Written by AbangNara | June 26th, 2011

gambar baru lisa

Menatap wajah orang Korea terasa rindu pulak nak tengok wajah wanita Melayu sejati macam Lisa nie. Betullah kata orang, hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lagi cun awek negeri sendiri. Tambah-tambah pulak kalau awek tue macam Lisa Surihani kat atas.

gambar baru lisa

Tak sabar rasanya nak tunggu movie terbaru Lisa dan Sam yang bertajuk Sekali Lagi. Mesti cute.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to (GAMBAR)Hai Lisa, Awak Nampak Ungu Lah ~~~

  1. Anon Bo Name says:

    Wooh nampak hot. Tergoda I. Kenapalah Yusri duda gak yg menjadi pujaan hati. Ish ish dh lame I berkenan tau.

    0

    0
    • Apek says:

      Tp die x berkenan ngan ko..sila cuba artis lain ye..

      0

      0
      • Permata says:

        Dia ni tak nampak seksi sebab dia takde shape and kurus keding. That’s why. Cuba kalau ayu raudhah pakai baju mcm gitu, buntang mateee uolssss pastu mula la ckp “ni apa pakai baju tak senonoh ni” padahal samee jeee, lisa keee lisutt keee.

        0

        0
        • nia says:

          betul. betul.
          cbe ayu raudhah, RCW ke pakai baju fesyen sme ,msti tekeluaq mata hampa nanti.
          tp lisa cantik xley deny :)

          0

          0
      • cik mulut laser says:

        saya rasa,jika lisa surihani jumpa bang nara,mesti dia muntah,sebab geli tengok muka bang nara..,,jgn marah,gurau manja je ni….peace!!!!!

        0

        0
    • Mrs Ms says:

      Awal2 lagi Lisa dah panggil Norman abg long kott semalam dlm mari menaghi.. hiks.. doakan je la dorang bahagia..amin..

      0

      0
    • toblerone says:

      sayang…muka cantik, body lawa…tp….hmmm….
      harap2 dia jumpa lelaki yg baik, boleh bimbing dia agar tak jadi bahan bakar api neraka….

      0

      0
      • whatever says:

        korang ingat si lisa ni x macam budak2 remaja lain ke? she’s clubbing before ok. i dunno whether since she’s become an artist ni dia pegi lagi or tak. she wore the same and a bit similar like this baju masa dulu2. normal la remaja kan. dia belajar help university college if im not mistaken but parents dia banyak duit twinning ngn wales university buat law.

        0

        0
        • bulan says:

          mcm tak pandai speaking je kau ni.

          0

          0
        • Nano says:

          Adik… pegi ambik tuition repair bahasa Inggeris tu. Your sentence berterabur gile, even for bahasa rojak.

          0

          0
        • cikgu x bertauliah lagi says:

          clubbers dik! bukan she’s clubbing.. but at least u hv the guts to try.. bukan mcm org lain yg asyik nak kutuk tp habuk pun xdek.. lisa ni cantik, but i think erra lagi cantik.. ok xde kene mengena.. but i believe yusri ni taste die mmg pan asian, except erra la.

          0

          0
        • momoe says:

          bg i lisa ni xlawa pun. manis tu ada la.

          0

          0
        • zass says:

          clubbers?????….

          0

          0
        • anti-fitnah says:

          orang2 cani la kalo kite caye silap2 bole jadi fitnah..

          0

          0
        • hothotheat says:

          mak aih tangan die cm laki la plak..
          skali bhagian bahu tu=p…

          tpi ak minat die nh…

          0

          0
    • Emy says:

      Die punye boobs cam ke bawah jek…
      atau aku salah tgk…lalalala……

      0

      0
    • nanny girl says:

      Aku xpaham la…pada aku gmbr dia nih dlm kategori seksi aper…pehal lak kalo sesetengah artis 2 korang kaw2 kutuk psl xttup aurat la…pasal hukumhakam la…tapi kalo psl dia ni leh lak korg ckp cun la,cintik la….peeehall la korg ni…bias ok!

