun ekau sms no tepon dak ni kat tok.. leh gak tok sms lucah time boring2..hadoii

    0
    0
  5. Gorgong says:

    mcm nampak dah berumur plak juliana ni…..
    sblm ni nampak cute je….

    0
    0
  6. badboy says:

    dier kene p jumpa doktor gigi daaaa……

    0
    0
  7. tok batin says:

    ketara sgt ke taik gigi doi badboy..
    x kisah la tuh..janji cun

    0
    0
  8. badboy says:

    bukan taik gigi..tapi selaput gigi tu.tp dia mmg cun ar
    tabik springgg ar…

    0
    0
  9. mien.. says:

    juliana ni mmg lawa ler..jelezz aku tgk die..tp nk wat cmne..kne brsyukur la kn dgn kurniaan tuhan..

    0
    0
  10. selipar jepun says:

    mcm biasa je..cun lagi scha

    0
    0
  11. oyo says:

    juliana evanss!!!
    dia mmg gorgeous!!
    jauh lebih cantik dari scha…
    dia everythings is perfect…termasuk hidung…
    kalo scha hidung dia pelik skit la hahahhaa..tak mancung and lubang hidung dia keatas mcm…tutttttttt..hahhaha…
    kalo julian evans..perggghhh!! perfect!!!!

    0
    0
    • minnie comey says:

      due2 cantik..ade klbihan ade kekurgn…

      0
      0
      • dona says:

        org melayu kita je yg kata juliana lg cantik. klu matsaleh ke, itali ke, arab ke…. lebih minat rupa cam scha tu. sbb bg diorang, klu hidung mancung sgt dan muka panjang cam juliana ni nampak cam laki-laki. bg diorang perempuan yg cantik mukanya kecil, bulat skit (tak panjang), hidung kiut, ……..pendek kata yg babyface la mcm nora danish, scha, maya karin (muka tak pnjg), etc

        0
        0
  12. monk says:

    make up dio?

    0
    0
  13. Who Am I says:

    bangaaaaaaaang

    0
    0
  14. Gakuto says:

    kita tengok 50 tahun akan datang, adakah dia masih kekal begini..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      mane ler da sama lg…
      segala2nya akan berubah di makan usia…

      0
      0
      • rozy says:

        bagus ada orang fikir cmni..
        kecantikan akan pudar..nanti dah longgar sana sini mulala melilau cari yang lag cantik…
        ish2…
        carila yang baik budi..
        jaga mata anda..huhu

        0
        0
  15. xie says:

    btul nara…scha ag comei….
    ehm…rindu r kt dia…da jrg kuar skrg..
    xde latest story ke psl dia?????????????

    0
    0
  16. im like simple says:

    wow…ju ni cun la….tapi tu la orang cun ni susah sagat….elok dah tu pakai sopan but biarla berubah dalaman k….dont clubbing lagi….u such as a cute girl that really make me wonder about u….

    0
    0
  17. Penari Poco2 says:

    PADA PANDANGAN MATA AKU LER….
    KAK NARA LAGI CUN…
    SENYUMAN KAK NARA LG MENGGODA
    SETIAP LELAKI YG MEMANDANG……..!!!

    0
    0
  18. miss suka+suki says:

    scha lg chomell..
    scha lg chantek..

    0
    0
  19. singa ganaz says:

    singa ganaz kembali.. terima kasih kepada yg sudi komen ex-girlfriend aku….

    0
    0
  20. lilies says:

    very nice hair..fringe die nmpk chumei..=)

    0
    0
    • minnie comey says:

      aku xcomel ke??

      0
      0
      • lilies says:

        hurmm..nk gak kew..leh gak lar..chumei..=)but ok ke kalu kte wat perm kalu face kte round..mean style cm juliana niyh ar..

        0
        0
        • minnie comey says:

          bole..tapi ko jgn wat fringe..nnt nmpk muke ko lg bulat..better bia depan tu panjang..xcomel wat fringe t..

          0
          0
        • lilies says:

          but lilies mmg da de fringe since last year..huhuhu..juz wondering bout straight or perm hair jer..=)

          0
          0
        • minnie comey says:

          wokey,elok gak wat perm camtu..nampak matured..

          0
          0
  21. sha says:

    MIANG R PENULIS BLOG NI…….WEK….HAHAHAHA……LAWA JULIANA EVANS KE SY LG??? SY OR JULIANA?? AHAHAHHA…BIKIN GEMPAK LAKS…..

    0
    0
  22. tanpa nama says:

    kak nara, kater nk bgtau kami saper yg awal ashari dukung ute? dia nk bw aweks tue bilik hotel maner?

    0
    0
  23. oyo says:

    juliana ni 50 tahun akan datang…dont worry mata maintain cun..hidung mancung..
    kalo scha hahha…lubang hidung makin besar n naik mcm hidung tut hahhahaha…

    0
    0
  24. Gakuto says:

    aku konfius aksesori dekat tangan dia ni.. yg sebelah kiri tu macam O-ring yg terdapat pada enjin kereta dan oil filter kereta saja aku tengok.. hahaha

    0
    0
  25. hoho..dia memang lawa. tak dinafikan..

    0
    0
  26. penang mai says:

    yes,she is cute.no doubt abaout it.

    0
    0
  27. penang mai says:

    yes,she is cute.no doubt about it.

    0
    0
  28. mikio says:

    ya she’s a mix,but i see a beautiful malay in her.i mean when she wears kebaya la..

    0
    0
  29. lala says:

    cantik.tp jgn perasan kecantikan melayu laa wei…bleh bla laaa…smpt lg nk up…kecantikan melayu….pale hotak lu

    0
    0
  30. erm juliana evans ni cantik…tp klu posing gambar 2 cover2 la skit jgn la kedepankn sgt buah dada 2….kang tertanggal butang kang da nampak sume sekali…..

    0
    0
  31. airis says:

    aku mmg lame dah suke kat dia ni..teringat aku masa makan goreng cempedak sesama ngan dia dulu..

    0
    0
  32. kobisbunga says:

    lawa lagi nenek aku….

    0
    0
  33. pisang tuA says:

    perghhhh…..stim gua

    0
    0
  34. syasya says:

    cantiknyeeee, cam muka aku! hehehheheh…

    0
    0
  35. zombi says:

    gnelah kesempurnaan Tuhan tu sebaik mgkin krn ia mahal memberi dan mengambil semula..ape yg pnting ju mmg cantik..

    0
    0
  36. dye niyh kacuk ker ???

    0
    0
  37. dd88 says:

    nak anak cun camni kawen la mat salleh…

    0
    0
  38. dd88 says:

    ayah die Johari Evans tu omputih laa…

    0
    0
  39. KIO says:

    KAN KU JILAT BONTOT DIE ..BIAR PITAM

    0
    0
  40. abi says:

    klu i mminat dgn diye u bleh rekomen tk?

    0
    0
  41. mengkarungtanah! says:

    kn bgoz kalo sume artis mcm niy……

    0
    0