Written by AbangNara | March 30th, 2009

gambar seksi eira syazira

Kami tak sangka si Eira Syazira yang berlakon jadi watak perempuan berspek besar dalam drama Ku Milikmu ini mampu membuat gaya seperti dalam gambar di atas.

Bukan apa, dalam drama itu, nampak gaya Eira Syazira ini macam budak nerd, baik dan tak pandai berposing sebegini. Rupa-rupanya boleh tahan jugak bila dia berposing depan kamera.

Lagi gambar Eira Syazira agak seksi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi eira syazira

gambar seksi eira syazira

62 responses to (GAMBAR)Eira Syazira Pun Nak Seksi Jugak

  1. garfield_82 says:

    xsangka dia ne seksi..kalu dia xseksi aku suka, tapi kalu dia seksi sangat aku menyampah..suka tengok dia berlakon dalam ku milikmu…xpayah la seksi2,wat sakit mata jek

    0
    0
    • ain says:

      maintain kn imej yg dlu
      br org suka

      0
      0
    • zaza says:

      la sblm dia start popular ngan cita kumilikmu 2 mmg dia dah seksi…mcm dlm cita tangisan bulan madu, agak seksi jgk….klu dah namanya artis x lari la dri keseksaan…

      0
      0
    • miss k says:

      weh eira…aku+mak aku+makcik aku+adik aku+anak jiran aku ni sume peminat engko…dahla b’bakat tp jgn laa sampai nk wat aksi m’goda n seksi meksi cmtu..ade otak bley pikir sendiri ahh..ni yg aku nk marah ni…

      0
      0
    • biarAKUceramahPLAK says:

      la.. yg dlm sindarella dia pun ada… memang nampak mcm nerd.. biasanya yg nerd2 nie la.. mcm.. diam2 ubi berisi… haaa… berisi baik atau berisi buruk meh kt tgk apa selanjutnya..

      0
      0
    • adios says:

      pelan2 kayuh

      0
      0
    • saggitarius says:

      cantik memang cantik tp kalau tutup aurat kit lagi byk cantik nye

      0
      0
  2. ain says:

    ala bukan apa tu…sja nk bg gempaq dgn gmbr2 seksi dia ni…kontroversi!!
    x pyh la tiru artis2 ln..bt peminat kutuk ja

    0
    0
  3. tautakpe says:

    Kecik je..

    0
    0
  4. muda(nama sebenar) says:

    MEMANG LAWO….. MELELEH

    0
    0
  5. lilies says:

    Hurrmmm..xde ar seksi sgt pon..

    0
    0
  6. Benjamin says:

    biarla die nk seksi pun..utk tatapan korang jugak..

    0
    0
  7. lollipop says:

    ala seksi cm ni biase je bg artis skrg…

    0
    0
  8. rozy says:

    aku suka dia berlakun jadi watak jahat..
    kalau tengok kat drama RTM dia selalu jadi org jahat..
    saya suka lakonan kamu!!!

    0
    0
  9. hanz says:

    teruskan berjuang tanpa menimbulkan kontrovasi

    0
    0
  10. flower says:

    agak seksi gak la..
    aku menyampah tgok org seksi nih..

    0
    0
  11. ain says:

    apa2 pn…lakonan dia memg hebat!
    sesuai pegang wtk jht

    0
    0
  12. rozy says:

    hanz,saya tau kamu suka kat dia..sila mengaku..

    0
    0
  13. womanicer says:

    wei…rozy you hot tak….

    0
    0
  14. womanicer says:

    wei…ain ngan flower..korang hot tak

    0
    0
  15. secret says:

    eee! ketiak diye hitam siyh! dah la bulu ketiak diye panjang2…
    kantoi! diye x pakai spende… kalau kite londehkan skirt diye tu, mesti nampak pepek diye… pepek diye mesti bulu lebat jgk mcm ketiak diye…

    0
    0
  16. bobolia says:

    astaghfirullah……..sungguh jijik perlakuan artis2 malaysia yg terikut dengan budaya barat freemason……sedarlah Armageddon dan kiamat dah dekat …….berapa tahun je lagi nak Perang Armageddon….masa tu dajjal keluar korang nak ikut sapa?????

    kelab malam ni mmg punca maksiat habis……wahai org ramai….mari kita bersatu hati pergi membakar semua kelab malam pusat segala punca maksiat…..kita2 pergi ramai2 kump ribu2 org dan bakar……

    baru aku paham sekrang kenapa Amrozi bom kelab mlm kat Bali

    0
    0
  17. amano says:

    artis zaman sekarang….

    0
    0
  18. kelako tol………. kah!!!kah!kah!!! adui….. sakit perut..! heeee!heee!ha!ha!ha!

    0
    0
  19. boxer hugo bosss says:

    wah bkn men tggek lg tue..sggup tergeliat tulang blkg semate2 tok pemes…dunie arts nie btol ar hancusss…
    sib baek ko putih kalo kulit cam dayang camne tue?beyonce pun lawo lg..heheee…

    0
    0
  20. Rin says:

    eii ppuan ni mmg plg aku x bkenan sgt2 bila tertengok cite dia dlm tv..
    aku bnci tgk lakonannya, bnci tgk mukanya, & bnci jgk dgn suara nya..
    dia ni in-short , “nenek kebayan”.

