Written by AbangNara | March 8th, 2011

datuk siti

Cerita banyak tak guna korang layan je lah dekat 40 keping gambar Datuk Siti Nurhaliza, Datuk K, Saerah dan ramai lagi di majlis perkahwinan adik mereka. Sila klik entri ini sepenuhnya untuk gambar-gambar. Kredit gambar Forum Cari.

datuk siti

datuk sitidatuk sitidatuk sitidatuk sitidatuk sitidatuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk siti

datuk sitidatuk siti

datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti
datuk siti

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

205 responses to (GAMBAR)Datuk Siti Nurhaliza Dan Keluarga Di Majlis Perkahwinan Adiknya

  1. Paan Jr says:

    kadang kadang terpikir jugak. dorang ni secocok ke tak ek? huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 34
    • oren says:

      hahahahaha…aku pong pikir cenggitu gak. aku lagi hooootzaa pasal si saerah tu. perut tu.hmmm. sila korek2,gali2 stori waha bang nara yee

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 17
      • Dalee says:

        meh aku korek cite ko oren…ko dah kawen ke?

        Doakan yang terbaik untuk semua… tapi Siti berat xturun lagi… jual produk kecantikan mesti mau cantik maaaa…..kalo xsapa nak beli…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 13
        • oren says:

          sebok la ko nak taw pasal aku….siti tu bahagia, tu la pasal dia -sehaat-(berisi skit je,xgemook mana pun). siti sikalang sulah manyak cantik loooo.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 15
        • m. nasir says:

          tapi kenapa tak nampak pun suami nya saidah? suami nya rozie si ayie pun tak nampak juga? suami nya saerah ada dengan dato khalid tu.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          kulit tok ti sememangnya santekkk sangat….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
        • Dalee says:

          tau pon kau oren tak suka orangkorek2 cite pasal ko.. Jadi elaklah mengorek cerita pasal orang ye tak…Tak nafikan die memang santekk.. betullah mungkin muka nampak bulat…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • nina says:

          siti berat tak turun lagi?? yeke?
          2 minggu lepas baru je jumpa tok ti ni. kurus je badan dia. cuma part muka, pipi yg tembam. tak tau la nape dlm gmbr nmpk die berisi.. :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
        • entah le says:

          entah le..dah tak ‘feel’ kat cerita hidup Siti lately…Dah tak merasa kewujudan dia sebagai penyanyi no 1.. :(

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 35
        • Nanako says:

          ko je yg rasa camtu..kitorang tak rasa pun..hahahha!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 34
        • wartawan murai says:

          ..macam ade tak kena jew ngan famili Siti. Pictures tell 1000 words..macam tak mesra.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
        • CSI KL says:

          Muka Datuk K..macam tak happy je…Kenapa yek? :(

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 12
        • cermin ajaib says:

          alah..paham2 je lah. Orang dah berumur, business lagi, ex wife lagi, anak2 lagi, bini muda lagi, ipar duai lagi. Agaknya Datuk K rimas kot..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
        • cella says:

          ensem jgk datok K nih….hmm…untuk org yang berumur cam die mmg die ensemm….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 10
        • Mulut Lazer says:

          Datuk K…geli lah! :(

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • n2011 says:

          Dalee, i just met her yesterday at Pavilion, dia dh kurus laaa…. dlm pic jer nmpk kembang… real slim sexy tu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
        • Tukiman says:

          Entah le..makeup artis Siti lately macam tak pandai main shading..nampak muka Siti selalu ‘kembang’ dan sembab dalam photo.

          :(

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
      • ape2ajerla~ says:

        sampi skrg lum terungkai kisahnya~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
        • mia says:

          MUNGKIN siti ni ada masaalah kesuburan .. slalunya mereka yg kedatangan haidnya tidak teratur .. berat badannya meningkat ..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 28
        • comei says:

          mana ko tau haid ct x teratur?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 8
        • nani says:

          kan mia kata mungkin comei, mia just bg pendapat je tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
        • kucingemok says:

          tu la nasib org ppuan, bila x kwin, dikata x laku, bila dah kwin dikata gatal, bila x pregnent, dikata mandul…(sumber: ceramah ustaz kazim)

          ntah2 datuk k yg ada masalah kesuburan…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 11
        • hahaha says:

          macam2…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
        • biskut says:

          @kucing gemuk..kalu dtk K ada msalh ksuburn,xde la 5 org ank nya dgn istri sblum nie…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
        • kucingemok says:

          biskut…ingat lelaki takde expired date ke? klu sperm tu dah x kuat, low count lagi…susah gak la nak dpt anak…apa2 pun, hal mengandung tak mengandung bukan urusan manusia…Allah yang tentukan….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 3
        • Shahrizza says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 47
        • Dalee says:

