Written by AbangNara | February 12th, 2010

Kompem ada Datuk-Datuk di luar sana yang tertelan air liur melihat gambar seksi tak hengat Faezah Elai nie. Memang mencabar jiwa raga betul. Putih melepak kulit dia. Teruskanlah lagi berposing seksi macam nie. Hidup Faezah Elai ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

127 responses to (GAMBAR)Faezah Elai Yang … (Sila Isi Tempat Kosong)

  1. madno says:

    pergh. speechless…
    putih melepak tu bedak kot.
    hoho

    0
    0
  2. topo says:

    erk.. tak tau nak isi tempat kosong tu ape..

    0
    0
  3. jaida... says:

    faezah elai yang x cukup kain,kesiannn….

    0
    0
  4. jaida... says:

    orang ramai diminta tolong la hulurkan sumbangan ikhlas anda kepada faezah elai supaya dapat dia membeli kain di kedai kain yang berhampiran dengan rumahnya….
    sekian

    0
    0
  5. oreo says:

    sket lagi nak npk spender.. ntah pakai ntah x..huhu

    0
    0
  6. oreo says:

    bang nara, katne dpt gambar2 artis yg sensasi cam gini?

    0
    0
  7. Lady Chacha says:

    Pehh ap yg xsepit 2..mcm nk ngok je..badan putih2 dodol pun xpe..asl muka pth2 susu..hahaha

    0
    0
  8. gila siot gambar dia ni

    0
    0
  9. saya says:

    faezah yg cantikk!!

    0
    0
  10. BumbleBee says:

    e’ehhh..untuk majalah mangga laa ni…itu kusi kt area swimming pool tu….hishh…x abis2 posing amik kt kolam…ntah haper2…

    faezah elai yg tepung gomak…

    0
    0
  11. fahnees says:

    majalah mangga tu dah jd playboy malaysia..
    semua artis hampir di’bogel’kan..

    artis pun 1,suka lak yg cam gitu..

    0
    0
    • nur says:

      bukn cameraman die ke yg nk tgk sgt?he3…faezah plk di bedakkn cm badut…hahahaha…cian…artis kne tipu ngan org sekeliling…ikut je org suh wat tu wat ni…cm x de pendirian…pape tah..

      0
      0
  12. raifana says:

    fuyOOO.. buLat2.. wakakaka

    0
    0
  13. ^.^ says:

    juling mate tgk..

    0
    0
  14. BangNAra says:

    isi cepat..
    saper btol..
    akan dpat free topup.. hehe..

    0
    0
  15. bungateratai says:

    siyes cm pondan

    0
    0
  16. gewe says:

    wahahaha…punggung hitam..nak muntah ku

    0
    0
  17. Namaku namamu says:

    Ermmmm…. dulu aku minat faezah ni sekarang dah kureng cz aku tengok dia ni makin lama makin tak cukup kain. Eee…kerja je pelakon duit dapat ribu-ribu sekali shooting filem tapi nak beli kain dua tiga hennget pun tak boleh??? Kesia pulak kat diorang ni. Kau rasa setengah baju yang kita dermakan kepada mangsa [email protected] bumi patu dermakan kepada artis-artis yang macam ni. Korang tengok tak faezah ni masa dalam nona minggu lepas lau tak silap aku… pakai baju semua jenis tak cukup kain. Naik muak aku nengoknye

    0
    0
    • audrey eldrey says:

      aku pon dl suke kat dea..tapi skrg tidak lg…keh..keh..keh
      bagi aku mb gamba di atas tu cemere trick or mekap lebeyh je..sebab setaw aku muke dea neyh mengerutu

      0
      0
  18. ntah says:

    ini lg sorang artis suam-suam kuku,,,,drama tak sehebat mane berlakon,,publisiti je lebih,,,,adoiiii,,rosakkkk,,dahle artis skrg dah teruk,,IQ zero,,,,apsal le nak tayang sikit je,,baik tayang terus,,NAKED beb,,lg gempak

    0
    0
  19. pEnArI pOcO2 says:

    ……….yang HAMPEH…@#^%(*&^)%$#@!”:?>”:<!!!

    0
    0
    • cik bibah hitam says:

      asl plak hampeh nye..ok ape dia ni…mesti ramai datok2 yg x blh tdo tgok pic dia ni..huhuhuuu
      mmg best cam ni…hihihihii

      0
      0
      • secret recipe says:

        fuhh!!!cantik gilerr…montok n seksi. lama aku tengok yang bawah tu….rasa cam nak _____ die jew..

