Written by AbangNara | May 11th, 2009

jehan miskin

Asyik-asyik layan gambar artis wanita Malaysia je mesti naik muak jugak kan? Jadi kali ini buat pembaca-pembaca blog wanita, kami paparkan gambar seorang pelakon yang tak akan kaya-kaya iaitu Jehan Miskin.

Sukar nak cakap sama ada Jehan Miskin ini memang hensem atau perasan hensem. Sekali tengok macam gigi dia agak jongang sikit. Dua kali tengok nampak macam lelaki Melayu terakhir pun ada gak.

Korang layan ajerlah 12 gambar-gambar Jehan Miskin dengan aksi perasan hensemnya. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat lagi gambar Jehan Miskin.

146 responses to (GAMBAR)Jehan Miskin Yang Perasan Hensem

  1. Penari Poco2 says:

    NO KOMEN…HENSEM LG AARON AZIZ.

    0
    0
  2. iu says:

    bole lar..

    0
    0
  3. erina says:

    tak berapa minat la dgn jehan….

    0
    0
  4. singa ganaz says:

    hahaha… hero malaya….. ke hero remaja…

    0
    0
  5. ONCET says:

    dia mmg tak hensem….

    0
    0
  6. badboy says:

    arghhhhh…
    peh!!!
    tak boleh tahan..
    orang ker…hantu ni..
    rasa die ada bela la.sbb kdng2 nampak hensem..kadang2 hodoh..
    hantu apa ek dia pakai..
    mungkin gadis2 jelita di luar sana tengok gambar ni akn cair mcm aiskrim di tengah panas..

    0
    0
  7. SHA BUDAK BAIK says:

    ENSEM LG EX BOPREN SY YG BLAJO KT KOREA DULU…….HEHEHEHEHEHEHEHEH

    0
    0
  8. anne h says:

    korang kenal Gambit Saifullah? yg ade dalam citer The Hoppers & ahli muzik kat 8tv tu, rupe dia dah dekat2 dgn jehan.. tpi gambit version handsome la.. haha

    0
    0
  9. tok janggut says:

    cesss…hensem lagi si miskin. tapi sayangnya dengar citer bapa dia ni dulu profesor. tapi sekarang macam dah tak betul sikit sebab mama dia lari dengan orang lain. tapi tok tak taula kebenarannya. kalau ada sape2 yang tau kasi taula tok ye…

    0
    0
  10. iris says:

    oklah tu,kalau x handsome xkan boleh jadi artis punya….

    0
    0
  11. gurl84 says:

    ensem lg aaron aziz

    0
    0
  12. bahulu hangit says:

    hehe..nk g korea gak la…kot2 leh jd cun cam pelakon full house tu….

    0
    0
  13. BudaKGeniUS says:

    WAH PAGE BARU..CITE BARU…

    Harap lepas ni xde hal2 yg berbangkit,
    Diharap Komentar2 mmberi komen secara berhemah,

    “Marila bergosip secara berhemah”

    q=)

    Kak nara mcm nk bagi teka-teki la plak,
    Artis yg tak pernah nak kaya2..hehehe..

    LAIN KALI BLH AR KAK NARA,
    bagi teka teki pasal artis plak..heheheh….

    (@@)
    (,,( —– ),,)

    0
    0
    • minnie comey says:

      poco2 majuk ke genius..?sian die..kene entam..tetibe jek..plik aku..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        weih….aku xmajuk la…buat per aku nak mengalah ni.
        cuma aku berfikir secara profesional sikit kali ni…aku nak betekak pun xgune…hasil pun tarak!!!!

        0
        0
  14. BudaKGeniUS says:

    Ala..dia bukan majok..

    Bz kot..

    minie comey,
    poco-poco kan kakak ko,
    mesti ar ko lebey tau..
    ade ke plak tanya aku..

    kate ari tue final exam?
    ape cer?

    0
    0
    • minnie comey says:

      bile mase lak aku final ni??ko slh org ni..adik ipar sendirik pon tak tau..haha..aku g bcutila..tu xsempat nengaok..tetibe aku nengok da gado2 lak..hot lak tu..tetibe je yg xde kenen ngene interpre..pe cer??xphm aku..org nk gosip secare berhemah..ni kutuk2 lak..watla blog sndiri kot xpuas ati..aku rase die nak tekel poco ko gaknye genius..huhu..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        hahahahahah…
        kene lg ko abang genius…
        adik ipar sendiri pun xtau exam ke tak exam.

        p/s : eh….aku ngigau plak ni.

