Written by AbangNara | November 30th, 2010

didie alias

Tiada perkataan yang mampu kami tulis apabila melihat gambar Didie Alias yang ala-ala Lady Gaga ini. Speechless. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar CuteCarry.

didie alias

didie alias

didie alias

208 responses to (GAMBAR)Didie Alias Pun Nak Jadi Lady Gaga

  1. farapink says:

    dahsat!!

  2. inalina says:

    apa yang bes nye tiru lady gagap ni…???? dah la ada lagu dia yg berunsur2 kurafat

    • love says:

      sape yg memulakan?kalau takde pereka yang merekanya takdela baju tu……..artis pun tolong pkitr 10ribux sbelum decide nak pkai mana2 baju,jgan sbab teringin sgat nak pkai baju yg dreka pereka terkenal tp hampeh je lebih,baik tak payah.

    • rebung says:

      tengokla, sape designer baju nyer tu…

  3. anabobo says:

    da buang tebiat agaknya

    • Sally R says:

      masyaallah…… kubur dah kata mari pn. masih x sdr diri lagi…..

    • jane says:

      rasanya memang dah buang tebiat….lagi ditegur lagi menjadi gilanya…..setengah pondan kalau pakai pakaian pompuan nampak sebiji macam pompuan…. dia ni takyah pakai macam pondan…lagi huduh dari pondan lorong….

  4. eiyda says:

    Ya rabbi…pengsan aku tgk…da tua wat cr tua lah adesss malu2

    • rosh says:

      bkn nk kata lah tp sejak dia kawen ngan lelaki muda,cara dia berfesyen pun dh lain…dlu takde lah nak bgaya spt nie..sopan jer…skrg nie semakin seksi…tak spttnya lah..lgpun anak2 dia kbanyakkan nya perempuan..jadilah contoh yg baik…

      ermmm…tak jaga hati keluarga mertua ker???

  5. aku says:

    DASAR TUA X HINGAT DUNIA

  6. ladyofeyes says:

    OMG! i’m speechless too! haha

  7. selepet says:

    huduh

  8. selepet says:

    nauzubillah…buruk bebeno

  9. nana says:

    terlebih makan paracetomol kot. Ya Allah yang maha mengasihani, ampunkan lah dosa didie ni.

  10. katak kodok says:

    Buat malu anak-anak nampak je…

  11. geli geleman says:

    huk oloh…..(mulut ternganga)
    alien turun kat bumi ke?

  12. mrs ryna says:

    what does she think of herself… she looks so fugly

  13. RiRi says:

    alamak..kak didi ooo kak didi…huhu

    pereka fesyen skrg pn xde idea yg best kot..x bih2 fesyen lady gagap tu..bkn lawa pn..nmpk cam org x btl je…

  14. asya says:

    pic num dua tu… mcm muke amy search.. hahaha

  15. Jojio says:

    Sesuatu yang baru…
    Tapi…tak sesuai la….

  16. moon12 says:

    tulun………MOMOKKKKKKKKKKKK..

  17. 3ple_Jay says:

    Astagafiruallahalazimmmmmmmm………

  18. sengal says:

    ni lg sekor…cam beghuk maakk yeeeeeaaa……

  19. missglamor says:

    da die rase lawo…nak wak macam mano…

    (kain ke penutup cermin depan kereta)

    -miss nak glamor-

  20. nijah says:

    Macam mak nyah pun ada..Sori!

  21. tajul says:

    DiDie GaGa

  22. Rayy says:

    sjk2 dpt laki hensem nie, mkin mnjdi2 plak org tua nie…

  23. cik wiwin says:

    iskh2 …. iskh .. moga diampunkan dosa2 dia n kita yg dok tengok gamba nie ….

  24. hajimaru says:

    Teringin nk tngk penganjur wat tema muslimin muslimat menuju jalan Allah..cmne la agaknya artis kite berpakaian…

  25. maru says:

    pereka fesyen kita da xde idea! belajar tinggi2 tp meniru/ciplak idea org lain…yg x senonoh plak tuh!! utk didie plak….NAUZUBILLAH….

