Written by AbangNara | July 12th, 2010

fasha sandha dan jejai
Semakin hari kami semakin kagum dengan ke”loving”an couple ini. Semoga berbahagia kami ucapkan kepada Fasha Sandha dan Jejai.

P.S: Tahniah kepada Spain yang bergelar Juara Dunia.

150 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Dan Jejai Tengok World Cup 2010

  1. manis says:

    huhu…

    0
    0
  2. manis says:

    huhu

    0
    0
  3. cazlyerd says:

    3rd!!!!!hehe

    0
    0
  4. cath zee says:

    whateva la…

    0
    0
  5. cazlyerd says:

    3rd!!!!!hehe
    spainnnnnn~

    0
    0
    • anon says:

      ngantok cter dowg je~

      0
      0
      • jane says:

        ha’ah ngantok la…wuarghhhhh…. boringnye citer ni macam macam nak basi tak basi… hmm macam pekasam…. macam tapai … macam loye je….. nape ekkk?? mungkin pasal muka dua org ni dah tak laku kat sini kot…

        0
        0
  6. BlackBerry00 says:

    iyerrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkkk………….

    0
    0
  7. natts says:

    whatever lol….

    0
    0
  8. hana konda says:

    hurm…ade aku kesah

    0
    0
  9. Zaza Muhammad says:

    setakat tgk kat sini…. pesal tak pegi africa terus, katenye ade heli keh3x (smpi ke naik heli pegi africa WAKAKAKAAA).. xpe2 pasni jejai beli boeing aaa plak erk..

    0
    0
    • Aye says:

      adoiyai kak long… kot yer nak ngutuk pi la study dulu heli tu ley terbang sampai bpe km skali isi minyak.. pastu ingat suke2 msuk negara org naik heli ker… kena wat flight travel arrngement; air space permit, landing permit etc… diorang kalo nak tgok kat afrika xyah bli boeing la, bukannye kaya bkuasa cam sultan brunei… aku suggest bli tiket mas dah ler, kalo semata nak tgok bola ngan fs x berbaloi ler…:-P

      0
      0
  10. papamama says:

    double chin~

    0
    0
  11. anak sleepy says:

    sian aku tgk jejai. xtau naper dia memaksa diri, mungkin dia xtau membezakan antara jeles dan nasihat… kalo ko ngan diana danielle baru la jeles, sib baik ko bukan taste diana danielle…

    0
    0
  12. Miss_hujaN says:

    Loving la sangat..Lama2x kang hanciNg je lebihh

    0
    0
  13. bowrink says:

    bang nara, apesal asyik cter FS jer ni? artis len kan byk lagi.cter psal abby ker, erra ngan anaknyer ker or ape2 jela.

    lg org marah lg BN letak FS as entry.Dpt duit byk ehh sbb buat org ramai komen utk mengutuk?

    apelaa, jgnlaa menangguk di air keruh. Tak berkat!!!

    0
    0
  14. sakit mata says:

    tolonggggggg laaaaaaa….
    citer artis lain ea…penat r mata nie tgk bdk 2ekor nie…
    busannnnnnnn….

    0
    0
    • Aye says:

      nara, letak le citer kontreversi dia, gmbar bogel ke, separuh bogel ke.. ley kitorang ngutuk lebey2… kitorang xde idea la nak kutuk kalo ko letak gambar2 bahagia gini…

      0
      0
  15. it's me says:

    menciklah.. mula2 lovinglah.. dah habis ratah.. bye2lah fasha..

    0
    0
  16. natts says:

    jejai: aku dapat artis paling kontroversi and molotuppp!!
    FS : RM,RM,RM… de ku kesah, hensem ke tak!!

    0
    0
  17. aaa says:

    euwwww…. pkai rantai. geli ler org laki pakia rantai.

    0
    0
  18. BlackBerry00 says:

    NARA DEAR…
    SKALI SKALA POST CITER FS NI, TAKPE LAH GAK
    TP DLM SMINGGU 2 NI, BYK SGT ISU DYE
    MCM DH TAKDE ARTIS LAIN DAH…HUHUHU

    TAKDE KE CITER ERRA & FAMILYNYA (RINDU LAAAA)
    PASAL LISA SURIHANI (YG DIKHABARKAN PUTUS CINTA – DLM MELODI SMLM)
    CITER PASAL QUE NGN ‘RATU’ NYA
    TAKPUN CITER PASAL DARLING NGASRI (AKAN TURUN NAIK MAHKAMAH)
    KOMEN PASAL APEK DLM MELODI SEMLM (SEDIH SUNGGUH..)

