Written by AbangNara | April 6th, 2011

siti abp

Teringat lawak Shaheizy Sam yang mengucapkan terima kasih kepada Datuk Siti Nurhaliza kerana menarik diri dari ABPBH2010. Adakah korang rasa Sam tak boleh menang kalau Datuk Siti bertanding? Abang Nara rasa boleh menang tapi mungkin keputusannya agak sengit. Tak gitu?

Lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza di ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Fit Sparrow daripada Media Rakyat untuk gambar ini.

P.S: Facebook BeautifulNara kini sudah 60 ribu LIKE. Anda bila lagi nak join kemeriahan kitorang?

 

P.S.S // Orang kata Siti Nurhaliza pakai Premium Beautiful utk shape kan badan…<klik sini for more info>

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

siti abp

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

123 responses to (GAMBAR)Datuk Siti Nurhaliza Di ABPBH2010

    • ekkkkkk says:

      nampak TUA.. RAMBUT MCM.. pon pon..dah

    • Qassam says:

      Bagai bidadari..fuhh..cayalah..dato’ siti..

      Resepi Restoran Mohd Chan

    • peminat siti suatu ketika dulu.. says:

      ape yg comel? pelik je aku nengok.. siti!! klu kak siti bace blog BN ni, tlg la jgn pakai yang pelik2. klu nk pakai tudung, pakai betul2.. klu taknak, tak payah pakai. bila kak siti buat mcm ni sama sprti kak siti hina agama kak siti.. malu saya pada rakan bangsa lain, bile diorg permainkan agama kita sbb kak siti adalah idola paling terkenal.

      • 'Fesyen Muslimah Katenyeeeeew' says:

        Tak takut betul artis kita / blogger2 kita yang perempuan mempelbagaikan fesyen ‘muslimah’ katenyewwwwwwwww..

        Bukan menutup aurat, malah lebih kepada membalut aurat.

        Macam menghalalkan cara..
        “I tak boleh nak tunjuk, I kasi u tgk bentuk”

        Dosa sendiri tak tertanggung, dosa orang jahil yang terikut-ikut gaya n fesyen yang dibawa pula nak dipikul.

        Harap2 adalah insan yang boleh menegur.

        • lemon tea says:

          BENAR SEKALI… SITI NAMPAK LAGI AYU DAN MANIS APABILA BERTUDUNG PENUH DAN BERBAJU KURUNG… TAK PERLU HIPOKRIT… HIDUP YANG PENUH HIPOKRIT TIADA JALAN PENGHUJUNGNYA… KEMBALI PADA SURUHAN AGAMA ITU YG SEBAIKNYE..

      • Aib says:

        Hajjah Tok T ni sekali tengok
        dah macam fesyen kawan baik dia Kris

      • ***** says:

        xperlu nak kata org..zaman skrg ni pun yg pakai tudung labuh sampai pinggang pun belum tentu hati dia baik suci bersih! org mcm tu lagi buruk perangai dia! pakai tak pakai itu hak masing2..kalau pakai tapi perangai masih xubah nak bt apa?atleast ct ni still sopan..gosip pun xde..org kalau dah xsuke org tu mmg la bt apa pun salah dimata korg! skrg ni klu bkk website lucah pun aku tgk ramai je ppuan pakai tudung yg ‘berlakon’..pikir2 kan..

        • aku says:

          org yg tak tutup aurat tak yah laa dikate baik.. dah terang terang LANGGAR PERINTAH ALLAH!!! sopan???bukan sopan, bagi aku die ni menghina ISLAM… kerana die laa ramai skang wanita2 mule pakai BARUT KEPALA macam tu… bwk2 bertobat laaa.. sok ko masuk kubur malaikat tak tanye ko siti ke???…

        • lemon tea says:

          MENUTUP AURAT ITU WAJIB HUKUMNYA.. ADAKAH SAUDARA/SAUDARI INGIN MEMBANTAH PERINTAH ALLAH??????? YANG HARAM TETAP HARAM. ITU ADALAH SYARIAT.