          Aduii cik Mia sentuh pasal kesuburan pulak… saya haid terator pon xde lagi hah.. berat pon naik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sue says:

      comel nyer sitiiiiiiiiii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 14
    • Gorgon says:

      Sister gereja pakai tudung lebih elok daripada Siti! kahkah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 31
  2. ehem says:

    semua comel2.tahniah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 11
  3. Nazim Nasri says:

    yg pic 1st skali tu pic sape? mcm bukan saerah je. t5ah sape sape je

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  4. Lipstick Hijau says:

    semua kiut miut…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
  5. Nanako says:

    Ni majlis kawin adik lelaki siti laa..wife dia sebiji cam muka saidah jugak..tu yg konfius mula2 tgk..beruntung dpt jadi part of family siti nurhaliza..semoga perkahwinan dorg kekal sehingga akhir hayat.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 11
  6. zuarxpdc says:

    ayunye tokti kita ni kn abg nara…hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 14
  7. yanie hakim says:

    ni bkn adk siti yg bernama hafiz tu ke… sama cntk sama pdn.. smga bhgia, amin..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
    • jijah says:

      ni bkn yg nama hafiz. tu yg bongsu. ni yg nama ali, penah dulu dok masok ujibakat af.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  8. mamamya says:

    hensem jugak ye adek tok ti ni..wife die pn ade iras2 fmly tok ti ni..he3..btw congratss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  9. ABANG JAIJAI says:

    siti tak perlu make up bulu mata penyapu, pipi menyala. macam ni pun dah sangat cantik. kalau tebal sangat nampak tua..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 8
    • sofea says:

      sangat2 sokong…..tak tahu kenapa suka sangat2 tengok muka siti…manis je nampak….org slalu tuduh die bkn2..tp Allah bg kejernihan hati die 2 kat muka die…tanpa mekap sgt pun still manis..cantik je…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  10. shiro says:

    huhu siti ade adik laki ek.?baru tahu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  11. suffer8zine says:

    wahhh banyaknya gambar

    Terkini : FrenzyFM Kini Dengan Interface Baru

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  12. apisv2 says:

    sempoi je datuk k

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  13. peace says:

    adik lelaki siti – Mohd Ali . lepas siti nih.. abg saerah.. yg duk ngn Rozi pic las2 tu baru adik bongsu siti Mohd Hafiz..

    hehehe maklumat dijamin betul.. ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  14. missyqaldina says:

    mmg perut saerah tu bsr ke????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  15. melah says:

    bile aku tenung lama2..saerah dh mcm siti dh..eh ke ct mcm saerah..maksud aku tang body..ahahahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
  16. Princess Suci says:

    Nape muka Datuk K mcm terpaksa senyum jer….hihihi
    mybe dlm hati dier, aku dah tua dah depa ni sume muda mudi lg….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 5
    • comei says:

      ye la kan?macam penat pun ade.macam tpksa dtg ke mjls pun ade..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • red Onion says:

        a’ah ntah nape bila tgk muka dato k nieh aku tiba2 rsa menyampah plak hahahaa dato tie cantekk oww..suka tgk klu dia make up cenggini comei sungguh. tp tdung tuh bila nak tutup penuh mana tau pas tutup tuh dpt baby kan berkat katakan hahaaa

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
        • sofea says:

          ya allah korang nie….kenduri kahwin ni kan mmg penat..so mmg la muka datuk k mcm 2,,,dh Allah nak bg die muka mcm 2..yg korang risau sangatkenapa????

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • roce says:

          tu lah..dia penat kot..
          kan da berusia..
          mana la boleh ckp cmtu..
          lgpon mana tau kot2..sblu ni dia baru balik dr oversea ke..uruskan bussiness..
          jgn tuduh2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Nanako says:

      korang ni,datuk k kan bisnesman..mmg la kena terkejar sana sini,ngan bisnes lg n undangan majlis lg..cian..mesti dia penat giler2..dulu terserempak datuk k kat klia..masya Allah,muka dia manis sgt2 and siap senyum dkat kitorang..kite pulak yg tersipu2 ngan dia..haha! :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
      • Geng Jambu says:

        aik nanako..jangan sampai terpikat plak yew..nanti,jd madu ct plak nanti.hehe..juz kidding

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  17. [...] Link: (GAMBAR)Datuk Siti Nurhaliza Dan Keluarga Di Majlis Perkahwinan Adiknya [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  18. ME says:

    majlis adik lelaki leh kata mewahla gak seluruh keluarga ada,tp tang saerah..klu aku jd saerah mesti aku terasa,xtaula korang2 cmne kn…..jgn bg ayat klise melayu plak,jnji nikah majlis xde pun xpe…walhal tipu sgtla klu pompuan xmo wt majlis kahwinnye sempurna,makeup cantik,baju cantik,n pelamin cantik diserikan dgn kehadiran adik beradik dan saudara mara.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 5
    • sayangselasih says:

      lelaki dia tak mampu lah tu…takan nak siti plak yang tanggung majlis kawin dia…malu lah suami saerah tu…kalo ikut saerah nak buat majlis…pasal adik lelaki siti tu lantak dialah nak buat majlis ke tak…adik sendri

