Written by AbangNara | January 18th, 2010

fahrin ahmad

Mati-mati kitorang ingat yang si Fahrin Ahmad nie tak pernah ada gambar-gambar basah di tepi kolam renang. Ala, kalau korang jenis beli majalah Mangga dulu-dulu (skang nie tak tau la ada lagi ke tak), compem ada gambar-gambar artis lelaki yang baru nak naik berposing basah tepi kolam renang. Rupa-rupanya Fahrin Ahmad pun ada gak gambar camnie.

Tapi kira tough gak la badan si Fahrin nie. Ada gak ketulan-ketulan dia. Kalau korang tengok betul-betul leh perasan ada bulu lagi. Memang seksi gitu ~~. Mungkin itu salah satu sebab Linda Onn dan Scha Al Yahya terpikat ngan Fahrin dulu.

Lagi gambar Fahrin Ahmad berbasah di tepi kolam renang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

fahrin ahmad

73 responses to (GAMBAR)Fahrin Ahmad Basah Di Tepi Kolam Renang

  1. geez forever says:

    ..utk majalah apa tu..hot nye..ISHK ISHK…

  2. Clipkertas says:

    1st…ker?
    huhuhuuuu….

    nie kire aurat lelaki tak?

  3. geez forever says:

    ..utk majalah apa tu..hot nye.

  4. AnneDeSilva says:

    mak aii..
    tergoda anne sekejap tgok fahrin nie..
    suka sgt kat dia..
    hensem bangat..
    LINDA dgn SCHA mang bodo tak nk fahrin…
    whatever it is..
    i luv u fahrin..

    TAKE CARE….GARNIE..hahahhaah

    • weiya says:

      SAMA LA ANNE…TP WEIYA LG RESPEK DIA SBB TAK MCM POMPUAN 2 ORG TU..MCM CACING KEPANASAN..SUKA CARA FAHRIN..DIAM JER APA ORG NK KATA..

      • futuremagistrate87 says:

        kalo dah smpai kena tinggal ngan 2 org pompuan berturt-trurt, of course lar sumthing wrong wif that guy…pelik tgk org pompuan ..bukan ke org pompuan lar yg lagi ptt paham perasaan pompuan,benar lar bak kate obe-org pompuan gak yg melukakan ati pompuan len…cheh!

        • dora says:

          x smestinye fahrin yg bmslh..nengok sndri lar btapa buruknye pangai si linda 2..blagak x btmpt..mentang2 beduit! scha lak pompuan liar..saper leh tahan!
          sesuwai lar ngan awal yg 2X5 ngan si idung kembang 2

        • futuremagistrate87 says:

          kalo camtuh si fahrin tuh pon berlagak gak…berlagak ngan badan dia yg tak berape hot tuh berposing di tepi jamban eh silap,kolam…yg muler2 byk munyik kuar stmnt sape lagi kalo bukan si fahrin…

  5. mayrien says:

    ni bukan gambar lama ke? badan fahrin skang lagi taf dari gambar ni…

  6. smart says:

    huhuh.. aku lagi taf

  7. nothing 2 say says:

    sekali tgk mcm muka hero smallville pun ada….huhuhu

  8. sakura says:

    hohohoho

  9. akuGAYah says:

    Ah,.aku sangap tengok muka dia

  10. yoyo says:

    geli la aku tk gamba ni

  11. lol says:

    iyew..geli aku tgk

  12. Aus says:

    bile la aku nk tough ni..
    asek memboroi je..
    haha

  13. Kancilbiru says:

    muka hensem tapi bagi aku badan tak cukup tough ar… standard la tu laki. den geli..muahaha…

  14. tumpang sekaki says:

    machonyaaaa…. seb baik laki aku kat luar bilik tgk tv…

  15. Mangga.com says:

    Posing2 yg hot fahrin tepi kolam..!!!

  16. bruno says:

    cup ‘c’….

  17. haRdisK_gUrL says:

    hahaha…sapa kate fahrin xhot???

  18. manjalara says:

    bulu dada sampai ke perut! hahahah….gambar lama ni, skrg ni badan dia lagi tuf, scha memang bodoh la, fahrin handsem, budi bahasa ok la juga, lbh baik dari awal, aku meluat tgk awal tu…..perangai hipokrit, byk hal yang dia cover……..

  19. zara says:

    mak adoiiiiiiii terkaku, terpaku, dan ku ku ku..laa

    tgk fahrin ni….hensem siotttttttt….huhu…kalau la die nk kat aku..hahaha ayat cannot gi….uwaaaaaa hnsemmmmmnyerrr mamat ni…

    tp sesuweiiiii gak die clash ngan dak 2 eko tu coz dua2 tak lawa hehehehe…sorg kombang semcmmm jerrkkk n sorg lg dagu dh polikkkkk smcm jerkk…tk caye korg tgk pic mula2 die kuar dh la kelam bin golappp….laa nii mak aiiiihhhh putihhhh molopak lopak………

  20. Stass Yuri says:

    fuhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! gambar rosyam nor ada tak yg seksi?

  21. Eriku says:

    Haha.. sexy.. o…

  22. whatever says:

    i like him..but ewwwww….picture tu……….

