Written by AbangNara | July 10th, 2009

intan sarafina mengandung

Kami memang suka dengar bila artis-artis Malaysia nie mengandung. Murah rezeki la orang kata. Tapi kami tengah memerah otak nie memikirkan bila masa plak Intan Sarafina nie kawin. Rasanya tak pernah plak kami dengar cerita yang dia nie dah kawin. Anda ada info? Sharelah dengan kami.

Lagi gambar Intan Sarafina mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

UPDATE: Setelah membuat sedikit soal selidik dan kajian, sebenarnya Intan Sarafina dah berkahwin pada Oktober 2008. Jadi kandungan dia sekarang maybe dah berusia 5 6 bulan. Maaf atas kekeliruan.

P.S: Anda berminat nak beli popia dan serunding ? Sila layari blog ini untuk membuat tempahan. Memang best serunding dan popia dari Kelantan nie. Kitorang dah beli wat stok puasa dan Raya.

intan sarafina mengandung

intan sarafina mengandung

110 responses to (GAMBAR)Intan Sarafina Mengandung

  1. bangiperdana says:

    cantek gak intan nie ye…pasal bila kahwin nie ko tanyalah kat dia nie

    0
    0
  2. jed hijau says:

    ye kee…

    aku 1st

    0
    0
  3. bangiperdana says:

    aku kat sini tak dapat nengok pompuan…dapat nengok kat BN nie pun dah Oklah….so harap BN keluarkan cerita artis pompuan…

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      ko dekat negara mana/ bumi mana yg menyebabkan takdek pompuan….cian ko…

      0
      0
  4. Delima Saraa says:

    serunding dengan popian untuk puasa dah ada…

    baju raya pun mesti dah berebut pi tempah kat tailor….

    makin dekat dah ngan puasa ni…ish ish ish

    0
    0
  5. BUZZ says:

    wah!!! die ni lg cantik dr linda jasmin wktu mgandung

    0
    0
  6. BUZZ says:

    gmbar 1st tu bantal ke perut ?
    conpius!!!

    0
    0
  7. ina razalie says:

    Dah Kahwin le Intan sarafina nie, tak kan x tau. kalo x silap bulan 3 or 4 camtu le.

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      kak nara dh jelaskan kat bawah tu….kak nara banyak sgt tengah mencari kebenaran mengenai klon sperma sampai tersalah taip skit….

      0
      0
  8. aries_april says:

    bkn si intan ni bri tnang ker?
    bla lak khwn…
    xdngr kabo pn.

    0
    0
  9. aries_april says:

    mmg kompius sara…
    tpi tul la laki ni…
    dia mmg ada tng ngan laki ni…
    tpi xthu lak bla dia kawen…

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      takper..janji anak dia sperma betul…jgn olok2 punyer sperma….

      kes2 cam gini menyebabkan aku makin tkt untuk kawen..huk huk huk…

      0
      0
  10. chaiyo says:

    a’ah lar..bl ek???lgsung pon xdgar cte tup tup da tawen…biar bonar…if tawen bulan 3 or 4,xdela smpai perot da besar cm dlm pic tuh…pregnant 3bulan pon xbesar cm2…

    0
    0
  11. ~EclipsE~ says:

    sila amik perhatian…intan sarafina mmg dah nikah…
    kak nara xkan xtau?knp sume org mcm konpius jer..
    aku bkn reka cite…tp mmg dia dh nikah..
    so jgn bt sbrg spekulasi…ape lg fitnah…
    BDOSA…hehe..

    0
    0
  12. puteriaquarius81 says:

    gmbr 1st cam bntl.. gmbr 2nd n 3rd cam belon isi air.. lembik jer.. ish x baik kutuk.. xperla, kalau btl dia dah nikah bgs la kan.. tahniah bakal dpt baby. dolu2 suka tgk mka dia.. sweet.

    0
    0
    • Delima Saraa says:

      ntoh, tak tu nak komen..sebab perut aku tak pernah ada anak..lemak jer banyak..tp aku cakap perut punya baby ler…dah buncit tuu

      0
      0
  13. mishungu says:

    eh mmg dia dah lama kawen la..korang ni katak bwh tempurung betol la..x kn x tau kot??? byk gak gambar kawen dia dlm paper..

