Written by AbangNara | April 5th, 2011

fasha sandha abpbph

Buat peminat-peminat Fasha, nah 6 keping gambar Fasha Sandha semasa di ABPBH2010. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha abpbph

fasha sandha abpbph

fasha sandha abpbph

fasha sandha abpbph

fasha sandha abpbph

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

297 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Di ABPBH2010

  1. topo says:

    oh fasha~~~

    0
    0
  2. Nazim Nasri says:

    Cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa kita suka dia!

    0
    0
  3. FanatikFASHA says:

    Plastik sgt pompuan ni~

    0
    0
    • Zubir says:

      bagus lah ada juga yang tahu kan.
      bagaimana hebat lakonan dia dalam drama
      begitu hebat jugalah drama dia diluar.
      antara artis yang paling plastik.

      0
      0
      • mizz says:

        mmg plastik pun dia igt santik…mcm itik

        0
        0
        • Cemburu itu penyakit says:

          alah kaurang cemburu..muka kaorang letak free kat pasar borong pun belum tentu orang nak amik gambar.

          apa kata kaorang hantar gambar kaorang kat Zubir..sesuailah. Manusia busok hati..bisalah. tangan pun macam air sisa kumbahan!

          0
          0
        • Zubir says:

          hanya peminat yang menjadikan artis itu sebagai idola yang tak dapat terima teguran tentang fasha.
          kami yang busuk hati ke, atau peminat yang sanggup nak hidu kebusukan yang artis lakukan?

          0
          0
        • insaflah says:

          basuhlah tangan kau Zubir…jangan nanti anak2 cucu kau dibalas Allah..

          Sekian!

          0
          0
        • Zubir says:

          patut juga peminat seni tanah air basuh minda dan hati.
          agar jangan terusan menyalahkan wartawan
          yang menyampaikan berita
          sama ada yang peminat suka atau tidak.

          0
          0
        • Karma itu hebat says:

          Bila wartawan kutuk2 artis..tahu pulak kan kau nak melalak Zubir?

          Kan dah terkena batang hidung kau yang macam jambu batu tu. Ludah jatuh ke muka siapa? Sendiri answer la..

          0
          0
        • Peminat Hiburan says:

          Fasha Sanda – 1

          Zubir – 0

          8)

          0
          0
        • cikboo says:

          apa plak….

          zubir – 0
          PEMINAT fasha- 1

          peminat fasha lak yg lebeh, yg c artis tu plak no komen (tunjuk baik~~)

          mode diriku: *bersiap sedia utk diserang peminat fasshhhhaaaaa!!

          0
          0
        • Peminat Hiburan says:

          Malas nak layan wartawan2 yg bodoh..otak selevel kerbau!

          Go Fasha,, you go girl !

          0
          0
        • Pak Mail Kerbau says:

          kau kutuk artis tak ape lah pulak kan Zubir? Jilatlah ludah sendiri..ye!

          0
          0
        • Awek bulu says:

          Dah agak2 muka mu ..Laku ke klau letak kat pasar..Haku rasa bapok tepi longkang pun tunggeng buntot tengok muka hangggg…Hahahahaha

          0
          0
        • hahaha says:

          amboi bhse.ko ckp org 2 bsuk hati.ko 2 mulut busuk..xde ubt gg ke…huuuuh.mulut biadap.

          0
          0
      • HAHAHIHIHOHHO says:

        zubir anti fasha ye…tp dlm menci2 stiap entri pasal fasha mussti u ada…menci tp suka2 ekkk

        0
        0
        • Zubir says:

          i tak ada masalah dengan fasha selama ini.
          tapi sebab perangai dia sendiri
          dia yang telah menghadkan diri dengan wartawan
          sampai kena gam dengan kami
          akibat dari perbuatan dia sendiri.

          0
          0
        • Prof Handsome says:

          i tetap sokong fasha! walau apa pun berita negatif palsu/betul yang u tulis zubir. Fasha! i luv u!

          0
          0
        • little bee says:

          sokong abg zubir….wartawan hanya menyatakan fakta….kalau tak de angin masakan pokok bergoyang kecuali ada org goyang kan…tapi kalau tak benar kenapa dalam 10..9 org tak menafikannya…hanya yang berada dalam industri yang tau sikap2 artis2 di malaysia ni…kalu baik ngan org dibalas baik la kan…kalau macam hantu faham2 la sendiri…

          0
          0
        • Zubir says:

          jangan pandang hina pada kami yang profession nya sebagai wartawan.
          bukan niat kami nak aib kan artis, jika bukan artis tu yang nak aibkan diri dia sendiri.
          kadang kala berita2 sensasi artis pun kami dapat dari maklumat peminat,
          tapi harus diingat bukan dengan membuta saja kami paparkan berita tersebut.
          kami juga mencari kesahihah sumber dari artis yang terlibat.
          ada artis yang bekerjasama dan ada artis yang ‘NO KOMEN’.
          bila asyik jawapan nya skima, nak tak nak kami terpaksa mencari.
          mencari kebenaran atau kesahihan cerita tersebut.
          ramai juga di kalangan kawan2 wartawan yang mendapat tempias.
          atas perbuatan artis itu sendiri.
          seperti rudy syareme, huzz, dean, mawar, ellya dan lain2 lagi.
          begitu juga rakan2 media kami yang lain yang mengkaji fakta didalam blog2 dn laman sosial lain.
          seperti beberapa orang pengomen tegar di dalam BN ni sendiri.
          jadi jangan salahkan wartawan jika membongkar kebenaran tentang artis.
          kerana mereka juga tak lepas dari buat kesilapan.

          0
          0
        • cik karma says:

          kenapa dengan orang yang bernama zubir ni, sekali kau cakap kau tak suka kat fasha sudahlah. orang tau kau tak suka.tak payah lah nak berjela jela bagi huraian buruk pasal dia. agaknya hidup si zubir ni dihabiskan untuk mencari keburukan orang lain dan mencaci sama lain. kesian…

          0
          0
        • kaki_g0ssip! says:

          tp tu kn citer lama ZUBIR oii.. what pass is pass la.. yg ko nk sentap lg apehal? nmpk sgt ko sorg yg xpuas hati kt fs ni.. adeh!

          0
          0
        • Zubir says:

          kesian betul dekat kau ni kan.
          ada ke aku mencaci fasha dalam memberi huraian?
          jika tak tahu apa yang nak dikomen,
          adalah lebih baik diam saja.

          0
          0
        • HAHAHIHIHOHHO says:

          okokok….sbnarnye kalo uollss x korek kisah dorang boring gak dunia seni ni..jgnla marah wartawan… kalo citer x hottt ada korang nak baca…i likee gosip benar hehehe

          0
          0
        • ejasandha says:

          aik zubir..ni bekas mak angkat kau kan..jgn pulak mama n dady g cari melodi yg sebelum nih mmg..u ada masalah ngan adik..pastu baru wartawan boikot..gara2 kau jgk!..selagi mama ni bole diam..kita diam!!..kalu di sbbkan kami diam..anda banyak sgt mengomen..mcm nk cucuk sarang tebuan lah ceta ni..zubir2..patutlah rumah kau disimbah cat..apalah org tu simbah cat je n kulaikan kepala ayam…kalau org tempat moyang sya..emmm

          0
          0
        • attention says:

          betul la hahahihihoho….
          kdg2 kn bila kte benci tu sbb kte syg, tp xnk akui….

          bila kite terlalu syg seseorg, kite xbole terima ckit pn kesilapan dia, kte jd benci….tp apalah sgt kesalahan dia smp kte nk mrh2 n benci, tu sebenonye benci tp syg,…..ayat aku ni aku tujukan pd psgn kte
          (bukan pd pasha tau)
          tp adala ckit kt pasha, benci dgn perangai dia, tp suka dgn orgnye yg lawa n lakonan dia.

          0
          0
        • Zzzzz says:

          Zubir..wartawan yang tak relevant dah..buang ke laut !

          0
          0
        • FanatikFASHA says:

          kito bako jew…

          0
          0
        • Kurus says:

          antara MENEGUR dan MENGHUKUM ada suatu batas yang amat luas di sisi Allah SWT

          0
          0
        • lululu says:

          betuk ke zubir ni wartawan tu???ke ade org len mnymr jd zubir???

          0
          0
        • ejasandha says:

          benci tapi rinduuuuuuuuuu..hehehe..zubir2..bekas ank angkat aku ni x abis2lah….

          0
          0
      • akizlani says:

        zubir u punya mentaliti ni sangat rendah kan.x habis2 nak mengutuk org je. u ni bgs sgt ker?peminat yg xboleh terima ke u yg sebenarnya xle terima.? tolong la open minded skit..jangan hina sangat pemikiran tu..

