Written by AbangNara | April 21st, 2009

Pasti ramai lelaki-lelaki yang cair melihat kecomelan gambar Julia Ziegler bertudung di atas. Kami pun jeles melihat betapa ayunya Julia Ziegler bertudung. Nampaknya pelakon filem Jangan Tegur ini memang lagi cantik dan menarik kalau bertudung.

Sengaja kami kumpulkan koleksi gambar-gambar Julia Ziegler bersempena dengan tayangan filem lakonannya di wayang sekarang ini. Bukan apa, kalau anda sudah menonton filem Jangan Tegur, pastinya anda akan perasan yang sebenarnya muka Julia Ziegler agak berjerawat.

Lagi gambar-gambar Julia Ziegler dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

43 responses to (GAMBAR)Julia Ziegler, Pelakon Filem Jangan Tegur

  1. singa ganaz says:

    boleh tegur tak ni…?

    0
    0
  2. Penari Poco2 says:

    amboi…tgn tu…bebulu!

    awwww!

    0
    0
  3. arome says:

    dia nie mmg comel..maklumla, mix kan..org nogori ckp..goreng pon sodap heheh

    0
    0
  4. gadismelayu says:

    halamak..aku pon dah tgk citer ni ngan my hubby kat wayang…sound dia je gempaq..cerita ntah apa2…lagilah si almy cakap cam baca dialog..nyesal…nyesal…

    0
    0
  5. mien.. says:

    erm,si seksi yg mngada-ngada..igt org ske sgt la tgk die pkai cm 2..hampeh…..

    0
    0
  6. iu says:

    da mekap n kasi touch gambo pasti la cantik..jerawat pun tak nmpk..huhu

    0
    0
  7. minnie comey says:

    jerawat byk gile dlm jg tegur tu..huduh rupenye..

    0
    0
  8. mantikulaz says:

    artis biasalah pakai mekap mahal2…

    0
    0
  9. yusha says:

    dah la putih,makeup tebal… pe lagi nampak sgt cam tepung gomak

    0
    0
  10. eynaam says:

    mekap jer tue yang nmpak cantik ..mekap tebal2 xlah nmpak jerwat,parut2…
    gmbr no 2 tue nmpk tut…dia jatuh la…mcm dah bersalin…

    0
    0
  11. minnie comey says:

    tau xpe yusha oiiiii..ntahpapentah

    0
    0
  12. Who am i says:

    tangan tu tangan dye ke bebulu sexy gitu

    0
    0
  13. Mat karau says:

    Feuiew…………..

    0
    0
  14. anakjindari_teko says:

    wow…kalo nak masuk minang julia ni kan.. berapa yer hantaranya???? tapi takpe.. perbelanjaan untuk baju kurang sikit..sebab dia selalu pakai baju tak cukup kain…akakkakakakaka

    0
    0
  15. teratai says:

    cite tak ler teruk sangat….kelakar gak time nenek dia melompat tu…

    sound trek memang mengejutkan aku…cite ni ok sikit dari jangan pandang belakang

    0
    0
  16. bro says:

    korang xyah la ckp kt org lain….
    cermin diri sendiri dulu….

    0
    0
  17. awanag sempoi says:

    btoi2

    0
    0
  18. free gaza says:

    seksi bebenor minah sekor nie….gersang ke hape nih….?

    0
    0
  19. nurul balqis says:

    hi julia..sms nurul ek.. 012-6690865

    0
    0