        0
        0
        • BudaKGeniUS says:

          Ko mmg slalu ngigau poco-poco..

          Tido pun sambil berjalan..hehehehe

          Maklumla…org politician nie,
          keje sampai bw dlm tido…hahahahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          xde pe menemani aku tido kecuali bantal busyuuuk kesayangan aku…namenye LAKARAN DUNIA.
          hebatkan namamu tu…tiap2 mlm ade je dunia baru terlakar kat atas bantal busyuk tu…

          p/s : berok aku kim slm kat ko genius…xlame lg dia bkempen utk aku, bakal calon wanita peringkat cawangan…mude2 lg dah jd calon.hehehe.

          p/s : petua, rahsia awet muda : sebaik saja bangkit dari tido waktu subuh, terus usap muka dgn tapak tgn sambil kaki terlunjur, diringi dgn selawat nabi saw sbyk 3 kali.
          InsyaAllah, mujarab.

          0
          0
        • BudaKGeniUS says:

          OOooo…aku ingatkan sapu muke dgn bantal busuk ko tu..hehehe..

          Bagus petua ko…
          Tak payah guna pemuda kan..
          hehehehe

          0
          0
  15. minnie comey says:

    kak nara..xbestla camni..gado2 lak…

    0
    0
    • mien.. says:

      erm,ntahle..tbe2 lak ade gduh2..aku pn plik gak..lbh bek gosip secara baik..kool2 jer..sume pn msti hepi…

      0
      0
      • minnie comey says:

        buang yg keruh amik yg jernih…huhu…ko da mkn lom mien??

        0
        0
        • mien.. says:

          aku lum mkn lg ni….ko dh mkn lum??jom kte g mkn minnie…ko blnje..hik3…

          0
          0
        • minnie comey says:

          bole..xdehal..ko kat mane lak..aku kat mane..huhu..ko ni mien..aku rampas aweera ko kang..

          0
          0
        • mien.. says:

          ish,ko jgn minnie..x psl2 aku tmbak ko plak..kikiki…cm page adk ekin 2…haa..jd cm parlimen plak..adoyaiii..xpe2,nati aku crik ko pas2 kte g ronda2…amacam…hehe..’prncgn semata-mata’…..

          0
          0
        • minnie comey says:

          haha..bhaye cni..shhhh..t kene sound ngan tumbuhan tu kang..aku xbole sebut name..xpasal2 kene ban..panassss…huhu..yela tu..t ko banje aku,aku banje ko ae?bru adil..hahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          hahahahahah…
          lucu lar korang bdua ni…
          nak makan sama tp tempat tinggal xsama….
          hahahahahah….

          0
          0
  16. zatul says:

    ronda kat sg petani blh jumpa bapa dia….hensem ker?

    0
    0
  17. SHA BUDAK BAIK says:

    MAK AII…….X SANGKA LAKS SME ORG NAK CKP SAL KOREA….HEHEHEHEHEHE……..PEMBUKA BLOG NIH ENSEM GAK…….MCM ORG KOREA MUKE DIE….KIKIKIIK

    0
    0
  18. miss suka+suki says:

    yeah…
    encem lg aaron aziz..
    ak ase..
    ea la pling encem kot dlm manyak2 artis llki..
    am i rite??
    huhuh

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      emmmm..ensem lagi aron aziz..tp oklarrrr kalau, mamat ni kalau bawak gi JJ ngan aku konpem semua datg serbu….hahaha

      0
      0
  19. ila says:

    ensem ag zack imran! huhu..ak baru pas tengok cite ghost..ahaha

    0
    0
  20. Lovelyvic says:

    Pada aku dah hensem la ni…
    nak hensem camna lagi….
    Kita pun tak tentu lagi leh dpt pakwe hensem sket cam dia..

    0
    0
  21. eda says:

    1st time comment here…pasal jehan tu, i rase geli tgk muka dia..tak tau nape..mule2 tgk dia jd pelakon, eiiiiii…i terus geli geleman…huhu

    0
    0
  22. Sailormoon says:

    my opinion, jehan x lah hensem, just good looking je…manis pon ada..hu..hu…x jemu memandang la…

    0
    0
  23. kakyong says:

    BERBALOI-BALOI….PHEWEETTTTTTTTTT

    0
    0
  24. kakyong says:

    BERBALOI-BALOI…..PHEWEETTTTTTTTTTTTTT

    0
    0
  25. dongeng says:

    hensem lagi peei(nana tanjung)

    0
    0
  26. prisilla says:

    I don’t see any reason why the writer said that Jehan Miskin is so showoff for being a good looking man. I can see that he knows how to take care of his looks, and does take care of his body frame because if I compare with some other men on the street, the men do not bother to take care of themselves and expect to get pretty chicks in their hands.
    No need to be too prejudice . He has his fair share in his own world, u have yours too. Tak elok mengutuk orang..

