Written by AbangNara | May 5th, 2009

gambar terkini ekin

[poll id=”18″]

P.S: Kenapa ada tudung diberi nama tudung Ekin ek? Memang dia yang 1st manusia pakai tudung tue ker?

128 responses to (GAMBAR)Ekin Tanpa Make Up, OK ke KO?

  1. ros says:

    hehheheh moge bahagia kamu berdua hendaknye…..:)
    bl nk dpt baby ni….???

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      mane de 1st nye dia pakai tudung camtu…
      org kat indon dulu yg mula2 pakai fashion camtu…

      0
      0
      • ooops!!! says:

        btol2…dl ms aku keje kilang org pgl tdg yg org indon pki tdg ufo…hoho..ttibe ekin pki plk..pelik2..

        0
        0
      • gugu says:

        ekin pakai tudung coz nak pikat mawi lah tu.kan mawi cari bini yang betudung….. jadi c ekin pakailah tudung. pastu buat statement konon2 dia mimpi ntah apa mendanya, tu yang ekin pakai tudung tu….. alah ngaku je la ekin keparat yang kau tu pakai tudung coz nak kan mawi poyo tu…….

        0
        0
        • sizuka says:

          ha’ah…aku sokong 100%…org lain pun pakai tudung..xdenya nk bgtau sbb dpt hidayah..dia ingat dia je ker yg dpt hidayah…mmg dia pakai tudung sbb nk ngorat mawi tu…waktu kecoh dulu tu, linda rafar dgn ina naim ada ckp…ada org lain lagi dlm kes tu tp bukan linda…rupanya dia la..si ekin…yg x tau sape..artis ke dia..model ke dia…berlakon 1 drama je..

          0
          0
        • siyak says:

          ha’ah, aku pun tak kenal siapa ekin ni. tengok dia belakon pun aku tak pernah. ntah2 pelakon sampingan kot… yang cakap sepatah dua je. ekin ni temberang nak mampus. dah tua umur dah cecah 30-an masih tak sedar diri.tua nak mampus ko ekin!!!!

          0
          0
      • jak says:

        ekin nampak tua.. muka nampak sangat macam nenek kebayan…. aku dapat bini mcm ni tak selera aku…….

        0
        0
      • aslam says:

        muka ekin tak da make-up nampak sangat tua. dah tak da seri nya ekin ni.

        0
        0
    • din78 says:

      muka ekin ni tak ada seri nya langsung. oh baru din ingat kan ekin ni sudah hilang keperawanannya…… cian kat mawi dapat bini yang sudah meleber bawahnye………..

      0
      0
      • gugu says:

        betui3. sokong……. cian kat mawi dapat bini yang dah terpakai. ups…..

        0
        0
        • Anti kikin bt kikis says:

          Mawi suka cari org yg mature, tua & “experience”…awat smp la ni x mengandung lg!!!! Mungkin effect ubat yg dia mkn sebelum kawin dull still power dlm badan dia kot!!!!! Lg pun Mawi suka pompuan smoker sbb pandai “sedut”. Suction power kuat!!!!!!!

          0
          0
      • siyak says:

        kecian kat mawi dapat bini yang dah tak dara lagi. beli je mahal2 hantaran bepuluh ribu tapi dapat bini yang 2nd hand. malam pertama mawi mesti tak syok. masuk pelir kat lubang ekin macam masuk keretapi dalam gua. kecian mawi… silap2 mawi pun tak rasa yang pelir dia dah masuk lubang ekin ke belum dek kerana lubang ekin terlalu besar. nak tanya mawi, nampak tak darah perawan wkin. susah masuk ke senang. ekin rasa sakit tak masa mawi cucuk pelir atau ekin selamba jer mawi. iyalakan, ekin dah biasa dah benda2 sex macam tu… geli aku punya istri macam ekin bekas pelacur.

        0
        0
        • tok siak says:

          askum……..
          slmt hari raya …….yo bro lu takdak ugama ka? kot ya pun tak suka jangan lah mention benda2 mcm….kalau anak kau tanya apa pelir tu ayah apa lu nak jawab……..guna lah otak…..