      0

      0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      0

      0
  2. mak jemah kembali... says:

    1st… hahaha…..

    0

    0
  3. yang says:

    hai lisa!!!…hot n spicy!!

    0

    0
  4. yang says:

    alamak lisa!!!…hot n spicy!!

    0

    0
  5. akulah says:

    x best la plak ble tgk lisa pakai cenggini… alahai

    0

    0
  6. zaia says:

    betul2..awek M’sia mcm2 rupa ada..mcm2 gaya ada..mcm2 bngsa ada..kecantikan dn tarikan awek M’sia begitu pelbagai dn trsendiri..lawa asli ada..lawa mix blood ada..
    hujan emas d negeri org,hujan emas pn ada juga d negeri kita..

    0

    0
  7. ungu says:

    itu maroon sayang..bukan purple..

    0

    0
  8. dah disambar dek yusry yang aku tengok semakin hari semakin hensem..hehehe

    0

    0
  9. ade org kater muker lisa mcm muka jie masa jie buka tudong.. betul ta? bf jie pon cakap mcm tu..

    0

    0
    • jie suka jimak bf jie says:

      muahahahah… bf jie tu bukan je buta mata malah buta hati!!! jiejiek la jie ni.. jie ta de otak ke?
      jie, ta tau malu ye? al yahya ta ajar jie erti malu ye? siannn jie kurang ajaran… ta ta.. aku tala jgk bdk kurang ajaran ni!

      0

      0
    • bahaha says:

      hahaha ap benda ni?lawak2 ahaha

      0

      0
    • sarip says:

      nampak sgt br jadik bf dah bagi lesen tengok rambut…
      dik ooiii… tu pujian utk menggoda tu…

      0

      0
    • omg! says:

      plsss jie tlg jgn la mencapub kat sini and bajet comel..and pls get lost ..

      0

      0
    • mat sentut 20 sen says:

      fuyoo best lah lepak ngan jie smlm korang nk tahu tak i buat apa dgn saripah ni..hohohoho dia siap bg i utk gomol nasik lemak dia … apa lagi adik i kat bawah meronta- ronta huh! nasib iman i masih kuat kalau tak abes ………………………….lah …..ekk..lupa nak bagi tau dia punya nasik lemak ciput je tapi bolehlah barang free
      apa kesah….kan jie..

      0

      0
    • utomo gemuk says:

      hai…budak ni lg…..cari glamour je….ari tu komen kuang ajar time Arwah Zami Ismail (pak uda) meninggal….ni ckp diri rupa lisa surihani pulak…………….dh la dik oiii jgn la cari glamour……malu kat org lain……

      0

      0
  10. lemonspark says:

    cehhh kuku letak kaler .

    ni la artis pujaan org m’sia . tah pape

    0

    0
  11. julianizaidi says:

    seksi plak. aritu kate dh xnk seksi dedah bahu lagi ni kenapa jadi mcm ni plak ni? sape2 suruh pkai mcm 2 ke. jatoh sket rasa hormat pada lisa.

    0

    0
    • lisat surirumah says:

      saya rs lisa pakai mcmni sbb produser suruh.maybe dia xde choice.(sbnrnya blh je blah dr amik gbr mcm nih…)tp nk buat mcmanakan…klau memilih,org kata nk b’lgk DIVA!…
      camne tuh?serba salah ar jadinya…

      0

      0
  12. sitraz says:

    la..nape lisa berpakaian sebegini …lain dari yang biasa saya nmpk…kuku pun dah berkaler…:(

    0

    0
  13. KakLong says:

    Tak suker..ni kira fesyen berkemban separuh, cover ngan rambut..

