Written by AbangNara | April 1st, 2011

gambar dayang nurfaizah

Lama sungguh tak dengar cerita si Dayang Nurfaizah ini. Senyap sepi tanpa khabar berita. Tak ada publisiti terbaru. Dan semalam ada seseorang yang menghantar email gambar-gambar terbaru Dayang Nurfaizah untuk tatapan anda semua. Ada sedikit luahan hati daripada si penghantar email tersebut. Abang Nara terpaksa tapis sebab kenyataannya agak kontroversi.

Kalau tak silap Abang Nara Dayang Nurfaizah ini masih belum berkahwin lagi. Tak ada dengar pulak gosip bercinta Dayang dengan sesiapa. Mungkinkah Dayang sebenarnya sedang mabuk asmara tetapi sengaja merahsiakannya daripada pihak media? Kalau betul, baguslah begitu. Kalau Dayang masih tak ada buah hati, rasanya ramai pembaca BeautifulNara yang sudi untuk mengorat Dayang. Tak gitu?

Lagi gambar terbaru Dayang Nurfaizah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (GAMBAR)Dayang Nurfaizah Yang Terbaru

  1. Manusia says:

    hmmmm.. x berminat pun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Manusia says:

    WAHHHH!! 1st…..!!! April ^.~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. suka suka... says:

    lorhh..nape sarah nmpak gemok ….
    btw…love dayang…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dinda says:

      sbb dia pakai baju tue…
      tu yg nampak gemuk sket…
      ke dia dah bunting pelamin?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • comei says:

        aku tengok sarah pun macam org pegnen.tapi dayang pun dah makin berisi.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. saya Yana says:

    makin seksi… ops..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. qasehraihan says:

    uiii…acam nampak beso je betis gn peha dia..
    tp dia manis..smanis itam manis..
    sore xyah cakap a..gempak gila..hoho

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/drama-sebabak-antara-krisdayanto-dan.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Jiji says:

    dah lama tak dengar citer dayang ni..

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. lyviana says:

    suka….dyg manis sangat…:>>sarah…..omg!!!!!!gemuk nya……tak suka lah……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nanaTHeWitch says:

    shes a wife.. must be a bit chubby.. =DD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. maslinda says:

    wow!!!!super gorjes..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Kasih says:

    makin cantik dayang… sarah makin chubby may be sbb bahagia sbg seorang isteri… doakan sumer nya berjaya dan bahagia, Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gadisfebruary says:

      dayang lawa cam bese..hottttt gitu…tp bdn makin berisi..sng hati kot..ke dh de boipren?hehehe

      norynn lawa benor la dia ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sayang says:

      menyampah gan ko la kasih.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gadisfebruary says:

        sayang jgn nyampah2 nati jd sayang..hihihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        suka ati ko lah nk menyampah ke apa.. dan aku pun x pernah paksa ko tuk suka aku pun… so tu maslaah ko lah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. dotdot says:

    hajah noryn.ek?sweet gilerrrrrrrrr.saya suka!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      hajah eh norynn? style la plak pkai turban tu..dayang lame xdgr cte! talented singer..sarah auuwwww…moks la..heheh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. rayyan says:

    okey…semua cantik……..tp cube la bertutup ckit…….mcm noryn aziz tu……..lg cantik dari mereka yg terbuka tu……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. charming says:

    sarah pregnant ker????chubby semcm..per2 pun comeiii sume..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. google says:

    Sukeeee noryn aziz!!!
    mmg dh confirm she’s a hijabi eh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. gulipecah says:

    cayalang org sarawak..dayang mmg best..suara mmg power habis..sukeee sgt ngan dayang..senegeri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. fyna says:

    ade ati abg nara nk ngorat dayang e?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. safuriah shay says:

    sepatutnya seorang isteri tidak boleh menunjukkan auratnya pada umum..itu hak suami yang mutlak….renung renungkan lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. anis says:

    nilah satu2nye artis yg tk reti pakai baju…slalu kain tk cukup suka sgt tunjuk ketiak…klau dh brumur bhgian tk mkin tk cantik…slalunye pkaiannye msti dedah atas bawah …nnt klau keluar gmbr tk senonoh salah kat jurugmbr …jgn salah kan org…dia sendiri yg suka nak tunjuk kan…klau tk nak btudung pun..pakai lah mcm Didie tu…kan sweet…awak tu bkn muda lgi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • generasi X says:

      dh la cari rezeki dgn mnjual suara, itu dh aurat bg seorg wanita……..pakai plk baju yg mndedahkn aurat dgn alasan x nk jd hipokrit. dunia2…..smoga mreka akn dpt ptunjuk dr tuhan jgk 1 hari nnt. amin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ABANG JAIJAI says:

    ELOK LAH SEMUA KAT HOLLYWOOD. SEMUANYA FASHION DISASTER DAH AKU TENGOK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. si kure says:

    da kawen pon bukak sane sini..xphm aku =.=’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jabun hensem says:

    dayang yg x pernah mengecewakn!

    lama2 tengok dayang leh..wat

    ehemmmmeemeee..

    body chubby mcm ne best lau……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. queen says:

    klu tutup skit,lg cntik
    sarah nmpk gemuk pkai bju cm2lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. neza says:

    suka dayang… tak suka ‘lady gaga celup’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. LaraHati says:

    hmmmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. hijau says:

    masih tak berubah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. sally says:

    1st… die ni x penah lengang dr pakaian sexy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kirana says:

    sarah raisuddin tu mengandung ke? bukan baru kawen ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. zaia says:

    dia ni sweet lah…suara pn sexy..
    tp dh bp kali gak aku hangin sepoi2 bahasa time aku dgr dia nyanyi lgu lama coz jd tk best lagu tu,aku tk ingat lagu2 mana satu tp mmg ade,bnyk kali lak tu..melodi dh lari sgt ntah cmne dia nyanyi ntah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Dauspozi says:

    Gemuk dan semakin seksa!… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. lisha... says:

    sarah tu maybe bahagia sgt, smpi chubby camtu…neway semoga kekal ke akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. biar la!! says:

    korang ni! dayang tak der la seksi sgt! ader lagi yg lagi seksi drpd tue artis2 msia nie! aku suka dayang coz dier tak xpose sgt mcm ader segelintir artis tue! yg mintak digosip, mintak dikontrvc ngn isu2 yg murah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rashdan says:

      oooooooo u kata dyg xderlah sexy sgt yee??? maknanya sexy jgk la kan? u suka la tgk pompuan2 MELAYU kita dress up yg dedah2 aurat mcm org barat ni?? dia jual suara n bakat dia kan?? buat pe nk tayang body dia yg hitam gemuk tu???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kita bakorrrrr says:

        asek biao bior… lama2 habeslah artis2.. budak2 pun ikot keseksian artis2 nih..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ekien says:

    knp sarah nampak gemom erkkkk…bukan dier bru jerk kwin ker???
    xkn dh ngndung kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mokcik says:

    x abis2 ngan baju singlet atau sewaktu dengannya si dayang nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. sailormoon says:

    erm……
    yg seksi2 tuh perasan cantik la…………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. cikpia says:

    die hard fan dayang!!! go go DN!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • haikal says:

      sbb u die hard fan dia….u “halal”kan je la cara dia dress up d khalayak ramai gituu?? bkn ke pminat2 dia leh trikut2 dgn idola mreka?

      but come to think of it…….brapa kerat sgt la pminat beyonce celup ni kan…..kihkihkih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cikpia says:

        ada aku kata aku suka dressing dia? pepandai jer nak kutuk…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cikpia says:

          and i’ve been following dayang so far, close ngan peminat2 dia yang lain. tadak pun yang seksi terikut2 cam dia….. tak payah nak kutuk kalau diri sendiri pun lum perfect…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • haikal says:

          camana laa kwn2 cikpia yg so called die hard fans dyg tu nk pkai sexy2 sbb depa tu semua gemuk2 blaka kan? tu sbb bg depa dyg tu cun sgt n perfect dr semua segi! siap sokong n suka lg tiap kali dyg pkai sexy.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cikpia says:

        u can say whatever u wanna say….. tapi ingat sama, dosa manusia bukan hanya pada pemakaian. mengata orang pun dosa kan? and saying we are fat……???? jatuh fitnah kan? anda lagi alim dari saya kot untuk mengetahui hukum mengfitnah……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. miss_hujan says:

    cantik rambut dayang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. what the? says:

    terdesak nak jadi hollywood.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kasutcikang says:

    perlu ke seksi2 ni ntah.. wat tmbah dose sndiri..tmbah dosa org len

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. silent says:

    sarah ni nampak berisi .. baju x sesuai ..Tapikan kdg2 dlm gambar je .Klau tengok betul tak de seksinya pon .. kecil aja org nya ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ann says:

    bagus sgt noriyn dah bertutup .. dia kan dah mengerjakan haji ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. me says:

    cantiknya norin aziz…yg lain2 tu semua ke laut……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. jojo says:

    noryn aziz lawa..better la dari fesyen jala jaring2 separuh atas kepala

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aspire5580 says:

    alahai sopannya dan manisnyerrr bila si SR and DNF duduk ats kerusi..bagai perempuan melayu terakhir..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wak says:

      tu pun TERPAKSA bersopan….takut nanti org nmpk lak warna panties/gstring yg depa pakai. ntah2 x pakai pun! hahahaaaa!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aspire5580 says:

        diaorang x payah terpaksa bersopan..simple jer..sesimple membuang cebisan makanan dicelah gigi..pakai je kain yg smpi paras bawah..problem settle..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. far says:

    apa yang barunya sal dayang nurfaezah? dari dulu sampai skrg sama aje. rambot sama je dari dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. mamaGee says:

    mcm pertandingan skirt sapa paling pendet lak…heehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ahamd fuad says:

    dayang terbukti lesbian, macam mana nak kuar cite dia bercinta…memang susah la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. islamic says:

    dlm ramai2 kt atas tuh,yg duk tengah tu paling lawa dan sejuk mata memandang..yg ke2 noryn..didie alias tu quit ok..yg lain tah hape2..sarah OMG so sexy ugly…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. HUMMER69 says:

    Satu perasan Beyonce,lagi satu perasan Lady Gaga! Amat menyedihkan orang yg dilahirkan beragama Islam tapi berpakaian ikut cara si ahli iluminati!!! :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. bbplaza says:

    TREND BERGAMBAR TANGAN BUAT CAMTU KALAU BOLEH KASI “BENDA” TU TERKELUAR MACAM PELAKON BARU TU…SAPA NTAH X INGAT LAK NAMA DIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Anonymous says:

    Noryn jugak yg cantik and fabulous

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. try komen says:

    DN berisi sikit..dulu kurus,skarng chubby

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Puteri Gunung Ledang says:

    Sarah kan dah pernah kene komen dgn rizalman jgn pakai skirt. Kaki awak tu tak lawa.. dayang ni pun nak kene tiaw dgn rizalman gak ke? I LIKE didi n noryn…. walau pun dah berumur n gaya yg mude still jgk ok di press confrns.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Aprikotmanis says:

    gemuknye sarah raisuddin.. senang hati agaknye.. he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. khaix19a says:

    makin berisi dayang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. uncangteko says:

    hmm…yang x lawa tu la pakai seksa2..yang lawa2 rilekkk ja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. eddy says:

    suara dia sedap, bilalah dia nak buat album baru …ye…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. katak hujau comel says:

    ……….ehmmmmmmm ct sarah cam pgnant je…hehehe bunting pelamin ker???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. CANTHEK says:

    naper noryn aziz pkai serban tu nmpak lawa comel aje..tp ct nurhaliza pkai nmpk kelakar..agaknya ct x pndai bergaya kot……(ooppsss…ada peminat ct ke kt sini………)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. sukasuka says:

    bila la artis malaysia nak berubah..
    http://pelangiqaseh.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. nak komen says:

    herm pelik melayu seko dua nie..kok udah itam..x lawa..pakai biar la lawa sikit ( yg manis dpandang mcm tue ) baju kurung ke..eh india ngan cina kat tempat den koje pon pakai baju kurung taw..udoh oden nengok gambo nie..menci lak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. nonono says:

    didie! tak panas kerr kat msia pakai cam tu?? siap boot sampai lutut lg. ingt winter ke ape.LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. kak limah says:

    cantiknya ……hajjah noryn,npk jelita sgt2,suara pn power.
    betulla noryn npk bergaya pakai tudong cmtu.dayang mmg gorgeous(ek…betulke ejaannya…..)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. teslamarin says:

    sarah dah kena pom, dah naik kena keje ngan shuib

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. I love Hijab says:

    kpd artis malaysia, pkai lah pkaian yg lebih nmpk manis dipandang..xyah la seksi2..nk seksi2, kat umah dh laa k,,, huhuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Caldina says:

    ramainyerrrr ustad dgn ustazah dlm ni…. alim ulamak pun ada… x tertinggal pulak yg bg tazkirah zohor… subuh…. fuuhhhhh… baiknyeerrrrr…..

    p/s: haktuihhh…!!! baik la tu bg komen ngata org..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. katak kodok says:

    Siti Sarah – dah kawin ni makin tambah cute… Harap murah rezeki & dpt anak cepat2…
    Dayang – makin cantik awek S’wak ni… pehhhh… sapa yg tak minat
    Noryn – tudung tu agak pelik sikit…
    Didie Alias – makin tua makin menjadi… tak padan langsung lalu…mcm bapuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      ciannye didie alias..dia dh ubah pakai tutup2 lebih ckt berbanding sblm ni pun kena kutuk2 jugak…huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Myra Dolce says:

    seandainya masih ada cinta lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. jabun hensem says:

    kamek sayang kitak….ha..ha.ha

    betulkah????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mawar merah says:

    Tak lah seksi sgt DN…tapi setakat ni blm ada lg gossip liar pasal DN…. pokok takan bergoyang jika tk ada angin..So Dyg keep up yg good personal image.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Yunaliz says:

    Sakit mata tengok Dayang.. seksi sangat lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Erin says:

    dulu I obsessed wif DN. tp skrg dh kurang. sbb dia dh lama senyap.. I miss dia la. Hope ada lagu yg best ya DN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. bugdbuzzbee says:

    dayang mmg lawa, tp bg jelah masa kat dia ye…ckit2x bertudung?tp perasan ke yg bertudung lagi xsenonoh perangai dr bertudng…rmi je minah bertudung kat seluruh malaysia nie perangai kalah setan…lagi hipokrit….dlm lrt tu je tgk, yg bertudung berpeluk2x dgn bf, yg xbertdung gak duk je relax n tgk diorg yg bertdung nie dgn muka yg marah….ukur kat diri sendiri dulu amal korunk sebelum nak ukur kat org lain..lagi2x yg kata org lain munafik tu…korunk cukup ke sembahyang n amal jariah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wildan says:

      masalahnya skang ni kita bkn komen psl minah2 btudung yg rosak akhlak tuu. kita tgh komen psl dressing cik dyg kesygan awak ni………jgn la lari dr topik. emo la awak ni.

      jgn la krana u minat giler kat dia, u relakan jer keseksian dier. keee u pun jamu mata tgk dia tayang body?? huh huu…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. bugdbuzzbee says:

    cukupla2x tu nak kutk org sexy lah apalah…pastu x abeh2x suh bertudng klu xnak sexy..cuba tgk keliling korunk yg bertudung tu..dah cukup ke tutup aurat?tang bertudung, tp tersembul sana sini, dr buah dada ke lemak kiri kanan tu…baju ketat, seluar ketat, pki tudung tp lengan pendek, lelalki dtg umah, sumber je gak x bertdung, elok sgtlah tu perangai klu mcm tu yg bertudung2x n nak nasihat org lain bertudung..sila jaga diri sendiri dulu ye..betulakna akidah dulu…bru kutu k org….n jgn sesuka ati kata org munafik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • adli ikram says:

      diri sendiri cakap “cukupla2x tu nak kutk org sexy lah apalah”..awak tu pon duk kutuk2 org bertudung..suh org len jgn mengutuk..die pon duk kutuk org..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wildan says:

        ha’a a la bugdbuzzbee ni……dia x bg kita kutuk dyg sexy, konon2nya mcm la dia baeekkkk sgt! tp dia kutuk org2 yg btudung…lg baeeekkk punya kutukan!!