          0
          0
        • gee_poziah says:

          betul tu..komen,komen gak..kalau tak suka pun,janganla cakap mcm tu..bagi aku,tak kisahla siapa ekin sebelum ni..semua org ada kisah silam masing2..yang bezanya baik dan buruk..tanya diri sendiri,kita ni terbaik ke sampai nak memburukkan orang..itu antara dia dengan tuhan..wallahua’lam…

          0
          0
  2. acHe says:

    Mmm betuk ke x de mekap nie? Rasanya cuma x tebal je..semoga berbahagia..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      dia mmg pakai makeup pun…
      cuma tak tebal sgt…simple jer…

      0
      0
      • ONCET says:

        tgk kening dia je tau yang dia makeup…..huhuhuh….

        0
        0
      • lilies says:

        a`ah..nmpk da tua ekin ble pakai simple make up..huhuhu..

        0
        0
        • xx says:

          a’ah laa..nampak ketuaan muka dia…dah la lpas ni maintain make up je lah ekin….selebet nampak…

          0
          0
        • lulu says:

          muka ekin nampak sangat TUA macam mak nenek je… a”a lepas ni ekin minta duit ngan mawi pergi beli bedak n make-up tebal2 sampai 20 inci….. kakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakargh

          0
          0
      • ika says:

        kan nmpk nrmal sket xmake up tebal2
        aku jmpe kat mid valley..nmpk muke berkaler2 si ekin ni…
        tebal laa pnye mekap dierr

        0
        0
  3. DelimaSaraa says:

    tak tau ar….tak leh ar tgk minah ni…tak berapa suka…entahlah kenapa…tapi memang tak suka ar..mungkin sebab dia amik hak orang kot…soriiiiiiii

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      hak emende nyer?
      mawi tu bf ko ke dulu?
      dia rampas…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        kih kih kih…betul jugak ek..mawi bukanye bf aku..pehal aku nak kesah plak kan….baik aku pikir bf aku agar tidak dirampas oleh org2 spt minah tu…..

        0
        0
    • amyl says:

      huhu,,,,ambik hak orang,,,,,,,,,,,eh,,,bila nak brisi ek???
      dato s pun = jugak,,blum brisi gk,,

      0
      0
  4. selipar says:

    sye mang xsuke ekin ni……..over sgt arrr………….

    0
    0
    • minnie comey says:

      aku sokong…..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        over camna tu…?

        0
        0
        • minnie comey says:

          menempel je..kunun kapel bhgie la..mane mawi ade,situla die ade..

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          ALA ko ni minnie comey ,

          Biar la kan dia,
          Tu laki dia,
          kalu boleh dia nak masuk dlm poket seluar mawi pon,
          Terpulang ar kat dia,
          Laki dia..
          Lain ar kapel..belum kawen..tu mmg aku KUTUK habis2an…

          Ko x suke?
          Ko buleh watpe?
          Ntah2 nanti bile ko dah kawen,
          Lebih teruk dr mcm tue..

          So,org buat baik,kite mendoakan..
          Org wat jahat,kita menegurkan..
          Yg penting kita hepi..q=P

          0
          0
        • minnie comey says:

          yela..tapi aku meluat..xbole blah..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tu blm ko tgk lg dak genius tu berkapel ngan aku…
          ntah2 ko meluat gak…
          hahahahahah…

          0
          0
        • minnie comey says:

          eh..x..tu aku suke..hehe..aku leh mkn nasik minyak pree..xgitu abang iparrku gnius?haha..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          hahahahah…aku plak yg meluat ko pgil abg ipar…
          hahahahahahahah….tahan perut aku nih…

          0
          0
        • minnie comey says:

          jgn lupe jmpot..hahah..

          0
          0
        • minnie comey says:

          jgn lupe jmpot ye..bwk adik skali abg iparrrrrku genius..aku leh knal..ne tau leh masuk jarum..haha..kan kakakku poco?hehe..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          hahahahahah…lucu bebenor ko ni minnie.
          malu2 kucing plak aku dibuatnyer…
          hahahahahah!!!

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          NIE MINAH DORUNK NIE APEKE HEY NIE?

          Kalu nk mkn nasi myk kitorunk,
          Tggu ayam jantan bertelur baru boleh..

          q=P

          hehehe….

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          hahahahah…x henti dari td ketawa aku nih.
          hahahahahahahahahahahahahah…..

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          KO NIE APA PASAL POCO-POCO?