        0
        0
  20. miss suka masak says:

    nice but 2 sexy 4 me….erm…

    0
    0
  21. Leo says:

    Hampir nmpk ….
    ….buduh

    0
    0
  22. najihah says:

    mensyukuri nikmat ALLAH bukan begini caranya….

    0
    0
  23. mama noora says:

    yang astaqfirullahallazim……

    0
    0
  24. roronwa says:

    not nice,not pretty,juz how stupid n lame she is..

    0
    0
  25. jomdiet says:

    rezeki mata ni…

    0
    0
  26. insan says:

    AGAK2 AR NAK POSING PUN….MASYARAKATTTT….

    0
    0
  27. noorafzan says:

    bukan takat dato2 je telan air liur ni..
    orang bese pun leh terjojol biji mata..
    haiisshh

    0
    0
  28. monet says:

    siapa lagi gebu>dini ke zizette?dia ni pun bakal dapat abang bung gak nih….

    0
    0
  29. awek cun says:

    alahai seksi lah awek ni,muka dh lawa tp syg pakai baju tk cukup kain pulak,baju kat rumah aku banyak ni nak aku derma ke???hahaha..lu pikir lah sendiri..huhu aku pulak yg malu tgk dia ni posing…..malunyaaaaaaa..sikit lg nak nampak tuttttttttt

    0
    0
  30. nj says:

    nokomen.

    0
    0
  31. Mafia says:

    perghh..terbayekkk
    mmg cun lagi seksi…
    rase nak main je..kekeke
    pancut gak kt monitor ni kang
    haha

    0
    0
  32. puteri sofea says:

    faezah elai yg bru lepas dlm pantang…so mgkin die dlm meroyan…2 yg pakai ala2 org meroyan 2…putih ke??tang tiak 2 mcm itam je…tang bwh 2 mcm itam je…ahakz~

    0
    0
  33. fifie says:

    euwww selulit seyh…adusss malunye!!

    0
    0
  34. awe says:

    serabai tol la…haha..

    0
    0
  35. oldfriend27 says:

    iskk…korang neh. Bersyukur je la korg dpt tngk pree peha c paejah elai neh…

    0
    0
  36. CutyBerry00 says:

    opppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sapa minah ni..???
    pelakun ke pelacur..???
    tak kenal pun…
    org mcm ni baik g kat tpt yg ramai Bangla, Iran, Sudan, Pakistan…
    bagi kat dorg ni…
    dorg tu hauskan betina2 yg camni….
    (btw, patutlah kain langsir rumah nenek aku hilang…sebijik betolllll….!!)

    0
    0
    • ape2 ajer says:

      sori babe..bkn nk sokong aper yg faezah ni buat tp tak baik la ckp dye ni pel***r..nanti tak pasal2 u yg kne tanggung dose…mmg dunia artis ni pnuh kontroversi..itu kte tak nafikan..aku nih minat jugak kat isu2 dunia glamor ni tp kalu nk kutuk sampai tahap gaban tu aku tak brani…
      biarlah..yg ptg bkn kte yg buat..
      yg baik tu dtg dari tuhan dan segala yg lemah dan buruk tu dtg dr kte2 ni..kter cuma manusia biasa yg kadang2 buat silap…

      0
      0
      • MamaBlack00 says:

        kalo u rajin selak balik komen2 yg lepas2
        rasanya ada lagi perkataan yg lebih teruk
        dari PELACUR….
        dan i ni bknnya saja2 nak tulis
        artis2 kat msia ni mmg susah utk ddekati
        dan kt sbg sesama umat, rasanya BN ni
        adalah slh satu medium terbaik utk menegur
        dgn penuh harapan moga2 artis ni terbukak hati
        dorg nak membaca blog BN ni dan terbukak minda
        untuk berubah (even not instantly, at least by slowly..)
        kalo kt tak menegur dan mengkomen, rasanya
        dorg semakin lalai dan mudah deksploitasi media

        cuba kaji balik
        artis2 kat msia ni lebih suka meniru serba serbi cara org barat….
        semakin hari semakin menjadi2 perangai dorg yg x senonoh…
        mmg kita ni sapa nak menilai…???
        dan benar, yg baik datang dari Allah SWT
        dan yg buruk adalah dari kita sendiri
        tp kalau kt mengharapkan sesuatu yg baik dari Allah SWT..
        kita kenalah juga menghindar sesuatu yg buruk yg dtgnya dari kita sendiri..

        contohnya gambar faizah ni…
        bkn gini caranya untuk mjadi artis berjaya
        bidang lakonan / nyanyian hanyalah satu platform
        org akan lebih pandang tinggi kalo
        keperibadian dorg tak dicemari dgn photoshot2
        yg boleh menjadikan pengkomen2 spt I
        meluahkan apa yg I rasa perlu
        terus terang komen2 tersebut bukanlah
        atas dasar peribadi or watsoever….
        cuma menzahirkan apa yg tersurat
        kerna rasanya andai dibiarkan, artis2
        msia semakin jauh meninggalkan landasan yg betul
        dan soal agama plak diperlekeh2kan sewenang2nya…

        apapun, terima kasih APE2 AJER…
        atas teguran anda….

