Written by AbangNara | January 6th, 2011

siti nurhaliza tun mahathir

Pertama-tamanya kami di BeautifulNara ingin mengucapkan tahniah kepada Datuk Siti Nurhaliza kerana bakal ada talk show sendiri. Program yang diberi nama “Siti” ini bakal diudarakan di Astro. Nampaknya Datuk Siti dah maju setapak lagi. Dari bidang nyanyian ke bidang perniagaan dan kini ke bidang pengacaraan. Nampak macam Oprah Winfrey la pulak.

Dan tetamu pertama untuk talk show Datuk Siti ini tak lain tak bukan ialh Tun Mahathir. Hebat gila kan? Kami kagum melihat Tun Mahathir yang nampak sihat dan masih bertenaga lagi. Datuk Siti pun nampak ceria dan comel masa ini. Mungkin ada berita gembira yang masih belum dihebahkan olehnya?

Lagi gambar-gambar Datuk Siti Nurhaliza bersama Tun Mahathir dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

P.S: Apa motif pakai kasut camnie? Pening kepalaaa

siti nurhaliza tun mahathir

siti nurhaliza tun mahathir

siti nurhaliza tun mahathir

siti nurhaliza tun mahathir

siti nurhaliza tun mahathir

159 responses to (GAMBAR)Datuk Siti Nurhaliza Bersama Tun Mahathir

  1. Lipstick Hijau says:

    OMG…….siti makin lawa dan jelita la…..Lipstick x sabar nak tgk show ne…..minat sgt kat dato ct……luv u siti…mmmuuuuuuuuaaaahhhhh…..pas ne harap2 dato ct belakon la…..ape guna jadi artis kalau x nak try semua bidang seni kannnn???

    • mak merah says:

      hek eh…ct kenal ke dgn kau???….meluat aku…
      baik kau tukar lipstick!!! simply tok ti..

    • mys abby says:

      suka gak kat dato’ ct…
      tp bukan kipas susah mati…hehehehe
      coz mkin lame ”penutup” rambut dye tu dah mkin
      ke belakang….
      yg lain sume tip top..!!
      klu lah dye b’tudung litup konpem sume org suke…

      • Salmah says:

        OMG…can we get over this comment??!! Boring giler dah asyik2 pasal tudung dia….move on people!

        • Lipstick Hijau says:

          sokong sgt kat u kak Salmah……penampilan dia mcm ne dah cukup baik as public figure….at least dia ada effort.. nak bandingkan dgn Pusat Sendat, Memek, Tiz Zaqyah, Fazura, Lisa, Diana Danielle….mmmmm fikir2 kan la….

        • mys abby says:

          mmg la dye baik dr semua aspek..
          kn sy ckp kt atas tu, “KALAU” dye b’tudung litup mesti sume org suke kat dye….
          come on la..
          i pun minat ct gak..
          and ikut p’kembangan dye dr dulu lg..
          tp salah ke kami2 yg m’persoalkan tudung dia..??

      • serkupsiti says:

        haah..tdung dia nes makin lama makin ke belakang..aloohaaa..ada baeknya bukak je smua..xsah pki half..

      • Jahiliah says:

        Siti…belum terbuka hati untuk bertudung betul2….entah ape -ape fashion..tutup le betul2

    • amboi Lipstick…rupanya.ko peminat siti ek,

      sayang DR.M.~

      • Lipstick Hijau says:

        of cos la……she my inspiration tau…..tambah gile la Lipstick bila 2 org idola Lipstick dlm show ne…luv Dr.M…!

        • Miss pocO says:

          i only love dr. m but not ct…huhu…

        • Pocoyo says:

          Aku pown same ngan ko suker dr M jerk…!!!!! Dr M jerk yg bleh kita buat idola…

        • Miss Poco SACAK says:

          sacak ko ya.. bageylah ct kenal kawu.. nurun jak kawu sia kat gunong santubong ya! sak dak bunian sia nelan kawu idup2!!!!!!

        • oit..sik ada bunian kt gunong santubong..

          kmk dah nait g puncak sik ada pon

          nanggar sidak ya..ekk, iboh nk nganok org..!

