Written by AbangNara | June 23rd, 2011

faradhiya

Lama tak dengar berita mengenai Faradhiya, tup-tup minggu lepas dia keluar dengan posing cangkung maut di BiPop. Abang Nara dah try buat posing ini dan memang berkesan untuk menghilangkan sembelit. Kini Abang Nara tiada lagi masalah sembelit. Terima kasih Faradhiya.

faradhiya

Mungkin untuk posing seterusnya Faradhiya boleh tunjukkan posing untuk menghilangkan sesak nafas yang lebih efisyen. Posing di atas Abang Nara dah try tapi kurang berkesan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to (GAMBAR)Hilangkan Penyakit Anda Bersama Farahdhiya

  1. luvlavender says:

    amboi..komen tang aset je ek bang nara..hiii

    0

    0
  2. fmalique88 says:

    blakon asyik watak jahat jek sesuai kot dgn die nie..

    0

    0
  3. i luv lemonate says:

    posing nk uuuh…nk melabor sila wat aksi diatas..hee

    0

    0
    • zaia says:

      melabor prlukan posisi yg relax..pose faradiya ni prlukn keseimbangan,trtahan2 nk control posing cmni,ni bukan mnghilangkn sembelit,mnambahkn derita sembelit abg nara je..huhu

      0

      0
      • Cullen says:

        babe..bukan setakat sembelit..klu p0sing macam ni BUASIR pn b0leh kene tau..haha…SILA JANGAN AMALKAN YE…haha

        0

        0
  4. no name says:

    fuh…mengancam…hehe

    0

    0
  5. Kurus says:

    fara ni badan smooth cantik…kalo kete org cakap…sleek….
    kulit pun…sama…putih melepak lepak…
    walopun tk la perfek sangat tang muka dia.. tp unik la
    berlakon pun mantop…leh maju lg..tang watak antagonis la

    0

    0
  6. KERTAS says:

    X BRAPA SUKA DIER NIH!!

    0

    0
  7. Bukan kasi hilang penyakit tapi tambah saham dosa..

    0

    0
  8. ladynoe says:

    perghhhhhhhhhh…terbaik dari ladang…gebu mak aiii….indahnye ciptaan tuhan..tp pose agak terOVER…………menyampah lak tgk…

    0

    0
  9. mulut capoi says:

    ADUI ……..SAKITNYA CIPAP NYANGKONG MCM NI…TAPI NK. NAMPAK SEXY …..WUAT JUGAKLAAA…TERKEPIT TERSEPIT…..BURUK SUNGGUHHHHH.

    0

    0
    • ce'ce' wahhh says:

      ek ele…ntah pape ko ni….yg saket die,,bukan ko..ke,,ko saket mate tgok? x nk saket mate x yah tgok..
      komen siap carut2? ntah pape…..

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      komen je la pepek dia yg skit!!! cipap cipap !!! komen je la teros terang kasi orang paham !!! ingat karipap ke!!!!

      0

      0
    • Kurus says:

      ko ni bukan pompuan ker?? tang mana lak sakit nyer?

      0

      0
  10. Lann says:

    Hamboiiii somelnnyer….

    0

    0
  11. alim says:

    penah jumpa dia nih … putih melepak .. kecik jer orgnya .Nih dlm gambo nampak seksi bagai la pulok ..

    0

    0
  12. mulut capoi says:

    NAK NASI LEMAK 2 BUNGKUS……

    0

    0
  13. usop sontorian says:

    nk susu pls!!

    0

    0
  14. Tenda Biru says:

    Apa2 pun..yang dapat dosa paling besar,si Nara la.sbb dia yang jadi ‘perantara’ syaitan,keluarkan gambar panas cenggini agar commenter kasik komen yg panas2..

    0

    0
    • mami jarum says:

      aku pelik lah klu org masuk blog nara ni cerita psl dosa ke ape…yg ko masuk blog ni watpe….ko msk n tgk je gambar2 tu pn dosa..ko buka je tv pn dh dosa sbb ko msti tgk cerita2 artis tayang body…tyg rambut smua kn??

      jgn tgk n bc klu dah tau benda tu dosa.!!!!!!

      0

      0
      • its me says:

        betul tu. buang je pic camni.. saya sbagai wanita pn malu bila nmpak akhbar gmbr fara ahad lalu.. xsalah tenda biru ckp camtu, amek yg mana baik n buang yg mana buruk. dunia da nak akhir da..

