Written by AbangNara | April 4th, 2011

fasha sandha

Siapa kata Fasha tak popular? Amik kau menang terus salah satu anugerah yang hebat gila pesaingnya. Fasha memang rocks. Baju pun cantik.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

201 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Rangkul Anugerah Pelakon TV Paling Popular

  1. lily says:

    dah agak…she deserve it…..
    i luv fs
    tk suka artis yg berpura2x……

    0
    0
    • I Voted Her says:

      FS menang membuktikan pengundi2 memilih kecantikan dan bakat bukanya urusan peribadi sebagai gelaran “paling popular”

      Congrats to FS, lakonan pun semakin matang dan baik!

      0
      0
      • Mak Tejah says:

        Cantek dia malam semalam..macam Miss Universe lak. Ada class!

        0
        0
        • Fasha Sendhat says:

          You guys, I love you. Thanks for voting me. I know I am not perfect..

          Next year undi I lagi tau..Love you guys ever so much. Muah 5x

          0
          0
        • emma kerteh says:

          suka tengok FS rambut simple jew..tapi ha raut muka meletop macam patung!

          sorry ye..FS wanita melayu asli yang cantek. Tak main le mix-mix atau campuran Pan Eurasian.

          i support her!

          0
          0
        • Fasha mmg layak menang

          0
          0
        • Petra in UK says:

          Wartawan2 yg boikot Fasha dulu mesti hati mereka sudah bernanah…busok lah hoi! Ludah jatuh ke muka sendiri. Orang tua2 kata, kalau kita cuba tutup pintu rezeki orang, Tuhan akan melimpahkan rezeki bag si yg kena kutok!

          Go Fasha…!!!! Semoga ada pengajaran! ;)

          0
          0
        • Puas Hati Aku says:

          Yang penting, Fasha menang!

          Padan muka si Nora Danish yg perasan tu, dah le berlagak nak mampos, harap mekap tebal sekati, suara kepit konon nya ayu pompuan misali la?

          Peminat2 hiburan bukan buta..oiiii. Lambat laun orang akan tahu jugak..siapa yg hipokrit..siapa yg ular bekepala dua.

          FASHA, WE LOVE YOU! KEEP ON ACTING!

          0
          0
        • pohon gotah says:

          ko ni yo yo ooo je…tuko le name oi…

          0
          0
        • comei says:

          tengok baju2 dia sebelum ni pun memang cantik. tahniah paca.ko memang layak.lakonan mantap. tapi korang perasan x time dia jd pgcra bsama dgn fizz n sh zarina?c sharipah tu macam nyindir o anti kat dia. c fizz tu plak aku nengok macam x sempat d.make up.serabai jew

          0
          0
        • Gadis Baju Kurung says:

          Susah nak dapat pelakon yang cantek dan ada bakat macam dia..lebih2 lagi melayu asli. Yang lain tu main tipu, memang cantik sebab mak bapak kawin campur.

          0
          0
        • silentgirl says:

          btol…fasha sgt class k..kontroversi pn…laku lg what..she deserves to win! dress sgt lawa..attire fasha to any event xpnh mgecewakan..baju2 die msti lawa..org lawa kan..pkai pe pn lawa..blakon pn mantap skang..gv her a chance la…;)

          0
          0
        • iza says:

          Kesian aku tengok Fasha… terkulat2 sekejap masa diumumkan dia menang. Mesti dia pun tak sangka… Pastu, cakap pun kelam-kabut, sure tak prepare skrip sebab tak sangka boleh menang… Apapun Fasha, u deserved it!.. U gave the best dalam semua lakonan u… I sebagai peminat give thumbs up untuk semua lakonan u sejak dari drama Natasya lagi. Tahniah!!

          0
          0
        • comei says:

          betul,aku tengok dia pun macam takut2. macam takut dboo lagi.

          0
          0
        • lalola says:

          muka FS ms 2 mcm xpercaya yg die mng…. pape pon FS mmg santek…. cun!! meletop!!! lakonan pon terbaik!!!

          0
          0
    • Dinda says:

      Memang patut pun FS menang…..
      Lakonan dia lagi best dr Lisa tuh……
      At least adalah jugak kebanggaan pada diri dia wpun pada dasarnya aku menyampah dgn perangai dia neh…..
      tapi aku laaaaaaagggiiiiiiiiiiiiiiii menyampah gler dgn MEMEK tue…..
      Takde apa langsung…………..
      Sumenye LOW

      0
      0
      • Gorgon says:

        gambar 2,3 tu… katun tu strategik secara kebetulan ker? kahkah

        0
        0
      • cik karma says:

        FASHA ni memang lakonan die MANTAP!! respek gitew.. Memang ada ramai pelakon yang cun melecun TAPI bakat tu bagai kureng..contoh Lisa surihani, cantik tapi lakonan ala-ala jer..lagi Tiz, sama jer, suam suam kuku. tak cukup menyentuh perasaan.

        0
        0
    • marie says:

      I HATE HER PERSONAL LIFE BUT HER ACTING IS VERY GOOD…although i xmnt pun fasha…but i think she’s very kind to her fans..from what i’m seeing la via twitter.

      0
      0
  2. nosa_jaybee says:

    luv fasha… u can do it sis!!

    0
    0
  3. gugu says:

    Tahniah….

    0
    0
  4. suanne says:

    I LIKE FASHA SANDHA MENANG……………DIA MMG BEST….PERSONAL LIFE…TOLAK TEPI..LAKONAN? MANTOP!

    0
    0
  5. Matte says:

    Tahniah Fasha!

    Cantik, anggun, ayu dan berbakat. Ini yang kita mahu.

    0
    0
  6. cik gold says:

    dia memang layak..lakonan mantap

    0
    0
  7. ejan says:

    berbanding yg len die mmg layak….even ade ramai org yg kutuk die..tapi die tetap ade ramai peminat…..

    0
    0
    • Mulut Nuklir says:

      Lisa Surihani…lemah lembut dia macam dibuat-buat. Nak jadi datuk CT gak..

      Akhirnya…ambik suami orang gak! :)

      0
      0
      • MeLia says:

        bukan fasha pun rampas suami org ke????? well at the beginning fasha pun terkenal dengan sifat lemah lembut dia… especially suara dia…errmmmm..

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ini ruangan komen yg fasha pelakon tv paling popularrrrrrrrrrrrrrrrrrr dn bukan ruangan ambek or rampas laki orangggggggggggggggggggggg………kalau fasha rampas laki orang pn kenape???????

          0
          0
        • cik karma says:

          betul lah kata minah jambu, kelakar lah korang.

          0
          0
      • nik100 says:

        ape??dtk ct rmps suami org ke??..klu tk tau pkra sbnr jgn la smbrngn nk mnudu ye..budu!!kan dtk k de cerai sthun bru jmpa ct..nok 2l…c sendat ni la yg mrmps laki org..huhu..seb baik xjdi kwin..klu aq noor n maya karin jk yg bnr2 bbakat dlm lkonan..bgi la apa2 ja wtk kpd mrka,sure mrka dpt bwa watak ngan baik..btul2 bgi kesn..huhu

        0
        0
        • FARAH says:

          MAYA KARIN..?? ko biar betul maya pandai belakon.>?? hehe…sory dia cantik dan ade snyuman yg mengoda..tp lakonan..?? takde la hebat mana..harap time jadi hantu je meletop..:)

          0
          0
  8. kaki_g0ssip! says:

    I ADORE HER SO MUCH! BIAR LA APE PUN ORG NK CKP PSL KO FS, KO TETAP AKU MINAT! CANTIK & ADE BAKAT..