        0
        0
      • dolphin says:

        Sokong zubir!!

        0
        0
    • .benci artis. says:

      bajet lawa!!!! so KAMPUNG minah nie!!!! S_ _ _ _ L (tlg lengkapkan perkataan ini)

      0
      0
    • Dove says:

      sy akui fasha mmg ber peragai bergitu tp dia plastik ke pagai buruk ke jahat ke tue urusan dia dgn ALLAH….
      sape kite nk menghukum dia???
      xde yg sempurne kat dunia nie…
      setipa manusia biase tak lari dri melakukn kesilapan
      perlu ke kite mgaib kan artis dgn mengeluarkn certe keburukn tntg seseorg artis tue??
      perlu ker???!!!!
      dpt pe ekh??pahala kew???
      sampai berlumbe2 nk certa keburukn artis???!!!
      dia menang tue rezeki dia…
      mndoakn kesejahteraan seseorg artis tue n agi bagus.

      0
      0
      • HATE FS says:

        x blajar agama ker ape ko nie DOVE. kite bukan menghukum tp cube menyedarkan die.FS nie beragama ISLAM. kalu seorang wanita islam tu minum ,bergaul melebihi batas ,pergi ke tempat maksiat patut ke ko just tutup mata? BOSAN DGN AYAT KO ‘setipa manusia biase tak lari dri melakukn kesilapan.basi la alasan nie. sebagai islam kite harus nasihat sekurang kurang 3 kali tapi kalau x dgr juga BUNUH hukum die. so mari kite bako die.. kite bako kite bako hahahaha

        0
        0
        • Dove says:

          elo aq thu tntg AGAMA ok!!!
          mmg laa kite kne tegur..n FS tue mmg laa bragma ISLAM…
          sekarag nie aq tnye ko balik ko sekolah ke x n pndai bce o x???!!!!
          ade ke aq ckp pagai dia buruk n jaat dia wat sume pe ko ckp kt statment ko tue,ade ke aq ckp??!!!
          aq ckp pagai dia buruk n jaat jep kn,tp ade ko nmpk dia pg minum pg tempt maksiat,pg bergaul lbh batas??ade ko nmpk???!!ko ckp mcm ko tuju kt dia mcm laa ko tue perfct sngt!!
          so kalau ko wat bnde tue sume ko pn patut kne BUNUH!!!jgn pndai ckp jep!!!!

          0
          0
        • HATE FS says:

          alo cik DOVE ..aku berani ckp mcm tu sbb aku kenal minah nie. kalau ngko x caye sudah tp tolong xplore sikit internet nie, prove pic die pun ade. jgn JADI BUTA IT sgt k.setakat pandai bukak BN nie xpayah la oi. nenek aku pun pandai bace. tu la org suruh blajar tinggi2 ko maen2. kan da bodo skrg.sape yg susah? diri sendiri jugak. kesian aku tgk ko :)

          0
          0
        • fasha sandha says:

          haha…bdoh punye statemnt r c dove ni. kesian. mesti budak kg yg xtau ape2 pasal dunia artis. siap bg (sttement aq ckp pagai dia buruk n jaat jep kn,tp ade ko nmpk dia pg minum pg tempt maksiat,pg bergaul lbh batas??ade ko nmpk). nmpk kn sgt kebodohan die.

          zubir,i luv u!!

          0
          0
        • Kurus says:

          hihihiiii… aku dh agak dah… melalui perkataan BUNUH tuh…

          0
          0
      • veszpaoff says:

        Sebelum Rasulullah wafat, baginda x sebut anak bini die, die sebut “ummati, ummati, ummati” kerana kasihnye Baginda terhadap umatnya. Betapa die risau utk tinggalkan umatnya. . Sekarang sy nampak dgn jelas apa yg dirisaukn olehnya..
        .. 1 kelompok mcm FS, 1 kelompok lagi yang membiarkan shj kelompok mcm FS…kalaupun FS x bace komen2 kt sini, mungkin komen2 org lain di sini blh sesiapa shj yg seangkatan dgn FS utk kembali ke jalan yg benar.

        0
        0
  4. shark says:

    i tap sokong fs menang jg huhu

    0
    0
  5. senduk kayu says:

    PERUT PASAH SENDUK BUNCIT!!!WAKAKAKA

    0
    0
  6. Firsha says:

    Seriously Fasha malam tu nampak gorgeous..

    0
    0
  7. insuraya says:

    sape yg merokok nampak lengan itam je..mcm pompuan..hehe..ke nyahhh…

    0
    0
  8. shrek says:

    saya suke lakonan die…
    memang wajar die menang anugerah tersebut.

    0
    0
  9. cikboo says:

    tetap menang gak….walaupon byk kontroversi thn ni…mesti banyak pengundi hantu nihhh….lalalalaala…

    0
    0
    • mizz says:

      ye ah tu kaum2 dia la sape lagi

      0
      0
      • xyz says:

        Jelos la tu…sesuai lah kauorang..sebab kaurang muka macam batu giling

        ha ha ha

        0
        0
        • cikboo says:

          kami x jelos, jenglot, jeng jeng jeng terhadap beliau…kalolah aku jelosss…dh lame aku santau beliau…jelaslah disini si xyz dan rata2 pengomen disini adalh peminat fasha…

          p/s: cam ne ko tau muke kitaorg mcm batu giling??? lalalala….

          0
          0
        • Nemo says:

          Kalau aku buruk macam kaurang gak, pasti aku anti-Fasha dan busuk hati gak

          :)

          0
          0
        • man100 says:

          fan2 fasha nak tumpang glemor la 2,tu le psl mprthnkn die..daa…,ikutla die tayang kn apa2 yg patut..haha..murah 2l minah ni..

          0
          0
        • dewi says:

          Heran aku…cam mana peminat fasha boleh begitu buta mata dan hati. Nak suka pun lihat lah peribadi dia jg..sokong membuta tuli.

          0
          0
        • hahahahaha says:

          perlu ker kite kne bz body hal peribadi owg sampai nk mgaib an dia??perlu ke sume tue???
          tak sume hal peribadi kite ley berkongsi ade batas2 nye..
          dia menang anugerah tue kerana bakat bukan tgk hal peribadi dia!!!!

          0
          0
      • dolphin says:

        btol2…sedara-mara, suku sakat kat chinta salon pon tlg undi gak..

        0
        0
  10. lalola says:

    isk…tgk la time die tangkap gmbar tu…SEBELUM MAGHRIB!!! pukul 6 lebih ….

    Persoalan 1 : Die period ke?

    Persoalan 2 : Ke lepas die mekap baru die smyg?

    0
    0
    • mizz says:

      rasanya mmg xsmbhyg kan

      0
      0
      • attention says:

        persoalan yg sama pd aku jugak td…6pm…?
        rasanye hampir semua kot yg burn maghrib, jgn kata pasha sorg je, yg bertudung pn blum tentu igt nk solat.
        perangai manusia ada yg jht terang2an, ada jugk yg jht tersembunyi……,hanya allah yg mengetahui.
        sama2lah kte brdoa smga mereka berubah, dan doa smoga malaysia tidak ditimpa bencana.

        0
        0
        • attention says:

          teringat ucapan kumpulan rabbani ms amik award tu.penuh makna yg tersirat…..
          maklum la thn2 lps, mcm kes berlaku lps abis majlis.
          jd beringat2 la….

          0
          0
      • Kurus says:

        trlanjur korang cakap tang event vs magrib ni..memang challenging jugak kan kalo tk tahu caner..

        seriously kte kalo ada event malam, siap mekap n pakai baju, baru sembahyang…atau kalo masa magrib lewat sket, kejar traffik dulu, kt hotel baru sembahyang..
        tu yang air sembahyang mesti ‘intake’ lah..

        i am sure tk ada orang suka qada ni kan..

        0
        0
    • izhar says:

      ko sembahyang cukup ker?

      0
      0
    • cas says:

      haha… sendiri punya jaga la…

      0
      0
  11. piring hitam says:

    cantik fasha…

    tp korang prasan x ade sorang jek mamat yg menang anugerah kelmarin tu blagak x tentu pasal..sampai kene sound dgn c ensem Hans oi dh x reti bsalam dgn org ker…

    blagak mcm tut… jek …ntah pe pe jek…

    0
    0
    • gadis cumil says:

      perasan.. artis tu mmg bajet star. nsb baik suara n lagu mmg best

      0
      0
      • dorayakigirlz says:

        sape..x pasan r..ce cite..nk tw gak artis ane 2..

