Written by AbangNara | November 30th, 2010

didie alias

Tiada perkataan yang mampu kami tulis apabila melihat gambar Didie Alias yang ala-ala Lady Gaga ini. Speechless. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar CuteCarry.

didie alias

didie alias

didie alias

Baca Yang Ini Pulak:-

208 responses to (GAMBAR)Didie Alias Pun Nak Jadi Lady Gaga

  1. farapink says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 39
    • Jgn Sebat Blakang says:

      Inilah lambang orang yg kejar kemajuan maju,
      Apa kata kalau penganjur keluarkan tema supaya mereka yg menuju ke function sedemikian mempunyai idea(concept) cara yg betul utk menyerlah.
      BTW satu lagi sign of kemajuan, wanita zaman modern banyak disumpah ketiak takde bulu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 5
    • ann says:

      jenis tangkap muat je ni..janji ada org nk sponsor..depa tadah je..mmm

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 12
    • ning says:

      kasian ada jugak dgn kak didie kita ni sbb slalu dpt fesyen yg tak kena dgn usia nya…..bukan nya betambah lawa tapi jadi lawak fesyen lah pulak….sabo aja ler….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
      • Tontolow says:

        dia kan pelawk…sesuai la tu…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 13
        • okey la says:

          apsl dia yg dipilih menggayakn baju ni..dia ni men amek je yg penting duit masyuk..fikir la jugak akak oi, sesuai ke tk sesuai..tk psl2 kena gelak je,bleh je klu nk maintain brgaya tp biarla sesuai dgn diri..tk dinafikn zmn dia remaja mmg tip top hbis dia nie,skg anak2 dh besar2 remaja,klu nk jd tiptop pn, jd la ala2 mama yg anggun ke,sopan ke,isteri hot tp sopan ke(cmne tu?haha)..ni dh trlebih ni,ni ala2 gege gugu gugah..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
        • silentgirl says:

          btol2! sedeyh la die ni..jd fashion victim je..x ssuai lgsg ngan usia die! sory to say..she looks like a drag queen..haiyoooo!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
        • skittles says:

          fashion crime.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • kimie says:

        too much obsessi dengan fesyen… bergini ar jadi yer…

        “ARTIS MALAYSIA” sudah makin kerenjatan fesyen~~~!!

        aku pelik ar… pelakon pun panggil artis ker??
        bukan actress~~?? emmm….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
        • silentgirl says:

          artist is more general..it can be singer,actor/actress..even plukis pon kte pgl artist gak kan..singing is an art, same goes in acting..lebih sng la kot pgl artis…hmm..tlg la da ade sorg lady gagap msia yg prasan nk jd lady gaga yg tah pape ni..we dun want any gagap in this industry..enuf is enuf la..bukan nk mhina la kan..tp asal la die nk pkai cmni. da mcm ptandingan ratu2 cantek pondan.sooo.. drag queen hokayy!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          baju die npk cam sunscreen protector utk letak kat kete time panas tu…knon da super creative nk wat lain dr yg lain..but u just make her like an idiot! alang2 nk jdkan die lady gaga style..asal x wat meat dress je..bleh kte pgl hanjing kejar org yg pkai meat dress tu..hahah!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • kp says:

        btul la kan..da org mntak dia pragakan..n lg 1 dia nk jaga jgk populariti dia..kang dia menolak,org kata dia mengada2 ke,poyo ke..mana la tau kan..wallahualam…hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • momoe says:

      pengsan aku!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • akuxstatik says:

      memang dasyat…but look nice.,very up to date…..like barbie doll….tapi mengucap panjang bile tau yang ni DIDIE ALIAS…….wallllaaaaaaa……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • Lanang says:

      Kalau dapat kat aku boleh aku buat pengadang dapog gas.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • sorry to say..macam gaya Mak Nyah. Kenapa jadi macam nie?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. inalina says:

    apa yang bes nye tiru lady gagap ni…???? dah la ada lagu dia yg berunsur2 kurafat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
    • love says:

      sape yg memulakan?kalau takde pereka yang merekanya takdela baju tu……..artis pun tolong pkitr 10ribux sbelum decide nak pkai mana2 baju,jgan sbab teringin sgat nak pkai baju yg dreka pereka terkenal tp hampeh je lebih,baik tak payah.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • rebung says:

      tengokla, sape designer baju nyer tu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • kimchii says:

        kalo tk slh..mse MIFA pun designer yg sme kn??>.
        cian kt mkcik dd..huh

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • Kuncu_jahat says:

          adoihhh… aku suke minah ni.. tp apsal berpesyen2 lak ni… nak tunjuk kat duda dia yg dia bergetah2 lg ke? xsesuwai le… ngeri la…. tolong…tolongggggg