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • jelingskit says:

      ME..i agree sgt…bkn nk jahat..
      tp pk sndiri…majlis adik lelaki yg ni kemain gah…
      meriah sgt…
      tp majlis saerah knapa hambar jer erk…???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
      • kui3 ak xbrsalah says:

        cbuk la korg nie!!!!!!!!!!!! majlis hambar le meriah le… kang wat meriah2..korg gak yg mengata x ingt dunia!!!! huh!!! bosan la ngn pemikirn korg nie!!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  19. comei says:

    budak kecik dlm kta tu sape?ank buah dia ke?mcm mk ct

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  20. jiji says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 144
    • sesape says:

      bodoh.adek ct llki la

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
      • abel says:

        perhh sebelum kata apa2 pikir dulu lah tuh kan adik laki dia so nk laga2 pipi ka cium ka suka ati lah satu baka bongong tul!!nie y nk maki2 nie aishhhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
        • eh?? says:

          NTAHNYE…mandai je memekak tak usul periksa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
        • naddy says:

          hahahahaha gla la si jiji nih,tuh adk dia la mangkuk…!!!! malaunya….ko out la dr ruang nih main hentam kromo je…

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Cik Kiah says:

      Eh bukan ker yg die laga2 pipi tu adik die sndiri?? Ape masalahnye nak laga pipi ngan adik beradik sndiri??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
    • ketawariang says:

      bukan ke yg kawen ni adik lelaki siti…. x batal la air semayang nye… td pun pk gtu gk… tp bile baca komen2, baru tau yg adik siti pengantin lelaki… bkn perempuan..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • mai says:

      siti ngan pengantin laki ker??? adik siti la laki tue… muhrim laaaaa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • dorayakigirlz says:

      suke ati je ckp owg gilow..len kli bce r dulu komen2 kt ats 2..bwu tw sape yg kawen..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
      • comei says:

        ye la kan?cik jiji…len kali,selidik dulu sblm tdh.dosa bsr ftnh tu cik jiji…harap u minta maap kat ct.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • sayangselasih says:

      ooi cik jiji…yang lelaki tu mmg adik kdng siti sendiri lah. adik bongsu dia…cba tgk mka adik dia tu da iras2 dgn ayie abg sitilah…dorg tu cuma da 3 org je ppn…yg ln semua llaki….ko nie mmg ngoklah…takan lah siti tu bodoh sgt..jika adik ipar dia sekalipun llaki tak slh sbb dorg mmg dah muhrim..ln kali ckp tgk dulu jgn main belasah jer..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 20
      • key says:

        kalo adik ipar die lelaki, bukan muhrim la cik sayang selasih. lain kali study dulu yer

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
        • tazmaniandevil says:

          adushhhhhhhh, nk blame org, tp diri sndri pon tak betol…rosak org Islam jaman skang….huhuhuh

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
      • tamara says:

        cik selasih sayang….

        jgn smpai mmutar belit hukum….hukum Allah tak pernah mmbenarkan sentuhan, bukaan aurat antara ipar duai dan biras…..ptalian kekeluargaan mmg wujud…tp masih ada batas seperti batas dgn lelaki/wanita bukan mahram yg lain……..

        so selepas nie, jgn la buka aurat n bersentuhan dgn ipar/biras yg berlainan jantina…..apatah lagi dgn lelaki yg jauh jarak persaudaraan n lagi2 yg tiada apa2 ikatan muhrim.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
        • Lin says:

          btol tu..cuma kalau dah jadi ipar duai, haram kawen selagi ade ikatan je..andai kate bercerai, boleh kawen dgn sape2 pun..sah nikah..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • Mesin says:

          Mesti ko dah segan kan? sbb rupe2-rupenya pengantin lelaki tu adik ct? tah pape la.. selidik dulu len kali

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • Mesin says:

          i mean that ‘jiji’..huhu

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • naddy says:

        tably la sayangselasih oi…dorg ttp bkan muhrim aurat pn kne jga even ngn ipar duai…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • mera says:

      eh,jiji…tu adik kandung dia la…bkan adik ipar dia….hang yg gilow…kta org plak…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • cik wiwin says:

      ngok ngek ke ko jiji. bace la bg habes dulu..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • lelaki terkiut says:

      itukan adik lelaki dia, ko ni bangang ke hapa, orang macam ko lah yg tak layak nak berdakwah dan orang takkan dekati tau, bacalah komen komen lain sebelum nak komen, tu adik lekai dia muhrim dia, pehal ko, ko ni hbaru masuk islam ke apa?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • lola says:

      nk haram apanya…2 adik kandung ct lah..!!!! sedarah sedaging…..bengap sgt knape?…ni msti kes buta uruf @ pemalas nk baca thp tapir…..( geram bila org tuduh tanpa check dulu)..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • pink says:

      lawak arh kau jiji..dh laki tu adik kandung die..ske die arh nk laga pipi kew apew..dh mmg muhrim die yg sah..
      laen kali..sblm ckp tu..pk dulu..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • atie says:

      bodoh gilalh jiji ni …mgkn x pandai baca kot…hampeh

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • cik gee says:

      wei hei bengong tol jiji ni…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Mesin says:

      Muahaha..yg dislike message2 reply si ‘jiji’ nie..mesti si ‘jiji’ tu sendirikan..sbb yg click dislike sorang je. :p

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • kui3 ak xbrsalah says:

      ahhahahha..ternyata kebodohan kaw nmpk sgt2 c jijik oi!!!!!!!! hahahha…malu wey malu… 2 la… len kali jgn duk cbuk2 hal org..kan dh trima blasan..kui3…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • kau dan aku says:

      alahai.malunyer aku baca

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mine says:

      0i Jiji..k0 la y gil0w..ade aty nk k0ndem 0wg..Lenkali bc smbl bukak mata bes0r2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zul asmara says:

      bwat malu ja jiji nie..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. N says:

    sian kat saerah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  22. saje says:

    eh tu bkn ke adk lelaki die ker…adk kandung….slh ke laga pipi adk kandung sndri…..sory kalu saya slh tolong btlkn….peace………..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  23. kaki_g0ssip! says:

    OWHHH KAWIN SAERAH LANGSUNG X NMPK MUKA HANG EH! BTG HIDUNG PN X NMPK. MENTANG2 LA SAERAH KAWIN EXPRESS.. X PATUT SGGUH ! BTW ADE SORG BABY DLM GMBR NI ANK SAERAH KE?? OPPSSS~~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • Princess Suci says:

      saerah da besalin ke blom

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • kaki_g0ssip! says:

        NTAH.. X DPT NK DIPASTIKN.. CUBE KO TGK PRT DY? ADE RUPE MCM ORG BRU LPS HBS PNTG X? HIHIHI. OR MAYBE SHE’S PREGNANT NOW?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  24. -pelik says:

    ape kebende nye ko ni jiji, siti dok laga pipi ngan adik kandung die sendiri..xkn nak laga pipi ngan adik ipar perempuan dosa kot?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  25. @jiji: sape yg laga pipi ngan sape yg batal air semayangnya?…dah tu kan adek kandung dya..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  26. kakchubby says:

    berapa la sumbangan si siti ni masa adik dia ni kawen ek? si datuk k tu pulak mcm kena paksa datang jer. nampak mcm x berapa nak mesra la pulak….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • kaki_g0ssip! says:

      MUKA DATO’ K TU MMG MUKA NK MINTAK PENAMPO LA. HAHA.. LAU MAJLIS YG ADE ROZITA BRU DY B’SERI CKIT KOT.. LOL

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 9
  27. wanieta says:

    baby spa 2???
    anak saerah ker??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  28. Shahid says:

    Kalo aku jd saerah,memang aku terasa smpai ke tulang hitam…darah daging sendiri xdtg majlis kawin,mjlis kebesaran…biala mjlis tu xgrand,at least dtg la tunjuk muka…mcm bujang sepah,diaorg pn xdtg majlis kawin shuib ngn sarah…apa la nk jd…ish2

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • kaki_g0ssip! says:

      HA’AH LA.. KO CKP PSL SEPAH BRU AKU NOTICED! MANE EH BEBDK YG LAIN TU?? APE HAL DIORG X DTG EK? XKN MRH KOT SI SHUIB NK KAWIN.. DH SMPI SERU ORG TU KAWIN BIARLA KN.. X PHM AKU NGN MANUSI SKRG NI.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  29. shera says:

    apa pon dato ct mmg cantik! i like datok siti… apa org nak ckp, apa aku pedulik!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
  30. cteey yant says:

    wah!! anankku siti baby junior ada dipangkuan datuk K…bangga!!! tQ TQ

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  31. mira says:

    Org melayu, bak mengutuk no 1.. xsedar diri.. mcm bagosss je nak kutuk2 org… at least ct ade segalanya.. KAU ADER???? buwekkkkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
  32. mamu jarum says:

    jiji ooo jiji… nak tunjuk diri tu pandai kan dah tertunjuk diri tu bodoh… ape la engko.. dah terang2 komen kat atas tu kata adik LELAKI siti, muhrim dia la tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  33. lelaki terkiut says:

    semuanya kiut kiut

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  34. sakura says:

    i luv datuk CT=)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 11
  35. Ampiza says:

    jiji yang mengong…lain kali bace biar abis..x salah klu yg laki 2 adk kndg sndiri kan.btw korang perasan x??x nampk pun muka laki saida..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  36. hanani says:

    muka pengantin laki tu macam ayie la, abg ct, yang pompuan tu plak langsung xde mcm muka sape2 dlm kuarga ct

