Written by AbangNara | July 27th, 2010

fasha sandha sambut hari jadi jejai

Atas permintaan ramai, inilah gambar Fasha Sandha menyambut hari jadi Jejai. Sila bertenang terlebih dahulu sebelum memberi komen. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fasha sandha sambut hari jadi jejai

fasha sandha sambut hari jadi jejai

252 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Sambut Hari Jadi Jejai ~~

  1. MakTom says:

    wow…. black label gitu!~

    0
    0
    • Cik Nurul says:

      We as your fan always mendoakan kebahagiaan u tau :)

      0
      0
      • Em says:

        Bn nie suka citer Fs, ramai org minat nak komen… Ahahah..

        0
        0
        • aku laa says:

          huihh… sape laaa yg telan satu botol tu erkkk…???

          0
          0
        • cath zee says:

          hurm…aku pelik, sal pic fasha jerk mesti ngan kek yg bernombor~tiap2 nombor fasha mesti ada jejai…camtu gak ngan si jejai ni..mesti ade die…hehe…kata abg sayang~:p

          0
          0
        • bedol says:

          bangang ar jejai…dapat awek yang macam nie…nak buat binik ker?..hampaeh…

          0
          0
        • opah says:

          pas celebrate nih..abg jejai nak hadiah ler dr pasha..hadiah ape??? main jer la hadiah plg best klau nak bg besday present..tak gitew pasha..

          0
          0
        • cik nad says:

          korang nmpk x ap yg ak nmpk?
          botol arak!!

          0
          0
    • 123456 says:

      tau je u ol black label ye….

      0
      0
    • bedol says:

      AIR SETAN!!

      0
      0
    • kicap says:

      cam sial

      0
      0
      • Me says:

        Nak jugak kuarkn citer Fs nie… Hari tu dah jnji xnk ltak… Huhuu… Patutlah… Citer dia lgi menarik org nk komen…:-p

        0
        0
        • Mama says:

          Nak tergelak baca org komen Fasha… Lepas geram macam sakit mental pun ada… Ngutuk macam tak ingat dosa pahala… Jgn la melampau hina dia… Nanti mati x sempat minta maaf kat dia… Masing2 ada family, anak, bini, kakak, adik… Nasihat baik baik sudahlah… Moga dia berubah… Menghina tak membantu dia pun… Kita pulak yg dapat bala nanti…

          0
          0
        • mami says:

          stuju gan mama…

          0
          0
        • pink bear says:

          sy pun setuju dgn mama

          0
          0
    • opah says:

      pasha bulu tebal merabung..mamak kuat sex tuh..hahaha..jejai suke tuh..nora bangsa vietnam yg bodo sket hal ranjang nih..bosan ler jejai..pasha servis baikkk..

      0
      0
      • Aiya says:

        Aiya… Tiap kali kuar cite FS nie memang beratur org nak komen.. hahaha…! Padahal post lain tak laku, melainkan BN letak la gambar seksi meksi baru la berduyun org komen… tpi kalo post FS nie, seksi ke, biasa ke, minum ke… komen sure beratus punyerlah…

        FS nie nie pemerhatian aku sepanjang bpe tahun baca citer FS nie…

        1.sape yg cuba tegur atau marah atau nasihat pengutuk FS akan dikatakan Fasha, peminat FS, atau sedare dia… (anti FS x dpat terima hakikat masih ada org akan defend FS.. walaupun org tu bukan fan Fs skalipun.. mcm aku tak minat dia)

        2.aku rase mgkin ada gak artis anti FS atau kwn2 diorang nyamar bagi komen kutuk FS kaw kaw kat sini… mgkin ader… tpi bercampur dgn anti FS yg lain la…

        3.kalo post pasal FS, org lain jgn cuba kaitkan citer pasal artis lain… nanti lari topik, anti FS sure marah.. kalo post lain yg xder kena mngena ngan FS, bley je la kaitkan nama FS..

        4.sape je artis yg dingin atau gaduh ngan FS tu baik. cth, nora danish, tizz.. so jgn ‘usik’ la artis2 ney… walau pun diorang mabuk ke, seksi ke, clubbing ke, skandal ke.. xpe… tutup mata je lah…. yg penting kutuk FS+sokong artis yg anti FS tu… walaupun kita tak kenal ND atau Tizz, kita kata diorang tu baik, sbb diorang tu mangsa FS… walau kita tak pnah kenal FS kita kata dia teruk sbb bnyak citer buruk pasal dia kuar kat media…

        5.artis lain x seteruk FS. FS paling teruk dlm industri hiburan Msia… sbb org lain tak rampas hband org lain… so FS nie paling jahat sbb Nora Danish kena cerai time ngandung… walau kita tak tau ape puncanya dia cerai (ntah ade msalah ngan Jejai, ntah ngan ND) still cop FS perampas sbb masa cerai FS kwn ngan Jejai… So kira FS jahat lah kot…

        6.kalo FS bagi statement pasal hubungan ngan Jejai kata tipu.. bila Jejai bagi statement lak, kata x macho, gila glamer, FS suruh la bla bla.. kalo x bgi statement nti wat spekulasi kata itu ini… susah nak puaskan hati anti FS nie.. senang citer sume dia wat salah la…

        7.ada yg suh benti jadi artis, tpi aku pcaye kalo dah benti jdi artis media masih nak carik citer dia, sbb anti FS nie lah pengikut setia citer FS nie..

        8.Kalo kuar gambar FS (yg biasa2 je) komplen kata boring citer FS, jgn kuarkan citer dia la bla bla… nie kalo kuar gambar ‘teruk’ sronok plak nak komen… sbb bnyak idea la nak kutuk…

        9.manusia nie bila dah benci, cmne pun cari salah jer… kalo ader pun dia wat kebaikan, anti FS dah x nampak..sbb dah bias… buat mcm mana pun nampak salah dia jugak…

        10.kebnyakan pengutuk FS adalah peminat dia dulu dulu… mgkin ade yg x minat, tpi lagi ramai yg minat. kalo tak takkan Natasha dulu top rating.. peminat FS dulu nie nie frust bila tgok perangai buruk dia… kecewa sbb pnah minat dia dulu kot… sure ramai ngaku x minat dia sbb malu…

        11.kalo dah majoriti kata FS tu jahat, org lain pun kena ikut kata dia jahat… walaupun aku, korang x pernah kenal dia, xpelah… ikut je lah majority… lgpun gambar tu memang tunjukkan dia jahat pun… anti FS akan kata yg defend FS tu jahat mcm dia kot…

        12.pengikut industri hiburan ni ramai.. so susah la nak puaskan hati sume org… buat camni.. org nie kata salah.. wat camtu org tu lak kata salah…

        13.kalo x minat FS kenape la ader director nak amik dia.. kenape tv kuarkan citer Natasha..? nie sure ramai org tgok tpi xnak ngaku… keh keh keh…

        14.mesti ada yg ckap x paham aku tulis ape tpi sbnarnya xtau nk jawab ape… mesti ade yg stuju tpi xnak ngaku… kalo ader yg reply pun dia bls point tertentu jer…

        15.kebnayakan media cuma siar kisah buruk FS je, sbb tu yg anti FS suka baca… tu yg lariskan paper diorang… citer baik x jumpe pun… sbb tak laku.. huhuu…

        16.aku rase FS tak pandai amik hati wartawan, jadi wartawan carik pasal je dgn dia… mane yg kutuk kaw kaw tu sure x dapat layanan baik atau x dipedulikan…

        17.tak ramai yg nasihat atau pro FS.. majority yg komen adalah pengutuk tak bertauliah… diorang lepas geram bila tringat FS perampas… sbb takut jadi kat diri sendiri… tu yg kena kutuk kaw kaw… yg pro FS sure kena hantam cukup cukup sbb anti FS lagi ramai wooo

        18.sure pasni aku dikata sedare atau Fan FS…

        xtau bila fenomena FS nie akan berakhir… director masih nak amik dia berlakon… kalau FS kawin pun org takkan henti kutuk gak… kalau berubah baik nanti org masih nak bukak citer lama… kalau benti jadi artis nti org masih nak carik citer dia sbb laki wo… So samada FS migrate ke negara lain atau mati la kot baru org stop citer pasal FS ni… huhuu…

        0
        0
    • saya comel says:

      arak beb.. islam kea fs ney??? sewel pnya artis

      0
      0
  2. 1st says:

    2nd

    0
    0
    • bedol says:

      mmg bodoh tahap cipan…fasha yang dia dok gila2 kan…HAHAHAHA

      0
      0
    • bedol says:

      FASHA SUNDALAN

      0
      0
      • opah says:

        nora tu dh la x lawa..harap putih jer..miskin lak tu..bangsa vietnam merempat jual nasik lemak..ngan jejai yg huduh tu lak..dpt anak muke pon klaka jer..mgada2 mentel tu la aset nora..biar nmpk comel konon..lawa lg pasha tp pasha ni kuat main..