    0
    0
  27. rock says:

    wei lgi ensem atok aq ahk pde ko jehan….ko jgn nk blagak ensem kt sni…aq sepk abes muke ko trus kang…wei sedar diri ahk…atok gua lgi esem pde lu lh…….fuck lu!!!!!!!

    0
    0
  28. Luna says:

    dia pandai posing je..pandai guna kekurangan jadi kelebihan..pelik pellik je dia ni..tak minat pun dia berlakun!

    0
    0
  29. machoboy says:

    hi hampa nie smua org cemburu sungguh lahhhh,,,,,,,,,,ten tk tau nk kata kn org cm 2 tk baik tauuuu…..jaga mulut ampa nie suma terbaek woookkk……ckp cm 2 ampa nie suma blh jd mcm jehan ke!!!! anjing pown tk lalu nk tegok tau

    0
    0
  30. machoboy says:

    jehan nie org yg popular tau lg pown org png png terus maju dan baek punyer!!!!!

    0
    0
  31. abu lancapan says:

    cam lubang jubur aku aja muka dia

    0
    0
  32. bunga ros says:

    jehan tak perlu perasan sbb dia mmg dh hencem beb… kalau ader saper2 kata dia tak hencem, makanya butalah org itu.hehe..

    0
    0
  33. minah nomad says:

    hahahahahahahahahha…nk gelak je..

    0
    0
  34. Apin Opin says:

    berurat & berbulunyerr..he he

    0
    0
  35. wAwa says:

    tp masa aku nengok dia kt Ketuk2 Ramadhan Sheila Rusly last year… dia masak apa ntah..lupa lakss… ya Allah… rasa mcm suci gitu aku nengok dia… kalo aku jd makcik2, mcm rasa nk amik wat menantu kalo nengok dia time tu… itupun kalo dia nak kt anak pmpuan aku la…hahahah~ so innocent, so subtle…wahahaha~… sgt jujur dia time tu sbb he was being himself. tp kalo tgk dia berlakon dlm drama rasa mcm geli jer nengok cara dia bercakap sbb ala2 mcm jalaluddin hassan versi muda… hehehe~

    0
    0
  36. hide says:

    hensem gak…tp cam jambu laa

    0
    0
  37. ja says:

    ayah dia lg hensem.selalu aku nmpak dok bejalan dkt sg petani.kesian ayah dia

    0
    0
  38. -n- says:

    Apa pun aku suka Jehan berlakon

    0
    0
  39. mira says:

    sy ni mmg minat abg jehan, dlm bilik penuh dgn gmbr abg jehan,

    0
    0
  40. […] more on Beautiful Nara Share and […]

    0
    0
  41. tirana says:

    abg jehan memang nsem btl la..pose mcm mne pn nsem..muka abg jehan memeng cute..kpada abg jehan jgn jemu mncari cinta baru..kalau abg jehan ade gf baru tunjuk gmba tw..sy nie peminat no1 abg jehan

    0
    0
  42. Rampas kekasih kawan ( Bro Code )…

    I found your entry interesting thus I’ve added a Trackback to it on my weblog :)…

    0
    0
  43. ILLA says:

    PEH KACAKNYA

    0
    0
  44. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  45. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  46. porno izle says:

    Hi. I just noticed that your site looks like it has a few code errors at the very top of your website’s page. I’m not sure if everybody is getting this same problem when browsing your site? I am employing a totally different browser than most people, referred to as Opera, so that is what might be causing it? I just wanted to make sure you know. Thanks for posting some great postings and I’ll try to return back with a completely different browser to check things out!

    0
    0
  47. Legalsounds says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my blog. You’ve obviously spent some time on this. Thank you!

    0
    0
    • yaya says:

      aku ingat dulu Jehan promot emrong Mahawangsa kaw2 ye..kata bzdgn shhooting Film KRU tu..ingatkan dialah Merong, pas tgk Film tu, watak jehan kejap n sikit, langsung xda dialog…then kuar lam Metro , Stefen rahman kata” sy malu utk bercerita tentang sesuatu film sedangkan sy belum baca dialog film tersebut”.

      0
      0