        • Miss Poco SACAK says:

          aiee.. ktk mak bomoh ka pandey diat dak bunian sia??? miss poco jak pandey nangga dak semandin atas ya bah. jega ktk! mena juak. asal mukak web tok ngga nya begosip. tak2 ng sama jak. xda keja lain nok dipolah ka??? coba nulong tok taib nyimen kubo belah rumah nya ya. ada juak paedah!!!

        • MisstauruS says:

          yahoooo…ada juak org jeles ngan kmk di ctok…..

          yessssssssss…!!! kmk kerja pun bkn dpat gaji dari ktk…

        • Lipstick Hijau says:

          aiee…bnyk jua owg swk ctowk…hehehe…kenak xda madah ngan kmk…nang xda bunian dkt santubong ya…mun nyamuk ades nang banyak….haish!

        • Miss Poco SACAK says:

          ko diam!! tgga ko komen kwu ya. mua di DISLIKE urg. aku gik mungkas tok. MISS POCO aka MisstauruS, siap kwu. ku entes ngn kwu nktok.!!! palak ku migrain ngga muka kwu!!!

        • MisspocO says:

          AHAKZZZ…BAGUSLAH MUN PALAK KO MIGRAIN NANGGA MUKA AKU…

          SOALANNYA : ADA AKU KESAH…?

          SIKDA PUN MINTAK DUIT NGAN KAU YA…SIKDA PUN NGACO KAU…KENAK KAU YA, MEROYAN KAH…?

    • selipar jepung says:

      ish3..last2 tutup sanggul aje.bkannye tutup rmbut.d0nia2…

    • yaya_yumi says:

      i luv siti!! die blh dkira artis yg brjaya jgk..pndai mggunakan klbihan yg ade pd diri dia utk brjaya..gud luck ct.

    • Erin says:

      harap2.. hehe. btw,dia sesuai b’lakon watak apa?
      kan bagus dia belakon dr dulu..
      LOVE Siti Nurhaliza..
      MUaH333333333………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. BlackBerry00 says:

    tahniah laaaa

  3. Mimi says:

    Euww geli tgok dia pkai tudung…

    • kodiang says:

      awat lak geli2 nih mimi?
      #peaCe#

    • Lipstick Hijau says:

      masya allah…..x baik tau mimi ckp mcm tu…at least dia x la tayang2 badan mcm artis lain….

      • momo says:

        emm,,klu gtu,,klu org pki seksi,,kite bleh ckp,,atleast pki bj,,drpd die bogel,,gtu?konfius

      • huahuahua says:

        baju ketat ngan babat tersentet tuh…nayang gak la kirenye tu….kate kaye…g le buang dulu babat tu…x pun x yah sebok un button jacket hajah siti…….pakai proper…ke ketat? sebb tu x ley butang/tutup molek2…huahuahua…kate hajah…lok2 la sket pkainye….da la tdung cenggitu…at least la kan…kot panyokong nye suke word ‘at least’ neh…….

  4. cik epal says:

    wuhuu dato’ ct. :D

  5. rozie says:

    comelnya siti…makin berisi la

  6. topo says:

    wooooot.. patut la tadi ada terbaca kat mana ntah kata Dr Mahathir macam malu2 kena temu ramah dengan siti..

  7. ana says:

    harap2 program ni se gah namanya…

  8. nana says:

    Hajah Siti Nurhaliza…. apa punya pesen la u punya tudung tue…baik x payah pakai

  9. siti mmg entrepreneuer. tu la untung kawin dato k. ada support dari blkg.

  10. kak jah says:

    woah ! tahniah siti :)))

  11. fahnees says:

    Good job siti..lebih maju berusaha.

  12. Lynn says:

    comel!

  13. sue says:

    well done betttey

  14. atoktua says:

    huduh nya siti skrg….muka xde seri langsung…

  15. zullwell says:

    Nara…

    Bravo… your Beautifulnara.com – no. 23th top most viewed local sites. The star…

  16. akudiriku says:

    well done siti..

    satu je yg diharapkn dari dia ni, pakai lah tudung dengan sempurna.. awk dari dlu tak seksi jadi apa masalahnya kalau bertudung litup..

    • Miss pocO says:

      betul tu…aku x brape sgtla tgok cara siti pakai tudung…

      hope tingkatkan lg cara pemakaian tudung tu…

      • Miss Poco SACAK says:

        ko diam miss poco.. skati nyalah.. ku ngga muka ko ajak kat web tok.. antap gilak kawu ya gila ngumpat urg.. kira advance lah ko tek tauk hal celebrity nak?? kelak pakey ko susey ngn urg kat kampung!!!!!!