        eh hello….fyi org pompuan islam ni tuhan dh kata slagi dia x mnutup auratnya, solatnya xkan dterima. itu kata hukum agama laa, bkn sy kata ye…..jd kpd semua yg brgelar POMPUAN ISLAM, fikir2kanlah d mana kdudukan anda smua. glamer dunia penting kee…..atau bekalan akhirat penting??

        dbuatnya next time tgh tersengeh2 posing sexy2 dpn kamera, tup2 malaikat maut dtg cabut nyawa………eiisshhh nauzubillah min zaliikkkkk………………….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. air yang tenang says:

    kite kne bimbing die…parah dh ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. whyjamil says:

    Kalau tak suka .. tak yah komen lebeh2. Ngutuk macam la kenal sangat2..BTW, Dayang ni jiran sebelah rumah aku jer..so, tak yah nak kritik macam korang baik sangat dan nak ngalahkan tuhan lam ngukum2 orang. FYI – Dayang ni sangat baik, friendly dan merendah diri. Staff2 aku pun suka kat dia – walhal, derang bukan orang Malaysia pun tapi tetap puji melambung. Jangan pikir apa dia pakai sama ngan perangai dia..itu semua bukan hak kita nak nuduh2, nak ngukum2..kalau takder benda baik nak cakap sal orang, senyap sudah..takyah nak menyalak yang bukan2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anynomous says:

      kita x komen ttg kperibadian dia laa. klu tul la personaliti dia bagus, pttnya cara pmakaian dia turut bagus juge. salah ke kami tego cara dressing dia?? apa salahnya klu dia dressing yg tutup skit dr pkai singlet camtuu??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. hippo says:

    bia la diowng..pompan mcm 2 sena nye nk buktikan knape kat neraka nati ramai owng pompan…kite nk tego pon bkn diowng dgr..kte dpt mencegah yg mungkar dgn ati kite jela…k.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. lulu says:

    artis nih rambut kaler mcm mana nk mandi al junubi n al haid…ekekeek..konpius teman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cheetah says:

      skrg ni banyak produk perwarna yg berasaskan inai Siap ada kelulusan dari jakim lagi .. iaitu logo halal …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. MeDley says:

    Barangkali kan, mungkin dunia hiburan malaysia ni kan, sebelum jadi artis kener ada klass etika baju dan sebagainya… baru best….

    kalau lelaki Rambut panjang buka baju apa semua di BAN dari membuat persembahan, kenapa tidak artis perempuan brada…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. cha says:

    dayang cantik..tp npe seksi sgt…sedih plak tgk..huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. messy butterfly says:

    yup, dyg mmg sexy…kalo dy x sexy & attitude ok mesti dy sngt top skrg…suke sore dy, sngt sedap & unik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. KakLimahMataHitam says:

    noryn aziz..! wow..! semakin comel dia skrg. pembawakan diri pun semakin sopan. thumbs up!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. somebdy says:

    sy ttanya2 mcm mn la prgai org2 yg mgta n mgtuk dlm ni..sy yg bkn islam ni pn thu prngai cam 2 bdsa tau! dsa org ln korang nmpak dsa dri sdri? lg 1 heran sgt….nmpakny keindahan tdung dlm islam smkin kurang indah ny bla ia seolah2 hnya ‘prtndingan fsyen tdung spa pling cntik’..dlm klngan artis huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Medley says:

    Dayang dayang please lah.. U look so ugly!
    Yg kecik gendut tu prasan prasan lah diri tu berigali!
    Didie alias?! Lagi prasan abis! Bider!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. pic says:

    NAK JADI BEYONCE MALAYSIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. cucoq udang says:

    si dayang ni slalu pkai baju camnila..type seksi menyeksi..xdak lengan..jarangla aku tengok dia pakai baju sopan elok2 bila dia buat show…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. This will be a excellent web page, would you be interested in doing an interview regarding just how you developed it? If so e-mail me!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0