        • Bagi aku la kena tgk dua item yg berbeza sopan/baik + bertudung. Kalau baik n bertudung dpt dua pahala, baik tp xtutop, masih dpt satu pahal, and wp org tu jahat/buruk perangai tp pakai tudung dia still dpt pahala pakai tudung. So x elok nak kata buat apa pakai tudung kalau perangai xelok, sbb at least dpt gak satu pahala kan……

        • manggo says:

          betul & benar sekali pendapat saudara…at least dpt 1 pahala drpd langsung xde dpt ape…

        • 'Fesyen Muslimah Katenyeeeeew' says:

          Zaman sekarang zaman fitnah..

          Maka jika nak membanding yang pakai tudung pun ada tak baiknya itu perkara lain. Anda nak turut sama jadi agen pemfitnah bila ada yang sama-sama mengiyakan kata anda bulat2.

          Sama jugak bila orang tu berpakaian tak senonoh sedikit, dan ada yang mula membisik2 gayanya yang seakan pelacur, Mak bapak tak pandai mendidik, tak amal gaya hidup Islam. Ditambah dengan beberapa orang yang menyokong statement yang tak ada asasnya. Kan dah menjadi buah fitnah.

          Perkara yang cuba diterangkan/dijelaskan adalah aurat itu wajib dipelihara setiap wanita mengikut syarak yang telah ditetapkan. Jangan guna akal dangkal yang hanya menganggap baju besar = jubah.

          Fitnah utama sekarang ni.. apa yang berlaku hari ini..Islam difitnah dengan ‘gaya muslimah’ yang diwujudkan. Mulalah orang lain menganggap “oh boleh pakai macam ni.. boleh pakai mcm tu.. asalkan tutup”. Dengan mudahnya kumpulan2 manusia jahil ini terbentuk. Penyebar fitnah semakin bertambah biak.

          Sebab tu bila ditanya pada gadis arab yang datang ke Malaysia, kenapa pakai tudung nampak jambul, katanya.. dia melihat Malaysia sebagai negara Islam, dia mengikut “gaya Islam” yang ada kerana pada pandangannya ia lebih ‘cantik’!

        • wer says:

          aku sokongg……

    • F bukan nama sebenar says:

      Dato’ ct da mcm ct saerah la..tembamnyee..tp cute mase dia jd wonder gurls..hahaha sabo jela..

    • lia says:

      nmpak da mcm adik die..siti saerah…tembam sgt…kurus sure cantik…

  1. hola says:

    tang rambut mmg klasik…

  2. kemakemo says:

    errrrrr blh laa~

  3. nama saya says:

    dah macam muka saerah.

  4. annadzirah says:

    siti comel sangat masa nyanyi lagu penutup tu!!!.

  5. mazen says:

    i luv siti…suka sgt p’sembahan comel dia dlm abpbh. he heee….

  6. yaya_yumi says:

    1st

  7. anum says:

    muka ct dh sama ngan muka saerah.. akak dik dh 31 tp org ckp akak 27.. pelik2..

  8. miss_pinky says:

    yaya_yumi
    ap yg 1st nye.?
    heboh bonar,xdpt 1st pon.!
    siti comel,tp buat rambut cmtu nmpak siti berisi skit. :)

  9. ib says:

    I want nobody nobody but you siti!~ hehe tp memg best shaheizy sam menang! Deserve it! Bkn sbb siti tarik diri tp sbb die the coolest der! Hehehe~ sokong siti tarik diri. Xmasuk abp pun xpe dh… Hehe~ siti saranghae!!! ;)

  10. leolizza says:

    siti ni tembam sikit ni… tu muka nmpak cam saerah… tp oklah… still comel… tak kisah la nampak tua ke muda yg penting kematangan kan… at least tk nmpak ketara sgt umurnya bila bergandingan ngan datuk k… cayalah siti… tp tudung kepala tu yang tkleh nk terima lagi… haaaaiiii….

    • Berdiam lebih baik says:

      kita brdoa je la..moga dye dpt hidayah yer… doakn yg terbaek tok dye… selebihnya bia la dye ngan Allah…

  11. kak limah says:

    Ah korang yang memang tak suka ct takyahlah nak byk bunyi, kalau dah tak suka, yg elok tetap nampak buruk di mata korang 2! biarlah nampak tua ke apa,adatlah.. dari pada yg umur tua tp wjah botox sana sni tak guna gak!