        • MisstauruS says:

          ohoooo…kawu pun ngumpat juak…ney tauk makei nick lain…

          udah2 lah you jgn nak menyamar jak2…

        • MisstauruS says:

          coba baca betul2 ayat org, adakah org ngumpat…? aku bg semangat kat org, tingkatkan prestasi…

          kau ya nampak gilak sik berpelajaran, ada aku ngaco kau…?

          giney2 pun kau ngata aku…ADA AKU KESAH…???

          sukati akula….sik mintak duit dari kaupun…gago jak kau ya…

        • Miss Poco SACAK says:

          skati aku lah.. ADA AKU KESAH JUAK.. duit aku ng pakey ku empun. senang ka ku mok berik ngn kawu.. kek ko benanah!!!! aie.. dasar sondet ngump[at urg ya.. kelentit kawu padah aku x pelajaran. ko ya bena mulut kedak tong gas!

        • MisspocO says:

          ALHAMDULILLAH…SYUKUR KE HADRAT ALLAH YANG MAHA KUASA…

          SEMOGA BERKAT MALAM JUMAAT TOK, KITA SAMA2 BERAMAL IBADAT, DIBERI KEBAIKAN DUNIA AKHIRAT… AMIIINNN…

  17. marshmallow says:

    siti mmg marvelous! aku suka jgk tok ti ni. dia seorg yg business minded, pandai dia ambil peluang dgn menggunakan brand name nama dia utk maju ke hadapan.
    well, dia dan dato’ k sbnrnya mmg padan bersama, dato’ k byk mengajar siti cara business.
    tp satu je nak ckp, bg aku kalau dia betul2 tak sedia nak bertudung, rasanya baik dia tunggu hingga nawaitu dia betul2 nak bertudung..
    luv u ct..

    • selipar jepung says:

      agaknye sampe bila nak tunggu nawaitu tu datang…tutup aurat itu hukumnya wajib.makawajiblah ia jika tiada apa yang oleh menghalangnya….jadilah hambaNya yg bsyukur..

  18. Miss pocO says:

    TUN MAHATHIR…MY IDOL…

  19. lily says:

    tahniah..semoga terus maju

  20. idam says:

    wow.. maju setapak lagi.. hebat datuk siti..

  21. Reena says:

    Apa punya pesen daa…

  22. mefirst says:

    me first :D

    wah hebat.. i luv CT :D

  23. petra_dubies says:

    tANIAh

  24. what the? says:

    hormon siti semakin naik, walaupun belum isytihar mengandung, apapun janji sihat, jangan kurus2 tapi sak

  25. aida maria says:

    i LOVE siti nurhaliza (sambil dgr lagu siti)

  26. Dauspozi says:

    Comel la pulak aku tgk Datuk Siti nih dgn topinya yg hitam itu…

  27. yunie says:

    xpaham apa yg imej yg ct nk tunjuk kan sebenar..mkn lama mkn meluat aku nga ct ni..kalo nk bertudung biar dgn cara yg betul..ni dh mcm menghina suruhan agama plak..blakang xelok ttp..alih2 siciput nmpk kt depan..xbley blahh!!

  28. BlackBerry00 says:

    pasni mesti Tun nak suruh wife dye pkai tudung cam Tok T..ngeh3..

  29. Nur Amina says:

    saya tak nampak siti pakai tudung, itu bukan tudung, jadi jangan kata dia pakai tudung, selama ni di abanyak pakai selendang sahaja. tudung ialah menutup semua rambut, siti tidak pakai tudung faham?

    • Lipstick Hijau says:

      org yg ckp ct pakai tudung tu memang x faham…..Lipstick pun heran….ker org2 tu x tau bezakan tudung and selendang???

      • mys abby says:

        org bukan tak reti bezakan tudung + selendang + serkup kepala…
        point skrg sbb dulu dye cakap nak b’tudung litup lpas balik haji…
        dulu mula2 tudung, lpas tu selendang pastu skrg serkup plak…takpun hat jer…
        bknnye kitorang tak reti bezakan dye pkai tudung ke tak…

        • Lipstick Hijau says:

          excuse me bitch…..aku rasa ko ne biol bahlol la…..media jer yg ckp dia ne nak bertutup litup pas balik dr tanah suci….masa melodi tahun2 lepas, dia sendiri mengaku dia x penah buat statement mcm tu…..ko cek jer la kat youtube footage to….bongok..

