Written by AbangNara | September 12th, 2011

Serious cantik dan gorgeous sangat Fasha Sandha nie. Wife Abang Nara yang cun melecun tue pun mengakui kecantikan dia. Kalau dah di mata seorang perempuan pun cantik, inikan pula di mata seorang lelaki. Tak gitu?

fasha sandha

Untuk makluman, Fasha Sandha akan muncul dengan drama terbaru bersama Botak Juvana tidak lama lagi. 2 keping gambar Fasha Sandha yang gorgeous dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to (GAMBAR)Gorgeousnya Fasha Sandha

  1. papa says:

    love u fasha…

    0

    0
    • ann says:

      cantik tp kalu ditutup lg cantik!

      0

      0
      • sweet says:

        cantek mmg cantek tapi macam takda nur muka dia!

        0

        0
        • katak itam says:

          kepada sweet : tak baik cakap camtu muka dia takde nur..kebaikan dan kejahatan seseorang tu hanya Allah taala je yang Maha Mengetahui..

          0

          0
        • sukapanda15 says:

          Meme ler kalau kebaikan dan keburukan seseorang hambaNya itu hanya Dia sahaja yang tahu. Tapi kalau wajah yang ada nur tu, manusia pun mampu lihatlah melalui pandangan mata. Tak percaya? Cuba tengok muka mak ayah kita yang solatnya dijaga, akhlaknya dipelihara, nampak tak agak-agak Nur tu di muka mereka?

          0

          0
        • penarikbeca says:

          sukapanda15 : memang lah kalau solat dijaga ada nur diwajahnya. tapi kita tak boleh jugak terus blame orang muke takde nur. siapa kita nak cakap macam tu kt orang. kita nampak ke fasha ni tak solat ape semua? :) betul lah katak katak itam tu.

          0

          0
        • pizza says:

          Penarik beca : Kalo jaga solat konpom x pakai kemban mcm ni. X malu pd pandangan fizikal manusia, xkan bole malu pd ALLAH yg ghaib dlm pandangan manusia.

          0

          0
        • HambaNya says:

          Bercakap pasal ‘Nur’.. apasal ramai gadis2 Melayu bertudung tapi muka tetap tak ada Nur? Tampal makeup sekati adalah. Dah le tu…tutup kepala, baju sendat dan sinting.

          Salahnya dimana? Hati, amal ibadat atau iman?

          Bukak lah mata, tengok lah hati…tanyalah diri.

          Tak semua manusia perfect. Anda bagaimana?

          0

          0
  2. nana rina says:

    I suka pic black and white(BNW)..sungguh klasik..:)

    0

    0
  3. ayong says:

    stuju…!! cantek ciptaan makhluk tuhan ni..

    0

    0
    • LU PUNYA SUKA LA says:

      aku rs salah la ayat ko….mcm makhluk tuhan pulak yg cipta kecantikan FS..
      patutnye – cantik makhluk ciptaan tuhan ni.
      sorry kalau aku salah faham.

      0

      0
      • HoNeY bEe says:

        haha…silap la tu pasal x sbr nk bagi komen pasal si sanda ni…

        0

        0
        • APAM TEMBAM says:

          Wokay, ini serious….ceramah ugama yang saya dengar masa bulan ramadhan baru-baru ni. Kalau kita nak puji seseorang maka hendak lah kita sebut “Masyaallah” (nada lembut).
          Contohnya APAM TEMBAM ni baik orangnya (ha ha ha)
          ….masyaallah !!!

          Ini kerana kita ni semua ciptaan Allah, maka kalau nak memuji tu, pujilah kebesaran Allah kerana dia lah pencipta segala-galanya. Kerana setiap pujian tu berat buat tuan punya badan.

          Ada juga sebutan masyalaah dalam context yang lain. Contohnya: Nanu “dagu ikan flowerhorn” pegang anjing MASYALLAH !!!! (nada keras). Tandanya kita tidak menyukai perbuataan mungkar.

