Written by AbangNara | July 26th, 2010

hairie othman

Lama betul tak dengar cerita Hairie Othman nie kan? Tup-tup minggu lepas Abang Nara dapat satu email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsikan gambar Hairie bersama seorang gadis. Meh Abang Nara copy pastekan email yang ditulis:-

[note]Saya terjumpa gambar ini semasa melawat facebook kawan cousin saya.. gambar seorg wanita bersama Hairie Othman masa birthday partynya tahun ni.. nama wanita tuh Dalia Diyana.. dan mengikut caption gambar2 lain hairie dipanggil Mr. Grumpy sebagai nama manja.. tp tak pasti betul ke tidak.. just nak sharing2… sharing is caring.. :)[/note]

Abang Nara sebenarnya tak berapa ingat sama ada Hairie Othman nie dah kahwin ke belum. Lagipun lama sangat tak dengar khabar berita pasal dia. Kalau belum kahwin dan kalau betullah gambar di atas adalah gambar kekasihnya, Abang Nara doakan kebahagiaan buat mereka berdua.

Tak ada gosip yang hangat pun dalam artikel ini, cuma sekadar berkongsi sesuatu yang mungkin adalah kegembiraan yang tak terhingga buat Hairie Othman.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hairie othman

hairie othman

51 responses to (GAMBAR)Inikah Kekasih Baru Hairie Othman?

  1. SWEET says:

    YE KE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fifi says:

      dalia ni bukan gf dia pun.
      budak tu baru nak habis sekolah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • opah.roxx says:

        abis skola mende…umo dak tu dah 27 thn…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • makcik says:

          makcik rase macam super impose je rupe pompuan tu.. apo2 jelah.. glamer ke artis tu? dah lame makcik tak tgk die belakon

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. SWEET says:

    SIAPA EK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. SWEET says:

    TENGOK GAYA CAM BINI DIA JE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. teropong says:

    hairie ni dah kahwin dah. ada anak dua tak salah. anaknya come. rasa-rasanya ni bukan wife dia. wife dia pramugari. muka ala-ala cina. tak tahulah kot-kot dah cerai ngan wife dia tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaihas says:

      dah divorce pun dgn bini nya…lama dah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku laa says:

        die dah cerai pasal kene tangkap khalwat ngan pompuan lain.. yg ada sama berkhalwat tu pelakon citer spektra dulu2.. zuraini (lelaki) dorang 2 pasangan.. kat langkawi kalu x silap.. bukan ngan ako mustafa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku laa says:

          OPSS SILAP.. BUKAN ZURAINI.. RASHDAN BABA.. YE COMPEM BETUL.. ( MAAF PADE ZURAINI)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Karina says:

      Bukan diaorang dh ok ke? yg ak tau mak ngan pak mertua di ada bkk restoran lau x der job dia tolong dioarang kat restoran tu..mamat ni pn x ntah mana2 dh x tau citer pasal dia lg.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. natts says:

    ada kes sekejap pasal hairie ni..naik mahkamah.tak pasti dah divorce lum ngan wife dia tu…dia kan ada kantoi ngan ppuan lain..cuba re-fresh @ search bout her..mesti ada.tp dah lama story tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Sue_orca says:

    tetiba ni sepupu xpon adik kut.haha.think +ve ;-)

    P/S: no war

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ayu says:

    hairi othman ngan rashdan baba penah kena tangkap khalwat ngan prmpn lain masa shooting kt langkawi.hairi mmg dah kawin tp xtau status dia skang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • natts says:

      ye, betul tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        dh bcerai rasanya…tak silap anak dia lam [email protected] orang..
        comel2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. awexcun says:

    muke cam shafinaz…
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. manisss….
    bile mao kenduri..??
    :)

    p/s:penat mencari downline didalam bisnes internet?kenapa perlu menaja jika ada bisnes yg memerlukan anda dduk diam saja.pulangan 150%!30 days guarantee back money!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. muka mcm syafinaz selamat je…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. pasha panda says:

    muka mcam syafinaz selamat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cik nurl says:

    bkn ke dlu dia prnh kne tngkap kes khalwat ngn pmpuan len? Mse tu dia dh kwin.. Spe ingt?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. salam, just nak berkongsi maklumat. Saya ada keluarkan ebook tentang rahsia lebih 40 biasiswa di Malaysia. Amat berguna untuk pelajar, walaupun dah dapat ptptn, tetapi lebih baik apply biasiswa kerana ptptn perlu bayar balik, banyak pulak tu. Kalau ada saudara-mara yang ingin sambung belajar, tapi takde duit, amat sesuai baca buku ini. Kita biasanya hanya menunggu biasiswa mara atau jpa, tapi sebenarnya terdapat lebih 40 lagi biasiswa yang tidak diketahui. Beritahu kawan-kawan yang lain ye. Lawati blog rahsiabiasiswa.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lil' Princess says:

      uik…meniaga kt blog BN ni? Isk2…iklankn la kt suratkhabar

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • xelokla promosi secara membuta tuli…kalau nk promosi biarlah kena pada caranya

        jgn terus direct mcm ni

        tuan blog bagi letak website kat nama pon dah kire ok

        jgn mare ye…sekadar menegur

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. fasha ngokngek says:

    shafinaz selamat versi tembam sket…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tu la..muka cam pinas skit2x…:-)
      mix kot..cam cina skt.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • roy deanzzzz says:

        bukan le tu nenek dia le,,, kuar makan makan…..

        yang korang sibuk apasal sape pun

        nenek gigi palsu… berlakon pun tak cam palsu!!!!

        hairie … ngat i tak? ala jiran u kat Desa Pandan tu….

        u dok blok F3 tu ahaks…. bilik u tu busuk tau… u tak mandikan???

        hairie busuk!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. bussy body says:

    TAK LAWA.bye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. basshunter says:

    ooo…tu kisahnye…biase2 je pomp ni..sengeh manjang je..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. yinn says:

    nie.. lg sorang…..asyik kawin cerai, kawin cerai,, apa nk jadi dgn artis kite skrg nie….yg si pompuan tu pn BODOH sgt2….. knapelah lelki mcm tue nak dibuat suami….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. botak says:

    pompuan tu tak lawa………….gemuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. iman says:

    ye ar..aku pun pnah baca..cerita mamat ni kna tangkap khalwat kat langkawi dgan awek dia…rashdan baba pun kna juga masa tu…padahal ada bini msg2..xsdar diri tul…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. xak says:

    hahaha…mcm ttm je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. az says:

    Aku kenal HO nie coz ex-wife dia nie kenalan aku..anak 3 dah dia buat perangai dgn betina lain.
    Skrg xde kerja kena start lakon blk la nak shorow

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. u guys are pathetic says:

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. bila hati sudah tertawan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. budak ssp says:

    uik,dalia ni budak skolah rendah aku…kira dia dah 27 thn..hairie ni umur bukan dah tua ke?mcm std pakcik2 je…dalia ni dulu setahu aku ada group tp x famous…nama Muchachaz x silap…ada satu video clip Ruffedge pun dia ada menyelit skali…Tiada lagi cinta…anak org kaya neh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. miEng miEng says:

    a’ah..
    dalia ni mmg budak muchachaz..
    bwh phat family..
    iaitu produk too phat..
    tak silap mak die org latino..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. budak ssp says:

    doesn’t look like latino to me…wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. akulah org itu says:

    aku penah 1 roomate wife die…dulu study kat uitm swk…kalo x silap aku die da bau2 bacang ngan pelakon maria farida…aku tekezut ari tu die kuar lam melodi…berisi ckit bdn die…tp still santek la….namanya nazarita abdullah sani….bapak die org puteh kalo x silap aku…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0