Written by AbangNara | November 20th, 2009

diana danielle

Tiba-tiba kami terasa nak menggunakan ayat-ayat jiwang karat selepas melihat gambar Diana Danielle time Malaysia International Fashion Week (MIFW) baru-baru nie. Macam mana la kami boleh tak perasan kecomelan dan ke”cun”nan Diana Danielle selama nie? Serius memang ayu beb. Terus terasa nak tukar artis feveret dari Scha kepada Diana Danielle. Leh tak?

Juliana Evans yang kat sebelah dia pun boleh tahan lawa gak. Ramai rupanya artis-artis Malaysia nie yang sedap mata memandang. Makin cantik bila kedua-duanya memakai gaun putih. Nampak macam wanita Melayu terakhir. Tapi rasanya dua-dua orang nie ada darah mix nie. Maybe sebab tue cun diorang lain skit.

Oh ye kepada peminat-peminat Diana Danielle, jangan lupa add Fan Page Diana Danielle kat Facebook. Diana sendiri yang buat fan page nie, dia sendiri yang tulis kat wall, dia sendiri yang upload gambar. Kiranya semuanya Diana sendiri lah yang buat. Tak ada orang lain. Salah satu contoh artis yang sedar betapa pentingnya komunikasi direct dengan peminat di dunia siber. Kami salute anda!!!

Lagi gambar Diana Danielle di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

104 responses to (GAMBAR)Diana Danielle Yang Meruntun Jiwa Pria

  1. ammey says:

    cunnyerrr

    • ammey says:

      muka dye mature kn

      • [email protected] says:

        nyah kat belakang 2 beria pose

        • ammey says:

          yg kunin 2 ke
          loh nyah ker,ada iras2 ima hasmi

        • mawy says:

          sikit punyer susah nak masuk BN pg2 nih….

        • [email protected] says:

          pesal lak susah….

          ok je aku ni

        • mawy says:

          ko punyer line superb…memangla…aku nih gomen punyer line…kongsi satu bangunan….

      • minah says:

        siapa yg muka matured tu? DD ke? tang mana yg muke matured tu? bagi aku, muka dia babyface. wajah keanak-anakan. just because dia mix, badan besar tinggi sikit dari biasa; tak bermakna automatik mukanye tua. aku tgk, byk je pompuan2 tak mix 100% melayu badan kecik rendah je tapi muka tua dari usia. hakikatnye mmng dia ni cute and manis

    • Aimo KM says:

      Diana, kalau ko nak kat aku, agak2 aku nak x kat ko ? wakakakaka

    • milix says:

      juliana evan de irs leeighton meester…gossip girls-blair waldrof

  2. [email protected] says:

    moning u alll

    • ammey says:

      monin
      kta 2 jer
      ko g pngl dorg kt sblah

      cpt lak update

      • [email protected] says:

        dah panggil dah….

        nyah ko muka mcm nyah jer….

        siap aset kat depan dia xder…….

        xkan pepuan kot……

        kalo pepuan xder mcm 2 msti dia dah p suntik

        • ammey says:

          alah xyah suntik2 pmpn asli kwin cpt2 t adela huhu..

        • ammey says:

          sempat ko ushar aset dye ade ke x ek

        • [email protected] says:

          huhuhu…

          mcm 2 ek….

          dah kawin ader DR yang suntik tiap2 ari….free kan 2 yang ada 2… heheh

        • [email protected] says:

          nampak le woi… yang lain BESAR JER….dia xder … yang lain semua pakai baju yang nampak PUNCAK KASIH kak ziana….

          dia x nampak pun MERCU ke MERCU ayu oiam

        • ammey says:

          hehehe
          ko neh,lumrah la klu dh kwin…

        • ammey says:

          huhu laki
          ko msty ushar kt c2 dlu….

        • [email protected] says:

          PIC DIA TUNJUK ATAS JER….
          kalo tunjuk bawah semua aku usha…
          hehehhe

          ammey mana yang lain ni

        • mawy says:

          pet ammey mana lain….aku susah betul nak masuk Bn pg nih…tgk2 dah ada topik baru..

