Written by AbangNara | October 5th, 2011

Ala berserinya muka Ekin yang kini sedang hamil 4 bulan. gambar terbaru Ekin ini diambil ketika jamuan hari raya Astro baru-baru ini. Untuk makluman, Ekin sebelum ini sudah keguguran sebanyak 2 kali.

ekin mengandung

Untuk kehamilan kali ketiga ini, Ekin dan Mawi mengambil langkah berjaga-jaga tahap tertinggi. Ekin dihantar pulang ke kampung untuk 3 bulan terawal untuk memastikan kandungan terjaga rapi. Malah Ekin dilarang untuk melakukan apa-apa kerja. Sekadar duduk berehat sepenuhnya.

Marilah kita sama-sama doakan agar kandungan Ekin kali ini tidak akan mengalami apa-apa masalah. Kalau anda ada petua untuk disharekan, sila tinggalkan di ruangan komen. Buat Ekin dan Mawi, semoga semuanya selamat.

101 responses to (GAMBAR)Ekin Kini Hamil 4 Bulan

  1. Oyen says:

    Alhamdulillah..moga xde pape jd pada kandungan ekin kali ni..x sabar nak tngok mawi junior,,,,

    0

    0
    • whateverrrr says:

      dua-dua aku meluat…

      ***tutup keranda***

      0

      0
      • zaza says:

        udah2 le tu..dlu aku pun xsuka ekin ni..tp skrg kte doakan la yg tuk dorg ni..lgpn skrg dh xde dgr gosip buruk pasal dia..

        0

        0
        • comei says:

          aku pun memang x suke mawi world ni tapi aku x benci. aku doakan kali ni, ckin & baby dlm kandungan sihat serta selamat & dipermudahkan kelahiran. aminn…

          0

          0
        • Fida says:

          Siapa Mawi?

          Artis yg semakin dilupakan !

          Zzzzzzz….

          0

          0
        • Minah Jambu Ketiak Masam Berkulat says:

          Siapa Ikin ?! Glamer kah dia?

          Lawyerrrrr, magistrateeee..ahli muzikkkkkkkkk?

          0

          0
        • IKIN says:

          ADE AKU KESAH KO KENAL AKU TAU X??? P LANTAK LA! NAK KATE PE PON MULUT KO KATE KO! SKUNK AKU BAHAGIA TAU…. SO TTP MULUT KO NO KOMEN2~ AKU PON XKENAL KO K!

          0

          0
        • Minah Jambu Gigi Sumbing Depan says:

          siapa Ikin…??? nobody imp0rtant !

          next?!

          0

          0
        • Bye Forever says:

          SELAMAT BERSARA…IKIN & MAWI !!!!

          Mawi kampung Felda….(whhhho0ooppss world… kerrrrr uols !?)

          0

          0
      • toblerone says:

        kalo mluat pun… doakan lah kandungan ekin selamat..

        0

        0
    • along says:

      aku pun heran kenapa ada org benci dorang ni,… bg aku mawi tak minta pun unt nama dia naik suatu ketika dahulu, anggap lah itu rezeki dia, dan bila nama dia merudum ni pun aku tgk dia relaks ja, ekin still dgn dia, alhamdulillah, yg kalut lebih terhegeh2 tu adalah org len, dorang ok je aku tgk…. siapa kita unt menilai ekin bertudung krn mawi? siapa kita unt menilai ekin berkahwin dgn mawi krn harta, sesungguhnya jodoh itu adalah takdir Allah, ianya satu ikatan suci yg telah ditentukan Illahi, tak baik mendoakan yg buruk unt mereka, aku doakan mereka sentiasa bahagia… aku orgnya natural je, minat sgt pun tidak dan tiada sebab langsung unt membenci. sekali kita benci org berjuta kali Tuhan lebih membenci kita….

      0

      0
      • Apat says:

        ye betul tu… sekarang ni diorang hidup lebih tenang dri dulu x der pn nk kecoh2 mawi pn skang ni dh makin matang. Seronok sebenarnya tgk life diorang skang ni. Kalau ekin btudung sbb mawi pn dh dia pegang title isteri so kena la patuh apa yg suami suruh x der maknanya nyee nk pakai tudung kena tunggu seru dulu..

        0

        0
      • hamba says:

        saya setuju. mungkin tuhan bagi mawi kepada ekin untuk memberi ekin hidayah. dan menjadikan beliau hamba yang lebih baik. siapa kita untuk menilai orang lain. bekas tunang mawi pun sudah berkhawin dan mendapat lelaki yang baik. masing-masing bahagia kini. mengapa kita yang harus mencemuh dan mencaci orang lain. siapa kita? adakah diri kita ini cukup baik? cukup hebat untuk menilai orang lain?

