Written by AbangNara | August 6th, 2011

Majalah Jelita, guna Irma Hasmie yang memang jelita, untuk cover majalah mereka, sememangnya menjelitakan lagi majalah yang sudah sedia jelita. Nampak tak penggunaan perkataan jelita di situ? Bijak tak Abang Nara menunjukkan penggunaan satu perkataan di dalam satu ayat? Ok itu tiada kaitan sebenarnya. Yang penting Irma memang jelita gila kan?

irma hasmie jelita

Jangan lupa dapatkan Majalah Jelita Ogos 2011 di pasaran hari ini jugak sebelum terlewat. Dan kalau boleh, jom LIKE Facebook Majalah Jelita beramai-ramai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to (GAMBAR)Irma Hasmie Dalam Majalah Jelita, Memang Jelita Gila Wei ~~

  1. siti Raja says:

    pakai tudung tu dah jelita..yg xjelitanya DADA TERBUKA…adoiiiiiiiiiii

    0

    0
  2. koko says:

    beso teteknye..

    0

    0
  3. astagaaaaa.... says:

    mak aiiiii… cantek ker…??? dada cukup terdedah…big breast…baik tak yah pakai tudung…

    0

    0
  4. lala land says:

    dia pakai tudung tu pun dah satu pembaharuan yg baik. sekurangf kurangnya dia ada niat untuk berubah.korang ni tau nak kritik je..diri sendiri tu blum tentu pun cium syurga.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu sebab nye nabil tknk ngan erma ni pasal nanti jalan tk leh pegang tangan ! pompan bertudong ni leceh nk bawak gi jalan2 ! jalan sini tk boleh ! jalan situ tk boleh leceh kn !! minah tudong ni cuma leh bawak dia gi teraweh je…………………………………minah jambu bukan nk kutok ! tapi sememang memang nye menyeleceh kn !

      0

      0
      • me says:

        da start da minah jambu ni nak bt kecoh!

        0

        0
        • bujang says:

          eleh….. minah tu bukannya apa provokasi je….dia nk tengok reaksi pengomen je tu…..
          nak pancing supaya ramai gelabah dan telinga naik capang marah statement dia.
          Nanti blog nara, trafik jem….macam peluru..tembak minah….betui tak minah…
          Dia ni buat2 jahil dan bodoh…..nanti dia baca mesti senyum……
          Minah suka menyakat…..

          0

          0
        • tisu says:

          mmg pon..dia ni ade penyakit jiwa yg hepi bile org kutuk dia. gila rupenye minah ni

          0

          0
  5. xoxo says:

    setuju dgn lala land..kira ok pe dri stgh artis yg tak brtudung dan seksi plak tu..peace.

    0

    0
  6. bersangka baiklah says:

    betul2…setuju sngt2 dgn lala land….at least dalam hati dia ada niat nak berubah…sikit2 la…kita cuba fikir secara jauh skit…andai dia pakai tdung yg mnutup dada…tapi hanya bertahan seminggu dua..apa gunannya kan?? daripada dia berubah skit2 sampai lama2 dia pkai tdung yang mnutup dada…yang penting kita kena sntiasa bersangka baik dgn org…andai org nak berubah kita kena sntiasa bg sokongan padu…bknya jatuhkan dia lagi…xda manusia yang sempurna dalam dunia ni…

    0

    0
  7. zass says:

    Gorgeous! tapi sayang, fashion designer ni masih tak peka fashion muslimah. Kesian Irma didress up sebegini. Seeloknya biar fashion muslimah benar2 menepati ciri2 muslimah supaya dpt jadi contoh yang baik. Amenda la designer ni…

    0

    0
    • eyla says:

      salam,
      tp irma bole menyatakan “no or tidak!” untuk tidak memakai baju sebegini yg menampakkn dada dan jarang di lengan..mmg bgus dia berubah bertudung tp berubah ke jlnNy biarlah sempurna wlaupn dgn perlahan-lahan..mksdny..pkailh tdung,ttup dada dan baju hendaklah longgar yg tidak menampakkn susuk badan..wallahualam

      0

      0
  8. eila says:

    cantik le dia bertambah2 cute!!!!!

    0

    0
  9. razer says:

    kenapa fesyen baju dada dier cam tu???

    terlalu menonjol ap yg xpatt di tonjol kan kot……

    o.0???