        • ammey says:

          tah..
          mimpi ag kot
          xpn busy

          ko g seru

  3. [email protected] says:

    jap ek aku ader kejer ckit nant jap lg aku join korang balik

  4. violet says:

    emm…
    pagi jumaat…
    yg indah…

  5. violet says:

    korang msuk aku xder
    aku msuk korang xder
    pe kes

  6. anNeDeSilVa says:

    ala kalau banyak duit tacap sana sni cantikla….
    artis kenala cantik kalau tak cantik tak laku la……
    pinjaman jek smua tu…

  7. anNeDeSilVa says:

    yg lain mana?

  8. cili says:

    aku suka tengok wanita/ gadis yg ala2 redup mata memandang. jernih gituuu…..xpuas tengok.

  9. anNeDeSilVa says:

    korg sume takde ke?????ooo baru pkol 9 eh kat sana??
    smua tgah keje..heheheh

  10. mawy says:

    hai yo…byk lak keje dtg tibe2…

  11. mawy says:

    dah senyap…

  12. BumbleBee says:

    sweet….tengok jap dlm program AC aritu, cara dier jawab soklan lebih matured drpd memey gediks walaupun masih belasan tahun..xdelaa tersengeh-sengeh xde motif cm kerang busuk.

    chubby sket diana ni kan smnjak lepas2 PLKN…hmmmm.

  13. [email protected] says:

    hai korang ade lagi x kat cini

    • anNeDeSilVa says:

      ado nie…

      • [email protected] says:

        anne lama xdengr cte sihat ker,,,,

        bila nak nbalik malysia

  14. masO says:

    takat juluana evans kak nara kte pmpuan mllayu t’akhir…
    rmai g artis kt msia ni yg pkai gaun putih cukup kain tang dada tuh…(pmpuan mlayu t’akhir ke)

    that why la Allah jnji kn SYURGA n NERAKA…

    tepuk dada tanya ler iman masing2…

    pagi juamaat yg pnuh barakah….

  15. 1st says:

    julia evan…. cantik

  16. juliana evans punya dada cun..

  17. norj says:

    kalau dah cantik…pkai apa pun nmpak cantik…bg pkai baju kain guni pun cantik…

  18. ammey says:

    org laki suke dorg ni sb cntik ke seksi?????
    msty 2 2 kn emmmmmmmmmmmmmm
    hehe..

  19. KruLiza says:

    MUKA JE CANTIK TP HATI ITAM WATPE….

  20. weiya says:

    salam..ade org ker

    • [email protected] says:

      AKU ADER NI

    • awekcun says:

      SALAM…ad,npe..lonely ker??

    • Rifa'i says:

      Salam jugak. ada ni baru msuk. dah lame tak masuk sini ada la dekat2 sebulan. mane org lain ni sunyi jer…

  21. awekcun says:

    KORG RASA DD TU CNTIK SGT KE??????
    APA PENDPT KORG SUMA…….

    • Rifa'i says:

      Aku seorang lelaki……..
      Boleh dikira cun la jugak sebab dia ni mix kan.

      • awekcun says:

        cun dri sgi per??
        dlm atu luarrrrr…..??

      • [email protected] says:

        HUHUH…. mcm 2 ker…

        dia jer cantik mak dia x cantik pun…

        hehehehe

        • weiya says:

          huhu..mmg la pet..kite ckp pun psal dia..bkn mak dia

        • [email protected] says:

          HHUHU…\

          SEBAB MAK DIA MEMANG X LAWA SANGAT2….
          2 YANG AKU HERAN MCM MANA DIA LEH DAPAT ANAK YANG CUN MELECUN NI

        • Rifa'i says:

          Luar leee cantik…
          dalam tak tau la plak.
          agak2 cantik la luar dalam kan.

        • awekcun says:

          KORG TGK KILANGNYA JE TP TUKANG PROSES KORG XTGK HENCEM KE X???
          NTAH2 BAPAK DIA UPANYA BRAD PITTT…
          HUHUHUHU…………………………….