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  37. ella says:

    abg nara ni kan,..pic ct dengan tua kerepot tue yang lebih…
    yang kawen tak nampak lak…
    dah tue xmention nama lak tue..
    asek mention ct n saerah..
    adik yg mna satu kawen pun aku xtau…
    erm,..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
  38. Syarafana says:

    Dulu, pernah bace saida ngan laki die nak cerai tapi tak jadi kan? Tapi dalam gambar beramai tu, tak nampak pula suami saida? Tertanya-tanya jugak, mana laki die?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  39. anieziesai says:

    JIJI YG BODOH LG XRETI BCE…!!!!!!
    LAIN KALI….BCE SMPI ABES….JGN MAIN SEMBOR JE..!!!!
    JGN NK MAIN SEDAP ATI KO JE NK TULIS ORG MCM TU..!!!BENGONG..KECIK2 XMO BELAJAR MMBACE…BESAR2 MENYAKETKN ATI ORG YG KOMEN KO YG MCM GAMPANG TU..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  40. kami says:

    CT yg mcm pengantin! beseri2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
  41. Shasha says:

    gambar 24 tu. sape lelaki kacak yg bgambar ngan rozi tu? hensemmmmmmmmmmnyaaaaaa!

    btw, nice wedding! cantik kalernya. kesian pengantin, gambar dorang x banyak pun kuar BN hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  42. Mak Ngah says:

    nak komen…bagi le komen yang telus dengan bahasa yang elok, penuh peradaban. Ingat…..kata-kata melambangkan peribadi tau!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  43. fazlia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
  44. tamara says:

    PEMBETULAN UTK ….

    JIJI: ct belaga pipi dgn pengantin lelaki tu xd0sa pun, tak batal wuduk pun sebab yang dia laga pipi tu adik kandung sendiri….mahram dia…..boleh jadi wali dia….
    so, if nk tegur org, bkn main serkap jarang tnpa usul periksa…..teliti dlu, bru boleh nasihat or tegur…..klu tak tau, jgn kata apa2…….

    SAYANG SELASIH:
    hukum awak tu totally tak betul berkenaan if pengantin lelaki tu adik ipar siti. dlm agama Islam, wlaupun dh jadi adik/kakak/abg ipar….tp aurat sesama ipar dan biras tetap sama spt bukan muhrim. maknanya, tak boleh bsentuh, batal wuduk, aurat ditutup mngikut syarak. jgn buat hukum sendiri cik sayang selasih…

    SAYA HANYA MENEGUR UTK MPERBETULKAN PMAHAMAN RAKAN2 MENGENAI HUKUM AURAT …harap dpt membantu. sebarang salah silap tkasar bahasa harap dimaafkan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
    • betul tu…ipar & biras..kena jaga aurat jugak..sbb masih boleh bernikah…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • tamara says:

      ada jugak yg dislike…..kenapa, tak boleh terima dgn Hukum Allah ke? apa yg saya katakan tu bukan sekadar hukum sendiri…..klu selama ini dh tsalah faham dgn hukum aurat antara adik beradik ipar n biras….cuba ubah.

      terima kasih kpd yg ‘like’ krn memahami n menerima penjelasan sy…..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • tamara.. saya paham.. kalau dah hukum Allah kita nk belakangkan….berdosa.. sedangkan hukum menutup aurat dah ada dalam Al-quran …

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • tamara says:

          cutemummy…thanx :)

          pd yg dislike….terima kasih juga krn tlh mnunjukkan betapa dangkalnya akal n pemahaman anda bdua….sy tahu yg pasti anda bdua turut bsetuju dgn apa yg sy katakan…cuma tak dpt terima realiti, apa yg anda faham n buat selama ini tak betul……..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. Pergh... says:

    Aku ada baca satu blog hint yang da bg sound like Saerah kawin express sbb mengandung…

    Try visit my sensasi blog ada story pasal Saerah……

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  46. Pergh... says:

    Sebelum nie,gossip panas melibatkan seorang artis,adik kepada penyanyi terkenal tanahair dikatakan telah selamat melahirkan anak baru-baru ini walaupun usia perkahwinan baru 4 bulan.

    Cerita gossip panas yang sensasi dengar nie tersebar tanpa disebut nama artis itu namun ramai yang membuat persepsi bahawa artis yang dikatakan itu adalah Siti Saerah kerana hint-hint yang dibarikan amat menjurus kepada Saerah.

    antara hint-hint nya,artis nie baru berkahwin tahun lepas dan usia perkahwinan baru 4 bulan,selain pernah memasuki pertandingan realiti TV,Saerah sebelum ini pernah memasuki pertandingan One in a milllion dan berkahwin dengan Saiful Anuar pada 27 Oktober lalu.