          Wasaallam. Sesekali Apam Tembam bercerita pasal ugama…masyallah (nada lembut) !!!!

          0

          0
        • senah says:

          bagus dah tegur orang tu. dengar ceramah agama tu.
          tapi bab bila tulis nanu “dagu ikan flowerhorn” tak de pulak ko dengar ceramah, berkata buruk kepada orang lain tu x baik kan?

          pelik btol kadang2 orang ni.

          0

          0
  4. nenek membebel says:

    FS nie mmg cntik owanknyer….dlu pnah terserempak d RNR tapah…mak aku tgok dr jaoh puji ‘cantiknyer pompuan 2…putih melepak bdn…bju pown cntik sgt”..time 2 FS pkai kaftan kaler kuning…elok je FS pusing bru taw yg mak aku puji 2 adalah Fasha Sandha…real mmg gorgeous giler!!!!…time 2 dia n jejai tgah bhenti rehat…aku mengaku la dia mmg cantik…cuma kegilaan dia berkwn ngan suami owank je public xsuka…yg lain ok je rasa…blakon pown ok la jgk…xda la kaku…juz dia kna lbh pndai jga diri agar xterjebak ngan masalah sosial…

    0

    0
  5. normah hakimi says:

    msti ada yg sggup ganti jd tiang lampu hahaha

    0

    0
  6. akoo says:

    Gojess pon kalo dress cam kapir laknatullah wakper.. Wardina tuh yg berbungkus tuh sejukkk gileer mata memandang tp bang nara tk sibuk nak puji lakk.. balik2 pompuan murahan nii yg dipujinya! Kalo bang nara puji2 n bagi publisiti cenni lagi laa merosakkan dye.. mungkin ini publisiti yg sinis utk artis ni tp dorank mana reti kene sindir2 nihh yg penting gambar dorank yg cam bini tarzan tuh org tengok.. dosa abg nara dpt, org yg tengok pun dapat, tuan punya badan mana ada otak tu yg tak reti hukum tayang badan cenni apa hukumnya..

    0

    0
    • far says:

      akoo……

      dulu si wardina sebelum berbungkus satu badan, sama jaa dedah mcm si fasha… nk cakap tu biar berfakta jgn nk sembur jaaa

      0

      0
      • beruang_bersayap_biru says:

        bodoh la sape yang mengungkit kisah silam orang yang dah bertaubat. ntah hape2 ntah kau ni

        0

        0
        • Suri says:

          Abis tuh kita bole terima, mana kita nak tau fs akan bertaubat ke x…doakan yg baik2 je

          0

          0
        • kitaro says:

          xde, bg aku mudah je. Allah kalau nk bagi petunjuk & hidayah x kira kisah silam mcm mana. manusia paling byk dosa pun, klu dapat hidayah.. 1000x lebih baik dr kita

          0

          0
        • sarah_nina says:

          setuju.. at least wardina dia dah insaf.. dah berubah kepada kebaikkan.. fasha bila lagi ya.. dulu cakap aje nak berubah..tak nak seksi2.. sekejap je perubahan dia.. selepas tu kembali ke asal.. hmmmm..

          0

          0
      • akoo says:

        aku bukan cite yg dulu Far weyhh, ko tu yg tk faham ayat .. aku cite yg skrg, dulu lantak dorank laaa.. bende dh lepass tp yg skrg nii kene laa belajar dari kesilapan org yg dulu.. isu aku nii nape dok sibuk nk puji org cenni moralnya nanti akn buat si pelaku nk buat lagii, bukan makin insaff.. aderr fahammmm!

        0

        0
  7. student bandung says:

    bape umur dia ni ha?

    0

    0
  8. bintang says:

    fasha memg antara top 5 artis malaysia yg cantik…. x di nafikan lg…. lakonan dia pun x penah mengecewakan kita…. bg watak apa pun dia mampu buat, x kira le watak kmpung ke baik ke jahat ke gile2 ke….. body pun cantik….