    0
    0
  14. badboy says:

    dia artis..klu tak kawin menagndung n tunjuk gambar kat org lain..nak cari nahas la namanya..
    ni maknanya mesti dah kawin la ni..
    cuma tak kecoh2 n tak buat besar2 ran kot..sebelh tu laki dia la maknanya yer?,….

    0
    0
    • ~EclipsE~ says:

      aah…laki dia la…xkan laki aku kot…muahaha…

      0
      0
    • Delima Saraa says:

      atau kes cam rita ???? no komen…

      0
      0
      • ~EclipsE~ says:

        xla…dia kawen ok la…bkn lari kat sempadan…
        ko ney xkan la xtau…ari2 buka tenet…bgosip…keje x bt….hahaha…jgn mare…gurau2 jer..

        0
        0
        • Delima Saraa says:

          tak tau lor….aku bab2 baik lambat sikit ingat..kalau benda2 buruk cepat lah aku ingat…ntah macamana nak seting balik sistem kepala aku ni…

          weh eclipse, ko pakai bj kawin ko ke tu???cam bj kawin jer aku nengok

          0
          0
        • ~EclipsE~ says:

          bj tunang la…vogue x aku?hehehe..

          0
          0
        • Delima Saraa says:

          vogue gitu…cntikkkk giler….

          tp jgn marah aku….ketat skit aku nampak…pastu ko tak pakai tudung ker?? hehehe, aku ni kampung skit, soriiii kalau soklan bodo

          0
          0
        • ~EclipsE~ says:

          time tue aku xinsaf lg…
          la ney tuhan dh bg hidayah kat aku…
          aku kn nak jd isteri mithali…hehehe..

          0
          0
  15. ~EclipsE~ says:

    cantik la intan…
    dlu kontroversi…syukur la…dia dh kawen…
    nak dpt anak dh…congrats

    0
    0
  16. aries_april says:

    tu la tu sara…

    kak nara…
    tlong cri gmbo kawen intan ya…

    0
    0
  17. badboy says:

    hope jodoh dieorg berkekalan sampai bila2 n jngn jd cam artis yg lain..sampai sekarang aku kecewa ngan rumah tangga abby n norman
    terkilan

    0
    0
    • ~EclipsE~ says:

      so nti klu ko dh kawen..ko jage umah tga ko bek2…jgn smpi tangga tue jatuh hempap ko…hehehe..

      0
      0
      • Delima Saraa says:

        wakaka…jg-jg rumah tangga…aku ada rumah sewa jer..tak perlu jg sgt lah kot…hik hik hik

        0
        0
  18. lepas kami buat siasatan , Intan Sarafina kahwin pada October 2008….

    bNara manusia gak..kekadang terluperrr .. hehe

    moga dapat anak comel cam kak rita

    0
    0
  19. badboy says:

    ni yang ku dok merenung masa depan ni..bila la pulak giliran aku nak kawin n menimang cahaya mata..

    0
    0
    • ~EclipsE~ says:

      ko pon sm mcm aku badboy…menghitung hari…detik demi detik..masa ku nti apakah ada…..huhu..

      0
      0
    • Delima Saraa says:

      cian ko….ko join lar kelab aku, kelab bujang mee meggi sedunia…NAK TAK???

      0
      0
      • ~EclipsE~ says:

        bleh gak…ade ape2 form yg nak fill up x??
        yuran tahunan bape??

        0
        0
        • Delima Saraa says:

          kelab mee megii bujang segera..

          yuran : free selama masuk..
          syarat : hanya yg blm kawen sajer..gang2 MJ tidak diterima
          dftar : sila hubungi DelimaSaraa untuk mendaftar..

          kelebihan ahli : boleh melayari BN secara percuma jika menggunakan internet ofis
          kalau guna Berukband atau peapa kena byr, maka kelab korng kena byr lar….

          lagi2 keistimewaan ahli, akan saraa pikirkan…

          0
          0
  20. badboy says:

    xpa..ada jodoh n rezeki..bertemu la kita ngan jodoh masing2..sume dah tertulis….kita tunggu sambil berusaha sajalah..
    ish cam sedih plak..
    aku hari ni sentimental ckit..
    tak tau nape

    0
    0
  21. Ery says:

    Lama dah dia kawin, korang ja yg tak tau..apa la..