        0
        0
        • dax rajin says:

          woi ekau tu pelacur!!!muka cam gampang!!!wak luu ah!!!pi lah mampoih!!!!aku wase prangai ekau lbih terokkk dari pelacur!!!!wakkakkakakkkkaakk

          0
          0
  37. ape2 ajer says:

    sabarlah faezah…org nk kutuk aper pun telan je lah..mmg dunia artis gaya gni kann..yg suka bukak mata..yg tak suka tutup mata pekak kan telinga..sesungguhnya kta blum cukup sempurna nk menilai keperibadian org lain…

    0
    0
    • mr. x says:

      yang lu ni smngt backup faezah ni pahal??! lagi ramai org cam lu artis lagi suka, lepas ni bleh lak bogel and sume org buat dono…… “sesungguhnya kita belum sempurna nk menilai keperibadian org lain’ la katakan…..

      0
      0
  38. wak kordi says:

    meleleh air liur gua tengok…. slurrrrppp

    0
    0
  39. terunadublin says:

    MCM MARIA OZAWA UHHHHHH….. MIYABI!!!!

    0
    0
  40. Ryta says:

    Faezah Elai yang selepung!
    Oit…muka jek cam tepung gomak, tapi kat bawah tu, macam hitam jek…
    Kalau nak berposing seksi tu lain kali, biarlah semuanya cun dan putih melepak…baru Dato2 terpikat! Hahaha…

    0
    0
  41. sarung kaki says:

    biasa la mangga..kalau tak posing dedah sana dedah sini bukan mangga namanya…takde la gambar dia yg sopan tutup aurat…artis ni bkan islam ke?dia tak tau ke hukum berpakaian dlm islam…makin parah artis malaysia ni..astagfirullah…

    0
    0
  42. Putri Rania says:

    kecian….
    baju x cukup kain nk tutup tubuh
    mari ler kita sama2 derma utk paezah ni……
    hehehe………huhuhu………………

    0
    0
  43. roy says:

    putih melepak la sgt..

    0
    0
  44. mempelam masam says:

    faezah elai yang ntah apa2 ntah

    Apa2 ajelah…..

    0
    0
  45. mangga busuk says:

    betul tu mempelam masam….

    Ntah apa2 kannnn…..

    0
    0
  46. bieha says:

    mangga nie suke la gmbo tepi kolam pas2 bg bj yg seksi2..nk lakukan buah mangga la 2…haha

    0
    0
  47. applebee says:

    her butt’s BLACK! CELLULITE! EW.. AND HER SKIN TONE’S NOT EVEN! UGLY BIATCH!

    0
    0
  48. PortDickson says:

    THERE IS NO TALENT TO SELL
    THE ONLY ASSET SHE HAS
    SHE SHARED IT WITH EVERYONE
    LOOKING MORE ATTENTION FROM
    VVVVVVIIIIPPPPsssssssssssss
    IN MALAYSIA, I GUESS

    0
    0
  49. Anonymous says:

    tak takot neraka? bogel terus senang pe..

    0
    0
  50. budakbucuk says:

    celah kangkang hitam…
    huhu

    0
    0
  51. Prutt..putt.putt.. says:

    Jgn mcm gnie pakai coz spesies I yg xder aset cen yg U ader boleh jd terliur & yg lebih teruk lg berlaku kestimam yg tidak terkawal, arghhh.!

    0
    0
  52. Pukulan KO says:

    Anak mami punyer pukulan..

    0
    0
  53. n!n0 says:

    CALON AHLI NERAKA KOT… BUAT MENDA X PKIR MATI… ENTAH ESOK LUSA SIAPA TAHU.. – n!n0

    0
    0
  54. fun says:

    biasala org kg datg k.l
    jd mcm ni la

    0
    0
  55. nyonyot says:

    SEBIJIK MACAM MARIA OZAWA… KEH KEH KEH.. X KENAL SIAPA MARIA OZAWA?? SILA TANYA USTAZ GOOGLE… KEH KEH KEH

    0
    0
  56. sushi says:

    siapa pompuan nie?

