Written by AbangNara | October 1st, 2009

Fuiyooo ~~ Banyak betul gambar Erra Fazira masa majlis pertunangan Umie Aida nie. Padahal bukan dia yang bertunang pun. Mesti ada cameraman khas mengikut Erra je.

Lisa Surihani pun ada gak rupanya masa majlis nie. Semua artis-artis yang datang pakai baju pink tue. Memang dah dirancang rasanya kot. Kasik nampak lagi berseri sikit Umie Aida pakai baju biru. Kan kontra kalernya kan?

Lagi gambar Erra Fazira dan beberapa artis lain di majlis pertunangan Umie Aida dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

201 responses to (GAMBAR)Erra Fazira Di Majlis Pertunangan Umie Aida

  1. hurm.. says:

    pink kaler maaaaaa….

  2. hantupensil says:

    hurm..
    xcun pun era..
    hehehehe

  3. insuraya says:

    muka zahida mcm ahli sihir yg terbang pakai batang mop tu..hahaa..
    serammm…

  4. violet says:

    nora danish comel…
    :)

  5. violet says:

    kak nara..

    jgn lupa taw kem slm..
    ahaks.

  6. LaLuNa says:

    mane gambo…nape aku napak erra jek

  7. ANneDeSilva says:

    ok la not bad…

  8. ANneDeSilva says:

    kawan sume takmo kutuk lebih2,..
    nanti langauuu masuk..huuhhuhu

  9. ANneDeSilva says:

    …………………………………

  10. Delimasaraa says:

    aku tak nampak pic lagi………pehal ni????????????????????????????????????????????????????????????????????

    wawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawawa

  11. Jojio says:

    Dalam ramai2 tu Lisa jugak yg nampak cute…hihihi

  12. pingkypanthers says:

    huh seksi x hengat si zahida…

  13. pingkypanthers says:

    eeeeeeeeeeeee……………………
    gerammmmmmmmmmm………………..

  14. virgo says:

    lisa & nora danish…..
    cute dan comel……….

  15. yula says:

    xkisah la gambar erra bnyak mn pon
    aku suka
    cantekkk…

  16. insuraya says:

    arini ari lembab kot..
    tenet pat aku pn sma lemmmmbab….

  17. violet says:

    asal xder org

  18. ctzen says:

    memang rancang ler tu…
    apalah kak nara nie…
    kang kalo suma ikut biru, suma2 nak bertunang ngan datuk p,
    kalo warna bebas plak, macam rumah terbuka deepavali plak.

  19. insuraya says:

    tido kot..

  20. ctzen says:

    buat zahida rafik:
    giliran u plak selepas u habis belajo terbang cam ahli sihir ngan batang mop tuh….
    kah kah kah kah

  21. ammey says:

    wah wah wah….mak bdk pn nk pose gk…hihi

  22. liza says:

    Mana ada zahida, itu gambor noryn aziz laaaa..

  23. violet says:

    yulaaaaaaaaaaaaaa

  24. padi says:

    aku nak nroyn….mantap

  25. violet says:

    yula
    aku kt bwh ni
    huhu

    kodh mkn

  26. Delimasaraa says:

    saraaaaaaaaaaaaaaa…..eh eh, terpanggil nama sendiri plak…..sori gang

  27. yula says:

    wei…kowang
    jom kongsi
    lagu favorites

  28. violet says:

    yula.
    ko jgn out.
    aku ada..
    tp slow gler..
    tenet ni

  29. Delimasaraa says:

    lalalala…………sapa sakit kaki. saraa nak urut ……….aku tgh bukak rumah urut ni….

  30. yula says:

    out lu we
    bos aku pnggil
    sikbuk ja dia ni
    japg join blik

  31. pingkypanthers says:

    aduh duh duh duh…………

  32. damia zahra says:

    ceceh..erra da kuruih da..

  33. say says:

    emm…
    mkn krus….

  34. violet says:

    weh
    xder org ker

  35. hantupensil says:

    sape tenet dia slow arini???????

  36. LaLuNa says:

    waaa…dpt berita dr BN fan kat facebook…aleza kassim operate buang kuman dlm kepala..malam kang BN update citer

  37. ammey says:

    burin la….aku dpt msuk,korg lak out dh….emmmm :-(

  38. dlm ramai2 tu nora danish paling cute sekali….
    ada iras2 aq skit…….hihihihihi…..

  39. ammey says:

    the page cannot be displayed
    plz try again letter……..
    #/@!~-+(&^%!!!!!!!!!

  40. damia zahra says:

    huwarghhh..tensen giler…x leh nak masok fv neh..aper kbr da tanaman aku tu?..huhuhuhu..

  41. violet says:

    test test

    para penonton..
    bapak2 ibuk2

  42. damia zahra says:

    wahhhh..da makin byk iklan da kat bn neh..hikhikhik
    besh3x..

  43. awekmas says:

    halo wats up wats up…hehehe..korank gosip apa tu nak gak join…

  44. awekmas says:

    iklan byk utk menaik kan lg sesuatu blog tu…waawawa..tul ke?

  45. violet says:

    weh
    p page baru

  46. acHe says:

    Tu rambut betul Erra kan? Mm..patut le dia suka pakai rambut palsu..

    Lisa Surihani cantek..Nora Danish comel..

  47. insuraya says:

    tu rambut palsu kot..
    dia mmg suka pakai rambut palsu lo…

  48. Mr. Cuz says:

    bertunang pun dh mcm majlis nikah…
    ni kalau kawin lg besar majlisnyer…

  49. pening says:

    Okaylay tu..sumenye pakai baju warna pink..tp yg peiknye baju c Zahida tu….x kena lgsung..ade ke patut pakai bju x cukup kain…ish3..

  50. nha says:

    dlm gmbr yg ade lisa surihani tu, siape mamat yg diri sebelah die tu? adik die ke? mcm sepesen je rupe…

  51. sue_anne says:

    comeinye nora danish…

  52. nur_kasih says:

    cantiknya erra, norapun cute..lisapon ayuuuuu gitu

  53. CuNnnn says:

    Nak buat gugu gagap eeeee xyah ler
    Bosan….

  54. CuNnnn says:

    Era pakai rambut palsu sebab rambut ori dia x cantik kerinting

  55. cendol says:

    cantiknya nora… dah ada anak pun tetap comel tetap maintain kiut. tuah badan

    • cendol says:

      anak dara pun tak kiut cam nora. blh tak interbiu dia apa rahsia dia maintain kuit … selain dari faktor genetik ler

  56. Qia.ra says:

    untung umie….

  57. lisa surihani tu cantik

  58. aza says:

    erra fazira gak yg lawo

  59. […] Read more on Beautiful Nara […]

  60. oooooooooo says:

    halamak aaaiiii… erra maintain laaa. cun melecun. erra jugak la paling cun. adoiyai masih boleh bersaing ngan artis baru cam diana danielle, artis baru lain xsetanding kejelitaan erra

  61. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

  62. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  63. minecrafting says:

    Minecraft is definitely quickly becoming|