  12. lulu says:

    sebijik cm saerah hehehe….saerah kalu kurus msti cun cm ct kot yek

  13. Masz says:

    tp satu yg besh.. dato’ ct ttp nmpak langsing wpon muke berisi cket.. comei je…
    tol x??? hihih

  14. rengrengrong says:

    sebijik muka saerah terutama gamba yg 1st…

  15. geli geleman says:

    dah gemok skrg.

  16. ocay =) says:

    anum perasan muda..hahahahahahaha

  17. merong says:

    si dinda ni mulut ko mcm longkang la. suke hati die lah nak pki ape pun. dosa pahala die yg dpt. yg ko sebuk2 ngata die xpasal dpt dosa. bodoh ini orang,,,,,

    • maha wangse says:

      sokong… sebok kire dose pahle org plak, kire diri sndiri dlu la, kalo ct dpt dose yg ko mengate ct ni ko igt ko dpt pahle ke??

  18. man says:

    rambut mcmni cuma erra fazira je yg sesuai pakai…ct muka bulat kureng sesuai…

  19. CITY says:

    Tgk CT ne sangat mcm Mariah Carey….dari cara senyum+tahi lalat kat tepi tapi CT punya dah hilang ke?…heheheh

    • Berdiam lebih baik says:

      bkn hilang la ngek…dh dittp mekap lol… kaw ingat tahi lalat slama2 nyer gelap ker… ak nyer tahi lalat..dh pudar lol… dh cm ilang ..pe la kaw nie… ish3..

      • City says:

        AKU rasa tahi lalat dia 2 celak jeh yg lebih….nape masa dulu2 bersemangat nak hitamkan tahi lalat..la ne xnak…sebab dah popular?…myb masa mula CT nak jadi artis masih mencari2 identiti sebagai dorang penyanyi

  20. missy2 says:

    hipokrit yg d sanjung ramai..dunia2

    • mazen says:

      missy2… aku bangga menyanjung si hipokrit yg ko kata ni. sbb dia rajin tlg org sana sini. tp aku pelik jgk, sbb aku x pulak rasa di hipokrit. sorry….

  21. lolyat gang says:

    siti is a fat lady

  22. qasehraihan says:

    saya minat betul dia ni…
    tp nape gmbo kali ni dh mcm saerah dh ni??huhu

    jmput baca semua..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-cinta-padamu.html

  23. XooXoo says:

    selama Anugerah Bintang Popular ada ini ..aku tertanya -tanya..
    hmmm POPULAR ke kalau undian dihantar oleh individu yang sama lebih2 lagi kaum keluarga sendiri..sanggup berhabis duit mengundi..semata2 nk dpt bintang paling POPULAR? aku tanye ..jgn ada FANATIK artis slh fhm plk..heheh

    • XooXoo says:

      alamak silap post kat sini..tp klu siti masuk lg ABP confirm dia menang..pengaruh nye sgt kuat.tanpa perlu undian dr ibunya.

    • Zubir says:

      dah nama pun artis popular.
      sama ada undian dari peminat atau keluarga.
      itu hak masing2.
      tapi walau banyak mana pun keluarga yang mengundi,
      kuasa gandaan adalah peminat itu sendiri.
      jadi haruslah peratusan yang lebih itu dari peminat.
      seperti kes sam ini, walau kak khaty juga mengundi,
      tapi peminat sam memang ramai.
      dari zaman pae lagi.

  24. nancypoh says:

    Antara banyak2 artis malaysia, sy paling respect Siti Nurhaliza..bukan sahaja maintain populariti malah maintain cantik dan down to earth..kelass gitu..

  25. N says:

    dah macam gaya macik2 org bugis aku nengok si siti bila pakai serkup jer…

  26. orang asli says:

    ini bukan nama nye hajah. hajah pada gelaran jea. kalo betol2 hajah,bukan berpakaian sebegini rupa. rambut jambul depan,nanti bukak semua tudung,caya la cakap aku. dah la gemuk! ni ke yang korang duk bangga2 kan??? aku dengar2,k tak suka pmpuan ni pakai tudung. rosak2..