        • pisau cukur says:

          lipstik, hang ni tk tau guna bahasa yg elok skit2 ke? suka betui hang guna bahasa2 hat kasar lagu ni aaiihhh..

        • momo says:

          rilex,,nak maki2 org len wtpe,,mati nati bukan die bg syafaat kat awk pn,,zmn nabi berjuang nk lindung nabi n agama,,zmn skrg??lindung artis even bnd tu bertentangan dgn agama~

  30. dolphin says:

    melayu mmg x suka tgk melayu maju.. tau condemn org jer… mcm lah diri tu perfect sgttttt…

    • Lipstick Hijau says:

      musuh dlm selimut la katakan…..ataupun katak d bwh tempurung..ataupun lalat hinggap atas taik…

      • Lipstick Hijau Pekat says:

        kau lau taik celaka. mak kau mulut mcm puaka mcm kau. padan beranak kuar anak mulut mcm kau. jahat ni mulut!

    • atoktua says:

      habis kl dah terrang2 xtutup aurat tu boleh ke melayu tgk saja…..kl nk jadi idola kna la jadi idola yg baik…..

      • mys abby says:

        masalah skrg bkn pasal BANGSA MELAYU..
        tp pasal AGAMA ISlam…
        mmg la sume org tak perfect…
        jd salah ke klu kitorang juz kata lebih suka klu tgk siti b’tudung litup..?? salah ke..??

        • Lipstick Hijau says:

          ne lagi satu komen ko yg bongok bodoh bahlol…..ade ker melayu tu bukan islam kat M’sia ne….pikir la dlu sblm komen….

        • viewer says:

          ade la bodoh…melayu yg murtad!!!! ramai dah melayu yg murtad!!! ko tu yg bodoh…teliti dulu b4 komen..

        • huahuahua says:

          ko neh ckap cam bijak sgat……..aku stuju ngan mys abby…melayu doesn’t mean dia islam skang neh…ni nak tanye sket ko yg terlebeh bjak pndai neh…yg membongok2 kan org len neh…kalu sume melayu tu islam…ape ke kes murtad tu????!!! bukan kuar islam aither pluk agama laen or atheis….dangkal sgat ko neh…klaka je bca statement ko nk mrah2 mengkhinzir bute tuh…ni ikot ko nk terima ke tdak…x semua melayu tu islam…n islam bukan utuk melayu shaja…luas kan sket minda tu..dok kata org ktak bwah tempurung… to mys abby dear…lantak le ke hajah siti tu…nk pkai serkup ke tdung saji ke…nak tayang taik lalat kat pangkal dada ke,nak menayangkan lekuk bdan dia even after dia balik haji ke…lantak le…laki dia suke…aku nk kate agama pndai sgat idak le…mmg syurga isteri bwah tapak kaki suami…tpi setahu aku selagi suruhan suami tu berlandaskan hukum Allah….wajib isteri patuh…kalu yg pelik2 tu…Allah beri kita akal tuk ber pk….renung2 le..so biar le hajah siti neh…da tegur..da la..laki dia pun x kisah nk tanggung dosa yg dia wat…
          dia suka tgok hajah siti mcam tu….tu lipstic ijau…tros kan le membongok2 kan org laen…aku dpat byag tgan ko menggigil2 kemarahan menaep komen serangan blas kepada org2 yg mengondem idola kesayangan ko neh……

        • pizza says:

          Seb baik ko dah komen huahua, kalo tak, mmg aku nak basuh si budak lipstik ni….

        • mys abby says:

          yg sy tak faham tu knp nk marah sgt…
          pelik la…
          hampir sume rakyat malaysia ni suka kat siti..
          jd takkan atas nama suka dan minat m’bataskan kita drpd tegur artis kesayangan kita utk ke arah lebih baik…??
          to dear huahuahua..trima kasih la tlg terangkan pjg lebar kat lipstick ijau nih….skrg ni kan ramai ISLAM pada i/c jer…

        • huahuahua says:

          lantak ke dia pizza, meluat lak aku…ko bce komen2 dia sume da tau fanatic gila khinzir dia neh…ckap byak pun x gune aku cam da terbyang pe yg dato ct ni wat dia follow la kot n aku rase dia pun de byak serkop mcam HAJAH ct kesyagan dia neh….hurmmmm wondering…………………..*rolling eyes*

        • huahuahua says:

          seb bek ko tambah mys abby aku baru nk type yg melayu islam pda i/c je…ko da sebut pun baguih2…bagi lipstic ijau ni terang sket pkran nye..