    Walaupun hint nya seolah-olah Siti Saerah,namun kita sendiri sebenarnya tak pasti tentang perkara ini,jadi Saida ,kakak kepada Siti Saerah diminta memberi sedikit komen tentang khabar angin yang kedengaran kebelakangan ini.

    kata Saida:

    Copy from Mysensasi blog

    “Saya tak boleh kata apa-apa tentang perkara ini, cukuplah sekadar saya mendoakan dia bahagia bersama keluarga barunya sekarang.

    “Apa yang penting dia sudah pun bernikah dan mempunyai suami, saya harap dia dapat menjaga keharmonian keluarganya sehingga ke akhir hayat,”jelas Saida yang enggan mengulas lanjut tentang perkara itu.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
    • hafiz says:

      ni entry pasal Ali kahwin.. yg duk sibuk2 letak artikel ni kenapa?? spoil betul!! yg dah lepas tu lepas la.. perlu ke ungkit2 lagi?? tah apa2..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
      • kui3 ak xbrsalah says:

        org kita kn suka ungkit mengungkit sbb suke mkn kueh mbangkit…ahhahahhaa

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • fasha sandha says:

      btol 2…xde pun org nk heboh pasal die erk?
      ye la,adik artis pupular la katekn…
      urmm…tkut btol wrtawan sume dgn ct erk?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  47. Tabitha says:

    Walau bagaimanapun gossips melanda, CT tetap maintain and love her for that! Congrats! Tak nampak suami saida pun? :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
  48. juice says:

    meriah adik dia kawin…tapi nape mase saerah kawin mcm kawin segera jek..xda majlis pun..ct pun x datang…pelik2…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  49. Allyen says:

    Nak kahwin ngan adik bangsu Siti…hihi

    Hansem la…lagi hansem dari mana2 artis lelaki msia..haha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  50. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenape si saida tu muka dia macm tk hepi je? mana laki dia minah jambu tk nampak pn kt dalam gambar ni? hensem jugak adek siti ni……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  51. anieamer says:

    doakan kebahgiaan org lg mulie dr mmfitnah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  52. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu kompius lah ct ngan mak dia ni badan macm sama je …………..mana satu ct dn mana satu mak ct……….jangan marah ye ct…………….be coolllllllllllll ok……….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  53. min says:

    sume make up simply ct keR?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  54. lisa says:

    jiji yg bodoh n gilow.. ko nie apasal nk ckp mcm 2???!!! len kli bca dlu.. nie x men serbu jer.. ptut nya ko yg kna bukak bku agama ckit.. senarai org yg bodoh yg suka hemtam org lain xguna akl..aq rsa ko laa yg list pling atas skli.. xder akal btul…klu aq jdi ko mmg mlu gila laa.. bek tanam muka dlm lubang taikkkk…. sial !!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  55. orgtuo says:

    pic last skali tu CT nampak masey cun laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  56. boringgge says:

    muka datuk K mmg mcm tu,korang kata dia kena paksa datang. muka saidah x senyum,korang kata dia x mesra la apa la. there’s a thousand reasons behind one single picture, takyah la buat spekulasi. mcm la korang tu perfect sangat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  57. Kurus says:

    sederhana tetapi meriah
    tahniah kpda pasangan
    semoga brbahagia dunia n akhirat.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  58. Myra Dolce says:

    wow kacak sungguh adik laki ct yg begamba ngan bini ayie tu…
    i like….damn

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  59. dewi says:

    cuba lah puji pngantin pmpuan tu..its her big day kn..asyk puji ct je.. hehe..lawa la bride tu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  60. ct azlina says:

    semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa amin…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  61. lily says:

    SAERAH TU MENGANDUNG DAH KER…PERUT BESAR SEMACAM JER….BUNTING PELAMIN MUNGKIN….DATO SITI YG LAMBAT BUNTING…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  62. ida89 says:

    adik dato siti yg laki kew?
    xtahu pulak dato siti ada adik laki,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  63. hot mama says:

    amboi sume gmbr siti dlm ni pkai tudung konon,sy ada juga gmbr yg masa siti tngh buat gubahan untuk adik dia ni langsung x pkai tudung dgn selamba nya buka tudung mcm tu,.kalau ye pn kt umah knp orang lain leh pkai plak tudung,mmg dr awal lg x ikhlas nk pkai tudung

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
    • kami says:

      amboi hot mama..hot mama pakai tudung x??

      kalu pakai pasti ka x buat dosa??

      mulot cm ipah rajiah..anak buah dia ker??

      wakakaka…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  64. ef..bee..ai says:

    Very the boria….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  65. seha says:

    cantik la kulit ct..ni baru la nature beauty.. simple je ct nih..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  66. RiceBunny says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 19
    • keju says:

      itu lelaki tu adik kandung dia la bahalolllll, biollll, bengap lah sgt ko nikenapaaa???????