        0
        0
        • aina says:

          jgn kituk org n ank kecil tu ciptaan Allah. satu masa Allah bls n beri anak kpda,awak atau saudara dgn rupa yg lg teruk gmana? jgn hina org.

          0
          0
        • reda says:

          tak setujulah dengan komen opah tu…jgn kaitkan anak yang msih kecil…anak die ciptaan Allah..opah seolah2 menghina ciptaan Allah…biarkan bagi komen yg berhemah…..

          0
          0
  3. bebe says:

    gmbr last, mek pasah nmpk bonccett

    0
    0
  4. miss_pinky says:

    menyampah.

    0
    0
  5. MakTom says:

    aik mak tom no. 1 gitu… komen pasal botol blacklabel pulak… vazz sungguh botol tu! dah abes pulak tu! sape lah habeskannye….

    0
    0
  6. dd says:

    botol apa kah itu???

    0
    0
  7. nadya says:

    damn… black label!!!

    0
    0
  8. azreeny says:

    tak kisah la dia nak sambut besday sape pun tp yg botol tu pekejadahnya….ish2…dunia…dunia…

    0
    0
  9. akoo says:

    aiii korankk nii pon tengok botol pon dah taoo Black Labell?? dasatt.. dasattt..

    0
    0
  10. lyka says:

    pkai bju cm nak tayang buah dadah pla c fasha ne..Eeeeeee,menyampah btul la dgan pmpuan perampas cm dia ne..aq anti pmpuan PERAMPAS!!!

    0
    0
  11. akoo says:

    nak tekeluar betikk Fashaa tuhh.. aiighh lehh wat bini ke cengginii jejaii oiii..

    0
    0
  12. cikedi says:

    biarkan lah mereka ini mengharungi dosa mereka….telah pun di nasihatkan oleh peminat2 mereka di dlm halaman ini…moga2 mereka bertaubat…kecaman demi kecaman…tetapi mereka masih tidak insaf…biarkan ALLAH saja yg memberi hukuman…

    0
    0
  13. babyyoung says:

    macam nak terkeluar jek “buah” si pasha ni…. adoiii tak malu la kl cantik tak pe… ni mcm org dah beranak 2 heheheehehehe

    0
    0
  14. aszieda says:

    uik… gile menyampah ak tgk 2org manusia nie…

    0
    0
  15. farah says:

    wah2..ayaq setan ttp ada..apa nk jd la…heran btoi

    0
    0
  16. akulahpompuanittew says:

    mek pasah sajer la bg keluar betik dia…satgi post party senang jejai ngapppppp!!body allignment seme dah lari dah mek pasah oiiiii..blm kawen, blm beranak lg kor!!!

    0
    0
  17. aries_april says:

    kata x mnt…tp tiap kli bt party..konpon ada air aram tu…
    BTW….

    0
    0
  18. msmifa says:

    manusia yg x pernah sedar akan kelalaian mainan dunia,seronok dan alpa…x nak komen yg x baek cuma sedaq la nanti kalow x sempat bertaubat apa yg nak jadi,seksi,arak,party, pikir sendiri…sekarang seronok sebab x nampak seksaan akhirat kalow tahu la neraka jahanam tue satu seksaan yg menyakitkan dan menakutkan dah semestinya kamu takut utk buat perkata yg mungkar,*renung2kan selamat beramal* :)

    0
    0
    • lenka says:

      b’lakon citer tentang k’insafan,tp knp msh x insaf2 lg yer cik fasha…b’taubatlh sblm tuhan ambil nyawa kiter…mse to dh tiada gune lg utk kiter m’minta k’ampunan drnye…

      0
      0
  19. MAWAR says:

    HI… MEMANG TAK FAHAM.. APE SEBENARNYA YG MEREKA NAK….

    0
    0
  20. pashajejai says:

    sengal nye i…npe la i begmbr ngan air 2 ,,kan da kantoi,,,malu nye…
    ish2,,,para peminat2 jagn percya tau,,,e2 bukan saye yg minum,,,e2 org lain 2 percaye la,,,
    kami be2 nie baik tau,,,xsentuh2 bende2 2,,,

    0
    0
  21. bunga says:

    fasha oiiii fasha… dh barai dh.. nk gak menunjuk gmba konon nyer romantik.. ayaq haram tu nape x teguk jer time tu… alahai… duyung aridinata aku x tgk pn sbb ada pmpuan sendat huh

    0
    0
    • julung says:

      dia ni betui2 wat malu oghang penang lah…awat yang mak dia ni dok okay ja?open sangat ka?kasi bukak la suma baghu betui…alang2 hang nak tunjuk,ha…tunjuk pi habih suma..baghu ada akai..

      0
      0
  22. Rooney says:

    Biar ler dia nak teguk air haram ke ape.

    Pelik betul kome ni suka beno mengkritik orang kat sini.

    Adooyai….Biaq pi dia nak minum ayaq black label ka, jadi pelacoq ka, perampas ka, yang penting dia tak kacau hang.

    OK?

    0
    0
    • babyyoung says:

      mmg la tak kaco…. tapi meluat gan peragai….. kata lain cakap lain …..

      0
      0
      • btgblues says:

        En ronny, bukan kritik…..nasihatttttt….

        0
        0
        • lata says:

          nasihat zaman sekarang….

          0
          0
        • yabedabeduuu says:

          rooney | org jaman skrg ni mmg ske jadi hakim x bertauliah…..

          0
          0
        • tan tin tun says:

          Rooney, tau lar ko tu cetek agama..takyah lar nk bagi komen level jahil kat sini..ko tu sjak dulu everytime ada post fasha mmg ko akan defend abis2an..w’pun ko takder modal nak defend dia pun..ayat yg sama gak lar ko gune..lol!!

          Adooyai….Biaq pi org nak benci ka, nak nasihat ka, nak meluat ka, yang penting dia tak kacau hang.

          OK?

          0
          0
        • Yaya says:

          Tan Tin Tun mcm tin kosong..mcm baguih…. Rooney tegoq org yg keji FS na… depa nak nasihat buat cara nasihat kasi dia brubah… kalo setakat keji org apa dapat? nanti kena balik kat anak hang baru tau…

          0
          0
    • sfa says:

      rooney ooooiii…

      dia tu islam.. tak betul gak ko ni.. dah memang kena tegur.. jangan jahil sangat.. pi tanya ustaz2 tu,.. haih

      hangpa yang lain nak menegur jnagn lah keluar bahasa2 tak semenggah… ada Nabi ajar ke tegur macam korang dok tegur tu?