    PLIS NARA PLIS….=)

    THKS SO MOUCH….

    0
    0
    • BumbleBee says:

      sokong…!

      0
      0
    • INSAN says:

      BETUL3 SAJE JE BANG NARA NI
      NAK TARIK PERHATIAN ORG SUPAYA KUTUK FASHA & JEJAI NIH.
      CAM SURUH BUAT DOSA LAGI

      BIARLAH DIORANG DGN KEHIDUPAN MASING2. BIARKAN MEREKA BAHAGIA.

      0
      0
      • Apache... says:

        bluweekk!!! nak muntah bace komen korang nie… biarlah abg nara, nie blog dia… korang gak yg suka nak komen, cuba tgok previous gosip fs nama sape lagi bnyak… laju je komen… wakakakak! dah boring x payah ler click post nie makcik oi… atau tak puas hati nara x der description yg negatif+ kenyataan konterversi… macam ni gambar kosong semata, kesian korang boring… kering la idea nak ngutuk…

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          SAKIT JIWA KOT DYE NIH…
          KESIAN KESIAN…

          0
          0
        • Apache... says:

          Alaaa… korang nie… “boring” yer kalo BN kuar gambar biase..? pahtu takder berita sensasi, gambar seksa.. kat atas tu gambar gembira je susah la kome nak kutuk kutuk… heh heh.. aku tau la nama2 korang nie la yg sinonim dgn gosip2 Fs.. laju je komen… tak cukup satu komen lagik… tpi yg ni komplen lak boring… cuba kalo post yg negatif e.g.: FS kena belasah Jejai, FS tarik rambut dgn ND, FS jatuh muflis… huh, tgu berita, cerita buruk je baru seronok yer nak komen?…lol…

          0
          0
        • INSAN says:

          KAHKAHKAH MEMANG SAKIT JIWA
          SAKIT HATI PUN ADA
          KESIAN KESIAN

          0
          0
    • INSAN says:

      GUA TANGKAP NANGIS GAK
      NENGOK APEK NANGIS
      DLM MELODI
      KESIAN APEK

      KITA ORANG MASIH SUPPORT APEK
      MASIH SUKA DGN LAWAK APEK

      0
      0
      • Apache... says:

        bacala komen korang ngutuk org lagi kaw kaw. aku rasa korang tu yg ada sakit jiwa kutuk mengutuk (sume artis konterversi) mcm tak ingat… tekanan perasaan dek masalah rumah tangga ke…?

        0
        0
  19. Arthur says:

    err. is iPad is hers? if so I’m selling mine pronto! Having a same thing with a skank like her is so not cool!

    0
    0
  20. abangnara says:

    wokei.
    atas permintaan ramai, abang nara akan tak update cerita fasha selama sebulan ~~~~~ lepas nie kita update cerita orang lain !~

    0
    0
    • BumbleBee says:

      thank you sooooo much Bang Nara~

      boikot setahun atau selama-lamanya pun okay. Kang kalo update, ade plak peminat2 FS dgn bongkaknyer kata yg org2 anti FS x bleh idup tanpa news/kontroversi dr FS.

      0
      0
    • pompomGurlz says:

      setujuu….

      0
      0
    • tizaqiyah says:

      good BN~~

      0
      0
    • INSAN says:

      OH BANG NARA SUNGGUH PRIHATIN. SEMOGA ALLAH MEMBALAS JASA & BUDI BANG NARA.

      BERILAH PELUANG UTK FASHA & JEJAI
      BERNAFAS LEGA
      AGAR RAMAI LAGI TAKKAN
      MENANGGUNG DOSA KERING
      SELAGI ADA CERITA MENGENAI FASHA & JEJAI
      SYUKUR

      TERIMA KASIH BANG NARA
      TERIMA KASIH
      TERIMA KASIH

      0
      0
      • INSAN says:

        BUKAN BOIKOT FASHA & JEJAI
        AKU TETAP SOKONG
        HUBUNGAN MEREKA

        CUMA XDE LAGI
        ORG BERDOSA
        ATAU
        BUAT DOSA KUTUK2 FASHA

        BE HAPPY FASHA

        0
        0
    • Apache... says:

      Nara.. maksud diorang nie.. ‘boikot’ cume citer/ gambar2 biasa Fs jer tau.. bosan nti diorang nak kutuk xde idea nak nak lagi xde citer negatif dia.. kurang terhibur la… kalo ade gambar2 seksi Fs + cite2 buruk Fs, Jejai yg gempak dia tu leh je la kuarkan kat BN…. baru seronok berlumba lumba nak komen.. ahakks..