    0

    0
  14. Whadda F? says:

    Biasela golongan artis Malaysia neh…masa takut kehilangan peminat semuanya buat statement takkan seksi dah la, nak berpakaian sopan mulai sekarang la apela janji-janji manis. Bila peminat dah makin ramai, dah rase secure, selambe jela dorg seksi balik. Taktik yg seringkali digunakan oleh mereka. haha

    0

    0
  15. NEMA says:

    alahai lisa..kate xnk pkai dah baju nmpk bahu cmtu..ermmm sayang sungguh kamu tu manis..tp bab pkaian..xbp nk manis..

    0

    0
  16. lisut says:

    lisa..plis marry me..i ada lambo 2 bijik kot..n i ada baju cam yusry tapi kaler pink..u like? i like..

    0

    0
  17. maktirikau says:

    lisa da pandai eh sekarang ~

    0

    0
  18. bukan fan mahupun kipas says:

    wahhh…lisa pun teringin nak menyeksi yer….ini betoi2 COBAAN….hahaha ;D

    0

    0
  19. hajimaru says:

    kurma ini memang manis,tapi sayang perangai kamu x berapa manis..

    0

    0
  20. sonny says:

    ni baju ke kain langsir?

    0

    0
  21. truly asia says:

    betul kata abg nara.. ramai gak artis malaysia yang boleh kalahkan kecantikan artis korea..memang x boleh dinafikan walaupun ak pom kpop lover…terutama lisa surihani yang ala2 maria ozawa.

    0

    0
  22. spekhitam says:

    LiSAAAAA kenapa PAKAI macam TUUUUU~~ saya MINAT awak sebab AWAK artis yang PALING SOPAN sekaki. wuaaaaaa macam mane boleh terGODA dek SPONSOR!! Sedihhh ni~~~

    0

    0
  23. lia says:

    oh MY!! lisa u ke ni? npe pakai cmtu? kan u terkenal sbg artis yg sopan kan? IM TOTALLY UPSET!!

    0

    0
  24. Piston Pecah says:

    ada aku kesah dia pakai caler unggu?errr…haha

    0

    0
  25. hulk says:

    lisa ni lawa, tp xdela tahap WOWWW..cube korang tgk btol2 t’utama jarak antara hidung ngan mulut die tu. Kpd peminat lisa jgn marah iyer, tu pandangan aku sbg peminat maria ozawa & seniwati zaiton

    0

    0
  26. Kuruih says:

    tk kan la dia nk bersaing lak…

    0

    0
  27. Dah agak dah says:

    Tak payah la nak anggap artis2 yg tak pakai tudung ni tak de perasaan nak pkai seksi..aku tak trkejut pun tgk…yg pakai tdung pun baju ketat2 ni kan pulak yg tak pakai tdung…tgk mcm tok ti kite tu…dlu dia la wanita pilihan mak mertua satu malaya..lepas kawen mula sikit2 nmpk..yg jarang ke yg trdedah skit ke..sume dh nmpk..yg dedah tu tak de la dedah sgt tp lebih berani skit la dri seblum die kawen dlu..lps tu dah pkai tdung lama2 mcm skg ni pulak fashion nye…artis tu artis jugak..ape2 je laahh..

    0

    0
    • kucingemok says:

      bukan artis jer…orang ppuan islam skrg ni ramai yg setakat BALUT AURAT…bukan tutup… so, dosa sama jer mcm tak pakai tudung…

      xyahla bg alasan nak tunggu seru…kalau dah hukum kata wajib, x perlu pertikai…sedangkan time jumpa Allah (solat) pun kena betudung, ni kan pulak time nak jumpa org…

      0

      0
  28. mulut capoi says:

    AWAT HANG SHARIFAH….SELAKLAA KAIN , TUNJUK PULAK PANTAT HANG KAT BF.. BULU LEBAT KE TIDAK.