      0
      0
      • lara says:

        yaya n rooney penyokong kuat fasha..jgn dilayan..spesis sama sosial kot..tu psl dia membara smcm bile fasha dikutuk.nengok lar ayat rooney -“Biar ler dia nak teguk air haram ke ape”- ada ker logik?sokong sesiapa yg kata dia jahil!! yaya tu tin yg penuh sgt kot. penuh ilmu agama ker penuh ilmu lain?kalau penuh ilmu agama sure kau nmpk perbuatan fasha ni tak betul. yg kau sokong sgt si fasha tu bgus lar. hrp2 anak kau camtu gak nanti.

        0
        0
        • Mia says:

          Lara ko sokong la org duk hina, keji Fs (artis lain gak)? Nape nk maki hamun org lain mcm x ade pegangan…? Mana kau belajar nak tegur org kena hina dia ckup2… Kita boleh tgok cmne akhlak org bukan shj dri segi pakaian tpi juga bila berbahasa… Islam bukan hnya pada nama @ pd pakaian dik nun… Kalau nak bantu org kmbali ke pgkal jln tu nasihat dgn berhemah… itu baru membantu… Jgn la suke label org yg nasihat pengkomen/ pghina Fs tu fan atau sama mcm dia… Masing2 cuba kawal emosi tu bila komen… ~bkn fan FS

          0
          0
        • LONDON says:

          BETUL3 mia

          0
          0
  23. Tie says:

    Kalau tak ada orang sebut air haram tu, kita tak perasan.. sebab sibuk tengok kek je, huhu…

    Dalam banyak-banyak air, napalah dipilih air tu… mudah-mudahan cepatlah insaf. ..

    0
    0
    • lata says:

      kau kutok la cam no pon tak insaf nya bebudak ni…masuk kubor baru nak insaf…

      0
      0
      • Tie says:

        Eh ! Bila masa pulak kita kutuk ?

        Kita cuma doakan agar cepat insaf. Kita tak tahu jalan hidupnya. Mana tahu tuhan beri hidayah, tetiba dia insaf… so tak baik kata ‘masuk kubor baru nak insaf’…..

        0
        0
        • LONDON says:

          KITA TENGOK LIZA HANIM
          DULU SEKSI
          SAMPAI TERSEMBUL BETIK DIA

          TAPI KINI
          ALHAMDULILLAH
          DAH PAKAI TUDUNG
          ARTIS PUN MANUSIA BIASA JUGA

          0
          0
    • wahed says:

      arrgh..aku tak pernah minum ayaq haram tue..ingat botol cuka getah …yang heran hangpa kat sini siap tau brand air haram tue???? aih ..penah kena seteguk dua kot?????

      0
      0
  24. wat eva... says:

    Life’s irony..You will never know which is right when you are happy doing wrong… nielah contoh2 nya..

    0
    0
  25. bestya says:

    wauu aku pon xtau Black Label 2 ape tp ade yang tau kenn meletop gitohhh… dah bese tunggang ke?? n jejai 2 aku ase ngn fasha 2 stok geli2 je.. ala nora danish 2 pon party girl gak… but the best wife is TLC(Tudung Labuh Club) laa hahaha kenn…..

    0
    0
    • wahed says:

      tak jugak…dah kenal ramai pompuan yang pakai tudung labuh..akhlak kat pakaian ..bukan kat hati..tapi geng tuduh labuh yang tulus ikhlas memang gua respect….senang ja nak tengok…yang mana tudung labuh yang original…cara pembawakan yang normal..taklah tunjuk dia alim gila2..dan asyik2 komen orang lain tue buruk dan salah ja….
      penah jumpa budak camnie dok bagi ceramah tarbiah kat org sebakul…tup2 jumpa gambaq dia ngan bofriend kising2 time dia tak pakai tudung..memang hampaeh gila…

      0
      0
  26. eloise says:

    kesian anak jejai..tetiba kan…

    0
    0
  27. [email protected] says:

    cantik baju fasha (sendat betoi)

    0
    0
  28. ladiesssss says:

    baju bior betikk?? nmpak betik..hee~~

    0
    0
  29. jinah says:

    betapa dah jatuh buah betik dia…

    0
    0
    • lol says:

      tul..anak dara lg dah londeh..tu yg gune push up bra..tp terover lak..tejojol tak natural..

      0
      0
      • akuxstatik says:

        pas abis party mesti abih si pasha ni ni kene balun…2 yang stanby pakai baju cam2…sonang nak tanggal..xpeleceq..2 ke yang si jejai nak wat bini..hammpehhh..alamat xlame r kawin..da pisang berbuah 2 kali,..jahat2 aku r nak cari bini biar yang elok sket…biar sejuk mate memandang..

        0
        0
  30. miss annur says:

    cuba la skali skala wat majlis doa selamat ke utk celebrate birthday tu.. kita patut bversyukur Allah masih panjangkan usia kita ni.. ni tak.. kalau tak buat kat club2 tak sah..

    0
    0
  31. natts says:

    ha3… gelak jahat nih!.. aku nengok jer & baca jer what hot topic’s..

    0
    0
  32. LONDON says:

    BANG NARA
    BANG NARA
    BANG NARA

    MUNGKIR JANJI

    0
    0
  33. LONDON says:

    HEPI BEDEY 2 U
    HEPI BEDEY 2 U
    HEPI BEDEY 2 JEJAIIIIIIII
    HEPI BEDEY 2 U

    0
    0
  34. amirah says:

    alala…romentik le tu..

    0
    0
  35. fasha ngokngek says:

    xbleh blah,,,

    0
    0
  36. lata says:

    dulu dulu kalau ket kampong org tuo akan bkata……anak sapooo la ni….kot x cukup kain…abih semuo…nak d tunjuk nyo…. alahai anak omak……

    0
    0
  37. P.r.I.n.c.E.s.S.Y.u.L says:

    is dat liquor on the table??uiks…

    0
    0
  38. it's me says:

    sampai bila diaorg ni ek? nak kawen x di restui..

    0
    0
  39. ali baba says:

    betik pasha masham….

    0
    0
  40. yani says:

    ape nak jdi dunia skang…ayaq setan mcm ayaq mineral je di watnyer…..

    0
    0
  41. basshunter says:

    betik nk terkeluar da tu..haha

    0
    0
  42. ME says:

    pergh..celeb ngn arak siot,pole dancer xde ke strippers ke?ala…xhebatla diorg nie,alang2 dh de benda haram kt situ tmbah2la lagi,pe de heran,duit bnyk kn??fasha pakai push up konon nk kasi seksi,tp xleh blah!!

    0
    0
  43. Ok Lah says:

    Korang rasa…Jejai ni dah kongkek Fasha tak????

    0
    0
    • basshunter says:

      kongkek tu xtau la…ringan2 tu..phm2 jela..da body mcm tu xkn tgk je..kuat sgt ke iman abg jejai tu? ngeee

      0
      0
      • entah lar.. says:

        kalo dah tunggang tu jgn citer lar psl kuat iman.. diorang kan dh gi becuti sama kt Bangkok..dah masuk melodi pun..so phm2 aje lar..kalo stakat nk jln2 aje takkan dok berhari2 jauh nun di sane..m’sia line x clear..

        mak bapak si bitch nih tak tego ker anak dara dia pakai x snonoh n dok kene angkut ngan jantan sane sini?

        0
        0
        • Anakonda says:

          aku rse mak bapak si pasha dh bersengkongkol dgn derang…tutup mate. tutup tlinge & tutup mulut jer..Fasha kn periuk nasi derang…tanpa pasha xdelah derang idup senang lenang cm skrg…Uuuuiii!!! Mak Pasha tuh seksi hapa???

          0
          0
        • akuxstatik says:

          mane hang tau citer nie?kenai ka mak pak diaaa???adik die pown le tahan gak…ade ciri2 nak ikut jejak langkah kesundalan kakakl die nie kan…kesian2…rasenyer mak pak dieorang sedih x dapat anak camni???

