Written by AbangNara | June 6th, 2011

siti nurhaliza

Lama tak dengar khabar Datuk Siti Nurhaliza, tup-tup baru-baru ini beliau membuat kemunculan di konsert Akademi Fantasia sebagai pengkritik. Cantik sangat Datuk Siti berbaju serba biru. Paling menarik, selain daripada memberi kritikan, Datuk Siti sempat memberikan persembahan istimewa di malam tersebut.

Lagi beberapa keping gambar Datuk Siti Nurhaliza yang nampak biru dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Fit Sparrow Media Rakyat.

P.S: Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi datang dan mendoakan perkahwinan Abang Nara dan Cik Nara. Nanti Abang Nara upload gambar perkahwinan kitorang banyak-banyak ye. Thanks again.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhalizasiti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (GAMBAR)Datuk Siti Nurhaliza Yang Nampak Biru

  1. jejai ker nie says:

    look chubby but sweet ^^

    0

    0
  2. shara says:

    makin tembam tok ti ni..hihi..apa pun tetap comel

    0

    0
  3. KakLong says:

    Walaucmner pun, beliau tetap comel.. ^_^

    0

    0
  4. awesome says:

    Gemuk !

    0

    0
  5. hihi says:

    cantiknya hihi

    0

    0
  6. KakLong says:

    Even she put on weight pun (i dun care), beliau tetap comel.. ^_^

    0

    0
  7. ainpinky says:

    dia nyanyi lagu apa ye? rugi tak tengok.. huhu….

    0

    0
  8. Adam says:

    Eh, dekat tv nampak lagi kurus dari dalam gambar. Masa tengok tue kitorang sume cakap waaa Siti da kurus larr =D

    0

    0
  9. fina fento says:

    comelnya dia.

    0

    0
  10. pengkritik tak bertauliah says:

    comel tu comel…tp mok mok la..he3 :-P

    0

    0
  11. fina fento says:

    comelnya dia..

    0

    0
  12. donut_cute says:

    u look blue tapi sangat santeks..tembam pun tembam la. abg nara cepat lah upload pic kawin tak sabar nk tgk

    0

    0
  13. alamanda says:

    bla duk sebelah hattan nampak cam beauty and the beast jer.

    0

    0
  14. Sitipah says:

    biarlah tembam pun..yang penting comel!!korang ni ntah apa2.tembam salah kurus pun salah.sempurna sangat ke korang tu??

    0

    0
  15. ubi bin kayu says:

    tembam atas yg bawah mesti lg tembam..i likeeeeee

    0

    0
  16. ubi bin kayu says:

    wow…tembamnya…
    bawahnye mesti lg tembam…i likeeeee =)

    0

    0
    • norot says:

      bongok..

      ni saerah la..semua org pon tertipu..wakakakaka

      0

      0
      • sabunfab says:

        saerah apenya, ni siti, jadi pengkritik akademi fantasia lah, adoi. xtengok af cakap xtengok, tapi jangan cakap bongok bongok.

        bahasa mau jaga aaa.

        0

        0
      • ubi bin kayu says:

        tgk lengan dato’ CT…tumbuk ko pun sedap gaK…wakakakaka

        0

        0
  17. org biasa says:

    cmni ke gaya seorang HAJAH..aurat dedah2..kesian..duit bnyk tp bju x cukup kain..

    0

    0
  18. org biasa says:

    cmni ke gaya HAJAH?? aurat dedah2..kesian..duit bnyk tp bju x cukup kain..

    0

    0
  19. hmmmpphh says:

    Dah kaya..dulu cari duit, skrg cari cari apa plak? Apa maknanya smua ni? dah jadi bini org, lengan baju makin terangkat pahtu melalak depan org ramai. Sedih..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape nk sedih kan ! lantak siti lah nk melalak kt depan orang ! dh dia tu penyanyi…tkan dh belaki tk boleh nyanyi pulak ! kau nk dia berperap je kt rumah ? makin membuak buak lah badan dia nanti ! jadi biar lah dia nk nyanyi sambil menghibur kn hati dia !!!!! sebelom dia kawin pn siti kn sememang nye penyanyi ! jadi tk salah lah kalau dia menyanyi di depan orang !