    0

    0
  29. Stupid you, stupid me says:

    orang melayu ni kadang2 bodoh piang, terikut2 sangat budaya dan adat, agama lupa. pakai sopan ke tak sopan ke kalau x tutup aurat, maknanya tak tutup aurat la. ape la bangang sedih upset bgai tengok dia berkemban. same jelahhh. mentaliti masih jauh dari first class. samelah pakai tudung tapi dok berhias shawl bagai macam kain langsir dah aku tengok, tapi baju lengan paras siku. sopan la kan sapa nak mara? eh banganglah bila nak berubah?? melayu ni sebenarnye adat je lebih. aku pun sama, sebab aku melayu gak. hahah

    sekian.

    0

    0
  30. maya says:

    dia ni mix-bloded dutch ngan bugis kan?

    0

    0
  31. i am xoxo says:

    lisa cam berisi cket je? kureng comey plak muke dia kt pic no 2 tuh…cammm…memey?

    0

    0
  32. siti Raja says:

    AGAK2 KORANG ARTIS SMYG KE TAK??

    KESIAN TGK ULAMA2, ORG ALIM SMYG, BGUN MLM BERDOA UTK KESEJAHTERAAN MALAYSIA..SPYA MALAYSIA SLAMAT, AMAN DAMAI…

    TAPI……..ARTIS WAT PE?????????????????

    0

    0
  33. ryu says:

    lengan dia nampak pelik sikit..ke sebab kurus kering sangat? :D

    0

    0
  34. what the? says:

    kesian jie kat atas tu, janganlah thumbs down dia.

    ps: hahahahaha.

    0

    0
  35. apa2 je says:

    Teringin gak nak tau samada cte ni dpt sambutan ke x, yerla..dgr thriller sekali lagi kt hot fm, byk dengar suara lisa menjerit..huh..sakit telinga jgk la..

    0

    0
    • nad says:

      thriller? trailer la yang oi.

      tapi betul…asyik dengar lisa jerit jek. pastu baru perasan suara lisa tak sedap

      0

      0
  36. AYUCINTA says:

    WAHH FIRST TIME TENGOK LISA PAKAI MCM NI..CANTIK DAN SEKSI..

    0

    0
  37. lelaki says:

    cantik la lisa surihani ni..

    0

    0
  38. kantoi says:

    gaya bakal seorang isteri menggoda suami..confirm yusri xsabar..malangnya gaya ni hanya utk di tayang utk suami nnti..tapi dah ditayang utk semua org..nasib2x

    0

    0
  39. dol says:

    jie tu pompuan murah laah. ckp x pakai penapiss tehh.insaf le ko pompuan!

    0

    0
  40. Anti Gedik says:

    Artis bila belum top, mesti nak tunjuk baik dan sopan…
    Sekarang bila dah top, apa dorang kesah… Nak seksi ke, terdedah sana sini ke, duit dah banyak… Jarang jumpa artis yang berpendirian… Kalau dah kata tak mau seksi, kekalkan sampai bila2…

    0

    0
  41. kiah kangkang says:

    1st………………..yes,ari ni baru dapat….

    0

    0
  42. sje mnyebok says:

    sexynye…..npe lisa mcm nie? dh berubah ke?

    0

    0
  43. suria_dora says:

    Milia……. dalam ombak rindu

    0

    0
  44. Ye Ke says:

    aku xpaham kenapa org ckp lisa ni artis y bersih laa..baguslaa..tp aku rs dia mcm artis lain gak la…dia pun byk gak kena gosip ngan laki lain sblm yusri..n then dia blakon pun teruk…mcm nk kiss laki tu la..kiss laki ni..dipeluk laki tu…dipeluk laki ni..

    nothing special about her la..dah nama nya artis..

    0

    0
  45. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cik lisa ni sememang nye jambuuuuuu !!! tapi lain kali kalau bergambar kaki tu jangan pozing macm tu eh…tk cantekkkkkkkkkkkk ( gambar yg no 2 tu )

    0

    0
  46. scarlet says:

    stiill hoping she will be together wit farid kamil..

    0

    0
  47. Mr mohawk says:

    pergh!!!!!!!! lawa giler..
    hot + gorgeous..
    untung yusry…..
    wanita melayu terakhir

    0

    0