Written by AbangNara | March 17th, 2009

Keliru betul bila kami tengok gambar tak bertudung Ekin dan kembarnya ini. Memang tak dapat nak bezakan yang mana satu Ekin dan yang mana satu kembarnya.

Anda boleh kenalpasti yang mana satu Ekin? Kalau anda dapat, memang kami tabik spring dengan anda. Dah penat mata nie mengushar gambar di atas untuk kenalpasti mana satu Ekin semasa dia tak bertudung.

75 responses to (GAMBAR)Ekin Dan Kembarnya, Keliru Sungguh Kami

  1. salwa says:

    siapa yang terkangkang dia kawen dulu …
    siapa kawen dulu, dialah ekin…hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      ye ke..aku rasa ekin pkai bju coklat 2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • air mineral says:

        sekali tengok dah tau yg baju coklat tu ikin..bentuk muka dia runcing sket dari adik kmbar dia..asik kembar dia muka cam bulat sket.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • small says:

      yang muka macam nenek kebayan + dagu panjang bedepa + mengada2 tu la c ekin.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • uli says:

      pakai baju sebiji macam pelacur. macam mana mawi boleh terpikat ni….. hampeh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tuit says:

    YG PKI BJ COKLAT TU KOT EKIN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. high_heels says:

    yang baju polka dot tu ekin coz nmpk lebih tua…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. high_heels says:

    maut ye kembar ni coz leh pakai LV…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. akubencidia says:

    eiii gedik btul la diorg ni
    hipokrit btul si ekin
    bercinta dgn mawi baru la nk pakai tudung
    tunjuk alim la konon!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      2 la pasal..
      sblom ni x pkai pon..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lilacfla says:

        abes tu kalau tanak hipokrit takyah pakai sampai mati ke?

        Allah bagi jalan dia nak berubah biarlah. rela x rela, janji dia dah berenti buat dosa bab tak pakai tudung tu,

        wallahua’lam

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. leez says:

    yang baju hijau tu ekin.sebab adik ekin muka lain sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. teja says:

    hanya wak mawi yg kenal sape ekin sape adik ekin sebab wak mawi jer yg selalu membajak….yooo WORLDDDD lah lu wak…hik hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Nuri says:

    Kte rasa Ekin yg pki baju biru tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. tah hape2 says:

    yg pakai baju kuning,belakang skali tu…
    keh3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. peminat says:

    ekin yg bwk beg LV Rita hitam tu cos bag itu diusung juga je Jakel. ~ walaupun ekin pernah pakai baju tu masa raptai perkhawinan mawi di stadium tertutup jb. Sekian terima kasih~ saya suka cara mereka berfesyen!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. siti aisyah says:

    yang pakai baju kale pink tu hahahahaha..tadak masa lah nak ambik tau sal sihir ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cindy says:

    sy sependapat ngan “peminat”…yg bwk bag LV Rita tu la ekin…tp nape dah x pakai tudung?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. garfield_82 says:

    aku vote yang terkangkang tu ekin,sebab kalu bergambo memang dia over sangat berbanding ain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ni says:

    dia 2 org nih muke mcm terpenyek
    wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. flower says:

    bju coklat 2 ler ekin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. lala87bpgurl says:

    tha brown one!haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. syedsafwan says:

    hati2 mawi, jgn buat2 rabun, nnt dibuatnya tertukar isteri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. azi'nas says:

    pelah nasib mawi ni……..tk pandai pilih bini kot……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. melissa says:

    sekurgnye nk jugk dia berubh.niat dia kerana sape 2 dia sndri yg jwb. aku rsa yg pki bju kaler cklat 2 ekin sbb ain tembam skit dri ekin. sume leh berubh kn????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. miya says:

    apelah…yhg hijau 2 ikin…
    adik sia muka kcik ckit..
    ape2 pn
    lawo lar dua org ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. no name says:

    mestila ekin yg pakai bju biru tu…die pnye dagu pnjang skit dr dagu ain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. TaBLo says:

    EKIN PAKAI BAJU COKLAT.SEBAB KALAU IKUTKAN EKIN KURUS SKIT DARI AIN.LAGIPUN TGK SKALI PUN AKU DAH KENAL.SEBAB AKU PUN TWIN GAK.JADI TAULAH MCM NER NAK CAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. malaysian says:

    xske siot dgn dowg nieeee….hipo…..nk kata berlakon tu xde la glemer sgt…sejak2 ngn mawi jerk dowg nie jdik glemer…..tlg arrrr..xske dohh ngn dowg nieeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ika says:

    confirm yang pakai baju warna biru 2 ekin.sebb ain selalu wat rambut dia terikat.kalau ekin suka lepaskan……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Conrad says:

    i like the photos there beautiful and nice to look at every day, also the videos and the implovement u ve” made.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. melissa says:

    malaysian… xske xyh la komplen. poyo siot.
    dorg pn lum tentu ska kt ko,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ieza says:

    baju coklat tu la ekin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. lina says:

    eeee geli aku ngok si ekin ni…
    muka terpenyek.. muka dorang adik beradik ni plastik sungguh kan..korang renung lah muka dorang ni… muka cam kene plastic surgery jek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. manje says:

    yg terkangkang tu la coz ekin tomboi ckit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. [email protected]@ says:

    eeee yg korang benci sgt dgn ekin & the gang ni bakpela. setiap org ada pro dan kontranya mcm korang jgk. at least dia berubah ke arah kebaikan. i hope mawi boleh bimbing dia supaya menjadi isteri yang mithali. insyaallah…sama2 la kita berdoa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. meon says:

    of course le ikin yg baju coklat, korang ni memang tak cam or buat2 mengada tak cam, nyampah aku ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. imA says:

    alahai…sng jer nk knl…diwang ni beza kt pipi ngan mate,,da tentu yg poca dot tu ekin..n yg kangkang tu ain,..sng jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. 786 says:

    jgn suka ckp org lain salah n berdosa….yang kamu nie semua yg ckp sana ckp sini hal2 org lain..berfikiran buruk tentang org…itu pun kamu2 nie semua dah dosa… amalah2 yg kamu buat semua…. tersisah2…..
    kite boleh teguh tapi dengan hati yang sabar dah pernuh kasih dan syg… dan nie adalah duniawi… yang ditanggup diakhirat adalah dirinya sediri bukan kamu2 semua…… kite nie beribadah tutup kepala mulut pun kite mesti tutup faham…. lagi satu lagi… sebelum kamu2 nie semua nk gosip tenteng org lain Mirror yourself before you think bad things about other…. 786… assalamualaikum….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kepet says:

      kt sini pon da ceramah agama huhuhuhu nk ceramah kt tmpat lain leh x?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kepet says:

      ni bkn tmpat ceramah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hamba alllah says:

        astaghfirullah…kepet….kepet..,klu ye k0 0rg islam n klu ye pn k0 xnk accept dkwh 786,np smp xnk jwb slm 786.klu k0 xnk trime nsht ad org len yg nk trime..,mne2 place pn umt islam hrus/blh b’jihad..!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. jernih says:

    786 alhamdulillah syukurrrrrrrrrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. rezab says:

    yg pkai baju biru tu konpem ikin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. zetiy says:

    assalamualiku…..knp lah nak tau sangat mana satu ikin…baik buat kerja lain…mmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. akob says:

    jgn mawi silap terjah sudaaaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kelapa kering says:

      ntah-ntah bukan silap terjah…sengaja buat2 silap terjah…huah huah huah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. syasya says:

    Ain nampak muka muda, cute! Ekin nampak muka tua. Macam nenek2! Kahkahkah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. apela......... says:

    yang korang asal la…yang pakai baju hijau tu lerEkin.cuz korang tengok btul2 mata die.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Lynda says:

    Yang muka cengkung skit tu la ekin…yang muka bulat berisi skit tu la aien….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. secret says:

    senang je nk bezakan .. ekin yg pki baju coklat tu. ain lebih tembam sikit dri ekin. ekin kurus cam ikan bilis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. eyna says:

    aku rasa yg pakai baju dot-dot tu la ekin……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. To the poet, to the philosopher, to the saint, all things are friendly and sacred, all events profitable, all days holy, all men divine.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Legalsounds says:

    I just couldnt leave your website before telling you that I really enjoyed the quality information you offer to your visitors… Will be back soon to check up on new stuff you post!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. game says:

    MulticastWireless is a mission-based, cutting edge, progressive multimediaorganization located in Huntsville, Alabama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. You actually make it appear really easy with your presentation however I in finding this topic to be really something which I believe I might never understand. It seems too complex and very huge for me. I am looking forward in your next submit, I will attempt to get the hold of it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0