          0
          0
    • Ok Lah says:

      Yg penting puassss……….

      0
      0
  44. honey kitty says:

    makkk aiii…ada BL disitu…

    0
    0
  45. munah says:

    Kesiannyer muka fasha dah lunyai…kahwin jerlah…Jejai tu kalau gentleman kahwin ler..bukan perlu wali pun…kesian fasha

    0
    0
    • Minah says:

      bukan lunyai aje..”BODY & BETIK FASHA MCM DAH LENJAN JUGAK!”

      0
      0
      • akuxstatik says:

        berbisa ayat munah nie…..doakan r mereka kawin care baik…walau sejahat manepown…(.baik r plak aku arinie)…hihihi…

        0
        0
    • LONDON says:

      KENPA PULAK X PERLU WALI. KAN DIA MASIH ADA MAK BAPAK. CAKAP BIAR BERPADA SIKIT. KITA HARUS INGAT BAHAWA KITA NI ADA ANAK.

      0
      0
  46. fett says:

    Woo…bengkak semacam je

    0
    0
  47. fufu says:

    ntah pe2 jejai n pasha sendat ..cerita murahan

    0
    0
  48. yinn says:

    Bila nk bertaubat si fasha nie…….betik terjojol sana sini… silap2 dh tkde DARA ……..

    0
    0
  49. non says:

    kawen je laa..

    0
    0
  50. --->didi says:

    tengok la kat tepi meja tu siap ada botol2.. konpem menonggak.. huhu

    0
    0
  51. kambinggurun says:

    sy suka lurah tu… len kali… dalamkan lagi lurah tuu.. mengancam sikit… hahaha… dah pakai pakaian macamtu.. memang nak tunjukk dengan kta kan… terpaksalah tengok hehe

    0
    0
  52. la 34 jejai rupenye…aku lagi muda la…hehe

    0
    0
  53. eika says:

    ok jer..

    0
    0
  54. gula_melaka says:

    ehhh…sweetnya diorang!semoga kekal bahagia ke anak cucu!aku harap anak diorang same comel macam anak dia dgn nora danish.

    0
    0
  55. mek pasah says:

    apsl la pasah nie..pkai bju mesti tunjukn buah dada dia..jgn2 da tut..ngn jejai..pasha2 insaf la ko sblom ko diinsafkn ….

    0
    0
  56. jimmy says:

    Lepas baca komen2 kat sini baru tahu ada jenama arak Black Label.. hamba org kg, kurang arif bab2 ni..

    0
    0
  57. matt says:

    aku rasa bn kna bg tw mak fasha suh baca blog bn ni,,

    0
    0
  58. ingat ALLAH says:

    Insaflah…kiamat dah dekat..kita n manusia akhir zman..walau setitik benda haram da dlm bdn kta,konfirm neraka,klu takut,bawa2 taubatla …sesungguhnya ALLAH MAHA PENGAMPUN LAGI MAHA PENYAYANG..jgn biar syaitan berjaya menghasut kita supaya bersamanya masuk ke neraka..ingat syaitan pernah berjanji yg dia akan menyesatkan manusia hingga hari akhirat..jd bnyakkan berdoa moga dijauhkan

    0
    0
  59. piss says:

    Alang2 nk tunjuk dada tu, tunjuk la aabis. Dasar p’puan murahan!!!

    0
    0
  60. Leo says:

    nak terkua kopeknye… patot le jejai suke ye…
    owh u all so sweet… .. uwwekk.. hhahaha..

    0
    0
  61. duri says:

    dua2 keparat…..ada hikmah nora bercerai ngn mangkuk ni…mcm ni nak jd suami…ermmm…

    0
    0
  62. botak says:

    Jamin dah tido sama………………tak takut balasan Allah, jadi mcm Zaiton Sameon baru tahu….

    0
    0
  63. nim says:

    masyaallah…botol arak tu..

    0
    0
  64. ryo2x0 says:

    ish dia dh gemok la skrg..sila jaga badan ye..kalau x xde org nk ambik hg belakon dh pasni..dh la bkn artis muda lagi

    0
    0
  65. unggu says:

    gile kentang la si fasha sendat nie bukan main lagi baju cam nak terkeluar dah isi2 lebih tue, siap mabik2 lagi tue, patot la jejai ske kat fasha :D

    0
    0
  66. mmg bile kuar gosip pasal fasha mmg ramaila bg komen…hehe

    0
    0
  67. pascual says:

    baju mcm tu pon nk kecoh.bkn seksi sgt pon.org kat luar tu blambak je pkai bj seksi lbh dr ni.mcm xpenah nmpk org pkai bj seksi mcm ni.da tu pandai2 nak ckp org xda dara,lunyai la ape la.mcm korang tau je.biar la dia nk pkai apa pun.dun judge a book by its cover la.korang tu pon bkn baik sgt pon.

    0
    0
    • open mind says:

      sokong .. rasanya semua mata meluat tgok fasha .. tapi masih tgok jugak .. betul tak? .. kalau tak suka tak payah komen tak payah bukak .. sape plak yg hipo kat sini kan? ..

      0
      0
    • LONDON says:

      BETUL3 AKU SOKONG pascual

      ADA JUGA YG BERTUDUNG
      NAMPAK BAIK
      TETAPI SAMA HEBAT

      0
      0
      • kikiki says:

        huahuahua cik LONDON…hang dan dan tu jugak nak sokong..taulaa hang ‘kipas susah mati’ pasa sendat tuu..

        geli hati weh..

        0
        0
    • wakakakakaka says:

      btul.. bj tue biase je kat KL nih.. common yer baju… malah ada lebih seksi mcm rozita che wan pakai.. nih kira sopan ar gak….

      aku tak backup fasha tapi aku bercakap melalui realiti kehidupan di KL.

      0
      0
      • bon says:

        jgn menghalalkan yg haram…bukak aurat tetap bukak aurat….xde ckit xde bnyk…pakai pun dah menyerupai kapir laknat…ramai kapir kat msia pun x pakai seseksi artis msia….

        0
        0
  68. nampak lurah geram giteww

    0
    0
  69. syasya says:

    tak abis2 birthday.. hari tu fasha lepas tu jejai… masing2 umur bertambah tp tetap same gak, tak kawin2… nak ape lg ntah….. nak kate tak de duit tipu sangat…. klu tak de duit takkan si fasha nak kat jejai tu….

    0
    0
  70. kumbang hitam says:

    alaa.. setakat fs ni, aku x heran sgt pun. dia dara ke tak, dah pakai baju cam tu, jejai pun komfem x bg lepas punya.. lebih2 lagi jejai dah penah kahwin, komfem nafsu x dpt tahan tgk fs gtu.. sendiri mau ingat lah.. mana2 lelaki pun nak..

    0
    0
  71. munah says:

    London , aku nie bukan ler pandai bab-bab agama nie…tapi setahu akulah ..lelaki kalau nak kahwin dia tak perlu wali…tak kira mak bapak tak berkenan pun dia tetap boleh kahwin….so daripada macam nie…baik kahwin…duit …berlambak….kahwin jer..lah…nak lebih hebat…kahwin jer kat Mekah…berkat lagi….