      0
      0
      • Apache... says:

        aku x caye diorang xnak baca citer Fs (citer -ve sahaje yg diorang nak bace).. kalo gosip Fs kuar kat paper tpi xkuar kat BN, diorang pi cari kat blog lain… kalo ade citer terbaru Fs yg teruk, layan gak… cayelah…

        0
        0
  21. nama saya says:

    kenapa suram sgt air muka jejai?

    0
    0
    • memang says:

      itula pasal, dah xleh lari dr fasha sandha, kalo lari fasha ttp akan kejar. fasha gila betul dekat mamat tu sehinggakan mamat tu rasa hanya fasha sj yg akan mencintai dia sampai mati. jejai ni sebenarnya xder keyakinan diri walopon korang sumer ingat dia hebat. xkisahla dia xcintakan fs pun. hahaha… adala tu kekurangan jejai yg jejai xnak org tau kot

      0
      0
  22. nono says:

    ayu raudhah lagi cantik dari fasha sandha, lagi cantik dari tiz zakiah. tgk dia kat tv drama rtm aduhh…. sgtlah kiut cantik! stuju?

    0
    0
  23. laser says:

    jerongeng je muke si jejai tu..nyampah!!
    tengok je la kawen ke edak diorg tuh..smtra sedap kepit ler..

    0
    0
  24. fasha says:

    x cite pasal org lain lg ke… kalu asyik pasha sendat je..malas ah nk bukak beautifulnara lagi… =(

    0
    0
  25. Babebajik says:

    aku pun fed up dgn cerita minah sorg ni….aku percaya pd hukum karma….

    0
    0
  26. wat eva... says:

    eyeww..gelinya muka jejai 2 mcm brozer club dandut jew… dats y kaki club bt part time jd brozer kot..hua3
    huduh2 giler…

    0
    0
  27. aku says:

    nasib baik kisah dia x sama cam Tom MystarLG.. hihikk.. kalu tak… hanccuuusssss

    0
    0
  28. Neslo says:

    Weeeeeeekkkkkkk….. =P
    Meloyer, Meluat, Menyampah…… sekian =D

    0
    0
  29. tolongla says:

    TOLONGLAAAA…
    XNAK SUDA AKU MAU DENGAR CITER DIORANG NIE..
    BIKIN SKIT ATI JAK..
    PLZ LA/.
    SKALI LAGI ADA CITER DIORANG AKU DAH BLACKLIST DAH BEAUTIFULNARA.COM NIE

    0
    0
    • n0n0 says:

      btol… btol… btol…

      aku benci gler ngan c fasha nie…
      meluat tgk pompuan nie….
      perasan ayu ~

      0
      0
    • tizaqiyah says:

      jom blacklist~~

      0
      0
      • Aye says:

        hahaha! black list konon.. cit.. podah! boring cite fs sbb kowang dah penat kutuk mey? nak blacklist, blacklist la, tak harap pun.. huh, ramai lagi nak bace.. kalo xde bn nie sangap ler korang.. hahaha!

        0
        0
        • wth says:

          Sokong.. yg baca BN ni pon semua kaki gossip.. takde gossip nanti BN jadi bosan la.. artis yg baik2 org malas nak ambik port la.. hahaha

          0
          0
  30. jeng says:

    Macam mat indon yg keje kat belakang shpg cmplx 2 je jejai ni huhu….

    0
    0
  31. Roh says:

    Sukanya tengok diaorang… moga berbahagia.

    0
    0
  32. Piston Pecah says:

    yeaaahhh..tepat jangkaan Lisa kan..
    —————————
    Selepas 2 minggu menanam AV

    0
    0
  33. nad says:

    apa salahnye citer psal diorg
    kalau korg tak suke jgnlah baca part fasha ni
    bglah yg tak kesah nak tau update die
    alahai korang ni pun.. mcm2

    0
    0
  34. minah pekasam says:

    sweet couple, cepat kawin fasha, nanti jejai dikebas orang..he..