    0
    0
    • silentgirl says:

      agree with u…love her talent n pretty face..psl personal things to lt it be..lntak die la kan..

      0
      0
  9. anti_sendal says:

    SETAKAT PELAKON POPULAR KERANA LIFE YG TERUK APA BARANGGGG…..LAKONAN KAT LUAR LAGI MANTAP DARI YG DILAKONKAN KAT TV…

    0
    0
    • Aliee says:

      dari ND langsung tak tercalon…haha

      0
      0
      • Mak Aji Modern says:

        ND tu nampak je baik..kat luar bukan main sombong!

        I no like!

        0
        0
        • Dinda says:

          Betul! ND tue sombong gler kat luar….
          Pastu kasar……
          Ayat yg kuar dr mulut dia agak pedih………
          Aku tak suka la ND tue…..

          0
          0
        • Now Fasha Fan says:

          Laaaa, aku ingatkan aku sorang jew tak suka si Nora Danish tu.

          Betul..ND hipokrit!

          0
          0
        • attention says:

          aku pn x phm npe org benci sgt kt pasha, pdhl ramai je artis ln yg perangai x senonoh…atleast fasha tu ada talent drpd org yg habuk pn tarak.
          ND tu org kesian sbb mslh dia je, tp blum tentu sikap dia baik. entah2 sama je 2×5 je….

          0
          0
    • Indo says:

      hek eleh, dengki la tu. ni mesti pompuan gemuk x laku yg dengki kat Fasha

      0
      0
      • F bukan nama sebenar says:

        aku like komen ko indo..hahahahaha

        0
        0
      • anti_sendal says:

        wei bodo…aku jantan maskulin yg sikit pun tak dengki apatah lagi syok kat minah itik nie…teringat zaman sekolah dulu…minah nie kena simbah ngan air lumpur gara2 berlagak n bajet cun…padahal dah BARAI

        0
        0
    • ezz says:

      ko kenal die ker?? jgn stakat bace khabar angin jer…klu die truk pun…klu die makin nak berubah ape salahy…

      0
      0
  10. F bukan nama sebenar says:

    padan muka wartawan yg boikot fasha sanda..amik ko jubir jubor!!x sume peminat yg memilih artis melalui perangainya kt luar screen..dah sememangnya fasha berbakat berbanding lisa surihani yg lakonan mcm kayu..dua2 mmg cantik..tp kalo base on bakat, aku pilih fasha sanda berbanding lisa surihani..pasal perangai, tue tolak tepi kalo nk dibuka aib artis nie mmg sume leh dikategorikan sebagai nauzubillah teruknye x sangkanye..jgn mare ye abg nara..wakakakaka

    0
    0
    • Indo says:

      wartawan yg becok nak boikot Fasha tu ada dua jenis:

      1 – pondan gemuk yang dengki.

      2 – pompuan gemuk yang busuk hati.

      0
      0
    • Zubir says:

      korang ada masalah ke jika kami wartawan2 boikot si fasha ni?
      bukan ke korang juga yang terhegeh2 nak baca kisah panasa dan kontroversi artis?
      bukan ke korang juga yang suka buka aib dan jatuhkan maruah artis sendiri?
      jika tak ada wartawan, boleh ke korang tau siapa diri sebenar artis yang korang puja jadi idola tu?
      jika tak ada wartawan, korang tau ke artis tu berada dalam kelompok artis yang mana?
      sudah2 lah menghentam wartawan jika korang tak tau kerja kami macam mana ya.
      menyampaikan sesuatu yang BUSUK tentang artis tu memang menyesakkan lubang hidung.

      0
      0
      • yanz says:

        betul zubir…aku sokong.pasal you all la maka artis-artis ni ada gak kawalan…yang buat perangai and tak terkawal tu pasal takder wartawan nak amik tau…

        0
        0
        • Zubir says:

          terima kasih kerana memahami.
          memahami bertapa payahnya bergelas wartawan.
          dunia onak duri dan dosa artis.
          yang terpaksa kami buka, kami buka kan.
          yang terpaksa kami lindung kami lindungkan.
          menjadi artis bukan seeindah yang di sangka.

          0
          0
        • jubior says:

          eh zubir..yg ko pegi sibuk2 buka pekung org nape? ko mak pak diorang ke..susah payah konon, ko yg menyusahkan diri ko..tolol..buncit…huduh…

          ckp je ko frust ngan fasya…sudah..habes citer..

          0
          0
        • Zubir says:

          metaliti peminat yang diluar kawalan otak.
          tak dapat terima keburukan artis.
          jika mak bapa derang pandai mengajar,
          tidak lag ada liyana miera yg separuh bogel tu.
          tak adalah anak2 kak fatty berkemban saja.
          artis walau baik dengan wartawan, yang salah tetap kita tulis.
          artis tak beretika macam fasha tu memang layak kena boikot dengan kami.
          artis yang tak ada nilai sebenarnya.

          0
          0
        • lladynoe says:

          xsuke ngan wartawan hiburan bab kadang2 OVER GILERRRRRRRRRRRRR….macam r diri 2 perfect…..bikin benda2 kecik jadik kontroversi jea,pastu tulis ikut sedap hati mak pka tiri korang je…..kdg2 benda yg x betol pown sebok nak war2kan…..mengundang persepsi negatif n fitnah,tau x???

          0
          0
        • bygonz says:

          alah abg zubir…..nak pilih jd pemenang ABP ni senang je……artis blh beli srt kabo bebanyak….kirim kat sedara mara dia…..tgg duit setem…..saper pn blh buat beb huhuhuhu betul x? (tp nak jd pemenang sst anugerah mcm nak menilai bakat seseorag…..bkn sebarang org blh nilai…..lisa bkn beli cara pemikiran org nilai bakat dier….)

          P/S : mmg x sepatut buka pekung org tp klu dah buruk beno perangai….x krn srt kabo pun org blh jaja citer awk….bkn ke mak cik FS kiter ni mmg fav dia kaco pertalian hub suami isteri @ psgn kekasihdr dulu lg? yela dah mmg lawa….so….x test market xtau…..heheheheh…..) bla kaco hak dia…tau lak melenting…..hahahhaaha…..

          0
          0
        • akizlani says:

          ingat sebelom kena.skrg blh la ckp mak bapak x reti ajar anak. u pun ade anak isteri. ade jaminan ke u blh didik dorg dgn sempurna?sedangkan anak yg di didik dgn agama yg kuat pun boleh tersasar. orang kata manusia yg riak ni kadang2 di uji allah… i x menyokong pun artis yg berpakaian sexy n melampau, cuma penulisan yg keterlaluan tu seolah2 menunjukkan ape bezanya wartawan dgn artis2 sexy tu? same je la..sorang bt dosa bukak aurat sorang lagi buat dosa dengan membukak aib..

          0
          0
        • akizlani says:

          kdg2 i tgk wartawan ni mcm jual beli dosa pun ade jugak. tepuk dada tanya selera k.