    0

    0
  9. mama aini says:

    memang mama akui FS ni cantik orgnya..dulu mama & hb memang suka tgk lakonan dia kat TV & Filem..tapi FS tak pandai menghargai anugerah yg Allah berikan buatnya…dia berbakat tapi skrg bakatnya di tenggelami olh kontroversi yg diciptanya sendiri..mama tah kisah pun kalau dia jadi isteri keberapa jejai tu dulu…banyak artis yg kahwin ngan suami org tapi diam je..hu2x..cara FS ni yg tak betul..ambil suami org dan hancurkan rumahtangga org..kalau kahwin senyap2 org tak kisah pun…terus terang skrg ni mama & hb tak minat langsung dgn lakonannya..kalau ada drama lakonannya mama terus tutup TV..ha2x..

    0

    0
  10. achik says:

    akoo…habis xkn x tengok n baca? klu x tgk n baca mcmna bleh komen..mengata n mengeji pn berdosa besar tau..dosa dgn ALLAH insyaallah ALLAH akan ampunkan kalau betul2 bertaubah..dosa sesama manusia hanya manusia yg boleh memaafkannya..

    0

    0
  11. miazarra says:

    Abang NARA ni sibuk betullah ngan siminah sorang ni…..Puji melangit nampakkkkk…..kalau dah suka apa lagi kan ada 3 KOSONG….ambillah jadi no 2….takyah nak memuji dari jauhhhhh…..tentu isteri abg NARA yg cantik jelita rela menerimanya…..maklumlah abg nara kan suka memuji-muji……

    0

    0
  12. Blueberry Purple says:

    fasha sandha memang cantik…..lakonan dia mmg mantap pn…..drama dia sume best2…..aku suka dia…….i like fasha sandha….

    0

    0
  13. miazarra says:

    Abg NARA….sibuk betul minah ni…. kalau betul2 minat sangat…apa kata ambil je jadi no 2…kan ada 3 lagi kosong….takyahlah asyik nak memuji-muji melangit…tentu wife abg nara yg cantik jelita rela terima….maklumlah dapat madu yg GORGEOUSnyaaaaa…..

    0

    0
  14. Penyu says:

    fasha sandha. hmm… hmm….

    0

    0
  15. ladysnappersz says:

    dia mmg lawa…cuma kontroversinya yg buat org menyampah ngan dia…..

    0

    0
  16. LiLy says:

    Wlawpun dihimpit pelbagai kontrovesi ttpi Lakonan Beliau cukup hebat… Ku Petik Sebuah Dosa Best sngt…

    0

    0
  17. princess says:

    besa2 jer pun..:)

    0

    0
  18. Kuntum says:

    Apalah cantik seorang wanita, jika cantiknya didedah, diratah oleh mata2 yang memandang…

    0

    0
  19. cik cim says:

    mmg cntik..tp bg korg yg jeles..xpyh le tgok nye..bt tambh dose je ngate org..bio le die nk pkai ape n bt ape..kt dh nasihat n mybe mak die pub dh bg nasihat..tplang pd die le nk trime atau x..bg yg ade ank 2..jge le elok2..jgn dok mgate org tp nt las2 ank kte plak yg jadi lagu ni..apo den nk kato?

    0

    0
  20. pendapatku says:

    fasha memang cukup sempurna fizikalnya, nama pun ciptaan ALLAH, cuma perangai sahaja yg perlu diperbaiki,InsyaAllah, mana tau, someday Allah akan bagi hidayah pada dia dan artis2 di Malaysia, kita as manusia jgn hanya tahu menghakimi n mengeji.pesanan ni untuk diri aku n rakan2. Apa yg kita ckp tak baik pasal org lain, tak mustahil benda tu akan terkena pada kita n kerturunan kita. Hidup ni roda.Allah tu adil..