  23. pening says:

    Aww, mantapp..Body dia mmg sdp mate mmandang…xpela kalau minah 2 org tu x nk kat kau Fahrin…nnt adela yg sudi tu…

  24. x sememeh says:

    auww.. x leh tgk gambar ni… so steamy.. hehehe tp tgk gak dgn malu2 nye.. tidoq mlm ni ingat kat fahrin hihih

  25. alpha says:

    P. Ramlee kata ‘low class’…..

  26. manjalara says:

    aku senyuman fahrin….sweettttttttttt, baik pulak tu, fahrin ingat ni jaga perilaku dan budi bahasa jgn jadi mcm bekas2 aweks yg 2 ekor tu, yang sorang tu setakat berniaga nasi ayam dah berlagak, dia ingat dia lawa pada hal sbb suara jer sampai skrg tak ade pakwe nak ngorat dia, yang seorang lagi tu pulak dah famous skt dah mula terpikat dgn lelaki yang hipokrit, dia tak tahu kami semua dah mula meluat dgn dia,setakat berlakon siri awan dania jer….ele tak hairan la, semoga fahrin akan dapat girl yg lbh baik dan lebh lawa drp gadu lonjong n hidung kembang kat bawah, next time jgn cari ciri2 girl yg mcm tu

  27. Miss Lalitha says:

    Ishh. Tak menat lah bodi2 macam dia nie. Yucks!

  28. Seriously, I don’t want my bf to be looking like that! Too metrosexual!

  29. serai_patah says:

    perghhhh!!!!!!!!!

  30. dashea says:

    penah tgk masa main bola kt sg.buloh …. tp sejuk2 nie rasa nk peluk ler, bole fahrin??? auwww

  31. kukipopoi says:

    ni nih taf ke berisi? cam nampak berisi jer..

  32. lempenghangus says:

    biala dia nak berbulu pon…. normal la tuh berbulu… org yg tak berbulu je tak normal… haha..kurang hormon

  33. GadisAyu says:

    pergh memang tough and hensem fahrin ni

  34. kecum says:

    bila fahrin berendam separuh dada tu..aku tgk dah mcm dada pompuan je..oooppppssss

  35. eyna says:

    AKU HARAP FAHRIN XDER POSING DGN AURAT GITU LAGI………. OK. SUKA BANGAT SAMA FAHRIN OF COZ FROM DEEP INSIDE MY HEART.

  36. reeha mahmud says:

    pergggghhhhhh

  37. zai says:

    TOLONGLAH!! JGN TUDUH ARTIS YG PALING AKAK MINATI (FAHRIN AHMAD) MELAMPAU2. AKAK YAKIN FAHRIN NI ORGNYA TELUS. 1 HARI NANTI SEMUA AKAN LIHAT KEBENARANNYA…. JGN TERKEJUT KLAU 1 HARI NANTI FAHRIN DAPAT JODOH DGN SEORANG GADIS MELAYU YG BNAR2 JUJUR MENYINTAINYA.. BANYAKKAN BERDOA UTK FAHRIN. SUARASA DIMUAR ADALAH KENANGAN TERINDAH BUAT AKAK KRN DPT BERGAMBAR DGN FAHRIN. FAHRIN MMG MACHO!! AKK NK SGT NO PHONE FAHRIN.

  38. gadiskecil says:

    sbenar nye time2 couple dulu, fahrin ahmad marah diorang (scha&linda oon) sebab diorang malas semayang, tu yg clash tu…… minah 2ekor ni panas la kalu fahrin dh asyik nasihat jangan tinggal semayang…..

  39. yg tahu says:

    gadiskecil..mngkin ada kebenaran kata2 awak..fahrin pernah jadi MC untuk one of event my company..mmg we all respect dia..coz dia seorang yg x tinggal solat..masa rehearsal ..ada beberapa kali dia hilang..dia x ckp g mana..but crew kami check n nmpk sndiri dia pergi solat..very nice man..and jarang artis malaysia macam ni..ramai yg dah lupa adat dan asal usul..may Allah bless u fahrin..if u x menang di dunia pun..insyaAllah di akhirat mereka akan menerima balasan..

    • laa... says:

      fahrin pun mmg jenis xske g party, slalunya dia la yg meninggalkan party sblm party abis, kiranya g tunjuk muka jerla tp ini gambar nampak aurat la… tp kalo fahrin jenis pukul perempuan, harapla berubah…

  40. reezamirza adryanshah says:

    sexy sesangt sye suke…….

  41. handsomeboy says:

    abg fahrin mmg handsome r…rgi r lau spe pts ngan dia..hehehehehe

  42. mat OT says:

    yer 2..saya penah nmpak fahrin g semayang kat surau midvalley..tp masa tue Scha x semayang..x tau la tgh uzur atau mmg x nak solat..

  43. handsomeboy says:

    i like abg fahrin

  44. Shayla Zyla says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

  45. Nova Traub says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

  46. Putera Tough says:

    Biasa ar bab2 nampak pusat ni kalau laki..bagi aku takde mende pun..sume laki pakai suar bawah pusat kottt..