      0

      0
  20. org biasa says:

    cmni ke gaya HAJAH? aurat dedah2..kesian..duit bnyk..tp bju x cukup kain..

    0

    0
  21. gmbr ni time af kn?cantik je siti ni wlpn agk chubby..

    0

    0
  22. what the? says:

    cantik je tapi, ketat kemain.

    ps: dato’ kena pakai macam ini 15 tahun lepas, bukan sekarang.

    0

    0
  23. Aduh Sakitnya... says:

    Adoyai… Udah2 la tu Hajah Siti Nurhaliza oi…

    0

    0
  24. kudabelang says:

    gemuk la plak….baju ct ni mmg pelik2 sokmo

    0

    0
  25. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk semesti nye dh jadi hajjah nk kene tutop aurat ! tepulang lah pada seseorang itu nk tutop aurat ke tak ! itu antara dia ngan allah lah ! seseorang tu kalau tutop aurat pn kalau perangai macm musibat tk guna jugak tutop aurat !

    0

    0
    • org biasa says:

      sy blaja agama dri kecik lg yg aurat tu WAJIB ditutup! x kire ko dh HAJAH atau belum..bnda WAJIB, ikut jela..ayat x semestinya tu xleh pakai…kalo bkn artis pon, AURAT tetap WAJIB ditutp!

      0

      0
      • Apa2 je la says:

        Lol. (bukan gelak tapi singkatan pada perkataan TOLOL) ..
        eh tutup aurat tu wajib der..
        ko buat jahat ke baik ke.. tetap kena tutup aurat.
        ko bukak aurat sah2 dpt dosa.
        y penting ko paham konsep menutup aurat tu dgn sebenar-benarnya.
        Bukan atas fesyen semata-mata.

        0

        0
  26. halimunan says:

    Ni fesyen apa pulak, sayang cantik tudung, kenapa tak tutup rambut tu, kalau tutup tambah comei..lindung pipi tembam…semangkuk nampak.

    0

    0
  27. insan says:

    emmm, bukan nak cakap apa. mmgla hal tutup aurat 2 hal dia dgn tuhan, tp kita disuruh mengajak ke arah kebaikan dan menghindari kemungkaran. jadi menasihati n teguran x slh. janganlah melenting minah jambu. bukan masalah hajah ke tidak, yg penting, anda islam, anda perlu menutup aurat anda. xpe la, kalo x biasa bertudung , sikit2 la, baju jgn ketat2 dulu. lama2 sempurna la kan?? teguran ntuk semua n diri sendiri.

    0

    0
  28. mata kejora says:

    kalau dah kawen jadi t/jawab suami……..suami x larang dia suka lantak leeeeee….bini aku dulu x dengar cakap , dah tu satu cakap sepuluh jawab, aku tinggal cari yg. lain yg, baik, solehah, ada ilmu agama…habis wang ringgit harta x apa…janji dapat ciri2 isteri yang aku mau.

    0

    0
  29. suri says:

    alaaaaa tomey nyer warna BIRU neh..padan la ngn datok ct yang putih..
    ingat lagi warna biru nie dipakai oleh ning baizura masa dia kawen..alamakkkk agak tercelup dek warna..xsesuai langsung..kulit hitam+biru terang= F%&#@+%#

    0

    0
  30. Sweet pink says:

    Gemuk tp cantek.. Duit byk, hati senang.. Cam aku la… Hahahaaaa…

    0

    0
  31. otoks says:

    siti kreatif! suka tgk dia nye performnces. mesti ada kelainan, cth music arrangement. mmg slalu dia tukar2, kan? best!!

