Written by AbangNara | February 27th, 2009

fizzow omar

Sebelum ini kami ada berjanji untuk meletakkan gambar Fizzow Omar dengan awek Chinese yang mantap bodynya ini. Mungkin ada yang bertanya kenapa kami katakan awek ini Chinese. Sebabnya mudah sahaja, kerana rantai yang dipakainya berbentuk salib.

Oh ya, jika anda sudi berkongsi maklumat apa kata kongsikan sedikit info tentang Fizzow Omar dengan kami. Bukan apa, namanya tercalon dalam senarai finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 sebagai Artis Lelaki Baru Popular walhal namanya baru pertama kali kami dengari(maafkan diri kami yang serba kekurangan)

Anyway jom layan gambar Fizzow Omar dengan awek model yang mantap dan cun nie. Baca artikel ini sepenuhnya ya.

fizzow omar

fizzow omar

fizzow omar

fizzow omar

fizzow omar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to (Gambar)Fizzow Omar’ Dengan Awek Chinese Yang Mantap

  1. kitaro says:

    Rambut palsu?

    0
    0
  2. haas says:

    memang patut pon cakap taht gurl chiness cz yes she is…nama dia stepfnie..model …tak salah dia nak pakai rantai salib kan…..yang penting buah dada tue…

    0
    0
  3. Anonymous says:

    perempuan tu dari sarawak..dia kacukan iban cina..

    0
    0
  4. ruby says:

    mcam mne ko tau dier tu iban cina????

    0
    0
  5. jinchi says:

    tetek dea firm.whewwww….pandai jaga

    0
    0
  6. Richie says:

    mantapppppp siotttt!!

    0
    0
  7. ehem says:

    wow macam nk isap je puting die.mesti besar syilign due posen.emm yummy yummy.

    0
    0
  8. fiziut says:

    tetek dia macam selalu kena uli aje. dah bulat berketul. sure keras kalau pegang. tak lembut macam virgin punya.

    0
    0
  9. Anonymous says:

    Apala…sahla cetek pengetahuan…bukala mata anda…adaka kata pompuan 2 Chinese sbb pakai rantai ‘Salib’…not a good reason…no offence…tapi kt hidup kat M’sia nie perlu lebih berfikiran terbuka dan menerima org lain seadanya….

    0
    0
  10. swetiepai says:

    bodossss punya orang…buah implan tuh…tengok bulat pun dah tahu…bukan original pun….cam tua ja muka minah nih..uweeekkk

    0
    0
    • Roger says:

      Apa da korang ni…sah-sah implan tu, sekali tengok pun dah tau. Bak kata pepatah, sekilas ikan di air, dah tau jantan betina nya (ada kaitan ke pepatah ni?). Apepun setakat mantap sebab implan, maknyah pon boley…

      0
      0
  11. dorothy says:

    tetek diaaa

    nyum2!

    0
    0
  12. kaka says:

    Best kalau dapat gomol

    0
    0
  13. nak tau sgt says:

    nk tny kat kaum adam…btol ke korang ni suke yg breast besa je?pe yg best sgt erk

    0
    0
  14. big boobs KL says:

    breast mmg best. kalau x ori, keras.. cam i, ori-soft jer

    0
    0
  15. org swak says:

    mmg dia kacukan iban+cina…asal miri….ala…boleh baca kat blog dia jer….

    0
    0
  16. org swak says:

    nma dia stephanie liah…..x cntik pun dia tu…typical look only..klu make up muka mcm makcik…dia ni anak jiran sebelah aku jer..mak dia iban, bapa dia cina…kaya tu x la kaya sgt pun..so-so jer..tpi mngku diri tu kaya sgt…

    0
    0
    • mimi says:

      u ni musuh dia ke?tau2 je ayat tue..i ni cuzen dia so knw her better:) .she is beautiful with brains,otherwise dia xkan menang tittle miss tourism dulu.btw,bungalow dia kat sarawak tu xda jiran,atas bukit.haha.pathethic la u.

      0
      0
  17. amano says:

    pakai rambut palsu …

    0
    0
  18. Marjan says:

    Iban+Cina=Sino…

    0
    0
  19. ni says:

    lawo la pompuan ni

    0
    0
  20. flower says:

    stim lak fizow kat c2..

    0
    0
  21. ashikin says:

    ktorg xbek ckp mum 2 kat dye dosa taw

    0
    0
  22. Car says:

    napa x mcm cina?

    0
    0
  23. kucen gler says:

    eh yeke.. nenen virgin lembik ekk.. y x virgin bulat n keras ekk??
    mane tau nie.. tlg ajar sket.

    0
    0
  24. matkepoci says:

    lawa siot awek ni.aku pernah terserempak dengan dia kat luar,lagi cun.tak photogenic kot.weyh dia dah masuk islam!!ada anak weyh comel!meh tgk nih http://www.ryanraffael.blogspot.co / http://www.stephanieliah86.blogspot.com

    0
    0
    • sipot sedot says:

      ye ler ko nie
      die masuk islam pe?
      tuhh tatu kat blakng badan die gile bykk..
      islam ke 2?
      aku tgk gambar kat blog die..

