Written by AbangNara | April 1st, 2011

gambar dayang nurfaizah

Lama sungguh tak dengar cerita si Dayang Nurfaizah ini. Senyap sepi tanpa khabar berita. Tak ada publisiti terbaru. Dan semalam ada seseorang yang menghantar email gambar-gambar terbaru Dayang Nurfaizah untuk tatapan anda semua. Ada sedikit luahan hati daripada si penghantar email tersebut. Abang Nara terpaksa tapis sebab kenyataannya agak kontroversi.

Kalau tak silap Abang Nara Dayang Nurfaizah ini masih belum berkahwin lagi. Tak ada dengar pulak gosip bercinta Dayang dengan sesiapa. Mungkinkah Dayang sebenarnya sedang mabuk asmara tetapi sengaja merahsiakannya daripada pihak media? Kalau betul, baguslah begitu. Kalau Dayang masih tak ada buah hati, rasanya ramai pembaca BeautifulNara yang sudi untuk mengorat Dayang. Tak gitu?

Lagi gambar terbaru Dayang Nurfaizah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

gambar dayang nurfaizah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (GAMBAR)Dayang Nurfaizah Yang Terbaru

  1. Manusia says:

    hmmmm.. x berminat pun…

    0
    0
  2. Manusia says:

    WAHHHH!! 1st…..!!! April ^.~

    0
    0
  3. suka suka... says:

    lorhh..nape sarah nmpak gemok ….
    btw…love dayang…:)

    0
    0
  4. saya Yana says:

    makin seksi… ops..!

    0
    0
  5. qasehraihan says:

    uiii…acam nampak beso je betis gn peha dia..
    tp dia manis..smanis itam manis..
    sore xyah cakap a..gempak gila..hoho

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/drama-sebabak-antara-krisdayanto-dan.html

    0
    0
  6. Jiji says:

    dah lama tak dengar citer dayang ni..

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    0
    0
  7. lyviana says:

    suka….dyg manis sangat…:>>sarah…..omg!!!!!!gemuk nya……tak suka lah……

    0
    0
  8. nanaTHeWitch says:

    shes a wife.. must be a bit chubby.. =DD

    0
    0
  9. maslinda says:

    wow!!!!super gorjes..

    0
    0
  10. Kasih says:

    makin cantik dayang… sarah makin chubby may be sbb bahagia sbg seorang isteri… doakan sumer nya berjaya dan bahagia, Amin…

    0
    0
  11. dotdot says:

    hajah noryn.ek?sweet gilerrrrrrrrr.saya suka!!!

    0
    0
    • silentgirl says:

      hajah eh norynn? style la plak pkai turban tu..dayang lame xdgr cte! talented singer..sarah auuwwww…moks la..heheh.

      0
      0
  12. rayyan says:

    okey…semua cantik……..tp cube la bertutup ckit…….mcm noryn aziz tu……..lg cantik dari mereka yg terbuka tu……

    0
    0
  13. charming says:

    sarah pregnant ker????chubby semcm..per2 pun comeiii sume..

    0
    0
  14. google says:

    Sukeeee noryn aziz!!!
    mmg dh confirm she’s a hijabi eh?

    0
    0
  15. gulipecah says:

    cayalang org sarawak..dayang mmg best..suara mmg power habis..sukeee sgt ngan dayang..senegeri…

    0
    0
  16. fyna says:

    ade ati abg nara nk ngorat dayang e?

    0
    0
  17. safuriah shay says:

    sepatutnya seorang isteri tidak boleh menunjukkan auratnya pada umum..itu hak suami yang mutlak….renung renungkan lah….

    0
    0
  18. anis says:

    nilah satu2nye artis yg tk reti pakai baju…slalu kain tk cukup suka sgt tunjuk ketiak…klau dh brumur bhgian tk mkin tk cantik…slalunye pkaiannye msti dedah atas bawah …nnt klau keluar gmbr tk senonoh salah kat jurugmbr …jgn salah kan org…dia sendiri yg suka nak tunjuk kan…klau tk nak btudung pun..pakai lah mcm Didie tu…kan sweet…awak tu bkn muda lgi…

    0
    0
    • generasi X says:

      dh la cari rezeki dgn mnjual suara, itu dh aurat bg seorg wanita……..pakai plk baju yg mndedahkn aurat dgn alasan x nk jd hipokrit. dunia2…..smoga mreka akn dpt ptunjuk dr tuhan jgk 1 hari nnt. amin…