    0

    0
  10. muhd fadil says:

    tudung comel doh, baju pulok ketat. haih~

    0

    0
  11. ermm says:

    di awal2 perubahan, mungkin x sedar bahagian atas tu ketat n x tutup..harap2 lepas ni lebih alert..=)

    0

    0
  12. lulu says:

    irma hasmie,shaye nk shushu awk..bleh x..?? msti sedap kn ^^

    0

    0
  13. nizam ijam says:

    irma hasmi.. aku single..haha

    0

    0
  14. paparozie says:

    irma,i nk shushu u..bleh x? mst sdap kn…yummie

    0

    0
  15. salah satu selebriti yang cool walaupun beberapa kali putus cinta dengan artis. tak cepat melatah. bagus sangat Irma ni.

    Irma mmg cantik bertudung, lagi2 bila pakaian dia pun lengkap, boleh jadisalah sorang ikon muslimah. macam Wardina.

    semoga Irma bertemu jodoh dengan yang selayak dengannya. Amin.

    0

    0
  16. Nampak nur bila bertudung.baju pun boleh tahan

    0

    0
  17. hpmurah2u says:

    cantikkk….mcm3 komen la pun…

    regards,
    hpmurah2u( jom tengok handphone)

    0

    0
  18. macam2 says:

    walaupun sebagai artis yang baru berubah, dy tidak selayaknya mendedahkan dada sebegitu rupa. biarlah jadi ikon muslimah yang betul2 tutup aurat.

    kelak, ramai yang salah menentukan batasan aurat sebenarnya.

    tidak ada istilah baru berubah atau dah lama pakai tudung.yang penting, biarlah tutup aurat tu complete.

    memalukan imej islam.

    0

    0
  19. suker sgt kat irma.. :)
    cun,cantik dan menarik

    0

    0
  20. tuttttt... says:

    tudung skrg fesyen je lebih..kesempurnaan menutup aurat tu xde.plus, xtau kat mana jelita nya irma nie,leh x abg nara explain?aku xnmpk lah dia ni jelita.

    0

    0
  21. hmmmm... says:

    hmm…ok la tue,at least dia ni pakai tudung gak.tapi kena perlahan-lahanla berubah…nti pnjgkn sikit tudung tu trutama bhg dada ye.. :) peACe no War

    0

    0
  22. nurnilamsari... says:

    rakaan baju yg menyebabkan dada dia npk beso… designer hantam kromo….

    0

    0
  23. Jan Ullrich says:

    Apam manis dia manyak sedap wo.

    0

    0
  24. keith says:

    bagus bertudung,, but i still see bOObs!

    0

    0
  25. Lovelyvic says:

    Elleh….. janganlah pesimis sgt… patut kita bagi dia galakan… bila tgk dia pakai tudung comel2 mcm ni…. aku pun rasa nak pakai tudung comel2 macam dia jugak… at least tudung dia takde la kuar jambul…

    Dada terbuka tu mungkin sbb ko terlampau fokus bab dada sangat kot…. mata ko tu tak yah le memandang keindahan yang tak terniat ditonjolkan. Dia bukan Miera Lyana yang puting dada tersembul.

    Janganlah kerana dia artis ko nak cari segala yang lemah kat diri dia… Dr Marsyitah pun skang pakai tudung ikut fesyen takde plak orang hentam2 kata dada dia tersembul… Berpada2 la…

    Congratulation untuk penghijrahan ini Irma… saya pun rasa envy dengan kejeltiaan anda sehingga rasa nak ikut jejak anda juga..

    0

    0
    • macam2 says:

      sy rasa saudari patut berpada2 juga apabila cakap pasal agama apbila diri kita sendiri yang kurang beramal dengan syariatNya.

      nampak dada ke tak bukan keobsesan manusia, tttp tuntutan syariat ! so, bukan sebab orang yang komen tu fokus bahagian dada atau sebagainya tetapi tuntutan aurat sebenarnya.

      btw, saya harap awk pun ikut syariat bertudung sempurna kerana allah bukan kerana fesyen dan ikutan semasa…takut2 kita duk sebut kerana allah, kerana allah,tp sebnarnya kerana allah kat mulut je.

      jangan main2 bab agama.=)chill~

      0

      0
  26. saje nk komen says:

    kalo nk btol2 brubah xboley la ala2 je…

    0

    0
  27. mulut capoi says:

    Irma please refer the holly quran regarding Islamic
    attire for Islamic women.
    If you want to abide the rules of dressing according in the quran ,please follow the rules.