    0
    0
  22. ojokoyongono says:

    punyerla masuk paper sana sini, nmpk no x bace paper

    0
    0
  23. baby ain says:

    lah…tak baek tau..dia kan dah nikah dgn laki dlm gambar tu..pnh masuk dlm beberapa buah mjalah kat mlysia ni…i pnh terbaca…kalu intan sarafina terbaca artikel ni sure dia kecik ati…

    0
    0
  24. BumBLeBee says:

    eyhh…dier dah kahwin laaaaaaaaaaaaaa….
    kan kuar dlm majalah, surat khabar aritu….
    aiyoh…tak baik….
    dier dah kahwin dgn sah…..jadi isteri yg sah…

    anak yg dier ngandungkan tu sah….

    tak baik aaa…sian dier org cop x kawen lg sbb beriter dier kawen x semengah Mawi-ekin kahwin….huhuhuhu

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      dlm bab ni..bagus artis2 skang sbb x kisah dh mengandung smpai mcm nk berlumba lumba plak saper mengandung dulu…haha…. kalo dulu, kalo mengandung mcm nk sorok satu mcm smpai x bleh amik gmbr….mcm x bersuami n x elok jer keadaan mengandung tuh….hehe..

      baguslah…. kepada intan, semoga kandungan tu sehat sejahtera smpai melahirkan….

      0
      0
      • Delima Saraa says:

        sebab semua menantikan rancangan “gugu gaga era” ..mana tau leh gantikan era plak

        0
        0
        • BumBLeBee says:

          x sker program tu…nmpak cm berlakon dh laa plak….PA ni cam pura2 jd bengong sket, si vernon keje nk maki si PA jer, yg si erra dok bebel2….. tp cter psal GuGu GaGa…suppose byk tunjuk cam mana dier layan anak, main2 ngan anak laa…(i mean more to how to handle the baby’s character) …ni byk tunjuk career, orang2 lain yg enterframe lebeyh…baik tngok CAM(cter artis msia) jer kalo cmtuh….ehh…melalut dh plak aku…

          anyway, bykkan berehat Intan….jgn kes2 cam Dynaz berulang…..~~

          0
          0
  25. lilies says:

    she married already lar..npe BN slow sgt lak niyh.. yg xtau g ar google ane2 sure dpt pic die kawen..

    0
    0
  26. bangiperdana says:

    sbb tu kalau kita kahwin …kita kena bagitau orang…org kampungsemuanya…tak kiralah nak kahwin dua , tiga dan seterusnya…ewaahhh

    0
    0
  27. emma says:

    hari tu kan dia kawin kluar surat khabar….ala artis x famous mana org nak tahu…

    0
    0
  28. Kak Su says:

    Tahniah..bykkn baca surah2 dlm al-quran…
    jan pakai seksi2…jaga kesihatan…

    0
    0
  29. Mikael says:

    alhamdulilah tahniah……………

    0
    0
  30. aku says:

    dah kahwen taun lepas la…raje azura dye punye pengerusi majlis..aku g dye kawen..

    0
    0
  31. yaT says:

    comel la muka die ni time pregnant.. seri ibu mengandung lah katakan..

    0
    0
  32. trAnsFormeRs says:

    anak dia ni sok mesti comey cam mak dia gak ni…………

    0
    0
  33. lily says:

    aiyo…..motif beutifulnara tak baca mag…..byk mag siar gambar kahwin dia berbaju putih…….

    0
    0
  34. Zaza Muhammad says:

    hmmmm… apa ni suke pakai baju ketat… cian baby tu dah le sempit dlm womb tu, pastu kena tekan lai huhuhu….