      0
      0
  19. ABANG JAIJAI says:

    ELOK LAH SEMUA KAT HOLLYWOOD. SEMUANYA FASHION DISASTER DAH AKU TENGOK

    0
    0
  20. si kure says:

    da kawen pon bukak sane sini..xphm aku =.=’

    0
    0
  21. jabun hensem says:

    dayang yg x pernah mengecewakn!

    lama2 tengok dayang leh..wat

    ehemmmmeemeee..

    body chubby mcm ne best lau……

    0
    0
  22. queen says:

    klu tutup skit,lg cntik
    sarah nmpk gemuk pkai bju cm2lah

    0
    0
  23. neza says:

    suka dayang… tak suka ‘lady gaga celup’

    0
    0
  24. LaraHati says:

    hmmmmm…

    0
    0
  25. hijau says:

    masih tak berubah….

    0
    0
  26. sally says:

    1st… die ni x penah lengang dr pakaian sexy

    0
    0
  27. kirana says:

    sarah raisuddin tu mengandung ke? bukan baru kawen ke?

    0
    0
  28. zaia says:

    dia ni sweet lah…suara pn sexy..
    tp dh bp kali gak aku hangin sepoi2 bahasa time aku dgr dia nyanyi lgu lama coz jd tk best lagu tu,aku tk ingat lagu2 mana satu tp mmg ade,bnyk kali lak tu..melodi dh lari sgt ntah cmne dia nyanyi ntah

    0
    0
  29. Dauspozi says:

    Gemuk dan semakin seksa!… huhu

    0
    0
  30. lisha... says:

    sarah tu maybe bahagia sgt, smpi chubby camtu…neway semoga kekal ke akhir hayat…

    0
    0
  31. biar la!! says:

    korang ni! dayang tak der la seksi sgt! ader lagi yg lagi seksi drpd tue artis2 msia nie! aku suka dayang coz dier tak xpose sgt mcm ader segelintir artis tue! yg mintak digosip, mintak dikontrvc ngn isu2 yg murah!

    0
    0
    • rashdan says:

      oooooooo u kata dyg xderlah sexy sgt yee??? maknanya sexy jgk la kan? u suka la tgk pompuan2 MELAYU kita dress up yg dedah2 aurat mcm org barat ni?? dia jual suara n bakat dia kan?? buat pe nk tayang body dia yg hitam gemuk tu???

      0
      0
      • kita bakorrrrr says:

        asek biao bior… lama2 habeslah artis2.. budak2 pun ikot keseksian artis2 nih..

        0
        0
  32. ekien says:

    knp sarah nampak gemom erkkkk…bukan dier bru jerk kwin ker???
    xkn dh ngndung kot

    0
    0
  33. mokcik says:

    x abis2 ngan baju singlet atau sewaktu dengannya si dayang nih..

    0
    0
  34. sailormoon says:

    erm……
    yg seksi2 tuh perasan cantik la…………………

    0
    0
  35. cikpia says:

    die hard fan dayang!!! go go DN!!!

    0
    0
    • haikal says:

      sbb u die hard fan dia….u “halal”kan je la cara dia dress up d khalayak ramai gituu?? bkn ke pminat2 dia leh trikut2 dgn idola mreka?

      but come to think of it…….brapa kerat sgt la pminat beyonce celup ni kan…..kihkihkih

      0
      0
      • cikpia says:

        ada aku kata aku suka dressing dia? pepandai jer nak kutuk…..

        0
        0
        • cikpia says:

          and i’ve been following dayang so far, close ngan peminat2 dia yang lain. tadak pun yang seksi terikut2 cam dia….. tak payah nak kutuk kalau diri sendiri pun lum perfect…

          0
          0
        • haikal says:

          camana laa kwn2 cikpia yg so called die hard fans dyg tu nk pkai sexy2 sbb depa tu semua gemuk2 blaka kan? tu sbb bg depa dyg tu cun sgt n perfect dr semua segi! siap sokong n suka lg tiap kali dyg pkai sexy.

          0
          0
      • cikpia says:

        u can say whatever u wanna say….. tapi ingat sama, dosa manusia bukan hanya pada pemakaian. mengata orang pun dosa kan? and saying we are fat……???? jatuh fitnah kan? anda lagi alim dari saya kot untuk mengetahui hukum mengfitnah……..

        0
        0
  36. miss_hujan says:

    cantik rambut dayang..

    0
    0
  37. what the? says:

    terdesak nak jadi hollywood.