    0
    0
  72. eykyn says:

    pada sapa2 yang dok menyokong si sendat tu bawak2 la bertaubat. Terang-terang nampak dia wat salah pakai baju sampai nak tekeluar tetk siap dengan botol arak, takkan org macam ni nak di bela. Kita sesama islam ni kena la tegur kalau nampak kesalahan tu berlaku depan mata, bukan diam n biarkan je. Mana tau kutukan ni sume dapat buat di sendat tu tepikir balik adakah apa yang dia buat ni betul ke tak…

    0
    0
    • Mama says:

      Tegur… Ahaha!! Lawak la… Ko baca komen majoriti kat sini mcm niat nak tegur atau setakat nak maki kosong jer… Agak2 bahasa mcm tu tjukkan budi bahasa org Islam kah? X nampak mana niat baik… Semua komen semata2 nk lepaskan geram jer… Aku rasa kalau niat nak tegur tu guna bahasa yg baik sikit, dia pun manusia. Kalau Allah izinkan, x mustahil dia akan berubah mcm ada sorang artis zaman dulu. Masa zman kegemilangan dia kemain seksi dan sosial, skang dah jadi hajah sejati… Kita bukan Tuhan nak hukum manusia masuk syurga/ neraka… Kita mati pun xtau bila. Nasib kita pun belum tentu lagi… Hina, ngumpat org tambah lagi dosa, apalagi fitnah yg bukan2… Ni nasihat je yer, mana yg xley terima tu jgn la melenting…

      0
      0
      • mami says:

        setuju gan mama..
        pelik juga aku, kalau psl si pasha nie rmai je yg nk komen pastu wat alsn nk bg nasihat..komen lak mcm nk lepas geram and sumpah seranah..npe pic artis2 lain xnk pulak bg nasihat2 and sumpah2..cthnye gmba si tiz zaqyahbersosial tu. -p/s .[bukan nk backup si pasha nie yer..]

        0
        0
  73. Erin says:

    kita minat fs sebab lakonan dia, bukan cara hidop dia… lau betol pon dia buat salah, tu hak dia.. dia pon manusia jgak… mgkin sekrg dia mcm ni tp mana tau satu hari nanti dia berubah.. maybe pas kawen or pas ada anak… bukan manusia yg tentukan hidup manusia, tapi Allah….so jgn la kutuk2, keji2, hentam2 dia mcm tu… kita bnyak2 nasihatkn dia….

    0
    0
    • lol says:

      bebuih nasihat..prangai tetap buruk..arak tetap tunggang..baju tetap seksi..gedik tetap sama..

      ada manusia yg jenis x paham bahse!! ckp sopan2 takder kesan dah kt dlm ati.. idup dilambung keduniaan.. biarla org nk sound dia pun..korang nak menyokong perbuatan dia ko nyer psl..tp tlg jgn paksa org utk suke n pandang pbuatan fasha nie elok..dia wat mender x elok..camner nak komen yang baik2?

      korang sebok jage maruah pasha spy org tak aibkan dia..dia ada jage maruah dia ker? slh ker org berpandangan buruk kat dia kalo ni yg dia tnjukkan? jgn fanatik sgt..

      0
      0
      • safiqah says:

        mana ada fanatik la lol…
        xde org pon yg pksa korg tuk skekn si pasha ni. xde faedahnya langsung nak paksa korg..
        cuma bila fikirkn balik, korg spatutnya xpayah lgsg masuk page nie and komen mcm2. buat tambah dosa jer.
        ade baiknya korg bukak page I luv islam ke..kan lebih baik..
        xde org yang sokong perbuatan si pasha tu. tapi kenapa macam dia je yang kena teruk sedangkan ramai lagi artis yg spesies sama macam si pasha tu??
        pikir2 kn yer..

        0
        0
  74. zaza says:

    wwq

    0
    0
  75. yen says:

    cam nie la… yg tukang nasihat , yg tukang bagi komen lebih teruk sebenar nya. Siapa la ko org utk menilai org lain. Kalau setakat pakai tudung… nama je islam ko org x layak komen pasal insan lain.
    aku x la sokong fasha tapi dia pun manusia gak… sexy? main?.. alah ko orang tanya diri sendiri jer pasti ko org dapat jawapanya… manusia nie hal sendiri wat bodo hal org sibuk komen.
    cuba pi tanya laki org, bini org, yg pki tudung yg sembahyang x tinggal ..brapa ramai yg wat maksiat???

    0
    0
    • sharp shooter says:

      weh yen..saper kate kitorang tak layak nak komen psl insan lain? dlm idup ni kene saling tegur menegur..per kaitan dgn yg pakai tudung or tak? per kes lu nak sentap smcm nih dgn org betudung? per mslh lu? takkan sbb org komen fasha yg pakaian tak cukup kain tu lu nak citer psl maksiat org betudung. lu ni confirm tak pakai tudung! tu lu punye psl tp org tak mrh fasha sbb dia tak bertudung lu ada phm tak?

      sexy?main? tanye diri sendiri? lu tanye diri lu lar..tu psl lu ngamuk ker?mcm terase jer! tlg jgn ingat semua org mcm fasha pujaan lu tu ok!

      0
      0
    • LONDON says:

      RAMAI JUGA DI LUAR SANA
      BUKAN GOLONGAN ARTIS TETAPI
      BUANG ANAK

      ITU LEBIH KEJAM

      DUNIA BINATANG TIADA MANUSIA
      TAPI DUNIA MANUSIA
      ADA BINATANG

      JGN NAMPAK ARTIS JE JAHAT
      ORG BIASA PUN JAHAT JUGA

      0
      0
      • so what says:

        ko artis ker smpai ko nak defend artis giler2? mmg artis pun manusia biase tapi dah tau diri tu jadik perhatian, pandai2 lar bwk diri n jage prangai. kalo dah islam tu prangai lar mcm islam..susah sgt ker??? org tak expect jadik muslimah sejati tp at least berpakaian sopan n pandai jage maruah sbg pompuan mlayu.

        sbnrnye utk fasha berpesta n tunggang arak adalah amalan idup..dh jadik kebiasaan..tak kire lar artis ker tak..kalo yg buruk dh jadik kbiasaan, buruk lar prangai dia..dia mmg artis yg tak pandai jage nama baik, populariti n maruah..takyah lar defend dia coz pompuan sekor ni dah tak tau malu..dah kene boo n nasihat cara lmbut n kasar pun dia maintain camtu..dia baka yg tak phm bahasa! byk sgt minum n buat mender haram..jadik lar mcm haram jadah!

        0
        0
        • LONDON says:

          NORA DAN TIZ PUN TONGGANG ARAK JUGA.
          SAMA JE DIORANG TU
          RAMAI LAGI ARTIS YG KAKI MABUK
          KAKI CLUBBING

          KALAU DIORANG TU BAIK
          TAK LAH JADI ARTIS
          BAIK BEKERJA CAM ORG BIASA JE
          CAM KITA2 NIH
          TIDAK TERDEDAH DGN DUNIA ARTIS
          GLAMER GITU

          0
          0
      • opah says:

        ni pasha nih

        0
        0
        • ntah ape ntah says:

          stuju gan london..
          kenapa org macam nora and tiz xde pulak yang nk bagi nasihat and komen2 ek? pelik aku….

          0
          0
  76. pascual says:

    i ni pun bkn pminat fs.bkn nak backup dia gak.tp rasa mcm mnyampah baca komen2 kat sni yg suka meghina n memaki dia.kalo rasa baik sgt korang xpyah la baca gosip2 mcm ni.jgn la sesuka hati nk menghina dia.cos tkt satu hari nnt tuhan balikkan kat diri sendiri.xsemestinya org pakai baju mcm ni jahat.org pakai tudung pun blum tentu baik.itu hak dia la dia nk pkai apa,dia nak buat apa.xda kaitan rasanya dgn korang.nak tegur blh tp ckpla elok2.xpayahla ckp org tu xvirgin la,lunyai la,apela.org yg komen tu elok sgt ke?