    0

    0
  21. pendapat says:

    fasha memang cukup sempurna fizikalnya, nama pun ciptaan ALLAH,lakonan p[un so far tak mengecewakan. cuma perangai sahaja yg perlu diperbaiki,InsyaAllah, mana tau, someday Allah akan bagi hidayah pada dia dan artis2 di Malaysia, kita as manusia jgn hanya tahu menghakimi n mengeji.pesanan ni untuk diri aku n rakan2. Apa yg kita ckp tak baik pasal org lain, tak mustahil benda tu akan terkena pada kita n kerturunan kita. Hidup ni roda.Allah tu adil..

    n pada abg nara, cuba try cari story pasal artis2 yg telah peroleh hidayah pulak, like wardina mayb..kisah wardina mungkin akan memberi hidayah pada artis lain untuk menjadi spt wardina..

    0

    0
  22. Whadda F? says:

    Buat yg tak puas hati…korg neh kalau da alim sgt jgnla bukak blog gosip artis…pastu menyemak jer kat sini…dah namanya artis, glamer, seksi biasela tu…nak tgk yg tutup aurat sila pegi facebook Wardina atau Irma Hasmie. Kalau takut dosa tgk artis tak pakai tudung jgn nak ngade2 bukak blog gosip yg dah sah2 lagho aka membuang masa,. LOL

    0

    0
  23. CMRatu says:

    memang cantik.. tak boleh nak nafi.. :)

    0

    0
  24. glue says:

    dia cantik tp bg aku xde seri… cube tgk cam sari yanti, fazura, ct nurhaliza.. derang cantik n berseri muka… jgn mara ek, ni pendapat aku je…

    0

    0
  25. beruang_bersayap_biru says:

    terbayang nora danish menangis sambil bawak perut, dah la anak sulung masa tu, sorg2 dia je.. semua gara2 si pasa sendat nih. cantik di luar kalau berulat di dalam x guna jugak
    (of course la nora danish x de nangis kat public tp klu jadi kat kita, mau hilang akal)

    0

    0
    • anti Nora Vanish says:

      Tiba-tiba terbayang Nora Vanish yang meroyan nak Jejai balik..Busuk betul di dalam….Memburukkan Fasha je kejenya..Kesian Fasha..Fasha snyap je..tak nak kata lebih2..Tapi sebab dah meroyan,ramailah kesian..Aku tak kesian pun..Padan muka..Memburukkan Fasha,lagi.. ambik ko,Fasha menang anugerah..Ko ada menang dan popular..

      0

      0
    • udah2 le says:

      kalu jejai tak layan tak jadik jugak…

      0

      0
    • Suri says:

      Yelah tu.. Nora tuh baik sgt ke? Sblm Nora kawen si fs nih dah lama kwn dgn jejai…xde pun dia nak thegeh2.. Kenal Nora jap pastu kawen… Klu kt fs punca, knp jejai sgup rujuk blik tp bcerai gak semula, klu ms tuh fs mmg kacau xde nyer dia rujuk…knp org industri nih lg suka fs? Pastu suka ckp fs nak harta, abis nora tuh xnak harta? Lu pk la sdiri

      0

      0
  26. xsbr nk tgk cite fasha snda ngn botak tu..msti best!!

    0

    0
  27. jane says:

    MAKIN CANTIK…..

    0

    0
  28. suka says:

    suka fasha lg drpd neelofa ngan miera liyana tu,poyo je lebih…

    0

    0
  29. Sweet31 says:

    Terus-terang aku ckp.. Fasha mmng cantik tp sayangnye perangai x secantik rupa.. Aku minat kat dia, suara dia.. Tp knpe lah, ek??!!!

    0

    0
  30. mysara says:

    Ya, tak dapat dinafikan, Fasha Sanda mmg seorang yg sangat jelita..Indahnya ciptaan Allah swt.

    0

    0
  31. Abang besar says:

    Kecantikannya mampu membuat mana2 lelaki tertawan..semoga beliau berjumpa lelaki yg mampu memacunya ke jalan yg benar..