        0
        0
        • mai says:

          faizal tahir ker? dpe xcited sampai terlupe…

          0
          0
        • Kurus says:

          tu pandangan jerk.

          tp yg aku tahu, yg present harus hulur tangan tahniah kt pemenang masa ia naik ke pentas.
          bg tak membuang masa…jgn tunggu lepas ucapan.
          sebab masa tu presenter2 tu dah berdiri jauh kt tepi rostrum, so..
          usherette pun masa tu dah tunjuk “this way out” kpda pemenang

          0
          0
  12. tumbuk kang says:

    lalola, artis Malaysia kan spanjang masa period, x tau ker…

    0
    0
    • izhar says:

      cukup sembahyg pun…fitnah, ngata , kutuk org len klu xbetul pun berdosa gak…so …jgn lebey2 lah..lagi bgus klu mendoakan…

      0
      0
  13. akaretutatiti says:

    fasha..nk sandar..

    0
    0
  14. lalola says:

    kepada TUMBUK KANG…

    Jangan MEMFITNAH… DOSA BESAR TU….

    Takkan la semua artis msia ni period sepanjang masa….kaya la tauke Whisper, Kotex, Intimate, Carefree dan lain2 lg…..

    0
    0
  15. lalola says:

    to IZHAR

    pesal lak ko nak tanya org smyg ke tak…

    Takkan nak announce dlm blog ni kot ckp kita smyg… pela…xde sense langsung!

    0
    0
  16. Kancilbiru says:

    mekap mata dia cantik…i like!

    0
    0
  17. me says:

    cantik pun wat pe? perangai jahat…

    0
    0
    • AKU says:

      renungkan diri kita….kita ni baik sgt kaa??

      0
      0
    • attention says:

      sekurang2nye ada gak kelebihan dia….cantik…
      ada yg jht tu, rupa pn buruk…maksud aku,
      aku x phm nape org anti sgt gn pasha ni?

      ape yg jht sgt dia nie….. aku bukan bermaksud nk kata FS baik, tp pikir la jugak….org lain ada yg jht…nape korg x benci mcm korg benci fs ni..?

      mmg betul FS ni ni rampas jejai ms nora tgh pregnan, nmpk sgt perangai mcm tu jahat kn?
      fs clubbing, fs plastik, fs sexy, ckp itula inila…kes dia buktikn sms jejai la, mmg betul… aku pn x suka sikap fs…teruk.. TAPI…

      berpada2 la klu nk benci seseorg tu, ramai lg artis lain yg buruk perangai, kaki clubbing, merokok, tukar2 bf, peluk sna, peluk cni, becinta gn laki org la, rampas laki org la, kna tgkp khalwat la…pki bj sexy, nmpk lurah la, terjojol itula inila, bergadoh la, byk lg kes2 yg jht….tp nape korg tak benci artis tu mcm korg benci FS ni???

      bagi aku, setiap org ada slh silap yg dia pnh buat, kite jgn terlalu benci org, takut kna btg hidung sndri, ataupn kalau la 1 hr artis yg korg syg tu tetiba pulak bt jht yg sma mcm pasha…. yg jht bole berubah, yg baik pn bole berubah klu tuhan nk terbalikkn iman dia…

      amik iktibar drpd drama ANTARA GARISAN lakonan sh.amani dan norkhiriah.

      0
      0
      • Zubir says:

        bukan sekadar rosakkan hubungan suami isteri antara jejai dan nora.
        tapi ramai lagi pasangan lain yang dia telah lukakan.
        cantik rupa tapi buruk perangai untuk apa?
        yang penting dalaman artis itu sendiri.
        baru lah terpancar luaran nya nanti.

        0
        0
        • AKU says:

          nama pun manusia kan…habaq mai sat sapa yg tak buat salah!! habaq mai!! x yah la hampa nak kutuk dia lebih2…kalo hampa baik..hampa x mengata n caci dia laa…tu mau pikiaq laa…la ni org mmg mcm tu ..dlm masa sama sebenaqnya depa dok buka buruk seniri dgn memburukkan org lain…

          0
          0
        • insan biasa says:

          kenapa nak mengapi2 kan ea? memang macam ni ke wartawan kat malaysia ni ?

          0
          0
        • Zubir says:

          ada ke ayat mengapi2 disitu?
          tolong lah baca elok2.
          nak sentap bila kata fasha, kenapa?
          jika itu kebenaran.
          artis lain pun sama juga
          macam siti nurhaliza, tetap di kritik.
          tak ada pilih kasih .
          hanya wartawan saja ke yang suka mengapi-apikan?
          antara peminat sama peminat juga lebih ramai dan teruk.

          0
          0
        • Kurus says:

          mulut perempuan nihh…

          0
          0
        • mai says:

          die ker yg buat irma n farid kamil putus???? rasenye yer…

          0
          0
        • dolphin says:

          betul3x…cousin aku siap kena sound via text msg dgn FS sbb bergambar dgn Qabil masa dorang kuar dinner together…padahal Qabil tu bkn bf/laki dia pon…lg satu siap nk caras bf cousin aku lg…sebabnye…bf cousin aku tu org kaya beb! tu hape punye prangai?? Asik nk kacau kebahagiaan org jek…bila terkena batang idung sndiri, tau lak melenting…

          0
          0
        • xsuke fasha sandha says:

          nmpk sgt kesu**ln die. aduhai,cm mne leah,org bleh lekat ngn die nie? kim slm r cousin ko 2 ye dolphin. kesiannye bleh ade kaitn dgn org mcm fashaa ni.

          zubir:dorg ni bute media. xpyh rsau lah. rmai lg yg mnyokong zubir. diorg ni peminat fsha hnye org kg.com yg xtau ape2 psl dunia artis…xnmpk ape yg brlaku dlm dunia glmr artizs

          0
          0
        • dorayaki says:

          jgn hnya salah sebelah pihak…tnya jejai,sejauh mne rase cinta dia pd nora cmpai kena usik ngan fs pun leh goyah,n tnya nora..sejauh mne dia mjadi isteri solehah klu cinta jejai balih arah…so jgn kite org luar yg mnilai ssuatu yg kite sediri x taw kebenarannya….

          0
          0
        • lalalalok says:

          der..laki mane2 yg x ckup iman pon bole goyah ngn fs tuh..

          0
          0
        • hadoiiiii says:

          betula ckp dorayaki tu…. semua pihak pn salah.

          0
          0
        • ejasandha says:

          salam zubir..BERSABAR..dh pon..dgn perangai awk ni…ni bekas mak angkat kau dh XSABAR dgn kata kesat ko nih,please lah..sya tahu luar dlm perangai n kisah awk la…nasiblah selama ko rapat dgn kuarga kita FS XLAH GODA2 u..kalu tak jenuh lah kau nk layan 2 bini’..kalau sya nk bukak pekung kau kat sini pon boleh..itulah selagi sya masih bersaya saya maknanye sya masih bersabar ngan kutukan kau yg kdg2 ada membabitkan sya..bukan kau tiga empat thn lpas..sama2 g bercuti..sama..sampai ank sya tertinggal pasport..kau xingat ke..lelaki yg kau panggil daddy la yg antar pasport naik tren..haha..pas berlaku insiden kat abph d genting..gara2 FS xmau g minum tehtarik mamak kat basement..ko terus sentap beb!ank sya letih pas postparty..nape kau xajk je bini kau dok sebelah bilik kami je…biasalah kalu alasan kau..ank kecil..kan bibik sya yg jga ank kau msa sama2 masuk arena of star…dah2 la zubir..mama ni baru je layan BN nih kalau semua nk tau..antara sbb Fs di boikot wartawan..adalah batu api dr si zubir ni lah..sesetengah wartawan ni xtahu yg si zubir ni..selalu kutuk kwn2 wartawan dia..terutama rajamawar…kesian mereka ni xtau sebenarnya…masih ada sya simpan ayt yg dia kata..semua kwn2 sya tu nk lagakan sya n adik..bahasa panggilan dia bt FS msa suka laa..msa skarng xtau lah..sya xlaah nk memihak pd ank sya..masa rajamawar jentik ank sya with bard..sya yg marh dia kat dlm blk ..masih sya ingat..FS jd stress..itu yg dia col raja mawar..n say what the hell..not wat the fuck..sya jd marah sbb hampir setiap minggu asyik tulis gossip ank sya dgn laki 2 laki ni oleh watawan yg bbeza.sbagai ibu sya stress jgk..masuk plk kes ngan sizubir..so ado lah siBATUAPI…yg mengapikan reporter..2 la dia dboikot..walhal sebelum ni dia xpernah baik gan reporter lain!..alkisahnye…sorry zubir..mamamu terpaksa ceta separuh je…separuh lagi..kalu dijentik lg..so..ingat xda manusia yg perfect dimuka bumi ini..termasuk kau…kau tau pasai jejai kan..xda istilah bks adk mu nk rampas kan…sebenarnya kau tau smuanya..pasal 4 jam diluar umah..xingat?daddy nk jumpa u..

