Written by AbangNara | December 8th, 2010

gambar ixara naib juara dewi remaja 2010

Pergh. Serious cantik gambar Ixara, Naib Juara Dewi Remaja 2010 nie. Boleh fight dengan Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010. Katanya Ixara nie ada darah kacukan Pakistan. Itu yang lain sikit bentuk muka dia.

Lagi gambar Ixara, naib juara Dewi Remaja 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar ixara naib juara dewi remaja 2010

gambar ixara naib juara dewi remaja 2010

gambar ixara naib juara dewi remaja 2010

gambar ixara naib juara dewi remaja 2010

230 responses to (GAMBAR)Ixara, Naib Juara Dewi Remaja 2010

  1. zoragon says:

    ixara memg cantik!

  2. kepoh says:

    cantik menarik ..
    :)

  3. hazwan says:

    punoh2..org islam ke ni????

  4. topo says:

    hmmm takde la cantik sangat.. oppsss

  5. semartmolep says:

    ske btl a.nara neyh kalo awek hot2 gneyh…aishhh..

  6. zarra says:

    fuh, cute..

  7. wati says:

    cantik lg di eni nk jadik juara

  8. Lisa Surihani's fans says:

    Lisa lagi tomei… ^^

  9. jeanie says:

    ..wow..nama sumer kencang2..Neelofa, Ixara, AbraCadabra..Ekzotika..etc..Bakal2 pesaing Fasha…u’d better pegang your Jejai kuat2 beb..!

    • akuxstatik says:

      walllaaaaaaaa………!

      • cucucacacici says:

        haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa…..PASHA SENDAT……bis lah ko……jantan nyah,,,lau di bagi serbis terbaekkkkkkkkk wok pun kalau dia dah jeneh taktau nak pueh,,,,,sapa pun dia balon….nk2 jeneh2 pasa sendat..nora danis tuh seb bek jer dpt jadik bini walauuuuuuupunn beberapa purnama…..jantan nyah..auwww..mak benci tauu…eeeeeeeeeeee

    • misz ugp says:

      jejai is like her uncle so xpyh nk fitnah la beb….

  10. Campuran apa pulak nie…..? Perlis mix Kadazan ke?

  11. maer says:

    nama macam kereta..

    IXORA!

    =)

  12. sayangdiri says:

    kecantikan yg diberi Allah SWT sepatutnya dinikmati oleh suami sahaja, bukan untuk tontonan org. Sayang sekali dilahirkan sbg muslim tetapi memilih jalan sebegini.,

  13. black tie says:

    ada harapan untuk jadi gemuk..hehehe

  14. qaseehhhhh says:

    dari pandangan mata memang cantik….muka dye nampak unik,ayu pun ada sikit…

  15. ct strawberi says:

    cantik tp sayang sbb menggunakan kecantikan tu ke arah yg tak elok… bek simpan unt laki, lagi elok

  16. E.Nasution says:

    saja nk tmbah brat bahu kiri..isyh33x…

  17. zaza90 says:

    comel seyhhhhhh….tapi…..???? hHHmmmm…….

  18. ZoomArtis says:

    Memang cun bangget ahhh…bikin cair mata hati bila memandangnya lama – lama!

  19. Amoi says:

    Choi…ini lagi cantik la dari Neelofa….

  20. tanpanama says:

    tuh tatoo ke kat leher die??? (pic ke2)

  21. peace says:

    mekap je tuh..lau x make up standing je ngn mak cik jual kain kat pasar..superb!

  22. JeJaKa KeSuLItAN says:

    LISA SURIHANI tetap di hati eden…. :D
    CANTIK..BAEK….MELETOP GTU…X SEKSI… PANDAI MASAK…SMUA LNGKAP LAR BAGI EDEN… EHE. :P

  23. entah says:

    pelik dan menakutkan gmbar no 4 n 5.kekeke

  24. LADY GIGIL!!!! says:

    WOW ADE TATU.. I LIKE.. :P

  25. ida says:

    kalo xmekap lg cantikk kott,,
    mekap tebal sgt laa…

  26. agagaga~~~ says:

    pic ke3 lau tgk sekali cam rossa..eh rossi…eh rossa ckit… :p

  27. Reena says:

    Gambar extreme close-up out..overall can do lah.. papahal lisa gak yg terbaek dari ladang..stakat ni lah..