    0

    0
  32. join_mengomel says:

    Yup…agreed wif mysara…FS mmg cantik..shoot photo dr various angle pn still cun..

    btw to FS..cantik luaran bukan guaranteed ticket utk u tambat hati2 boyz kat lua sane..muka cantik, badan cantik, bakat cantik..je xcukup..yg penting PERANGAI pn kena CANTIK..baru org syggggg sampai mati…huhu

    0

    0
  33. rooney macaroni says:

    ustaz aku cakap, kita x boleh memuji seseorang..di takuti orang yang kita puji dapat penyakit..iaitu penyakit ain..wallahualam…

    0

    0
  34. what the? says:

    peliklah cerita dia perampas suami orang, macam tak konkrit je.

    ps: ke suami orang tu yang gatal kat dia.

    0

    0
  35. LN says:

    mentaliti peminat skrg bakat bukan kisah peribadi. manusia xde yg sempurna. yes, dia artis yg patut beri contoh baik tapi kisah lama jgn diungkit, dia dah buktikan yg dia berjaya. kontroversi tk baik dibersihkan perlahan2. paling penting, still lg dlm industri seni Malaysia dan menjadi rebutan produksi. Fasha Sandha mmg best berlakon.

    0

    0
  36. hehehe says:

    pd aku lar tak lar cantik sgt si fs nie…penah nampak tp bkn test aku…kalo dah meak up n makan vitamin mencantikkan kulit…memang nampak kesannye…semua org pun cantik cm tinggal tak tau mengayakan n mengeluarkan kecantikan yg ada dlm diri sendiri…lgpun bdn si fs nie dah nampak lonyainye…tangan..brest..punggung..semua dah nampak penah m**n..pd pandangan aku yg dah nikah ada anak nie…bdn n mk dia mcm org dah kawin…mungkin dah kawin tak nikah jer lagi kot…x percy cr mk anak dara n mk org dah m**n..mesti lain sll org yg dah m**n mk nampak lg jelita coz hormon yg dilepaskan n yg di terima dlm bdn menjdkn sesorg wanita jelita…

    0

    0
  37. Nora Danish says:

    fasha sandha serius tak cantik..muke berlubang!

    0

    0
  38. Diana Anak Pak Azis says:

    a’ah dia ni mmg cantik…parents aku pun puji dia..sbb kami stay satu taman kat area utara ni….si FS ada balik kat sini nk attend one of her best friend nye wedding..mmg dia sgt simple..tk mekap tebal2 pun ..cantik je dia…
    itu je la aku leh komen…..

    0

    0
  39. mummy says:

    muka kalau dah mekap menggunakan yg pakar, yg buruk pun akan nampak cantik. maaflah tp mummy x suka pd kecantikan sementara, yg cantik sebenar adalah yg tanpa mekap tebal

    0

    0
    • macam2 says:

      abes tu mummy suke sape?sape artis yg xmakeup tebal

      0

      0
      • mummy says:

        Takde sapa pun artis yg mummy suka sampai gila2 la.. kalau tgk drama/movie cukuplah melihat karya mereka. kecantikan bkn di nilai dr rupa tp dr akhlaknya, hubungan dgn Tuhannya

        0

        0
  40. basshunter says:

    up blk muka dia ni…bosan tul..tasha shila lagi cun…

    0

    0
  41. aku diam aje. says:

    antara artis melayu (yg btl2 melayu) yang cantik…….yg lain tu cantik comel sbp dah mix dgn bangsa lain….bg aku, FS mmg cantik…terpulang dia nk sexy ke nak prangai cmna. Pd aku la, x smestinya si FS ni rampas ND tu, ND pun tak nampak baik sngt…ibu jenis apa yg masih naik clubbing, siap pandai tayang “middle finger up” kat FS….ehem, tak baik ungkit keburukan org lain (sedar diri) astaga……….kita doakan yg terbaik buat mereka2 ni je la…..salam.

