Written by AbangNara | October 26th, 2010

gambar diana amir tomboy

Kagum dan respek kami dengan Diana Amir nie. Demi menghayati watak dalam filem 321 cinta, Diana Amir sanggup potong pendek rambut panjangnya. Mengikut pengetahuan kami, bukan senang perempuan untuk memotong rambut yang dah dibela bertahun-tahun. Maklumlah, wanita lebih sinonim dengan rambut panjang. Kalau rambut pendek nie lebih kepada tomboy ataupun pengkid.

Buat yang tak pernah tengok atau sudah terlupa wajah Diana Amir ketika dia berambut panjang, mungkin gambar Diana Amir bersama kekasih hatinya ini dapat mengembalikan memori anda. Sebelum terlupa, baru-baru ini kami ada terbaca yang Diana Amir katanya tak mahu seksi-seksi dah. Katanya zaman seksi sudah berlalu. Tahniah kami ucapkan atas perubahan ini.

Lagi gambar Diana Amir berambut pendek ala tomboy demi filem 321 cinta dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kalau zaman Melaka dahulu ada Facebook.

gambar diana amir tomboy

gambar diana amir tomboy

gambar diana amir tomboy

gambar diana amir tomboy

gambar diana amir tomboy

gambar diana amir tomboy

gambar diana amir tomboy

65 responses to (GAMBAR)Diana Amir Berambut Pendek Ala Tomboy, Kini Sudah Tidak Ayu Lagi

  1. Roh says:

    Memang tak pernah ayu pun dia ni… panjang ke penek sama je.

    0
    0
  2. Nona No Guy says:

    errmmm… biasanya kalu potong rambut pendek nmpk lagi muda. tp dia nmpk tua la plaks… :P

    0
    0
  3. pingkypanthers says:

    huhuhu…
    jantan yg ayu….

    0
    0
  4. eiyda says:

    cantek kot rambut cam tu…
    tapi kalo i potong cam tu maunyer kn bebel ngan mymom haah

    0
    0
  5. SWEET says:

    x kenal diana amir

    0
    0
  6. ENCIK TIKUS says:

    cantik bro diana amir nie

    0
    0
  7. emilda says:

    rambut kita serupa!hehee.

    0
    0
  8. landax says:

    perhh~mac am pengkid~

    0
    0
  9. akim says:

    sharifah amani lagi hebat sbb b0tak’kan trus kpalanya…
    nie just potong pendek…pe cer???

    0
    0
  10. emilda says:

    dah pengarah nye nak rmbut mcm tu..bukan nak botak pon..ikot skrip lew..

    0
    0
  11. eh! tapi cun lah!!! mcm MDT muda2 dulu..lalalalala :P

    0
    0
  12. cikedi says:

    cun!! comeyy!!

    0
    0
  13. Lovelyvic says:

    Rambut nak panjang ke pendek ke, tak kisah lagi…
    jangan skirt/ seluar/ baju yang makin pendek… itu yg nyampah.

    0
    0
  14. suzzsuzie says:

    tak minat but she’s cute…nampak comel & sempoi

    0
    0
  15. MamaYatie says:

    cam tak sesuai jerk…

    0
    0
  16. ke says:

    xpenah tertarik ngan minah ni. biasa2 jer. ni yg bila bercakap air liur cam tersembur tu ke…

    0
    0
  17. izam says:

    fewittttt…..comel ar.stylo

    0
    0
  18. priya terhebat says:

    dari padangan mate pumpuan x tau ar die org komen ape.tapi dari pandangan lelaki she look pretty ,cute le …

    0
    0
  19. redbean says:

    gambar atas tu kt unisel s alam ke?

    0
    0
  20. bang rana says:

    Rambut tu aurat wanita ..panjang ker pendek..sama jer..berdosa..

    0
    0
  21. d_tieah says:

    Macam muka amani dalam cite sinderalla..
    Cute dow..
    Xpe, janji dia x jd pengkid sudah..
    Selagi ade rambut tu ok lah dr botak kan..

    0
    0
  22. hothotheat says:

    kureng minat r die nh..ta pena nye na kool..huhuhu

    0
    0
  23. lin sweety says:

    comel kot bile rambut camni. macam cerita Go Mi Nam. haha

    0
    0
  24. Reena says:

    Oklah..stakat cute jer..

