Written by AbangNara | October 20th, 2011

Kalau sebelum bertudung memang dah cantik, Diana Amir kini kelihatan semakin comel selepas bertudung. Gambar yang diambil oleh OhBulan menunjukkan Diana Amir semakin selesa dan serasi dengan imej bertudung.

diana amir baru

Cantik kan? Harap-harap fesyen bertudung Diana Amir tidak ke laut di masa hadapan seperti yang terjadi kepada beberapa selebriti lain. Lagi beberapa keping gambar terbaru Diana Amir dengan membaca entri ini sepenuhnya.

diana amir baru

diana amir baru

diana amir baru

diana amir baru

diana amir baru

diana amir baru

diana amir baru

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 responses to (GAMBAR)Diana Amir Yang Semakin Comel

  1. Apple says:

    Comel sgt2..:-)

    0

    0
    • kamariah says:

      setuju sgt…tp jgn ikut trend klu nk buat bende baik…nihhh buat Diana Amir tahniah krn penghijrahan anda….

      0

      0
      • Erin says:

        Serius beb! Comel sgt3! :)

        Nak Skirt Cam 2….Hee~

        0

        0
        • red says:

          kepada yang duk komen2 condem2 lagi 2……agak2 la….kan dye ni bru brtdung…dye ni yg aslnye yg sexy bleh brtdung….nk lbuh sket pon bagi mse la…..bukan senang manusia nak brubah mndadak….

          0

          0
  2. im 1st says:

    im first…

    0

    0
  3. teddy says:

    sgt comel…=)

    0

    0
  4. pinkSLAYER says:

    tahniah! kalau boleh pakai tudung yg panjang n labuh hingga menutup dada yea cik Diana.

    0

    0
    • AKU says:

      kan ke dah tutup dada tuuu?? kalo ikut dalam surah an nur “belahan dada”..

      0

      0
      • mane lak belahan tudung says:

        ni laa die ikut ustazah mas### laa ni.. mane ade surah annur tafsir tutup belahan dada.. tutup dada… ustazah tu menghalalkan sbb die pun nak pakai tudung senteng2

        0

        0
  5. Fire Fighter says:

    dah mcm datin plak tgk… harap die dpt labuhkn lagi tudung kat bahagian depan tu.. :D

    0

    0
    • nana says:

      dia dah tutup dada la senah oiii

      0

      0
      • dyanna says:

        mmg la dah tutup, tapi x ckup labuh, sbb ada pic yg masih menampakkan susuk. faham?

        0

        0
        • taberu says:

          sengal…ko pakai panjang² sekalipun..tubuh badan wanita semua org maklum..pakai baju besar ke..kecik ke..tudung besar ke..tudung kecik ke..tetap susuk tubuh nampak walaupun x ketara..even bertudung labuh pun tetap nampak jugak..yang membezakan cuma SOPAN @ TAK SESEORANG TU BERTUDUNG & MENUTUP AURAT..apa daaaaaaaaaa….

          0

          0
      • Fire Fighter says:

        ko ade nmpk perkataan tutup ke kat komen aku atas ni nana oiii.. ahaaa

        0

        0
    • hawa says:

      harap2 bukan diana amir je dpt tutup dada dia..ko pun kena tutup mulut dr asyik mengumpat mengata org

      0

      0
    • ray says:

      sikit sikit lah.. agak2 r..

      0

      0
  6. Qesuma says:

    Subhanallah. Alhamdulillah.

    0

    0
  7. na says:

    Good girl! Praise be to Allah. Attention, Fasha Sandha, Nora Danish, Erra Fazira, Intan Ladyana, and yang seangkatan denganmu, maut itu tiada siapa yang tahu..

    T.H.I.N.K!

    Sekian

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kenape nk sebot semua nama2 tu? jahat n burok sangat ke perangai dorang tu?kau tu bagos sangat ke? or kau tu step macm bagos NA ! jangan2 kau pn haprak jugak hahahahahahahahahahaha hancosssssssssssss !!!!

      0

      0
  8. afzapotpet says:

    alhamdulillah….

    0

    0
  9. badai says:

    suddenly i like her so damn much!!!
    sebelom ni menyampah je…now not!! hehe
    keep it up girl! luv ya!!!! :-)

    0

    0
  10. Ridz says:

    abah saya selalu cakap orang perempuan lebih cantik dan manis bila bertudung….
    tgk la Diana Amir sekarang…
    semakin cantik dan manis berbanding dulu….

    0

    0
  11. AKU says:

    tudung bahagian depan tu dah elok dah tu…tp dia p posing mcm tu…tu yg nampak lagu tu…dlm surah an nur di suruh tutup “belahan dada”…

    0

    0
  12. wangi says:

    lah korang ni. dah tutup dada la tu. aku rasa dah ok dah bila org baru nak berjinak-jinak pakai cani. support la jangan asik nak condemn sana sini. dia memang comel

    0

    0
    • me says:

      betul.3X.. untuk beginner cam nana ni aku rasa pakaian dia ok supan dan menutip aurat… kalau tetiba dia terus pakai jubah dan jilbba pun org tetap m’gata.. so korang x yah la duk kata2 org sgt…. dah byk ke pahala kita yg memastikan tempat di syurga?!