    0
    0
    • baby says:

      dulu aku ingat eira ni baik tp hipokrit je………….xyah berlakon cite2 yg yg baik kalu perangai mcm ni……….xpsl2 free2 kau kena sumpah kat org.xmalu ke n kau ni xde muka ke……..taubat la

      0
      0
  21. redriben says:

    wei..pasan tak, adik die pinjam kasut die kot possing dalam gambar siti saerah pakai skirt tu..kan?kan?kan?hehe

    0
    0
  22. miebahau says:

    artis malaysia suma sama… suma nk tunjuk nk lwn sapa paling seksi…. begegar si awang tgk

    0
    0
  23. […] yang tak kenal siapa itu Eira Syazira, boleh pergi tengok artikel lama kami yang bertajuk gambar seksi Eira Syazira. Dan sebelum anda layan part II, kami galakkan anda pergi tengok gambar part I adik Eira Syazira […]

    0
    0
  24. kyuga86 says:

    emm,adik kakak sama cantik n sama seksi.
    tp,kakak lg seksi.dunia artis skarang seksi baru glamor kot..hilang sifat2 gadis melayu.dlm drama bleh la.melayu asli.sopan,lembut.lumrah dunia.anak wayang semata2.tapi.apa2 pn,hak msing2..

    0
    0
  25. aku dan engkau says:

    aku da raser da dier ni

    0
    0
  26. azman says:

    ikut dia la nok seksi gak demo susah gapo nyoh

    0
    0
  27. amalien says:

    comel dio pakai lagu tu

    0
    0
  28. syalida says:

    kalu nok kiro comel kito lagi

    0
    0
  29. abe ngah says:

    boleh kiro juga demo

    0
    0
  30. minah nomad says:

    tgah hot ngan drama bru ‘cinta balqis’..jom layan

    0
    0
  31. wina says:

    wau cantiknya…………..
    menggodakan………………..
    tapi lebih elok pakai yang ok sikit bukan ape jaga maruah…………….

    0
    0
  32. ^^ says:

    dia ni xla cantik cm artis2 lain…tp lakonan dia nmpk ok la….

    0
    0
  33. Thank you so much to get a extremely obvious and helpful publish. I am definitely a violator of many of these principles. I commonly uncover me personally conflicted when creating a blog post because I see by myself composing more than people want to go through, but I experience that I will need to do the subject matter justice by totally covering it. I come to feel that by pursuing a number of these principles I finish up slicing out very important features to your dialogue. I guess you have got to acquire a stability.

    0
    0
  34. I had been doing home laser hair applications for over a year now on my facial beard. Until then I had a really thicker dark beard. I am pleased with the final results. The hairs are extremely thin and I have not gone back for treatment for roughly 6 months. I will say that it did hurt a little bit on my upper lip and there were occasions when I got a bit of redness on my face. I like to recommend Intense pulsed light to people having heavy hairs or have got large patches of hair they need to remove. For the males that want to do their tough beard be prepard to get spots within the coming months’ time and a lot of people saying dude what is up with your facial hair.

    0
    0
  35. Claud Noell says:

    I had been originally treated by using Intense pulsed light which often is not the most practical method to get laser hair removal. I began with total leg hair removal. I went to an Dr . that applied a powerful early model light beam unit but ended up with having spotty parts. Next I chose to purchase a nono hair removal. I am thrilled and will be going on to other areas of my body soon. Their costs also fit my budget allowed which is definitely a tremendous plus.

    0
    0
  36. Lila Piraino says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  37. ecig says:

    I started out smoking while I was just a kid. That appears to be the biggest mistake I’ve made. Now 20 years later and I have bronchitis. Whilst attempting to get off cancer sticks, I heard about the e-cigarettes and i intend to give it a try. With luck, it’ll help me with this particular crappy habit.

    0
    0
  38. I haven’t had a smoke in 10 years. The ugliest thing regarding kicking the habit is the starting month or so. The good news is that part didn’t last long and stuff improved day-to-day on account of the e cigarettes. Don’t give in. Just persevere and you definitely will be a non-smoker permanently.

    0
    0
  39. Meta Volking says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  40. wamucards says:

    Say thanks for this information wonderful evaluate; this could be the sort of step that continues me although out the day.I have forever extended been wanting around to your web-site appropriate as a result of I seen about these from a shut pal and was content when I was in a placement to discover it proper just after wanting out for a while. Being a experienced blogger, I’m pleased to come across out other people taking gumption and adding in direction of the community. I just desired to examine to display my thanks on your submit as it is relatively driving, and plenty of net writers will not get the credit score they should really have. I am optimistic I’ll be back again and will deliver out a few of my associates.

    0
    0
  41. I was pretty happy to find this web site on msn.I wanted to say thanks to you with regard to this excellent posting.

    0
    0