        0

        0
  2. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    ala x dak citer lain ke abang BN oiiii…dalam paper nie dah berapa hari haku dok baca pasal ekin pegnent nie…naik meluat aku…bukan top pun ekin nie…nanti dah dapat baby ntah brapa hari plak nak mngadap crite depa nie….cemuih laaaa….

    0

    0
    • gt says:

      ko diamla. sibuk je. mcm aku ni mana pernah beli paper tgk sini je baru tau. selfish.

      0

      0
      • sibuk jek says:

        ntah! pe la di nie! p lantak la! yang ko meroyan pasal pe salah ko juge gatal nak membace sgt hal ikin n mawi wat pe??? ishhhhh xleh tgok org senag

        0

        0
  3. syuhada says:

    mesti gebu baby tu nanti…tgk la mak die..lawa :) tahniah buat pasangan ni :) kalau perempuan letak la nama syuhada :) hehehe….

    0

    0
    • AHKAK PUAKA says:

      AHKAK SUKE NAMA SYUHADA.. ORG NAMA SYUHADA MUKA CANTIK.. AWK MESTI CANTIKKN DIK! HUHU.

      LG1 SYUHADA MKSDNYE “ORG MATI SYAHID” GITEWWW. BGSKN MAKNANYE..

      0

      0
    • Chantek says:

      Syuhada bermaksud apa ya kak?

      0

      0
  4. maya says:

    sedehnyerr, klu xnak baca tutup la mata tu….BN x tulis pun post ni tuk sape..open mind laa!

    0

    0
  5. bekas penguatkuasa agama says:

    Alhamdulillah…
    .
    moga semuanya selamat belaka..

    0

    0
  6. diana says:

    semoga percubaan ketiga brjaya ye…kahkah…tu la mawi gatal sgt putus tunang

    0

    0
    • luna says:

      tahap bodo ntah ke berapa ko ni

      0

      0
    • Norninani says:

      agak la, nampak ayat kebodohan melampau di situ. only idiots will say like that.

      0

      0
      • lalala says:

        woi diana! tulis xpakai otak ke. hitam gila hati ko.

        0

        0
        • diana says:

          apsal lak? benda betul apa sy kata…mmg sah korg ni pencacai mawi yg sanggup SMS dulu bagai nk bagi mawi menang…korg dpt apa skrg? haha get life la woi

          0

          0
        • along says:

          putus tunang ke tidak tu bukan kerja manusia, tapi kerja Allah… org yg tak percaya pd takdir dan jodoh Allah je yg cakap mcm ko ni… nampak sgt hati hitam berkarat, dengkikan org lain, pertikai takdir Allah… Kena kt batang hidung sendiri baru nk meratap bertaubat kot…

          0

          0
  7. Hannah Montana says:

    Semoga kali ni ade rezeki….jaga diri 2!! event aku x suke mawi..haha…

    0

    0
  8. saya ok jer! says:

    alhamdulillah. bersyukur. semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia . amin :)

    0

    0
  9. Hannah Montana says:

    semoga kali ni ade rezeki…”event aku x suke mawi”!!

    0

    0
  10. ada aku kesah says:

    Sedeynyerrr Haku Nengok : KLU XNAK BACA, XYAH BACA. DIE POST UTK ORG YG NAK BACA. XNAK BACA SUDAH,. APA DAAA.

    0

    0
  11. pink says:

    ‘ada aku kesah’, ko pe hal?nak gado blah la woi. da nama pun page artis. memang ni la keje BN. susah tol org yg pmikiran kelas ketiga cam ko!

    0

    0
  12. cili pedas says:

    ko kenape Sedeynyerrr Haku Nengok..biar la abg nara nk crita..dengki ke? sama2 kita doakan ekin slmat utk kndungan ketiganya ini…..serius berserinya muka ekin… smoga rezki lbih mncurah2 dgn kehadiran org bru ni… mknla vitamin apa yg patot utk baby! ank mawi mesti comel sbb mak dia santekkkkkk! :)

    0

    0
  13. dinda abg says:

    doa yg baik utk semua umat Islam….semoga selamat sehingga melahirkan..n semoga mnjdi ibu bapa yg terbaik….Amin……sy pun msih mgharap….