    0
    0
    • more says:

      jgn risau, jejai xkan dikebas tp fs akan dpt kengkawan yg ramai lg. muda2 lagi dr fasha. selamat berbahagia beramai2, fs mmg suka…

      0
      0
  35. azu says:

    BORINGGGGG…………………………

    0
    0
  36. akulahmanusia says:

    jejai dah dapat pepek FS ke blom?

    0
    0
  37. Reena says:

    Seronok bercinta je lah…kawin belum tentu lagi. Maunya parents jejai nak bermenantukan pompuan cam fs tu..hiss nauzubillah..

    0
    0
  38. open mind says:

    bagusla mcm nie ..

    0
    0
  39. exa says:

    jelesnya aku… sebab diorang ada iPad, aku xde.. tu je!

    0
    0
  40. babyyoung says:

    not an intresting story langsung dah muak dah ……. bace pasal diorg……..

    0
    0
  41. Reena says:

    AKU TAU LAH pasal adik jejai ada bagi tau close friend aku. Kalau jejai kawin dgn slut ni, parents dia akan disown him..babai.

    0
    0
  42. jejai n fasaha…..
    kahkahkah…

    0
    0
  43. yana says:

    lantak korang lah ……………..janji aman !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  44. acu81 says:

    tu laa…rasanya lately banyak pasil fasha sendat ni jaa…tak pun ceta pasai scha…bro nara ngan sis nara…plz do something on ur blog…so bored laa just the same artist & the same story…kami nak len dari yang len…maaf naa…kami nak tegoq jaa…untuk kebaikan angpa juga,,, :)

    0
    0
  45. acu81 says:

    pasil *pasai

    0
    0
  46. Fact-oriented Person says:

    A’ah la Bang Nara..banyak la kisah2 si Pasha Sandal ni. Cuba la kembangkan sket entry2 tu..citer la ttg jiran2 Fasha ke..sepupu-sepapat Fasha ke..kucing si Fasha ke..ketua kampung Fasha ke..baru la pelbagai..;-)

    0
    0
    • SNSD says:

      haaa.. btol gak tu..
      tak pun bang Nara, update la citer artis Korea plak …
      hehehe . .
      Jgn marah…

      0
      0
      • Apache... says:

        Nama je Fact oriented.. Fact oriented ke? Ko nak suh BN letak citer pasal kucing..? ada cadangan citer camne yg ko nak yg bkaitan ngan kucing… nak suh kucing Fs tu mengawan pastu BN letak gambar kat sini, pastu korang cuci mata tgok kucing ngawan pastu kutuk2 lak ke? Kalo ko xmo citer Fs, xyah la sugest letak citer kucing Fs, sepupu Fs ke.. dah terlekat ngan citer Fs ke? nak gak gosip yg related to FS… bagi la cadangan lain bley? apa kata ko wat blog sendiri gosip yg “Fact Oriented” tu, nanti advertise kat sini…

        0
        0
  47. heriena_potter says:

    punyer la xcted nk tgok cter duyung aridinata ,ala drama bru kt tv3 2…alih2 kuar nme dye trus aku off tv..myampah la aku…xder mood lngsung nk tgok..

    0
    0
  48. kawin la cepat2

    0
    0
  49. Ubat Kuat says:

    lagi2 citer 2 ekor ni..

    0
    0
  50. apa da…muka len tak de ke..masuk tong sampah ja 2 ekor ni…

    0
    0
  51. buat rugi space blog ni ja letak depa 2 ni…

    0
    0
  52. sex and the city says:

    actually pics tu…si jejai nak tunjuk….sapa dapat aku memang untung…dapat duit….diamond…..Ipad…etc..apa lagi yang pompuan tak nak?

    tapi yang tak bestnya si jejai tu…dah tak fresh….bekas org…duda!

    0
    0
  53. arri says:

    mengGELABAH la KO FASHA !!CAM TAIK

    0
    0
  54. pine says:

    aku sentiasa meminati fasha sandha… hehe love fasha :) aku fhm perasaan fasha, sebab aku pun pernah mcm ne, cuma beza ko artis aku bukan hehe

    0
    0
  55. BlackBerry00 says:

    TERGELI HATI PLAK
    NENGOK IKLAN SLIM SANCTUARY
    GABUNGAN TIZ NGN FS NIE…
    HEHEHE….