        • Lipstick Hijau says:

          Murtad tu lain cerita la…sb the point is originally dorg mg islam!

        • huahuahua says:

          bley lak ek…laen upenye…ade original spicy lak..mcam2 la kau neh lipstic..melayu MURTAD KONPOM LA BUKAN ISLAM DA..noktah.that’s y la org ckap if melayu doesn’t mean dia islam abes cite. x de original2 nye.abes kalu melayu muratd tu laherkan ank.ank dia tu konpom bangsa melayu..so agamenye??? ko nk ckap dia original islam gak ke bby baru lahir tu?abes kalu saudara2 baru kita yg baru peluk islam tu ko maseh nk menitik berat kan agama asal dorang ke?

      • chinchau says:

        Skarang yg bertudung pun banyak wat dosa , ko tengoklah budak2 jaman skarang hampeeeh , wat pe tutup aurat lau kelakuan macam hampeeh……bengong tu lah s atoktua ni , ahaks

        • momo says:

          maksudnye,,jgn ttp aurat ke??yg pki tdg tp wt dosa,,tu salah die,,jangan salahkan agama,,hakikatnya,,menutup aurat membuatkan kite beringat,,xrmi yg hayati kelebihan menutup aurat sbb tu diorg xjge imej muslimah tu,,hukum Allah tu,,jgn men ckp,,kat akhirat kne jwb tau=)

        • huahuahua says:

          momo,i wanna say the same thing…

        • Sally R says:

          tak payah lah gaduh2…kita doakan saja moga Allah membuka pintu hidayahnya untuk memakai tudung dengan sempurna…..

  31. zieza says:

    dua2 ikon yg sangat hebat…Tun Dr.Mahathir & Datok CT…

  32. adaakukesah says:

    x suka la tgk topi dia tuh.. lain2 sume ok :)

  33. amy says:

    dia nyanyi bagus,bisnes bagus,dia jugak contoh artis wanita melayu yg berjaya tp bukan sebagai wanita muslimah yg berjaya…tudung itu wajib..dlm al quran xde sebut pun pasal dah sampai seru ke tidak ke baru nak tutup aurat..no..aurat is aurat..dan sape yg belajar agama tahu apa itu aurat seorang wanita…

  34. effie says:

    tak nk komen pape psl tok ti nih. Korang baca je lah link yg aku bg nih. Ade sedikit sebanyak story psl tok ti..

    –>> http://maskancil.blogspot.com/search/label/Penghianatan%20Datuk%20K%20Terhadap%20Tunku%20Zawiyah

  35. najmi says:

    tak paham sampai sudah concept tudung tok ti

    • huahuahua says:

      konsep…hurm nak pakai ke x…nak pakai ke x…ala…sarung serkup jek la dlu…tudung nt,nt la….hehehehehe <———– tu dia pjg name concept neh…

  36. pizza says:

    Hadoiiiii… kelakarnya… serius kelakar… buang je la topi tu, lawak seyyy… same je x tutup aurat kalau free hair pun…

  37. Far says:

    Hipokrit membawa padah. Kan senang kalau dia x bagi janji konon nak pakai tudung xperlu la bebankan diri sampai skarang..

  38. lolyat gang says:

    program talkshow ni mesti bungkus lepas 1 season

    • x suke che det says:

      ct tak berapa pandai cakap lah, nyanyi bolehlah..tapi kalau dia nak cuba apa salahnya..tapi ni bukan natural talent dia tgk lah pasti bungkus juga sooner or later…agree!

      • wangi says:

        setuju…ct, rosyam nor, anita s’wak semua hancus….bukan semua org boleh kendali talkshow macam aznil…perlu bakat dan IQ seiring..

  39. hayun says:

    slh 1 cara utk fofular blk. ape2 je lah

  40. _someone_ says:

    TOLONGLAH! MENYAMPAH GILER DENGAN SANGGUL TUTUP KEPALE NAMPAK RAMBUT TERSEMBUL. NAK TUTUP. TUTUP LA… NK BUKAK, BUKAK LA… INGAT LAWA SGT LA TU? haktui!