  26. asya says:

    Kesian MATA aku…

    hahhahahahaha hadoii

  27. Rin says:

    ramainya nak jadi lady gaga..~
    xde identiti diri

  28. wiwi says:

    Sesiapa yang mengerjakan amal soleh maka faedahnya akan terpulang kepada dirinya sendiri, dan sesiapa yang berbuat kejahatan maka bahayanya akan menimpa dirinya sendiri; dan Tuhanmu tidak sekali-kali berlaku zalim kepada hamba-hambaNya.

  29. ain says:

    dea ni duk perasan la..zaman kegemilangan dea dah habis…aku kesian tul ngan artis2 yg sakan berfesyen ni…hias bagai,.last2 x sedar,benda tu la menghodohkan dea org.

  30. jas says:

    dulu masa dia still dgn redzuan hashim x de mcm ni gayanya..agaknya nak jadi muda semula pasal dah berlaki muda but lagi buruk nampaknya..malu la sikit semua anak2 dia dah remaja

  31. miss suka masak says:

    pe masalah makcik nie??

    adoi………………………………

    da 2 lawa la 2 konon2nya???

    serious …………

    semua fashion2 y dia pakai nie semua pelik2..

    seriau lak ak tgk……..

    sib bek ketiak xdak bulu……..hurm

  32. miss suka masak says:

    dan ag 1 nape semua pic nie mesti bcekak??

    da pakai baju cam gtu kena bcekak jeke tgn 2 sepanjang masa..

    haih lenguh gak lau gtu…..hurm

  33. umie says:

    gila bapak ah!

  34. Aida bte Abdullah says:

    Sedeh…benor raso hati…dok lihat..perkembange Artis
    zaman membangun…ni…Mana agaknya Golongan atau Persatuan Artis yang mengagungkan Agama…contoh kumpulan Bacaan Yasin…Al-Quran…buat buatlah acara keagamaan sikit…jangan asyik duniawi…je…apa…diorang yang dah Tua…dah masuk Alam Ganyut ni…..ingat lawa lagi…ke bila berpakaian demikian??? aduhai…sedeh betulah…bukan tak ada anak dewasa…atau suami…macam…mana ni…nak tunjuk jalan contoh????
    suami…dah tak de..kuasa nak menegur ke?…ni…lah
    yang dikatakan…akhlak Artis memang tak leh buat contoh.

  35. miss suka masak says:

    pic num 2 mcm muka amy search……….

  36. misskenyalang says:

    Ya Allah, bukakanlah pintu hati mereka untuk berubah.

  37. gaga = meraba-raba (bahasa terengganu)

  38. SR says:

    nape semua org nak jadi lady gaga ni?? ermm..

  39. maktiripokpek says:

    makin tua patot makin tobat..
    ini makin huru hara..sudah2 la tur..bawak btolkan per yg salah..tok sah la diikutkan sangat..bawak istighfar bebnyk..
    bawak mengucap..wat malu kt anak2..malu gak la kat diri sendiri.

  40. momok says:

    Xmalu ke anak2 n suami ke……jagalah nama baik suami same dlm asyik mcari glamour…..astagfirullahhulazimmmm……..

  41. mungkin dari pemikiran nya…jika dia outstanding camni.job masyukkkk… tapi mungkin dia terlupa sejenak…. rezeki dari Allah….. jangan ingat dengan job job yang banyak nih…dia rasa di sayangi…. mungkin Allah nak menduga dia…lagi kaya lagi ingat tuhankah? atau lagi kaya lagi lupa tuhan? DD kena pilih… kita sebagai manusia kena pilih…sama sama kita doakan..nak bergaya mesti ikut cara yahudi ker?…..

  42. Fan says:

    astaga..apa nk jd melayu skang nie..sjk2 dpt pucuk muda nk menggayakan ikut org muda letih la tgk..eeee..dh huduh..muka pun dh tua..senonoh la skit..aku kalu jd anak nyer aku malu la!!

  43. ct says:

    buruk benor muka c didie alias……dh la muka cengkung,bdn kurus kering,ada hatii nk pakai bj mcm 2……..x sesuai lgsung la……wahai pereka fesyen,yg korang ni bdh sgt wat bj mcm 2,wat pe?memalukan kaum wanita je la…….

