Written by AbangNara | June 10th, 2011

didie alias

Tiada kata-kata yang dapat mentafsirkan kecantikan Didie Alias berpakaian kuning seolah-olah anak dara berumur 20 tahun. Kagum Abang Nara. Teruskan usaha mu Didie. I will follow you ~~

didie alias

Abang Nara terasa nak kaler rambut plak lepas tengok fesyen rambut Didie. Cantik menarik tertarik kau memang da bom gitu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to (GAMBAR)Didie Alias Nampak Kuning

  1. me220784 says:

    seram mak nengok muka dia! :p

    0
    0
  2. ilhamny says:

    gambar 1st tu mmg cantik, mcm omputih pun ada… tp gmbr no. 2 tu nmpk mcm dua alam lak… knp ntah..tp xpe larr, kak didie mmg maintain gitu..

    0
    0
  3. humanbeing says:

    silauuuuu you~~~

    0
    0
  4. aisyalurv says:

    wah!!cantikla sangat!!hahaha

    0
    0
  5. poret says:

    hahahaha..lucu bangat!!

    0
    0
  6. humanbeing says:

    silauuuu you~~~~

    0
    0
  7. qiela says:

    wow~~

    0
    0
  8. lala says:

    wow..lady gaga m’sia look yellow..
    gnti maskod digi da ley nie..hohoho

    0
    0
  9. cikgu_sarah says:

    mak sedara i ckp , enot lg 100 kali lebihh baik dari didiee ..

    0
    0
  10. pija says:

    Buruk ar… ape ar en nara ni… nampak sgt pic yg second tuh dia da tua gile.

    0
    0
  11. hajar says:

    suke sgt ngn ayat2 power abg nara… hikhikhik…

    0
    0
  12. mysara says:

    vogue betul mak dara ni..org putisss katakannn..

    0
    0
  13. NAIDA says:

    NAPE DIDI NI MAKIN TUA MAKIN X BETUL PAKAIAN DIA
    NI X KAN KEJUTAN BUDAYA KOT ATAU DAPAT LAKI MUDA JADI MCM 2 INSAFLAH SIKIT ORG MUDA BERUBAH KEARAH KEBAIKAN AWAK YG DAH KERTU NAK JADI MUDA LAK. MALULAH NGAN ANAK ANAK

    0
    0
    • lampong says:

      rumh kate pergi, kubur kata mari….dh tua2 kmaruk nk brfesyen…brg dh nk expired

      0
      0
    • DIDIE ALIAS says:

      ASSALAMUALAIKUM kpd semua yg menengok dan menulis blok nie,dik akak rase akak x penah mengganggu kehidupan,rumahtangga & family kamu semua.akak rase baik adik semua cerminkan diri dulu baru tulis kt blog2 dimsia nie eh,jgn menambahkan dosa yg dh menebal eh..nak ikutkan kite sesama islam mendoakan kejayaan bkn menjatuhkan bangsa sendiri.klu rase x puas hati blh terus jmp didie alias sendiri teringin akak nk jmp korang semua nk jdkan keluarga akak…..AMIN..Salam murni dari Didie Alias

      0
      0
      • fiedo says:

        kami cme mngur kak,..sesama islam kan.. nk tny jgk..pkaian akak mncrminkan islam ke?? jgn ckp ttg agama kat org len sblum kter crmin dri kter dlu kak..salam kak eh.. (tlg doa blh kak..tp blum tntu allah makbulkan kan =))

        0
        0
  14. NAIDA says:

    NAPE DIDI NI MAKIN TUA MAKIN TERUK PAKAIAN DIA
    X KAN KAWIN ORG MUDA JADI CAM 2. ORG MUDA BERUBAH KEARAH KEBAIKAN DIA LAK BERUBAH JADI TERUK. INSAFLAH SIKIT AWAK 2 DAH KERTU KLU X MALU PADA TUHAN MALULAH PADA ANAK ANAK

    0
    0
  15. misskissmiss says:

    hmm… secara jujur.. aku x penah nampak didie ni muda.. kalau tgk muke dia mmg aku anggarkan umur dia dlm 40 han mcm tu.. tp kalau rozita che wan mg nmpak muda.. heehee

    0
    0
    • azlin_domainregistry says:

      aku tak rasa si rozita tu nampak muda….kalau perati betul2 menyeramkan pun ada…ka..ka..ka…

      0
      0
  16. Maimoon says:

    Pernah tejumpa bekas penyanyi kumpln rock yg skg dh bejubah. Owh? Kenape dia berubah dan melarat kenapa?kenapa?kenapa?kenapa?kenapa?kenapa?kenapa?

    0
    0
  17. KARA says:

    Aku doakan Allah memberi auntie didie alias HIDAYAH~~~ ^__^ huhuuu…

    0
    0
  18. queen says:

    rase mcm x sesuai je dgn usianya… ape2 pun sama2la berdoa semoga didie berubah ke arah yg sepatutnya.. Actually I like Didie previously more than today!