  28. husna says:

    dulu dia model iklan SYABAS . penah nampak iklan tu muka dia besar2 kat tangki air syabas shah alam :)

  29. Kak gemox says:

    akak tebaca kat satu blog mengatakan ixara kaki mabok sb ada pic ixara begambar dgn background botol2 arak.klakar jg bila akak pikir andai akak begambr dgn background monyet.adakah akak jd sekawan monyet keh keh keh keh keh keh keh keh

  30. Reena says:

    Muka sombong tak bererti org tu pun sombong. Mana lah tau masa tu org tu tgh memikir sesuatu ker.. kalo org tak tegur lisa, takkan lah dia terhegeh2 nak tegur, kang org kata perasan lak. Some ppl mmg dilahirkan dgn air muka yg nampak sombong. Cam nasha, org kata dia kekwat tapi masa time aku nak bergambar, dia ok jer…

  31. oren says:

    aku rasa..hmm. mm.. lisa lg cun ar.. natural beauty gitu…

  32. Kak gemox says:

    MAMI D JARUM sayang, klo diberi pilihn akak nk begambar dgn background dlm buckingham palace. Nti org akan anggap akak keturunan queen gittew ki ki ki…

    • Makan Cili Pedas says:

      dah beli tiket belum Kak oiiiiii ?

      Amboi..amboi, amboi…nak masuk istana ye…Kelas akak nie…rumah pangsa, orang panjangan, rumah orang Iban tak nak bergambar kan?

      Apa sudah jadi dengan semangat 1 Malaysia…

      Sila tempah tiket Air Sia Sia untuk cuti-cuti Malaysia..!

  33. Dauspozi says:

    Yg ni ler aku suka masa Dewi Remaja semalam… tp sayangnya naib juara… dah cun dah tu…

  34. lin says:

    comel lagi aku

  35. Miss pocO says:

    shantikkkkkkkkkkk…tp seksi…

  36. hantu kubor says:

    sebenarnya apa motif pertandingan dewi remaja diadakan.X sesuai pertandingan ini yg diadakan di negara malaysia yg rata2nya berugama islam .Sepatutnya pihak2 yg berkenaan kena pantau .Bergitu juga majlis2 sosial yg diadakan .. dgn dihadiri artis2 wanita yg berpakaian seksi.Mana nya pihak2 yg berwajib .. tak kan hanya tutup mata jew ..!!Nampaknya negara kita ni bebas .. yg belah ini sibuk citer kes buang anak .. yg belah sinun sibuk bersosial .. tunjuk sapa yg paling cntik dan seksi .. alahai ..!!

    • tuperware says:

      yup! u r right..sokong betul2..mjlh Remaja ni mcm seangkatan dgn Mangga & URTV ..dah tengok Editor Remaja? Beri nasihat bagaiiii..alahai sendiri mcm Ugly Betty plak..mcm ner nk bagi nasihat tp diri sendiri tak terurus? hmm..tak sesuai langsung

  37. aku serius says:

    nie pun komen samer cam neefola, cuma nak tambah skit.. kurangkankan skit inci mekap.

  38. SWEET says:

    Belum apa2 dah seksi

  39. alip says:

    pelacur moden

  40. mama uti says:

    ia ke…..haaaaa

  41. RiRi says:

    ixara ni kategori lawa…smlm baru tgok dewi remaja kt astro…ala2 muka maya karin dia ni…

    **kbykkan peserta dewi remaja belasan thn tp muka matang gler..huhu..mcm umo 24..huhu

  42. lalalala says:

    Suka dewi remaja time2 wardina, rita rudaini dlu…sume ada bakat masing2..skrg seksi maut tuuuuuuuu

  43. aku teka je says:

    pening pale aku tgok make up dia pic 4 n 5.. tebal x hengat

  44. zieza says:

    cantik lagi Rita Rudaini..wlaupun dah berumur sikit, tp Rita still cantek & manis…Rita natural beauty, nampak ayu je raut wajahnya..