    0
    0
  38. kasutcikang says:

    perlu ke seksi2 ni ntah.. wat tmbah dose sndiri..tmbah dosa org len

    0
    0
  39. silent says:

    sarah ni nampak berisi .. baju x sesuai ..Tapikan kdg2 dlm gambar je .Klau tengok betul tak de seksinya pon .. kecil aja org nya ..

    0
    0
  40. ann says:

    bagus sgt noriyn dah bertutup .. dia kan dah mengerjakan haji ..

    0
    0
  41. me says:

    cantiknya norin aziz…yg lain2 tu semua ke laut……..

    0
    0
  42. jojo says:

    noryn aziz lawa..better la dari fesyen jala jaring2 separuh atas kepala

    0
    0
  43. aspire5580 says:

    alahai sopannya dan manisnyerrr bila si SR and DNF duduk ats kerusi..bagai perempuan melayu terakhir..

    0
    0
    • wak says:

      tu pun TERPAKSA bersopan….takut nanti org nmpk lak warna panties/gstring yg depa pakai. ntah2 x pakai pun! hahahaaaa!!!

      0
      0
      • aspire5580 says:

        diaorang x payah terpaksa bersopan..simple jer..sesimple membuang cebisan makanan dicelah gigi..pakai je kain yg smpi paras bawah..problem settle..

        0
        0
  44. far says:

    apa yang barunya sal dayang nurfaezah? dari dulu sampai skrg sama aje. rambot sama je dari dulu.

    0
    0
  45. mamaGee says:

    mcm pertandingan skirt sapa paling pendet lak…heehe

    0
    0
  46. ahamd fuad says:

    dayang terbukti lesbian, macam mana nak kuar cite dia bercinta…memang susah la

    0
    0
  47. islamic says:

    dlm ramai2 kt atas tuh,yg duk tengah tu paling lawa dan sejuk mata memandang..yg ke2 noryn..didie alias tu quit ok..yg lain tah hape2..sarah OMG so sexy ugly…

    0
    0
  48. HUMMER69 says:

    Satu perasan Beyonce,lagi satu perasan Lady Gaga! Amat menyedihkan orang yg dilahirkan beragama Islam tapi berpakaian ikut cara si ahli iluminati!!! :(

    0
    0
  49. bbplaza says:

    TREND BERGAMBAR TANGAN BUAT CAMTU KALAU BOLEH KASI “BENDA” TU TERKELUAR MACAM PELAKON BARU TU…SAPA NTAH X INGAT LAK NAMA DIA

    0
    0
  50. Anonymous says:

    Noryn jugak yg cantik and fabulous

    0
    0
  51. try komen says:

    DN berisi sikit..dulu kurus,skarng chubby

    0
    0
  52. Puteri Gunung Ledang says:

    Sarah kan dah pernah kene komen dgn rizalman jgn pakai skirt. Kaki awak tu tak lawa.. dayang ni pun nak kene tiaw dgn rizalman gak ke? I LIKE didi n noryn…. walau pun dah berumur n gaya yg mude still jgk ok di press confrns.

    0
    0
  53. Aprikotmanis says:

    gemuknye sarah raisuddin.. senang hati agaknye.. he3

    0
    0
  54. khaix19a says:

    makin berisi dayang

    0
    0
  55. uncangteko says:

    hmm…yang x lawa tu la pakai seksa2..yang lawa2 rilekkk ja

    0
    0
  56. eddy says:

    suara dia sedap, bilalah dia nak buat album baru …ye…!!

    0
    0
  57. katak hujau comel says:

    ……….ehmmmmmmm ct sarah cam pgnant je…hehehe bunting pelamin ker???

    0
    0
  58. CANTHEK says:

    naper noryn aziz pkai serban tu nmpak lawa comel aje..tp ct nurhaliza pkai nmpk kelakar..agaknya ct x pndai bergaya kot……(ooppsss…ada peminat ct ke kt sini………)

    0
    0
  59. sukasuka says:

    bila la artis malaysia nak berubah..
    http://pelangiqaseh.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

    0
    0
  60. nak komen says:

    herm pelik melayu seko dua nie..kok udah itam..x lawa..pakai biar la lawa sikit ( yg manis dpandang mcm tue ) baju kurung ke..eh india ngan cina kat tempat den koje pon pakai baju kurung taw..udoh oden nengok gambo nie..menci lak

    0
    0
  61. nonono says:

    didie! tak panas kerr kat msia pakai cam tu?? siap boot sampai lutut lg. ingt winter ke ape.LOL

    0
    0
  62. kak limah says:

    cantiknya ……hajjah noryn,npk jelita sgt2,suara pn power.
    betulla noryn npk bergaya pakai tudong cmtu.dayang mmg gorgeous(ek…betulke ejaannya…..)