      0
      0
      • singa betina says:

        tatu tru sebelum masuk islam.alhamdullilah la kira bagus bertambah umat islam.ko ni sebarangan sajoooo gosip.tanya dia dulu laa

        0
        0
  25. […] lagi tak gambar awek Chinese yang mantap bergambar bersama Fizo Omar? Kalau belum tengok, kami sarankan anda tengok dulu gambar-gambar tersebut sebelum melayan gambar […]

    0
    0
  26. polka says:

    nape la nak sebuk sangat pasal tetek orang..macam bodoh kaki penyibuk je

    0
    0
  27. ONCET says:

    tetek dia tu bengkak susu kot….

    ahahhahahaha…

    pape pun, dia ni seksi je lebih..tapi tak ler cantik mane pun…huhuhu

    opss..sori

    0
    0
  28. dzury says:

    a’ah xcantik sgt pon…

    0
    0
    • singa betina says:

      amboi ko dzury,dan dan kato dio tak lawo..mmg dlm sesetengah gambo tak lawo,salah enggel kot,aku penoh jumpo dio kat luo tanpo makop lawo mantap siot..ko jelos ko..sorila kalo ko islam tak mudah2 ko kata org yang ko tak kenolll.wsalam..aku ni pompuan gok..aku paham kalo ko pompuan cakap dio tak lawo..ish..simpang malaikat 44.

      0
      0
  29. ryan says:

    ryan

    0
    0
  30. pok nik says:

    hemm, kopek dio memer comel lote.

    0
    0
  31. precious girl says:

    i know fizow omar
    from SIC until UiTM Perlis
    n i prefer he play football than being a celebrity
    alex yoong look alike

    0
    0
  32. cik kiah says:

    oh minah ni,kejap naik kejap turun macam chipsmore.die nih bespren poreber pasha sendat dulu.menghuha kat BB,kat kelab malam,kat pub.tapi sekarang dengar sudah jadik enemy poreber plak,gadooooh!dedua ekor ni harap je muka lawa body mantap tapi kaki arak,kaki rokok,kaki jantan,pakaian tak cukup kain.dedua gila gelemer..

    0
    0
  33. aiman says:

    kang aku gigit buah tercabut baru tau

    0
    0
  34. flowerHoRn says:

    wah………

    0
    0
  35. mr president says:

    kesian nk tau sgt n borak artis m’sia..
    korg xjwb pn soklan dia tny..
    bia aku wakilkn la k..

    gni la yek..kami kaum adam ni mmg ske tngok yg bsar2..hikhik..
    bkn ke dr mata jatuh ke hati?
    tp dlm kes ni,jatuh bwh sket dr hati..
    phm2 sndiri la yek..sume da baligh kn..

    kaum adam sape stuju ngan aku angkt tgn!!

    0
    0
  36. Dellyne says:

    MY DEAR STEPHANIE LIAH WANITA PALING HOT!
    SO FAR TAK ADER AKTRESS BOLEH LAWAN DIA.

    0
    0
  37. lady says:

    alamak terlepas la aku….aku peminat dia 6ber satu…

    0
    0
  38. lady says:

    aduhai fizo…bersepah org melayu kt dua knpe org china jugak ko ambik

    0
    0
  39. lady says:

    bukn dua tpi dunia ….baik pilih aku lbih cntik dari dia ….dia cuma nk tumpang glamor kau jer…

    0
    0
  40. john says:

    haha
    lawa ke??
    aku tgk mantap ade ler
    ngehhehe

    0
    0
  41. GIRLZ says:

    NUCX TOP KEW ? BRGMBR NAN ARITIS SEXYSI

    0
    0
  42. ikki gothic says:

    fizoww..ko x yah dok poyo ar…..stakat konek kecik cam batang paip….x yah dok prasan ar….pegi mampos ar ko….

    0
    0
  43. kadang says:

    haha… implan. tp fizzow mmg ensem

    0
    0
  44. amar says:

    awt sksi sngt aw x tkut ka dnia nk khiamat com my yahoo…………

    0
    0
  45. dimas says:

    wah tetek die tu besar mesti buat pembedahan atau pakai sesuatu prodak…skrgni mcm2 prodak..tp mungkin ada sesetengah prodak yg ada kesan sampingan..
    kalau hari2 laki pgg pun jd besar mcmtu jgk

    0
    0
  46. faiz muslimin says:

    ingatlah batas pergaulan antara perempuan yang bukan muhrim dengan lelaki yang bukan muhrim ……cuba anda bayangkan….

    0
    0
  47. shanadh says:

    da la muka xlawa….tayang dada lak…xsenonoh..murahan!!!!

    0
    0
  48. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  49. Dear Web site owner. My partner and i actually enjoy that article and your internet site all in all! Your piece of writing is actually quite plainly written and very easily understandable. Your Blog style is amazing as well! Would be great to discover exactly where I can acquire that. If possible continue to keep up the excellent job. We require a lot more this kind of web masters like you on the net and much less spammers. Great mate!

    0
    0
  50. I’m having a tiny issue I cannot get my reader to pickup your feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  51. Magda Roden says:

    Really nice pattern and wonderful written content , very little else we require : D.

    0
    0
  52. just bookmarked your site. keep up the posts

    0
    0
  53. crouse hinds says:

    Completely I share your opinion. In it something is also to me this idea is pleasant, I completely with you agree.

    0
    0
  54. Aryty Load says:

    Stephen William Hawking~ It is not clear that intelligence has any long-term survival value.

    0
    0
  55. abang fizow tak cakap pun ada awek ye tak nak kawan?

    0
    0
  56. In a few years there will be only five kings in the world – the King of England and the four kings in a pack of cards. – Farouk I

    0
    0