  41. NAZARIO says:

    korunk kate2 psal tudung ct ne.. korunk kuar jln2 tutp aurat penuh ke.. pkai ke sarung kaki.. tudung 2 tutup dada ke n x jarang ke.. bju 2 labuh n longgar ke.. suar tu ok ke.. klu korunk seme mcm 2.. alhamdulilah la.. klu x pikir2la.. x semestinye y pki tidung x bukak aurat… n ak pling suke noor kumalasari… die pakai pakaian seperti y dituntut al quran n hadis… perfect…

  42. pedulik hapa says:

    lantak kolah ct nak menyanyi ke nak belakon ke nak ada talk sendiri ke janji aku xminat ko.. huh!

  43. Gila Kentang 88 says:

    DAH DAH XPAYAH NK GADO2…..:)

  44. aleya says:

    siti gemok rampas laki orang

  45. chucho says:

    PERASAN X PIPI D.SITI n T.M NK SERUPA??MCAM BAPAK N ANAK… :D

  46. aku female says:

    y korang dok gaduh ct pakai selendang ke tudung ke ape kes? lau diri ang pa sempurna sgt xpelah.. nie dok mengata mengutuk 2 bgus gak ang pa nie sbb ang pa dok kumpul dosa.. masing2 ada hak mmng bertudung 2 wajib, ttp lau tutup semua tp isi dalam 2 busuk pun xguna gak, bkn kata pada semua hanya sesetegh je.. so LU PKIR LAH SENDIRI.. tgk diri sendiri lu bru nk kata kat org lau rase diri 2 bgus sgt sampai boleh menilai org leh masuk syurga ka neraka 2 kira yee mmng HEBAT LAH KOT NOO,,, ape2 pun peace no war

  47. basi says:

    kita sibuk cakap-cakap pasal dia…..dia sekarang sibuk-sibuk cari duit dan usaha. aku memang tak berkenan penutup kepala dia tu, tapi aku pun tak berkenan ngan orang yang kutuk-kutuk dia. nasihat la baik-baik. tak yah nak kutuk. tok ti…pakai tudung betul-betul erk ;)

  48. insanbesa2jer.. says:

    ish3..kelakar la tgok pki serkup camtu…x yah kontrol2 ayu lg dah nampak dah berusia pn. makin tembam, sihat walafiat. alhamdulillah.

  49. spongebob says:

    sdh tgk ramai org pompuan skrg yg elok2 pakai tudung pakai selendang then serkup… hm… pasni apa pulak. dunia akhir zaman… kpd sume jgn cpt melenting dgn tgrn. mnsia mmg xde yg smprna. jgn dilihat pd kkrgn, tp lihat n dgr pd apa yg diperkatakan. just my opinion. :-)

    • aku female says:

      xsalah lau teguran diberikan lau ditegur nye cara y elok, y salah ye tegur cara kasar.. sape suka lau org tegur tentang diri kite sendiri menggunakan bahasa y kurang enak.. sape suka.. so paham2 ler,

  50. havockerz says:

    nk jdk talk show kena la ade ilmu.. mintak2 siti x perbodohkn diri dia

  51. sedah says:

    INI RANCANGAN TEMU BULA KE RANCANGAN NYANYI-NYANYI? MUSYKIL. HIBURAN KE APA NIE? BORING LA!

  52. guest says:

    jangan bg kritikan yg hanya mlumpuhkn smangat. berilh kritikan yg membina. die ada talk show maknany die ada nak kongsi ilmu die dgan org. kalau tak minat die tu diam ajelh, tak pyh nak kutuk2 hina2 die. ct ada prasaan mrh gak cm korg tapi ada die kutuk korg? die diam je. so jgn lh kita nak hentam die slalu. apa yg baik kita ikut, apa yg tak baik,kita ambil pngajaran ny. korg smua dh besar so akal tu tentu lh ada kn?