    0
    0
  63. teslamarin says:

    sarah dah kena pom, dah naik kena keje ngan shuib

    0
    0
  64. I love Hijab says:

    kpd artis malaysia, pkai lah pkaian yg lebih nmpk manis dipandang..xyah la seksi2..nk seksi2, kat umah dh laa k,,, huhuuu

    0
    0
  65. Caldina says:

    ramainyerrrr ustad dgn ustazah dlm ni…. alim ulamak pun ada… x tertinggal pulak yg bg tazkirah zohor… subuh…. fuuhhhhh… baiknyeerrrrr…..

    p/s: haktuihhh…!!! baik la tu bg komen ngata org..!!

    0
    0
  66. katak kodok says:

    Siti Sarah – dah kawin ni makin tambah cute… Harap murah rezeki & dpt anak cepat2…
    Dayang – makin cantik awek S’wak ni… pehhhh… sapa yg tak minat
    Noryn – tudung tu agak pelik sikit…
    Didie Alias – makin tua makin menjadi… tak padan langsung lalu…mcm bapuk..

    0
    0
    • zaia says:

      ciannye didie alias..dia dh ubah pakai tutup2 lebih ckt berbanding sblm ni pun kena kutuk2 jugak…huhu..

      0
      0
  67. Myra Dolce says:

    seandainya masih ada cinta lagi

    0
    0
  68. jabun hensem says:

    kamek sayang kitak….ha..ha.ha

    betulkah????

    0
    0
  69. mawar merah says:

    Tak lah seksi sgt DN…tapi setakat ni blm ada lg gossip liar pasal DN…. pokok takan bergoyang jika tk ada angin..So Dyg keep up yg good personal image.

    0
    0
  70. Yunaliz says:

    Sakit mata tengok Dayang.. seksi sangat lah

    0
    0
  71. Erin says:

    dulu I obsessed wif DN. tp skrg dh kurang. sbb dia dh lama senyap.. I miss dia la. Hope ada lagu yg best ya DN.

    0
    0
  72. bugdbuzzbee says:

    dayang mmg lawa, tp bg jelah masa kat dia ye…ckit2x bertudung?tp perasan ke yg bertudung lagi xsenonoh perangai dr bertudng…rmi je minah bertudung kat seluruh malaysia nie perangai kalah setan…lagi hipokrit….dlm lrt tu je tgk, yg bertudung berpeluk2x dgn bf, yg xbertdung gak duk je relax n tgk diorg yg bertdung nie dgn muka yg marah….ukur kat diri sendiri dulu amal korunk sebelum nak ukur kat org lain..lagi2x yg kata org lain munafik tu…korunk cukup ke sembahyang n amal jariah?

    0
    0
    • wildan says:

      masalahnya skang ni kita bkn komen psl minah2 btudung yg rosak akhlak tuu. kita tgh komen psl dressing cik dyg kesygan awak ni………jgn la lari dr topik. emo la awak ni.

      jgn la krana u minat giler kat dia, u relakan jer keseksian dier. keee u pun jamu mata tgk dia tayang body?? huh huu…..

      0
      0
  73. bugdbuzzbee says:

    cukupla2x tu nak kutk org sexy lah apalah…pastu x abeh2x suh bertudng klu xnak sexy..cuba tgk keliling korunk yg bertudung tu..dah cukup ke tutup aurat?tang bertudung, tp tersembul sana sini, dr buah dada ke lemak kiri kanan tu…baju ketat, seluar ketat, pki tudung tp lengan pendek, lelalki dtg umah, sumber je gak x bertdung, elok sgtlah tu perangai klu mcm tu yg bertudung2x n nak nasihat org lain bertudung..sila jaga diri sendiri dulu ye..betulakna akidah dulu…bru kutu k org….n jgn sesuka ati kata org munafik…

    0
    0
    • adli ikram says:

      diri sendiri cakap “cukupla2x tu nak kutk org sexy lah apalah”..awak tu pon duk kutuk2 org bertudung..suh org len jgn mengutuk..die pon duk kutuk org..