        0

        0
  15. wth says:

    dia ni macam buh silicon je kt bumper depan…dulu takde pun mcm ni…ce banding gbr dulu ngan skrng…dalam annissa wth pun asyik tayang tang depan tu jer,,,,,tak ori..plastik…

    0

    0
  16. zaia says:

    dia ni seorang yg gebu..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    gambar kedua tu pose untuk menghilangkan pening kepala, bukan untuk sesak nafas. tu yang tak berkesan tu bang nara.

    0

    0
  18. leha says:

    yang kedua tu pose untuk menghilangkan pening kepala, bukan sesak nafas. tu yang tak berkesan tu bang nara!

    0

    0
  19. son goku says:

    memey ar duk atas aku….grrrrrr

    0

    0
  20. kakak tua says:

    mmg lemas r beb….ahhhh…

    0

    0
  21. farah tak kisah says:

    aloha !! jual BODY KE KAKK??

    0

    0
  22. anti-silikon says:

    yeke silikon? nk kne try test seluk dulu neh utk kasi kompem..mm..nyum2..

    0

    0
  23. misz_89 says:

    sesuai dgn tjuk cover 2.. memg x propa sbb 2 nk tnjuk abeh semua aset2

    0

    0
  24. kosen says:

    wei..come on la..it’s just a pose!!!!!!! tak perlu la smpi nak aib kan org…

    0

    0
    • kaka says:

      “it’s just”??? hah.. tak perlu la pose mcm tu, nama ja islam. knp aibkan dia pulak. dia yg aibkan dirinya sendiri. kenapa perlu pose mcm tu. apa la??!

      0

      0
  25. mysara says:

    naper aku xleh nk like n dislike komen nihh

    0

    0
  26. cinta aku says:

    geli je minah ni…x lawa lgsng.kak..oh kak.akak ni wat silikon ea?p x lawa r..dh longgar dh tu..g pun dh jth,,x mantop dh.konpem dh kne belai cokop2 ni..ahahaha..len kali gn pose mcm pompuan sial yg gersang sgt2 ea..x elok..kite ni owg melayu,ikutla adat melayu,even ko tu ank mix p jgn la tnjuk sgt.g pun ko tu x lawa la..mmg kne jd pompuan jahat ke?

    0

    0
  27. haiqal says:

    Nais.Stok dalam bilik air.Kau mmpu?

    0

    0
  28. ok says:

    such a whore.

    0

    0
  29. kakak says:

    pelik la…nape kalu retis pompuan posing mesti aksi2x mcm nih …. photographer yg arrange kan ke…..???

    0

    0
  30. basshunter says:

    alalalalala…..x menggoda pn..bosan la minah ni..

    0

    0
  31. DUNIA AKHIR ZAMAN, MANUSIA TIDAK PEDULI DENGAN HUKUM TUHAN.
    Cheers,
    ASEAN TV ONLINE

    0

    0
  32. julia says:

    dia ni memang berbakat dlm lakonan… kalau watak jahat, memang buat kite benci watak tu. menyanyi pun boleh tahan jugak. kalau asyik watak jahat, lama2 boleh buat kite bosan, ape kata cuba ambil watak yg lain & berbagai2 pulak.

    0

    0
  33. SnowK says:

    lawak gile posing cmnie..xtekuyak ke baju tu..adohaii..

    0

    0
  34. mat top says:

    inilah wanita2 akhir zaman…akal semakin diletakkan bwh tpk kakii

    0

    0
  35. umi takde faeda says:

    AHKBAR BERITA HARIAN KINI MENGIKUT JEJAK UTUSAN MELOYA… MENYIARKAN GAMBAR GAMBAR SEBEGITU RUPA … MENYEBABKAN NAFSU MENINGKAT KE TAHAP YANG MENGABANKAN… BAGI MEREKA YANG TIDAK MAMPU MENAHAN NAFSU KUDA…. MENYEBABKAN TER TUT…… LALU BILA DAH LEPAS 9 BULAN …. KEDENGARAN SUARA BAYI DI TEPI JALAN…

    ITULAH MALAYSIAKU….. YANG MELETIHKAN…. PEMIMPIN BERGADUH SAMA SENDIRI RAKYAT MERINTIH…. HARGA BARANG NAIK…. GAJI AJE TAK NAIK… HE! HE!