          0
          0
        • Kurus says:

          kalau nk tahu knapa bnyak buang bayi berlaku?
          jawapan: FENOMENA PERSEPSI ITU ADALAH “TUHAN”

          sebab ramainya para “wali” yang mnghukum orang lain seolah-olah mendapat “wahyu” dari-Nya.

          ingat ayat ni betol2:
          “fenomena takut kepada manusia dan hukumannya, lebih dari takut kpd Tuhan.”

          contoh:
          – pakai tudung tp tk sembahyang, kecuali depan orang
          – sembahyang tp menista orng lain, seolah2 “malaikat”
          – beri sumbangan/hadiah mesti depan orang tp “sedekah” kt ‘keluarga’ sendiri tidak.
          – bagi gaji lebih kpda pembantu rumah tk berkira, tp ‘sedekah’ kpda orang yg berjihad ke jalan Allah, sprti ustaz yg mengajar mengaji.. seperti mberi sedekah kpda peminta2.
          – beli kain langsir ratus2 masa raya tk berkira, tp sumbangan malam jumaat sebiji kuih, berkira..kecuali untuk nk menunjuk2

          soalannya: Siapakah Yang Maha Menghukum???

          0
          0
        • zaia says:

          ??..mcm Zubir yg betul je kan

          0
          0
        • jubior says:

          hahahah ZUBIR TAPIR :

          boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo~~~~~~~ kah2…padan muka xda artis nak kat dia…kah3

          0
          0
        • Mail Kerbau jr says:

          Alah..wartawan Malaysia…poddddahhhhh.

          Hanya layak duduk di pasar malam Chow Kit. Tulisan dan reporting budak2 PMR pun buat. Semoganya propa. Gossip sampah!

          0
          0
        • aku kesian kat abg nara says:

          tapi kalo setakat makan hasil dari buka aib org apekah rezeki yg anda bg kat anak2 anda tue halal?kalo artis xnk bg komen x perlu kejar2 smpai membuatkn dri anda look stupid coz mmg kami tahu itu tugas anda tp sejauh mana tugas tue di akhirat besok?dh la anda plagiat bahan2 blogger..ble da jd gni elok je anda bersuara ye encik zubir..jgn ingt kerjaya kewartawanan yg membuka aib manusia yg lain itu dipandang mulia disisi Allah S.W.T..byk lg story yg blh dibuat..x perlu nk godek lebih2 sgt..kami bukannye bodoh..

          0
          0
        • johano says:

          betapa payahnya bergelar wartawan? kesah pulak aku. bukan kau sebarkan agama ponn. memang lah kitorang macam mengharapkan korang bagitao gossip2 artis. tapi kalau korang takde tak memberi kesan pon kat hidup kitorang.

          andd, kalau korang takde, maka rasanya tak dapatlah kitorang nak baca pasal gossip artis dah, secara tak sengaja kurang lah sikit dosa kitorang. haha.

          0
          0
        • secret says:

          zubir, ayat ko yg ade sebot pasal mak bapak tak ajo agak kurang ajo la.
          ak nak bg ko 1 soalan simple je. kau wartawan kan? ko tau segala yg jd kt malaysia kan.

          cbe cte MACAMANE ANAK TOK IMAM yg blajo agamo tudong laboh, leh MURTAD ? siyes. komen kau yg tu PALING MELAMPAU! hilang terus rase hormat aku pada kau. blah la wey. slame ni ak respek ko.

          u lose one fan of u. good bye zubir.

          0
          0
      • akizlani says:

        ala wartawan pun ape kurangnya. mengata org lebih padahal diri sendiri pun sama gak.org yg bukak aib org lain ni allah bukak balik aib dier.so ble kena batang hidung sendiri jangan la seperti anging yang menyalak bukit. bercerita keburukkan org lain sedap je, tpi ble kena kat diri sendiri, hah tue dier nak satu malaysia tahu. so sblm keluarkan statement membuka aib tu berpada2 la. asalnya nya si perlaku je yang dapat dosa last2 kongsi berdua….renung2kan

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dosa pn dia bukan nye kau !!! sebok nk jaga orang punye hal !!!! bukan nye kau yg tanggong dia nye dosaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! lantak dia lah apa yg wartawan nk tulis ape ! tmpa wartawan kite pn tk dapat berita yg rabak2 yg hangat2 !!!!! suka hati wartawan lah ape yg dia nk tulis untok memberitahu cerita2 sedih…takot…ngeri… itu terpulang antara kite nk pecaya atau pn tidak….!!! wartawan tk suroh semua pecaya ape yg di beritahu !!!!!! yg penting LU PIKIR LAH SENDIRI YE !!!!!! ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa

          0
          0
        • cer citer cer citer says:

          hok aloh..klakar sunggih yg bagi komen…ckp mcm2 kat wartawan…
          tanpa wartawan kome2 kita2 xleh nk tahu cite sebenar..kadang2 wartawan idok bg nama betoi,bagi hint je..yg korek?yg teka?kome2 n kita2 ni ha..diorg bercerita la kire…bercerita apa yg terjadi,yg berlaku depan mata diorg(yg sesetengah wartawan yg menipu tu len cite)kadang benda2 mcmni membuat kan artis tu sendri sedor.tidak alpa..org kata kadang nk kene siku dulu baru terasa sakit..xsiku xrase la..renung2 kan lah…depa wartawan..yg mana bijok menjaga tertib die bersihlah rekod die…bukan xde kat msia ni..ada wpon segelinitr..

          0
          0
      • mhairum says:

        wey zubir… yang udah tu udah ler… dah jadik sejarah lar… sapa ko kalau nak dibandingkan ngan fasha… ko wartawan cabok jer… (jangan mare..)… Anyway, aku berdoa agar ko dapat berbaik semula dengan Fasha, mcm dolu-dolu….. kan bagus kalau saling bermaafan!.. Semoga Allah bukakan hati ko dan hati Fasha untuk saling redha dan memaafkan. Amin.

        0
        0
        • Amier says:

          Heee…he…lawak2 ..kejap Zubir kejap Jubior lawan berbalas komen akhir sekali Mail kerbau Jr.Jaga kau jubior nanti dia mau belakang pusing pulak

          0
          0
      • za says:

        amboi ko zubir. pandai je cakap. budget suci dari dosa la ni yek . ko ingat dok sebar crita buruk orang ni baik ke. yang ko sibuk nak sebar crita buruk artis kenapa kalu bukan nak famoskan article yang ko tulis. plzzz la .wartawan hiburan suma gila populariti.budget berkuasa. tak dek maknanya la zubir ooooi.l janagn ko kat ko sebar crita buruk artis sebab tu memang tugas ko udah. krisye sngatttt

        0
        0
        • Zubir says:

          ada ke semua nya tentang buruk artis saja yang dijaja?
          walau bukan kami yg jaja, ada saja peminat yang menjaja.
          ramai saja yang jadi wartawan tak bertauliah.
          jangan ditanya hasil kerja kami tu halal ke tidak,
          sedangkan korang pun tak tahu hasil duit ringgit korang pun dari mana kan.
          masing2 ada tanggung jawap.
          dah etika kerja kami begini, peminat juga meminta begini.
          kadang kala artis yang datang bagi berita BUSUK tu sendiri.
          apakah itu juga salah wartawan?
          fikirlah dulu sebelum nak komen ya.