    • ME says:

      sebenarnye dia ade duit sbb tue dia leh wat talkshow sendiri,aku rasa ramai lg yg berilmu dr dia yg nk ade talkshow sendiri tp xdiberi peluang atas dasar xde modal,igt senang ke nk handle talkshow klu ilmu cekup sana cekup sini,siti mmg ade perasaan marah, n aku berani jamin klu dia bg peluang dia nk je marah blk kt kami yg kutuk dia,tp dia xkn nk wt cmtue kn?nnt jatuh la standard dia,dia kn herankn martabat dr maruah…x gitu?

  53. nenek ku says:

    besar pulak aku nampak kepala otak siti nih… dia pakai tudung ke .. pakai kopiah.. dia ingat dia ustad kot…

  54. eh…siti nampak makin slim la

  55. CANTHEK says:

    klau serempak ngan tok ti rasa nk tarik je kopiah kt kepala dia tu….nyampah tol nengok..

  56. Lovelyvic says:

    kalau keluar je muka siti mesti nak cerita pasal tudung dia yerk? Mesti ada je statement gaduh2 pasal tudung dia… terima la kenyataan yang Siti dah terlepas cakap…. dia belum sedia lagi… bagi la dia masa. Dia tak pakai seksi dedah2 buah dada, dedah betis berselulit macam sesetengah artis pun dah kira ok juga la…

    Apa kata kita cerita pasal pipi dia yg dah makin gebu tu…. ekekek

  57. teruskan usaha anda Siti…satu permulaan yg bagus dgn berjinak2 dlm dunia pengacaraan

  58. MisstauruS says:

    Kepada Miss Poco SACAK :

    kesian nya kmk ngan ktk sbb masuk sitok terus molah masalah…

    kmk agakkan…ktk tok seorang yg :

    1. ada masalah dalam keluarga

    2. kurang perhatian/kasih syg

    3. suka carik masalah ngan orglain (mgkin kawan sik byk ktk tok sbb perangei sik bagus)

    4. suka nganok orglain (konon2 nak advice org tp dikpun sik betul juak)

    5. fikiran terganggu (sbb yalah knk serang migrain jak2, konon2 nya niat gmbr kmklah knk migrain, walhal palak ya nang dh sebati ngan migrain, sbb hati dh xbagus)

    6. sik dpt niat orglain sng

    7. seorg yg kasar bahasa, dgn ertikata lain KURANG AJAR

    8. sik beradab, masuk ctok jak terus nyerang org tanpa sbb

    9. meroyan

    10. SAH KTK TOK STILL BUDAK SEKOLAH RENDAH GIK YG TAHUN TOK NAK TEST UPSR…semoga berjaya dpt 5A a.k.a 5E…

    *** SELAMAT BERAMAL….JUMPA LAGI…(serang org lain juak, jgn kmk jak, ya nunjuknya ktk tok minat ngan kmk…orglain lbh byk ya ngutuk2 dak artis tok… jgn lah mikir ktk ya bagus juak, mun ktk bagus sik ktk busuk hati nganok org lain dlm tok dgn bahasa kasarnya… so, fikir2kan…SELAMAT BERAMAL***

    • MisstauruS says:

      byk lagik sebenarnya lbh dr sepuluh…cukuplah ya, mun kmk nyebut kelak maok meroyan sik benti ktk ya klak…

      so…stop di sini aja dong…jumpa lagi…

      :P lalalala…im so happy…!!!!!!!!!!!!! yabeda beduuuuuuuuuu…

      • gayah says:

        nampaknya miss poco dah ada peminat tegar yg ambil berat pasal miss poco…gaduh2 dulu, damai2 kemudian…miss poco sacak tu sebenarnya syok dgn miss poco, cayalah….tapi tak best sikit saya tak berapa faham bahasa sarawak….sacak tu ape ?

        • MisstauruS says:

          sacak tu mksudnye, org yg guna nick tu nak minta r*g*l….

          faham sikit2 bhs swak boleh la kan…dia ni masuk jer terus nk serang aku… walhal aku sikit pun tak kaco dia… ramai2 korang, aku jg yg dia carikkk…. minat ngan aku la tu….

          takpe la aku maafkan dia sbb dia tu blom matang/baligh lg…maklumla budak darjah 6… mak bpk kena amik pot pasal dia….jgn dibiarkan camtu jer…rosak akhlak nnti….

