Written by AbangNara | March 17th, 2009

Keliru betul bila kami tengok gambar tak bertudung Ekin dan kembarnya ini. Memang tak dapat nak bezakan yang mana satu Ekin dan yang mana satu kembarnya.

Anda boleh kenalpasti yang mana satu Ekin? Kalau anda dapat, memang kami tabik spring dengan anda. Dah penat mata nie mengushar gambar di atas untuk kenalpasti mana satu Ekin semasa dia tak bertudung.

75 responses to (GAMBAR)Ekin Dan Kembarnya, Keliru Sungguh Kami

  1. salwa says:

    siapa yang terkangkang dia kawen dulu …
    siapa kawen dulu, dialah ekin…hihihi

    0
    0
  2. tuit says:

    YG PKI BJ COKLAT TU KOT EKIN

    0
    0
  3. high_heels says:

    yang baju polka dot tu ekin coz nmpk lebih tua…

    0
    0
  4. high_heels says:

    maut ye kembar ni coz leh pakai LV…

    0
    0
  5. akubencidia says:

    eiii gedik btul la diorg ni
    hipokrit btul si ekin
    bercinta dgn mawi baru la nk pakai tudung
    tunjuk alim la konon!

    0
    0
  6. leez says:

    yang baju hijau tu ekin.sebab adik ekin muka lain sikit.

    0
    0
  7. teja says:

    hanya wak mawi yg kenal sape ekin sape adik ekin sebab wak mawi jer yg selalu membajak….yooo WORLDDDD lah lu wak…hik hik hik

    0
    0
  8. Nuri says:

    Kte rasa Ekin yg pki baju biru tu…

    0
    0
  9. tah hape2 says:

    yg pakai baju kuning,belakang skali tu…
    keh3

    0
    0
  10. peminat says:

    ekin yg bwk beg LV Rita hitam tu cos bag itu diusung juga je Jakel. ~ walaupun ekin pernah pakai baju tu masa raptai perkhawinan mawi di stadium tertutup jb. Sekian terima kasih~ saya suka cara mereka berfesyen!

    0
    0
  11. siti aisyah says:

    yang pakai baju kale pink tu hahahahaha..tadak masa lah nak ambik tau sal sihir ni

    0
    0
  12. cindy says:

    sy sependapat ngan “peminat”…yg bwk bag LV Rita tu la ekin…tp nape dah x pakai tudung?

    0
    0
  13. garfield_82 says:

    aku vote yang terkangkang tu ekin,sebab kalu bergambo memang dia over sangat berbanding ain

    0
    0
  14. ni says:

    dia 2 org nih muke mcm terpenyek
    wakakaka

    0
    0
  15. flower says:

    bju coklat 2 ler ekin..

    0
    0
  16. lala87bpgurl says:

    tha brown one!haha

    0
    0
  17. syedsafwan says:

    hati2 mawi, jgn buat2 rabun, nnt dibuatnya tertukar isteri…

    0
    0
  18. azi'nas says:

    pelah nasib mawi ni……..tk pandai pilih bini kot……..

    0
    0
  19. melissa says:

    sekurgnye nk jugk dia berubh.niat dia kerana sape 2 dia sndri yg jwb. aku rsa yg pki bju kaler cklat 2 ekin sbb ain tembam skit dri ekin. sume leh berubh kn????

    0
    0
  20. miya says:

    apelah…yhg hijau 2 ikin…
    adik sia muka kcik ckit..
    ape2 pn
    lawo lar dua org ni..

    0
    0
  21. no name says:

    mestila ekin yg pakai bju biru tu…die pnye dagu pnjang skit dr dagu ain…

    0
    0
  22. TaBLo says:

    EKIN PAKAI BAJU COKLAT.SEBAB KALAU IKUTKAN EKIN KURUS SKIT DARI AIN.LAGIPUN TGK SKALI PUN AKU DAH KENAL.SEBAB AKU PUN TWIN GAK.JADI TAULAH MCM NER NAK CAM

    0
    0
  23. malaysian says:

    xske siot dgn dowg nieeee….hipo…..nk kata berlakon tu xde la glemer sgt…sejak2 ngn mawi jerk dowg nie jdik glemer…..tlg arrrr..xske dohh ngn dowg nieeeee

    0
    0
  24. ika says:

    confirm yang pakai baju warna biru 2 ekin.sebb ain selalu wat rambut dia terikat.kalau ekin suka lepaskan……..

    0
    0
  25. Conrad says:

    i like the photos there beautiful and nice to look at every day, also the videos and the implovement u ve” made.