    0

    0
  14. Diana says:

    EVENT?

    0

    0
  15. ahkak puaka says:

    Untuk kehamilan kali ketiga ini, Ekin dan Mawi mengambil langkah berjaga-jaga tahap tertinggi. Ekin dihantar pulang ke kampung untuk 3 bulan terawal untuk memastikan kandungan terjaga rapi.

    SIAP CKP TAHAP TERTINGGI EH?? MCM LA DIA PPUAN PERTAMA KT DUNIA YG DISAHKN MENGANDUNG.. ALOHAII..

    YG PNTG KITE JGN OVER EXCITED SUDEH.. LAU OVER SGT TU YG TRS XJD. SEKIAN..

    P/S: ADIK B’ADIK MMG OVER -,-

    0

    0
    • trq says:

      dah kenapa gila. hari2 hati busuk. tak penat ke. orang kalau semulajadi hati busuk agaknya mmg mcm ni kot..

      0

      0
      • zaza says:

        dh ni kali ke 3..of course la kene jga baik2 ahkak puaka ooii..klu ko xtaula…yg ko dengki sgt naper..

        0

        0
    • comei says:

      to AHKAK PUAKA:memang la nak kena jaga2 tahap gaban.g pun, derang dah lama nak anak tapi belum da rezeki. so, kali ni derang xnak lah pisang bbuah kali ketiga-maksud:xnak la gugur lagi.thats y la kena hati2.

      petua lak:orang kata, jangan minum air kelapa & nanas ketika awal kandungan. takut gugur. wallahu alam

      0

      0
    • gades says:

      haha. kau ni dengki tahap gaban lah ahkak puaka. patut pun nama puaka mulut cam puaka. org syg bini woiiii. suke ati ler nak tahap camne pun. org nak anak dah 2 kali gugur. kali ke 3 jage2 lah. kau yelah xnak anak.

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      orang dulu2 tkde pulak nk jaga2 sampai tahap tertnggi……branak jugak…sehat jugak ank dia …….kenape nk kena balek kampong? kt bandar kandongan nanti leh gugor ke? kalau kt kampong kire kandongan sehat dn tk gugor lah yeeeeeeeeeee…………………….itu semua kn tuhan nye kuasa rezeki kn di tangan allah jadi buat ape nk risau knnnnnnnnnn…..balek kampong lagi banyak momok…………

      0

      0
      • Pemerhati says:

        Aku nak tgk kalau kau gugur 2 3 kali..kau nak ambil langkah berjage2 tahap tertinggi ke tak..maen sedap mulut je ..sukati dier la bini dier nak jage cemane..nak balek kg ke bandar ke..yg kau sibuk sgt tuh apehal..ade ke die suruh kau balek kg die jage ikin…takde kan..ha…tutup molot sudah……..molot longkang hati pon itam..kesian dowh…sekian…lagi satu..Allah suruh berusaha dan tawakal..bukan bertawakal sajerk..okiie…sekianz..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eeeeeeeeeeeeeeee geli minah jambu baca komen kau macaaaaaaaaaaaaaaaam la bagos sangat nyampah !!

          0

          0
        • pemerhati says:

          aku lagi menyampah bace komen kau yg busuk hati tuu…patut la kehidupan kau tak pernah bahagia..keje busuk hati je dgn org lain..kesian dowh…

          0

          0
      • ahkak puaka says:

        SOKONGLA MINAH JAMBU! SI EKIN NI MMG NGADODES. SUMERNYE NK DPN MATA! MANJA SGT MCM DY SORG PPUAN YG PREG KT DUNIA NI.

        LPS TU CKIT2 MAK. MAK. MAK.

        YG MAK MENTUA DY TU MCM X WUJUD JER. TAU LA ENTUA DY TU ALA2 SLOW KN.. SBB TU DY SUKE2 NK BLK KULAI KE X. LPS TU MOST OF D TIME KT RMH FAMILY DY JER!

        0

        0
  16. suehada says:

    congrated…he3

    0

    0
  17. moon says:

    seronok dgr ibu2 mengandung nie…semoge slamat melahirkan zuriat yg sihat dan cerdik…insyaAllah

    0

    0
  18. KIAH TAK PROPA says:

    huhh..!!! da tu x leh wat kerja2 keras.. da sah2 jadik menantu pemalas thp terulung… smuanye dhjung jari jer.. men arah2..

    0

    0
    • yayaya says:

      Ape ke bodohnye kiah ni..yg xbagi wt keje krs tue dah sah2 la kluarga dye…yg ko cbuk tu nape? ko jeles erk kiah sbb wktu ko mngndung org xkesah kat ko….wakaka….