    0

    0
  36. sapa aku says:

    nara..ms ko buh entri psl bini (dulu tunang) ko dulu…pd aku, sm je faradhiya ngn bini ko…faradhiya ni pose u iklan u whatever, bini ko pose u jadik iklan ko supaya ko dpt duit n bgi die makan…so, faradhiya ke, bini ko ke,,sama je

    0

    0
  37. ko sapa plak? says:

    hahahahahaha…ko ni…bini die pose u nara la…duit nk wat kawen katanya…so, biar dosa, yg penting dpt kawen…salute aku

    0

    0
  38. rabbit lovers says:

    korg boley x jangan nak jatuh2kan hukum pahala dosa untuk nara or who ever, tlg lah nasihat scr berhemah, walopon sye juga x gemar entri sebegini, tlg gunakan ayat yg berhemah untuk menegur yer…

    0

    0
  39. ahli fikir says:

    tu die tekerluar BEBOLA.

    0

    0
  40. Jena jen says:

    Relex la. Posing faradya ni sesuai utk org mcm faradya jek. Yg bukan faradya ttu ada spare tyre kat kiri kanan depan blakang. X seswai la nk tiru faradya. Pandai faradya jage body. Jgn jelez

    0

    0
  41. Jimbit says:

    Takde gosip lain ke alahai? Ni aku dah baca kat paper hari tu.

    0

    0
  42. Piston Pecah says:

    muka faradhiya nie dah la puth lepak, body mantap cenggitu.. siap pose baek punyer.. pergh!

    0

    0
  43. Melati says:

    Knp org suka kutuk nara tp baca gak blog die? haha aku enjoy he hari2 baca BN. hehe korg xsuka xpyh baca. hipokrit la braderrr (: nara bt article utk menyindir artis2 bia lain kali molek sikit pose tu.. hehe

    0

    0
  44. kaka says:

    baik brdoa utk perempuan ini. “ya Allah, berikanlah cahaya hidayah kepadanya”

    0

    0
  45. Arisa says:

    Missy ni bkn hollywood! U r a muslim..perlu kh juih2 punggung? Dh lah sendat. I know lh she is kacukan, but still islam kn? Kalau utk tatapan sorg x per..nie dh tahu dijual d pampang kat kdai2 mjalah..nk gak sexy..alahai..nmpak murah lh. Kalau dia ada bf/suami, mmg bodohlh kalau x larang dia pkai sexy2..hahahaha

    0

    0
  46. MIANG REBUNG says:

    kalau kentut duduk cam tu angin gi kat mana……sapa pandai jawab angkat tangan….kahkahKAHKAHKAHHHH….TUIHHH.

    0

    0
  47. noni says:

    muka dia cam pondan, jns kasar.

    0

    0
  48. Kacang Soya says:

    macam HAWAU jer! lepas ni posing gaya mendada tersembol plak. maklum la ‘buah betik’ ko kan dah masak ranum skrg kan….?? ptuuuuuuiiiih!!

    0

    0
  49. farid says:

    baju ni mizz nina pnah pki

    0

    0
  50. rose says:

    hahahaaahaaaaaaaaaaaaaaa…. LAWAK LA beautifulnara NII……..

    0

    0
  51. Clipkertas says:

    pe hal la minah nie pose cam ayam berak kapur..?
    x senonoh lgsung..
    xde gaye @ picture lain ker editor ni pilih utk cover depan??
    pelik???????
    si minah nie pun satu, dah xde pe yg die nak tunjuk kot??

    0

    0
  52. mungkin dia sakit kut laniii….x leh berdiri atau duduk hanya mencangkung aje…tak lama lagi duduk atas wilca…brapa hari dah sembelit kepala taik mampat dijuboq…

    0

    0
  53. Thanks a lot, I’ve just been interested in specifics of this kind of subject temporarly and even your business opportunity is the perfect I’ve discovered already. In spite of this, which around the in a nutshell? Thinking of favourable about the provide?

    0

    0
  54. zulia says:

    steamm….lol.
    yang baik jadikan teladan, yg buruk jadikan sempadan.

    PAS itu LEMBU itu PAS.

    0

    0