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. anabobo says:

    da buang tebiat agaknya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    • Sally R says:

      masyaallah…… kubur dah kata mari pn. masih x sdr diri lagi…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
    • jane says:

      rasanya memang dah buang tebiat….lagi ditegur lagi menjadi gilanya…..setengah pondan kalau pakai pakaian pompuan nampak sebiji macam pompuan…. dia ni takyah pakai macam pondan…lagi huduh dari pondan lorong….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  4. eiyda says:

    Ya rabbi…pengsan aku tgk…da tua wat cr tua lah adesss malu2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • rosh says:

      bkn nk kata lah tp sejak dia kawen ngan lelaki muda,cara dia berfesyen pun dh lain…dlu takde lah nak bgaya spt nie..sopan jer…skrg nie semakin seksi…tak spttnya lah..lgpun anak2 dia kbanyakkan nya perempuan..jadilah contoh yg baik…

      ermmm…tak jaga hati keluarga mertua ker???

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. aku says:

    DASAR TUA X HINGAT DUNIA

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  6. ladyofeyes says:

    OMG! i’m speechless too! haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  7. selepet says:

    huduh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  8. selepet says:

    nauzubillah…buruk bebeno

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  9. nana says:

    terlebih makan paracetomol kot. Ya Allah yang maha mengasihani, ampunkan lah dosa didie ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  10. katak kodok says:

    Buat malu anak-anak nampak je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  11. geli geleman says:

    huk oloh…..(mulut ternganga)
    alien turun kat bumi ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  12. mrs ryna says:

    what does she think of herself… she looks so fugly

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. RiRi says:

    alamak..kak didi ooo kak didi…huhu

    pereka fesyen skrg pn xde idea yg best kot..x bih2 fesyen lady gagap tu..bkn lawa pn..nmpk cam org x btl je…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  14. asya says:

    pic num dua tu… mcm muke amy search.. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  15. Jojio says:

    Sesuatu yang baru…
    Tapi…tak sesuai la….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  16. moon12 says:

    tulun………MOMOKKKKKKKKKKKK..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. 3ple_Jay says:

    Astagafiruallahalazimmmmmmmm………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  18. sengal says:

    ni lg sekor…cam beghuk maakk yeeeeeaaa……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  19. missglamor says:

    da die rase lawo…nak wak macam mano…

    (kain ke penutup cermin depan kereta)

    -miss nak glamor-

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  20. nijah says:

    Macam mak nyah pun ada..Sori!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  21. tajul says:

    DiDie GaGa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. Rayy says:

    sjk2 dpt laki hensem nie, mkin mnjdi2 plak org tua nie…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  23. cik wiwin says:

    iskh2 …. iskh .. moga diampunkan dosa2 dia n kita yg dok tengok gamba nie ….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. hajimaru says:

    Teringin nk tngk penganjur wat tema muslimin muslimat menuju jalan Allah..cmne la agaknya artis kite berpakaian…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      woww!! bagos tu..msti yg masok pon..yg pasti akn masuk msti wardina yg comel..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. maru says:

    pereka fesyen kita da xde idea! belajar tinggi2 tp meniru/ciplak idea org lain…yg x senonoh plak tuh!! utk didie plak….NAUZUBILLAH….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. asya says:

    Kesian MATA aku…

    hahhahahahaha hadoii

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. Rin says:

    ramainya nak jadi lady gaga..~
    xde identiti diri

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. wiwi says:

    Sesiapa yang mengerjakan amal soleh maka faedahnya akan terpulang kepada dirinya sendiri, dan sesiapa yang berbuat kejahatan maka bahayanya akan menimpa dirinya sendiri; dan Tuhanmu tidak sekali-kali berlaku zalim kepada hamba-hambaNya.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  29. ain says:

    dea ni duk perasan la..zaman kegemilangan dea dah habis…aku kesian tul ngan artis2 yg sakan berfesyen ni…hias bagai,.last2 x sedar,benda tu la menghodohkan dea org.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. jas says:

    dulu masa dia still dgn redzuan hashim x de mcm ni gayanya..agaknya nak jadi muda semula pasal dah berlaki muda but lagi buruk nampaknya..malu la sikit semua anak2 dia dah remaja

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. miss suka masak says:

    pe masalah makcik nie??

    adoi………………………………

    da 2 lawa la 2 konon2nya???

    serious …………

    semua fashion2 y dia pakai nie semua pelik2..

    seriau lak ak tgk……..

    sib bek ketiak xdak bulu……..hurm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  32. miss suka masak says:

    dan ag 1 nape semua pic nie mesti bcekak??

    da pakai baju cam gtu kena bcekak jeke tgn 2 sepanjang masa..

    haih lenguh gak lau gtu…..hurm

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  33. umie says:

    gila bapak ah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Aida bte Abdullah says:

    Sedeh…benor raso hati…dok lihat..perkembange Artis
    zaman membangun…ni…Mana agaknya Golongan atau Persatuan Artis yang mengagungkan Agama…contoh kumpulan Bacaan Yasin…Al-Quran…buat buatlah acara keagamaan sikit…jangan asyik duniawi…je…apa…diorang yang dah Tua…dah masuk Alam Ganyut ni…..ingat lawa lagi…ke bila berpakaian demikian??? aduhai…sedeh betulah…bukan tak ada anak dewasa…atau suami…macam…mana ni…nak tunjuk jalan contoh????
    suami…dah tak de..kuasa nak menegur ke?…ni…lah
    yang dikatakan…akhlak Artis memang tak leh buat contoh.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. miss suka masak says:

    pic num 2 mcm muka amy search……….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  36. misskenyalang says:

    Ya Allah, bukakanlah pintu hati mereka untuk berubah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. gaga = meraba-raba (bahasa terengganu)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  38. SR says:

    nape semua org nak jadi lady gaga ni?? ermm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. maktiripokpek says:

    makin tua patot makin tobat..
    ini makin huru hara..sudah2 la tur..bawak btolkan per yg salah..tok sah la diikutkan sangat..bawak istighfar bebnyk..
    bawak mengucap..wat malu kt anak2..malu gak la kat diri sendiri.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. momok says:

    Xmalu ke anak2 n suami ke……jagalah nama baik suami same dlm asyik mcari glamour…..astagfirullahhulazimmmm……..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. mungkin dari pemikiran nya…jika dia outstanding camni.job masyukkkk… tapi mungkin dia terlupa sejenak…. rezeki dari Allah….. jangan ingat dengan job job yang banyak nih…dia rasa di sayangi…. mungkin Allah nak menduga dia…lagi kaya lagi ingat tuhankah? atau lagi kaya lagi lupa tuhan? DD kena pilih… kita sebagai manusia kena pilih…sama sama kita doakan..nak bergaya mesti ikut cara yahudi ker?…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. Fan says:

    astaga..apa nk jd melayu skang nie..sjk2 dpt pucuk muda nk menggayakan ikut org muda letih la tgk..eeee..dh huduh..muka pun dh tua..senonoh la skit..aku kalu jd anak nyer aku malu la!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. ct says:

    buruk benor muka c didie alias……dh la muka cengkung,bdn kurus kering,ada hatii nk pakai bj mcm 2……..x sesuai lgsung la……wahai pereka fesyen,yg korang ni bdh sgt wat bj mcm 2,wat pe?memalukan kaum wanita je la…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tan Sri Rozmey says:

      dia ni body mantap lg,kulit pun mcm xde tnda2 nk tua,klau tngok sesetengah artis lain yg seusia,muka maintain tp leher bleh nmpk dh kedut2 geleber, dia nie leher pn maintain lg..tu yg ade hati nk over2 cmni,leka dn x sdr yg dia tak sesuai brfesyen ala2 cmni..bnyk g gaya lain lbh elok ssuai ngn didie..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Bongok says:

    Dulu Allah dah bagi ujian berpisah dgn suami pertama, patutnya ambik iktibar…perbetulkn mana2 yg xbetul….. ambik peluang membesarkn anak2 dgn contoh yg molek….ini tidakk….makin lupa diri pulak…..xtakut ke kalu Allah bagi ujian yg ke2pula……atau masa tupun xtau nak bertaubat……nauzubillahhhh!!!!…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. Granite says:

    Nenek tak sedar diri

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  46. elyaelmo says:

    tak paham napa didie alias jadi mcm ni..kok ye pun…bersuamikan lelaki muda..tak perlu laaa jadi mcmniii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mummy confius says:

    agak2 laki dia tak marah ke??? cian lah pulak..
    tak malu ke anak2 dia tegok mak dia berpakaian macam nie.. tapi klu dah mak pki camnie… anak2 dia pun mesti terikut2.. minta dijauhkan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. kuku kaki says:

    po nyepak siro jah aku tgk.seko lg nyah trbitan ari ni..lol

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. ananymous says:

    dari pandangan mata kita yang komen kat sini mmg lah kita kate dia terlampau. tapi kalau dia duduk di kalangan artis-artis, fesion designer atau kengkawan dia kompem la dia asyik kena puji aje.. tu yang susah diaorang ni semua nak berubah kecuali bila dapat petunjuk dari Allah. same2 lah kita doakan artis2 kita tak pakai macam ni.. kalau allah nak turun bala bukan dia je yang kene… satu malaysia ni kene tau….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  50. Jojio says:

    Fasion…normal tuk artis…
    Tapi culture dan Agama membataskanya….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. gg lawa says:

    Badan kurus kering, fesyen tah pe2..
    insafla manusia..
    ISLAM pe cm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. cilipadi says:

    adoiii…kak didie oiii awat baju cam aluminium foil ni…minta sket nk bakaq ikan …ngeh3..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. teritip says:

    tak lama je .. hidup kita ni berlawanan .. muda vs tua .. sihat vs sakit dan hidup vs mati .. klau x ingat 3 perkara ni .. entah lah ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • DiNdA kAnDa says:

      igt 5 perkara sblm 5 perkara..tambh lg 2..lapang vs sempit,kaya vs miskin….nauzubillah..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. deankapal says:

    hangin btol aku tgok..nk tiru2 ape jadah..ade lady gaga nk tiru ko?
    xde nye..apela ko dpat bla tiru org mcm g2..tirula contoh baik sikit…maher zain ke..ni nk tru , tru manusia yg xbaik.. anjing berak tepi jalan, xnak tiru ke? pi la tiru..
    ke nk tggu lady gaga buat dlu baru smua pakat nk tiru..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. suci says:

    INILAH Y DIKATAKAN DUNIA SEMAKIN MENUJU KE ALAM KEHANCURAN…WANITA AKHIR ZAMAN..
    YA ALLAH, KEKALKANLAH DIRIKU SEPERTI SEDIAKALA..MANUSIA SEMAKIN JAUH DARIMU DAN SEMAKIN LUPA AKAN ADANYA HARI PEMBALASAN..
    ~~NAUZUBILLAH….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • gegeh says:

      sapa yg dislike ni hang tak takut dunia akhir zaman ka???????

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • syaza says:

        gegeh .. btl 2..
        dunia mmg da akhir zaman ,…
        ni msti kes x ikut perkembagan islam ..
        bb asyik ikut perkembgan artis jek..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  56. nana says:

    ”Sesungguhnya sebilangan ahli neraka ialah perempuan-perempuan yang berpakaian tapi telanjang yang condong pada maksiat dan menarik orang lain untuk melakukan maksiat. Mereka tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium baunya.” (Riwayat Bukhari dan Muslim).

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  57. Tontolow says:

    aku suka didi alias…..lawak die fresh..!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • tol..bab lawak dia mmg best tp tang pesen ni je tak brape berkenan… semoga dia just suke2 utk kali ni je dan bukannye permanently berpesen camni..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. see says:

    dulu masa dia keluarberlakon filem kanta serigala semasa umur 20 tahun dengan faizal hussein, nampak cantik.dan tak seseksi ini. masa tu belum kawin. semasa kawin dengan ridzuan hashim, nampak cantik sepadan dengan ridzuan yang handsome dan anak 5 orang yang comel2. tapi sekarang seperti terbalik 180 darjah dari dulu. usia mematangkan diri..atau usia merendahkan peribadi? wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  59. darla says:

    pening aku tgk nenek nie!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  60. lisa says:

    bwa2 la bertaubat mak cik didie… umur dah tua bkn muda lgi.. mlu klu ank2 tgk… sye yg muda nie pun malu tgk org tua mcm mak cik didie nie pkai mcm 2… terlalu hodoh di mata sye….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  61. LOVE says:

    LADY GAGA HOTAK HANG LAH….dah tua tak sedaq diri…bawak2 bertaubat la wey…hang tu dah la kuruih..burok benor la wei….wat malu laki dgn anak2 hang ja…hang tunjuk gak mcm laki hang ni pandai bimbing hang..ni tak..pakai cmni org duk mengata laki hang tak pandai nk nasihat bini…walaupun hang ni di kategorikan artis komedi tak semestinya apa yg hang pakai dan apa yg hang buat boleh wat orang lain gelak lah…dari pandangan aku la kan..mmg buruk tahap cipan dah ni…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. Miss pocO says:

    Cam Lady GAGAP je dia ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  63. syaza says:

    mangsa fesyen ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kimchii says:

      stuju..sian kt artis msia skg ni..ade je yg jd mgsa fesyen..pereka fesyen ni pun stu..nk plih model pun bg la yg muda dr nenek makcik didie ni..hadoyaii..
      dunia2..ummat akhir zaman..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. adza says:

    HUDUH.. HUDUH… HUDUH…. WAT MALU KELUARGA MERTUA JE!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. beautifulmonkey says:

    she looks bodos

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. jeanie says:

    lupa makan pil stress agaknye..kesian Didie..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. Fifi says:

    hantu..yea mcm hantu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  68. Ingat la, kite ni Islam … haishhh =.=”

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  69. -_____- says:

    malu betul kalau jd anak die

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. Miss pocO says:

    layang2 tersangkot kat baju…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  71. peanut says:

    mcm drag queen jew..sme mcm nita..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. Amoi says:

    Choiiii…buruk giler la…ini semua keje pereka fesyen yg kreatif tak bertempat…tp fesyen didie pakai ni better than Alyah tuhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. lia3003 says:

    kesian, dah tua macam tu lagi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. steamboy says:

    bodoh la dia ni!dh tua nk mampos pon pkai mcm 2!geli ak tgk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. cutie says:

    didie alias xsdr dri.dhla tua..mmlukan jer..ee geli ak tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. siti says:

    fesyen ntah apa2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. bubu says:

    toksah lee berangan jd lady gaga.. dh mcm lady gagap dh aku tgk ni… kalo lady gaga, mekap lg daring… lipstick merah mekap mata lg tebal… bj lg pelik…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. jawaURBAN says:

    lagi elok kalo didi ni pki tshirt cuti2 malaysia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. MK says:

    adakah ini semua hanya sekadar ilusi optik semata-mata?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. MK says:

    adakah ini sekadar ilusi optik semata-mata?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kimchii says:

      superimpose bak kata nabil..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • MK says:

        haha..semua pun nak superimposed..kalo orang tego kata kubur masing-masing..ikut suke hati le nak pakai apa…akal ada nak pk mana baik mana buruk

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kimchii says:

          tu le artis msia skg..
          klu kne tgur pasl pkaian..jwpnye..khndak mjlh la..tu laa..ni laa..khndak agma jgk yg dibelakangkn..
          doa jer la..ALLAH bg hdyah kt depa..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  81. rokok_surya says:

    pic no 2….aku nampak dh macam pemantul haba keta aku dah hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  82. rokok_surya says:

    pic no 2….aku nampak dh macam pemantul haba keta aku dah hahahaha…dah la kak didi….dulu org xbg masuk event kak didi marah…..tp bile dh bg masuk mcm ni pulak yg dipakai

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. fasha sundal says:

    berkilat siot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. bukan nama sebenar says:

    lucunye… hahahahaha… pandai aunty didie wat lawak.. memang lawak tol baju tu….

    rase lawa kot pakai macam tu… huhuhu.. buruk bebenor

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. phreak-id says:

    lady gagak? lawaknya..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. intanberlian says:

    hmm tolonglah jangan tiru orang barat. jaga adat sendiri kan bagus.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. kabus biru says:

    boleh lar.
    baju dah macam perahu karam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. jerawat says:

    KENAPA TK KENA GAM MINAH NI…faizal tahir bukak baju kena..dia ni dh nk terbukak tetek tk kena plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. tingkap says:

    lady gagap versi makan belacan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  90. ataicha says:

    rasa artis sekarang dah kurang kualiti.. sebab xde identity sendiri.. kalau nak ikut cara artis lain.. jap je korang naik.. x naik.. korang dicemuh..

    so create identity sendiri.. baru orang ingat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. nic@pet says:

    mcm2 yang skrng ni.. susah nak faham

    cuba pakai baju yang cantik2 siket,,,
    mcm baju erra ke, nora, ziana zain, baru le nampak menarik,,,

    baju yang pelik2 elakkan le… xder ciri2 1Malaysia…

    kalo nak suruh pakai baju ciri2 Muslim lagi susah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. godiee says:

    abg amy search pun dah insaf…… kak didie bila lagi? kecian kat ank2 dok kena kutuk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. Reena says:

    Tolonglah selamatkan…apa ke hey nyer dressing cenggini? Very the laa….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. Telapia says:

    sing along…

    “pengumuman pengumuman..
    siapa yang hilang sun screen protector..
    cuba tanya anty didi dada
    MayB dia yang amik..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  95. Balqis says:

    MANGSA FESYEN…..KESIAN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Y says:

    makin tua makin nk x senonoh…org makin tua makin dok kumpul amal ibadat….manusia…manusia…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  97. lemonate says:

    OMG!!!she’s damn stupid!!Plizz lah ukur bj dbdn sekali dgn umur tue makcik!!! dun make people laugh ats kelemahan diri yg kamu tempah sendiri!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  98. Azreeny says:

    hanya satu ayat je kuar dari mulut aku bila tgk gmbar ni…. APA KEJADAHNYA NI????????

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  99. no name says:

    Peristiwa Mi’raj

    1. Wanita menangis sambil meminta pertolongan tetapi tiada yang sanggup membantu. Gambaran balasan wanita yang berhias bukan kerana suaminya.
    2. Wanita tergantung pada rambutnya, otaknya menggelegak dalam periuk. Balasan wanita yang tidak menutup auratnya (rambut)
    3. Wanita berkepala seperti babi, badannya seperti kaldai dan menerima berbagai balasan wanita yang suka membuat fitnah, bermusuh dengan jiran dan membuat dusta.
    4. Wanita yang mukanya hitam dan memamah isi perutnya sendiri. Balasan wanita yang mengoda dan menghairahkan lelaki.
    5. Lelaki dan wanita yang ditarik kemaluannya ke depan dan ke belakang serta dilontar mukanya ke api neraka. Kemudian ditarik dan dipukul hingga keluar api dari badannya. Balasan orang yang membesarkan diri dan takabur kepada orang ramai.
    6. Lelaki dan wanita dimasukkan besi pembakar daging dari duburnya, keluar hingga ke mulutnya. Balasan orang yang membuat fitnah, mengejek dan mencaci.
    7) Wanita tergantung rambutnya di pohon Zakkum, api neraka membakarnya lalu kering kecut dagingnya terbakar. Balasan wanita yang minum ubat untuk membunuh janin.
    8. Wanita dibelenggu dengan api neraka, mulutnya terbuka luas, keluar api dari perutnya. Balasan wanita yang menjadi penyanyi tidak sempat bertaubat.
    9. Lelaki dan wanita yang masuk api ke dalam perut dari duburnya lalu keluar dari mulut. Balasan orang yang makan harta anak yatim.
    10. Lelaki dan wanita kepalanya terbenam dalam api, dituang pula air panas ke badannya lalu melecur seluruh tubuhnya. Balasan orang yang berusaha ke arah pergaduhan sesama manusia.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  100. ibu says:

    eh, seksi ke? haisyyyy…..takpa, dia+suami dia `kuat` nak tanggung dosa tuh…kita komen lebih2 kang dia jawab la `suka ati aku la, korang peduli ape` ahaaa…jawapan artis dah leh teka kan..lantak la, bukan tak belajar hukum hakam agama!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  101. No komen..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. mawar merah says:

    macam Lady Gaga takde lah jauh panggang dari api….tapi macam burung Gagak ade lah hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. raga says:

    esok mak nak pakai bju daging plak.kasi hot gitu.ko wat yer nyahh……….hehehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. BumbleBee says:

    belom tersepit habih dok tayang bak org hilang pegangan,
    sok lusa allah bg pengajaran..
    baru sebok nk carik bju kurung tudung tutup habis mana yg tak berkenan…

    p/s: makin tua makin mengenyam…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  105. anie88 says:

    adessss…..asal r sume fesyen skg nih sume xckop kain..pelix r…da xckop kain ke kt malaysia nih?????
    bju yg ketat…..nk terlondeh….kecik….da mcm sarong nangke busok r…..tlg la igt sket….da tue…wt cre da tue….da la keremping…;p
    nmpk tulang je….smpan n tunjuk je bentok badan tu tok suami..kn lg bagos….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  106. rambo says:

    tak sedar diri dah tak laku…. umur dah brp nak pakai mcm ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. fasha says:

    lantak dia la nak pkai ape pun…ok je aku nengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  108. atan fb says:

    HANYA BOLEH BGTHU DD ALIAS KO TAK MELAMBANG YANG KO NIE MELAYU….
    JADI KOMEN AKU BG KAT KO YANG TUA NK MAMPUS NIE
    “WHAT OF KIND POOR BITCH FROM MALAYSIAN!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  109. jeanie says:

    she’s probably thrilled that she gets all the sucky designers attention now..Didie kan merempat sikit hari..tapi dah rezeki lah sekarang agaknye..whateva lah Didie..kite nih orang melayu/islam..kene sumpah seranah atau kene ketawakan lah kau..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  110. Belacan~hangus says:

    lady gaga ke lady gagap
    artis mesia je nak tiru
    apa di banga sgt dgn amerika
    fesyen entah apaapa
    makcik didi pun kena badi
    tua tak sedar diri
    ingat dirinya still muda lagi
    dahlah badan kurus melidi
    baik rumah cerminlah diri
    malulah pd anak & bekas laki
    dapat laki pun muda lagi..
    apakah ini tanda-tandanya didi
    dah nak monopouse
    befesyen macam nak mamopss..!!
    sian kat laki didi
    nampaknya didi x dpt pakai lagi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  111. Nur, Cahaya says:

    ramai yang kata KUBUR sudah MAI…. sebenarnya tak tentu lagi TUA atau MUDA… kubur tetap kata MAI… MAI….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  112. SaraLuna29 says:

    dunia akhir zaman….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. mell says:

    satu lagi kejayaan syaitan menyesatkan umat nabi……satu lagi pengiktirafan dangkal oleh org islam kpd org2 kafir……satu lagi bukti betapa mudahnye pengaruh barat meresap dlm jiwa….tahniah la wahai pempuan, ko dh bagi satu lagi kemenangan kpd mereka2 ini dgn kebodohan ko…..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  114. Ayen Giggs says:

    X menarik langsung,labuh/jatuh sangat dah tu……Ilang stim…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. sya says:

    kubur kata mari ,rumah kata pegy pon tak sedar diri lagyy ,pelik –’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. aku serius says:

    Walau macam maner teruk, sakit hati dan sakit mata sekalipun, siapalah aku nak menegur artis2? Nasihat power or khutbah agama pun tak guna. Apa2pun, kalau dah berumur masih boleh berfesyen tapi do it moderately.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  117. laila junhyung says:

    hahaha………..mcm2 owg skrg………dlu laen skrg laen dh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. eez says:

    mmm…mmg kreatif…. tp, sebagai org islam haram berpakaian begitu…semoga Allah memberi taufik dan hidayah kepada org yg bersetuju tu…amin…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. Ryta says:

    Ni bukan Lady Gaga…
    Ni namanya Lady Hegeh!
    :-(

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  120. Najib Hassan says:

    bagus bagus orang islam mcm tu tiru yahudi. misi makin berjaya. wtf with artist today!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. noname says:

    lg mcm hareeee!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. pic says:

    apa kejadah la artis malaysia ni nak tiru sngat artis barat
    dok tau dah dorang tu kafir telanjang boge pon xde dose
    yg artis islam ni suka dok tayang body xberapa lawa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  123. macam orang giler…..dah lah muka keras…tak de seni langsung.sekali pandang macam bapok.dua kali pandang macaM AYAM .Bawa mengucap gak….kubur kata mari dah….kembali kepada agama kita.Nak berfesyen pun tengok dan pandang pada pegangan akidah kita…..Moga diberikan taufik dan hidayah oleh NYa…Amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  124. bella says:

    seksi tu takpe, suka dia lah kan. Tapi fashion dia bapak weird. Asal nak tiru lady gaga? minah tu fashion sense over the top sampah. Kalau nak tiru, tiru lah Jennifer aniston ke, Beyonce ke. aparaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  125. kaklang says:

    okk jerk aku tgkk…kampunggla korang ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • song hye kyo says:

      apa yg okei, ko tu yg fashion victim, asal sexy jer okei biar badut sarkis pun janji sexy

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  126. exa says:

    kot ye pun populariti dah down, xyah la pakai camni nak raih rating…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. kakyah says:

    ksian..si didi ni yea…xcukup kain…kot2 kalu termeninggal kt situ camne yek????? WALLAHUALAM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. chuliya says:

    melayu x sedar diri mcm ni la…
    kesian dia mcm menghina diri sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  129. katak kodok says:

    Lady Gagak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. gigi says:

    didi kasian kat awk sebab x cukup kain nk kami bagi kain ke didi ingat lah tuhan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  131. Pa'e says:

    Kesian suami yang nak kene tanggung dosa isteri…Insaflah wahai isteri..Cube tanya diri anda..adakah anda menyayangi suami anda..sekiranya anda menyayangi suami anda dunia akhirat..janganla melakukan sesuatu yg boleh menghumban suami kite ke neraka di akhirat nanti…Insaflah..anda lahir sebagai seorang islam..Ingat Allah..ingat Nabi..Sekadar renungan!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  132. bulan says:

    lady galak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. gerhana says:

    betullah ada seiras …muka yg serupa walau lain benua…tapi cantik lagi klu dia bertudung dan sopan iras2 mcm arab..muka yg unik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. alim says:

    Masya Allah artis artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. dida says:

    knapelah didie ni makin lama makin xelok pakaian nye…laki dia xmarah ke ek??? xpaham la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. hyde says:

    dasar owg melayu… bende yang salah itulah yg ske ditiru… ana rafali pakai baju kurung takde sape plak nak tiru. tak pun tiru si wardina tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. gayah moden says:

    gugus gagas tgk kak didie mcm nie..,~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. darwish says:

    seram sejok tgk~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. zorro says:

    kesian orang melayu yg dah takde identiti n minda di jajah..
    rasanya kalau real “lady gaga” tengok pun surely dia gelak tak henti2…
    pls la..artis malaysia…..carik identiti sendiri….
    makin lama makin hancusss……fesyen artis malaysia…
    malaysia banyak lagi identiti yg sopan…n menarik…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  140. zam says:

    SALAH SATU IKRAR ORG KAFIR TUK MENYESATKAN UMAT ISLAM MELALUI FESYENNNN…..SEDARLAH KEPADA MEREKA YANG BERAGAMA ISLAM…AYUH SEDARLAH,DUNIA HANYA PINJAMAN…TOLONGLAHHHH…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  141. JloNash says:

    OMG!
    I LOL HARD!
    LOL LOL LOL LOL LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. alansakuragi says:

    Oh My God….. Dont pretend to be other….JUST BE YOURSELF ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. amrin says:

    dah tahap parah makcik ni..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. te amo says:

    Kakak ni xde la tua sgt, fesyen ala fiction , something yg baru kat malaysia. But designer ni kalau yerpun nak suruh kakak pakai baju ala2 fiction biar la design yg tutup sikit, bagi labuh sikit ke, bagi colar sikit ke… huhu. Tapi walaupun kak ni berumur , better than lady gaga . hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  145. zaza18 says:

    mak oiiiii pompuan nie,,x berubh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. znon says:

    no wonder lah dulu laki kau ceraikan kau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  147. men gagak says:

    nak melancap pon tk naik….hahahahahaahahahahahahaaha..tepakse makan viagra…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  148. arashi says:

    Jangan jadi 100% Ladygaga udah…but tak kesah pun….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  149. bat says:

    sedar diri la wei ko tu dah tue

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1