          Tertelan ulat mulong ke?
          Asyik ketawa dari tadi?
          hehehehe….

          dah makn lom?
          kalu lom mkn,
          jom pi mkn..hehehe..
          Ko belanje..
          hehehe..q=P

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          lg2 aku gune ayat ni…
          KALAU PASAL KO, aku bole belanje
          xjd masalah punyer…
          ko nak mkn kat mane?

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          KAT TEMPAT YG ROMANTIK AR..

          HEHEHEHEHEHheheheh…

          Nanti gaji aku masuk,
          Aku belanja plak ko mkn satey kajang!
          key?
          hehehehe

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kat mane ko rasa tempat yg paling romantik tu?
          aku nak candle light…

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          OK..aku on..candle light dinner kat tepi pantai..

          KAH..KAH..KAH..KAH..KAH..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ieee….best giler kat tepi pantai…
          api lilin x sudah2 padam kene tiup angin laut…

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          HAH, ITU YG ROMANTIK TUE..!!

          hehehehehe……………

          Ko poco-poco nyalakan lilin,
          Aku tukang tutup guna tngan..hehehehe

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          oh syahdu nya…
          aku tgh imagine ni kite kat tepi pantai…
          di bawah sinar lilin…
          hahahahahah….

          0
          0
        • minnie2comey says:

          bcinta lak korg kat cni ye..thankz kak nara..mempertemukan jodoh antara 2 insan ini..hahaha..aku pon pndai ayat jiwang gak..

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          WOI..TLG JGN WAT SPEKULASI NEGATIF TENTANG KAMI…

          Persahabatan itu lebih indah..
          hehehehe……..

          p/s: Tak pasal2 aku kena hentam ngan balak si poco-poco..kah..kah..kah..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          hahahahahahahahah…
          balak aku xtau pepe pun…

          0
          0
        • rozy says:

          giler ahh pasangan bahagia ni dok dating kat sini..
          siap candle light lagi tuh…huhu..
          kami pon doakan hangpa bahagia selalu

          0
          0
        • minnie comey says:

          amin…huhu..

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          WOI KORUNK NIE…

          Ni gurau2 je beb…
          Tak pasal2 aku kene hentam!

          ish…tak nak aku..
          Poco-poco..
          jgn ar wat aku cam nie..huhuhuh

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ape ler ko nih sensetif sgt…
          bwk gurau pun xbole…

          0
          0
        • minnie2comey says:

          aah..lek r bro…guwau2 jela..

          0
          0
    • amyl says:

      aku benci perampas,,,huhu,,,,

      0
      0
  5. minnie comey says:

    cun lg onyang aku..menempel je..nyampah.

    0
    0
  6. iu says:

    alah biasa2 jek dia nih..pasal da make up mmg la mantop

    0
    0
  7. yang says:

    cantik…alhamdulillah…ciptaan Allah

    0
    0
  8. secret says:

    tetek ekin dh semakin besar la…

    0
    0
  9. abg jack says:

    mcm ekin cheng jer

    0
    0
  10. bahulu hangit says:

    ekin ni mekap gak kan…cume x setebal drp biase..

    0
    0
  11. kira boleh je lah,, tapi rata-ratanya artis ni memang cantik time make up jer,, kira bolehlah

    0
    0
  12. maslina says:

    ikin sebenarnya cantik. tapi selepas ikin kahwin bertambah lagi lepas keguguran anak pertama. saya tengok ikin macam orang tak makan obat macam orang lepas bersalin yang patut diamal seperti orang yang lepas bersalin 40 atau 44 hari. kami orang sarawak tahu kalau orang perempuan tak berpantang makan ubat tradistional yang rempah seperti irup sirih, majum, air masak (yang ada rempah tradistional kita) apa aje yang diperlukan untuk masa berpantang. dan juga dari segi makan pun mesti pantang. jangan makan barang sejuk macam mentimun pisang dan sebagainya. kalau susah sangat nak cari. makan ubat sendayu tinggi yang khas untuk lepas bersalin ke, nona rogai kah, lessa formula ke yang khas untuk orang lepas bersalin. jangan sayang sangat duit ikin. kesihatan dalaman kena jaga. demi kasih sayang ikin pada suami. o.k..