    If you strongly abide and believe in the quran the end of your life will be cheerful and peaceful.

    0

    0
  28. jimmy says:

    still consider sebagai buka aurat.. takdenya istilah perlahan-lahan bab hukum wajib, dah besar panjang semua.. semua dah belajar agama Islam dlm pmr, spm.. tunggu lama2 takut tak sempat bertaubat

    0

    0
  29. Ain Ainiey says:

    sedap mata memandang , untuk masa akan datang Irma kena berhati-hati tentang pemilihan baju, bukan senang untuk muncul buat tatapan umum ni semua perkara berkaitan imej muslimah perlu diambil kira , andai Irma terbaca komen-komen disini anggap sebagai peringatan berguna untuk menjadikan diri Irma seorang muslimah yg diredhai , no one is perfect …

    0

    0
  30. Insan says:

    Apa kata kita semua bgtau sendiri kat Irma. Dia ada facebook yg kita boleh guna. Dpd bisin kat sini takut dia x baca.

    0

    0
  31. hairy poter says:

    baju buruk siot..mcm tak pakai bju plak tgk..haish..tutup la sket jangan menonjol sgt..

    0

    0
  32. putihkaseh says:

    Nak belajar2 pakai tudung????? Ni bukan nak belajar mengaji or sekolah, dah tahukan cam ner pakai muslimah ….. sokong kat jimmy tu …. klau nak juga belajar, ikut jer cara CT pakai tu … still rock beb …… selamat berpuasa ……..salammmmmm

    0

    0
  33. moon says:

    cantik…tpi disitu kelihatan sgt sarat…ape yg saya pasan since irma dh pakai tudung kebannyakkan baju yg digayekan sgt sarat…

    0

    0
  34. aku pakai fesyen sopan je... says:

    panduan asas berhijab….PAKAI HIJAB HINGGA DITUTUP BAHAGIAN DADANYA JUGA.
    bukannya pakai selendang panjang berjela yg berbuai dikepala ditiup angin sedang bahagian dada yg pejal itu menjadi tontonan kerana dibiarkan terdedah.
    renung2kan & sama2 lah kita beramal…

    0

    0
  35. milah says:

    Buruk perangai org yg suke cari silap org ni.. awk perfect sgt ke.. kalo perfect xdelah asik nak kutuk org dan beri komen seakan2 awk jelah yg serba tahu..

    0

    0
  36. cik jelyta says:

    Aku rasa ampa nie buta.. kt tgn dia mana jarang..ada lining 2 la cekkk oi… n kt dada la…fashion dia yg wat nmpk bsaq kt ctu..tp aku tgkk ok je ..xde apapon yg slh..

    0

    0
    • kutukayu says:

      cik jelyta,

      siapa cakap baju dy jarang? siapa cakap orang lain xnampak lining sumer tu?

      kalau kau ni betul2 perempuan islam, ko patut tahu syariat bertudung sebenarnya macam mana.rujuk surah annur ayat 30 dan 31…

      dada tu sebahagian aurat…wajib dilabuhkan tudung ke dada tu..ko patut tahu sebagai seornag muslimah.

      macam mana la kita nak didik anak2 kalau benda ni pun takatahu..kahwin nak tp benda2 camni pon boleh diabaaikan

      0

      0
  37. Ape la Korang nie says:

    cun…aku lg cun…hahahahhaha

    0

    0
  38. suka kocok says:

    geramnya tgk tetek dier… sabun… mana kau sabun….

    0

    0
  39. e-dagang says:

    ramai yang memberi tanggapan bahawa kalau seorang pompuan tu mula bertudung, dia da dapat hidayah dari allah..
    betol ka??
    kalo kita tengok betol2, pompuan ni banyak benda kena jaga.
    bukan rambut ja.
    baju ketat-ketat pon xblei pakai kowt.
    bapa qamai pompuan yang pakai tudung tapi berbaju sendat.
    aku ada la baca satu hadis ni.
    nabi da kata.
    hujung zaman ni pompuan yang berpakaian sebenarnya sedang bertelanjang. (maksudnya pakai baju ketat-ketat la)

    0

    0
  40. frigate says:

    very very very sweet.
    sugar is sweet my love but not as sweet as you…

    0

    0