Written by AbangNara | March 23rd, 2010

diana danielle nano white

Beruntung sungguh insan yang bernama Diana Danielle nie. Hari tue DD baru jer dapat jadi model untuk barangan kemas, tup-tup berita terbaru kami dengar dia dah jadi duta untuk produk Nano White.Bertuah sungguh badan. Siap buat photo shoot ala-ala Snow White untuk promosi barang Nano White. Memang sangat sesuai ~~~~~

Yang peliknya kami pakai gak pencuci muka Nano White nie tapi tak putih-putih pun muka. Rasanya kalau kulit memang dah kasar, tonyoh dengan berus basuh baju pun tetap tak putih macam Diana Danielle. Agaknya kena pakai Clorox kot. Hehehe.

Nampaknya tahun 2010 nie rezeki Diana Danielle memang mencurah-mencurah. Tahniah kami ucapkan. Lagi gambar Diana Danielle semasa pelancaran produk Nano White dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Diana Danielle Yuku.

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

127 responses to (GAMBAR)Diana Danielle Bertukar Menjadi Snow White Malaysia

  1. damia zahra says:

    lawo daq diana neh..endorsement dtg mencurah2…..
    nice for her..

    0
    0
  2. Bumblebee says:

    dier ni tgh hot skang…. tp bagus2… kurangkan kontroversi~

    0
    0
  3. kukukaki says:

    nice…xjemu mata memandang…

    0
    0
  4. antupensil says:

    foyoooooooo….. nak copy ar gmba nih..hehhe

    0
    0
  5. pon says:

    wow, sungguh cantik gambar2 ini. nampak lebih jelita dari biasa

    0
    0
  6. dila says:

    cantik beno kate org perak heheh

    0
    0
  7. orbit biru says:

    lawa

    0
    0
  8. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    cute….

    0
    0
  9. BumbleBee says:

    bertambah cantek minah ni…maybe sbb faktor umur yg mmg tgh hot/tegang/mantap… sungguh len dr time dier masih bersekolah… :)

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    DD nih memang muka putih lepak..natural,time PLKN pon muka tak ley itam walau kene matahari..

    ek…Hpy Birthday to Lisa Surihani…! bpe ek 24/25?

    0
    0
  11. cikedi says:

    comelll…

    0
    0
  12. sha sha says:

    lagi lawa dari lisa surihani…..suka tgok muka dia…

    0
    0
  13. AnneDeSilva says:

    Hollaaa….

    0
    0
  14. mario says:

    x minat sgt dd, tp time ni dia mmg lawa gler.. rambut ngn baju dia perfect… jatuh cinta dibuatnya..

    0
    0
  15. cili api says:

    sgt manis n cantik. x jemu memandang.

    0
    0
  16. ater says:

    mmg cantik!! Harap2 lakonan pun tambah mantap, seiring dgn umur beliau.. Mana2 pengarah yg hebat2, ambikla dia belakon so that dia bleh jd ikon/seniawati tersohor. Klu artis pandai jaga diri, kt peminat pun respek. Caiyo, caiyo DD!

    0
    0
  17. AnneDeSilva says:

    pet komen tadi tak habes2 lg ekk kat page farina..
    naseb anne td ada meeting..
    tu yg tak masuk….
    smpai dh tak leh komen dh page tu..hahhaha
    kelakar toll korg smua ekk11

    0
    0
  18. fifie says:

    very beautiful…

    0
    0
  19. Caldina says:

    hurm… komen2 kat page ni aku suka…….. tak mengaibkan orang…

    p/s: nice pic…

    0
    0
  20. AnneDeSilva says:

    Diana Danielle..
    mang dr azali lahir kulit dh mcm gitu..
    so pakai paper pon nampak cantik…..

    0
    0
  21. YOBLANTAK says:

    CANTIK UNTUK SEMENTARA DI DUNIA….

    0
    0
  22. pon says:

    dd cun

    0
    0
  23. ViZard8 says:

    terbayang muke die tua..

    0
    0
  24. hazzy says:

    comelnye

    0
    0
  25. ViZard8 says:

    comei dadanye..^__^

    0
    0
  26. aini says:

    Cantik dan bijak… =)

    0
    0
    • Manja says:

      Kan kan kan… beauty with brain makcik dd ni. Pakcik i suka kat dia tau. Kalau dia dapat ngorat, eeeee..dapat la adik bradik saudara putih macam puteri salju.

      Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh mak cik dd!!!
      Sayang dan sayang sangat kat mak cik!

      Perasan dulu leh?

      0
      0
  27. Geli Hati says:

    SELALUNYA OMPUTIH NI CUN MASA MUDA TETAPI OMPUTIH NI CEPAT DI MAKAN USIA. EHEH MUDAH CEPAT NAMPAK TUA DAAAAA.

    0
    0
    • gelak hatiku says:

      semua orang akan jadi tua… kau jadi muda ke bila tua nanti?

      0
      0
      • standard la anon.. says:

        benjamin button makin berusia makin muda

        0
        0
        • Geli Hati says:

          BUAT PLASTIK SURGERI LAGI NAMPAK MUDA TETAPI KALAU BOTOX KULIT TEGANG TETAPI KETUAAN NAMPAK JUGA WAJAH DAH KERAS.

          0
          0
      • Geli Hati says:

        MAKSUD AKU OMPUTIH LEBIH CEPAT NAMPAK TUA BILA BERUSIA DARI ORG MELAYU. FAHAM?