          0
          0
        • F bukan nama sebenar says:

          x perlu maki2 sume..kite cakap secara dewasa la kawan2..jgn bercakap dengan hati yg marah..even x tgk muka pown tp nmpk sgt kome nie bengang..rilek2 jela..menasihati lebih baik dari mengeji..betul x minah jambu 24jam?hak3x..sabO jela..

          0
          0
        • akizlani says:

          niat x menghalalkan cara.

          0
          0
      • mak embun says:

        pandai je nk ckp anak2 org. anak2 ko tu jaga dulu

        0
        0
        • F bukan nama sebenar says:

          astaghfirullahalazim..mengucap ye mak embun..jgn terpesong antara nasihat dan memaki..tlg bezakn sedikit..jgn jd melayu kuno hanya tahu negetifkan sume bnde..hak3x..sabO jela..

          0
          0
  11. zaia says:

    makin berisi lak fasha nie tp still cun..

    0
    0
    • d says:

      ha’ahlah aku rasa die makin berisi gak…
      lihat sekitar bawah lengan/armpit nya…

      p/s: ape nak heran dgn anugerah popular, popular blh jadi byk sebab…popular dgn perkara baik atau popular dgn perkara tak baik….aku tak kisah pun sape menang malam tadi….aku cume enjoy part geng hantu kak limah je….angkat mcm usop kalau korang setuju…

      0
      0
  12. Mi Sedap says:

    Nampak macam maggi saya sudah kembang…

    0
    0
  13. Mami says:

    Congrat Fasha.. Sokong u menang.. X kisah wlpun bnyk kisah sensasi u tpi org hargai bakat u… Tpi kalau boley kurangkan kontreversi okey…! What past is past…

    0
    0
  14. lyn says:

    mmg layak fasha dpt…sbb lakonan dier mmg best…psl hal peribadi…itu hak dier..yg penting dgn aku dier x sombong..btl x fasha?

    0
    0
  15. lolyat gang says:

    fasha is better than lisa surihani

    0
    0
    • apa2 jer says:

      fans lisa kat fb cecah 1juta..ko ada? fasha sendat nie cecah ker 1 juta..org kenal dia pun pasal kontroversi dia yg tak sudah2 tu..

      0
      0
  16. ezza says:

    aku tgk die xde nak usik urusan artis len pun…org jer slalu usik die…

    0
    0
  17. azreeny says:

    dia mmg byk kontroversi..byk citer yg xsedap di dengar..tp dia punya bakat n pengarah suka dia sbb FS ni jenis pelakon yg berdisiplin time keje…so aku rasa dia mmg deserve utk award tu after citer Chinta dgn Samson & Delaila….walopun aku xminat dia tp aku rasa dia mmg layak…

    0
    0
    • qaseh says:

      fasha memang layak menang, tak payah pandang attitude luar die la kan, cerita peribadi pun tolak tepi…
      sebab award ni, kate pun Anugerah Pelakon Tv Paling Popular, then dah si fasha ni pelakon… lakonan die pulak memang best..menjadi je watak die, nak wat camne.. memang die layak menang le…
      kat luar pun dengan fans, fasha mmg tak sombong, sangat friendly…
      bile die menang orang kutuk, bile die kalah pun confirm orang dok kate gak….
      orang dok marah sgt dgn die ni pasal cite ND,
      kalau nk cite pasal clubbing, ND pun masuk club jugak… tapi org dok pndang cite jejai…
      alah si jejai tu pun tak leh nak tinggalkan fasha kot…
      sorry sape yang tak suke fasha…..

      0
      0
  18. anum says:

    fasha is better and much2 better dr lisa.. lisa belakon kaku sket, tp still boleh improve.. macam fasha mula2 belakon suara tk matang gitu. tp skrg class. akak suka dik

    0
    0
    • MeLia says:

      Kalu nak puji fasha, puji je lah, tak yah nak kutuk Lisa. U rasa fasha bagus n Lisa kaku… but for me i fasha with emosi n lisa with teknikal. both ada cara berlakon tersendiri. Puji je la si Fasha tu… sbb mmg Fasha bnyk berlakon drama. Tp Lisa banyak lakon filem. Jgn lupa yg lisa dpt utk Pelakon Filem Wanita Popular…. Sebenarnya keputusan tu balance. Kalu la si Lisa menang drama mesti la org pelik sbb tak banyak drama yg lisa berlakon. Sama gak cam Fasya kalu dia menang dlm kategori Filem agak pelik la plak sbb dia tak banyak berlakon filem. ….

      0
      0
  19. feyus says:

    TahniaH!!!!

    0
    0
  20. ashfa says:

    ak minat FS..biarpun peribadi die macam tue, ak xnak masuk campur…janji lakonan die meletopppp….tue yg ak mahukan..

    0
    0
  21. aja says:

    I LOVE FASHA SANDA..cantik n memang gempakk bile berlakon..:)

    0
    0
  22. pingu says:

    love u fasha!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  23. kami says:

    dari segi bakat memang Fasha layak menang berbanding dgn Lisa..walaupun cerita kehidupan peribadi dia agak hot tapi kita xleh menidakkan bakat yg dia ada..she’s more better than lisa..

    mungkin 1 hari nanti lisa akan jadi mcm dia bebakat dari segi lakonan ja ok not more than that!

    0
    0
  24. nini says:

    sweeeettt fashaa!!!!owesome!!

    0
    0
  25. FU says:

    Memang ramai bebudak Melayu sekarang yang layu tak dapat bersaing dengan bangsa lain..Mikir seronok je 24 jam, macamana nak maju..? Fikir-fikirkan..

    0
    0
  26. nunu says:

    AKU SUKA DAN TABIK SPRING PD PASA SENDAT.. MEMANG DIA PELAKON HEBAT..
    TAPI SAYANG 1000X SYNG,,PERANGAI HUDOH..
    HARAP LPS NI PASA MENGUBAH PERANGAINYA BIAR LG HEBAT..

    0
    0
    • izhar says:

      cam bagus sgt ler perangai ko tu….

      0
      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      perangai fasha hodoh tu belakang kiraaaaaaaaaa arrrrrrrrrrrrrrrr !!! yg penting MENANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!! ya..hoooooooooo yeppiiiiiiiiiiiiiiiii

      0
      0
      • shimie says:

        dats her personal…u dun have d wrights to say she’s got bad attitude, at least she got name, looks, and value more than u do . ~derr

        0
        0
  27. terrarossa says:

    huh…dr semalam lagi aku dok perati baju si fasha ni…rupanya baju berdaun2…ehehe…cantik plak tgk daun2 tu…simple but nice…agaknye kalo penuh kan daun2 tu smpai tutp semua bahu n belakang dia lagi cantik kan?/ hehe

    nway…tidak dinafikan bakat dia mmg bagus….cuma tu laaaa…ada laa sikit perangai dia kot yg tak bape nk kena…tapii..mana ada manusia yg perfect kan??

    FS…teruskanlaa apa yg baik…dan tolong la HENTIKAN apa YG TAK BAIK….itu aje…

    0
    0
  28. Isabell Cleo says:

    Terbukti fasha mmg hebat wlupn x di jangka..sape kata fasha x blh menang..satu kejutan mlm ABPBH..Teruskn usaha fasha…we luv fasha…Terbaik…

    0
    0
  29. nunu says:

    LISA SURIHANI TUE X PENAH DPT WATAK BERAT AIRMATA MCM PASA SENDAT.. MEMANG DIA CANTIK ,EDUCATED, DLL.. TAPI TAHAP LAKONAN DIA BIASA AJE.. HARP ADA PENGARAH YG BERI WATAK BERAT MCM OGY AHMAD DAUD, NORKHIRIAH ,UMIE AIDA LAKONKAN… BUKTIKAN DULU.. BARU HIGH CLASS

    0
    0
  30. fadly says:

    fasha the best!!!!
    gud job!

