Written by AbangNara | January 21st, 2011

heliza dan lisa surihani

Comel gila Lisa dan Heliza dalam gambar di atas. Kalau tiba-tiba dua-dua selebriti ini mengorat Abang Nara, sukar jugak nak pilih yang mana satu. Nasib baik lelaki boleh kahwin 4. Terpaksa Abang Nara pilih kedua-duanya sekali. Hehehe. Ok itu sekadar lawak di petang Jumaat sahaja. Abang Nara tetap setia pada si dia sahaja.

Gambar-gambar yang bakal anda tengok ialah gambar sempena majlis pelancaran ButiK Mimpi Kita baru-baru ini. Kalau nak tahu info lebih lanjut tentang butik ini, boleh cuba cari kedainya di Jalan Telawi, Bangsar. Dengar ceritanya banyak jugak baju-baju yang menarik tertarik. Tahniah kepada tuan punya Butik Mimpi Kita.

Lagi gambar gadis-gadis comel satu Malaya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila pastikan ada tisu di sebelah kerana takut hidung anda berdarah kerana kecomelan mereka yang teramat sangat. Enjoy ~~ Gambar kredit kepada Facebook Heliza dan Budiey.

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

heliza dan lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 responses to (GAMBAR)Heliza, Marsha, Lisa Surihani, Juliana Evans Dan Fauziah Gous Di Pelancaran Butik Mimpi Kita

  1. Kasih says:

    heliza & lisa, mmg cantik dan berilmu…. begitu jg artis2 lain yg terlibat sama…. hope butik mimpi kita ni bleh lah kluarkan bj2 function yg lbh anggun dan sopan ya ;)

    0
    0
  2. Reena says:

    Euuuwww…marsha dan ketiak karatnya…no..no..no..Lisa & Heliza..kecomelan mereka terserlah…i loikee!! Btw marsha, kalo baju kain jenis licin, silalah pakai t-shirt bra utk mengelakkan gangguan focus point!

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      haha well, i bet she’s DOING it on purpose! did u see it? ;p

      0
      0
    • SabahanBoy says:

      Alala, suke hati diela nak pakai ape..KO tu je yang gedik @ gatal sangat, banyak benda lagi boleh d tengok selain ‘benda’ yg ko maksudkan tu..Terserlah sangat kegatalan!!

      0
      0
  3. ninis says:

    lisa suriani dan juliana evans tetap cantik ..suka tengok celebrity ni..

    0
    0
  4. mokcik says:

    baguih la ada idea nak bukak bisnes…at least xde la tersama baju pasni..

    0
    0
  5. oren says:

    marsha tah apa2 la !!!

    0
    0
  6. Annie says:

    I love lisa&heliza.. comel ok.. sopan pulak tuh.. suka jugak tgk heliza pakai tops and jeans.. modern gitu.. keep it up ladies..

    0
    0
  7. anum says:

    fauziah gous pn comel gak.i like her dlm trilogi cinta comel..

    0
    0
  8. heliza……..!!

    0
    0
    • kak jah not so vouge says:

      ye saye.. *kak jah mmg cepat perasan kalau org jerit2 nm heliza ni

      0
      0
      • zaia says:

        sape kak jah yg asyik d sebut2 nie??artis kan,nk tau jgk sape tu?aku tk spnjang masa bukak BN ni tp klau stiap kali bukak je mesti ade nama NEk jah,Kak jah..??

        0
        0
        • nurul says:

          haha..nek jah tu azizah mahzan la..ce tgk (TERLALU PANAS) Lagi Gambar Terlampau Azizah Mahzan ..ni la asal usul nek jah populer..

          0
          0
        • kak jah not so vouge says:

          hahaha.. thnx nurul. u r my hero.. lol. xreli mak disamekn dgn nek jah tu. fewwwhh

          0
          0
  9. puteri qistina says:

    heheheh marsha muka cam stok makcik2 bosan bangga menayang ketiak berdakinya tu hihihi

    0
    0
  10. puteri qistina says:

    heheheh marsha muka cam stok makcik2 bosan bangga menayang ketiak berdakinya tu hihihi

    0
    0
  11. puteri qistina says:

    heheheh marsha muka cam stok makcik2 bosan bangga menayang ketiak berdakinya tu hihihi

    0
    0
  12. puteri qistina says:

    heheheh marsha muka cam stok makcik2 bosan bangga menayang ketiak berdakinya tu hihihi

    0
    0
  13. nescafethreeinone says:

    memang cantik dan menyerlah..memang cantik wallpaper kek blakang diorang tu..siap ado bungo2 tuh..tampal kek bilik ok nie..haha

