Written by AbangNara | May 25th, 2011

fazura glam

Ok Abang Nara tahu cover majalah Glam ini cover lama tetapi ada Abang Nara kesah? Terbaik kot posing Fazura untuk majalah ini. Memang wajah Fazura elegant gila. Mungkin sebab itu Lux mengambil Fazura sebagai duta jenama mereka.

Adakah Fazura sememangnya artis wanita Malaysia yang terpaling cantik? Apa pendapat korang? Abang Nara sampai sekarang ternanti-nanti siapakah lelaki bertuah yang bakal mencuri hati Fazura nie. Confirm ramai lelaki di luar sana yang akan jeles. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (GAMBAR)Fazura Yang Memang Glam Gila ~~~

  1. jelita says:

    cun!

    0

    0
  2. lai katong says:

    fazura cantek terbaek!!!!!

    0

    0
  3. secret says:

    Sejuk mata memandang. walaupun masih tercari- cari. ops! Bagus lah si Fazura ni. dia tahu nilai dia kat mana.

    Buku yang boleh sembuhkan penyakit G.I.L.A

    0

    0
  4. tempe says:

    mcm pakai barut daaaaa …!!!!

    0

    0
  5. Deenalofa says:

    Fazura mmg cantik and classy. Bagi saya, di Malaysia ni Fazura antara artis yang memang ada class dari segi lakonan mahupun cara dia menggayakan diri dia. Ini penilaian saya la terhadap Fazura dari sudut penampilan diri tak termasuk soal2 peribadi. Fazura u mmg class :)

    0

    0
  6. makcik ni memang ada gaya..
    apa nak buat, rezeki dia.. tapi bala jugak kadang-kadang..
    herm..

    didoakan semoga fazura dapat menjadi muslimah yang beriman.. amin..

    my recent post…inikah perempuan sundal?

    0

    0
  7. marie says:

    sgt suka fazura…cantik n very good in acting!!

    0

    0
  8. xxxxxxxxxx says:

    WAH PAJURA AGAIN!! I LAP U DARLIN’ :) suke lakonan dia dlm pisau cukur :)

    0

    0
  9. okayje says:

    Nice but nothing u would call *fantastic*. Ada lagi gadis2 melayu yg betui cantik dan tk perlu d photoshopkan. Cuma depa tk giler attention .

    0

    0
  10. NINI says:

    love fazura..sekarang fazura makin elegant dan dah x sexy sangat macam dulu.pakai tudung pun cantek.

    0

    0
  11. Chybee says:

    fazura mmg favourite saya. cantik elegant lakonan pon mantap

    0

    0
  12. Nina_K says:

    Saya pon suka Fazura. May not be the prettiest, but she has class!

    0

    0
  13. bukan masta says:

    hohoho.
    tak sia2 aku nak masuk minang dia.
    memg cun

    0

    0
  14. gajusyanggojes says:

    Dia memang sedang ada dalam kelas dia tersendiri. Syabas Fazura.

    0

    0
  15. LoL says:

    hr tu pasal dier pki tudug dlm cter…

    skrg cter pasal xpki tdg lak ….

    “GOOD JOB”

    0

    0
  16. an says:

    mmg cantik..

    0

    0
  17. faizura says:

    “fap fap fap”

    0

    0
  18. fitt says:

    fazura mmg cantik,suka tgk gigi fazura,pernah jumpa fazura dlm kapal terbang MAS,siap ambil gmbar lg dgn dia,fazura tak sombong,she always smile…very sweet

    0

    0
  19. Piston Pecah says:

    memang ada gaya2 gitu kan?

    0

    0
  20. fitt says:

    fazura mmg cantik,wlupn tanpa make up tebal,fazura ttp cantik,pernah jumpa fazura dlm kapal terbang MAS sempat ambil gambar lg dgn fazura,gigi fazura cantik n fazura tak sombong…very sweet smile ….go gurl

    0

    0
  21. mmg glam la..fazura ni mmg elegance..

    0

    0
  22. takut kucing says:

    kalo nk tau fazura punya kaki mmg cantikk gler!!!!
    xcaye, try la tgk…pnjg, slim, sume cukup…mane de artis lain kaki macam dia……cayalah fazura..<3 u…

    0

    0
  23. milyto says:

    Yes fazura is my 2nd favorite artis yg i love sgt2..(1st faizal tahir,hehe) Acting sangat bagus esp tuk urban2 drama or movie mcm gol & gincu n pisau cukur..

    Fazura mmg ade class,elegant,gorgeous and matured!Love her…choi..

    0

    0
  24. glam didunia ja abang nara..lemas di akhirat ^_^

    0

    0
  25. pakwe fazura says:

    hai awekku

    0

    0
  26. sticklegs says:

    hahahhahahaa… dalam mag cover memang sumo cantik. ramai kena klengtong. pecaya pulak tu

    0

    0
  27. pizza says:

    Terpaling cantik? Sepatutnya, ‘paling cantik’ atau ‘tercantik’. Takkan blaja kt Korea terus bahasa ibunda sndiri jd hampeh kot? Kena prihatin jugak bab tata bahasa ni. X perlu terlalu skema tp jangan sampai rosak struktur

    0

    0
  28. AbangNara says:

    test

    0

    0
  29. samudera biru says:

    Mmg sgt cantik fazura ni.ditambah pulak dgn bakat lakonan yg mantap,.ni lah actress yg real pd saya..tgk dia xpernah jemu rasanya,sbb sentiasa ada yg menarik pd air mukanya..:)good luck for u fazuraa..

    0

    0
  30. along says:

    dia cakap dah tak nak seksi… ingatkan dah tak pakai skirt gini…

    0

    0
  31. kasih says:

    kenapa bahasa majalah GLAM ni sgt carca merba ? sgt rojak… majalah perosak bahasa melayu.. kalau nak guna bahasa inggeris, pakai la utk semua ayat, ni sekerat2, aku pun keliru la majalah ni majalah melayu ke ape !!

    0

    0
  32. iSWAR says:

    FAZURA NI OVER JE LEBIH..

    APEEE PUN TK LEY!

    HAHAHA/GELAK JAHAT!:-P…

    0

    0
  33. There are surely a great deal of particulars that way to take into consideration. That could be a great point out express right up. My spouse and i provide the thoughts over seeing that common enthusiasm however evidently there are inquiries the same as the 1 an individual hold way up certainly where an very efficient issue is usually in straightforward beneficial religious beliefs. I don’t determine if best practices have got come forth rounded problems prefer that, however certain that your livelihood will be obviously identified as a fair sport. Every single children come to feel the particular influence of just a moment joy, for the remainder of their particular day-to-day lives.

    0

    0