    • Tan Sri Rozmey says:

      dia ni body mantap lg,kulit pun mcm xde tnda2 nk tua,klau tngok sesetengah artis lain yg seusia,muka maintain tp leher bleh nmpk dh kedut2 geleber, dia nie leher pn maintain lg..tu yg ade hati nk over2 cmni,leka dn x sdr yg dia tak sesuai brfesyen ala2 cmni..bnyk g gaya lain lbh elok ssuai ngn didie..

  44. Bongok says:

    Dulu Allah dah bagi ujian berpisah dgn suami pertama, patutnya ambik iktibar…perbetulkn mana2 yg xbetul….. ambik peluang membesarkn anak2 dgn contoh yg molek….ini tidakk….makin lupa diri pulak…..xtakut ke kalu Allah bagi ujian yg ke2pula……atau masa tupun xtau nak bertaubat……nauzubillahhhh!!!!…..

  45. Granite says:

    Nenek tak sedar diri

  46. elyaelmo says:

    tak paham napa didie alias jadi mcm ni..kok ye pun…bersuamikan lelaki muda..tak perlu laaa jadi mcmniii….

  47. mummy confius says:

    agak2 laki dia tak marah ke??? cian lah pulak..
    tak malu ke anak2 dia tegok mak dia berpakaian macam nie.. tapi klu dah mak pki camnie… anak2 dia pun mesti terikut2.. minta dijauhkan…

  48. kuku kaki says:

    po nyepak siro jah aku tgk.seko lg nyah trbitan ari ni..lol

  49. ananymous says:

    dari pandangan mata kita yang komen kat sini mmg lah kita kate dia terlampau. tapi kalau dia duduk di kalangan artis-artis, fesion designer atau kengkawan dia kompem la dia asyik kena puji aje.. tu yang susah diaorang ni semua nak berubah kecuali bila dapat petunjuk dari Allah. same2 lah kita doakan artis2 kita tak pakai macam ni.. kalau allah nak turun bala bukan dia je yang kene… satu malaysia ni kene tau….

  50. Jojio says:

    Fasion…normal tuk artis…
    Tapi culture dan Agama membataskanya….

  51. gg lawa says:

    Badan kurus kering, fesyen tah pe2..
    insafla manusia..
    ISLAM pe cm ni..

  52. cilipadi says:

    adoiii…kak didie oiii awat baju cam aluminium foil ni…minta sket nk bakaq ikan …ngeh3..

  53. teritip says:

    tak lama je .. hidup kita ni berlawanan .. muda vs tua .. sihat vs sakit dan hidup vs mati .. klau x ingat 3 perkara ni .. entah lah ..

  54. deankapal says:

    hangin btol aku tgok..nk tiru2 ape jadah..ade lady gaga nk tiru ko?
    xde nye..apela ko dpat bla tiru org mcm g2..tirula contoh baik sikit…maher zain ke..ni nk tru , tru manusia yg xbaik.. anjing berak tepi jalan, xnak tiru ke? pi la tiru..
    ke nk tggu lady gaga buat dlu baru smua pakat nk tiru..

  55. suci says:

    INILAH Y DIKATAKAN DUNIA SEMAKIN MENUJU KE ALAM KEHANCURAN…WANITA AKHIR ZAMAN..
    YA ALLAH, KEKALKANLAH DIRIKU SEPERTI SEDIAKALA..MANUSIA SEMAKIN JAUH DARIMU DAN SEMAKIN LUPA AKAN ADANYA HARI PEMBALASAN..
    ~~NAUZUBILLAH….

  56. nana says:

    ”Sesungguhnya sebilangan ahli neraka ialah perempuan-perempuan yang berpakaian tapi telanjang yang condong pada maksiat dan menarik orang lain untuk melakukan maksiat. Mereka tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium baunya.” (Riwayat Bukhari dan Muslim).

  57. Tontolow says:

    aku suka didi alias…..lawak die fresh..!

  58. see says:

    dulu masa dia keluarberlakon filem kanta serigala semasa umur 20 tahun dengan faizal hussein, nampak cantik.dan tak seseksi ini. masa tu belum kawin. semasa kawin dengan ridzuan hashim, nampak cantik sepadan dengan ridzuan yang handsome dan anak 5 orang yang comel2. tapi sekarang seperti terbalik 180 darjah dari dulu. usia mematangkan diri..atau usia merendahkan peribadi? wallahualam.

