Written by AbangNara | November 3rd, 2009

akak heliza

Masa mula-mula aku dapat email ni dulu, aku ingatkan gambar Heliza AF5 dengan teman lelaki misteri. Haha.. Rupa-rupanya gambar akak dia daaaa.. Gambar di atas merupakan gambar akak Heliza AF5 dengan boyfriend dia semasa diorang bercuti dekat pulau kot. Cantik kan akak Heliza AF5? Macam model pulak aku tengok. Tapi menurut sumber iaitu si penghantar email, akak Heliza AF5 ni merupakan seorang stewardess atau dalam bahasa Melayunya pramugari. Alahaiii, yang kerja dekat airport pastu naik kapal terbang tu. Layan penumpang semua tu. Ntah2 korang pernah tersekali dalam satu plane kot dengan akak Heliza AF5 ni kot. Huhu!
Mesti korang puas hati ye tak kalau dapat awek macam ni kan? Korang la, aku biasa-biasa je. Hahaha.. Dengar cerita akak Heliza AF5 ni memang selalu pun bercuti dengan boyfriend dia. Selalu gak pergi laur negara, biasalah tu kan. Kalau tak silap aku, boyfriend dia ni pulot pilot jugak lah. So tak hairanlah masing-masing punya gaji kan. Ahah! Sendiri punya duit sendiri gunalah. Kalau akak Heliza AF5 ni bertudung mesti sama cantik dengan Heliza AF5 kan?

Lagi gambar akak Heliza AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

#Sumber, ayat dan artikel dicurik bulat-bulat dari RidzuanRichie. Betul atau salah boleh tanya kat RidzuanRichie. Kami tak buang watermark macam ada satu web gosip artis lain yang beria-ria meng”adobe”kan gambar-gambar nie.

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

akak heliza

162 responses to (GAMBAR)Inikah Kakak Heliza AF?

  1. blackberry says:

    napelah jadik camni..???

    1
    0
    • zuinita says:

      Ni dah bukan Islam dah ni.Awk ni pernah solat ke? Masih virgin????

      1
      0
    • Pemuda says:

      suami dia kot…mcm haram je aku tgk nih..bukan sumai dia kot…ish..

      1
      0
    • blog gosip manakah yg beriya-iya meng’adobe’kan gambar2 ni? huahuahua..

      0
      1
    • 3gs says:

      weii.. ramai lagi pompuan cmtu kt malaysia nihh.. mcm la ko org x pernah jmpe… hahahahaa..

      0
      1
    • PapaNakkal says:

      dia bukan virgin!

      1
      0
      • ... says:

        putih t*t*k dia.. hehe

        1
        0
        • zuinita says:

          apa la MAMU…sy just ingatkan dia supaya solat je. kalau kita tak pyah kisah psl org lain, wat pe ada ceramah agama n imam2 pon bagi nasihat kat org islam jangan tinggalkan solat? salah ke kita mengingatkan 1 sama lain? EEe…fikir la cikit

          1
          0
        • sombong says:

          Ekeleh zuinita nie…mcm virgin sgt..virgin ker dik?biarlah kakak heliza tu pki mcm tu..tu kn kat pantai..msti la pki bj mcm tu,takkn nak pki bj kurung kot..biarlah dia nak tnjk body dia kat sape2 pn..pict nie private pict..

          0
          1
        • zuinita says:

          eh, saya tak pa…sy dah kawin la ‘sombong’…apa la. Atleast sy halal kalau nak wat mcm 2, tapi tak ada la tayang kt khalayak ramai. EH, ‘SOMBONG’ , SAYA NAK INGATKAN AWAK, DALAM QURAN ADA KE CAKAP SAPE2 BOLEH TAYANGKAN BADAN @ AURAT KAT KHALAYAK RAMAI DI TEPI PANTAI??? Saya bukan Islam pon tau. APA LA!!! FIKIR GUNA OTAK SIKIT. Jgn2 awak ni sejenis ngan org dlm gambar 2 kot????

          1
          0
  2. blackberry says:

    aik..aku 1st lah nih…. tahniah untuk aku!!