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        mesti si ekin ni simpan kuku panjang ni sampai tk leh buat keje…tkan cuci pinggan sapu kemas rumah tu keje keras ! minah jambu dengar kn orang ngandong di galak kn berbuat keje jadi senang beranak……………..betol ke bang nara ? lain lah si ekin ni di suroh angkat benda yg berat2 mencangkol ke ……….apeeeeeeeeeeee punye lembek si ekin ni…….patut lah lambat sangkot lembek sangat !!!!!

        0

        0
        • hahaboy says:

          lawak betul baca komen minah. komen yg datang dari mulut minah yang tak ade buat kerja lain selain mengadap komputer 24 jam. memang boleh dipercayai. /sarcasm

          0

          0
  19. kesian says:

    Ala takpelah… kan mengandung tu 9 bulan je.. lepas ni mesti dia bole tolong mak mertua dia…kita ni dah mengandung n melahirkan memang kesian pada mereka yg lambat atau susah nak dapat baby… mesti dia nak jaga betul2 after 2 kali keguguran…yg pandai ckp ni tak pernah rasa lagi kot…huh…

    0

    0
  20. tui says:

    mana tak asyik gugur aje dulu, sibuk mengekor mana mawi pergi. mana orang tak menyampah. ni dah dok diam kat rumah, kan boleh ngandung tu.

    0

    0
    • phuii says:

      tui, yg ko ni pehal?? laki dia bio la dia ngekor pun.. xyah busuk ati sangat.. thuiii la ko

      0

      0
    • sireh says:

      bodos la ko ni.. laki dia.. biar la dia nak ngekor mana dia suka pon.. busuk ati la ko ni.. mcm ko jugak busuknye..

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        laki gi keja bini nk kene membontot ke? tu makne nye si ekin ni belom percaya ngan laki dia si mawiiiiii takot2 nanti mawi coner kt pompan lain …..dh ngandong pn lagi tk caya ngan laki …….memang la tk salah ikot kemana laki pegi tapi bini yg baik di rumah tempat nye bukan ikoooooooot je mana laki pegi !!!!!! macm kuin kontrol la pulak !!!! ni bukan macm lagi tapi betol2…………………….

        0

        0
        • along says:

          cian nya ada org2 berhati dengki cam gini… hahaha… dah laki dia, halal lak tu, suka hati dia la dia nk ikut.. kurang2 blh jaga makan pakai laki dia, nk berkepit pun biorlah, dah halal kan.. tah2 kalau korang ada laki, korang pun lg teruk mengekor, kalau tak ikut pun sahih 24jam duk call je memanjang. hahaha… kesiannya hidup manusia sekarang, pandai mengata org je, suka hati dorang la guano pun, bukan kacau periuk nasi korang pun…

          0

          0
      • x suke tp x benci says:

        woi..da sah2 la c mawi tu sendirik yg lantik BINI dia tu jd MANAGER cum PA..mmg la dia ikut je laki dia tu pegi mana2..bkn berkepit romen2..buat keje hokey…bengong tahap dewa!!kalo x jd manager pn..lantak p la dia nk ikut pn..x guna duit korg pn..x pinjam kete korg pn kan.??ader suh korg antar ke..??so, diam je sudey…

        0

        0
    • marlisa says:

      Eh Ikot suke ekin la dye nak ikot suami dye..kang ikut jantan laen ko bising plk….dengki betol la ko ni tui…

      0

      0
      • Pemerhati says:

        Aku rase pempuan2 ni laki derang tak suke derang ikut kot..maklumle..muke buruk….lain la ekin..cun..mesti la laki die nak hangkut gik mane2…..ataupun..mungkin meke ni tak dpt kawen2 lg..sebab muke buruk mcm hati derang..kesian….

        0

        0
  21. insan says:

    semoga kesihatan diri ngan kandungan sihat hendaknya sehingga bersalin dan strus…rindu ngan cerita dorang ini lama takde liputan..makasih abgnara hehehe

    0

    0
  22. sape2 je says:

    yg korang bising2 tu nape…yg dijage tu bini die..yg diusung tu bini die..sekati die laa..bia laa die nk jage bini die..klo kne kt korg nt bru korang rase…

    0

    0
  23. illa says:

    x kisah pon..takat bru pregnant tu x yah la heboh satu dunia..tp xpe, janji INA NAIM dh ade 2 org anak..kahwin lambat dr korg tp rezeki dia lebih dr korg..padan muka 2 kali gugur, tu balasan nyer..thegeh hegeh..