    0
    0
    • bon says:

      woi…bodoh ckp mcm xde agama….ilmu cetek….tapi nak bg komen pasal agama…gua x pakai tudung…tp gua xkan bg komen mcm lu..gua tau gua dosa besar sbb x tutup aurat…..pakai tudung tu wajib..lu x lyk nak mengata org yg pakai tudung…at least`org yg pkai tudung ikut suruhan allah….niat die pakai tudung tu antara die dgn allah sama ada ikhlas atau tidak..dosa dia x pakai tudung at least xde..baik x baik adalah diri org tu….lg satu menfitnah tu mmg hukum die bunuh tp jika kita fitnah pompuan yg baik ie… mengikut suruhan allah…tp kalu pakai mcm org kafir laknat x lyk di pnggil pompuan yg baik…. gua mmg x kisah lu nak bg komen tp jgn bg komen mainkan agama….memakai tudung tu part of agama…gua dah duduk kat uk 10 thn tp xde ler terkejut budaya mcm org kat msia….setengah kuar msia pun x pnh tp berangan nak jadi westener….kat uk ni org islam fight supaya gvnmt x haramkan purdah…kat msia org islam marah majlis agama tangkap org pakai seksi…sungguh berbeza perjuangan org islam msia….

      0
      0
    • lara says:

      Pascual oh pascual, konon bkn pminat si sendat. sejak entry minah yg dulu lagi ko slalu back up dia. mrh tul bile minah ni kena kutuk.mslhnya ko pun ada gak komen yg buruk2 psl org lain dlm blog nih.mcm aku tak pernah bace. leh lar pulak kan? ape ko pikir komen ko tu elok sgt ker?

      0
      0
    • bazooka penaka says:

      pascual says:(check kat entry bout Paris Hilton tu)
      July 28, 2010 at 12:34 am
      eeeeeeeeeeiiiiiiiiii..seriously aku geli tgk lelaki ni.dala x ensem..body pon hampeh.gemok.perot buncit.mst x puas r dgn laki ni cos kotek kck..geli..xselera.

      PASCUAL, ni komen ko kat entry bout jutawan msia yg spend 2 juta USD tu..ko kutuk dia kaw2 kan..kau tak hina n maki ker nih? bahse ko elok ker dlm post nih? LOOK WHO’S TALKING LAR KAN! sopan sgt lar kononnye ko nih kan nk sound org bagai. konon jgn menghina org kalo tak Allah balikkan kat diri sendiri nnt. ckp mcm baik padahal mulut ko lg jahat dari org2 yg komen fasha kat sini. sbnrnye ati ko tu tak lar baik tak bagi org mengata org lain. KO CUME TAK BAGI ORG MENGATA FASHA SANDHA PUJAAN KO TU. bagus lar..biar Allah bagi ko sume yg ko maki cine tu! lain kali kalo nak ckp mcm bagos cermin dulu pangai ko ok!

      0
      0
      • ntah ape ntah says:

        dari korang duk gaduh2 kt sini, baik korang g bukak i luv islam.
        myampah aku baca komen2 korg yang duk gaduh2 pasal pasha nie.
        yang duk tgk and bukak page si pasha nie watpe??
        nonsense jer.

        0
        0
        • Yaya says:

          masyarakat kita kbnyakkan camtu lah… kata tak suka tgok kemungkaran, tapi tak tak buat ape2 yg mbantu melainkan maki hamun saje dia tahu… itu je kelebihan masyarakat kita… mulut yg berbisa, walaupun guna alasan nasihat tpi berselang seli dgn kejian…. x membantu ape2 utk kebaikan… tpi cukup berguna untuk sakitkan hati org lain dan cukup berguna utk tambah dosa…

          0
          0
        • ntah ape ntah says:

          btol 2 yaya..
          pasal fasha pon dorg nk gaduh kn..

          0
          0
  77. munah says:

    Ini bukan bab pakai tudung dan tak pakai tudung….alah kesian makcik makcik pakai tudung salah jugak ker…ish…jangan ler senditif…tak der sape nak kisah kalau dia nak pakai baju ker tidaknyer klau dia duduk afrika…nie…Malaysia…kain murah jer…tu kat aked tu lima lima puluh ringgit boleh dapat kata duit berlambak…

    u all nak seksa ker seksi ker…ada kami kesah…dia nie yang muslim hidup macam nie…kenalah tegur…

    0
    0
  78. msmifa says:

    apapun saya sokong dengan *ingat ALLAH *komen yg sya rasa ada isi yg patut direnungkan…

    0
    0
  79. kutu kepala says:

    best betul tgok betik ko ni fasha,,,tak senonoh betul

    0
    0
  80. jinggo says:

    Kalau aku x mungkin buat betina tu jadi isteri aku….sampai nak tersembul buah dada dia tu…….yg Jijai tu lepas nie bila dah dapat body Fasha mesti dia tinggal mcm tu punya lah macamana yg dia buat kat Nora Danish tu….dah jenis lelaki dari baka keturunan yg makan duit rakyat

    0
    0
  81. andrian says:

    hhuhuhuh best2…past potong kek leh minum2 pastu mabuk pea lagi main lah..huhuuhhu…baraiiii..opssss

    0
    0
  82. kudo bolang says:

    hah,,, macam ni baru la kafir…

    good luck to u..

    0
    0
  83. mamat says:

    ala…buah kat kek tu mane sedap…buah fasha jugak sedap…

    0
    0
  84. sssssssssss says:

    seksinya fasha pakai bju mcm tu…tunduk skit mesti nampak buah betik…senang la jejai nak ramas2 mcm tu

    0
    0
  85. ap says:

    alaaa..tpt tu panas.tpksa la guna baju tunjok lembah dia tuh..
    aer tuh,diorang share2 la.secawan sorg…tu la habis sebtol..
    sporting la cikit wei..

    0
    0
  86. zeey says:

    FASAH BODOH GILA MIANG HODOH BENEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LAGI CANTIK NORA DANISH!!! TENGOK TU GAMBAR FASHA,MACAM ORANG TUA LAH. HAHA

    0
    0
  87. aku bukan perampas... says:

    mak aih Fasha SUNDALAN ni memang betul2 SUNDAL lah. dah x der duit agaktnyer beli baju yang cukup kain. X kan anak VVIP nak beli baju yang cukup kain x mampu kot. ISHK kesian ko betina Sundalan… cukuplah jual perangai yang tak der tamadun tu, takkanlah tet** sendiri nak tayang kat orang. Yang bawah tu x nak tunjuk sekali ker???????

    0
    0
  88. kak nam says:

    muke fasha tak berseri langsung. baper umo minah ni ek?

    0
    0
  89. pascual says:

    emotional btul sampai nk doa2kan org..yela..korang benci fasha sandha kan tu la korang ngutuk dia kaw2.dia pkai ape pon sume buruk,sexy..cube kalo nora danish ke,rozita che wan or tiz zaqyah yg pakai mcm ni mst korang buta kan mata je…hipokrit lebih.xpayahla nk mnasihatkan org kalo diri tu xbtul….

    0
    0
    • LONDON says:

      NORA DAN TIZ TU
      KAKI CLUBBING JUGAK
      KAKI MINUM ARAK

      BETUL JUGA KATA pascual
      SEBAB SUKA MEREKA
      BUTA KAN MATA

      0
      0
      • munah says:

        Aku rasa kedua-dua nie suku sakat pasha…udah-udahlah menyokong benda yang tak betul nie..Artis kesayangan korang nie..boleh buat survey kat seluruh Malaysialah…siapa yang suka kat dia…memalukan jer….

        0
        0
        • opah says:

          dia pasha ler..aku dapat detect..hehehe..jgn main2 ngan org IT nih..lubang pasha pon leh taw kabel mane yg masuk..bahan jejai jer la

          0
          0
        • munah munah says:

          to munah and opah..
          btol pe ckp si pascual and london tu.
          kalau rozita che wan pkai cm si pasha 2 korg xkomen pape pon rsenye.
          mmg la si pasha tu giler sikit and xtau malu tapi xpayah la sampai komen camtu.
          lagi satu, kalau xske si sendat ni, watpe masuk page dia.
          g la tgk gossip2 artis len yg korg ske.