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • keju says:

      sah sah ko malas nak baca semua komen ni kan, siasat dulu sebelum nak komen, bodonya, ni tak, tgk gambar je terus komen terus kata dosa apalah itulah, apa jenis manusia macam kau ni? takkanlah siti tu dungu sangat. laki diakan ada di situ, meh kko jumpa aku , nak tgk muka ko sikit

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Mesin says:

      Ni lagi sorang. pemalas! bace dulu komen2 yg ader.. lelaki tu adik kandung die sayang oii…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • kui3 ak xbrsalah says:

        sorg lg buta huruf…hahhaha…trgelak gelak ak baca korg nyer komen..lg tergelak baca komen org yg ****** bia la..asalkn dia bhagia…hahahhaa

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • liz says:

      sblm nk hukum org kena la siasat dlu..klu adik lelaki sndri darah daging sndri xslh pn..

      nk hukum”org melayu yg agama islam ni sgt western ye”..awak 2 ckp mcm rojak melayu la sgt..

      ishh..xfhm aku..ade gk org yg nk hukum org lain semua buat slh..tp sndri pnye adab pn ke laut gk..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • naddy says:

      ni lg sekor bahalol…adk die la tu,ta bce komen2 ka ats ke geram plak ak…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  67. sally says:

    yg pengantin lelaki tu adik CT.. tu yg dia peluk dan lage pipi

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  68. ladymira says:

    Mcm2 komen..
    berfikir dulu sebelum menaip.. itu lebih baik~
    ‘sorry no offence’~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  69. Wak Lu says:

    tahniah wat keluarga datuk ct….wat everla n gud luck…luv ya…muahxoxoxoxoxo!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  70. no name says:

    alhamdulillah…selamat semuanye..,pengantin same cantik sama padan..tp saerah tu mase ni nampak berseri dan ceria je..mse kawin dia dlu,kusam je..mcm tak bermaya..demam kot

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  71. padan muka says:

    MAK SITI TAKDE!!!!
    mak dia pernah cakap kat auntie aku masa dorang kt function,
    ENTAH LA, ANAK2 SEMUA DAH TAKNAK DENGAR CAKAP..
    siti ni nampak je okay,tapi tengok la.. bila dah runtuhkan rumah tangga orang,tengok tuhan tunjuk..
    sampai skang takde zuriat..
    eee takot bila ingat.. wallahualam..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • yanie hakim says:

      padan muka, spa kta mak ct tk da? cba hng tgk btl2 skit kt dlm gmbr2 kt ats tu… kn ke mak ct ada di tgh2 pengantin tu.. dlm gmbr hat rmai2 tu… adoyaiii..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Dada Didi Dudu says:

      ye ke padan muke?

      leh caye ke fakta@ auta ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
    • kui3 ak xbrsalah says:

      nie lagi sorg pmbawa fitnah tegar!!!!! fitnah la kaw byk2… tgok la t.. Allah bg balasan bru kaw nyesal smpai xtrkata apa… jgn mudah dgr org ckp…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  72. Jaki says:

    dan2 ni la pulak kan auntie ko nyembang ngn mak siti. lol

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • stapler says:

      a’ah…suke2 ati je nk kte cmtu….dh jodoh die…nk wt cm ne????ex-wife dato’ k pon dh nk kawen kan….ade anak ke x 2 sume urusan tuhan….maybe lum rezki die lg….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  73. jabun hensem says:

    pasal siti pon nk gado-gado pa lah korank..
    peningkn kepala je..

    korank gaduh je jgn x gaduh..

    dk K pulak yg untung dpt menyodap gan ct ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  74. stapler says:

    gmbr last xt….sgt cantekkkk…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  75. Allyen says:

    Nak kawin ngan adik bongsu Siti….
    Haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. juju says:

    HODOHNYERRRR BAJU CT HAHAHA….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  77. renee says:

    macam ayah dan anak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  78. cubalah majun kacip fatimah pulak..kut2 ade hasil kat siti

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. ade otak says:

    mke dato’K pling tabley bla..mcm terpakserr je..ahaha..shot candid melihatkan kepalsuan mke dia..