  59. darla says:

    pening aku tgk nenek nie!!

  60. lisa says:

    bwa2 la bertaubat mak cik didie… umur dah tua bkn muda lgi.. mlu klu ank2 tgk… sye yg muda nie pun malu tgk org tua mcm mak cik didie nie pkai mcm 2… terlalu hodoh di mata sye….

  61. LOVE says:

    LADY GAGA HOTAK HANG LAH….dah tua tak sedaq diri…bawak2 bertaubat la wey…hang tu dah la kuruih..burok benor la wei….wat malu laki dgn anak2 hang ja…hang tunjuk gak mcm laki hang ni pandai bimbing hang..ni tak..pakai cmni org duk mengata laki hang tak pandai nk nasihat bini…walaupun hang ni di kategorikan artis komedi tak semestinya apa yg hang pakai dan apa yg hang buat boleh wat orang lain gelak lah…dari pandangan aku la kan..mmg buruk tahap cipan dah ni…huhuhu

  62. Miss pocO says:

    Cam Lady GAGAP je dia ni…

  63. syaza says:

    mangsa fesyen ..

    • kimchii says:

      stuju..sian kt artis msia skg ni..ade je yg jd mgsa fesyen..pereka fesyen ni pun stu..nk plih model pun bg la yg muda dr nenek makcik didie ni..hadoyaii..
      dunia2..ummat akhir zaman..

  64. adza says:

    HUDUH.. HUDUH… HUDUH…. WAT MALU KELUARGA MERTUA JE!!

  65. beautifulmonkey says:

    she looks bodos

  66. jeanie says:

    lupa makan pil stress agaknye..kesian Didie..

  67. Fifi says:

    hantu..yea mcm hantu.

  68. Ingat la, kite ni Islam … haishhh =.=”

  69. -_____- says:

    malu betul kalau jd anak die

  70. Miss pocO says:

    layang2 tersangkot kat baju…

  71. peanut says:

    mcm drag queen jew..sme mcm nita..huhu

  72. Amoi says:

    Choiiii…buruk giler la…ini semua keje pereka fesyen yg kreatif tak bertempat…tp fesyen didie pakai ni better than Alyah tuhhhhhh

  73. lia3003 says:

    kesian, dah tua macam tu lagi

  74. steamboy says:

    bodoh la dia ni!dh tua nk mampos pon pkai mcm 2!geli ak tgk!

  75. cutie says:

    didie alias xsdr dri.dhla tua..mmlukan jer..ee geli ak tgk

  76. siti says:

    fesyen ntah apa2..

  77. bubu says:

    toksah lee berangan jd lady gaga.. dh mcm lady gagap dh aku tgk ni… kalo lady gaga, mekap lg daring… lipstick merah mekap mata lg tebal… bj lg pelik…

  78. jawaURBAN says:

    lagi elok kalo didi ni pki tshirt cuti2 malaysia

  79. MK says:

    adakah ini semua hanya sekadar ilusi optik semata-mata?

  80. MK says:

    adakah ini sekadar ilusi optik semata-mata?

  81. rokok_surya says:

    pic no 2….aku nampak dh macam pemantul haba keta aku dah hahahaha

  82. rokok_surya says:

    pic no 2….aku nampak dh macam pemantul haba keta aku dah hahahaha…dah la kak didi….dulu org xbg masuk event kak didi marah…..tp bile dh bg masuk mcm ni pulak yg dipakai

  83. fasha sundal says:

    berkilat siot..

  84. bukan nama sebenar says:

    lucunye… hahahahaha… pandai aunty didie wat lawak.. memang lawak tol baju tu….

    rase lawa kot pakai macam tu… huhuhu.. buruk bebenor

  85. phreak-id says:

    lady gagak? lawaknya..

  86. intanberlian says:

    hmm tolonglah jangan tiru orang barat. jaga adat sendiri kan bagus.

  87. kabus biru says:

    boleh lar.
    baju dah macam perahu karam.