    0
    0
  31. Aib says:

    TAHNIAH!
    FASHA SANDHA

    0
    0
    • Leo says:

      aku nengok ramai plak yang sokong fasha kat sini.. tak sangka hoo… sebelum ni asal kua entri pasal asha sume hemtam dia oooo…
      tahniah fasha anda dah menawan hati peminat anda.. semule (yeke..?)
      walaupun aku x minat dia puunn.. heeeh…

      0
      0
  32. student bandung says:

    mcm gain weight je die..
    tahniah

    0
    0
  33. mysara says:

    Fasha Sandha memang lawa. Lakonan pun ok. Cuma kisah peribadinya yang selalu jadi kontroversi tu buat orang meluat. Apapun, tahniah Fasha..

    0
    0
  34. cikhuhu says:

    suke lakonan dia,,,
    mmg layak la menang…

    0
    0
  35. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tahniah fasha ! kan minah jambu dh pesan ngan fasha kelmarin jangan peduli ape yg orang cakap pasal fasha ha ! ini diaaaa ! dengan berkat kesabaran fasha menempoh kepahitan yg rabak2 kelmarin ini lah hasil nye yg fasha dapat ! fasha berlakon memang POWERRRRRRRRR betol tk bang nara?????? lov u fashaaaaa lov u bang naraaaaaaaaa

    0
    0
  36. saya says:

    nasib baik aku x berbakat mcm fasha, klu x… masyaAllah… syukurlah aku begini ;p

    0
    0
  37. Katy says:

    kalo dh menang tu jgn buat kontroversi lg.. sampaikan putus cinta pun keluar muka surat depan.. sentiasalah berkata jujur.

    0
    0
    • mai says:

      elooooo sape yg mule2 cari reporter ckp dah putus…. jejai k.. bukan fs.

      0
      0
      • iish says:

        mmg la si jejai tuu..tp tuh yg kite tau!yg kite x tau kt blakang??fasha ckp: i x kire ,kalo betol kite clash..u la kne bgtau wartawan dlu..bkn i! atau pun dy ckp cmni: bang jejai..da lame la org x tulis psl i..da la me x glamer..so u ckp la kt wartawan sume yg kite clash, tp kejap je …nnt kite together2 la blk……hahhahahah

        0
        0
  38. tahniah fasha.. cantik dia ni.. berlakon pun bot bad lah.. cuma perangai dia je kot org tak berapa nk suka.. :)

    0
    0
  39. bygonz says:

    undi sbb org nak menang….(tp ada satu je undi x lepas…..so…melepas le peluang nak menang…nasib…..huhuuhuuh) sbb dah nyata muka dia dlm news paper…blh agak saper menang….tp bkn sbb sokong dia sgt…..hihiihihihi…..

    0
    0
  40. non says:

    sejak tgk samson & delaila..aku cam suke lak kat fasha sandha nie..berlakon pun bagus…layaklah dia menang..lisa pun x bape pandai lagi berlakon..

    0
    0
  41. colly says:

    fasha lebih layak utk anugerah ini…setelah dia bersabar dgn dugaan n cabaran…..

    0
    0
  42. Nazim Nasri says:

    aku lebih suka Fasha Sandha cakap ikut skrip. :)
    suka Fasha ahh. Personal life tolak tepi

    0
    0
  43. bbasya 411 says:

    erk..asenye antara Lisa Surihani n Fasha ni,,,tgk Fasha lbih nmpK cover lebiH,,nk cntrol ayu,,duk ats tu cntroL je,,Lisa Surihani mmg cmTu dr dulu…

    pape pun,,,mmg bakat berlakon fasha lebih baik dr lisa..juz perlakuan,,lisa deserve better point coz die xberpura22 mcm minah ‘NO KOMEN’ ni….=)

    0
    0
  44. akizlani says:

    ala wartawan pun ape kurangnya. mengata org lebih padahal diri sendiri pun sama gak.org yg bukak aib org lain ni allah bukak balik aib dier.so ble kena batang hidung sendiri jangan la seperti anging yang menyalak bukit. bercerita keburukkan org lain sedap je, tpi ble kena kat diri sendiri, hah tue dier nak satu malaysia tahu. so sblm keluarkan statement membuka aib tu berpada2 la. asalnya nya si perlaku je yang dapat dosa last2 kongsi berdua….renung2kan

    0
    0
    • Zubir says:

      jangan salahkan wartawan
      jika artis sendiri
      yang membusukkan diri mereka
      kami hanya melaporkan apa yang benar saja
      untuk peminat menilainya
      kadang kala nama pun kami tak letak
      cuma bagi hint2 saja
      tapi peminat semdiri yang suka buat spekulasi kan.
      jadi jangan hanya nak tunding pada orang lain saja.

      0
      0
  45. Allyen says:

    Fasha diam no komen..korang bising,zubir pun bising…Fasha byk ckap kang, korang kata mcm2…pelik la fans kat malaysia ni…

    0
    0
  46. abang says:

    Fasha, cantik lah. I like very much Very elegant.

    0
    0
  47. aquagirl says:

    tahniah fasha…apa pn org kata pasal awk sy still minat awk dr dl smpai skrg…smoga awk trus sukses ok…apa pn yg pnah terjadi dlm hdup hadapi la ngan tabah..love u

    0
    0
  48. Kurus says:

    tahniah Fasha Sanda.
    rasa sangat gembira bila nama Fasha diumumkan semalam.
    saat itu sangat best, sebab Sixth Sense pun diumumkan sekali sebelum itu.

    Semoga Fasha akan berjaya merangkul pelakon terbaik selepas ini, sebab itulah yang paling layak.

    Sangat suka penampilan classy classic Fasha semalam. Semuanya kena dgn gaya. Dari earring, rambut, dress dan tas tangan, suatu kelainan yg tidak pernah dilihat sebelum ini. Another trendsetter!

    0
    0
  49. Pretty says:

    She looks sooo gorgeous in dat dress! Congratz Fasha! Keep up your hardwork, be xtra careful wz ‘private issues’

    0
    0
  50. piring_astro says:

    hahaha aku sgt suke ngn lakonan fasha nih…dier mmg berbakat…aku pnh jmp live mmg dier friendly…pasal perangai tuh tolak tepi laa xyh tgk -ve org…Lisa pun ok tp xbyk watak berat dier bwk…n Lisa kn blaja byk laaaggiii….thun nih harap Fasha lebih myerlah dan jgn lupakan peminat kerana tanpa peminat siapalah artis :)

    0
    0
  51. pasha malam.... says:

    w0oww i LIKE FS menang smlm..suara aku sorg kt umah kalah suara 10 orang kt arena of star tuh bile umum plakon tv wanita popular..i LIKE u FS,like so much..lakonan xpenah mghampakan..muka lawa..kisah kontroversi i tolak tepi..support u for next abpbh ok..

    p/s:BN tolong detect i pnye ip address ok..pastu bg i jumpa FS tuh..i nk cubet2 pipi dia yg cantik..BN jgn lupa taw…LOVE FS FOREVER (diva ZIANA ZAIN also)