      0
      0
      • wildan says:

        ha’a a la bugdbuzzbee ni……dia x bg kita kutuk dyg sexy, konon2nya mcm la dia baeekkkk sgt! tp dia kutuk org2 yg btudung…lg baeeekkk punya kutukan!!

        eh hello….fyi org pompuan islam ni tuhan dh kata slagi dia x mnutup auratnya, solatnya xkan dterima. itu kata hukum agama laa, bkn sy kata ye…..jd kpd semua yg brgelar POMPUAN ISLAM, fikir2kanlah d mana kdudukan anda smua. glamer dunia penting kee…..atau bekalan akhirat penting??

        dbuatnya next time tgh tersengeh2 posing sexy2 dpn kamera, tup2 malaikat maut dtg cabut nyawa………eiisshhh nauzubillah min zaliikkkkk………………….

        0
        0
  74. air yang tenang says:

    kite kne bimbing die…parah dh ni..

    0
    0
  75. whyjamil says:

    Kalau tak suka .. tak yah komen lebeh2. Ngutuk macam la kenal sangat2..BTW, Dayang ni jiran sebelah rumah aku jer..so, tak yah nak kritik macam korang baik sangat dan nak ngalahkan tuhan lam ngukum2 orang. FYI – Dayang ni sangat baik, friendly dan merendah diri. Staff2 aku pun suka kat dia – walhal, derang bukan orang Malaysia pun tapi tetap puji melambung. Jangan pikir apa dia pakai sama ngan perangai dia..itu semua bukan hak kita nak nuduh2, nak ngukum2..kalau takder benda baik nak cakap sal orang, senyap sudah..takyah nak menyalak yang bukan2.

    0
    0
    • anynomous says:

      kita x komen ttg kperibadian dia laa. klu tul la personaliti dia bagus, pttnya cara pmakaian dia turut bagus juge. salah ke kami tego cara dressing dia?? apa salahnya klu dia dressing yg tutup skit dr pkai singlet camtuu??

      0
      0
  76. hippo says:

    bia la diowng..pompan mcm 2 sena nye nk buktikan knape kat neraka nati ramai owng pompan…kite nk tego pon bkn diowng dgr..kte dpt mencegah yg mungkar dgn ati kite jela…k.

    0
    0
  77. lulu says:

    artis nih rambut kaler mcm mana nk mandi al junubi n al haid…ekekeek..konpius teman

    0
    0
    • cheetah says:

      skrg ni banyak produk perwarna yg berasaskan inai Siap ada kelulusan dari jakim lagi .. iaitu logo halal …

      0
      0
  78. MeDley says:

    Barangkali kan, mungkin dunia hiburan malaysia ni kan, sebelum jadi artis kener ada klass etika baju dan sebagainya… baru best….

    kalau lelaki Rambut panjang buka baju apa semua di BAN dari membuat persembahan, kenapa tidak artis perempuan brada…

    0
    0
  79. cha says:

    dayang cantik..tp npe seksi sgt…sedih plak tgk..huhuh

    0
    0
  80. messy butterfly says:

    yup, dyg mmg sexy…kalo dy x sexy & attitude ok mesti dy sngt top skrg…suke sore dy, sngt sedap & unik

    0
    0
  81. KakLimahMataHitam says:

    noryn aziz..! wow..! semakin comel dia skrg. pembawakan diri pun semakin sopan. thumbs up!

    0
    0
  82. somebdy says:

    sy ttanya2 mcm mn la prgai org2 yg mgta n mgtuk dlm ni..sy yg bkn islam ni pn thu prngai cam 2 bdsa tau! dsa org ln korang nmpak dsa dri sdri? lg 1 heran sgt….nmpakny keindahan tdung dlm islam smkin kurang indah ny bla ia seolah2 hnya ‘prtndingan fsyen tdung spa pling cntik’..dlm klngan artis huhu….

    0
    0
  83. Medley says:

    Dayang dayang please lah.. U look so ugly!
    Yg kecik gendut tu prasan prasan lah diri tu berigali!
    Didie alias?! Lagi prasan abis! Bider!

    0
    0
  84. pic says:

    NAK JADI BEYONCE MALAYSIA

    0
    0
  85. cucoq udang says:

    si dayang ni slalu pkai baju camnila..type seksi menyeksi..xdak lengan..jarangla aku tengok dia pakai baju sopan elok2 bila dia buat show…

    0
    0
  86. This will be a excellent web page, would you be interested in doing an interview regarding just how you developed it? If so e-mail me!

    0
    0