  88. jerawat says:

    KENAPA TK KENA GAM MINAH NI…faizal tahir bukak baju kena..dia ni dh nk terbukak tetek tk kena plak

  89. tingkap says:

    lady gagap versi makan belacan

  90. ataicha says:

    rasa artis sekarang dah kurang kualiti.. sebab xde identity sendiri.. kalau nak ikut cara artis lain.. jap je korang naik.. x naik.. korang dicemuh..

    so create identity sendiri.. baru orang ingat…

  91. [email protected] says:

    mcm2 yang skrng ni.. susah nak faham

    cuba pakai baju yang cantik2 siket,,,
    mcm baju erra ke, nora, ziana zain, baru le nampak menarik,,,

    baju yang pelik2 elakkan le… xder ciri2 1Malaysia…

    kalo nak suruh pakai baju ciri2 Muslim lagi susah

  92. godiee says:

    abg amy search pun dah insaf…… kak didie bila lagi? kecian kat ank2 dok kena kutuk…

  93. Reena says:

    Tolonglah selamatkan…apa ke hey nyer dressing cenggini? Very the laa….

  94. Telapia says:

    sing along…

    “pengumuman pengumuman..
    siapa yang hilang sun screen protector..
    cuba tanya anty didi dada
    MayB dia yang amik..

  95. Balqis says:

    MANGSA FESYEN…..KESIAN…

  96. Y says:

    makin tua makin nk x senonoh…org makin tua makin dok kumpul amal ibadat….manusia…manusia…

  97. lemonate says:

    OMG!!!she’s damn stupid!!Plizz lah ukur bj dbdn sekali dgn umur tue makcik!!! dun make people laugh ats kelemahan diri yg kamu tempah sendiri!

  98. Azreeny says:

    hanya satu ayat je kuar dari mulut aku bila tgk gmbar ni…. APA KEJADAHNYA NI????????

  99. no name says:

    Peristiwa Mi’raj

    1. Wanita menangis sambil meminta pertolongan tetapi tiada yang sanggup membantu. Gambaran balasan wanita yang berhias bukan kerana suaminya.
    2. Wanita tergantung pada rambutnya, otaknya menggelegak dalam periuk. Balasan wanita yang tidak menutup auratnya (rambut)
    3. Wanita berkepala seperti babi, badannya seperti kaldai dan menerima berbagai balasan wanita yang suka membuat fitnah, bermusuh dengan jiran dan membuat dusta.
    4. Wanita yang mukanya hitam dan memamah isi perutnya sendiri. Balasan wanita yang mengoda dan menghairahkan lelaki.
    5. Lelaki dan wanita yang ditarik kemaluannya ke depan dan ke belakang serta dilontar mukanya ke api neraka. Kemudian ditarik dan dipukul hingga keluar api dari badannya. Balasan orang yang membesarkan diri dan takabur kepada orang ramai.
    6. Lelaki dan wanita dimasukkan besi pembakar daging dari duburnya, keluar hingga ke mulutnya. Balasan orang yang membuat fitnah, mengejek dan mencaci.
    7) Wanita tergantung rambutnya di pohon Zakkum, api neraka membakarnya lalu kering kecut dagingnya terbakar. Balasan wanita yang minum ubat untuk membunuh janin.
    8. Wanita dibelenggu dengan api neraka, mulutnya terbuka luas, keluar api dari perutnya. Balasan wanita yang menjadi penyanyi tidak sempat bertaubat.
    9. Lelaki dan wanita yang masuk api ke dalam perut dari duburnya lalu keluar dari mulut. Balasan orang yang makan harta anak yatim.
    10. Lelaki dan wanita kepalanya terbenam dalam api, dituang pula air panas ke badannya lalu melecur seluruh tubuhnya. Balasan orang yang berusaha ke arah pergaduhan sesama manusia.

  100. ibu says:

    eh, seksi ke? haisyyyy…..takpa, dia+suami dia `kuat` nak tanggung dosa tuh…kita komen lebih2 kang dia jawab la `suka ati aku la, korang peduli ape` ahaaa…jawapan artis dah leh teka kan..lantak la, bukan tak belajar hukum hakam agama!!