    0
    0
  14. org tue. says:

    oi puteri qistina,brape kali nak komennn……….daaaaaa………

    0
    0
  15. Lovely says:

    Artis pujaan hati Abg Nara la tu si Lisa
    Muak

    0
    0
  16. Ryta says:

    Comeinya Heliza….ayu gitu!
    Lisa pun comei gak!
    :-)
    Hope dapat kekalkan kesopanan dan kesantunan sampai bila2….
    :-)

    0
    0
  17. mizan says:

    mekap Fouziah Gous mcm cite sifu dan tongga -,-

    0
    0
  18. lolyat gang says:

    Heliza, Marsha, Lisa Surihani, Fauziah Gous = x best

    hanya JUE EVANS je yg best

    0
    0
  19. anum says:

    marsha seksa gituu

    0
    0
    • peugeotcyg says:

      kalau da cantik,xperlu seksi2…rugi je g tayang kt org..tul x…

      0
      0
      • zaia says:

        btul tu,tp selalunye sbb cantik tu la dorang tayang,ujian utk org yg memiliki aset cantik,nk menunjuk kehebatan diri. tp apesal ade gak yg dah hodoh bks kudis sana sini,lemak dh nak terjojol kuar dr baju,tang tu jugak yg dorang klau boleh nk tunjuk satu dunia..

        0
        0
  20. leman says:

    HELIZA NEH, DALAM COMEL DIE,
    ADE PELIK LA MUKE DIE.
    MUNGKIN SEBB MUKE DIE KECIK, XSESUAI PKAI TDUNG AWNING CMTUH.
    PLUS, DIE DA CHANTIK, KLO MAKE UP TEBAL, NMPAK X BPE CNTIK DA.

    0
    0
  21. as says:

    marsha…with her chapped lips…AGAIN

    0
    0
  22. leha says:

    wanita wanita cantik

    0
    0
  23. ish says:

    ketiak marsha tu bukan berkarat la…tu sbb lighting gelap….

    0
    0
  24. min says:

    comel ke x comel, aku stil x minat heliza. muuuaakk.

    0
    0
    • saya la says:

      aku mmg bukan fan heliza.. cuma bila tgk beliau dlm iklan garnier @ sunsilk, aku asek nmpak iras2 mila je.. cube korg perhatikan..

      0
      0
      • kaki says:

        die xsudah wt muke comel kat fb die,,huhu,,dh comel xyahla wt over2 comel,,sket2 sudahla,,lme2,,trus remove fb die,,nyampah lme2,,haha,,soryy~~

        0
        0
  25. fyza amil says:

    heliza && lisa.. sangat cantik!!!

    0
    0
  26. peugeotcyg says:

    klau yg sopan tu cantik aje…indahnye ciptaan tuhan kan…lagi tutup lgi manis+cantik

    0
    0
  27. hoho says:

    cantiknyeeeeeeeee!! cantik gilerrrrrr…. cantik wall paper bunga2 tu.. tampal kt bilik lawa ni.. suka aku! hahahaaa!!

    p/s: xde maknanye ketiak itam sbb xde lighting

    0
    0
  28. +Negative says:

    Marsha- va va vamp! Lisa – so feminine dan ayu. fouziah – stunning. heliza – comel. juliana – very pretty!

    0
    0
  29. riri says:

    Fauziah gous memang tak pernah lawa. Muka a bit kampung n mekap all the time tebal. And marsha is just being marsha. LOL.

    0
    0
  30. kak jah not so vouge says:

    lisa comel gila in that dress

    0
    0
  31. scha al-yahya says:

    suke mata heliza bulat cantik cm orgnyer…
    lisa sopan jer x over sangat ..i like…
    oh juliana ttp berseri2 n cun giler laaaaa
    sukeee.suke….sukeeeeee

    0
    0
    • lee seonjun says:

      juliana mmg cun tp heliza? mata bulat ker? biasa jer aku tgk cuma dia suka celik2 kan mata dia. dlm gambar lehla, bila dalam tv xkan asyik nak cengilkan mata, tgk dalam tv xbulat pun mata dia, cantik jauh skali

      0
      0
  32. yg pakai baju kaler oren tu pun lawa sangat…sweet

    0
    0
  33. husna says:

    lisa dan heliza mmg cantik plus educated,,suke dieorang

    0
    0
  34. Amier says:

    Cantikkkk…… semua wanita dalam gambar ni cantik2 belaka tapi macamana cantik pun bahan buangan busuk jugak.

    0
    0
  35. Lisa & heliza sangat2 cantik……
    suka sngt2 ngn diorang…

    0
    0
  36. jujujaja says:

    cantiknyer…pd yg auratnyer tertutuppp….