    0
    0
  25. N says:

    ok lah tu rambut camne pun, atleast dia takde dedah2 kan..
    nanti kang dedah salah, rmbut pendek pun salah..
    susah2 diana u botakkan aje…

    0
    0
  26. N says:

    sebenarnya i pun tringin nak potong pendek, tp disebabkan shape muka tak sesuai je tak buat camni
    =/

    takpelah, skrg nak simpan rmbt pjg plak ;)

    0
    0
  27. anyss says:

    xminat lgsung dgn minah nih,,,tukar chanel klu dia mundul kt tv…huhu

    0
    0
  28. anyss says:

    xminta lgsung minah nih..tukar chanel klu dia muncul kt tv…huhu

    0
    0
  29. ubi says:

    dier ni mmg seswai la pegang watak tomboy or pengkid……mmg kene ngn style dan bentuk muke…….sure peminat pengkid d luar sane akn jatuh aty ngn diana amir

    0
    0
  30. Gosipgurl_fea says:

    OMG SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO FFFFFFFFFFFFF CUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! nice hair!!!!!!!

    0
    0
  31. oren says:

    dr mata aku.. kalo diana amir ni lelaki.. pergh.. cair dowh.. tp mmg da mcm jantan category cute meh!

    0
    0
  32. kongkang says:

    buruknya,minah ni bajet hot

    0
    0
  33. kongkang says:

    aku tak penah minat ngan minah ni,dia potong rambut pendek makin buruk pulak aku tengok muka dia.

    p/s tak paham nape owang cakap dia hot?????

    0
    0
    • bos surti says:

      xpenah dgr pun. saper yg cakap tu? xder taste la itu orang/wartawan

      0
      0
      • kongkang says:

        tah,fan2 dia asyik cakap dia hot je,kah3 buruk je aq tengok.takde taste lansung???diana amir dgn nora danish lg comel nora danish.minah ni muka mcm tak siap.mcmana boleh jadi pelakon pon aq taktawu.dh la bitch gila.eeee menyampah aku tengok muka dia

        0
        0
        • Gosipgurl_fea says:

          habislah kau org ni… kenapa nak kutuk fizikal org sampai mcm tu sekali.. ni mesti perempuan ni . tak pro langsung.. korang kalau menyampah tgk dia berlakon kutuk kat lakonan dia bukan fizikal dia. sorry ek aku bukan malay tapi aku rasa korang ni typical amlay yang selalu bawa emosi hari2 . im done~

          0
          0
  34. aries_april says:

    kna brlakon citer pe ni yg smpai kna ptong rmbt?

    0
    0
  35. yanyan says:

    statement abg nara : “Maklumlah, wanita lebih sinonim dengan rambut panjang. Kalau rambut pendek nie lebih kepada tomboy ataupun pengkid.”

    sape kata perempuan klu berambut pendek tu tuk tomboy or pgkid je? kami yg berambut pendek ni bkn pe..panas laa…g pun pnjg2 sgt susah nk jg..sebulan bpe kali nk kne beli syampoo?? haha..g pun time2 tgh blaja ni cm tk sesuai berambut pnjg…ganggu fokus,nway..lain org lain pndgn…ikut diri sndr la nk rambut cmne..bukn kacau org pun…

    0
    0
  36. opah.roxx says:

    cm peng je aku tgk hihi

    0
    0
  37. huhu says:

    ala minah ni bile ayunye..tak penah ayu pun…panjang pon camni pendek pon camni gak…baik botak terus..

    0
    0
  38. clay says:

    Pergh! Aku macam suke je Diana Amir jadi pengkid. Lagik seksi daripada pakai baju yg seksi2. Ni seksi amat dah ni! :p

    0
    0
  39. mmg sebijik mcm tomboy…

    0
    0
  40. ala dah pendek dah xcun dah..huhu

    0
    0
  41. holongam says:

    setahu aku minah nih penah tidor dengan producer bab nak dapat job!

    0
    0
  42. orkid says:

    nampak mcm pelakon korea jak.. sweet..

    0
    0
  43. lolyat gang says:

    aku nak minah ni
    bagi kt aku je la
    da org lain semua xnak dia

    0
    0
  44. […] Panas, (GAMBAR)Diana Amir Berambut Pendek Ala Tomboy, Kini Sudah Tidak Ayu Lagi Submitted by selebriti on October 26, 2010 […]

    0
    0
  45. krazix says:

    comelnya… like..

    0
    0
  46. aku rase klw aku lesbian memang diana amir ni type akulah. hensem n stylo derr..
    lg oke kot dr jd ladies dulu.
    menyampah je aku tengok. bajet hot.
    rmai laki x ske tgk dye cmtu baek dye jadi penk.
    konpem rmai lesbo nak dye. heheheheh. (temasok aku kot) :PP
    WKAKAKAKA

    0
    0
  47. I wanted to compose you this tiny note to help thank you so much the moment again for those lovely principles you’ve documented at this time. It is so tremendously generous of people like you to convey unreservedly all a number of people might have marketed for an e book to help make some bucks on their own, most notably considering the fact that you might have done it in the event you wanted. Those strategies as well worked to provide a fantastic way to be aware that someone else have the same desire similar to my own to know the truth many more with regard to this problem. I am certain there are lots of more fun opportunities in the future for many who scan your blog.

    0
    0