  101. mawar merah says:

    macam Lady Gaga takde lah jauh panggang dari api….tapi macam burung Gagak ade lah hehe

  102. raga says:

    esok mak nak pakai bju daging plak.kasi hot gitu.ko wat yer nyahh……….hehehehehehe

  103. BumbleBee says:

    belom tersepit habih dok tayang bak org hilang pegangan,
    sok lusa allah bg pengajaran..
    baru sebok nk carik bju kurung tudung tutup habis mana yg tak berkenan…

    p/s: makin tua makin mengenyam…

  104. anie88 says:

    adessss…..asal r sume fesyen skg nih sume xckop kain..pelix r…da xckop kain ke kt malaysia nih?????
    bju yg ketat…..nk terlondeh….kecik….da mcm sarong nangke busok r…..tlg la igt sket….da tue…wt cre da tue….da la keremping…;p
    nmpk tulang je….smpan n tunjuk je bentok badan tu tok suami..kn lg bagos….

  105. rambo says:

    tak sedar diri dah tak laku…. umur dah brp nak pakai mcm ni…

  106. fasha says:

    lantak dia la nak pkai ape pun…ok je aku nengok

  107. atan fb says:

    HANYA BOLEH BGTHU DD ALIAS KO TAK MELAMBANG YANG KO NIE MELAYU….
    JADI KOMEN AKU BG KAT KO YANG TUA NK MAMPUS NIE
    “WHAT OF KIND POOR BITCH FROM MALAYSIAN!!!!!!!!!!

  108. jeanie says:

    she’s probably thrilled that she gets all the sucky designers attention now..Didie kan merempat sikit hari..tapi dah rezeki lah sekarang agaknye..whateva lah Didie..kite nih orang melayu/islam..kene sumpah seranah atau kene ketawakan lah kau..

  109. Belacan~hangus says:

    lady gaga ke lady gagap
    artis mesia je nak tiru
    apa di banga sgt dgn amerika
    fesyen entah apaapa
    makcik didi pun kena badi
    tua tak sedar diri
    ingat dirinya still muda lagi
    dahlah badan kurus melidi
    baik rumah cerminlah diri
    malulah pd anak & bekas laki
    dapat laki pun muda lagi..
    apakah ini tanda-tandanya didi
    dah nak monopouse
    befesyen macam nak mamopss..!!
    sian kat laki didi
    nampaknya didi x dpt pakai lagi..

  110. Nur, Cahaya says:

    ramai yang kata KUBUR sudah MAI…. sebenarnya tak tentu lagi TUA atau MUDA… kubur tetap kata MAI… MAI….

  111. SaraLuna29 says:

    dunia akhir zaman….

  112. mell says:

    satu lagi kejayaan syaitan menyesatkan umat nabi……satu lagi pengiktirafan dangkal oleh org islam kpd org2 kafir……satu lagi bukti betapa mudahnye pengaruh barat meresap dlm jiwa….tahniah la wahai pempuan, ko dh bagi satu lagi kemenangan kpd mereka2 ini dgn kebodohan ko…..

  113. Ayen Giggs says:

    X menarik langsung,labuh/jatuh sangat dah tu……Ilang stim…

  114. sya says:

    kubur kata mari ,rumah kata pegy pon tak sedar diri lagyy ,pelik –‘

  115. aku serius says:

    Walau macam maner teruk, sakit hati dan sakit mata sekalipun, siapalah aku nak menegur artis2? Nasihat power or khutbah agama pun tak guna. Apa2pun, kalau dah berumur masih boleh berfesyen tapi do it moderately.

  116. laila junhyung says:

    hahaha………..mcm2 owg skrg………dlu laen skrg laen dh…..

  117. eez says:

    mmm…mmg kreatif…. tp, sebagai org islam haram berpakaian begitu…semoga Allah memberi taufik dan hidayah kepada org yg bersetuju tu…amin…

  118. Ryta says:

    Ni bukan Lady Gaga…
    Ni namanya Lady Hegeh!
    :-(

  119. Najib Hassan says:

    bagus bagus orang islam mcm tu tiru yahudi. misi makin berjaya. wtf with artist today!

  120. noname says:

    lg mcm hareeee!!!!

