Written by AbangNara | March 31st, 2011

erra fazira

Tua tua berisi. Mungkin itu simpulan bahasa yang paling sesuai diberikan kepada Erra Fazira. Makin tua makin cantik. Makin berusia makin sedap mata memandang. Makin tua makin pandai bergaya. Memang terserlah sungguh kematangan dan kecantikan Erra Fazira di dalam cover majalah Wanita ini. Salute dan tabik spring kepada Erra Fazira.

Oh ye sebelum terlupa, semalam merupakan ulangtahun kedua untuk Engku Aleesya. Selamat hari jadi Abang Nara ucapkan kepada Engku Aleesya. Nanti besar jadi cantik seperti mak anda ye? Dan dengar-dengar ceritanya Erra Fazira dah bercita-cita nak tambah seorang lagi anak tahun ini. Sangat bagus kan?

Untuk anda peminat Erra Fazira, jangan lupa Like Facebook Page Erra Fazira.

P.S: Ketahui taraf kesihatan hidup anda dengan mengambil Nestle Profiler Test hari ini jugak!!!

Baca Yang Ini Pulak:-

77 responses to (GAMBAR)Erra Fazira Cover Majalah Wanita, Makin Berusia Makin Cantik

  1. joegrimjow says:

    apa agaknya dia makan
    jeng jeng jeng
    =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • mulut laser! says:

      korang perasan x?dh ada button dislike ngeh ngeh :p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • kebaboommm says:

      makin melampau2 erra ni cucuk aku tgk..kalu kt mentor tu, mcm dah muke org lain aku tgk…

      tp tok pah ttp no 1..suke sgt2 tgk idung n muke die…sgt horichina! (original)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • penyibuk says:

        yeke muke tok pah uh ori…???????cam konfius je

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • no name says:

        yek eleh ko ni sesuka je ckp muka org tu cucuk ntah2 mmg ori ke x pasal2 dapat dosa kering..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kebaboommm says:

          kak pah tu sah2 la x ori..i propa main2 pon korg percaya..obvious kot plastik…erra korg x pasan ke..makin runcing dagu n muke..xkena la kalu die x ikut bff die tu..si umia aida n zahida rapik..n satu lagi..erra pernah jd cover magazine plastik sergery n …. (cover girl mag ni mst some1 yg dah buat sst tu her face/body)fahimtum????

          pls google ye pic erra jd cover mag itu!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      macm biasa lah dia makan nasi ulam petai jering sayor pengaga buat urap tu kn makanan sehat ikan sepat kering goreng.. masak lemak cili padi itu lah yg erra makan bab tu muka dia jambu cantek awet muda lagi…….betol tk erraaaaaaaaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. sayang says:

    santek~!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Lipstick Hijau says:

    kalau kat hollywood…usia2 mcm ne la paling mahal……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Kasih says:

    memang cantik… anugerah wat erra… didoakan erra dan emran kekal bahagia selamanya dan aleesya bakal mendapat adik2 yg comel, Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • ting tong says:

      kalau cantik begini, anak2 ramai pun tak apa kan sebab makin cantik nanti, amin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. jabun hensem says:

    aku suka artikel seksologi tu..

    harusss..baca..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. mulut laser! says:

    a’ah sejak dia jd mak budak nie makin cantik lak..klu dpt baby byk2 pun xpe.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. munna says:

    cantiknya erra….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. moonijoe says:

    ..baju dia pn cantek jgk…. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • crys says:

      baju nie mmg cantek tp rasanya rozita che wan n abby abadi pon penah pakai..rasanya la..but it is very nice :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nosa_jaybee says:

    cntiknyer primadona melayu nie… mestilah cntik.. dah penah jd ratu malaysia kn2 kak Erra.. wish u gud luck in ur carrier

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Jiji says:

    i dah beli majalah ni… sebab page 112 ade pasal my mom!!! :D

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aizat hamdan says:

    Betul… makin lama , makin meletups :) :)..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. dewi singgah sane says:

    sweet giler laa…
    nk jdi mcm erra gak la….
    bru suami syg….
    he3…..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Aib says:

    Pernah tengok face 2 face si Era nih
    Dia memang cantik dan lawa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. zaia says:

    dulu dia cantik n sweet,skg cantik tk sweet..
    tp still ‘cantik’ gak la..tp d mana sweetnye dh hilang..tkpe la,jnji maintain cun lg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. nancypoh says:

    entah kenapa sy masih suka tengok Erra..sejak zaman dia dgn Awie dulu lagi..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. gnie says:

    erra cantik sangat…takde cover cun lak tu =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. feyus says:

    Bilala pulak erra ni nk pakai tudung ek? lg cntik kalau bertudung..x gitu?
    Tips tambah kelajuan website/blog bagi wordpress

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. mizz malay says:

    erra cantekk sangat..like40x…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. sha says:

    nice..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Titeh Zambin says:

    wow!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Titeh Zambin says:

    cantik!! srsly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Eyefinity says:

    Harap banyakkan lagi cantik dalam semua aspek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ssj says:

    macam kim kardashian muka dia.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. pas__cual says:

    muka botox mmg la cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • MARIAN_DANTES says:

      perghh…,mandai2 ja ko kta dy muka botox..jeles la 2 muka erra lg cantik dari muka mak ko….pirahhhhhhhhhhhhh!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ting tong says:

      erra tu tak ada makna nya nak botox. dia tu memang semulajadi cantik lawa cun melecun, yang kau nak menidakkan kurniaan allah pada erra tu kenapa? kau dengki kan sebab kau tak secantik si erra ni. tak habis2 busuk hati dan dengki lah.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • pas__cual says:

        bodoh la ko.xkuasa mak nak jeles nyah.ko tgk muka dia bleh tau dia botox.ko tgk jela geng dia ummi aida n zahida rafiq sepesen mcm dia ni.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • NUR says:

          Pandai – pandai je kata Erra ni berbotox bagai….Pernah tengok Erra ni secara face to face dan tak make up….memang semulajadi la cantik….Kalau nak tahu orang tu botox ke tak tengok tangan dia kedut ke tak ??? Tapi tengok Erra muka dan tangan sama je mulus dan putih melepak….Malah boleh lagi gelak – gelak…Orang suntik botok mana boleh gelak besar…senyum pun sikit je

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. epal says:

    eleh pas_cual sbb mke die \hodoh 2 die jeles ngn erra..ape pn erra mmg sntiase cntik n sopan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. nurul says:

    pnh face 2 face ngan erra mse pmntasan teater kt IB..die mmg cntik,kulit pon cntik..tp muke die sgt pnjang n cengkung.. mcm x ori cket la..tp die mmg cntik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. diana says:

    muke dia kan mmg cantik .. tgk la gambar dia pada dulu sama je .. kdg2 makeup pn bole membuatkn muke seseorang jdi laen :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Grrr says:

    dia ni pernah jadi cover magazine plastic surgery. aku tak ingat tajuk dia. tapi dia cakap kalau nak buat plastik surgery kena fikir masak2. takde dia sentuh psl plastic surgery ni haram. plus, dia jadi cover majalah tu. cuba fikirkan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. pakupakis says:

    mana x cantik slimworld jaga,muka nmpak runcing pun treatment kt slimworld…mmg cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. lolyat gang says:

    nampaknya makin tua,nenen makin besar

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. gulipecah says:

    mmg cantik anugerah tuhan..kenalah hatinye cntik sekali ..baru cun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. dadu says:

    botox?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. HUMMER69 says:

    Muka nanu pun makin teruk.. Korang person tak dlm cerita SAHARA? Muka asli dulu cantik, muka sekarang yg dicucuk dah mcm kena sengat dgn tabuan, bengkak semacam… Bukan makin cantik malah makin buruk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. hoiyeh says:

    alorh mekap tebal 8 inchi boleh la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. man says:

    cantik betul anugerah tuhan ni ye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aku kesian kat abg nara says:

    abg nara nie jgn la panggil tua-tua berisi..bunyik cam kejam sgt..biar jubir jubor jela yg ade tangan bernanah mcm tue..ckp la matang-matang berisi..ngeh3x..i loiike kak erra..auww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. pape jela says:

    erra memang cantik….so x yah nk jeles2 ek…fitnah kate botok la ape la…kx de bukti x yah la ckp…x pasal2 je tanggung dosa memfitnah…hmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku kesian kat abg nara says:

      dieowg nie sume kaki botox..ngn mata2 sume botox smpai xleh nk beza dh antara kurniaan tuhan dgn kesuntikkan doktor..sbb tue men hentam je fitnah owg..mekap 8 inci la..hak3 klakar aku dgr..dh terang2 erra fazira pnah kuar cte sal dia ngn anak dia..terang2 ag muka dia x bmekap..tue pown nk ckp magic dari mekap jgk ke..hihihi klakar2..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Cinnamon says:

    Hot mama…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. cant fool me says:

    KKKKKK… cantik lah bab mekap sekilo+ 1000 watts punya lighting + botox like any other msian artis and entertainer!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ninz says:

    x yah la nak cakap botox ke cucuk2 tu haram…
    pakai rambut palsu tu sendiri dah haram…
    pikir2 kan la senang2 dpt dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. cookie monster says:

    hahaha.. kelakar betul baca post2 korang nie.. dah terang lagi nyata si erra ni botox.. sekali tengok pun dah nampak.. compare jer la muka dia time ratu cantik dulu ngan sekarang.. berubah gler.. aku selalu fikir.. berapa banyak la artis2 ni berabis duit buat body maintainance..
    alaa korang.. kalau kita buat botox n make up plak by nurul tu, pakai la dress cam si erra tu, haha.. meraung erra tak bole cari makan..haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  42. intanberlian says:

    dari dulu memang minat sangat dengan erra. huhu.. tapi erra memang cantik sangat!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. NUR says:

    Tengok foto Erra masa sambut Birthday ke 2 Engku AleesyA 30 Mac semalam tanpa make up tebal tetap cute….Sempoi je….makan -makan sekeluarga:)

    Kredit Twitter Engku Emran

    http://yfrog.com/hsoqqnjj

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. siti says:

    sekarang ni bukan saja botox yang buat seseorang jadi cantik macam2 suntikan sudah ada suntikan vitamin C juga boleh mengubah seseorang dari kulit gelap jadi putih mulus ada juga suntikan vit C+collagen…bukan saja memutihkan tetapi juga gebu dan firm aku ada terbaca kalau buat suntikan vit C 5 x saja dah cukup menampakkan perubahan….saya setuju muka Nanu tu lain macam saja cantik lagi dulu…bukan saja bengkak mcm di serang tebuan malahan senget plak aku tengok..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. queen says:

    die memg cntiklah
    x bek buruk sangka kat org
    kurniaan tuhan utk die

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. miss wawa says:

    alah lawa pun bukannye asli..ada je yg dia adjust..tak gitu erra?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. PRIHATIN says:

    Bukan botox tapi filler kat dagu kot rasanya. Filler yang

    buat muka mcm bengkak dan tegang. Tapi dia

    nampak cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Kelembai says:

    Pelik laa tgk muke dia skang ni masa dia join citer kalau aku bukan artis aritu x lak nampak cun mcm ni.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. aanbudakjahat says:

    Nara,nama judul majalah ni ‘Mingguan Wanita’,bukan ‘Wanita’.Yang ini Karangkraf punya.’Wanita’ pulak Utusan Karya punya.

    *cuma nak bagitau aje.tqvm.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. eli says:

    Erra mmg x bleh nak nafi dia semulajadi cantik…tp yg menyokong mcm buta tuli pun x bagus jgk..hehe.. Cuba fikir logik dah la, Erra skrg dh umo brape? Hukum alam bila umo makin tua makin tua lah… So kalau nmpak mcm lg cun ke, lg meletop ke, common sense lah..mesti ade bnda2 yg dah dbuat…tak kisahlah botox ke, photoshop ke, slimworld ke…dah cara hidup artis..memang lah bleh buat mcm2 nak jaga rupa…this is common sense people.. Even kalu bukan plastic surgery or botox yg terlibat, make up pun dah hebat skrg kot…photoshop ialah bende wajib lah nak masuk media. Tak payah nak nafi yg ni la..muke yg masuk magazine mane ade yg x make up n photoshop…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1