    0

    0
    • ida says:

      aku xde la minat dorg nih..tp nk kata padan muke pd org yg keguguran melampau lak…penah mengalami…sedih+kehilangan+sakit lg…

      0

      0
  24. linda says:

    Wlpun ak xske ngn mawi n ekin p ak doakn sglenye slmat. Moga dpt bby yg cht n comel. Xbek mndoakn bnde xelok tsu,lg2 bby derang yg xde pape kaitn ngn thp ketidaksukaan kita trhdp ibu dn bapanya..

    0

    0
  25. mama ibu says:

    Alhamdulillah semoga semuanyer selamat….yg x pernah merasa keguguran mesti x tau betapa sedihnyer hati seorang yg bergelar isteri @ ibu walaupun redha dengan kehendak Allah…mungkin Allah bagi hujan ,ribut,petir kat mawi n ikin ni ….rupa2nyer Allah nak hadiahkan die pelangi….apapun semoga kandungan ikin sihat hingga saat melahirkan….

    0

    0
  26. markonah says:

    alhamdulillah…tahniah ikin n mawi…semoga semua baik2 aje ye..

    P/S:bila dah mengandung ni… pemakaian kene jaga ye janganlah pakai baju yg ketat2 malu org kampong nanti…

    0

    0
  27. joni says:

    tahniah… mawi sila carik job lebih sket. ker duet job2 lama bley smpai 7 keturunan.

    0

    0
  28. cik mimie says:

    benci kat pak ngan mak die xkan keturunan die pown nak di benci?? dorg xda gangu hidup sesape pown.. bukan mintak org tulis pasal dorg, tp org laen yg menulis.. kire oke a die x mencemar nama industri ngan kes2 yg merendahkan maruah..

    0

    0
  29. aini says:

    cantik tudung and baju ekin, pss kat mana ada mcm tu yek

    0

    0
  30. eina says:

    tahniah.msti xcited kn ekin.sy doakn semuany slmt

    0

    0
  31. nur says:

    tahniah kpd ekin n mawi. semoga semuanya selamat.

    0

    0
  32. ain says:

    semoga impian ekin dan mawi dimakbulkan tuhan ..

    0

    0
  33. ada aku kesah says:

    pink : ko pe mslah plak ? aq bsing kat org laen yg ko nak sibuk pehal la gile ??? ke ko YG PEMIKIRAN KELAS KETIGA ?? mgkoks btol. kan da kena mgkok.

    0

    0
  34. irsya says:

    mmgla kna jga tahap tertggi,bkn sng oiii nk ngndung ni..aku ni dh try bthn pun xde rezeki lg,sedih oiii…syukurla ekin dpt jgk peluang kali ke3 ni,hrp2 semuanya brakhir ngn slamat..amin..

    0

    0
  35. oshin says:

    dpt anak nanti,mesti comel !!

    0

    0
  36. Kesha says:

    Tu la lupa diri sgt ko mawi..bila dh glemer jd lupa daratan..Allah s.w.t dh tunjuk dh kt ko tu..si ina dh bahagia skrg..suka nengok dorg 1 family..

    0

    0
  37. insan biasa says:

    saya sokong dgn comment along….kite sapa nak menilai org …sblum kite nilai org kite nilai diri kita sendiri..sy knl mereka sy rasa mereka tak la seteruk yang semua org snagka..so plz stop utk menilai org….

    0

    0
  38. chek kiah says:

    btol ke tu anak mawi.nye la faham2 sudah sapa ekin tu dulu.bertukar2 jantan.da le bekas gundik seowg kerabat.
    klu owg jb le sapa x kenal ekin tu.kwn aku penah keje ngan dia le.kt landmark mall dulu.ekin penah ada kes curi brg kemas.malu tol
    da owg bagi keje keje la elok2.keje 2 bulan ilang 4 rantai.ekin kena ganti.

    0

    0
  39. kang aku tangan kang! says:

    xbaik ckp mcm tu..
    fitnah tu lg teruk dr membunuh..
    aku ni xde laa benci sgt kt mawi ekin ni..
    tp die kan dh mengandung
    so same2 laa kite mendoakan agar dia selamat smpi melahirkan baby tu nanti..

    aku kawen bln 12 taon lepas…
    bulan 8 mase puasa aku disahkan mengandung anak sulung..
    memang seronok sgt..
    mula2 tu sedih..
    org yg kwen lmbt dr aku dh ngandung dulu…
    mcm ekin ni plak..lg laa kesian..
    dh 2 kali gugur..
    ni bru kandungan btol2 kuat,,
    kite doakan jelaa die..