  45. Bukan Artis says:

    x cantik pun

  46. hantupensil says:

    erm.. harap seksi jek.. tp tak cantik pun.. hehehe..

  47. CST says:

    abang nara cakap pompuan nih cantik sebab bang nara tengok kulit pompuan ni yg gebu, mulus……bukan tengok muka dong…ngeh ngeh…sexy2 gtuh….tul tak bang nara….

  48. Ikan Bilis says:

    Ceh!!! apa kelas….mcm pondan jer…..

  49. donut_cute says:

    semua berebut nak carik glamour. umur muda2 lagi ni belajar la tinggi-tinggi. ni sibuk nak kejar glamour pastu seksi tak hengat.

  50. msmifa says:

    kecantikkan yg ALLAH bg utk seorang wanita hanyalah diperlihatkan utk seOrg sUami.. bUkan tayangan umUm… sgt plik manusia skank sgt suka jdik glamour,famOus,dan segala bagai…napa aku x rasa nak perasaan mcm tue erk?? x sia2 perasaan malu ku sgt tebal! bErsyukUr~

  51. sue says:

    kn elok law muke tanpa sebarang makeUp..bawu taw yang ko ni betol2 DEWI ka x?? law takat berkomak2 tampok muke tu..LAYAK KE D GELAR DEWI??

  52. Lawanya !!..makeup tebal menempek-nempek !!

  53. ina says:

    alahhh…x cantik pon,,,kat lua sane ramai lagi kot yang cantik dan menutup aurat,,

  54. Caldina says:

    nice……..
    cantik and manis…..

  55. insan biasa says:

    xlma jg “Junior” fasya sendat lani..huhuu

  56. Rooney says:

    Macam perempuan sundal.

    • RiRi says:

      sabo rooney…huhu…

      • dorian 40d says:

        tak baik berkata begitu rooney, saya rasa pihak pengajur yg patut dipersalahkan, sb mereka yg menyuruh beliau berpakain begitu, mcm di institusi tinggi juga, jika tidak menurut perintah mereka akan disingkirkan, maybe ada sb tertentu mereka bebuat demikian, wallahualam :)

        • teh_ais_kaw says:

          perintah penganjur,perintah director,perintah media kena ikut..abistu perinta Allah swt mcmana pulak?sniri fikir la…
          Wallahualam..

  57. Rin says:

    lawa sgt ke…? mekap 8 inci pon masih susah nak kata ‘LAWA’.. aku x dengki ok!

  58. lemonate says:

    She’s not really beautiful…1 of my friends mmg cantex kacukan jgk malay+cina+pakistan (lg cantex dr dis gurl) til if jln2 dgn dia sure org ingat model n pernah sekali dia bbrp kali d offer jd model…tp mmg kagum dia tolak dgn baik n bkate pd kami2″beauty must cum wif brain…(education) without it u wil be nothing less den 0″ org luar maybe fkr dia blagak tp sebenarnya maksud dia “klu cantex tp tidak terdidik mindanya dgn baek…tkt nanti jd angkuh riak dll hingga lupa agama,asal usul & keturunan” (tue yg sampai bj tak cukup kain) saje nak share pasal dia coz skrg dia doc pakar bedah dkt 1 of d hosp kat ireland n active wat kebajikan merata2 + alhamdulilah sudah bertdg litup.—-saje nak share je— ok dis gurl as for me tak natural beauty coz make tebal dedah sane sini + bulu mate palsu tu brt sgt:D

    • RiRi says:

      ckp psl bulu mata..de bapok kt the ship kata…klu kite pompuan pakai bulu mata..maknanye kite pn bapok..huhu…kene laser minah yg pakai bulu mata tu..huhu..