    0

    0
  32. jojo says:

    Gemuk nk mampus!

    0

    0
  33. alya says:

    gebbuuuuuuuuuuuuu~~~~~

    0

    0
  34. Kembang Setaman says:

    Kembang selambak. Kesan kuat menyuntik botox kot…

    0

    0
  35. sagi girl says:

    aku mmg tk minat ngan dia ni sejak dia kawin dgn laki org…jambul tu bukak terus je,drpd org dok meluat tgok yg makin lama makin terkuak tudung tu.

    0

    0
  36. Kembang Setaman says:

    Kembang dan kembang lagi… Terima kasih Botox!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape lah kau ni kembang ! siti mana ada botox ! minah jambu pandai tau tengok artis botox ke tk…..! jangan memandai2 je nk tudoh siti ni injet botox dosa tau !!! nanti tk dapat masok syurga………………tol tk bang naraaaaaaaa bang nara ooooooooooooooo bang naraaaaaaaaaa betol tkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      0

      0
  37. anon says:

    cubalah susu kambing merah afy haniff

    0

    0
  38. Prety says:

    Comei…. Canntik……….

    0

    0
  39. nona manis says:

    Wah! Lawanyer Tok Ti! Cantik sesangat,, (hai… biler la dpat jumper dia face to face…. )
    Walau apa pun org lain ckp pasal dia ni, she still No.1!

    0

    0
  40. maillambung says:

    nape tak kuor ni!!!!

    0

    0
  41. maillambung says:

    mane nixkuar pon…!!

    0

    0
  42. Siti Nurhaliza says:

    Kepada semua yang telah memuji sy.. Sy ucapkan ribuan terima kasih.

    Kepada yg sebaliknya, ingat, dosa anda, anda tanggung sendiri. Tq.

    0

    0
    • reena says:

      perasan nk jd tok ti la tu……uwawawawaawawawawawaaa

      0

      0
    • utk tokti says:

      salam siti nurhaliza, mmg lah dosa sendiri tanggung, tp kalau tak tegur, jadi tambah dosa sendirilah. Allah dah pesan kan, Amar Makruf, Nahi Mungkar. jd sama2 lah kita. :)
      wallahualam.

      0

      0
      • Apa2 je la says:

        Jangan mcm ni tok.. sok mati, orang jugak tolong tanamkan walaupun dosa masing2 tanggung sendiri. ;)

        0

        0
  43. tungku says:

    nampak ct beli beras taj mahal kat giant bukit antarabangsa .Patut la tembam … makan beras taj mahal .. hehehe ..

    0

    0
  44. wajib tutup aurat says:

    Aku agak, dia ni kapir. Sbb smua yg haram dia sokong. Moga Allah bg ko pengajaran sbb sukakan kebatilan.

    0

    0
  45. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    adoiiiii sakit mate aku tgk biru yg menyucuk nie…

    Aurat die laki die tanggung… tp, aku x paham fesyen per ke Jadah nyer CT pkai nie?
    x paham..x paham…
    dah byk duit tu bli la pkaian yg cukup, ni x cukup kain da aku tgk baju die nie…. hurmm cedih,,, ;-(
    cam xtau hukum agama..

    0

    0
  46. hamba allahh says:

    tak baik fitnah orang bukan2… kalau tak minat jgn la tgk.. dia tak paksa pun minat dia…

    0

    0
  47. skudiver says:

    SITI GEMOXXX BUT CUTEEEEEEEE…SENYUMAN MANISSSSS JEEEEEEE

    0

    0
  48. muslimah says:

    bilalah nak bertaubat siti ni

    0

    0
  49. komen sikit says:

    comelnye.

    0

    0
  50. Apa2 je la says:

    Ni siti bawak fesyen ala2 bebudak pakai selendang berlengan pendek pulak ke? Apa2 je la. :P

    0

    0