          0
          0
  18. attention says:

    Pasha mmg layak menang, dia berlakon best, semua watak boleh menjadi, kpd yg x puas ht dgn kemenangan pasha ni, kita admit jela…dia mmg layak pn, cuma perangai buruk dia je yg bt org x suka. apepn lakonan dia lebih bagus drpd scha n dd. n aku rs lisa pn xdpt berlakon sehebat mcm pasha, kecuali erra n umie aida…mmg primadona.

    0
    0
    • pasah cendul says:

      xbest langsung… suara mcm kartun!!!!!!!!!

      0
      0
      • dorayaki says:

        suara anugerah Allah,,,esok suara u btukor jd cm 2 bru padan muke u..kutuk lg org…

        0
        0
      • hadoiiiii says:

        xbest konon, tp ko mesti tgk jugak drama pasha ni kn?
        tu suara scha best sgt ke? suara linda on tu hah, ramai je org dgr suara dia kt radio, xde hal pn. Ko benci sikap dia je sudah la tp xpyh nk ejek suara die, aku pn x suka jugak peribadai pasha ni tp suka tgk lakonan dia. best!

        0
        0
  19. Jiji says:

    Fasha sebenarnya mmg cantik. kalau perangai pon cantik, mesti double cantik! ;)

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
    • attention says:

      betol tu, fs x mekap pn ttp cantik, tp sayangnye perangai dia yg x cantik, hrp berubah la yer….

      kite kna igt, baik tu mesti dipandang dr semua aspek…..klu baik dr segi pakaian pn tp tak baik hubungan dgn allah….
      itu belum masuk kategori BAIK lg.

      0
      0
  20. su says:

    ala .. boring nya .Abg nara udah ler tu .. citer laen tak der ke .Mana nya kisah jimmie ngan bini nya .. apa dah jadi ..???

    0
    0
  21. WUWU56 says:

    memang sesuai!!!chantek chinta nih….kikiki…i like FS walaupun plastik tapi lakonan BEST!…

    0
    0
  22. hepigirl says:

    boring lar asyik pasal ABP nieeee jer…abg nara cariler gossip lain lark…

    0
    0
  23. suffer8zine says:

    heheh boleh tahan la, tapi bila la nk pakai tudung

    Terkini : Aku VS Nuffnang

    0
    0
  24. buzzz says:

    xsejuk kt kt genting highland tu?? sume bukak bahu ngn dada… bukak blakang pon ade?

    0
    0
  25. miss jijiey says:

    artis- artis nie mmg cantik… pkul 7malam da ciap make up, xsmayang maghrib ker??

    0
    0
    • izhar says:

      Organizer pun same…len kali bukalah dewan slepas magrib baru bleh masuk…..

      0
      0
      • cikboo says:

        uiiii..depa takot nnt x lalu plak kapet merah…kan waktu tu wartawan pon cbuk nk ambik gambo~~~

        0
        0
    • miss jijiey says:

      2 r.. kita negara islam.. jd, grand maner pun event 2.. agama 2 perlu d utamakan..

      0
      0
      • Kurus says:

        apa cadangan ko?
        aku nk jugak belajar nih..
        sebab aku selalu jugak organize.. so..
        boleh tk bg dengan program dan masa sekali..
        yg lengkap
        (dengan syarat, program mesti tamat jam 10)

        0
        0
  26. anti says:

    bitch ;)

    0
    0
  27. pinky rose says:

    Dah mekaup smpai 10 inci kau mmglah npk cantik wesss!perangai tolak tepi sbb dia sggup muncul sexy lam drama tu yg pengarah sume amik sbb dorg leh cuci mata skali! At lis dia sexy ko hado ko hado? Hahah tp aku ttp suka LS sbb educated n xbimbo bodoh mcm FS

    0
    0
    • ham says:

      rsy org yg cerdik biasey xkan cakap org len bodoh….maksudy ko ni mungkin seorg yg ……(sendri isi)

      0
      0
  28. neza says:

    mudah2an org ramai melihat bakat fasha bukan kontroversi yg pernah melanda beliau.. fasha berbakat.. dan lakonan nya bermutu… good luck fasha..

    0
    0
    • ham says:

      suka kata2 fasha dlm majalah BPOP ni.antaray :

      “Saya ambil positif setiap perkara. Orang yang menyenangi saya, akan menerima apa saja sama ada yang baik atau buruk. Tetapi jika diri mereka sudah disalut benci, sekalipun saya bentangkan seluruh kebaikan tetap keburukan yang dipandang. Saya tidak perlu berkecil hati kerana itu lumrah hidup, ada yang suka ada yang benci. Saya cuma mahu menjalani hidup ini dengan tenang, sampai masa kebenaran akan menyerlah,” katanya.

      0
      0
  29. jane doe says:

    sah2 x semayang maghrib… tgk la time kat pix dia pukul brapa time tu… artis mcm ni la…

    0
    0
  30. bb says:

    cantikkkk….sgt cptaan tuhan ni…sbnarnya abg nara dh terminat ngan fasha ni.heheheheh-gurau jerk-tu la penangan fasha!

    0
    0
  31. miranda kerr says:

    sendatnya baju ko!!!!

    0
    0
  32. lolyat gang says:

    wartawan zubir gemok gedempol

    0
    0
    • izhar says:

      ohh wartawan ke zubir ni?? majalah mane tu…xteringin aku nak beli majalah tu…huhuhu…

      0
      0
    • Zubir says:

      ada masalah ke saya gemuk ke apa?
      tapi sibuk juga nak baca apa yang wartawan tulis
      apa yang wartawan paparkan
      memang peminat di malaysia ni
      cakap tak serupa bikin.

      0
      0
      • lolyat gang says:

        ko gemuk dan hodoh derr

        aku tgk foziah gous dulu slalu jilat bontot ko kan
        best ke didampingi artis muda ?

        terasa e-penis ko besar eh ?

        0
        0
    • Kurus says:

      lolyat
      hanya pelakon2 lama kt bn ni jerk boleh meneka siapa dia..sebenarnya..kui kui

      0
      0
      • Zubir says:

        awak ingat saya ini siapa?
        tak payah nak teka2 dah
        saya jenis yang gentle masuk blog
        dan bagi komen
        kerja wartawan tak membataskan kami untuk menulis.

        0
        0
        • syidaa says:

          betul ke zubir ni wartawan tu???ke ada org mnyamar jd zubir???

          0
          0
        • Zubir says:

          saya lah zubir itu.
          kenapa takut nak berkata2.
          sedangkan saya komen dengan ayat yang biasa saya guna.
          gentleman lah sikit,
          tak perlu nak menyamar2.
          hanya kami yang bergelar wartawan saja tahu
          apa etika kerja kami yang sebenarnya.

          0
          0
        • Kurus says:

          oh kalau begitu aku boleh lah cakap dengan abang zubir kt sini ye…hehehe.. best best
          .dari pengamatan aku, setakat yg aku baca ulasan abg zubir tentang artis ni.

          bagus jugak lah kalu ada teguran yg berlapik.tp adakah abang zubir membuat teguran berlapik?? kebanyakannya tu aku tengok, bukan teguran, tp ayat tuduhan agak berjela2, pastu cover dgn ayat lebih kurang mcm ni “tk tahu lah sama ada ini betul atau tidak..kalau salah, harap maaf…”

          sama macam abg zubir marah adik abang. “ko mencuri kan?, aku dah siasat ko mencuri.. ko mencuri kt midvalley, ko mencuri kt sogo, ramai yg nampak ko mencuri..ko memang betul2 pencuri” pastuh.. orang lain pun mulalah menuduh adik abng zubir mencuri.. dicap “pencuri” “pencuri” “pencuri”. pastuh abang zubir pun cakap “abang minta maaf lah kalau abang salah.”
          hahahahahaha…

          sekali jerk adik nk cakap kt sini, ” taubatlah abang zubir, antara sifat tercela dalam Islam adalah membuka aib orang, memfitnah orang, menyakiti orang.” fikir2 kan lah…

          menegur jauh bezanya dengan menghukum.