    0
    0
  56. Sweet says:

    dhlah bagi kauorg yg benci fs tu,kauorg tu jelez sebenar nya.suka ati dia lah.yg kauorg sibuk kenape?kalu tk suka tk minat benci dia nape baca gosip atau cerita dia?ikut pkembagan dia??

    0
    0
    • kak chubby says:

      sweet…marah beno kat dorang yg ngutuk si fasha ni. err…brape fasha bayor gaji ko sebulan? ye la…baek punye protection ko bg kat si fasha ni, jadi plak kaki ampu dia….lawak la ko sweet…kah3

      0
      0
    • INSAN says:

      BETUL3
      SOKONG SWEET

      JGN KORANG TAMBAH DOSA LAGI
      KERANA KUTUK & HINA FASHA

      0
      0
    • mahattan says:

      eh sweet yg xbrape nk sweet. ni… kite orng bace perkembangan die coz xsaba nk tgok die kne tggal lak dgn jejai. mcm jejai tggal ND dulu2….

      0
      0
  57. awekMAS says:

    hurmm,wat to say…ada mata pandang baca..ada telinga dgr..biaq lah post FS ni..depa pun manusia juga.kesian abg nara..,penat ja dia msk kan post ni..meh sini abg nara..=)

    0
    0
  58. apa2 ajer says:

    Apesal mata jejai tu JULING..!!!!! Renungan mata juling tu yg buat Fasha Sundal nie cair kot…!!

    0
    0
  59. lusia.dewi says:

    agaknyer la… klw si jejai tu pemetik buah jering kat utan tuh, si fasha sendat ni nk ker huh???

    0
    0
  60. no komen says:

    biar la mereka….jnji bhagia…..

    0
    0
  61. bia suda…..
    fasha2…
    bengkek wa….

    0
    0
  62. fasha sandle says:

    weh bamoh,ngko niy tak sedar diri btol lar..dahla hncurkan rmahtgga erra,pas2 nora danish,bru2 niy aku dgr plak ko nk kacau bilaukan rmah tangga diana raffar…..lps niy sape plak….ingt cket blsan di akhirat nanti,,

    0
    0
  63. hana konda says:

    @roh

    ape masalah ko?
    suke hati la kau nak post..WTF

    0
    0
  64. Van pak ya says:

    laaa ingtkan couple from bangladesh 8)

    0
    0
  65. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    0
    0
  66. apa2 ajer says:

    JEJAI JULING… LALALALALALALA

    0
    0
  67. bokbong says:

    sayang Fasha….i tak kisah apa orang cakap…you jg berhak untuk bahagia kan….abg Jejai ok what…

    0
    0
  68. kuntoss says:

    setuju bokbong…lagi pun jejai kan jenis yang “BERPEGALAMAN’ tentu fasha suka….ngan nora sekejap jer dapat anak…i suka la….jejai ngan fasha…

    0
    0
  69. pokd says:

    LIKE JEJAI NGAN FASHA…

    0
    0
  70. gaga says:

    the most hated couple!!

    0
    0
  71. aqma says:

    kalo nk kawin,kawin cpt…bising je..nora danish dlu tk pulak kecoh masa bercinta dgn rizal tu(tk nk la pggil jejai),mcm baby pulak..

    0
    0
  72. kudo bolang says:

    hidup malaysia….

    1 malaysia

    0
    0
  73. lantaliban says:

    p lantak lah ngn diorg pe jd jd ade aku kesah xde mgne2 ngn aku…yg aku kesah ngn black berryOO ni mmg cun jum kenal hehehehe ade msa jum lyn ym [email protected] com. hahahahahaha

    0
    0
  74. mallyn80 says:

    oklah tue, dua-2 pun same gatal. purfect match.

    0
    0
  75. Malaysian Lady says:

    berkilat jer muka jejai.haha

    0
    0
  76. Mangkuk Hayun says:

    Apa la korang ni.. Peduli hapa siapa nak rampas suami org atau percintaan terhangit semesta alam ke… Lantak diorang la woiii.. Bosan la dgn benda benda mcm ni.

    0
    0