      • Mami Laurent says:

        Sebab tu mereka ‘dicap’ bapok !!!

        Bulu mata bukan milik bapok…dicipta untuk orang pempuan.

        Yang bapok2 tu nak claim memandai tu apa hal? Siapa suruh diarong pakai perempuan?

    • ayobanaktulakang says:

      Lemonate…ur friend tu already married or still single-mingle…?hihih…

  59. N e e s a says:

    hahaha..adui2…bnyak ny komen yg klakar

  60. nurul says:

    budak ni baru 19 tahun tapi nmpk cm dah matured gila

  61. juz me says:

    apa la korang ni
    bising pasal gambar org
    dosa dia tanggung bukan luorg
    kalo x cntik x payah tgk
    tgk dh la then move on
    kalo korang rasa korang cntik sgt nape x masuk
    buat apa nk kutuk
    korang kutuk x dpt dosa ke?
    bukan apa
    sama2 kite berubah
    dont b typical malay
    asyik nk mengata je
    x suka mengata dlm hati sndiri sudah
    kalo nk komen biar yg positif dan membina
    cara kene betul
    sama2 renungkn

    • Makan Cili Pedas says:

      Dont be typical Malaysia..stop being busy body…Lets freedom of speech rules. Ini bukan kelab cinta Dewi Remaja…

      *walaupun*

  62. yummyya says:

    AKU STUJU NGN KO LEMONATE…inowadays ramai sgt artis yg suke mendedah..skt mata tol tgk dorg..mcm xckup kain…bilala org2 kuat media massa nk memainkan peranan sbg org islam nih??hopefully one day,smuanya akan dpt hidayah..aminnn

    • izara punye cuzen says:

      yummyya.. hang tu pakai tudung kaa? dok kata orang sedaaappp… haish. benci betoi lah kalau orang tak reti cermin ni. nak banyak cakap pulak… patu, ada sesapa suruh hang tengok ka artis tu. tak perlu tengok pun kalau hang sakit mata. tak dak sapa suruh pun. nak cakap kat orang jaaa

  63. LADY GIGIL!!!! says:

    SAPE KATA POMPUAN DIATAS NI CANTIK SILA LIKE…zZzZzzZ :) :) :)

  64. LADY GIGIL!!!! says:

    SAPE KATA POMPUAN DIATAS NI CANTIK SILA LIKE…zZzZzzZ :)

  65. anur cahaya says:

    ada pic die takpe make up tak??? nak tgk die nie neutral beauty ke tak??? nie tgk bedak nak dekat 2 inch

  66. el.. says:

    pakai makeup pun x cantik, kalau x make up x dpt nk tolong la…

  67. Capri says:

    mmg dia ni lawa, tapi bila diinterview dlm prog dewi remaja kat astro ria tu, hampeh gile cara bercakap. stok blaja x pandai sgt ni..

    • dorian 40d says:

      maybe dia rasa gementar kot en capri, saya rasa, first time diri kita dipamerkan, bukan begitu :)

      • gomoi says:

        i pun slh sorg pengikut dewi remaja jugak ixara ni lawa lagi dlm gambar drpd dlm tv. tapi betul juga cara bckp die mcm tak educated sgt. apa yg i perasan lofa suke menunjuk2, bgtau die tahu tu taahu ni semua pun die reti. yg sorang lagi si ramona tu mcm slang org putih campo cine mana dtg tah cara ckp dia mcm pelik sikit tapi sounds very educated and humble!

  68. haha says:

    harap air je byk..haha

  69. pak mustar says:

    dedahla selagi boleh dedah…

    dosa pak dok menangung menengok nya..

  70. btol2 kaww says:

    cam iras2 taylor swift la.. cume rmbut je x perang..