          0
          0
        • Zubir says:

          kurus, sila baca semua komen saya.
          tak ada pula saya tulis ayat ini—-> “tk tahu lah sama ada ini betul atau tidak..kalau salah, harap maaf…”
          jika tak tahu kebenaran yang nak memadamkan kenyataan.
          saya hanya menulis apa yang saya rasa nak menulis.
          tak ada cacian, tak ada makian.
          tak ada niat menghukum.
          jika awak peminat tegar dia, nasihat lah dia
          jika dia mahu terima nasihat itu.
          sebab fasha yang kami kenal selama ini
          tak pernah berubah perangai nya
          menjadi player menangkap ikan2 besar saja kerja nya.

          0
          0
        • secret says:

          zubir.. bukak la blog zubir. uish. meletop youaw

          ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

          0
          0
  33. Kurus says:

    terima kasih abang nara kerana tunjukkan lagi gambar fasha sanda.
    memang minat dengan fasha ni.
    kuat semangat, kuat bekerja, kuat disiplin. mudah2an Allah merahmati n melindungi setiap apa juga usaha dan kebaikan dia. amin

    0
    0
    • jabun says:

      Gimme 5 kurus! Aku tutup sblah mate je. Bab p.badi artis.

      0
      0
      • Kurus says:

        Jabun
        aku tk tahu hal peribadi jabun.
        aku pun bukan nak mengangkat artis jadi idola.

        aku nih ada tv buruks aku tu jerk kt rumah.
        kt tv persegi aku tuh jerk aku menilai..bakat artis.
        aku ‘beli’ bakat..

        satu lagi, sebahagian hidup aku ni kerja aku adalah mendengar masalah orang. dari situ aku kaji, apa yg kta dengar dr orang kedua, ketiga, bukanlah seperti yg sebenarnya. tidak 100%. malahan ada yg tersirat n tersurat di sebaliknya. ada yg jauh trpesong.
        sebab itu, aku tk suka menghukum sesiapa sesuka hati.

        sifu aku ajar “jangan percaya kepada andaian.”

        0
        0
      • Kurus says:

        Dia Yang Maha Menghukum
        Dia Yang Maha Pengampun

        aku percaya bila Allah mengatakan bahawa manusia itu sangat lemah dan banyak membuat kesilapan.

        Kelmarin pn aku sembang dgn seorang rakan, katanya “aduh, kalu Allah nk marah n hukum kita sekarang ni, entah2 buta mata kita, tempang kaki kita.. nasib baik Dia amat pengampun kan…”

        aku suka kata2nya itu. mari kita amati sama-sama

        0
        0
  34. sagi girl says:

    ala muda lgi beb,tk kn nk cocok sana,cocok sini!tggu skit hri,dia ni klau tk seksi tk sah!”NO KOMEN”!!!!!!!!!!!

    0
    0
  35. Me says:

    Bakat die mmg x dpt dinafikan… Klo perangai elok alangkah baiknye.. Fasha,buangla perangai plastik tu,insafla,walaupun berbakat org tetap meluat.. Dan xyah la nk kondem ND,sbb ape yg ko dah wat kat rumah tngga die,xde sape pun bole terima.. Shrusnya sbgai seorang wanita ko lebih faham betapa hncurnye hati die..tp sket pun ko x rase bsalah kan..buangla ego dan sifat buruk tu,pasti org akan dpt maafkan ko fasha…

    0
    0
  36. lady kb says:

    FASHA MMG CANTIK ,….TAPI TANG PERANGAI JE KENA BERUBAH UTK JADI ARTIS BERSIH..BUT…SUSAH KLU DAH SEBATI PRANGAI…

    0
    0
  37. ntahapaapantah says:

    btol nyer berdebat korang ni.. hahaha..

    0
    0
  38. Whadda F? says:

    Fasha mmg ada rupa n bakat. Tapi korang dah lupa ker perangai rembat laki org masa ND pregnant tu? Nak backup, sokong, puja org pun berpada-pada la. Nanti bila kene kat batang hidung sendiri awek cun rembat laki korg masa korg pregnant baru korg tau seksa mcmana. Janganla terpesona dgn kecantikan luaran Fasha sampai terlepas pandang semua tu.

    0
    0
    • hadoiiiii says:

      skg ni kami bukan backup pasha psl peribadi dia, point utama skg ialah kami suka bakat lakonan dia, ktorg xde pulak ckp ktorg suka atau sokong dia rampas laki Nd ke ape, kami disini cuma nk bgtau suka kt pasha sbb dia layak menang n dia cantik n berbakat. itu jer sengal.

      aku pn x suka pompn2 yg dh jahanamkn umhtgga org, mmg laknat perangai cmtu, tp kita kena admit bakat lakonan dia. tu hah memey, waheeda, CT, azaharian, zizie ezet, kacau laki org la, jd bini no.2 la. kawen sorok2 la, nape korg xnak benci dorg mcm korg benci pasha…?

      0
      0
  39. kaki_g0ssip! says:

    ZUBIR ni nati kt FS sbb FS pnh tolak cinta dy dulu.. kn zubir kn?? sedaq la ckit yg hang tu x sepdn ngn FS. biler org tolak trs meroyan.. kuikuikui~

    0
    0
    • Zubir says:

      hidup saya tak ada kene mengena dengan fasha.
      tapi fasha yang ada masalah dengan wartawan.
      dia yang mencipta masalah.
      dia juga yang terima padahnya.

      0
      0
      • kaki_g0ssip! says:

        aku pelikla tgk ko ni.. aku tgk wartawan lain ok je ngn fasha even fs pnh wt taik ngn dia dulu? tp ko? mcm aku ckp td la, what pass is pass.. noting to bring up! come on la zubir, ko jeles kot fs lbh cantik dr wife ko yg gomok mcm ko jgk tu… hehe. jgn igt aku x pnh nmpk ko & famiyl jln kt genting ckit ms dulu tau! hurmm plus x silap aku kereta ko pn prnh kena simbah cat merah kn? sbb ape?? sbb MULUT! so udah2 le tu nk ckp yg bkn2 kt fs k.. aku x heran ape pn org nk ckp kt fs sbb aku just minat lakonan dy & muka dy yg cantik tu..

        0
        0
        • Zubir says:

          itu apa yang awak rasa.
          bukan setakat dengan saya saja,
          tapi juga wartawan lain.
          bersyukur juga sebab walau isteri saya gemuk
          saya adalah suaminya yang sah.
          tapi fasha yang ke hulur hilir tu,
          jantan sana sini
          sampai tak sudah tak jadi juga.
          bukan saya saya terima akibat macam tu.
          ramai lagi wartawan lain juga.
          jangan pandai nak komen saja,
          duduk lah di tempat kami.

          0
          0
        • dorayaki says:

          salah dia ker klu x jd kawen dgn jantan 2…..dia pun x nk la jd mcm 2,tp mgkin ade sbb ttntu,hnya dia jek yg taw….sape2 pun klu kehulu kehilir dgn jantan, sume org pandang ppuan 2 jahat,tp cube sskali tnya dorg knape jd cam 2,,,dan jgn salahkn ppuan jek…sstgh llki pun harus dsalahkn…

          0
          0
        • badai says:

          sbnrnya ZUBIR @ ZUBUR tu sj cari publisiti murahan!!! sbb tu la asik kutuk FS…mentang2 FS bru je menang anugerah..mula la ZUBIR@ ZUBUR @ DUBUR ni amik port..hahaha! tp ok gak la…beliau telah berjaya menaikkan lagi SAHAM FS! haha. THANKS BANG ZUBIR! LOLZ!!!

          0
          0
        • Zubir says:

          sebagai wartawan, saya tak perlukan publisiti murahan
          kerana publisiti itu hanya kami berikan pada artis
          saya tak ada pula menghina fasha
          cuma menulis perkara yang benar saja.
          bukan hanya fasha, mana2 artis pun sama
          walau siti nurhaliza sekali pun.

          0
          0
      • cas says:

        aku rasa kan, ko xpayah layan citer FS lagi…
        bersih skit hati….. semua manusia sama…
        setiap langkah menjanjikan pahala n dosa….
        jika FS ni penuh dosa, xperlulah ko suci kan die ngan
        ‘teguran2 ko yg penuh ikhlas’ tu…. buang masa ko je..
        lagipun, dosa sesama manusia susah nak di maafkan… xmcm dosa ngan Allah S.W.T kkk….
        lagi satu ko kene bezakan antara teguran, nasihat n kutukan….. ‘ kerja satu ibadah… renung2kan……

        0
        0
  40. biarlah p dieorang lar says:

    alor..biarlah die…

    0
    0
  41. F bukan nama sebenar says:

    aku x tgk raja lawak pown aku blh tergelak terbahak2 baca komen2 kt cni..hihihi klakar wei..bak kata makcik aku “gila org byk ragam”..maksudnya ye..”byk org byk ragam”.. hahahaha sabO jela..