    0
    0
  13. maslina says:

    betul, memang dah hakikat lumrah perempuan yang lepas bersalin atau keguguran. kalau cik minnie comey dah kahwin samada pernah keguguran atau pernah melahirkan anak. cuba amalkan ubat tradistional yang saya katakan. saya dah dua orang anak masa berpantang saya amalkan ubat tradisional sarawak khas untuk bersalin yang dibuat oleh adik beradik ibu saya. alhamdulillah saya sekarang. kalau susah sangat nak cari. cuba amalkan yalah product seperti leesa formula ke, sendayu tinggi ke, nona rogai ke yang khas untuk lepas bersalin. pasti minnie comey akan berterima kasih pada saya atas pendapat dari saya form sarawak.

    0
    0
    • minnie2comey says:

      wokey..tenkiu for your info..aku akan manfaatkan bile aku da branak 8 taun lg..tenkiu..

      0
      0
  14. maslina says:

    sama-sama

    0
    0
  15. yang says:

    budakgenius????saya sangat kenal awak..poco poco kamek kenal gilak dgn budak genius tok..kitak mauk tawuk sapa kah?

    0
    0
  16. ila says:

    lega sungguh aty ini ak da abis final!!! yeha

    0
    0
  17. boxer hugo bosss says:

    pict terbaru die ke?
    mkin kurus lak?
    xkan mkn ati kot…yg aku tau mkn mawi ade lar…ehehehe…
    ehem2..malu aku….kuikuikuii…
    nie aktive sgt nie…:D

    0
    0
  18. fana gorgeous says:

    ekin nie dah bape rmai jantan yg main die..
    kesian si mawi 2 dapat bekas2 orang..
    die nie sume jantan yg byk duit die cekup!!

    0
    0
  19. myna says:

    ey jaik mulut fana gorgeous tok. biar la berapa banyak laki pun dah d ngohok nya. janji nya dah berubah bah. syukur la mawi dapat nerimak nya.. bkn nya kawen dgn kau. biar la ba. hal rumah tangga org. si boh glak di tauk..

    0
    0
  20. betul ke ekin gugur .kesian kat mereka.so harap dapat menimang cahaya mata lagi.cantik le ekin .takkan siang malam pakai make up. ingat ampa tu cantik sangat ka dok mengata orang .kepada sesiapa yg kta kat ekin hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.looser

    0
    0
  21. joyah says:

    cantik jer aku tgk minah nih.. mekap sikit pon cantik.. korg yg ngate tuh mcm la cantik sgt pon.. yg pasti jgn ngutuk ciptaan ALLAH..

    0
    0
    • amyl says:

      kami bukan kutuk,,,mengata lah,,,kalau budi baik,,buruk pun orang x brani nak kata,,tapi ,,,,,,huhu,,,pikir le sndiri

      0
      0
  22. totoi87 says:

    mak cik sudah beliau kelihatan..heee..

    0
    0
  23. oldman kopitiam says:

    macam org tua le ko ni ekin..mawi apa nasib ko dapat orang tua macam sapa tu.. jijah mahzan asal jgn tak sedar diri pasni dah le …ko tu asik berkepit bawah ketiak mawi….sejak mawi kawin om tua ni peratus aku suka mawi hanya 0.015% je…maaf ye cuba lagi….

    0
    0
  24. pooh.. says:

    hhhahahahaha!
    lawak nyer macm bibik endon..

    0
    0
  25. zainielena says:

    ikin n mawi tetap world slma nya

    0
    0
  26. iris says:

    ok per walaupun aku x minat ekin dan trus x minat mawi lps mawi ngan ekin realitinyer mmg ekin lawa walaupun tanpa makeup korang kene akui smua tu. ltk tepi arr prasaan jeles kowang tu

    0
    0
  27. AwekKlate says:

    cantik ke tak cantik ke.. aku tetap tak suka makcik ni… dulu elok pakai tundung baju tutup aurat.. la ni dh dapt pakcik mawi…… lengan bju atas siku.. baju sikit lagi nak nampak kulit badan.. errr kemanakah kealiman suami ekin????ekin ekin.. bagus tul ekin ni…

    0
    1
  28. ijaaa says:

    cun ja tgk ekin. sudah2 la kutuk ekin. udah tertulis jodohnya dgn mawi.biar siapa pu dia sblm ni ttp doakan mrk bahagia selamanya.

    0
    0
  29. jojo says:

    aku x suka ekin..dont like..

    0
    0
  30. sadisolution says:

    MACAM HANTU!!!!!!!!!!
    AKU BENCI DIA NI.