    0
    1
  3. astralion says:

    1st..terbaik la akak dia..

    0
    1
  4. violet says:

    ceh..
    law btl hbs r..
    erk

    1
    0
  5. tasnim elisa.... says:

    adik..pakaian menutup aurat….kakak…x cukup kain la plak…..

    1
    0
  6. blackberry says:

    mano dorg g nih…???

    1
    0
  7. Sha says:

    Cantik ke???

    2
    0
    • honour says:

      cantik siot..tp xde lak gambar dia xpakai spek itam 2..nk tgk mata dia, bulat cam heliza x…ke dia xkonfiden klo xpakai spek?sbb mata xberapa cun..hehe..

      1
      0
  8. Rin says:

    kakak Heliza = si cantik yg buruk laku
    x tau ke apa nama kakak nya?
    Helina ke, helbara ke, Hell angel ke, hell lo..??

    1
    0
  9. aRieS ApRiL says:

    no cmnt lah…
    hhehehheheh

    tp cun gak kkak dia ya?

    0
    1
  10. EclipsE says:

    klu heliza tgk mst dia malu kan…
    dia dhlah mbw imej wanita muslimah…
    kakak dia lak imej ke “neraka”
    xpe…slow2 brbh yea kakak heliza…..heheheh…

    1
    0
  11. roll says:

    biar la dia,tuhan tak bagi perangai seksi tu kat kamu pon dah kira syukur.yyg penting jangan menilai org…

    0
    1
    • Lisa says:

      Sesama Islam kita wajib ingat mengingatkan. As muslims we judge as we see. We should judge and help each other. Bukan judge untuk kutuk and biar kan.

      1
      0
  12. Akak Leen says:

    betul ke akak dia ni?
    nape ek skrg ni rmai betul gadis melayu suka sgt berpakaian mcm omputeh yg x ckup kain?

    1
    0
    • awekmas says:

      hobi gamaknya kakleen…hehehe.

      1
      0
    • BumbleBee says:

      pengaruh bler dh ramai2 agaknya… yerla, kalo x mengikut trend, akan diejek ‘kampung’ plak nnt kan… kdg tuh minded org2 zaman skang ni yg meletakkan high standard kt baju2 cmtuh atas pengaruh barat…(tngok cter tangkap muat pun leh tau…sbb dlm siri tu si rizalman buleh suruh salah seorang peserta(tak bertudung) yg sebelum ni pakai baju kurung to transform kepada pakai skirt, sleeveless…utk show off some skin)….lebih cantek katanyaa~~

      1
      0
  13. BumbleBee says:

    sbb dier dedah2 buat dier x cantek….

    bak ibarat buah pelam dpan rumah poco2…kalo balut, tentu buah nyer bertambah cantek bler masak nnt…hihi

    1
    0
  14. mimi naim says:

    btoi ka ni..sayg..anugerah yg Tuhan bg x dihargai..cek pun bkn baik sngat..ada buat jhat gak..tp klau sruh cek pkai mcm ni..malu la…org msti kta…ish3…melayu apa mcm ni…

    1
    0
  15. nana says:

    yeke ni akak heliza??
    em, x clear ah..
    xnmpak mata..
    huhu
    tp, ye ke akak die nih?

    1
    0
  16. SUPERHUMAN says:

    Maybe panas kan d pulau 2..ahaks..hahaha

    1
    0
  17. hantupensil says:

    perghhhhhhh….
    gebu siotttt……

    1
    0
  18. yula says:

    assalamualaikum…….

    0
    0
  19. ammey says:

    da owg ag x ni..
    hel00ooooooo……………………….??

    0
    0
  20. kesian says:

    gle ah along heliza nih,
    pkai x ingt dunia,.
    wat malu femili jek,.

    1
    0
  21. PeMerHati says:

    Pramugari ek?…ermm..no komen..

    1
    1
  22. eclipse says:

    weh sume p page sblh…
    ade cite hot from oven!