        • gayah says:

          astaga…saya turut simpati dgn miss poco….hairan apa yg si sacak ni tak puas hati dgn miss poco…saya tgk miss poco ok je, komen pun byk bentuk nasihat..agaknya dia terasa kot
          tak apalah miss poco, kalau dia berbunyi lagi, nanti miss poco jawab dlm bahasa malaysia ya…

        • MisstauruS says:

          thanks cik gayah sbb percaya pd sya…

          biar jela budak bermasalah tu…janji kita tak kaco dia…

          nmpk sgt mentaliti kebudak-budakan dia tu…

          so…JANGAN LAYAN dia…tu jeerr…hbs crita…

  59. hana says:

    frankly speaking, as Muslim.. the best thing, we just pray the best for her.. hope one day Allah will give “hidayah” to her to be truly Muslimah.. do not judge people from the way her looks, judge ourself first and pray the best for others k.. ^_^

  60. puteri kediri says:

    haishh…minah genggang nih.sumer benda dier nak buat.tiba2 buat talkshow plak dah.perasan ala2 Oprah gitu.kalo knowledge & english power takperla jugak.ni pun nan ado jer…layan jerla…

  61. mak limah sayang says:

    pernah salam ngan Dr M…tangan lembut giler…kalah tangan pompuan…to CT..all the bestlah..muga ada hidayah nnti utk bertudung spt org muslim sepenuhnya..sama2lah doakan…

  62. Y says:

    org yg nk jadi sehebat Oprah mesti mengusai dirinya dgn ilmu terlebih dahulu,ilmu bkn tersepit di dalam 1 bidang tp menyeluruh,bg aku la kn,siti nie klu wat talk show aku rse membosankn,cuba je la korang p tgk live show dia,bercakap tp malu2 sorok2,kepit2 bosan weh xboleh membangkitkn suasana,serius aku ckp…npela siti nk cebur diri dlm semua bidang sedangkn dia xde langsung bakat tersebut?lg 1 kita kena menguasai bahasa klu nk jd org yg bagus dlm talkshow,jgn di sebabkn bnyk duit so igt semua benda leh buat…tue tamak haloba namanya..pelik aku siti ade talkshow sendiri,belaja tahap mana ilmu tahap mana tp diberi kepercayaan sebegitu rupa,nie mesti keje melobi kuat sama cm laki dia la nie.

    • Z says:

      itu lah juga yg aku pk, layak ke ct nak kendali talkshow ala2 oprah gitu?..aku tgk dia jawap soalan wartawan secara spontan pun tak pas(in many ocassion), aduh…

      satu lagi , bila sembang secara open subject, nak2 dgn tokoh2 terkemuka, perlu ilmu didada lah cik ct weh, tanya diri dah cukup ke ilmu tu…aku mushkil sebab ct asyik sibuk nyanyi, ada masa ke nak belajar benda lain?

      apepon , rancangan ni pasti menarik. utk ditonton…hope it is not a total disaster lah, hafal skrip baik2 ya cik ct

  63. mizzlynn says:

    aii nk buat talkshow pulak..boringlah dia nih..semua nk ape ke hal?? tamak betul..lagipun,dia nih boring..org bodo je tgl talkshow dia..tu ha, kepala tudung tuh dh mcm ape ntah..mmglah pasal tudung nih dh basi..tp org asyik persoalkan pun psl cara dia pakai mmg hampeh..baju plak dhlah sendat nmpk perut berlapis..pastu kolar baju luas..makin lama makin seksi plak..huh, tk sedar diri btl dia nih..mmg dia nih kuat melobi pun..klu tk, takkan semua benda dia nk wat bleh lulus gitu jer..I HATE SITI NURHALIZA..busan dgn dia..

  64. garpu says:

    dia ni semua nk buat…pg la blajar masak ke menoreh pulak ke hape ke..ape org lain buat sume dia nk buat jugak. mmmm….

  65. mimi says:

    buruk gile tudung/selendang/serkup/topi die.

  66. oz says:

    pape pon..aku tetap peminat siti. dulu kini dan slamanya hehehe

  67. Honey says:

    Kepala siti macam alien! Udah2 ler tu..pakai tudung elok2 kan lebih bagus…

  68. amirul says:

    bosan…..knapa tiap2 kali entry pasal siti klua,msty la kite sume nak berdebat pasal [email protected] kepala die tue?…….

  69. blik2x tok T.x de org len ke…….bosan tul la. dh la aku mmg x berkenan ngan die….aduh…….

  70. mek says:

    ni mcm serkup pala mak aku ja