  121. pic says:

    apa kejadah la artis malaysia ni nak tiru sngat artis barat
    dok tau dah dorang tu kafir telanjang boge pon xde dose
    yg artis islam ni suka dok tayang body xberapa lawa

  122. macam orang giler…..dah lah muka keras…tak de seni langsung.sekali pandang macam bapok.dua kali pandang macaM AYAM .Bawa mengucap gak….kubur kata mari dah….kembali kepada agama kita.Nak berfesyen pun tengok dan pandang pada pegangan akidah kita…..Moga diberikan taufik dan hidayah oleh NYa…Amin

  123. bella says:

    seksi tu takpe, suka dia lah kan. Tapi fashion dia bapak weird. Asal nak tiru lady gaga? minah tu fashion sense over the top sampah. Kalau nak tiru, tiru lah Jennifer aniston ke, Beyonce ke. aparaa

  124. kaklang says:

    okk jerk aku tgkk…kampunggla korang ni

  125. exa says:

    kot ye pun populariti dah down, xyah la pakai camni nak raih rating…

  126. kakyah says:

    ksian..si didi ni yea…xcukup kain…kot2 kalu termeninggal kt situ camne yek????? WALLAHUALAM…

  127. chuliya says:

    melayu x sedar diri mcm ni la…
    kesian dia mcm menghina diri sendiri…

  128. katak kodok says:

    Lady Gagak…

  129. gigi says:

    didi kasian kat awk sebab x cukup kain nk kami bagi kain ke didi ingat lah tuhan

  130. Pa'e says:

    Kesian suami yang nak kene tanggung dosa isteri…Insaflah wahai isteri..Cube tanya diri anda..adakah anda menyayangi suami anda..sekiranya anda menyayangi suami anda dunia akhirat..janganla melakukan sesuatu yg boleh menghumban suami kite ke neraka di akhirat nanti…Insaflah..anda lahir sebagai seorang islam..Ingat Allah..ingat Nabi..Sekadar renungan!!

  131. gerhana says:

    betullah ada seiras …muka yg serupa walau lain benua…tapi cantik lagi klu dia bertudung dan sopan iras2 mcm arab..muka yg unik

  132. alim says:

    Masya Allah artis artis

  133. dida says:

    knapelah didie ni makin lama makin xelok pakaian nye…laki dia xmarah ke ek??? xpaham la..

  134. hyde says:

    dasar owg melayu… bende yang salah itulah yg ske ditiru… ana rafali pakai baju kurung takde sape plak nak tiru. tak pun tiru si wardina tu…

  135. gayah moden says:

    gugus gagas tgk kak didie mcm nie..,~

  136. darwish says:

    seram sejok tgk~

  137. zorro says:

    kesian orang melayu yg dah takde identiti n minda di jajah..
    rasanya kalau real “lady gaga” tengok pun surely dia gelak tak henti2…
    pls la..artis malaysia…..carik identiti sendiri….
    makin lama makin hancusss……fesyen artis malaysia…
    malaysia banyak lagi identiti yg sopan…n menarik…

  138. zam says:

    SALAH SATU IKRAR ORG KAFIR TUK MENYESATKAN UMAT ISLAM MELALUI FESYENNNN…..SEDARLAH KEPADA MEREKA YANG BERAGAMA ISLAM…AYUH SEDARLAH,DUNIA HANYA PINJAMAN…TOLONGLAHHHH…

  139. JloNash says:

    OMG!
    I LOL HARD!
    LOL LOL LOL LOL LOL

  140. alansakuragi says:

    Oh My God….. Dont pretend to be other….JUST BE YOURSELF ~

  141. amrin says:

    dah tahap parah makcik ni..!!

  142. te amo says:

    Kakak ni xde la tua sgt, fesyen ala fiction , something yg baru kat malaysia. But designer ni kalau yerpun nak suruh kakak pakai baju ala2 fiction biar la design yg tutup sikit, bagi labuh sikit ke, bagi colar sikit ke… huhu. Tapi walaupun kak ni berumur , better than lady gaga . hehe

  143. zaza18 says:

    mak oiiiii pompuan nie,,x berubh

  144. znon says:

    no wonder lah dulu laki kau ceraikan kau

  145. men gagak says:

    nak melancap pon tk naik….hahahahahaahahahahahahaaha..tepakse makan viagra…

  146. arashi says:

    Jangan jadi 100% Ladygaga udah…but tak kesah pun….

  147. bat says:

    sedar diri la wei ko tu dah tue