    0
    0
  23. aishafad says:

    hish,bengong btul pmpn ni..hbes lawa la tu??bwt malu je..ak ni dh la pmnat heliza..skit jiwa tgk gmbr akak die ni

    0
    0
  24. lilies says:

    cantek..=)

    0
    0
  25. kesian says:

    ye la wey,.,
    tu akak die,.
    tah ape msalah.,
    adek2 ckup ajaran,
    yg sulung plak mak bpak terlepas pndang,.,
    adek bongsu die pkai tdung agi.

    1
    0
  26. liz says:

    yang kak dier posing makan ayam tu mcm tu naper?lapo sesuatu ker?

    1
    0
  27. scho says:

    Just be ur self..

    0
    1
  28. pening says:

    Tu la kalau hidup da moden sgt..abis budaya org putih nk d ikutnye…bawa2lah bertaubat sebelum mate tertutup rpt…

    1
    0
  29. x-not-x says:

    fulamak kakak heliza…

    0
    1
  30. mimi says:

    heliza ank sulung la ..mn da kakak

    0
    1
  31. mimi says:

    korg semua kn tipu….

    0
    1
  32. jembalang says:

    fuiyoooo gile ahhh….tp xclear ar sbb pmpuan ni pakai spek mate…xde gmbr yg dia xpakai ke??

    0
    1
  33. lanToK LeW says:

    huih….biar betolllllll…..!!!!!!!!!!!????????????????

    0
    0
  34. lanToK LeW says:

    hihihihi….laur negara ke luar negara…?????

    0
    0
  35. roypro2 says:

    2 bru adik jd artis blum tn nyer bdn lg….lu pkir lh sendiri..

    0
    0
  36. baem says:

    seksi giler..aku nak masuk dlm gambar tu..he…hee

    0
    0
  37. ras says:

    nape ekk……..i tengok cam marsha af jekk………….eh betul ke….xpon gua yg x betul….??????????????????????

    0
    0
  38. ras says:

    hmm.. pikir2….mak aiii tolonnggggggg…

    0
    0
  39. ras says:

    hehehehe…….gurau2 je………

    0
    0
  40. ras says:

    hehehehe…….gurau2 je………la.

    0
    0
  41. raja kentucky says:

    xtau la nk ckp..tp kok ye pon kakak dia nie,tau la hang tu cabin crew..idup mmg stail barat,atleast jge la air muka adik ko 2..dia da la p.figure..org rmai knl.lain ler ko geng2 ko je yg knl..x ke malu dia..da la dia tu ala2 muslimah yg sejati..sedey tol la ko nie kak.bangang agknyer..ye la,,c.crew bkn pndai na pon..aslkn ade spm,muka cun n pandai speaking dpt ler msk..2 yg xde otak nk pkr tu..

    0
    0
  42. sue_anne says:

    mane tmpt ni..aku pon nk p dgb bf aku

    0
    0
  43. muniey says:

    oh artis je yg aku tgk buang watermark ridzuan richie 2…pas2 letak nama blog diorg..

    0
    0
  44. cicikgurl says:

    boleh geng ngan bunge da ni…huhuhuhu..

    0
    0
    • awekmas says:

      raja kentucky…i sedaq diri sape lah i ni…huhuhu.x seswai tau habaq gtu.stewdess ada gak spm 1 n ada diploma. undang2 lg.sabar ja.

      0
      0
  45. CuNnnn says:

    TERKEZUT!!! MEMANG LA AKAK DAN ADIK LAIN2 HALUAN CUMA HELIZA BERTUDUNG TETAPI DIA PUN NYANYI GAK JADI ARTIS.

    0
    0
  46. CuNnnn says:

    ADIK LAWA AKAK PUN LAWA GAK

    0
    0
  47. Apin Opin says:

    gelojohnya…tak sopan langsung

    0
    0
  48. manjalara says:

    mengapa la jadi mcm ni , bangga la dapat tunjuk paha, itu la adik dia pakai tudung, kakak terkangkang sana sini, tak malu ke diorg ni, silap hb yang pakai tudung pun tak leh percaya , entah2 dahsyat mcm ni juga

    0
    0
  49. loving09 says:

    cantik nye pompuan nie… kulit dia halus betul mcm bontot baby aje.. klu kulit mcm nie tak pelah tunjuk depan org… yg lain tu antar dia dgn allah lah.. tapi dia memang cantik

    0
    0
  50. babygurlz says:

    xdpt pn tngk gmbar 2…
    knp?