    0
    0
    • Manis says:

      Tu laa, kalau si Didie ni masuk Style By Jury, confirm kena hentam. No offence Didie :)

      0
      0
  19. AKU RASA DIA NI GILA LA WEII..

    0
    0
  20. donut_cute says:

    sejak kawin ngan org muda ni berkemban je fesyen ko ye didie

    0
    0
  21. aku tomei says:

    sedih aku melihatnya

    0
    0
  22. fadz says:

    dia ni tak sedar diri la weii. sikit2 berkembannn goli aku nengok! vogue sangat ke makcik ni? hehhhh

    0
    0
  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau berubah secara mendadak macm tu lah jadi nye!!!!…….berjubah tk tentu pasal……pas tu melaratttttttttttttttttttt cian knnnnnnnnnnnnnn sekarang sape nk tolong dia? lu pikir lah sendiri !!!

    0
    0
  24. ai says:

    Speechless aku tengok dia. Pandai2 la didie.

    0
    0
  25. mai says:

    x cantik….. kurus kering……….. mesti dia rasa dia kurus, dia mesti cantik. tak cantiklaaaa mcm tengkorak. sorry!

    0
    0
  26. Apam Tembam says:

    Wow muka kedut seribu….berKEMBAN-JAMBAN macam jelmaan Nek Jijah (Azizah Mahzan). Syabas Didie, esok anak pompuan kau boleh bogel lak dalam magazine.

    0
    0
  27. politik says:

    nara ni tak logik lgsung macan anak dara 20?? i cant believe it. hahha.. didie2x…. style mcm ni buat aku geli je tgk tulang2 kering ko tu.

    0
    0
  28. baby says:

    muka nnmpk tua

    0
    0
  29. Piston Pecah says:

    egatkan orang DIGI

    0
    0
  30. heart says:

    aku plak yg rasa malu tgk didi pakai cam nie… ish!!!

    0
    0
  31. epl says:

    x sedar diri dh tua..

    0
    0
  32. mai says:

    abg nara sindir didie alias kot….. abg nara kan raja sindir!!!! hehe

    0
    0
  33. Cicit says:

    Alamak,mak tok saye la…mak tok didie..mgu dpn syaye nk g jupe mak tok…hahaha

    0
    0
  34. adza says:

    Alahai… Keluarga mertua dia tgk tak gmbr2 dia yg mcm Lady Gaga??? Mcm mana la perasaan keluarga mertua dia klau org kg duk ckp hal menantu yg sorg nie…

    0
    0
  35. gyulee gyuri says:

    MACAM BAPOK LA NYAHHHHH……HAHAHA..BILA NTAH NAK INSAF MAKCIK NI..KALAU AKU ANAK DIA , MMG MALU GILA2 DH MAK AKU CMNI….

    0
    0
  36. halimunan says:

    masyaallah ………takutnya nk. tengok.

    0
    0
  37. hanturaya says:

    woi cantiknya macam nek lampir!

    0
    0
  38. n o n a m a n i s (: says:

    huhuhu….ape nk jd la kak didie ni…

    p/s: from my observation, dah ramai artis kertu cam ni…dulu2 x de pn cam ni..makin da tua ni mcm2 peel plak ye…ni mesti kes x nk terima kenyataan diorg dah tua and nk takut org lupe kat diorg…ATTENTION SEEKERS!

    0
    0
  39. Amier says:

    Apa yang dapat diperkatakan, Didi adalah seorang ibu tunggal gigih yang perlu mencari rezki untuk anaknya yang ramai.Populariti dan bakat dibidang hiburan adalah jalan keluar untuk meraih pendapatan. Tak tergamak pulak nak beri komen negatif kepada Didi.

    0
    0
    • kembang malam says:

      dol.. bila masa pulak dd dapat pangkat ibu tunggal

      dia kawen muda le dol.. huhu dah berapa tahun dah

      kawen..ah! lupa pula sape nama lakinya itu..Ensem!

      rambut lebat lg umor 30 an..kelas gitu!

      0
      0
    • live life says:

      matlamt tidak mnghalalkn cara, carik la rezki halal klu nak kasi anak makan, mknn tu jadi darah daging, bnyk lagi cara yg lebh baik nak carik rezki even dlm dunia hiburan skalipn…

      0
      0
  40. whatever says:

    Wey nara, tolong lah stop post entry yang konon konon kau puji artis tu cantik la, meletop la, padahal kita tengok sekali imbas pun dah tau haprak gila. kau sebenarnya sarcastic ke apa? puji tak kena gaya. menyampah aku baca.

    0
    0
    • menyampah aku ngn ko says:

      ko xyah la masuk web ni n xyah bca apa2 entry nara ni…bangang tahap gaban gila la ko ni, saiko trlepas dr tanjung rambutan apa ngko ni

      0
      0
  41. i am xoxo says:

    makcik dee, pic no 2 bulu mata nk terkeluar eh…mesti sakit kn.

    cik dee cik dee…nape seksi sgt?