    0
    0
  42. gigi says:

    u memang suberb fasha!!! and more thing u are natural beauty!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  43. Sinar R says:

    No Comment!

    0
    0
  44. leha says:

    Fasha is a good actress despite of her bad attitude. Congrats but kalau besar kepala lagi lepas menang ni…. yayayayayayaya~~~

    0
    0
  45. LOMBADA says:

    FASHA NATURAL BEAUTY???HAKKK TUIHH!!

    AKU TGK MCM DRAG @ BAPUK JEK MUKA DIA…SERIUSSS

    0
    0
  46. […] peminat setia Fasha sanda,ini dia gambar tebaru fasha di malam ABPBH2010 yang lalu.Kredit kepada beautifulnara diatas gambar […]

    0
    0
  47. mimi says:

    Zubir, ape relevan ko nk bgtau die pecahkn rumah tgga org? Yg ko mngaibkn org.. Bukaa pekung org… Baik sgt??? Cermin diri

    0
    0
    • Zubir says:

      saya ke yang buka pekung dia?
      pernah baca ke tulisan saya?
      jika tak tahu cerita jangan main hentam saja.
      tak relevan kah kebusukkan yang artis buat,
      sehingga kipas mati artis tersebut tak dapat terima walau merobohkan rumah tangga orang?
      sedangkan siti yang diangkat artis no 1 malaysia juga dikritik oleh kami,
      apatah lagi fasha yang bukan nya apa2 atau siapa2.
      kalau bukan wartawan yang buka pekung,
      artis tu sendiri pun pandai saja cari peluang
      untuk membuka aib nya sendiri dengan cipta kontroversi,
      ala propa saja lebih.

      0
      0
      • f says:

        Erm. Kalau artis tak cipta kontroversi, tak propa, nanti wartawan hiburan takleh carik makan pulak, kan. Kesian juga nasib jadik wartawan hiburan..Bagi anak bini makan bukan senang, ye Zubir?

        0
        0
        • Zubir says:

          kerja kami ada saja untuk dibuat
          bukan nak cover fasha saja
          dalam industri ada beribu yang dipanggil artis
          nak tulis dengan tak nak saja

          0
          0
  48. ANNA says:

    cantik betul lah fasha nie….lakonan dia pun best

    0
    0
  49. cas says:

    apa beza FS ngan ND??
    (bagi aku sama jee..)
    aku bukan peminat FS apatah lagi ND… tp bagi aku FS berlakon lagi ok dr ND… ABPBH tu pilihan peminat… anugerah pelakon POPULAR… bukan anugerah pelakon TERBAIK…. dh kompem peminat yg undi… so terbukti la FS mmg popular…. untuk menggelakan FS menang lagi tahun depan pe kata ZUBIR ajak para wartawan BOIKOT FS… jgn tulis pasal die…. pasal mende kecik pun nak tulis, rampas pekerja tu pun nak jadi hal…. dan ada jugak elok nya ZUBIR xpayah ambek port lagik pasal FS…. bia jek nasib die peminat tentukan….

    0
    0
    • Zubir says:

      awak baca ke, saya yang tulis kes ambik pekerja orang?
      jika awak tak tahu kisah sebenar baik diam dari komen.
      dah bekas majikan budak tu yang nak saman,
      kenapa nak salahkan wartawan pula?
      sedangkan bekas majikan itu yang telah memfailkan tuntutan di mahkamah sebelum wartawan siarkan.

      0
      0
  50. ANNA says:

    dah lah zubir.. setiap manusia mesti ada buat kesalahan….mungkin zubir kot je yg tak pernah buat salah….haha…

    0
    0
    • Zubir says:

      ada saya tulis ke fasha saja melakukan kesalahan?
      semua artis tetap di kritik,
      hanya peminat fanatik yang payah nak terima.

      0
      0
      • Mr.kikie says:

        salam en.zubir..
        sy xmihak mn2 la..bg sy la kan..as a reporter..kita kn lebih bersikap matang dan berfikir dgn rasional..xcually i suka la wartAwan ni..a job yg smkin jauh dgn karekter sy skang..haha…nyway sy stuju smua artis dikritik…biasa reporter ni kritik artis dlm magazine paper or other medium la..but..sy lihat jika artis dikritik like this..komen directly cmni..u like childish..xprofesional lgsung..persepsi org lbh2 lagi peminat FANATIK FS akan buat andaian yg jelek to this profesion…upenye sm je wartawan ngan artis..mengata dulang paku serpih….ingt jgn krn nila setitik rosak susu sebelanga kan en zubir..

        0
        0
        • Zubir says:

          itu perspektif awak, tak sama seperti apa yang saja sampaikan.
          terpulang pada kefahaman diri sendiri.

          0
          0
  51. kita bakorrrrr says:

    banyak peminat fasha kat sini
    malas nak cakap banyak

    aku tak suka fasah sanda

    0
    0
  52. DELENA says:

    HAIH….PKUL 7 PTG DEKAT MAGHRIB JALAN RED CARPET…MEMANG DASAR ARTIS X MALU DGN ALLAH…SEMUA ARTIS YG ADA KT SNA (XSMYG) DI LAKNAT ALLAH..

    0
    0
    • dorayaki says:

      semayang ataw x urusan dorg dgn Allah….jgn kite sskali mghukum…pastikn kite cukup 5 waktu bru ckp pasal org…delena,u kutuk pasal org ni x same ker dosa mcm u x smyg….

      0
      0
  53. singa says:

    sudah lah, FS pun manusia biasa… berilah dia sedikit ruang dan harapan agar dia menjadi lebih baik. aku suka dgn lokonan dia, sangat berbakat dan aku harap dia kurangkan kontroversi. zubir, berpada padalah bila menegur ….. janganlah sebelah pihak aja , yg lagi satu pun apa kurangnya, aku da nampak depan mata akupun! kejahatan depan mata dah tentu terang, yg ala ala comel dan baik tu lagilah ‘hantu’ besar. tapi zubir, kerja kau kan memang ada baik jugalah, boleh lah kita kongkong sikit artis artis yg terlampau nikan….

    0
    0
    • attention says:

      betul tu singa. buat jht terang2an bole gak kita nmpk, atleast FS ni x hipokrit. jht depan2, dan dia tau peminat ramai benci dia, tp yg depan nmpk baik n comel, pdhl belakang kita lg teruk…itulah setan besar.

      0
      0
  54. singa says:

    oh ia, aku terlupa zubir…. apa jadi dgn kes raja lawak yg mencabul budak bawah umur tu? cer cerita …..

    0
    0
  55. qaseh says:

    i like~~ fasha layak menang, tak payah pandang attitude luar die, cerita peribadi pun tolak tepi…
    sebab award ni, kate pun Anugerah Pelakon Tv Paling Popular, then dah si fasha ni pelakon… lakonan die pulak memang best..menjadi je watak die, nak wat camne.. memang die layak menang le…
    kat luar pun dengan fans, fasha mmg tak sombong, sangat friendly…

    0
    0
  56. hahaha says:

    die ni muke je cntik..tp prgai sedia maklum la…dh cm ‘……….’..sory 2 say la…sbgai artis die mmg brjye,tp sbg seorg yg bragama islam.die gagal.stkat muke cntik xde gna cik adik2 sume..xleh bwk mati

    0
    0
    • attention says:

      hahaha : statement ko ni x bole tuju pd pasha jer, semua artis pn lbh kurg mcm tu, malah bkn artis jer tp majoriti suma org. islam pd lahir / ic jer.

      cuba ko tgk kt kompleks jela klu time maghrib tu, bole kira dgn jari bpe org je yg berpusu2 gi surau.

      skg ni TIZ ZAQYAH tgh meletop, cantik la, comel la, itula inilah…ramai peminat kn….tp ape kes timbul gosip tinggal sebumbung dgn lelaki….

      lmbt laun akan ada artis lain yg buat perangai jugak…jd jgn terlalu benci seseorg dan letakn segala kejhtn pd pasha sorg sedangkn artis lain pn belum tentu elok perangai.

      0
      0
  57. wassupp says:

    eeee!!!… hodoh geelerrr.

    0
    0
  58. epl says:

    eeee!!!… hodoh geelerrr.

    0
    0
  59. dorayaki says:

    x payah la nk kutuk sana..kutuk sini..manusia ni same jek,bila da tkena pd diri sediri bru taw cane…x mustahil ape yg kite ckp 2 akn bbalik pd kite semula….so,jgn ske bcerita pasal keburukan ssorg sdgkn kite sediri pun blom cukup sempurna…..