        • awekcun says:

          HENTAM LA LABU…
          LABI PUN XTAU……
          :D

        • paperjer says:

          hulmak.. bpanyer cm mke bad pitt..
          konfem mmg shiloh..
          haha..

  22. paperjer says:

    bdak 2 ekor ni aq x mnat..
    mmg gdik lbih..

  23. paperjer says:

    bdak 2 ekor ni aq x mnat..
    mmg gdik lbih..

  24. weiya says:

    jom umah sebelah

  25. DakLiver says:

    weiii….mata die kuyu la mase rancangan ac……tu…………..betul xx……..heheeheeeee????????????

  26. laracroft says:

    muka dia ada iras2 cam sofea jane… kalau berlakon jd anak beranak or adik beradik mmg confirm leh jln nyer..

  27. lawanya diana D…….
    nak tgk dia blkon ngan aaron azizlah…..
    msti bes kan………..

  28. gosipgurlfea says:

    beautiful Diana Danielle ~~~~~~~~ ^_^

  29. LiA says:

    melebih nampak…

  30. Zaza Muhammad says:

    natural beauty

  31. encik biru says:

    hemm. cepat-cepatlah kawin..

  32. Ibnu Alfadli says:

    hey some of the pictures are from my camera! where did get it? and how dare you copyrighted as yours!!!

  33. kings says:

    ble le bawa ketepi ketengah kot

  34. rinny says:

    nyah kat blakng tu takyah la ….hahhahhaha..

  35. ANWC says:

    Diana Danielle memang comel pon :)

  36. diana jom kite kawin nak x?kalu xnak xpela….kite boleh main kawin2 dulu….

  37. siti says:

    shamsul.. kau tumbuk jer muka diana 2 sampai hancur.. bajet cun lak,, jgan la baget dri tudah tua…muka kau 2 nasib baik la camourn.. jgn pasan la.. uwekksss

  38. aku says:

    mmg cantik dd nih. muka xtua pun seswai ngan usia jerk. kalo muka ni maintain camni 10thn lagik, ok. aku kata babyface. tp ramai yg seusia dia nampak dah tua bangat cam memey tuh…
    makin lama makin cun la plak aku tgk, dulu lawa kategori xrasa nk tgk, skang lawa kategori nk tgk cam erra, wardina dan julia rais

  39. kiamat suda dekat says:

    OK LAH TGK MKE DIA
    X TUA PN.MYBE SBB DIA SLALU MKE UP,BGAYE
    CME ON LH DNIA DA MJU.ORG X KSH SGT TUA KA X.LG PN UMO 2 JZ STU ANGKA JE
    APA2 PN SPPRT DD
    DD BTTR THEN “LJ” YG BAJET TUH!!!
    NTAH PAPE…
    “AKU X PCAYA…CNTA…AKU X PCAYA”
    HAHAHAHA

  40. epul says:

    dua2 cun beb sbb pan asia n dua2 aku minat…tp aku plng suka tgk juliana evans ni la banding diana danielle…diana danielle ni cantik saje tp juliana evans ni cantik n cute…hahha

  41. Juana says:

    klu aku, aku pilih lisa surihani..nmpak lebey ayu n sopan gitu ^^

  42. sisip says:

    uihh nara mentang diana layan BN letak yang bebaik jeee
    tkde yang hot ke skeet tau takut diana lari lepak len..hahaha

  43. arina emilyn says:

    sya ska tgok DD ngan aliff aziz sbb senyuman mereka hampir sama

  44. yely sahora says:

    dd lebih cantik

  45. koko says:

    chanteeek

  46. hey there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from proper here. I did however expertise several technical points using this site, since I skilled to reload the web site many instances previous to I could get it to load properly. I had been pondering if your hosting is OK? No longer that I am complaining, but sluggish loading circumstances times will very frequently impact your placement in google and can damage your high-quality ranking if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could glance out for much more of your respective interesting content. Ensure that you replace this once more soon..

  47. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!