    0
    0
  35. cheeda says:

    oiiiii beautiful nara….intan ni dah kawen dahlaaa…cube search…apaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………..

    0
    0
  36. put says:

    intan dah kawen lah… apa lah ko nara.. korang semua pun xbaik tau wat fitnah. xsilap aku dia kawen tahun lepas bulan 10 2008. gitu lah..

    0
    0
  37. samarinda says:

    weehh korang memg dia dah tawinla..aku tawla bub aku owg johor..hehehe

    0
    0
  38. rAdHIah says:

    Jap2..sape kte td kwin bln 3 or bln 4..slhlaa weeeyyyy??!!intan 2 kwen bln spuloh,aq ad bce paper BH..

    Ensem r laki intan..terkesima aq dibuatnnyyerrr…hehehe…em,gmbar 1st 2 tol2 pot beso kew bantal 2???KONPIUS aq taw??!!

    anyway,tahniah wat kak intan n hubby nyer skli…jg baby leklok taw?…jgn pkai bju ketat2,jg kandunagn ekkkkk…….

    0
    0
  39. azam says:

    comelnye…

    0
    0
  40. lolly says:

    nara buang kesssss………..

    0
    0
  41. putriOne says:

    tahniah…wpun aku xminat sgt dia ni..tp xdinafikan dia ni tengok pic masa mengandung ni makin cute..

    0
    0
  42. komet says:

    padan muka beautifulnara.. intan sarafina kawin pn x tau…hahaha siap kena kutuk oleh mediamalaya lagi.hahaha..xkan x tau x update ker….

    0
    0
  43. aku dan engkau says:

    sebenanyer dier kawin ngan aku

    0
    0
  44. nissa says:

    ye ke mengandung?????????/
    mcm ltak bantal je
    aq pon pernah buat sjer2 nk posing….huhuhu

    0
    0
  45. nissa says:

    tgk gmbor yg 1st 2 xnmpk mcm tgh pregnent pon…
    petak semacam je

    0
    0
  46. gugu gaga says:

    tapi yg lagik best ayu OIM tulah..ntah bila kawen,tup2 aritu aku jumpa die ngan anak die kat dlm baby room..die netekkan ank diekot siap nyanyi lagik..bila nampak aku..muka die cam malu siot…napa ntah…hahha…

    0
    0
  47. adik comel says:

    lahirkan anak ramai2 biar ramai lg org “kita”

    0
    0
  48. porno izle says:

    I was extremely pleased to locate this website.I wanted to thank you with regard to this excellent read!! I certainly appreciated every little bit of it and I’ve you bookmarked to look at new things you publish.

    0
    0
  49. Clean website. Do you ever accept guest posts? I am maintaining a site on my latest hobby water filters and wanting to trade some content with good sites. I looked around your blog and you’ve got some good content and I was thinking our readers would both find value. Thanks!

    0
    0
  50. Thanks for your share, very good understanding. Your blog is good! I am pleased by the info that you have on this blog. It shows how well you comprehend this subject. Added this page, will come back for more. You, my friend, ARE INSANE! so thank you

    0
    0
  51. I appreciate you for posting such a wonderful website. Your weblog was not only informative but also very inventive too. We find very few bloggers who can create technical articles that creatively. I keep looking for information regarding something like this. We ourselves have gone through many websites to build up on information regarding this.I will keep coming back !!

    0
    0
  52. Yahoo engine looks cool and give fast results.

    0
    0
  53. There is a way I can add some of my quality pics on your blog site ?

    0
    0
  54. I couldn’t have asked for a more rewarding blog. You’re there to provide excellent advice, going on to the point for easy understanding of your website visitors. You’re truly a terrific professional in this matter. Many thanks for currently being there humans like me.

    0
    0
  55. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made sure good factors in features also.

    0
    0
  56. As his 2010 success shows, Wiz Khalifa has grown considerably since his debut. Unfortunately, most of that growth is showcased on radio-friendly attempts to recreate catching lightening in a bottle with “Black And Yellow.”

    0
    0