    0
    0
  60. -_- says:

    tahniah fasha…Cantik. Sy bknlah peminat fanatik fasha, tp sy minat tgk lakonan dia. Peribadi dia, no comment… Dia dh matang so tau fikir apa yg terbaik utk dia, takut nak kutuk lebih2, nnt terkena kat btg hidung sndiri pla… tp mlm 2, dia mmg nampak cantik, baju pun boleh thn jg…

    (tahun lalu masa dia kena ‘boo’, ND kutuk dia… tahun ni dia dpt sorakan n dpt anugerah, rasa2nya ND nk bg ucapan tahniah tak…?)

    0
    0
    • Yati says:

      Sori,saya bukan peminat Fasha.Tapi,Fasha Sandha memang cantik.Tapi,alangkah lebih cantik kalau perangai dia pun baik.Apa nak buat…setiap orang ada kelebihan dan ada kekurangan.Semoga Fasha akan menjadi lebih baik lagi,Kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi.

      0
      0
  61. diRa says:

    zubiR xpuas ati dr duLu sbb FS kutuk kwn rapat die si wartawan yg brnama Raja tuh..wartawan kutuk xpe, biLe artis kutUk diorg, xbLeh pLak..ape kes? jgn iNgt sume wartawaN tu betuL jerk. xkan artis xLeh brsuaRa skit…yg dh Lepas tu dah La..kaLau zubir dh xsuke FS, ko soRg je La jgN amek taU Lg..xyah ko nk sambung2 kt oRg Lain Lak kutuk die…aDoiii ko pun bkn betuL sgt zuBir oiiii…

    0
    0
    • Zubir says:

      jika awak tak tahu cerita sebenar
      jangan main fitnah saja
      bukan sebab itu fasha di gam oleh wartawan
      tapi kes lain
      harap maklum
      saya memang tak sempurna
      tapi untuk menyampaikan maklumat
      bukan hanya fasha
      tapi juga artis lain

      0
      0
  62. dhanie19 says:

    ape yag zubir mlaluk nie…baik pergi wat amal kebaikan ckit…nie nk sibuk ngan dunia artis…carilah kerja yg selamat bagi kita,dunia dan akhirat…nie x…cite psl artis…gosip sane…gosip cni…kan baik kalu kta jgn membuat sesuatu yg mbuka aib seseorang…memanglah mase nie kita x nmpak lg ape 2 dosa membuka aib org…tp bila kita dh brada di akhirat nti…bru lah nk myesal…hehe…brtobatlah…ikut saudar kita,Bob Lokman..slmt bramal…

    0
    0
    • Zubir says:

      kerja wartawan tu baik apa
      menyampaikan maklumat
      yang memberi komen disini bukan dikira dosa ke?
      masuk blog hiburan bukan dosa ke?
      layan gossip bukan dosa ke?
      jangan lah cakap macam tak buat dosa
      suci sangat bunyi nya tu.

      0
      0
  63. Awek bulu says:

    Mau tak buncit..selalu kena tunggang ngan jejai..Jejai tu suka pancut dalam..Wakakakakakaka..

    0
    0
  64. nory says:

    kesian nye kat zubir tu…….. sanggup buang mase komen defend diri n jadi penyibuk nak org benci sgt2 kat fasha… x payah la nak defensive sangat… org yg mmg benci fasha baca pun jadi benci kat perangai ngko zubir… ntah pape… sehitam2 hati fasha,, hitam lagi hati kau zubir….. kalau kau tu baik sgt ko x de nak sibuk2 nak komen every komen dalam cite fasha dlm bn ni……

    kesian nye ko zubir…………

    0
    0
  65. pretty says:

    fasha memang terbaik, setanding erra , umie …. personal life…. hack care! aiyah, kalau takut laki kena rampas, simpan dalam petilah, ataupun kau pun belajarlah ilmu ngorat dgn fasha!

    bravo fasha! be a champion, be popular in your own ‘style’

    0
    0
  66. Mr.kikie says:

    FS…aku xlah meminati orgnye…tp honestly la dia mmg cantik mantik…ni yg nmpak di mata aku jela..coz aku bkn rakan baik,adik or kerabat2 dia…aku xnak la mghukum sapa..aku tahu aku pun ada kekurgn..aku doakan FS mnedapat hidayah….bg aku,,FS layak la rangkul anugerah..bkn sbb dia lawa or cntik tp bakat dia..kita sbg pminat industri seni kn lihat sst tu gn mata hati..sejahat mnpun mnusia tu.dia ttp hamba ciptaan agung Allah..xbehak untuk kita mengadili ssorg..gnkan pndekatan yg kita rs terbaik untuk diri kita dan semua org..wallah..

    0
    0
    • nano says:

      Bakat……pleaselah ramai lagi yg berbakat……you tau tak lakonan dia sepesen je lakon menggoda pastu buat2 control ayu tu je yang dia tau. Anyway last lakonan dia I tengok is “cinta”…pastu I dah gam tak kuasa nak tengok.

      0
      0
      • Mr.kikie says:

        nyway that ur opinion la..i xkesah..pada i…FS berbakat dlm lakonan…i xrs yg dia xploitsi dia punya cantik wajah..tp tu pakej la untuk dia..i xrs dia control ayu..yg dpt lihat ayu je dia..i berckp berdasar ap i nmpak..ap yg u nmpak..up to u la kan..its just pendpt i..

        0
        0
  67. reza says:

    sya terpegun lihat fs mlm tu. cantik..memang wanita melayu sejati. lagi terpegun bila dia menang. biar apa pun org cakap pasal fs….dia tetap teruskan apa yg dia nak buat. suka cara fs…kalau nak ikut kan sentap bila org mengata…susah nak hidup. yg heran nya wartawan yg suka timbulkan isu2 fs walau pun mungkin benar…bila dia kena kata…mangkin sentap. tak blh terima. kalau lelaki yg suka melatah…yg suka sentap2…apa tu?……… i like fs..

    0
    0
    • Aib says:

      Jika x tahan di lambong ombak
      Jgn berumah di tepi pantai

      Jika benar2 nak jadi artis
      Kena tahan di kutuk atau di hina

      Jika hendak berjaya menjadi seorang artis

      0
      0
  68. Anonymous says:

    fasha sendattttttt,,,ko undi diri sendiri tuk menang apb..pdhal lakonan tahhh pape..betttterrrrr tiz zqyahhh yg patut menangggggg…

    0
    0
  69. 1st time says:

    biar muka hodoh asalkan perangai cantik…

    0
    0
  70. ye ke.... says:

    amboi u all…bila fasha menang baru la peminat2 dia ‘kuar kepompong’ ye…baru terasa fasha ni ada peminat….

    0
    0
  71. nora says:

    tak baik kutuk2 org. entah2 esok lusa dia mendapat hidayah…mana korang tau?????

    0
    0
  72. Anie says:

    minat sesorg tu biar berpada2, jgn fanatik sampai yg salah pon korg katakan betul. Aku mmg akui dia cantik, lakonan dia ok la.. kalau nk ikutkan dia dpt gelaran popular juz sbb cantik. Blm lagi aku jumpa pelakon yg popular tapi kurang cantik (sori to mention). Honestly bg aku, Mariani dan W.Maimunah berlakon lagi bagus dari FS.

    0
    0
    • Mr.kikie says:

      sy sokong “jgn fanatik sampai yg salah pon korg katakan betul.” tp kita menilai stakat mn yg kita tahu kan..jika berlebih jatuh pd fitnah susa balik kita plak kan..mn terang lagi bersuluh iakan..mn yg msh d anggap subhah kita selidik br bersuara…..yg terbaik bg peminat doakan dia ..Allah lebih mengetahui di sebaliknye..

      0
      0
  73. paperclips says:

    Amiinn……….tp aku mintak Dato CT yg dpat hidayah.moga2 terbuka hati dia utuk bertudung litup dan tidak mempermainkn lg hukum aurat….

    0
    0
  74. nnmmmmmm says:

    KENAPALA TAK DE BUTTON DISLIKE…KONFEM ZUBIR PUNYE KOMEN BERATOS2 ORANG DISLIKE.

    0
    0
    • Zubir says:

      itu yang awak rasa
      kerana awak fanatik fasha
      masuk sini bagi komen
      saya tak takut untuk kena dislike
      sebab medium saya di surat khabar pun ada
      cuma nya berfikir secara logik
      jika salah sesuatu itu baik lah ditegur
      supaya tak terus menjadi barah
      jangan hanya bwrwajah cantik, apa yang salah kita terima bulat2
      manusia tak lari dari buat kesilapan
      tapi jangan kesilapan itu dibuat berulang2 dan minta di maafkan
      bila dah dimaafkan, buat lagi dan lagi
      begitu lah fasha sandha yang pada pandangan awak sangat2 angel itu.