      0

      0
  13. norj says:

    alhmdulillah….syukur sgt2 tgk dia mcm ni….cantek!

    0

    0
  14. rienn says:

    harap kekal bertudung camni… jangan terlalu berfesyen sampai nampak pelik… yang penting ikut syariat dan disayangi Allah :)

    0

    0
  15. CMRatu says:

    COMEL + MANIS…

    0

    0
  16. ciknur says:

    comelnye :) like 10000000000000x!

    0

    0
  17. adik2 says:

    adik baru berusia 8 tahun. Adik harap harap kakak ni akan berlakon dlm filem filem arahan mamat sepah. Adik suka filem mamat sepat seperti hantu kak limah dan man mee laksa.

    0

    0
    • Kak Limah says:

      Bila masa lak mamat sepah arahkan aku??? -.-

      0

      0
      • Mamat Khalid says:

        abg..abg.. abg rasa adik ni salah orang la…
        sebenarnya… abg yg direct filem hantu kak limah tu.
        abg.. abg… abg.. kecik hati dikkk!

        0

        0
        • usop wilcha... says:

          aduhai ‘adik2’…..
          skejap mamat sepah
          skejap mamat sepat
          ceciter…ceciter…
          tuan director dah kecik ati tu…

          0

          0
    • DIANA AMIR COMEL says:

      dik, akak x pernah tengok mamat sepah mengarah, die banyak berlakon dan melakonkan diri je.. takpe lah, nanti akak mintak dia buatkan filem khas dan kakak akan belakon sama ye..

      0

      0
  18. kiki says:

    tak tau nape..tp mmg tak berkenan tgk pompuan pki tudung camtu. from-perempuan gak

    0

    0
  19. chiaky says:

    cOmel sgt sweeeeeetttt mcmni lah bagus.welcome to da club!

    0

    0
  20. meeradriana says:

    cantik n sopan sgt..
    kite cuke sgt…

    0

    0
  21. langkah mayatnya dulu!!! says:

    aku tau sapa selebriti yg dimaksudkan nara,”…seperti yang terjadi kepada beberapa selebriti lain” mesti FIDA kn ;-) hehehehehe. entah fesyen tudung apa yg fida kenakn skg, langsung x cantikkk!!!!! dah lah tu, main tayang2 leher la pula :p klu mcm diana amir ni bru cantik, stylo & sopan selaku muslimah ;-)

    0

    0
  22. azzmanz says:

    dulu cantik…..

    sekarang

    semakin cantik…. berganda-ganda

    cantik luar dan …. dalam!

    0

    0
  23. nawwar says:

    CANTIK SGT!!! THUMBS UP!! PAKAIAN SOPAN, TIDAK KETAT DAN TIDAK MENAMPAKKAN BENTUK TUBUH BADAN.. ALHAMDULILLAH :)

    0

    0
  24. rose says:

    yg x bberpe pandai bab agama 2 xyhla nk comment sal belahan dade la perla… ilmu tntang agama nie jangan dipermainkan ok!!!!!!! kdg perceramh pun blum tentu btul…
    biarla diana amir nie berubh secare perlahan2..kte yg selalu nk cmplaint jer nie law tgk artis seksi2 skit sruh berubh… tp ble ade yg berubh nie kte support la…

    0

    0
  25. ocheeno says:

    aku dulu x tau naper x braper suker ngan diana ni,berlakon x la bestmane…tp semenjak dia start pakai tudung ni terus aku suka kat dia….i like….kekal terus ye dik….

    0

    0
  26. aku xsuka propa says:

    mengapa islam itu INDah?lihatla..betapa lelaki dn perempuan meletakkan darjat dan respek tertinggi pada orang2 yang berhijrah bertudung dengan syarat betul..lihatlah betapa aibnya itu tersimpan..betapa orang yang sebelum ni mungkin dibenci kerana pemakaian yang seksi,tetapi bole disukai sekelip mata hanya kerana penghijrahan kepada yang ESA?ni contoh ringkas..soal tudung,jadi memang kena paham,kenapa islam suruh tutup aurat.kerana manfaat besarnya.

    syabas gadis..semoga yang lain juga peroleh hidayah.xpayah berlakon da pon bagus..atau pilih drama yg bawa kebaikan.

    0

    0
  27. waniez says:

    dh berseri n suci nmpk wajahnya..alhamdulillah..

    0

    0
  28. apara says:

    Dulu panas je mate aku tgk dia ni sbb seksi tak hengattt…tp sekarang sejukkk je mate memandang..cantekk n maniss…suke2..Alhamdulillah

    0

    0
  29. Ambo Puee says:

    alahai..aku pandai pakai tudung bawal jerr..ko belit cmane eh diana??