    0
    0
  37. nononono says:

    marsha pegi la buat sesuatu dgn bibir u tu…keti pun. adeh~

    0
    0
  38. Encik Dora says:

    itu smua bini abg dora laa…time kaseh la sbb puji yee…abg dora tau abg dora hensem sbb tu la dorang nk jdi bini abg dora…kpada NEK JAH…abg mntk maaf sbb tepksa tgglkan kamoo…ngeee~

    0
    0
  39. wat to do says:

    bpk hitam ketiak marsha!!!

    0
    0
  40. hazel says:

    lisa comel..marsha seksi sgt la..heliza asal bergambar je mesti nk besar2 mata ek..kenapa ek?cam pelik

    0
    0
  41. ae-cha says:

    lisa n heliza sweet :)

    0
    0
  42. abg_jantan says:

    HENSEM BETUL KETIAK C MARSHA TU..KEDUT DAN HITAM KUSAM…
    APA2 PUN KAULA TERHEBAT GOUS

    0
    0
  43. rossdale says:

    nak fauziah ghous. tinggi

    0
    0
  44. watever says:

    nice..but not wow enuf lar baju2 dier….tauke2 kedai..please be more attentive to your collection yeah..

    0
    0
  45. marsha says:

    ewah ewah ewah…sukati je ngkorang komen ketiak aku yee…ngadu kat uncle seekers…wuaa wuaaa….

    0
    0
  46. madi says:

    hai heliza, harapkan kontek lens korea dia tu je… tu pun takdela lawa sgt. tak paham aku pompuan tudung pakai kontek besar atau kaler2 ni. tu bukan cam menipu ke. org dok sibuk puji padahal bukan kurniaan Tuhan yg dipuji, tp buatan manusia

    0
    0
  47. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    asal kn dia bertudong sudah lah…..bertudong pn orang komen tk bertudong pn orang kate…lebik baik jangan bertudong sebelom waktu nya…….

    0
    0
  48. amoi says:

    HELIZA MMG CANTIK..

    0
    0
  49. BOB says:

    Lisa nampak natural..heliza buat2 comel…hehehehe

    0
    0
  50. ohcikgu says:

    mata dia nampak besar la. haha..

    0
    0
  51. bAnbAn says:

    gambar yang marsha n heliza tu terserlah sungguh ke-tidak lawa- an marsha.. heliza ok dah.. tapi awat la seluar tu ketat sgt?? posing ala2 model gitu!

    0
    0
  52. Kema sepet says:

    Say “buwekkkkkksss” to ketiak anak londoh yg berkarat n berlumut…..

    0
    0
  53. naz says:

    heliza cantik je aku tgk,
    i guess kebanyakan orang akan kasi pose yg terbaik takkesah lah control ayu ke, comel ke, hensem ke ape bila nak amik gambar. klu xcontrol2 pon maybe time candid. so, buat ape nk kesah kalau heliza nak besar kan mata ke what-so-ever, at least dia tak buat any surgery utk besarkan mata dia. sekadar besarkan secara natural, biarlah dia….

    admire ngan heliza ngan lisa, both of them are beauty with a brain.

    0
    0
  54. b0m b0m p0w says:

    ala..c marsha ni pun seksi² dia bukannye islam..ketiak die itam sekali pun, die makan pki duit die..x nye die menyusahan 0rg..hahaha
    papepn. x de sape leh lawan lisa surihani..lisa jugak la paling paling paling b0m b0m p0w!
    cantek!!!!!

    0
    0
  55. kutu says:

    ‘heliza buat2 comel’ hahahaha……mimik muke same je dlm fesbuk…….bohsannn….pepun ko tetap comel…ehh lisa lg comel…natural comel…wahahahaha…

    0
    0
  56. amalina says:

    siapa punyer butik?

    0
    0
  57. katie perry says:

    x suka dgn fouziah goat coz hipokrit sgt! rampas suami sahabat karib saya! kitorng ada bukti yg kukuh! oiii! xde jantan lain ker ko nk amk hah! laki org gak ko gilakan! bodoh nyer betina!

    0
    0
  58. mak bedah says:

    fouziah tedesak kot coz xde org nak..harap belakon ntah apa ntah! belakon mcm taik…

    0
    0
  59. nia raub says:

    heliza mmg cantik…………………

    0
    0
  60. kehamilan says:

    lisa! cntiknyaa..

    0
    0
  61. lolipop_cweet says:

    gambar yang ke 11.marsha di lihat oleh heliza.tau malu.pkai seluar mcm nak tak nak pkai.klau tk nk tk pyah pkai bogel je kat situ.lisa i like you,i love you,i will like you and i want to say happy birthday.

    0
    0