        0
        0
        • standard la anon.. says:

          a’ah betul. tapi diorang pelik sket… sebab masa umur 18 (nyum2), muka dah macam 24-25.. tapi bila umur 50, muka macam masih 40… hmmm…

          0
          0
        • didi says:

          whats with this nonsense?? org putih yg 100% omputih tu mmngla cepat nampak tua. tp tak semua. ada gak yg babyface. contoh, si miley cyrus tu. tak pun isla fisher yg blakon citer Shopaholic tu. si DD ni pun babyface. mungkin dia tinggi dan besar, sbb tu nampak lebih dewasa… tp tu ketinggian je. tapi seriously, muka dia babyface. nampak lagi sweet dan muda dari kebanyakan pompuan 100% melayu yg sama umur dgn dia.

          yg slalu muka tua ni mcm yg hidung belatuk, muka bentuk petak, dagu besar.. tapi DD muka kecil, oval-shaped, hidung pun just nice, taklak macam hidung belatuk. so mmng tak ada tua apa pun muka dia ni. jangan pandai2 nak buat cerita la… jealous freaks

          0
          0
        • standard la anon.. says:

          haha, didi marah! by the way, miley cyrus babyface? come on, she looks more matured than her age (I mean comparing with our girls aged 18).. more matured and yummier… (and so goes the same to most caucasion high school girls.. ahh, i can’t just get enough of them!).. mau kene tangkap ni cerita pasal underage.. takut2, haha

          0
          0
  28. bawahlicin says:

    CUN SIOT!! KULIT GEBU!!!

    0
    0
  29. juan says:

    nak cepat putih, kena selalu tonyoh ngan brush photoshop..3 kali sari kompom berkesan

    0
    0
  30. nora says:

    cantiklah dia ni.. anugerah allah!!! amin!!! aku yang pepuan pun terpesona dengan ciptaan ALLAH ni…

    0
    0
  31. puteriaquarius81 says:

    cun giler… :)

    0
    0
  32. east woman says:

    amik orng yg dh memang putih melepak boleh la, cuba amik orng yg berkulit gelap buktikan dulu.

    0
    0
  33. redbox says:

    comel mkinn die nie…hehehe…myb pict die nie byk di edit kat photoshop nie…xnmpk cacat cela..hehehe..lumrah teknology skunk lar katekan..heheh…tp die nie yg besh die agk pndai gak…xlah hrap nk gedik2 je…leh pakai gak pmpuan nie..hehehe

    0
    0
  34. ctmunirah says:

    benci gila.. sebelum ni dia gelap ke pon??? agak2 aaa nak jual produk.. sapa yang ngok pegi la beli kunun2 dapat jadi chun cem DD ni…
    sah sah dia ni anak mat saleh.. memang la putih melepak.. hoishh

    0
    0
  35. azman says:

    bangga betul ada artis lawa dan bijak macam Diana. Abg kita belajar satu uni dengan dia. Abg ambil medicine, dia ambik bioscience. Selalu nampak dia ditemani oleh bodyguard dia kat sana. Pandai dan sangat merendah diri. Senyum selalu bila ditegor. Dia memang lawa in person. Abang kata, tiap kali masa makan, ada saja buku yg dia baca. Pakaina harian diapun very jean dan tshirt. Kwn2 abang nak cuba tangkap gambar tapi dia dan kawan2 malu.

    0
    0
    • standard la anon.. says:

      abang kite pun bangga DD tu gilfren kite. Gilfren kite DD tu mmg sgt merendah diri, sebab tu pegi mane2 pun ada bodyguard. Bodyguard tu abang kite lah yg sponsor, sebab duit kite abis beli barang mekap untuk DD. Apa-apa pun kite syukur sgt sebab DD pilih kite sebagai teman hidup.. i heart u forever DD.

      p/s: very jean tu pakaian apa?

      0
      0
  36. David Villa says:

    silap btol aku melepaskan dia..mlm ni aku amik balik

    0
    0
  37. oooooooooo says:

    jelita

    0
    0
  38. fusemoney says:

    cantik la..

    0
    0
  39. ViZard8 says:

    Nie kalo jadi bini ak mmg aq x carik no2 punye…tgk pon dh puas…

    0
    0
  40. rezab says:

    aduhai…lawonyer ngko…..takper la, maybe ada hikmah aku x dicipta secantik ngko…uishhh…aku yg pompuan nengok pon mmg dah geram, lawo bebenor le ngko nih, kalu lelaki nengok aku tatau la nak kata per…

    0
    0
  41. fariza says:

    bersyukur apa yg ada..
    x puas lagi ke apa yg ada dalam diri masing2..
    manusia 2x

    0
    0
  42. sangat2 says:

    dah memang lawa minah ni…

    0
    0
  43. Abang Chik says:

    Cantik sungguh Awek ni~-_~ cair hati gua

    0
    0
  44. pooo... says:

    hahaha…cm bukan umur 18 thun jer….

    0
    0
  45. myklikers says:

    DD,

    Pujaan nescafe ni.aduhai.

    0
    0
  46. Olimpia Pink says:

    Can I have a suggestion? There’s no doubt that youve had sth good here. But imagine if you also provided a couple of references towards a page that backs up what you’re you mentioned? Or possibly you might give us more information to look at, whatever might connect just what you’re mentioning, sth more tangible?

    0
    0