    0
    0
  26. melissa says:

    malaysian… xske xyh la komplen. poyo siot.
    dorg pn lum tentu ska kt ko,

    0
    0
  27. ieza says:

    baju coklat tu la ekin

    0
    0
  28. lina says:

    eeee geli aku ngok si ekin ni…
    muka terpenyek.. muka dorang adik beradik ni plastik sungguh kan..korang renung lah muka dorang ni… muka cam kene plastic surgery jek

    0
    0
  29. manje says:

    yg terkangkang tu la coz ekin tomboi ckit…

    0
    0
  30. [email protected]@ says:

    eeee yg korang benci sgt dgn ekin & the gang ni bakpela. setiap org ada pro dan kontranya mcm korang jgk. at least dia berubah ke arah kebaikan. i hope mawi boleh bimbing dia supaya menjadi isteri yang mithali. insyaallah…sama2 la kita berdoa

    0
    0
  31. meon says:

    of course le ikin yg baju coklat, korang ni memang tak cam or buat2 mengada tak cam, nyampah aku ..

    0
    0
  32. imA says:

    alahai…sng jer nk knl…diwang ni beza kt pipi ngan mate,,da tentu yg poca dot tu ekin..n yg kangkang tu ain,..sng jer…

    0
    0
  33. 786 says:

    jgn suka ckp org lain salah n berdosa….yang kamu nie semua yg ckp sana ckp sini hal2 org lain..berfikiran buruk tentang org…itu pun kamu2 nie semua dah dosa… amalah2 yg kamu buat semua…. tersisah2…..
    kite boleh teguh tapi dengan hati yang sabar dah pernuh kasih dan syg… dan nie adalah duniawi… yang ditanggup diakhirat adalah dirinya sediri bukan kamu2 semua…… kite nie beribadah tutup kepala mulut pun kite mesti tutup faham…. lagi satu lagi… sebelum kamu2 nie semua nk gosip tenteng org lain Mirror yourself before you think bad things about other…. 786… assalamualaikum….

    0
    0
    • kepet says:

      kt sini pon da ceramah agama huhuhuhu nk ceramah kt tmpat lain leh x?

      0
      0
    • kepet says:

      ni bkn tmpat ceramah

      0
      0
      • hamba alllah says:

        astaghfirullah…kepet….kepet..,klu ye k0 0rg islam n klu ye pn k0 xnk accept dkwh 786,np smp xnk jwb slm 786.klu k0 xnk trime nsht ad org len yg nk trime..,mne2 place pn umt islam hrus/blh b’jihad..!

        0
        0
  34. jernih says:

    786 alhamdulillah syukurrrrrrrrrr

    0
    0
  35. rezab says:

    yg pkai baju biru tu konpem ikin….

    0
    0
  36. zetiy says:

    assalamualiku…..knp lah nak tau sangat mana satu ikin…baik buat kerja lain…mmmmm

    0
    0
  37. akob says:

    jgn mawi silap terjah sudaaaaaa….

    0
    0
    • kelapa kering says:

      ntah-ntah bukan silap terjah…sengaja buat2 silap terjah…huah huah huah

      0
      0
  38. syasya says:

    Ain nampak muka muda, cute! Ekin nampak muka tua. Macam nenek2! Kahkahkah!!!

    0
    0
  39. apela......... says:

    yang korang asal la…yang pakai baju hijau tu lerEkin.cuz korang tengok btul2 mata die.

    0
    0
  40. Lynda says:

    Yang muka cengkung skit tu la ekin…yang muka bulat berisi skit tu la aien….

    0
    0
  41. secret says:

    senang je nk bezakan .. ekin yg pki baju coklat tu. ain lebih tembam sikit dri ekin. ekin kurus cam ikan bilis.

    0
    0
  42. eyna says:

    aku rasa yg pakai baju dot-dot tu la ekin……….

    0
    0
  43. To the poet, to the philosopher, to the saint, all things are friendly and sacred, all events profitable, all days holy, all men divine.

    0
    0
  44. Legalsounds says:

    I just couldnt leave your website before telling you that I really enjoyed the quality information you offer to your visitors… Will be back soon to check up on new stuff you post!

    0
    0
  45. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  46. game says:

    MulticastWireless is a mission-based, cutting edge, progressive multimediaorganization located in Huntsville, Alabama.

    0
    0
  47. You actually make it appear really easy with your presentation however I in finding this topic to be really something which I believe I might never understand. It seems too complex and very huge for me. I am looking forward in your next submit, I will attempt to get the hold of it!

    0
    0