    0
    0
  52. ore freedommm says:

    fasha ttp terbaik…fasha ni mmg berbakat sangat…x kisah la dia berlakon sedih ka,jahat ka,baik ka bak kata semuanya menjadi…kalo nak samakan ngn lisa,lisa bukan level fasha la…lisa agak kaku time berlakon,bukan lisa x bgs,tp dia kena asah lagi bakat dia 2…mengenai sapa control sopan..biar kat diorang la…semua manusia nak kontrol bila depan media…kalo kita jadi artis pun mungkin kita akn control jgk sopan kita……bila dok kat rumah x kira fasha.lisa atau kita sendiri mesti ”ratah sambal belacan depan TV jugak ” bak kata adnan sempit….peace no war… :)

    0
    0
  53. mizza says:

    FS mmg cantik n berbakat tp sekiranya watak baik dlm lakonan diterjemahkan dlm dirinya sbnr kn bagus..
    abg zubir i sokong u utk terus mmaparkan kisah artis m’sia yg hudoooh perangainya cz mungkin dr c2 dorg akn insaf n dpt berubah..anyway teruskan usaha!!

    0
    0
  54. what the? says:

    hahaha .. akhirnya kan? dia patut terima sebab anugerah itu menyebut PELAKON TV WANITA POPULAR bukan PERANGAI PELAKON TV WANITA POPULAR, bertahun menunggu bialah dia akan diiktiraf sebagai pelakon terbaik.

    ps: lebih baik berbanding Erra Fazira.

    0
    0
  55. ..... says:

    macam HARAM FASHA SANDHA

    0
    0
  56. chinta says:

    aku sokong ore freedommm..fs the best smua lakonan dia bgs..aku rs fs seorg artis yh jujur..x de selindung2..i luv fasha.

    0
    0
  57. Bro….pinjam gambar untuk undian blogger di blog saya… :)

    Perlukan undian anda…:) http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/antara-lisa-surihani-dan-fasha-sandha.html

    0
    0
  58. nina says:

    go fasha , pedulikan kutukan org lain. peminat skrg mnilai bakat bukannya rupa .

    0
    0
  59. ryonaize says:

    menyampah

    0
    0
  60. fichy says:

    aritu aku jupe fasha dkt curve belakang bdn dia byk jerawat. makeup tebal nak mampos. euwww geli

    0
    0
  61. fichy says:

    aritu aku jupe fasha dkt curve belakang bdn dia byk jerawat. makeup tebal nak mampos.

    0
    0
  62. Lely says:

    FS mmg gojes…like u…

    0
    0
  63. cikikaka says:

    aku suke fasha sandha… jgn ade sesape kutuk2 dia depan aku… fasha bukan artis yg plastik…. good job fasha..

    0
    0
  64. Anabobo says:

    Fsha xsombg,slu twit gan pminat.
    Mybe slh dia jd prmpas dlu,tp xkn nk keji dia je?jejai lg hampas.haha.lakonan
    dia lg bgus dr LS,sbb dia slu brlakon drma,bkn undr astro jek.

    0
    0
  65. Fasha looser says:

    fasha memang popular…tapi bukan pelakon terbaik..dia popular dan tertekanal sebab btchy… seksi dan macam pelacur murahan..perampas laki org…dan serba serbi perbuatan terkutuk..sebab tu popular…seperti biasa… dah memang dasara anak keling…memang camtu..

    0
    0
    • izhar says:

      ko ni mesti peminat setia ND kan… thah ND tu yg perangai xbetul sbb tu lah laki lari..huhuhu

      0
      0
      • hothotheat says:

        apbh mmg saje je nak kasi fasha menang..kesian kot bnyk sgt gosip murahan and tomahan peminat kat die..skali skali bg la die menang..nak dibandingkan ngn artis2 lain pon hebat jugak bkat2 dieorang pe..
        rmai lg artis y bole d calon kan..elly suriati, elly mazlin, ngn sewaktu dgn nye la..pon mantap jugak lau belakon..

        fasha menang supaye..die tu sedar sket yg seni die tu d hargai..harap tahun2 akan dtg..slow la sket psl gosip2 die nh..

        0
        0
        • dolphin says:

          hothotbeat: aku stuju ngan ko.

          Pendapat aku la kan…FS berjaya melakonkan watak2 yg diberi sbb mmg kehidupan kat luar tu pon sbijik mcm watak2 dia dlm drama2 tu la…bukan susah sgt pon kalo berlakon asik maintain cantik je…

          Ramai lg dramatis yg berbakat besar, cuma produser dn pengarah x beri peluang peranan yg sama pd mereka . Cuba FS amik watak org susah/kg mcm umie aida dlm drama Salina….Pelakon Pelapis bg elly suriati, wan maimunah, ogy dan fauziah nawi dan umie aida ialah LJ, LS, Khairiah, Tiz – pelakon yg ada method (bak kata ogy).

          Nak berdengki dgn ND knape? Dia mmg jarang berlakon drama, melainkan drama bersiri…so tlg la compare la dgn pelakon lain…

          0
          0
    • ANTIHIPOKRIT says:

      wei org x guna,apa kaitan keling dgn perangai fasha sandha nie…ko mmg dasar bohsia(klu ko pompuan), or bapak ayam(klu ko laki)… yg racist tahap cipan…ko sbg islam mcm nie ke mulut kau,mcm mane org bkn islam nk respect kau klu baca komen2 kau yg cukup kurang ajr nie….dan aku yakin yg click like tu ko sndiri berkali2 g kt blog nie….klu FS tu bitchy n sexy tp lakonan hampeh pun xkan org undi dier punya….ko cermin la dulu diri ko yg papa kedana xda apa2 tu,yelah sapa ko klu nk dibndingkan dgn fasha(ko sdr,tu ko stress)….klu ko nk tegur dier x yah nk libatkan isu bngsa,setiap bngsa ada baik n jht….si zilla tu bkn keling pun tp sexy giler gak….ko nie mmg mulut celupar x ingat agama…

      0
      0
  66. dolphin says:

    Aku sokong sume WARTAWAN yg ada kat M’sia nih….jgn takut selongkar..sbb peminat ni hnya tau “lakonan baik” artis jek! Stakat cantik kat luar..tp dalaman hancus nk wat pe, dh la otak kosong! keep up the gud job!

    Pd pendapat aku…bju FS ni dh ketinggalan zaman..asik2 kain kembang duyung…x de class…!

