Written by AbangNara | May 25th, 2011

intrend

Remos gila rambut Farid Kamil. Terbaik untuk style denim. Apa pendapat korang?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (GAMBAR)Farid Kamil & Scha Al Yahya Dalam InTrend June 2011

  1. Kak Su says:

    Muka dah kena edit…ha..ha

    0

    0
  2. kin says:

    peliknya rupa scha

    0

    0
  3. martha says:

    scha slimmmmmm sungguh

    0

    0
  4. zaia says:

    kelakarnye muka farid kamil..trlebih edit.hahaha

    0

    0
  5. leon says:

    adoi nak edit pun..patut2 lahh..kan dah nampak katun semcm..tak ade orynya dahh..pehtu rambut farid ..azabb hahahahhahaha

    0

    0
  6. sakurabiru says:

    aduhai… muka masing2 dah mcm watak cite katun2 3d tu huhuhuhu… terover edit nihh…

    0

    0
  7. donut_cute says:

    muka sorang2 dah pelik tak ori tambah2 muka si farid kamil. baju si scha tu tak dek lak depa edit kasi labuh sikit singkat bebenor.

    0

    0
  8. l says:

    pendeknye skirt

    0

    0
  9. an says:

    betul kata nara..buka je terus tetarik tgk rambut si farid 2.. :)

    0

    0
  10. bunga tanjung says:

    wahai scha…dunia nie nak kiamat dah…..pakai la sopan sikit……. tak takut dosa ker pamerkan peha yg cantik tu…….subhanallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • elis says:

      xabis2 nak menyeru dunia nak kiamat. suka sgt ke kiamat? dh x sabar sgt ke? x takut ke? kalau ye amalan dh bnyk sgt, cer bwk2 istighfar. jgn diseru2 kiamat. everyone knows the time will. ape kata ckp je, eh ingat nyawa panjang sgt ke?. lagi senang kan. haihhh

      0

      0
  11. lala says:

    asal la artis2 pompuan nie x cukp kaen ek…

    0

    0
  12. d says:

    x senonoh betul SCHA ni.

    0

    0
  13. jebeng says:

    mulatnyer muntut scha..ahahahaha

    0

    0
  14. princess says:

    adoii,,, edit.. teramat.. hehe.. kelakar pn ada..

    0

    0
  15. sakura says:

    apehal kalau cover INTREND, muka artis jd mcm kartun 3D?

    0

    0
  16. umie says:

    farid nie mmg tersedia nsem. edit nmpk cm katun pun, katun yg nsem. haha. scha – gorgeous. tpi bgi laa bju yg sopan sikit. ;)

    0

    0
  17. 1malaysia says:

    aiyoo . tangan farid kamil punye ah brkarat . tang muka plk over photoshop .
    tolonglah . muntah darah jap ~

    0

    0
  18. Piston Pecah says:

    cantik kaki scha!

    0

    0
  19. SM says:

    in trend ni majalah org2 plastik ke.. asal cover je photoshop bagai nk rak.. cover apa yg patut (jerawat, bulu, wrinkles, etc) cukup laaaa…

    0

    0
  20. faizura says:

    nampaknye pinggang si scha dah terlebih photoshop ni..dah mcm nak sama besar ngan peha.. photoshop victims.

    0

    0
  21. sukar hamil says:

    apa2 pon gud luck to both of you..

    0

    0
  22. gyulee gyuri says:

    wowww…licinnye muka farid kamil..paka produk apa..nk try gak…hahaha…scha dh mcm barbie doll…tp kalau pakai sopan lagi cun….

    0

    0
  23. anin says:

    skali tgk mcm watak kartun dlm pokemon tu….yg jht tu….hahahaha

    0

    0
  24. opah.roxx says:

    photoshop sgt =.=’

    0

    0
  25. putcput says:

    farid kamilnyer rambut cam bill tokyo hotel… ekekek!!

    0

    0
  26. Jannah says:

    Muka sangat2 di-photoshop. Nampak sangat fake!

    0

    0
  27. Antu sgguh says:

    wahh licin plak muka farid kamil..kah kah kah

    0

    0
  28. allia says:

    wow…handsomenya farid kamil ni….memang handsome lah dia…………

    0

    0