      0
      0
  75. kasutcikang says:

    knp sume org kutuk zubir?…
    btol pe die cakap..
    care die jawab pon still tnjuk profesional die

    rilek suda

    plss la jgn agungkan artis sgt
    dorg x leh tlog korg msuk sorga ponn

    0
    0
    • Aib says:

      Zubir betul ke
      Zubir Klon
      Zubir menyamar

      0
      0
      • Zubir says:

        saya lah zubir itu
        seorang wartawan yang di kecam dan di kutuk
        gara2 kes fasha dulu
        tapi tak ada siapa pun tahu kebenaranya melainkan pihak wartawan sendiri.

        0
        0
  76. Tina turner says:

    No komen

    0
    0
  77. secret says:

    Fasha Sandha memang mcmtula. mmg prangai dia da. tak reti hipokrit. tapi aku suke lakonan dia. best.
    Orang Arab boleh cakap bahasa Melayu. Melayu kita leh cakap Arab??

    0
    0
  78. chentadia says:

    fasha…………………u mmg gojesss la…. i’m so admit it!

    0
    0
  79. mizz says:

    nape la korg iye2 pasal dia eh..
    minat pun ada had nye

    rakyat tak buta kan…. keburukan yg jelas
    kebaikan yg pura-pura
    sama je semua org mcm tu

    to ZUBIR i sokong u

    kekadg kalo iye2 minat pun bukan dapat hasil pe pun

    kalau artis buat silap lagi2 la kita ni ada adat,agama perlu la di kritik

    kalau dorg buat kebaikan perlulah dicontohi

    takkan diorg buat silap kita nk tutup mata kan

    yang peminat tu pun sama je bila kuar citer buruk pasal artis korg mesti dlm hati korg ada berkata “HA IYE KE’ MCM TAK PERCAYA LA” kan

    so jgn la terlampau emo pasal komen mgomen ni

    relex sudah….

    0
    0
  80. mizz says:

    eh saya terlebih emo ke???

    cara awak ckp pun org dah boleh tahu siapa emo wahai izhar…….

    lalallalalallala……

    0
    0
  81. badai says:

    FASHA SANDHA AWAK SANGAT2 HOT!!
    I LOVE FASHA SANDHA!!!!
    MUAH!!!!

    0
    0
  82. PRIHATIN says:

    SUKA LAKONAN FASHA… MEMANG BEST.

    WAJAH & LAKONAN DAH CANTIK, KALU PERANGAI

    PUN CANTIK LAGI RAMAI PEMINAT.

    0
    0
  83. mak minah says:

    cantikkkkkk sangat tapi dah lunyai ….. siapa lah nak dpt sisa si jejai niiiiii

    0
    0
  84. nano says:

    sapalah vote pompuan ni……….tolonglah..entah2 dia upah suku sakat dia vote ..tak pun dia sendiri vote

    0
    0
    • Mr.kikie says:

      i pun xtau ap mslhnye ngan u cik nano…if da xsuka kan..udah2 la..ni siap nasi tmbah lagi … buat baik berpada2 buat jahat tu jgn sekali pun..cukup kita dan hati kita cik nano..xsuka buat cr xsuka..u mcm jeles semacam je..xbek tau dengki sesama muslim..heheh…

      0
      0
  85. singa says:

    kalau dia upah suku sakat dia, Sam pun whole family vote… ni namanya rezki dik oi…..

    good job fasha!

    0
    0
  86. latina says:

    suka tengok lakonan FS , sangat berbakat.

    0
    0
  87. secret says:

    fs comey.. =) ak ske dia nye trademark!
    NO KOMEN!!! haha

    ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

    0
    0
  88. diRa says:

    yg peNting FS berbakat n berkuaLiti Lakonannye. caNtik tu aDaLah bOnus. kepaDa yg xsuke FS tu, xyahLah komeN n amek taU. ko sempuRna sgt ker zuBiR? FS yg ko kutUk2 tu pun..reski die tetap keNcang jer kami tgk.. kO aDo? xsuke jgn tgK n jgN kutUk. tgK gambaR artis yg koRg suke je La…susah sgt ke? pLzz arrr yEk…

    0
    0
  89. shark says:

    kesianya c zubir ni berabis dia menaip hehe patah jemari u zubir kekekeke

    0
    0
  90. cintra says:

    byk kan mengata , dia dapat pahala.
    byk kan menfitnah, dia tetap dapat pahala.
    cukup2lah mengata n menfitnah .. apa kata kita tutup buku lama, doakan yg terbaik buat fasha dan sume artis di malaysia. tanpa mereka .. tiadalah cerita, drama, filem, muzik … mungkin tiada juga tv, radio, internet dan dot..dot..dot..

    0
    0
  91. jamkayu says:

    aku suke tengok lakonan die dalam drama dan wajah die jer…
    pasal hidup die aku tak ambik tau…

    0
    0
  92. hadoiiiii says:

    sy tgk kebanyakan komen dr fans pasha kt cni, bukan la nk menegakkan kesalahan pasha, dorg cuma bgtau dorg minat pasha sbb bakat lakonan n kecantikan pasha. xde pulak yg cakap dorg sokong dgn perbuatan jht pasha.

    tapi nape ramai yg anti pasha ni beria nk damn fans pasha ni? ktorg juz minat kt dia, takkan sebab peribadi dia ktorg x bole jd fans dia?

    tu hah ramai artis lelaki yg hisap dadah n jual dadah, lg besar kes dorg, silap hrbln bole hukum gantung, tp itu peribadi dia la, bakat nyanyian, lakonan dorg tetap kita bole minat kn…??

    sesapa yg LIKE komen aku ni makna dia paham bhsa melayu la….huhu~~

    0
    0
  93. sheila says:

    dia cantik… dia ada gaya..dia ada bakat.. dia memang hebat.. dia punya segalanya (TIPTOP)

    tapi 1 je yang dia takde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    perangai yang boleh dijadikan contoh untuk penyokong2 setia dia…………..

    sayang kan..!!! bakat,gaya, cantik perlu seiring dengan perilaku…

    barulah idola namanya..

    dunia tak boleh nafikan dia punya segala2nya

    dunia juga tak boleh menafikan yang dia tidak patut dicontohi …..

    0
    0
  94. teddycomey says:

    weii..mekap tebal 1 inci bleh ar ckp lawa..padahal muka sopak ngan jerawat..aku penah jmpa live dia nih..xneutral lgsung..elok ar mekap tebal2 leh cover muka yg xtau malu tu..kire cm topeng ar..wakakaka!!

    0
    0
  95. attention says:

    Allah swt ni akan beri pembalasan pd sesapa je, yg jht akan dibls jht sbb akibat dr perbuatan dia, tp ada gak yg dpt kebaikan sbb allah nk uji dia. ada gak yg baik dibls baik atau jht. hanya allah yg mengetahui.

    dulu org booo pasha, benci dia, kutuk dia, tp thn ni dia dpt anugerah, org suka kemenangan dia, tak mustahil 1hr nti klu tuhan turunkn ujian kt ND, dia pulak kena booo dan kena kutuk.

    iman manusia ni kn nipis jer, tgk la sesetgh artis dulu ms freehair org bisg suh dia pakai tudung, kena kutuk lps tu dia pakai tudung org suka pulak….tup2 dia buka tudung blk, org kutuk blk….so kita x bole nk jangka seseorg la, yg baik bole jd jht atau kekal baik. yg jht pulak x semestinya terus jht. kita doa jela moga sesdapa jua akan berubah…dunia dh semakin tua…

    0
    0
  96. bangang aa kau nie (:

    0
    0
  97. suci dlm debu says:

    wat ever u all ni benonya dah sakit sakit jiwa u zubir low class resign je jadi tkg sapu sesuaii.. x pro x idea lost looser yah!byk pala fs dpt dosa dia u all dpt jumpa pdg masyar klu dpt 4 jari point 2 u all malas layan lawak tul..

    0
    0
  98. pashkor sendeetuerrr says:

    pasha sedut ni memang lawa punnye.. tapi nye pun tak boleh lawan itu GF acai… selamat tinggal nyepun

    0
    0
  99. lucai says:

    bodoh punya fans la.. artis mcmni xyah la ko nak sanjung, kalu stakat bakat lakonan x leh bawa masuk kubur juga! dah terang2 c artis ni kaki clubing, air setan selamber je teguk ni ke korang duk agungkan? kalu dah busuk hati, busuk prangai, pkai 4inci mekup pun x berseri juga muka tu! duniaa..duniaaa..

    0
    0
  100. joyas says:

    pe la,,,pasal pompuan ni pon nk gdh,,,

    0
    0