  71. pasha sundal says:

    sweet sgt,macam taylor swift

  72. dorian 40d says:

    gambar dia suma sangat panoramic dan muka dia sangat photogenic, saya rasa tak salah jika dia menjadi dewi remaja :)

  73. dewi says:

    baju, make up semua mesti orang yang suruh pakai, dia pun pakai la kot takkan la baru nak naik dah nak jadi diva? demanding? apa la korang ni nampak sangat tak fkir kan tu gambar photoshoot? :D

  74. Siot jea ko says:

    ”Pergh. Serious cantik gambar Ixara, Naib Juara Dewi Remaja 2010 nie. Boleh fight dengan Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010.”

    Apa punye statement la. mmg la blh fight dh tentu sorang naib juara (2nd place) and sorg lagi juara (1st place).
    Fikir!!!!!! Otak!!!!!!! Mantap!!!!!!!

  75. meera ameera says:

    dunia akhir zaman….wanita jd perhiasan..artis diagungkan..ulama diketepikan…inilah jadinya….

  76. xde la cun sgt..biasa2 je..skali pandang je cun..keke..lepas ni jadi pelakon la tu..haha

  77. Lolyat gang says:

    Fuh
    Bergetar genital aku~~~

  78. nunin says:

    nama da dekat2 nama proton exora…
    hehehe~

  79. sherry says:

    biasa je muka dia ni. juara dewi remaja lebih cantik.

  80. syasya says:

    cantik… kacukan mesti cantik… kenapa tak cari muka betul2 melayu.. tak de mix2 punya. nak jugak tgk muka org melayu tulen! :-)

  81. bawahlicin says:

    ketiak nampak cam busuk jer..

  82. miss 89 says:

    ixara is so cute finalis..over all,u’re da best..congrates.

  83. kikilala says:

    yang penting,makeup sekati.kau aderr

  84. annagurl9972 says:

    tgk dia ni mcm down to earth sebab masa yg kat tv tu dia ada ckp buat apa nak gaduh-gaduh ni kan pertandingan je..pas tu masa dia kena cat walk dia ni x lah berlagak sgt sebab dia ckp dia tau dia mmg x blh buat cat walk sebab dia pendek…eloklah kekal kan sifat anda.. xyah nak berlagak mcm lawa sgt….

  85. trex says:

    dunia2..sementara..

  86. kurus says:

    memang sangat cantik
    walopun kening terlalu condong ditoreh, menyebabkan dahi nampak tebal ke depan.
    jenis shape muke yg tk boleh gemuk sket..harus sntiasa diet n eat proper..
    paper pon, sprt kata tyra bank.. tu la keunikan dia

  87. lavagirl says:

    Cantik ke macam ni. make up macam kuih tepung gomak je. Lu pikirlah sendiri!!!!!!!!!!!!!!!!

  88. fyna says:

    penah tgk dia depan2..memang cntik..xmakeup pon cntik..dah nama pun kacukan..lagi pon dia banyak belakon iklan..salah satunya mcd

  89. pencinta ixara says:

    knape la ixara dpt no 2???patut nye no 1…ixara ni dah la lawa,cantik,manis,lemah lembut plukk 2…x aci ni..

  90. lalalalala says:

    bolehlah tahan

  91. mary says:

    kat mana cantiknya?

  92. haih says:

    pelik aku korg ni
    yang cakap elok sikit dislike. yang x elok suma like. haha!! nampak sangat korg xde life. agama sangat konon. judge org tapi x ntah kenal pon xtau.. agama apa korg ni?

  93. elyi says:

    wahhh ..cantik mmg cantik…tp ixara cntik then neelofa…bkn ke n.klntan tu ngri yg baek..shock….pyh la org skg ni…

  94. liesaferra says:

    laa , nama i/c ixara , nik izara aisyah laa . dulu dia nie sekolah rendah taman bukit indah ampang , 1 kelas dengan aq ….. memang lawa dia dari kecik laa .

  95. nana says:

    liesaferra..btl tu mmg nm die..org ni dengki mmg xhbs2..mgutuk je byk..sedar diri tu mcm mn dlu la b4 nk kutuk org..dri tu blm tntu lg perfect..lalalala…setiap yg allah cipta tu mesti ade kelebihan dn kekurangan…yg mgutuk terlebih2 ni kt c2 la kekurangan korang..