    0
    0
  31. syasya says:

    Boleh lah. Kalau tak cantik takkan Mawi nak. Kalau Mawi nak yang muka org biasa dia takkan putus tunang ngan Ina. Bila dah nampak Ekin, abis semua budi Inaaaa… betapa kuat aura Ekin, kalah aura Mawi! heheheh…. Lu pikirlah sendiri!

    0
    0
    • amyl says:

      memang le kalah,, biasa lah tu,,,laki ni,,buta,,,kalau pmpuan sanggup servis,, imam pun jatoh lobai nye,,,banding pulak tunang yang bebudi base,,,,x nak bagi sblum kawen,,mesti la kena tinggal

      0
      0
      • amir says:

        cantik tak ada guna kalau dapat bini yang dah terpakai…. lebih baik kawen org yang tak brapa cantik tp masih suci bersih virgin lagi. bodoh betui mawi ni…

        0
        0
  32. ayed says:

    cantik gak x kai mekap

    0
    0
  33. Tijan Hey says:

    ek ni yg name ekin.aku igt ekin yg masok af dlu hahaha….ummm tudung ekin tu mmg jawa la haha!! org jawa yg dh dpt ic hahaa..tp aku x ske tudung lagi 1 die salu pakai mcm hud tu…eehhh giler fesyen,kening xleh cukur taw,misai tu pun xleh cukur…baik pakai purdah je mcm pmpn arab kan manis je tgok mata je hahahha

    0
    0
  34. piekacu says:

    muka dia nampak tua je..

    0
    0
  35. Wahida says:

    haha..lain bebenor ,muka tu

    0
    0
  36. Sazzy_Aziz says:

    Ekin ni sweet sangat.;..tahniah..anda berubah…setiap manusia harus diberi peluang untuk berubah..patutnye…kita seharusnye menyokong perubahan baik ini…bukan menghina atau mencaci…jika kita asik mengcaci ekin dan mawi…tepuk dada tanye selera…siapa yang hitam dan putih hatinya…wallahualam~

    0
    0
    • nita says:

      ekin ni memang patut di caci maki hamun. perangai ter over sangat. pakai tudung tapi baju seluar tak senonoh. tutup kepala sekadar nak ambil hati mawi. tubuh badan kita semua boleh nampak. baju seluar ketat sendat nampak susuk badan ekin. mawi je bodoh nak kan bini mcm ni. da la tu high sosial lagi. anak sapa lah ni. aku kalau dapat anak mcm ni tak tau nak simpan mana muka. maluuuu. lbh baik tak ada anak drpd dpt anak macam ekin ni. nauzubilah. minta di jauhkan tuhan la ye…

      0
      0
  37. misscasanova says:

    ok …kot make up tak over , setiap kali nampak dia pakai make up over , muka putih dari tangan dan badan sgt menakutkan mcm mayat hidup

    0
    0
  38. casasaa says:

    wei betul ke ekin dah banyak kali lobos sebelum kawen ngn mawi? sian la mawi dapat sisa2 orang je… huhu no komen. betol ke weh?

    0
    0
  39. kadang says:

    mekap latu, cuma xtebal tp mmg nampak tua. kalo mekap tebal lak nampak cam indon. sian ekin, mekap camana baru seswai yer…

    0
    0
  40. PUTRI says:

    KNP LA DENGKI SGT NI….MCM2 KORG HENTAK SI IKIN….DA JODOH NK WT CM NE…MAKE UP OK LA X TEBAL…ALA-ALA BIASA JE

    0
    0
  41. diya says:

    ya rabbi…x sngka ku byk juak cdak sarawak kt ctok. udah2 ler nk nganok ekin.apa salah ekin?mcm la ny ngaco ktk org. x suka pun iboh over glak nganok. kelak dibalit tuhan ke ktk org baruk tauk rasa.x bleh cm ya ba, ktk kn smua manusia,adatla mun byk ksilapan.
    kak maslina, ubat beranak ya mun dimkn dpt jaga bdn juakkh?
    p/s: kacak juak ekin bila mekap x tebal..natural beauty kata org putih..bala2 yg penganok ya jgn jeles..ha3…

    0
    0
  42. Myrtis Lott says:

    Stumbled across this post via a brothers website, love the design – is there any chance you could email me as would like to offer some work to the developer.

    0
    0
  43. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too magnificent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is actually a wonderful site.

    0
    0
  44. princess pynklady says:

    she looks pretty even without makeup :D

    0
    0