Written by AbangNara | February 4th, 2010

pusat sarimah ibrahim

Tak silap kami tadi kot kami terbaca kat Harian Metro komen seorang pembaca pasal Sarimah Ibrahim yang tak sensitif dengan cara pemakaian masa show The Biggest Loser. Terus dengan pantasnya cuba mencarik apa yang dimaksudkan oleh si pengkomen tue. Akhirnya terjumpa jugak gambar si Sarimah menunjukkan pusatnya yang gebu dan comel.

Pendapat peribadi kami, memang kurang sesuai si Sarimah Ibrahim nie pakai macam nie. Lagi-lagi dah kompem keluar kat TV. Comel tue memang la comel. Tak dinafikan. Orang macam Sarimah nie pakai apa pun compem comel. Tapi mesti lagi comel kalau pusat tue ditutup. Atau mungkin Sarimah nak menunjukkan yang perut dia tak ada lemak?

Lagi gambar Sarimah Ibrahim dan pusatnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Blog Selebriti.

pusat sarimah ibrahim

pusat sarimah ibrahim

101 responses to (GAMBAR)Gebu Dan Comelnya Pusat Sarimah

  1. Kylesa says:

    Cuteeee…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nora says:

    biasala tu klu dah namanye artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nora says:

    tapikan… bkan artis pun ramai yg wat camni…. dah jadi semcm pemandangan biasa dah.. huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suri says:

      btul la…masa tgk tu terpikir jgak, mesti ada yg akan kata…tp dah biasa sgt tgk..klu bole time diana danielle pkai suar pendek pun tnjuk jgak…fair kan.. artis2 lain pun yg jelas2 keseksaannya…dulu ida nerina dlm amazing race pun pkai short jer..apa beza tutup pusat pkai short, buka pusat pkai suar pjg…2×5

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mia says:

    biarlah…kmu jaminkah bila x nampak pusat , perangai pun elok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. wak karto says:

    ..seksi..akhirat seksa..!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. yula says:

    seksa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. bungateratai says:

    kepada mia…at least yg xnampk pusat sedap mata memandang..knp?terasa?huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. jmr says:

    wow, cam best je pusat tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. SNSD :D says:

    adakah aku berada di k0rea??
    haaaa…. tu bukan kat port dickson ke weh??
    rugi x pi teng0k pusat kak mah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. SNSD says:

    adakah aku berada di k0rea?
    tu bkan kat PD ke weh..
    ala.. rugi x dpt teng0k pusat kak mah secara live..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yubin says:

      sme cm SNSD suke tunjuk pusat..keh3…hahaha..
      juz joking..no flaming here…=p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SNSD says:

        ye la yu bin..
        yu bin p0n suker gak kan tunjuk pusat..
        aset tu..
        tp sib baik SNSD pandai nari.. :D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. sWeEtdARLinG says:

    tak beranak lagi, kempis laaa yang oiiiii….. tu pun tahan perut jer tu sambil bercakap.. hahahahaha

    anyway, caaaayang sarimah..!! Bang Nara takyah laa nakal2 puji pusat dia cantek noo… tahun ni banyak betoii gadis pujaan Bang Nara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. starrzz says:

    erm mcm saje je sarimah tu jerut baju die kat pinggang…bukan x sengaja tapi SENGAJA dilakukan ……persoalan????apa dia rasa bila wat cam tu ye???bangga??megah??mmng la m’sia ni pns sket tpi orang lain boleh tutup elok je….siap pakai tudung lagi…pakaian melambangkan perangai seseorang sedikit sebanyak…ye x???sori ye sarimah n da fan…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Moon says:

      Pakaian melambangkan perangai?

      Macamana pulak ada segelintir wanita yg bertudung di tangkap khalwat ye? melakukan maksiat?

      moral of the story : Don’t Judge a book by its Cover…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. more on there…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. F I T says:

    sarimah ni dah biasa la tayang sikit2..dulu dalam album lagu dia 5 6 tahun lepas pun ada gambar dia dedah pusat.. ermmm baru sekarang nak heboh?? whatever!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. mimi says:

    kalau nk bertudung tak yah jadi artis la…korang yg visitor tetap kat sini kalau baik takkan visit blog nie kan? pegila visit blog saifulislam…aparaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BlackBerry00 says:

      tak semestinya btudung tak leh nk visit blog ni
      kt bebas nk visit blog mn2pun
      ekau tu yg bengap!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • roMeo says:

      hahaha.. btol tu mimi.. aku stuju ngan ko.. lau baik X kn msuk blog ni.. t’masuk la kita b’dua.. adeii..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. pinkypanthers says:

    ahaks….
    pusat gebu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. bungateratai says:

    hoho…yg buruk jd kan sempadan yg baik jadikan teladan…`nakal` betul u ne mimi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. misscasanova says:

    dia sgt cantik , nature beauty .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. yana says:

    jelez peserta biggest loser..
    hoho!!
    tpi klu dorg krus aku rse lgi lawa n gebu pusatnyer dri sarimah..
    :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. menyampah baca komen2 korang ni
    sakit hati je
    aku pakai seksi2 rilek je
    bukan setakat pusat
    mcm2 lagi
    tak masuk lak dlm BN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BlackBerry00 says:

      ksian kat ko ASJ…
      kalo teringin nak tayang satu badan
      daftar dulu kat seniman/karyawan
      jadi artis dulu
      takpeeee…..jadi tukang cuci jamban artis pun takpe..
      artis gak tu..
      pastu boleh ambik gambar naked ko ke…
      mintak BN post kan…
      mst dapat komen membina!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. akuGAYah says:

    Ko tu bangang!xde orang nak kesah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Moon says:

      Bahasa juga melambangkan perangai ye cik Gayah..

      word ‘Bangang’ yg awak guna ni agak kasar la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sukasuki says:

    sarimah ni dlu penah cple ngn member aku laa
    sblm die kawen n divorce la dlu yg aku tau
    die sosial gilerrr minum2 main je tp
    skrg kwn aku tu ckp die ni dh jauh brubah
    pemakaian nye xbrubah la kot tp kan aku ckp
    die dh x g clubbing,x minum,n smyg x tggl
    kwn aku pon terkejut dgn perubahan die.
    tp bagusla tu.bab2 pakaian kalau dah artiss
    mcm nasha aziz pakai sexy tp smyg x tggl
    jugak tu aku tau la aku org production
    member2 pon ramai lg aku je dh pencen
    mls la buat keje mcmni byk sosial la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      “hearsay” evidence..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rija|udDin uL-haQ says:

        satu statement dari sukasuki yang mengesahkan terdapat golongan yang mengatakan seperti berikut :-
        .
        “ala,masuk neraka takpe,aku mengucap, nanti masuklah syurga balik…”
        .
        Wa Iyya Zabillah….!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. miss_hujan says:

    tu bru show pusat…Adehh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. BlackBerry00 says:

    bang nara,
    gebu lagi pusat zibung….
    (aikk…mcm pernah kunampak..!!)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. puyol says:

    fuyoh..
    pusat sarimah cute sungguh
    klulah buat bini ni…aku cium pusat dia puas2..janda pon jandalah janji maaaaaaaaaaaaaatop

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      apola ko nih puyol…org kahwin sebab agama dia,sebab keturunan dia,rupa dia harta dia……..
      .
      nih ko tidak,kawin sebab pusat dia…lwak la ko nih…
      .
      aku bg ko satu pusat best punya….nak x?
      .
      pusat Islam…huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. smart says:

    pusat serenti….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. fifie says:

    mentang2 la dah janda..hmmm mcm2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. serai_patah says:

    hurm…xtaw nk komen pew…serai dh biasa tgok owg tyang pusat…tp ok lg la bg serai sbb atas dia c derk la terdedah sgt…dosa 2 mmg la dosa tyang aurat..tp…..entah la..tepok dada tya selera….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. sakura says:

    hmmmmm kalo kiter malu..tp suke plak tyg2 pusat..zaman skangg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pinkypanthers says:

    ayak…
    bang nara x de page baru ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. farenova says:

    pusat bandaraya ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. sarime says:

    die carik makan dgn cara tu …. x heran

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Rija|udDin uL-haQ says:

    …………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. damia zahra says:

    aper2 jer la!!!!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. starrzz says:

    x semestinya orng yg baik x bley masuk blog ni…klu cam2 jdi katak bwh tempurung la jwbnyeee…x tau perkembangan semasa n setreusnya jadi pak turut yg ikut je ideologi barat yg kadang kala ”memesongkan”….huhu..kesian…apa2 pown buka lah minda supaya kita dpt fikir dengan serWARASnya…..n jgn cepat MELATAH…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. starrzz says:

    opss silap,.. not serWARASnya but seWARASNYA….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. tOmEii says:

    bang nara xde cite dh ke….
    xkn sal pusat je kot…..
    sal menda lain xde ker…..
    ekekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pening says:

    da x jd heran dah..nama pun kan artis, mmg camtula gaya hidup dorang…ish3…x tau nk ckp ape da…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Bersinar-sinar pusat kat perut Sarimah. Hehehe…takut gak nak bagi komen, esok anak sendiri tah camana, kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Tiffany says:

    Nasib baik tak bertindik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. mini says:

    ape yg nk di kecohkan sgt?pkai bj nmpk pusat je.bkn sexy sgt pun.xda pape pun nk di kecohkn.xplik pun.kat luar tu rmai yg pkai lg sexy dr ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ewiezz says:

    sengaja ke x sedar tuh… x sesuai aaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. arrizz says:

    comey die ne..alang2 dah buka, bkak sume laa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. abc+ says:

    Sarimah tersilap percaturan, utk akan datang fikir seribu kali

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. LeainN says:

    x pyah la nk sibuk psl hal org ne..
    sibuk ngan hal sndri je..
    : ))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Mmm..... says:

    I like!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Luna says:

    lawa lah dia!! tak pe!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. zaynola says:

    Pusat dah tengok. Tunjuklah yang atas pusat plak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. armyzx says:

    die smemangnya cute n gebu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Mr.BLacK'S says:

    lubang pusat dah tunjuk kan??lubang puki bila lagii nak tunjukk???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • standard la anon.. says:

      mak aii bahasa.. kalau ye pun, elok2 le sket tulis.. buat malu melayu je.. try ckp cenggini depan mak bapak.. BN takleh auto-filter ke words camni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jacks says:

    biasa la… Malaysia skng dah liberal… ader korang kesah???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. annna says:

    dia ckp masa tu dia x perasan pusat da nampak. jgn tipulah xkan x rasa. dia kata dia kena lari dlm rncgn tu aku tgk xdapun, dia posing model jer kat situ.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Donavan says:

    salah 1 cerita yg aku pantang dalam industri hiburan. pegi mampus la dia nak pakai camne pon,dah dia artis.dia nak telanjang ke ape. abis tu nak suruh semua artis pakai tudung litup ke..

    pendengki betul, pakai tudung tapi main atas motor/kat semak takpe lak. adeh.dumbfuck

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. chicken drumstick says:

    well, for those yg xnktgk belly dia tu, pls close ur eyes…!! for me bnda2 cam nie is such a normal situation… nowdays org bbogel kt internet pun dh brsepah… ;)))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. sarimah hard fan says:

    Erm…Sarimah …mungkin kesilapan sikit…sarimah ni baik orangnya…saya rasa, kalau nak menegur, baik baik la ayat k…sarimah ni sorang artis yg jujur, spontan, becok, kelakar dan di luar dia sangat bersopan santun..mungkin ketika mengacara show ni, beliau secara tidak sengaja lupa menjaga sensitiviti…pasal yang cakap sarimah ni sosial, BERANI saya katakan, sarimah tidak pernah sosial seperti artis artis baru sekarang yg korang sndiri tahu…sarimah seorang yang komited dalam kerjayanya …tu yg beliau dipercayai produksi antarabangsa..korang mungkin terlepas pandang..sarimah dah banyak show luar..dan ini membanggakan industri…Kepada Sarimah , take it easy, relax n kami sayang kaK Mah!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • simalang says:

      u da gilaa ke? ape begitu sensitif tentang pusat awek tu ? kenape nak menghebohkan perkara lumrah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BangNAra says:

        bodoh la kow simalang..
        tue produksi yang suh pake bju tue laa..
        bkan khndak dier..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. guru silat says:

    pasal pusat pun nak kecoh bodohsombong betul la…. ‹^› ‹(•¿•)› ‹^›

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. fmm says:

    sarimah ibrahim mmg seksi nk buat mcm mane lg kan
    dah namenya artis………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Tha Man says:

    Cantik perut dia, tak pe la tunjuk pusat. kalau pusat aku mcm tu pun aku tunjuk. love u sarimah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Johann says:

    bestnye pusat mu sarimah…..rasa nak jilattt je……kalu bagi la, tak paksa…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. heri says:

    biar la dia…yg kita duk komen ni buat tmbah dosa je…yg berkopiah xtentunye alim…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. The very simplest way for you to locate laser or ipl hair removal in your area is almost certainly recommendation and never by some Dr. who is receiving a portion of the action. I used to visit an Physician for laser light treatments. I had blotchy hairy parts and had been recently thru the rest of the hair removal systems. I got myself the home laser hair removal and haven’t been happier. Finally I will be hair free during the summertime. This will likely to be an excellent yr for me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. I had been doing sensepil treatments for over a year at present on my mustache. Before then I had a very thicker dark beard. I am pleased with the results. The actual hairs are quite thin and I have not gone back for treatment for about 6 months. Let me say that it did hurt just a little on my top lip and there were occasions when I got a little redness on my neck. I would recommend Intense pulsed light to people having thick hairs or have got large patches of hair they really want to get rid of. For the males who might like to do their own rough beard be prepard to get spots over the following months and a lot of people saying dude whats up with your facial hair.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. I wasted money on cigarettes for most of my life and quitting has been harder than you can imagine. I tried using most of the stopping tricks still not a thing did any good. Then I came across the electronic cigarettes. The electric cigarette utilizes a nicotine mixture which is made up of only nicotine. Absolutely no toxic substances in the least. They have already completely made all the difference.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Fidelia Rung says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Miley Cyrus covered Stevie Nicks’ legendary “Landslide” going through a performance in Queensland, Australia on Sunday.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. We would like to thank you for maintaining such a reputable blog. We know that it takes time, effort and commitment to keep such a blog and as such, we have added your blog as one of the top Allergies

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0