    0
    0
  42. i am xoxo says:

    saya: makcik die makcik die, pic no 2 bulu mata nk terkeluar eh…kesian mesti sakit kn…

    Nek Jah: 2la, nek jah kn da pesan, pakai seksi2 xpe, jgn pakai bulu mata cam org muda2 kelopak mata kita da kerepot xdpt tampung bulu mata 2 lgi….

    bang nara: eh, dik didie pujaan hatiku kn baru 20 tahun?

    0
    0
  43. roseate says:

    bang nara ni puji ikhlas ke tak??? mcm ayt amik ati je….

    0
    0
  44. sendol soot says:

    tengkorak warna kuning

    0
    0
  45. Glamour ke ko says:

    belom mati dah nmpk cam tengkorak

    0
    0
  46. suri says:

    makin tua makin menjadi..
    rumah kata pergi, kubur kata mari.. hur,,,,,

    0
    0
  47. dragonaz says:

    ni kalau sampai takdir yang maha ESA, dijemput menghadap illahi agak2nya camne la perasaan orang yang nak kapankan jenazah ye? dengan rambut kuning macam ni..huhu

    0
    0
  48. umi ammar says:

    dia ni cam tebiat la sejak dapat laki muda..masa solo dulu elok je..

    0
    0
  49. Kimi says:

    He’s being sarcastic. God! does he have to pull out a sarcasm sign everytime he’s being sarcastic? try to keep up.

    0
    0
  50. kimi says:

    He’s being sarcastic. God! does he have to pull out a sarcasm sign every single time? Try to keep up.

    0
    0
  51. tasha says:

    hek eleh.. kesian aku tgk didi ni.. muka serupa x gosok.. berkedut daaa… baru skrg nak dedah2 sana sini.. geli arr.. kalo montok gebu terngiur ar jugak kalo nak bg jantan tgk.. ni kulit ko pun dah macam kain x gosok.. buekkk… tolong laa tukar penampilan tuh…

    0
    0
  52. enot junior says:

    mak bapak mentua, ipar2 dia OK je apa dia pakai mcm mana pon. korang buat ape nak kecoh? teruskan je DD oooiii. teruskan pe’el giler ko tu sampai ke hembusan nafas yg terakhir!

    0
    0
  53. jarumemas says:

    wuduuuhhh sehh makcik dd ni…sghupo kentot..

    0
    0
  54. refelsia says:

    APA YANG ABANG NARA KAGUM? DAN NAK FOLLOW???? TAK SESUAI ARTIKEL TU, SEPATUTNYA MAKIN BERUMUR PAKAIN DAN PERSONALITI BERUBAH NI MACAM ORANG DAH BUANG TABIAT……..DENGAN RAMBUT TAK SESUAI DENGAN MUKA…..NAK IKOT LADY GAGA??? TENGOK ORANG TU USIANYA BERAPA DAN AGAMA APA???.. ….NAK IKOT MACAM KAK PAH OK LAH JUGA SEDAP MATA MEMANDANG TAK IKOT PERSONALITINYA PUN TAK APALAH TAPI TAK PAYAH NAK OVER BILA BERCAKAP NAK2 MENGACARA MENYAMPAH AKU TENGOK…….

    0
    0
  55. farieyna says:

    ya ampun.. buruknyeee…

    0
    0
  56. cipan says:

    muka cam hawau..dah tua nak mampus x sedar diri..segala mender kat badan tu dah kecut lagi nak dedah…choyyyyyyyy

    0
    0
  57. gagau ke mu says:

    bole ke dia kata pakaian ikut tema acara….bulan pose kena hormat sikit..kalo tak nt kena sound ngan laki dia..laki dia ni pun satu..xkan lah xleh pikir, xmalu ke..tgk bini pakai dedah2 cmtu..bulan pose tau lak hormat xseksi..bln2 lain?? mcmana..abis nt masa nk jumpa Tuhan kat pdg mashyar ader tema gak ke?? Ya Allah..taubat la ko didie..ko ni didie takbur sgt bila berkata kata..muhasabah diri..n kembali dr mn asal kita..jgn la terlalu takbur dgn setiap hela nafas yg Allah berikan..ye btl..sy pun berdosa sbb mengutuk perbuatan kamu, tetapi berdosa lagi kalau sy mendiamkan diri..ini adalah tanggungjawab sy dan kwn2 lain sbgai org islam utk tegur kamu..

    0
    0
  58. mak datuk says:

    nape diam jew ddie hoii ????????????

    0
    0
  59. arashi says:

    Keselurhan ngam…cuma makeups tu yg bkin ngeri sikit…
    perlu pandai main warna make ups barulah nampa cantik …NI…LOL

    0
    0
  60. ROJAK says:

    biar mekap kurang asal kain lebihkan sikit tempat2 yang terdedah tu

    0
    0