    • Berdiam lebih baik says:

      kalo dh org asli 2..memg orang asli la kaw nie… tp rase nyer org asli kt msia nie x cm kaw… buek malo yo… jgn persoalkn org? kita tegur..then kita brdoa… xyah nk fitnah sana cnie… suke na..tmbh dosa…ish3…

      • orang asli says:

        ahh engko. poyo jea lbey. kalo dah bdiam lebih baik,baik ko diam jela trus. xpayah nk komen2. tahu la ko ni fanatik pmpuan ni. aku juz tegur ape yg betol. dh kalo org lain pon boleh tegur cam ape yg aku tegur,aku rase dah xsalah. ko nak cakap aku org asli,ko pon xde akai ke ape?? aku orang asli moden meyhh.. orang asli sekarang dah xkuno. siap boleh layan internet lagi. kuakuakua!!

        • Nanako says:

          ala orang asli ni,kat cni berani la bebunyi,cuba cakap depan ct..ada berani?..hahahaaaa

  27. A says:

    Suka tengok Ct, tapi tang serkup pala tu tak berapa berkenan…… Segan bila ade student non-muslim tanya… boleh ke pakai mcm tu….

  28. kaki_g0ssip! says:

    stail rambut mcm stail rambut erra time tunang ngn yusry dolu2.. ct nmpk gomok dlm baju ni..

  29. Maia says:

    Tu anak rambut yg berombak2 kat depan tu mesti wig kan Tuk Ti ? Dosa juga tauu pakai wig… :)

  30. anis says:

    sorilah kawan2 dulu i mmg minat gila dgn ct tpi sejak dia kawin dgn d k …minat sy terus hilang…dh tk respect dia lgi…dh ambek laki org jgnlah suruh ceraikan istri no.1 … awek bkemampuan jdi no. 2 pun blh jadi Dato atas usaha sdiri….tulus ikhlas dr ati…klau tk suka jgn tgk nnt termengumpat…pahala tk dpt dosa btambah…

    • Berdiam lebih baik says:

      kaw merepek pe anis? akai ad x? jgn duk suka2 men tuduh…awok tak tawu ujung pangkal nyer nk bsing.. kalo tawu pon xperlu.. gtawu org… beringat ingat la kita… bkn nk brlagak ustzah… tp sbgai ingatan… ckup2 la korg nie..

      • lemon tea says:

        BERDIAM LEBIH BAIK DARI BERGADUH….LEBIH BAIK FANATIK KAT NABI MUHAMMAD SAW DARI SITI NIE… TAK DE FAEDAHNYE….

  31. saje sibuk says:

    dah serupa saerah

  32. KakLimahMataHitam says:

    udah la mempersendakan kewajipan bertudung dgn berserkup bahagian sanggul saja & tang jambut tersembul keluar. ini dah pakai pulak rambut palsu yg sah2 tidak digalakkan agama. apo nak jadi la ekau ni siti ooooiiii…??

  33. tontogirl says:

    ct org puji sopan..
    tapi aku tgk tak le sopan mcm muslimah pun..
    baju dia dari dulu semua ketat2 ikut body..
    lanih bertudung tapi bersanggul depan nampak leher..
    pegi haji/umrah berkali2 pun tapi seruan dari Allah sebenarnnya blom hadir.. masih buka aurat masih pakai baju ketat2..

  34. AB says:

    pelik lah Siti Nurhalizah ni..knape nak style jambul camtu? kalau compare pic Hjh CT pakai tudung penuh..sgt2lah berbeza..kalau pakai tudung elok2 nampak muda n sweet sgt (mcm wat persembahan kat rtm ari tu) tp kalau pakai serkup siap buat jambul mcm tu..aduhai….nampak tua dr umur sebenar…

    O my dear Hjh CT..mudah2an terbuka hatimu tuk memakai tudung elok2…amin…

  35. taipalat says:

    ARGGGHHHH TIDAK PENYANYI PUJAANKU SUDAH GEMUUKKKK……PLZ DIET

  36. Rozel says:

    kalau tak jadi hajah pun. wajib tutup aurat la.
    ish3
    Hajah siti. saya sayang siti. saya harap siti boleh pakai tudung dengan lebih proper. kalau tak nak pakai tudung belit2 pun takpa. asal tutupla mana2 yang patut. terutamanya rambut tu.

    tengah bayangkan siti pakai tudung maca yuna. comel jex rasanya. kalau tak sesuai pun. cari la tudung yang lebih sesuai.bukan sekadar pakai skaf.