    0
    0
  67. lela manja says:

    Saya suke FS bila berlakon she’s the best, klu drama ada lakonan FS mesti tak pernah miss and ternantiiii,
    FS ni diva superstar psai tu la ramai suka fokus hidup dia..artis lain ada??? Sbb yang len tak cukup popular mcm FS…
    GOOD JOB FS….keep it upppp

    0
    0
  68. pok cik din sewel says:

    pok cik memang minat gilo kt budak pasha tu…bukan apo suoro dio ado iras2 mcm bunyi pintu umah pok cik..kobau pok cik pn minat gilo gak kat dio..tp satu yo pok cik x borkonan ngan budak pasha ni..jgan la ekau pkai seksi sgt yo bukan apo tkut gak bawak kesan burok kt kobau pok cik tuh…

    0
    0
  69. erm says:

    congrats to FS

    0
    0
  70. iish says:

    alaaaa…apsal ramai pulak yg compare fasha ngn lisa nii??mcm tetibe ramai pulak yg agungkan fasha nih apsal nih..pastuh maki hamun ND and wartawan2 yg boikot dy nih…???yg puji FS lebey2 nuh sume geng2 fasha yg nk bls dendam keeee..???: : p

    0
    0
    • aku kesian kat abg nara says:

      x la..aku pown bkn minat sgt nkt fasha sanda..tp aku tgk wartawan slalu carik publisiti murahan nk wat story depan psl dia..aku rase dia x mntk nk jd cover depan ble dia putus ngn laki org..tah la manusia sekarang..aku doakan wartawan biarlah jaga adab jangan smpai rezeki halal bertukar haram..yg artis pulak ubah2 la cara hidup tue..x kira la anak dara ke mak org ke laki org ke bini org ke anak org ke..kite sebagai penonton yg dihiburkan silalah tegur secara berhemat..bukan hentam kaw2x..to zubir “em soriii”..len kali tolong ingt tuhan kalo nk bikin story..fasha nie blh berubah kalo kite sume tegur dia dgn cara yg baik..bkn sahaja fasha sanda tp jgk semua artis kt malaysia nie..jgn mencarut jgn g clubbing..doalah ramai2..kalo kite dokan kebaikkan org lain, kite jgk dpt pahala yg byk..

      p/s aku bkn nk jd ustaz-ustazah cuma nk ingtkn dri aku sendiri je.. :D

      0
      0
      • Aib says:

        Wartawan Cari duit kuarkan cerita aib orang

        0
        0
        • Zubir says:

          kami cari duit dari sumber halal.
          aib tu kadang kala bukan dari kalangan wartawan yang buka.
          tapi artis tu sendiri yang suka mengaibkan diri mereka sendiri.
          dengan kontroversi2 ciptaan mereka.
          jangan asyik nak salah kan wartawan, jika ada medium lain.
          seperti laman2 blog di alam maya ini.

          0
          0
        • rimau says:

          zubir bodoh. kami ni cari duit halal jugak tapi tak ada lah nak ajak orang lain benci kat si anu si anu macam kau ni. cari rezeki halal pun kalau mencaci orang lain macam kau ni, ingat baik sangat kerr? PALOI!!

          0
          0
        • Zubir says:

          rimau, bahasa sudah menunjukkan yang awak ni bagaimana orangnya.
          hanya orang yang bergelar wartawan saja ke yang suka mencaci dan menbuka aib?
          habis yang ramai2 dalam blog ni bergossip, mengata, mencerca, bergaduh tu nak di panggil apa ya?
          sudah2 lah nak salah kan wartawan
          jika peminat sendiri merelakan perlakuan artis menjadi busuk.

          0
          0
      • iish says:

        mmg la wartawan pon ade gk yg terroverr …tp si fasha ni pon satu kn..kalo la betol dy bukan org yg suke kotroversi..nape dy yg lebey2 bukak segale inbox la..nk tunjuk satu dunia psl ape ntah time dy clash ngn jejai dulu…buh je la no komen..dy da tau jadik artis mmg kne kejar ngn wartawan punye…so xleh la nk blame wartwan jeee..kalo tngk care dy pon mnggelabah semacam..
        tp mmg acting dy skang da improved! so mmg layak la dy dpt pon anugerah tuh….tp perasan x ramai yg duk compare2 dy ngn lisa tu?agak pelik di situ yek?

        0
        0
  71. ck slmh says:

    Kim Kardashian versi melayu!

    0
    0
  72. wtv says:

    apesal takde org komen?

    0
    0
  73. nnmmmmmm says:

    aku tak suka gayah gebuuuuuuuuuuuu. macam bagus je..ntah2 diri die macam mane gaknye

    0
    0
  74. badai says:

    WHO CARES FOR FS PERSONAL LIFE???
    I DON’T CARE AT ALL!!
    YANG PENTING BAKAT DIA TU…HEBAT!!
    TAHNIAH FASHA! DIA MEMANG LAYAK DAPAT ANUGERAH NI!
    I LOVE FS!!!!

    0
    0
  75. anum says:

    melia……….. bukn i nk puji fasha, u baca ayat i betul2, lisa baru dlm bidang lakonan so kena byk improve, sama seperti fasha mula2 berlakon dulu.. orang ejek dia punya suara lh, mcm2…. so lama2 dia improve..
    so anugerah yg both of them dpt fair lh dengan kategori masing2.. tapi pada i pelakon wanita popular kalau dr segi bakat liyana jasmey lagi2222222 layak..
    u ni fanatik lisa ke..ahaks

    0
    0
  76. unknown species says:

    Like tgk movie/drama lakonan Fasha,she’s good in acting. Like tgk muke dia…pretty woman.Proud bila dia menang…she deserved it

    Dislike perangai dia…meruntuhkan rumahtangga org lain.

    Org kutuk Fasha berbakul2 tapi CT org x kutuk plak?CT pun meruntuhkan rumahtangga org lain gak

    0
    0
  77. Eina says:

    Tahniah Fasha… memang cantik dan sgt berbakat…
    luv u.. !!!

    0
    0
  78. Jaki says:

    bile dah menang baru tau nak memuji, kalo x, tau nak mengeji je.

    0
    0
  79. Tahniah. Dia mmg layak dgn bakat lakonan yg ada. Tengok aje drama2 lakonan 2010. muka dia aje. pastu drama tu pasti meletop! mana x menangnya.

    0
    0
  80. Liza says:

    Aku tak puas hati dengan keputusan ABP 2010 ni. Anugerah Pelakon filem wanita fofular sepatutnya Liyana Jasmay (bukan Lisa), Penyanyi Wanita Fofular sepatutnya Stacy (bukan Yuna), Deejay wanita fofular sepatutnya Kak Engku (bukan Fafau)..

    Tak best ah dia org tak menang. Ini tidak adil!!! (ala-ala 3 Abdul) Tapi, aku suka Fasha menang… :)

    0
    0
  81. dolphin says:

    Ramai lg dramatis yg bakat lagi bagus dari FS ni. Kalo berlakon maintain cantik memanjang…memang la peminat suka, lakonan tolak tepi. Suara masa berlakon pon nk control..tak real langsung. Cuba comparekan lakonan dia dgn Khairiah, Tiz atau elly suriati ? Macam langit dgn bumi. Kalo LS/Tiz di beri watak yg sama FS dapat…LS/Tiz bole buat yg lebih baik la…

    0
    0
    • Leen says:

      wey, ada banyak juga citer yang dia berlakon huduh… contohnya baru2 ni Fasha berlakon jadi orang giler mati accident tu, nampak real habis… I salute habis dia masa tuh.. Tiz punyer lakonan tv tak banyak. pastu berlakon sebagai cikgu dalam drama gemilang tu pun langsung takde ummph!.. biasa-biasa jer.. Aura Tiz ni kadang-kadang menjadi.. macam filem nurkasih.. .Tapi kadang2 out. tak memberangsangkan langsung… Faezah Elai pun berlakon lagi bagus dari Tiz..