    LANTAK KORG LAA NAK CKP APE..
    JANJI EKIN NI DH 2 ORG ANAKNYA(YG GUGUR TU DH MENANTI DIA DI SYURGA)..
    KORG BLOM KAWEN LG…
    BLOM TAU CMNE SUSAHNYE NAK DPT ANAK.
    NANTI KORG DH KAWEN
    ORG AKAN ASEK TANYA..
    DH DE ANAK?DH BPE BULAN?LAMBAT NAAA…MANDUL LAA TU!
    HAAA BARU KAU TAU..
    INGT LANGIT XSLALUNYE CERAH YE ADIK2 OI….
    SO JGN NAK NGATA ORG SGT..
    KITE DOAKAN EKIN N MAWI NI BAHAGIA..
    AMIN…~

    0

    0
  40. chek kiah says:

    aku harap sangat tuan badan ekin baca kenyataan aku no
    tangan panjang.keje kedai emas kt landmark mall.keje kejap je da curik 4 rantai mas.anta surat berenti pastu kena panggil semula koz kena bayar balik.

    0

    0
  41. chek kiah says:

    pasal dia ngandung tu lantak dia,gugur pun koz kesan dulu2.dulu buat kantoi buang.sekarang meraung nak anak kan.sbuk ckp menyalak nk anak.dulu skandal jantan sana sini.ada wet jantan mari wet xde hye2 bye2.
    ingat ekin oii sapa ko dulu.tu sahaja.
    jgn yg lain nak brkhutbah baik sgt

    0

    0
  42. chek kiah says:

    sapa cakap anak yg gugur bru sebulan 2 tggu kite kat syurga.x jdk apa lg.huh.lwak btol.
    kire bijak pandai gak dorang ni

    0

    0
  43. kang aku tangan kang! says:

    TULAA KO XBELAJA AGAMA..
    MEMANG KALAU BAYI TU GUGUR..
    DIE AKAN TUNGGU KITE..
    KALAU CONTOHLAA SI EKIN NI MASUK NERAKA..
    NANTI ANAK DIE YG GUGUR TU AKAN TOLONG MAK NYE..
    TUHAN MEMANG BG KEISTIMEWAAN KT BAYI YG GUGUR NI…
    UNTUK TOLONG MAK BAPAK DIE KAT AKHIRAT..
    ESPECIALLY MAK DIA.. PHM?

    0

    0
  44. pakcik kedai kopi felda tenggaroh says:

    syukur..aku memuji la sikap diorg berdua ni.saat susah senang bersama..mawi sgt low profile orgnya..moga2 selamat melahirkan cahayamata ye ekin..yg aku duk hangin skang dgn si nomiangg and memek kemek tuh!satu badan panass lg nih tgk muka puas hati si memek kemek tuh-puas hati sbb dpt tunjuk kat dunia dia berjaya rampas nomiang dr abby.sat lg,hrp2 si kila pairy tu rampas plak nomiang dr nko memek!hahaha…what u did,u get back!

    0

    0
  45. Akus says:

    knplh rmi sngt org emo kt sini..

    0

    0
  46. chek kiah says:

    klu nye pun nk tunjuk pandai gile bab2 agama selidik dulu.
    jgn main nye je.aku pun ada belajar agama gak tpi xnak la tunjuk pandai n mengatakan owg x belajar agama
    tpi mana le dtg dalil anak yg gugur bru 2 bulan leh tggu kite kt syurga
    nk kata anak pun x lagi.bru jdk benih xde sifat xde jantong pun.huh.mgkin ko trlebih belaja agama sgt nk tunjuk ko pandai.

    0

    0
  47. cikgulinda says:

    semoga sihat dan selamat semua nya. Perasaan takut terjadi lagi perkara yang tidak diingini memang sering bermain di fikiran orang yang berada dalam keadaan mereka berdua.
    Biarlah apa org nak kata…..buat lah yang terbaik untuk diri kalian berdua ye. Hanya yang mengalami tahu perasaan kalian.

    0

    0
  48. ayah says:

    fuck la wei mawi,makan taik la wei,wak lu

    0

    0
  49. kongkek says:

    fuck la mawi,makan taik la mawi,wak lu pi mmps anak lu..

    0

    0