          0
          0
        • Aiya says:

          Kalo kuar cite FS nie memang beratur org nak komen.. hahaha…! Padahal post lain tak laku, melainkan BN letak la gambar seksi meksi baru la berduyun org komen… tpi kalo post FS nie, seksi ke, biasa ke, minum ke… komen sure beratus punyerlah…

          FS nie nie pemerhatian aku sepanjang bpe tahun baca citer FS nie…

          1.sape yg cuba tegur atau marah atau nasihat pengutuk FS akan dikatakan Fasha, peminat FS, atau sedare dia… (anti FS x dpat terima hakikat masih ada org akan defend FS.. walaupun org tu bukan fan Fs skalipun.. mcm aku tak minat dia)

          2.aku rase mgkin ada gak artis anti FS atau kwn2 diorang nyamar bagi komen kutuk FS kaw kaw kat sini… mgkin ader… tpi bercampur dgn anti FS yg lain la…

          3.kalo post pasal FS, org lain jgn cuba kaitkan citer pasal artis lain… nanti lari topik, anti FS sure marah.. kalo post lain yg xder kena mngena ngan FS, bley je la kaitkan nama FS..

          4.sape je artis yg dingin atau gaduh ngan FS tu baik. cth, nora danish, tizz.. so jgn ‘usik’ la artis2 ney… walau pun diorang mabuk ke, seksi ke, clubbing ke, skandal ke.. xpe… tutup mata je lah…. yg penting kutuk FS+sokong artis yg anti FS tu… walaupun kita tak kenal ND atau Tizz, kita kata diorang tu baik, sbb diorang tu mangsa FS… walau kita tak pnah kenal FS kita kata dia teruk sbb bnyak citer buruk pasal dia kuar kat media…

          5.artis lain x seteruk FS. FS paling teruk dlm industri hiburan Msia… sbb org lain tak rampas hband org lain… so FS nie paling jahat sbb Nora Danish kena cerai time ngandung… walau kita tak tau ape puncanya dia cerai (ntah ade msalah ngan Jejai, ntah ngan ND) still cop FS perampas sbb masa cerai FS kwn ngan Jejai… So kira FS jahat lah kot…

          6.kalo FS bagi statement pasal hubungan ngan Jejai kata tipu.. bila Jejai bagi statement lak, kata x macho, gila glamer, FS suruh la bla bla.. kalo x bgi statement nti wat spekulasi kata itu ini… susah nak puaskan hati anti FS nie.. senang citer sume dia wat salah la…

          7.ada yg suh benti jadi artis, tpi aku pcaye kalo dah benti jdi artis media masih nak carik citer dia, sbb anti FS nie lah pengikut setia citer FS nie..

          8.Kalo kuar gambar FS (yg biasa2 je) komplen kata boring citer FS, jgn kuarkan citer dia la bla bla… nie kalo kuar gambar ‘teruk’ sronok plak nak komen… sbb bnyak idea la nak kutuk…

          9.manusia nie bila dah benci, cmne pun cari salah jer… kalo ader pun dia wat kebaikan, anti FS dah x nampak..sbb dah bias… buat mcm mana pun nampak salah dia jugak…

          10.kebnyakan pengutuk FS adalah peminat dia dulu dulu… mgkin ade yg x minat, tpi lagi ramai yg minat. kalo tak takkan Natasha dulu top rating.. peminat FS dulu nie nie frust bila tgok perangai buruk dia… kecewa sbb pnah minat dia dulu kot… sure ramai ngaku x minat dia sbb malu…

          11.kalo dah majoriti kata FS tu jahat, org lain pun kena ikut kata dia jahat… walaupun aku, korang x pernah kenal dia, xpelah… ikut je lah majority… lgpun gambar tu memang tunjukkan dia jahat pun… anti FS akan kata yg defend FS tu jahat mcm dia kot…

          12.pengikut industri hiburan ni ramai.. so susah la nak puaskan hati sume org… buat camni.. org nie kata salah.. wat camtu org tu lak kata salah…

          13.kalo x minat FS kenape la ader director nak amik dia.. kenape tv kuarkan citer Natasha..? nie sure ramai org tgok tpi xnak ngaku… keh keh keh…

          14.mesti ada yg ckap x paham aku tulis ape tpi sbnarnya xtau nk jawab ape… mesti ade yg stuju tpi xnak ngaku… kalo ader yg reply pun dia bls point tertentu jer…

          15.kebnayakan media cuma siar kisah buruk FS je, sbb tu yg anti FS suka baca… tu yg lariskan paper diorang… citer baik x jumpe pun… sbb tak laku.. huhuu…

          16.aku rase FS tak pandai amik hati wartawan, jadi wartawan carik pasal je dgn dia… mane yg kutuk kaw kaw tu sure x dapat layanan baik atau x dipedulikan…

          17.tak ramai yg nasihat atau pro FS.. majority yg komen adalah pengutuk tak bertauliah… diorang lepas geram bila tringat FS perampas… sbb takut jadi kat diri sendiri… tu yg kena kutuk kaw kaw… yg pro FS sure kena hantam cukup cukup sbb anti FS lagi ramai wooo

          18.sure pasni aku dikata sedare atau Fan FS…

          xtau bila fenomena FS nie akan berakhir… director masih nak amik dia berlakon… kalau FS kawin pun org takkan henti kutuk gak… kalau berubah baik nanti org masih nak bukak citer lama… kalau benti jadi artis nti org masih nak carik citer dia sbb laki wo… So samada FS migrate ke negara lain atau mati la kot baru org stop citer pasal FS ni… huhuu…

          0
          0
  90. ALAM says:

    fuh..nanti ak pon jd mcm jejai..ko tgu la z…nanti ko dtg mlutut kat ak…ak tendang muka ko..hehehe..yessssss….

    0
    0
  91. jane jenon says:

    tak suka fasha,..tapi admit jela..celah mana2 pun dia tetap laku…lagi orang kata,lagi orang amik dia,lagi banyak muka dia keluar tv,keluar magazine..rezeki dia..halal haram cara dia carik duit bukan kita manusia yg tentukan..

    0
    0
  92. tuty says:

    dalam cite duyong tu, nyampah lak tengok dia. citer tu ok tp sbb dia ada then macam kayu je berlakon jadi tomboy, kacau je la. nape la pengarah amek pompuan nih.

    0
    0
  93. akuorangbiasa says:

    asal FASHA jer ada air haram…
    asal AIR HARAM jer ada FASHA..
    kuikui

    0
    0
  94. Loni says:

    Wah …….. air haram gitu…… satu kemestian bagi u ya… black lebal u…… main mabuk2 lagi?

    0
    0
  95. oby says:

    huhuhuh…tak abis2 dgn minah nih..macam dah takde value org nk tgk die

    0
    0
    • bobak says:

      yang ko g bukak page dia tu apasal.
      kalau xde value, xpayah la tengok. abis citer.
      wat lawak lak ko nie..hehehe

      0
      0
  96. oby says:

    huhuuh..minah ni mmg ntah ape2

    0
    0
  97. xxray says:

    musykil di kepala otak aku…napa dua org ni x kawin2 lagi kan senang..x de sapa nk marah klu nampak korang berdua berkepit siang malam pun..susah sangat ke nk kwin tuuuuu..