    0
    0
  51. babygurlz says:

    xdpt tngk pn gmbr 2…
    knp?

    0
    0
  52. mem says:

    astaghfirullahalazim….semoga terbuka pintu taubat untukmu…amin…ALLAH HAFIZ

    0
    0
  53. sara says:

    emmmmmm……lantak dialah nak pakai ape bukan dia sorang je pakai cmtu ramai lagi orang melayu bila ke oversea pakai camtu lebih teruk lagi pun ada agaknyesebab dia aka heliza kot tu yg glamour lebih kot

    0
    0
  54. sara says:

    opppp bukan kat luar negara je boleh pakai camtu kat dalam malaysia pun boleh jugak macam kat karambunai…….he hee he hehe

    0
    0
  55. antu pocong says:

    dari gambar dah tau x virgin lagi.kompom

    0
    0
  56. peminat says:

    wow…seksinyer….

    0
    0
  57. matno says:

    YG PAKAI TUDUNG PON RAMAI DA X VIRGIN..APE LA KORANG HERAN SGT..DORANG MMG DA X TAKOT DOSA..IGT DUIT BOLEH BELI SEGALA2NYE KER… X KENA BALA ALLAH LG BOLEH BELAGAK TAYANG SANA TAYANG SINI..DA KENA NT BARU LA NK SUJUD MTK AMPUN..
    INILAH YG BUAT NEGARA KENA GEMPA BUMI ETC…

    0
    0
  58. Mak Uda says:

    harapkan lawa je buat apa? sian org mcm ni, masa muda je glamer, dh tua nanti jgn harap dihirau dek org..

    0
    0
  59. otromen says:

    alamak..seksinyer..nasib baik korang cakap kakak heliza,, ….aku ingat yahudi mane tadi..sebab tgk pakaian macam yahudi atau kristian….tapi nampak macam melayu budu gakkkk….ermmmm..bau budu la minah nie…hehehehe

    0
    0
  60. husna says:

    biarla tu kakak dy,jgn heliza jd mcm tu udahle ye,mntak djauhkan la,sb aku suke heliza

    0
    0
  61. ana says:

    dasyat siut kakak dia………………..

    0
    0
  62. Lisa says:

    Body cun melecun. MashaAllah. Untung Tuhan bagi. Tapi lagi bagus kalau cover pastu tayang kat suami je dari bagi semua orang tgk. Mesti dia rasa tak best kalau dia tau ada laki2 tak guna tengok gambar2 dia pastu buat benda2 tak senonoh. Dosa dua2 dapat. Mari lah kita bertaubat. InsyaAllah.

    0
    0
  63. nottysierra says:

    alahai…mesti dah biasa memantat sangat la ni kan…wuteva aku nk cakap tetek dia bsa gilerrrr…..

    0
    0
  64. hamba Allah says:

    Ibnu Mas’ud ra telah meriwayatkan bahawa Rasulullah saw telah bersabda , “Wanita adalah objek yang tersorok (aurat), apabila ia keluar syaitan akan menghias mereka untuk menggoda kaum lelaki” (At-Tirmizi).

    0
    0
  65. khairul1 says:

    Aduh! apa kena ni bang? akak?

    Kalau ya pun, bawak-bawak la berselindung.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  66. farenova says:

    macam nasha aziz pun ade mukenye yg 1st tu

    0
    0
  67. amigos says:

    sa kenal sama akak heliza..she okey ba..but jgn krn dia cam2 kowang suma buat andaian yg bkn2..biarla dia dgn gaya hidup dia sendiri coz dia bkn ganggu hidup org pun..lgpun dia x buat salah ngan sapa2x..masing2 buat keja sendiri & jgn nk jaga tepi kain org lain sedangkan diri sendiri x sedar..btw mmg la dia stewardess p dia juga berpelajaran.so jgn padah org dr luaran.nilai la dr dalaman..org yg rapat ngan dia je tau..