      0
      0
      • iish says:

        haa..tngk…lepas nora danish…zubir plak..pastu tiz zaqiah plak diorg nk compare n kutuk..aku rse geng fasha gak nih…diorg kn mmg da terkenal ngn sifat over defensive sket :p

        0
        0
    • Leen says:

      wey, nurkhiriah ngan elly suriaty tak masuk book larr.. .dia orang tu bukan level heroin. Tapi, level kakak atau makcik heroin,…. itu kategori lain la woi..

      0
      0
  82. Sinar R says:

    Jawapan yang selamat : No Comment.

    0
    0
  83. Tarmizi R says:

    Tetap menyokong Fasha Sandha walau beribu orang mengutuk. Lakonan dier best, suka tengok FS kat TV.

    0
    0
  84. anti_sendal says:

    pujilah lagi minah sendat nie berbakul2…n jangan lupa pas nie u all bergosip sambil pakai BIKINI huahuahua…..

    0
    0
  85. bucutt says:

    FS blakon mmg best,terbaek…undian pnonton krna bakat..bkn krana kontroverc..xsgka lisa kalah pda Fs…hebat la tuu..thniah.

    0
    0
  86. faizal says:

    mustahil FS ni menang,ni semua politik ABP…kalau dia menang pelakon tv,apsal x menang pelakon filem skali?dia pun berlakon filem gak..apsal lisa menang?lisa ramai fans kot…nak plak lisa pun tercalon dlm kategori tu…berlakon pandai ke ape ke..aku x kisah,tp aku mmg x suke attitude dia,personaliti dia..beauty with no brain….

    0
    0
  87. Noraezlin says:

    I love FS..I hate ND..entah la,bole nampak ND tu tak ihklas and berdendam dgn FS..klu compare lakonan both of them, jauh beza best FS…

    0
    0
    • hothotheat says:

      kenape ko benci nora..sala ape die kat ko..ak nh bukan la peminat sgt nora tu..tp compare kn attitude die ngn fasha..nora lg ok kot..da la suami die kene rampas ngn fasha..pas tu ko na nak benci die nape ek..fasha tu lakonan je ok..tp perangai cm gumpunk pon ko taksub sgt sokong die..tah ape2 tah…mmg semue org tak sempurne..tp tak yah nak benci ngn org y tak penah kenal ko pon..rilex2 suda..le

      0
      0
  88. nunu says:

    SAPA STATEMENT BANGANG SANGAT TADII.. KALAU RAMPAS LAKI ORANG PON APA MASALAHNYA…?? BODO TAHAP GABAN
    MMG LA SALAH .. DAH LAKI ORG… KO BUKAN ISAM AGAKNYE YER…
    FASHA SNDHA TTP HEBAT BERLAKON. NORA PON TK HEBAT MCM TUE. TP KALO NAK NAMPAK HEBAT .. KENA LA SEIRING DGN PERANGAI.. NI RAMPAS LAKI ORANGG BUA HAPE..

    0
    0
  89. Reena says:

    Tumpang laluuuuuuuuuuu….

    0
    0
  90. kentut says:

    tahniah fasha sandha..luv u..keep it up k!!

    0
    0
  91. chicarito says:

    aku tak tau die ngan jejai da kapel blk ke pe…kalo die da kapel,aku rase si jejai yg vote byk2..heli leh beli pe sgt nk beli undi…haha!!tp die ni mmg cantek…kalo rm500 aku da angkat da..standard vvip plak die ni..

    0
    0
  92. chicarito says:

    aku tak tau die ngan jejai da kapel blk ke pe…kalo die da kapel,aku rase si jejai yg vote byk2..heli leh beli pe sgt nk beli undi…haha!!tp die ni mmg cantek…kalo rm500 aku da angkat da..standard vvip plak die ni..

    lg 1,korang puji2 die belakon power..tu mmg aku tak nafikan la..tu sbb die leh belakon konon2 neves mase bg ucapan..da kate belakon power..korang ni mmg la bodo kalo support si bitchy ni!

    0
    0
  93. pok cik din sewel says:

    pado semuo wartawan yg terkeno pancaran laser tak kiro la dari coli ko dari seluar kocik ko yg dipancarkan oleh peminat fanatik pasha tu, pok cik harap ekau semuo cool yo..anggap yo diorang tu cam lintah kt sawah..x do faedahnyo ekau nk menggelupur klu kna gigit dek lintah tu..bukaannya boleh hbispn darah ekau..pok cikpn selalu gak kena hisap darah ngan lintah kt sawah pok cik tu tp x do plak pok cik jd pucat cam zombie…ekau semuo jgn mrajuk lak yo…klu ado berito panas ko sojuk ko jgn lupo kobar kn pd pok cik yo…

    0
    0
  94. bibok says:

    Tahniah kak fasha..walaupon ramai anti nga akak..tp kita x..kite suka…sbb akak santek..!!

    0
    0
  95. NFI says:

    Nasib ko la FS,time ko kene kutuk sume pakat2 kutuk ko,tp bile ko menang je,masing-masing menjulang ko..peminat la,cun la,lakonan mantap la..sumenye bagus2 je la..masa ko kene kutuk,kene,hina,kene boo,mana drg ni???? ni la manusia2 hipokrit ..masa senang bersama,bile susah gud bye!!ko je la yg meratap sorang2…

    0
    0
    • Leen says:

      kalau ko nak tau dorang ni walaupun mengutuk FS tapi senyap2 depa mengundi Fasha untuk ABP – sebab tu dia menang, malah tahun lepas pun dia finalis top 5. Yang dok sokong dan puja ND bermati-matian tu, actually takde pun dok undi ND. Itu pasallah ND tak masuk langsung senarai finalis. Peminat2 ND ni lah yang hipokrit sebenarnya…

      0
      0
  96. cintra says:

    kelakar bila ada wartawan yg nak boikot fasha..
    tapi lagi kelakar bila wartawan suka buat fasha cover majalah / sokkhabor..
    lagilah kelakar bila sibuk amik tau peribadi org yg di boikot…pelawok..pelawok..pelawok…
    i tetap suka fasha.. ada sesuatu dlm diri dia yg istimewa..

    0
    0
  97. sherry says:

    salam. tahniah fasha menang, happy sebab minat dia. dia berlakon lebih bagus dari erra fazira. wartawan pun ada masa keterlaluan mengaiban dia. banya artis wanita yang ada skandal tapi tak didedahkan. wartawan pun pilih bulukan.semua cover. peminat bukan bodoh.

    0
    0
  98. Amier says:

    Apalah jurugambar yang mengambil gambar Fasha ni semuanya dibahagian hadapan sepatutnya kenalah ambil gambar dibahagian sisi atau angle lain pulak…belakang ke.Acara gemilang anugerah khas seperti ini perlu jurufoto profesional dan berpengalaman.

    0
    0
  99. CANTHEK says:

    dgn kemenangan fasha nie membuktikan yg peminat dia x suka dia rampas laki org…cam thn lepas dia kena boo sbb dia rampas laki org tp tahun nie dia dh clash ngan jejai so peminat dia sumer dh muncul blk….

    0
    0
    • ANTIHIPOKRIT says:

      nape org x brani boo si bini mulut senget datok K tu???? sbb dier berduit ke….ooooo bgs nye malaysian,xda maruah…blh beli pakai duit…

      0
      0
  100. nora says:

    sape la gi undi fasha sendat nii…….korang undi die lagi la tambah besar kepala die….laaaagi la upsell attitude die yang memang dah sengal…..yang undi tu sama2 sengal la ngan pasa sendat nii….

    0
    0