  37. joned says:

    org kata kalau nak tau rupa isteri kita bila tua,tgk mak dia

  38. KITEPUNYE says:

    ske tgk ct….cuma nmpak rambut tu la yg x best…….psal dia kawen dato k tu jodoh dia….kalu ckp dia yg suh k ceraikan isteri 1st tu tipu….k mmg lame cerai isteri dia sblm ct…..
    mmg dia hajah tp tu antara dia ngan tuhan kalu malu ngan bangsa len aku lagi malu tgk artis yg x popular bogel dlm video, pakai seksi (cth dlm mjalah mangga)bersepah2…stok nmpak segala knp xde komen beria2….
    sethu aku la org yg dr mula xske ct je akan maki hamun dia….my dia pelan2 dlm penhijrahan…..artis yg lain kalu nk mentionkan mmg terkira seksinye. RCW pon korg tau dia cntik je korg x tgk pkaian dia mcm mne..???

    • Berdiam lebih baik says:

      Subhanaallah… tengs la yer awk… komen memg btol2 ley dtrima akal… mcm nie la kalo nk komen pon… sbb kita nie manusia… org islam lg 2… so kita mst tahu mane baik mane buruk kn? so pham2 sndri la yer kn?

  39. soraya says:

    mcm siti saerah

    • jerome says:

      yeapp. siti bulat macam saerah dahh hihihi

    • ladyorange says:

      siti saerah kot..kih30..kesian..da tak nampak tudung..makin terlucut ke belakang..huhuhu..oops..tak leh komen..ader ramai peminat tegarrr..kih30

  40. mazda6 says:

    dia ni dh x relevan lg..baik dok kt umh diam2 jer. persembahan skrg pon dh ala-ala je…to peminat fanatik tlg la kawal emo kamu ye

  41. permata says:

    CT M’jd pujaan rmai… klo ct pki tudung y sempurna mesti rmi y ikut…. so lbeh byk pahala, insyaalah…..
    perlu diingat kte xtau ble kte akn mti…. sekiranya kte rse kte blm puas lg dgn dunia glamer ni tetibe allah tarik nyawa kite…cmner…. pesanan tuk diriku jgk….
    aku ckp cmni sbb syg klo x biarkan je.. nk sexsi ke pe…. tul x..

  42. mama4dara says:

    dah macam saerah pulak…

  43. bella says:

    Takpelah kalau berat badan Siti dah naik.. Asalkan Datuk K tk kisah.. Mane tahu Datuk K lagi suke tgk Siti berisi drp dia kurus agknye.. :)

  44. hot mama says:

    makin bnyk jambul ct keluar nk jd ape ntah,x mustahil nanti buka habis

  45. tak suka susuk says:

    ader dgr citer ustaz terkenal dlm tv ni bgtau, ct hilang seri lepas dibuang susuknya oleh ustaz tersebut semasa berubat dengannya sbg syarat untuk dptkan anak.tak tau betul ke tak.kalau betul,tahniah sbb siti dah insaf.

    • cicakgirl says:

      kalau betol mesti dh jadi hot cita ni kat BN ni..tapi tu la kalau kita x nampak dgn mata kepala sendiri lebih baik kita berdiam drpda free2 ja dpat dosa kering memfitnah org ka..

      kalau betul dia susuk semua xkan la org boleh nmpk muka dia dh tua ek..

  46. ocay =) says:

    x payah la nk mengata org lain lbeh2..kalo nk tegur org, tegur baik2..x perlu guna perkataan yg tidak elok. kalo x reti tegur elok2, diam jela…buat tambah dosa jeh kalo berbunyi.

  47. ,,,,,,,,,, says:

    gagah perkasa!

  48. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    macm siti saerah pulak minah jambu tengok siti ni…..gemok nye siti ! dh macm mak cik mak cik pulak ! padahal siti ni muda lagi kn ?

  49. sifu says:

    tok ti yg debab….simply siti kena jual gk produk tok kurus nih…hua3~

  50. annagurl says:

    dulu pakai baju longgar pas tu berani pakai baju ketat nmpk bentuk badan…mana sopannya? setuju sgt ni bkn tutup aurat ni balut aurat nama nya..