    0
    0
  98. wak luuu says:

    baju fasha terlodeh… hehehe xxray.. betol ke jejai nak kawen? huhu. kan putus cinta dalam dunia artis biasa je… x da masalah.. kan si fasha dah lama nak kawen.. klu si jejai nak kwen dah lama dia kawen.. huhu

    0
    0
  99. wak luuu says:

    ada arak lah.. wah pasangan sejoli nih…

    0
    0
  100. eh betul la…ada botol arak kat tepi tu…ish2

    0
    0
  101. kutubabicomel says:

    air tin just cover je utk BN. sbb si panda ni dah tau BN suka sebok hal die. then air tin tu campur dgn kencing setan sket. hek eleh! ingat kiteorg bodo sgt ker…

    0
    0
  102. pascual says:

    JANGAN SIBUK2 NAK MEGHINA OR PANDANG RENDAH PADA ORANG.TAK MUSTAHIL SATU HARI NNT KALO TUHAN NK BKK PINTU HATI DIA MUNGKIN DIA AKAN BERUBAH.MUNGKIN LEBIH BAIK.KORANG BAIK JAGA KAIN SENDIRI.TAKOT MENGATA ORG TP DIRI SENDIRI TAK BTUL.OR TKT NNT TUHAN TU NAK UJI KORANG,TUHAN TERBALIKKAN KAT KORANG.SO BERHATI2 DGN STIAP PERKATAAN KORANG.KORANG SAPA NAK MENGHINA DIA???

    0
    0
  103. lulu says:

    ko emo sgt pehal pascual? lantak ar dieorg nak kutuk sape.. sendiri mau ingat ar..

    0
    0
  104. mmg beratus komen bile keluar pasal fasha…hahaha

    0
    0
  105. tenten de aska says:

    dasar perempuan murahan….black label lagik tu….fuhhhy0o0o0o….napa artis minum ayer setan x kena tangkap dan d sebat???????unfair btul lar…..

    0
    0
  106. Reena says:

    Kata tak nak kontroversi lagi tapi kalau kuar dr mulut fasha, leh caya ker? Org kata ND ngan Tizz pun sama ligat tapi at least dorang tau cara buat supaya org tak bertambah meluat. Stakat declare couple tu apalah sgt kalo every year masih cam tu gak..propa jer lebey.

    0
    0
  107. lin says:

    diorang x kawin2 sbb family jejai x suke. family jejai ni kn syg gila kat nora danish.. smp skrg apa2 majlis pun family jejai jemput n make sure nora ada. baru2 ni birthday adik kembar jejai, family die ajak nora je :P

    0
    0
  108. hann says:

    hmmm…mcm pelik jer botol2 kat atas meja sebelah kek tu kan….korang nilai lah sendiri…

    0
    0
  109. eddy says:

    org mlayu cmni la…suka jaga tepi kain org…bila la nk brubah…all human cant be perfect..including me..

    0
    0
  110. cascutes says:

    huhu… byk lagi rtis yg lebih truk dr FS ni tau..
    all d best FS….

    0
    0
  111. kity says:

    x yah la hina2 ..

    0
    0
  112. mamamia says:

    fasha xpakai baju dalam…hahahaa

    0
    0
  113. Misz Noni says:

    aku dah comment pasal fasha ni kt entry yg lain, aku copy je lah, hah ni dia —–>

    fasha sandha hipokrit.. berangan lak tu.. dulu majalah mana ntah inteview dia, time2 dia berlakon jd anak mami dulu… wartawan tanya dia “fasha , u ni dr penang kan, u anak mami ka?” dia cakap “xlah , fasha bukan anan mami, family fasha dr johor”.. apa kes kau fasha sanda ooi??

    nama kau “SANDHA” tu pun dh sah sah nama MAMAK.. berangan nak mampus.. suara kau pun dh lemak sengau semacam tu pun dh trademark anak mami.. jgn jadi hipokrit la.. apa salah nya kalau kau mengaku.. kalau dh bosia tu bosia gak.. ko bukannya pandai pun.. setahu aku artis2 penang ni pandai omputih (cam jeslina hashim) tapi ko ni haram.. xcaya? cuba cari status2 dia kt twitter, kt beautifulnara pun ada, x hingin aku nk follow dia kt twitter..

    inggeris berterabur… kena masuk british council perempuan ni… belajar la dulu sebelum ko berangan nk tulis omputih kt twitter.. walaupun aku x suka gak kt nora danish, tp bahasa inggeris dia mmg better la dr fasha sandha…Cik Fasha , ko berangan nak minum arak kononye stail mat salleh la kau, konon nya western habis la kau, tp syg nya bahasa inggeris kau berterabur cam haram… bodoh, time sekolah kt seberang jaya dulu ko jd bohsia, tak masuk kelas, ponteng sekolah jd bohsia, pastu bodoh… MAMAK penang,.. x sedar diri.. cam bagus je.. sambut bday pun penuh ngan botol arak.. apa nak jadi ngan ko ni fasha?? mana akhlak ko? yg aku heran stesen tv kt malaysia ni banyak lak rancangan hiburan tp semua hipokrit gak cam fasha sandha, bukan nk exposekan artis2 malaysia betul2.. tahniah buat BeautifulNara sebab tulus dan ada bahan bukti yg kukuh utk kita tunjukkan betapa rosaknya akhlak artis2 malaysia..

    patut la korang semua jadi artis dan x jadi org2 mulia sepaerti cikgu atau ustazah, sebab korang semua kurang pelajaran dan kurang akhlak… buat Fasha sanda, tolong la gi cari British Council terdekat, gi sign up Introduction to English 101… BONGOK, tp berangan nak tulis dlm bahasa omputih…

    0
    0
  114. Hamba allah says:

    Em kowng ni dngki ke dng psha.. Muka dia mmg cntik kowg 2 yg x cntik sbb 2 la ckp mcm2

    0
    0
  115. rojak says:

    Ini kah artis kita?? minum arak hmmmm ape nak jadi tak malu kawin la cepat dari bertambah lagi maksiat

    0
    0
  116. MisZ NoNi says:

    @Hamba Allah

    Sikit pun x dengki, walaupun aku bukan artis and aku x kaya, tak de la aku nak berangan pandai cakap omputih cam fasha ni, dh sengau, sengau gak..aku gembira jd diri sendiri,, at least im not a hypocritical whore like her who only went for that low-life fugly man just because of his damn money.. u see, i have education, im talented, im way more intelligent than fasha, why the hell would i be frickin jealous of her? i have a law degree for god’s sake and im currently doin my master in law.. so, ada aku jeles?? ada?

    0
    0
  117. licca says:

    kan aku dah kata kompom kaki minum…tgk botol arak iblis mana drg dapat….si fasha tu plak klu tak cukup kain aku boleh beli kan kain utk tutup semua bdn kau tu…si jejai pemabuk tu tak da duit ke nak beli kan kaau kain…..umur mcm si jejai ni patutnya dekat2 la diri tu ngan tuhan ni tak makin dktkan dri dgn iblis….mcm anj je aku tgk

    0
    0
  118. Good article, thank you! I actually like it!

    0
    0
  119. kirana says:

    eish..bureek mu makebong ..bureek mu kurobek .. warasyat watul .. wapa wakaianwakau .. na kain lebih ta ..?? dekat jakel tngh ad buat SALE !!!!! yg 10rngt pun ad ..

    0
    0
  120. I saw some thing else about this on one more weblog internet site.Amazingly, your linear perspective on it is diametrically contradicted to what I read prior to. I’m still trying to figure out over the opposite points of view, but I’m tipped strongly toward your point of view. And in any situation, that’s what is so splendid about contemporary democracy and also the marketplace of thoughts on-line.

    0
    0
  121. menyampah says:

    air setan tu…menyampah tol tengok artis malaysia ni..islam pada nama saje..

    0
    0
  122. combi says:

    jangan la ckp mcm…biar la FS dengan cara dier….kowng wt la hal ,masing2…mungkin satu ari nnt FS akan berubah….FS mcm 2 pon bkn nye dier ganggu kowng….jd kiter wt la hal masing2 k…cek x menangkan sapeww2 k…FS pon x kowng pon x….. just ingatkn jer…untuk FS….harap2 FS akan berubah satu ari nnt k…

    0
    0
  123. duniamodern says:

    x payah dah

    0
    0
  124. duniamodern says:

    x payah lah nk mnghukum org..ni lah kalau org2 kmpng baru kenal dunia it…nengok mcm ni ade jek x kene..bodohhhh……..

    0
    0