    0
    0
  57. eehae says:

    tutuplah aurat awak tu Faezah….kesian kat tubuh badan awak ,dia pun malu…
    memang benar awak punya suka nak buka aurat…tapi bila dah semua melihat…awak dah mengheret berjuta-juta orang mem buat maksiat…fikir-fikirlah…

    0
    0
  58. cili says:

    dah xde apa yg nk di banggakan n dah xde nilai kalu mcm ni.wlpn x luak skali pun, tapi tetap luak utk org yg melihat sepanjang masa tuh.basi….

    0
    0
  59. mia says:

    ape la dok kepit cm 2…alang2 bg nmpk yg itam..

    0
    0
  60. miss eyna says:

    weyh korg nieyh..
    xbaek r kutuk2 artis kt sini……

    0
    0
  61. pacakk says:

    arghhh…berangin jerk….

    0
    0
  62. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    ***wa dah cop….hehehe

    0
    0
  63. lucky guy says:

    untuk pengetahuan korang, faezah teramat hebat di ranjang dan sangat aktif seks…
    pernah 3some session dengan dia 2 kali and it wast the best sex ever!

    0
    0
  64. smile says:

    suka ati diorg….yg penting masing jaga diri sendiri….kan lebih afdal…

    0
    0
  65. Sambal Kentang says:

    awesome, lover her dress. haha. good pic

    0
    0
  66. jjj says:

    kepit pasal xpakai panties laaaa…………..

    0
    0
  67. idung mancung says:

    perghhh ni yg wat perogol xtahan ni…

    0
    0
  68. You nicely summed up the issue. I would add that this doesn’t exactly concenplate often. xD Anyhuu, great post…

    0
    0
  69. I just love reading blogs and blogging myself – is it a 21.century obsession or what?! A lot of my friends do not grasp it and continually tell me to finish wasting priceless time and do something productive – how do you guys feel about reading other persons blogs and writing a few of your personal posts as well? And btw WordPress is my all time favorite platform – just cant exist without it any more ;)

    0
    0
  70. Lue Klosner says:

    What a wonderful blog. I use up hours on the internet analysis blogs, just about tons of distinct subjects. I like firstly award kudos to whoever produced your website and secondly to you for writing what i know how to only illustrate as an impressivepost. I honestly believe there is a skill to writing articles that just a hardly any posses and frankly you boast it. The mixture of informative and quality content is unquestionably really unusual with the large amount of blogs on the internet.

    0
    0
  71. TimunKeras says:

    po’en hang pa la weh….

    0
    0
  72. Vera Maestos says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  73. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

    0
    0
  74. safuriah shay says:

    ksian sapa dpt bini cm ni,aset peribadi 0rg len b0leh tgk..hancusss…..

    0
    0
  75. dax rajin says:

    woi!x baek arr kowg kutuk faezah ni habis habisan!yg tu plak dah sampai ke tahap pelacur mghina owg!x baek tw!kte nieh owg islam mmg patut mnegur bende yg salah…tp lau dah sampai ke thp mcm tuh mghina namenye!ape kowg ingat yg kowg tuh akn masuk syurga jgk kew lau dah thp mghina owg cam tuh!!!ak rase kan kowg dulu yg masuk neraka sblum die!!!kalo faezah ni masih x bley maafkan kowg sume yg dah hine die,jwbnye kowg lah GO TO HELL TERUS!!!!

    0
    0
  76. dax rajin says:

    ANYWAY….I SUPPORT U FAEZAH ELAI!!!LAP U!!!

    0
    0
  77. ida89 says:

    lawa ke???

    0
    0
    • lee yeon hee says:

      habis 2 ko 2 lawa sgt kew….jgn2 ekau 2 x kawen2 lg……..coz thre’s no man fall on u….

      0
      0
  78. secah alYahya says:

    ish…ish….ish…kesian sape yg dapat anak cam tu…….. sape la mak bapak faezah aloi ni ha???????? ingat die ni cantik ke?????sedar la diri tu sikit…..

    0
    0
    • lee yeon hee says:

      i think she already realize who she is………i think u should realize urself……..fuck!!!

      0
      0
  79. macam edit photoshop jew gambo ni…

    0
    0
  80. lolz says:

    seksi habis ! sampai bontot pon dah nak ternampak dah ! haihhh ,

    0
    0
  81. ain says:

    kadang2 manusia ni kalau mengata x pnah pk diri sndiri dosa pahala…jgn la buat ayat teruk sgt-sedih aku tngok korang ni lahh…..

    0
    0