  51. Sweet pink says:

    Rambut dia yg buat dia tak cantek.. Sapelah yg suruh buat rambut cam tu??

  52. genuine1224 says:

    nampak berisi, tapi masih cantik!!!

  53. anabobo says:

    dari tepi xlawa dah body.
    pakai tutup aurat lg bgs puan ct oii

  54. sukasuka says:

    same2 doa kan siti moga terbukak pintu hati utk bertudung tutup terus.lisa suka laki macam ni

  55. ntah apa2 says:

    ok je….. janji terus nyanyi n buat album isi lagu best2…

  56. tak berkenan says:

    Bangga menunjukkan susuk tubuh kepada umum …suami pun kena tanggung dosa….masa kat RTM litup dan longgar kmdn jadi ketat dan sendat…..seolah-olah tuntutan agama ikut majlis .Moga diberi hidayah oleh Allah…sekadar rasa terkilan…………..

  57. Bull says:

    Tu rambut ke inner tudung? Atau dah nak tunjuk rambut balik dah.. Aku tengok orang arab pakai jubah tapi rambut pun nak tunjuk sikit2… Yang pakai tudung ada pula kata nak tutup lovebite…Rosak2..

    Cubalah ikhlas oi kalau betul2 nak pakai tudung, pakai lah tudung..Dulu tudung balut nangka sebab ketat, sekarang ni tudung balut mangga, sebab longgar2 macam Tujima (takleh sebut nama betul)..

  58. Erin says:

    Siti,Don’t fall for the rumour out there. I always OVE you.

  59. Erin says:

    Siti,Don’t fall for the rumour out there. I always LOVE you.

  60. yayayummy says:

    awatla pelikbebenor baju ct ni..old fashioned tol..dhle wat rmbut mcm tu,lg la nmpak kegemukan terserlah…dh jd fashion victim tok ti nih..suke tgk koleksi baju lame2nyer yg cun itu..ct,pliz cmeback ur original style…..

  61. oblivious says:

    yang x suka siti bla la dri sini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……korang ingat korang bagos sangat ke?…..bagi nasihat konon,padahal mengutuk,mengumpat,buka aib diri orang lain……kalau da baik sangat jgn la bukak BN nie….ade ramai lagi mak datin or artis wanita yg pakai sendat mendat n seksi tapi balik2 siti gak yg kena……korang ingat pahala korang tue da ckop tuk melayakkan koe masok syurga?……hahaha,sape kn boooo aq boooo la….ade aq kesah??……korang sememangnya bukan bagi nasihat tapi mengutuk…………bagi nasihat ke kalau menulis benda yg bukan-bukan……balik2 entry siti je mesti ade isu TUDUNG………BOSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..lantak die laaa……dosa die,die la yg tanggung……..perlu ke setiap entry siti ade isu TUDUNG nie……siti nie penyanyi,bukan ustazah…….da terang lagi bersuloh die buat dosa dengan mendedahkan aurat suaranya……..bukan la bermaksod saya menyokong orang berbuat dosa tapi suda muak untuk berbahas mengenainya……lagipon,siti bukannyer nk baca ape yg korang tulis……kepada yg rase diri die tue alim n baik sangat,berambos!!!!!!!!!!!!!!!!…….pegi la solat,blog nie tuk orang yg jahil cm aq je……yg baik bole bla la dari sini…..pegi bace surat khabar HARAQAH……hahaha…..ade aq kesah?…….

  62. aron says:

    Siti ni dlm tv or pic jer nampak tembam. klu kat luar kurus orgnya. aku pun terkejut bila jumpa dia secara berdepan, beza sgt. cantik kat luar lg dia ni.

    psl tudung plak, aku no komenlah sbb diaorg nih artis. suara pun dah kira aurat. so, pendapat peribadi aku, klu nak tutup aurat biar tutup semua. maybe bl dia stop nyanyi nanti dia bertudung btul2. janggal plak aku rasa bertudung litup, tapi terkinja kinja menyanyi.

  63. Allegro says:

    Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to find anyone with some unique ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that’s needed on the net, somebody with a little originality. useful job for bringing something new to the web!