    SITI maintain comeiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. Reena says:

    Kalo ct jual produk kesihatan, jgn dia plak jadi duta.. org tak brapa nak caya..amik jer kak ida dia tu..anak berderet tapi body tetap maintain..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  81. akatetutatiti says:

    eerrrmmm tngok mjlis knduri biase jer kan..mcm tu la meriah..dpat tngok gelagat org kmpung..yg xpndai nk cover macho…D.K mcm pnas jer dlam mjlis tu..xslesa ker datok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  82. makeupisarts says:

    siti sgt santek…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  83. lubabulbolkiah says:

    cik sayang selasih saya rase statement awk ad btol sbb sy ad terdngar even dgn adk ipar adlh mahram…mahram adlh org yg dilarang berkahwin…mksdnye if die adk ipar ct die still xleh kwen ngan siti coz die da kwen ngan adk perempuan ct(katakanlah)….tp yg bersentuhan ataupun batal air sembahyang terhadap sy x pasti….klu sy slh silalah tegur..kite sme2 blajr…TQ :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • tamara says:

      Lubabulbolkiah…….

      kalau la situasi nya mcm nie lah yer..contoh…pengantin lelaki adalh adik ipar siti…mereka haram utk bsalam, bercium, laga pipi dan segala jenis sentuhan….aurat juga terbatas spt aurat wanita dhadapan yg bukan muhrim. …wuduk tbatal jika bsentuhan.

      tapi dlm situasi realiti…..pengantin lelaki nie adik kandung siti seibu sebapa…jd ada kelonggaran dlm hal aurat (tp masih ada batas) dan tidak batal wuduk andai bersentuhan.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  84. tamara says:

    bagi menjelaskan istilah MUHRIM dan MAHRAM…..

    (rujukan : Dr Abdul Salam Muhammad Shukri)

    MUHRIM = MAHRAM (perkataan asal bhs Arab) iaitu lelaki dan wanita yang diLARANG utk berkahwin kerana:

    1. nasab keturunan
    2. sesusuan
    3. sebab ikatan perkahwinan

    Ciri2 MUHRIM/MAHRAM KETURUNAN:
    1. Ibu atau bapa
    2. Nenek ke atas (moyang n so on ) sebelah ibu atau ayah
    3.Anak lelaki atau perempuan, cucu lelaki atau perempuan ke bawah (anak – cucu- cicit – piut n so on)
    4.Saudara (adik beradik) lelaki atau perempuan seibu dan sebapa (adik beradik kandung) atau seibu atau sebapa (adik beradik tiri)
    5. Anak lelaki atau anak perempuan kepada kpd saudara lelaki sama ada seibu sebapa, sebapa atau seibu
    6. emak saudara dan bapa saudara ke atas (sebelah ibu dan ayah)

    MUHRIM/MAHRAM SESUSUAN:

    1. ibu penyusu atau lelaki yang ada hubungan dengannya melalui penyusuan (anak2 dan suami kepada ibu susuan sudah spt adik beradik dan bapa sendiri)

    2. saudara2 perempuan sesusuan. (lelaki xboleh berkahwin dgn anak2, adik beradik, dan lain2 yang mmpunyai pertalian nikah dgn ibu susuan’y)

    MUHRIM/MAHRAM SEBAB PTALIAN PERKAHWINAN:

    1. Bapa dan Ibu mertua ke atas ( nenek, moyang n so on)

    2. Ibu tiri (isteri bapanya) dan bapa tiri (suami ibunya)

    3. nenek datuk tiri

    4. Menantu

    5. Anak perempuan / lelaki tiri ke bawah.

    *bila dibawah ikatan perkahwinan, maka jika ditakdirkan bercerai, hubungan dgn ibu/bapa/nenek/datuk mertua masih tidak terputus dan masih dianggap spt ibu/bapa/datuk/nenek kandung. hukum aurat juga seperti keluarga kandung.

    begitu juga hal dgn ibu/bapa/anak tiri…hubungan masih sbgai ibu/bapa/anak walaupun berlaku perpisahan.

    Oleh itu, setiap lelaki dan wanita secara TETAP DIHARAMkan berkahwin dgn salah seorg mahram yg dinyatakan di atas.

    *** jika ada kesilapan huraian, harap maaf. Wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • tamara says:

      ini hukum dr Allah…bukan saya yg tetap kan. kenapa dislike? nak menentang apa yg ditetapkan Allah?
      klu yg dislike nie n0nmuslim….mgkin sy boleh faham penerimaan mereka…tp alangkah malang andai yg dislike komen sy d atas tu adalah seorg muslim…taubat ubat yg terbaik.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. basi says:

    muka siti macam manohara aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  86. SHAKINA says:

    ct tu nmpk mcm baik kn tp kte tak tau la plak klau kat belakg tabir

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. Amanina says:

    guyyyyyyyyyys , tak baik cakap macam tu , kita mmg nampak dia baik kat depan , tpi inshaAllah belakang kita pun dia baik , Haiiii apa nak jadi MELAYU sekarang , suka fikir NEGATIF , salah korang sendri , BAGUS LA SANGAT ASYIK ASYIK NK FIKIR MACAM TU , SAMPAI BILA KAU NK MAJU AKU TAK TAHU , kau tak kenal hidup sebenarnya lagi , kalau Siti tak baik di belakang kita itu Allah yang tahu , Diri kita pun tak tahu nk jaga lagi , JANGAN CAKAP SEBARANG CAKAP
    ASSALAMUALAIKUMMMM

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  88. elise says:

    wah cantiknya siti..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1