    0

    0
    • mimie says:

      aku pun baru pakai tudung ni ha ko tgk kat YOUTUBE taip “shawl” belambak kat situ ape ko nak sume ada step by step lak tuh

      0

      0
  30. zara007 says:

    love the shoes..love the skirt… love the tudung…love it!!!

    0

    0
  31. Only CT (In The World) says:

    Cantik sgt… harap Dato’ CT dapat tutup penuh spt ini……

    0

    0
  32. ustazah rockers! says:

    siapa kata muslimah x boleh berfesyen? asalkan menutup ape yang patut ditutup. support diana amir!!

    0

    0
  33. nana nunu says:

    as sorang yg baru buat penghijrahan mcm dia, dah kira ok lah tu tutup bahagian dada macam tu..even tak labuh sangat..nak2 dia baruuuu tetiba nak berubah..slow2 lah beb..kan dia baru nak belajar sume ni..dia sndri cakap dia stil jahil lagi, banyak mende lg yg nak blajar..
    kalau nak dibandingkan dgn retis yg dah pakai tudung tapi makin singkat..

    0

    0
    • sweet says:

      mmg sweet sgt, tp abg nara jgn la komen ke laut.. abg nara rase tudung isteri abg nara ke laut jgk ke x ??

      0

      0
  34. sara irdina says:

    srius ckp mmg cntik..keayuan sbgai wnita muslim mmg trselah..smga bkekalan yah..

    0

    0
  35. miss. chicarito says:

    hello semua .. sy x nk komen yg negatif kt diana ni. sy cuma nk ckp fesyen yg dia pki tu kena pd majlis. dia nampak sweet dn nmpk vogue!! pastu muka dia ni ala iras2x .. Nina Juren …. :-)

    0

    0
  36. hulala says:

    kak diana nampak sweet sangat2. sirius!

    nampak makin kurus :) sukaa.

    0

    0
  37. bob says:

    ok la tuu…korg tgk ar..baju dy pakai besar xketat2.very good…dy br nk mendalami.its ok..yg ckp pandai tu asl xg ckp kt srg2 kt shoping complex tu.bersepah org pakai tudung main2 cm fida tu..ckp pandai la..korg pakai tudung labuh gak ke ak nak tny…haiyh..nk condemn org bkn men power lg.ntah2 dr sndr pon byk wat dosa ngn tuhan….pkr2 la…

    0

    0
  38. bujang says:

    TAK SEMESTINYA ORANG BERTUDUNG TU BAIK

    TAPI ORANG YANG BAIK AKAN BERTUDUNG

    DAN MENUTUP AURAT.

    0

    0
  39. eira says:

    seriously, u look super gorgeous!! Alhamdulillah.. keep it up..

    0

    0
  40. saja menyinggah says:

    comel sgt.. start minat dia belakon dalam citer sunsilk tuuu.. dh lupa apa citernya… alhamdulillah.. dh dpt hidayah… at least dia dh ada hasrat utk pakai tudung.. masih beginner dlm pakai tudung.. so, pelan2 kita galak dia pakai tudung yg agak labuh lagi. tetiba kita suh dia pakai tudung labuh, kang tertekan lak dier.. inipun dh cukup bagus dari mana-mana insan yg masih x dapat hidayah utk pakai tudung…
    moga makin murah rezeki dier dlm bidang lakonan. harap dier bijak pilih watak… dan tetap pegangan.. aminnnn…

    0

    0
  41. kui kui~~` says:

    allah pun nk mengharamkan arak melalui 4 peringkat….inikan kita manusia….tidak boleh trus berubah dengan mendadak…permulaan yang baik diana amir..:)

    0

    0
  42. out+keep says:

    gojes sesgt!!!

    0

    0
  43. alisia says:

    janji die dh pki tdg tutup rambut. yg laen tu nanti bg la die masa nak pakai tutup dada ke, jubah ke ape ke. tgk diri sendiri masing2 dulu barula menilai org laen baik lelaki mahupun perempuan :)

    0

    0
  44. iera says:

    dia pkai tudung pun ada lagi yg nak judge dia. aku tgk dia tutup je dada dia tu maybe tak labuh sgt. As long as dia tak brpakaian ketat, okay lah tu ;)

    0

    0
  45. ZURA says:

    alhamdulillah da bertudung pun die..oklah tu labuh tutup dada..slow2 yerh diana..tp awak mmg comel..teruskan macam ni n jgn ikut rend tudung skang yg melampau..huhu

    0

    0
  46. frinses says:

    i loike the tudung…:)

    0

    0
  47. mat klatey says:

    ohcomey sejak bertudung nie

    0

    0
  48. kimihana says:

    owh… Buah dada kecik kelihatan

    0

    0