    0
    1
  68. Bedah says:

    Bukan kot…. ni not Heliza…. lips dia tebal, ni tak….ada nampak mcm Marsha

    0
    0
  69. budakcute says:

    semoge beri pengajaran pada aku..

    0
    0
  70. Kirt Hammez says:

    pergg….geram aku tgk

    0
    0
  71. damia says:

    subhanallah, mmg cantik, kulitnye bersih..tp lg cantik kalau ianya tertutp rapi..kerana benda yg berharga harus disimpan dan dijge dgn baik…ibarat mutiara..ianya sgt berharga, dan tersimpan rapi jauh didasar laut..renung2kn..
    just wanted 2 shared dis video with u guys..enjoy!!!

    0
    0
  72. perati says:

    kalau dh kwin xdanya mcm ni,ni sume x ingat tuhan,tuhan dh bagi berjuta2 nikmat kat manusia,tapi tak syukur,ni mana yang nak backing bleh la dpt saham sekali..harap2 dorang ni berubah dan jadi muslim yg sejati..

    0
    0
  73. budaksuam2kuku says:

    stiap kluarga msti ade sorg yg slek….biaselah….
    tp yg herannye npe die suke pkai kce mate???….die juling ker??…hahahaha….

    0
    0
  74. aNi says:

    ne bkan heliza…

    0
    0
  75. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    0
    0
  76. hehe says:

    dah kene main dah…

    0
    0
  77. ema says:

    cun gila kakak dy . tapi sayang , adik dy dah curi baju3 kakak dy . sebab tu kakak dy tade baju na pakai . so terpaksa laa pakai yang nampak putih3 segala uw .

    0
    0
  78. kadang says:

    aku rasa kalo dia senyum mesti huduh sbb tu gambar dia xde nampak gigi kecuali yg last nampak gigi besar n xrata tu

    0
    0
  79. aizra says:

    manusia ni tgk gmbr seksi cpt jatuh hukum..jgn mcm tu..skdr gmbr dah beranggapan bukan2..sememgnya dr luaran memg tak sopan dn tak mengikut yg dikehendaki agama..tp kdgkala org mcm ni..hatinya lebih mulia dari yg mengaku islam..pakai tudung..ikut arahan agama,,kdg yg pki tudung lagi teruk..bukanlah lebih elok kalau kita mendoakan dia agar berubah ke arah lebih baik dari terus jth hukum..kerana perjalanan hidup ni panjg..takut bile kita jth kan hukum..Allah tu balas balik apa yng kita ckp kat keluaga kita..nauzubillah minzalik..

    0
    0
    • aku says:

      ko tu lg teruk, org dah terang2 berdosa tu ko defend, yg pakai tudung tutup aurat yg ko xkenal dan xtau ko nak suruh org pandang jahat tanpa kenal dulu ker. hati baik atau tidak mana ko tau, kalo stakat pakai tudung kerna budaya xyahla ko nak sabitkan habis semua wanita islam lain. ko ni dah jahat lebih2 plak. at least yg kritik kat sini confirm depan mata org tu xtutup aurat xtakut dosa… agaknya ko ni bila nampak perempuan cantik bertudung lalu dpn mata ko terus kritik dalamannya jahat, ko jeles ker aper sbb ko xbaik tp xnak terima hakikat diri tu jahat so nak jahatkan org sama…

      0
      0
  80. zack says:

    Setelah diperkenalkan dengan PLSupergel kini tiada lagi pancutan pra matang…hubungan kami suami isteri malah lebih bertambah erat.. malu beb kalau kecundang awal…
    100% herba… xkebas..tiada rasa panas..bertindak hanya
    Ia Cuma mengurangkan rasa geli pada zakar kita…
    PL superGel
    Cara hubungi masuk blog nie adiospower.blogspot.com
    doktor pun ramai ma beli ngn gua..haha

    0
    0