    0

    0
  42. nikname says:

    Seruis…kembali suka kat dia…stelah dia berpisah ngan jeji tu….

    0

    0
  43. darlynna says:

    asyik mengutuk n menghina saja….macam lah diri tu baik sangat….macam la mengutuk tu tak berdosa…tak kan pakai seksi2 ni jak yang berdosa orang yang mengutuk2 ni tak ka…aduiiiyaiiiii manusia memang masing2 tak mengaku kelemahan sendiri…

    0

    0
  44. Jejari Kontot says:

    eh ramainya sokong perampas

    0

    0
  45. moon says:

    eventhough penuh dgn kontroversi but she still profesional with her jobs…fasha sandha adalah salah sorg pelakon yg berdisplin dgn kerjenye…klu kisah kontroversinye mmg saye tk minat…tpi klu lakonan dia mmg saye suke…kite sebagai peminat pun harus profesional dimane tidak perlu bercampur adukkan dgn bakat lakonan n kisah kontroversinye!! i tau ramai diluar sane mmg tidak suke dgn fs nie tpi tk dinafikan bile drama dia dimainkan peminat2 yg tidak suke pun pasti tgk lakonannye!!! itulah fasha sandha…

    0

    0
  46. Jejari Kontot says:

    kalau semua org berfikiran mcm “MOON”..baguslah.tak campur adukkan hal berlakon dgn peribadi.Jadi mereka2 yg dia atas sana yg menyokong si fasha sendat nih,bolehlah sokong memey pulak.memey and norman pandai berlakon pe.jgn campur adukkan hal peribadi dan lakonan nyer :) sekian

    0

    0
  47. julia says:

    memang cantik tapi tak tahan lama… semakin ramai pelakon2 muda & cantik muncul…. bila dibanding, muka & imej fasha dah nampak MATANG. tak lama nanti, watak2 heroin muda tak sesuai utk fasha

    0

    0
  48. yg kecewa says:

    nowadays, selamber je berkemban amik gambar kat jalan raya kan??? alahai.. kalau tgk anugerah2 kat tv pun dh byk ‘kain yg tk cukup kat atas’ tapi labuh meleret2 kat bawah…’ teringat zmn dulu where artis dilarang berkemban or berpakaian tak senonoh d tv…faizal tahir bukak baju nampak pusat kena banned.. artist wanita berkemban nampak bahu n ada jugak yg hampir2 nampak dada tu kementerian penerangan takde buat pape pun…. haiihhhhh…

    0

    0
  49. anti Nora Vanish says:

    setuju sangat Suri..Memang FS dah lama berkawan dengan Jejai sebelum FS masuk industri lagi..Ingat baik sangat Nora Vanish tu..Dia tu gila harta juga..Tak,takde buat statement kat surat khbar nak pergi bercuti dengn Keluarga Jejai kerana rapat dengan Mak mertuanya..Tunjuk baik konon..Blahlah ko Nora..Anak pun muka takde iras Jejai..Pelik sungguh..Kawin pun mungkin kena tangkap basah kot..Kejap kawan dah kawin..

    0

    0
  50. Club/Pub Bouncer says:

    FS x dinafikan mmg gorgeous & vogue… psl kontroversi dia, gua xnak komen… sbb ape?? ramai lg org2 MELAYU kt luar sana yg jauh lebih teruk (seks bebas, dadah, rempit, rokok, buang anak etc). so pikir2 la sendri…

    p/s: Melayu mudah lupa… Xkan Melayu hilang di dunia?? Gua dah x sure lagi derr…

    0

    0
  51. suke sempurna says:

    mm..skin dia da mula kendur ek..xpe dia kan kaya….bila2 masa leh montok kembali…..tp bg aku…..mmmmm body mcm nih da selamat kena pulun kt jantan….sooryy to say la lau pompuan cenggini nk jadi isteri aku……melaus!!!

    0

    0
  52. darlynna says:

    mengutuk ciptaan ALLAH sama seperti mengutuk ALLAH.. hanya ALLAH yang berhak nak mengadili setiap makhluknya…orang2 yang mengutuk kat sini semua telah dipengaruhi oleh syaitan…kesiannya umat islam ari ini….senang2 mendapat dosa dengan hanya berdebat kepada perkara yang sia2

    0

    0
  53. club/pub bouncer says:

    FS x dinafikan mmg gorgeous & vogue… psl kontroversi dia, gua xnak komen… sbb ape?? ramai lg org2 MELAYU ISLAM kt luar sana yg jauh lebih teruk (seks bebas, dadah, rempit, rokok, buang anak etc). so pikir2 la sendri…

    p/s: Melayu mudah lupa… Xkan Melayu hilang di dunia?? Gua dah x sure lagi derr… Melayu hanya pd nama lebih byk kot…

    0

    0
  54. tgk je says:

    untung tiang tu….

    0

    0
  55. kakmimah says:

    ketiak berlipat -__-
    tp dia mmg cunhhh….

    0

    0
  56. elis says:

    abg nara nii xabis2 puji bini seniri, masuk lif angkat seniri, sesikit udah lerrr….

    errr tp kan sbnrnye jeles gak,bukan senang nak dpt laki yg puji bini depan2, tpnye jgn awal2 je abg nara oiii nnt dh beranak pinak,lupa dh semuaaa janji manismuuuu, jgn terjangkit sindrom jejainormiang plakk..

    0

    0
  57. cikjelyta says:

    fs nie mmg cntik snjak zaman skolah lg..aku ngn dia nie 1 skolah..dia seniior aku… dia xsombong walaupon time 2 dia baru2 nk pemes.. siap bwk adek dia g main kt taman mainan lg.. mmg kagum ngn kcntikan dia..

    0

    0
  58. hahaha says:

    nape ek?bende yg cmni yg owg sbk nk puji2…
    isshh3..

    0

    0
  59. Dj says:

    Alaaa minah ni dah ‘longgar’ lah!! Tu yg tak berseri tu, ko make up mcm mana pun lah!! Kuda tua minah ni, yg dah ditunggangi oleh ramai jantan2! Berubah lah sebelum berpenyakit balasan tuhan!

    0

    0
  60. fasha sandha pakai apa pun cantek!
    org yg mengata kak fasha semua cemburu
    i love kak fasha! u go gurl!

    0

    0
  61. sysy says:

    TAK SALAH UNTUK KITA TEGUR , ITU MEMANG TANGGUNGJAWAB KITA SEBAGAI SAUDARA SEISLAM , NAMUN CARA TEGURAN KITA KENA LA SOPAN , BERBUDI BAHASA EVEN DALAM ISLAM SENDIRI PUN CAKAP . TAK PERLU LA KITA NAK JUDGE FASHA SAMPAI MACAM TU SEKALI . SIAPA LA KITA NAK JUDGE MANUSIA LAIN , HAMBA ALLAH . KALAU DIA NAK PAKAI SEXY AFTER KITA TEGUR , ITU ANTARA DIA DENGAN ALLAH SWT YANG ESA , HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI , YANG MAHA PENGAMPUN . TAK PERLU LAH KITA MEMBABITKAN MANA MANA PIHAK ( WARDINA CONTOHNYA ) UNTUK MENJADIKAN ISU YANG TIDAK BERFAEDAH NI SEBAGAI SATU PERKARA YANG NEGATIF DAN MEWUJUDKAN PERGADUHAN YANG SIA SIA .

    0

    0
  62. lea says:

    lawak gle, abg nara plak yg dmarah. aq penah tgk ler fasha ni, 4 me cntik biasa2 jeeeeeeeerrr, dlm drama natasha jer cun melecun =’= kecewa2

    0

    0